מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לקנות מסך (מעדיף רחב), לא יותר גדול מ- 22". השימושים: בעיקר משחקים (לא סרטים, עריכה גראפית), אולי עבודה משרדית בהיקפים קטנים מאוד. חשוב: זוויות צפייה סבירות, שיאפשרו לשני אנשים שיושבים מול המסך להנות מתמונה טובה במשחקים. תקציב: סביבות 1000 ש"ח, עדיף כמה שפחות. תודה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לנקות את מסך הGLOSSY שלי במחשב הנייד. מה מומלץ והיכן אפשר לקנות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
ברמת המחיר שלו (690), אני לא חושב שיש לו מתחרים, 21.6" FHD. על הנייר נראה מעולה, יש למישהו ביקורת \ חו"ד? גוגל לא עזר לי. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה נושא שתמיד עניין אותי עוד מימי הCRT, אני זוכר שאז היו כמה שפורפרות מובילות בשוק וכל מסך שהתבסס עליהן היה בעל נתונים די דומים... וככה היום גם בLCD... הפאנל הרי הוא בעצם המסך... נכון שיש את ציפוי הזכוכית ואת כל הפיצ'רים השונים מהעיצוב עד לתפריטים השונים, עם רמקולים כאלה או בלי רמקולים בכלל אבל עזבו את כל השטויות האלה בצד. חברה X וחברה Y רוכשות פאנל Z, כמה כבר אפשר לפתח את זה הלאה ? האם מבחינת איכות תמונה ונתונים כמו זוויות צפייה, כמות צבעים, ניגודיות ועוצמות אור יכול להיות הבדל משמעותי או הבדל כלשהו כשמדובר על אותו הפאנל ? ואם כן אז איך בעצם זה קורה ?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3675&CatCode=552 סמסונג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552 איזה מהם עדיף תתעלמו בבקשה מהמחיר, זמינות במלאי וכו'... אני גם ככה לא קונה מפה אני רק רוצה לדעת מי יותר טוב מבחינה טכנית אני די נוטה לכיוון הסמסונג אבל אולי אני טועה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אנשים ,כתבתי כבר שאני קונה מחשב נייד בחודשיים הקרובים , ראיתי בעיתון של השבוע ,מבצע בקניה של הנייד שאני נעול עליו ניתן לקבל טלויזיה LCD של 22 אינץ של חברת MAG ב 1000 שקל הנייד עולה 3190 , fujitsu esprimo v6535-4 דגם ה טלווזיה הוא BF22 , בדקתי כבר והיא לא בדיוק מיוצר ע"י MAG עלה proview ,עצלי בבית יש CRT 17 שלהם כבר מספר שנים ותאמת אני מרוצה לא יודע איך ב LCD , הנה לינק http://www.amtel.co.il/product.asp?Prod ... p;CatID=22 כדי ,או לא כדי? כי 15.6 לסרטים זה לא הרבה ..זה יהיה מחובר לנייד רק לצורך סרטים ולממיר של יס
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מן כפתור כזה שכתוב עליו EZ ZOOMING ואני לוחץ עליו והוא לא עושה כלום. מישהו יודע מה זה עושה?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הוא זהה לT240 ההבדל רק בגודל? יש לי הצעה לקנות אותו ב1,650 שקל.. שווה?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לפי מדור המפרטים המומלצים כדאי לקנות את ה-LG L2000CP אני רק רוצה לוודא שזה עדיין רלוונטי ולא התגלו בעיות מאז..
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ובמסגרת החידוש מחליף גם את המסכים שלי אני עובד מול שוק ההון ולכן רואה הרבה גרפים במספר מסכים אני מעדיף מסך עם תכונת PIVOT ולכן אני מתלבט בין לקנות 3 מסכים סמסונג 2443 לבין 4 מסכים 2243 אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצה למסך אחר אם יש למישהו תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
אני טובל מטלית לניקוי משקפיים במעט מים ומעביר על המסך, אלא שתמיד נותרים "שובלים" אחרי שהמים נספגים במטלית, על פי אופי התנועה של הניקוי. בזכוכית זה לא היה קורה, אבל כאן (LCD) זה כן. האם אפשר לגרום לאלו להיעלם מבלי להשתמש בחומרים מיוחדים? ואם לא, מה מומלץ לקנות מין המוכן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עם נימוקים והסברים ברמה הכי פשוטה בבקשה. איזה טוב יותר, בלי להתייחס לקצב רענון. זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2033SWPlus~9~0.htm או זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה כבר הזמנתי DELL 2209WA ..
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם למסך SAMSUNG T260HD יש פונקציית תלייה על הקיר? עוד שאלה: במסך כזה גדול 26" הכתב ייראה מתוח או שייראה ברור ונקי? (אני מתכוון בעמודי אינטרנט). תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מסך LG 1970HN שהלך לו הספק כוח החיצוני (הסימפטום: ריצוד. שנאי של מסך אחר [זהה] פותר את הבעיה). 1. האם ניתן לתקן? 2. איך אני מוצא חלופה בזול? (פחות ממאה ש"ח) 3. האם הנתונים היחידים שרלוונטיים לבחירת השנאי הם מתח וזרם יוצא? או שהוא צריך להיות גם מיוצב ממותג וכו'? חייב להיות בדיוק אותו דגם? בקיצור מה דרישות הסף?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
לפורום שלום אני רוצה לחבר לילדה שלי את המחשב ואת הממיר של יס לאותו מסך, כרגע יש לילדה מסך CRT 19 ואינ רוצה לקנות LCD משיקולי מקום, נוחות, יופי יש לי שתי אפשרויות כמו שאני מבין, תקנו אותי אם אני טועה: 1. קניית מסך טלויזיה 22-26 אינש וחיבור המחשב לכניסת הVGA, חיבור הממיר של יס לכניסת INPUT אחרת. עלות 1400 ש"ח למסך טלויזיה 22 פשוט. 2. קניית מסך מחשב, קניית כרטיס טלויזיה: חיבור ממיר יס לכרטיס הטלויזיה, חיבור כרטיס המסך למסך המחשב. איך הילדה עוברת בין מצבים של טלויזיה ומחשב. עלות במצב זה: מסך 1000 ש"ח, כרטיס טלויזיה ? באיזה מצב השימוש במחשב ובטלויזיה יותר טוב? איזה כרטיס טלויזיה אני צריך למצב 2 חסרונות / יתרונות לכל מצב, המלצותיכם? הילדה גולשת קצת באינטרנט ועושה עב' בוורד ופאו…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, והחלטתי לשדרג את המסך 19" שברשותי למסך 22" חדש. לאחר קריאת המדריכים והביקורות בפורום, חשבתי שהדגם של 2243 של סמסונג יכול להתאים לי. כמו שאמרתי, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, ולפעמים גם סרטים (למרות שלא השקעתי הרבה בכרטיס מסך, וקניתי 9500GT). הוא נשמע טוב מאוד לפי הביקורות והמחיר שלו סביר בהחלט. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בעיה שהמסך הוא לא FULL HD? הבנתי שאם הוא ברזולוצייה גדולה כמו שיש ל-FULL HD אז גודל הנקודה הוא יותר קטן, אבל עד כמה זה משמעותי? היום אני עובד עם רזולוצייה של 1280X1024 וגודל נק' של 0.294 מ"מ (המסך שברשותי הוא Proview DV928DG, שכבר לא נמצא באתר היצרן כי לא מייצרים אותו אלא רק ב-ZAP יש עליו …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~W2243T~9~0.htm מה אתם אומרים כדי??הוא טוב למשחקים?? אם לא איזה מסך מומלץ באיזור המחיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך 9800GT ומסך LG W2453V הגיע עם המסך כבל DVI. כדאי לי לקנות כבל HDMI ולהשתמש בו או שלהישאר עם הDVI? עריכה: עוד שאלה, יש לי לפטופ עם תחנת עגינה. ויש רק יציאת VGA אבל יש לי מתאם לDVI. האם יש הבדל אם אני אחבר את הלפטופ בVGA או בDVI עם מתאם? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-