מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה השימושים העיקריים בלחשבר שני מסכים לכרטיס מסך אחד... איזה כרטיסים מאפשרים את זה (כל כרטיס עם שתי יציאות DVI?) בנוסף אם יש לי כרטיס מתאים ושני מסכים, האם אני יכול להראות משהו אחד (נגיד טלביזיה דרך כרטיס טלביזיה) על מסך אחד ובמסך השני נגיד לעבוד על וורד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' , 2MS (עדיפות למסך רחב, אבל לא חובה),חיבור DVI , וניגודיות של 1:1600 או 1:2000 מחיפוש קצר מאוד שעשיתי ראיתי את המסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16426 הנתונים של המסך הזה הם : מסך רחב, 2 מילי שנייה , חיבור DVI , מסך רחב , ניגודיות של 1:2000 , מסך שטוח לחלוטין. והרזולוציה היא : 1440x900 בגדול הכל נראה טוב ויפה, אבל אני לא מבין יותר מידי ב מסכי LCD כך שאני צריך שאתם תתנו לי חוות דעת על המסך הזה ומה בעצם החסרונות במסך ? הוא עולה 1600 ש"ח בערך וזה מחיר טוב מאוד עבורי אבל אם יש צורך בשיפור אני מוכן לעלות במחיר. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין LG IPS231P או U2311H DELL ה lg הוא led ויש לו זמן תגובה מוצהר טוב יותר (5). השימוש לגיימינג בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שיש באתר : http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/2/ אבל אני רוצה לראות גם יחס של 16:10 ולא רק 16:9. ועוד משהו: רואים שהמסך 22 WIDE יותר נמוך מ19 רגיל. למי שרגיל ל 19 זה לא יפריע? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שהגיע הזמן להצתרף לעולם המתוקן ולעבור סוף סוף לLCD. הזמנתי מחשב חדש שבא עלי לטובה ואני חושב לצרף להזמנה אולי גם מסך שיחליף את הCRT LG F700B שלי (למרות שההנ"ל עדיין פועל מצויין) ואני מעדיף להשקיע במסך טוב כדי להנות מהמחשב החדש בצורה טובה יותר (הכולל 4850 בתוכו) בהתייעצות קצרה עם החנות שממנה הזמנתי (IQPC) הומלץ לי על הAsus MW211C שבהחלט קיבל כמה המלצות פה אבל הייתי רוצה לשמוע את הדעה שלכם גם. השימושים שלי הם בעיקר: אינטרנט בעיקר (זה אומר הרבה טקסט) מעט סרטים ומעט משחקים. (בעיקר בגלל חוסר זמן) השאלה האם 22 אינץ לא יהיה גדול מידי סתם לשימוש יום יומי והאם לא עדיף להשקיע במסך 19 או 20 באיכות הרבה יותר גבוהה. והאם יש דגמים יותר טובים ובאיכות גבוהה יותר ל22 אינץ מהasus (ש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/il/business/business-products/computer-monitor/uhd/LU28E590DSR/CH http://www.hye.co.il/siteFiles/13/55/9600.asp זה מה שמצאתי בנתיים מהבדיקה שלי תוכלו לעזור לי איזה מסך יותר טוב? והשמח גם להמלצות עד הסכום של התקציב שלי 2500 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש (נייח) עם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG BF22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בHDMI מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה(לא מספיק חדה בצבעים ובבהירות). עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם נימוקים והסברים ברמה הכי פשוטה בבקשה. איזה טוב יותר, בלי להתייחס לקצב רענון. זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2033SWPlus~9~0.htm או זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך T220 הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום לפתע הוא החל להיכבות לאחר פרקי זמן קצרים מרגע הפעלת המחשב. בדקתי אותו מול מחשב אחר והתופעה חוזרת על עצמה כשלפעמים הוא כלל לא נדלק. המסך התחבר למחשב בכבל DVI (אותו בדקתי מול מחשב אחר והוא נמצא תקין), ניתקתי את כל החיבורים מהמחשב והחשמל המתנתי, ניסיתי לחבר אותו גם דרך VGA ודבר לא משתנה עדיין נדלק לעיתים וכבה לאחר מס' דקות של פעולה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למסך 20" ומעלה, תקציב של 1500 ויותר אם יש צורך, למשחקים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנגן סרטים עם BSplayer PRO כשהחלון הוא רגיל רואים איכות טוב וכשאני עושה מסך מלא האיכות די גרועה.. יש אפשרות לתקן את זה? (אני לא יודע אם זה בגלל המסך או תוכנה אז שמתי את זה פה)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעת חכמי הפורום בעניין זה? ניסיתי כמעט הכל כדי לכייל את ה931C סמסונג כדי שהטקסט יהיה קריא, ושאוכל לקרוא בלי שהעיניים יתעייפו אחרי פחות משעה, ניסיתי את כל סוגי הרזולו' שיש, את הcleartype של ms ,את הdisplaymate כמו גם את כל הקישורים שמצאתי כאן בפורום לתוכנות כיול למינהם. כולל זו שבאה עם הכרטיס מסך שלי GT6600 . הגדלה של הDPI ל120 עזרה מעט, אבל עדיין זה לא בדיוק זה. האם צריך פשוט להתרגל לזה, או שככה זה בLCD ואין הרבה מה לעשות? מה שמתאים לאדם אחד, לא בהכרח יתאים לאחר ואין הרבה מה לעשות בנידון? או שכמו שהבנתי מכמה מאמרים בנט, שLCD לעולם לא ישתווה לCRT בטקסט חד ובריא. אני שוקל להחזיר אותו לחנות בגלל הבעיה הזו ודיי חבל, כי משחקים כבדים , כמו גם וידאו רצים עליו הרבה יותר טוב מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש בעיה שכתב נראה מאוד קטן ב dell ברזולוצייה הטבעית שלו (1600x1200) האם זה נכון והאם זה ממש גרוע? בנוסף.. האם יש איזושהי חנות שאפשר להזמין ממנה את dell 2007fp בלי לשלם לפני שזה בכלל מגיע לארץ (כמו ש nextop רוצים)? לאיזה חנויות אמור להגיע מלאי חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למסך שיתחבר ללפטופ בבית, מצד אחד שיהיה נוח לקריאת טקסטים, גלישה באינטרנט וכו' אבל מצד שני שיאפשר לראות סרטים וסדרות. חשוב לציין שהמחשב הוא Dell XPS XPS14-3636sLV, להבנתי יש לו יציאות :HDMI, mini-DisplayPort התקציב גמיש, לכן הייתי רוצה לשמוע על האופציות הזולות והיקרות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום היום הביאו לי תמסך הוא משהו חבלז אבל המעמד כמו שאמרו הוא הבעיה אבל אני אסדר ... עכשיו יש משהו למשל כשאני פותח אתר נענע למשל זה בא על חצי מהמסך למה זה ככה?? איך אני יכול לסדר את זה ?? עוד משהו אני מריך את זה על רזולציה מקסימלית 1680X1050 על 60HERTZ זה טוב?? או יש רזולציה יותר טובה?? משהו אחרון כשאני מפעיל סרט יש פסים שחורים בצד וולא מלמעלה ולמטה מה זה?? מישהו ממליץ על זרוע למסך??? נ.ב. היום סימתי תניד פור ספיד אבל איפה האודי ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מסך למחשב לילדה שלי - בת 8. המסך ישמש אותה לשימושי בי"ס (וורד וכו'), לגלישה באינטרנט, ולמשחקים בסיסיים מאד ("משחקי בנות"). אין לי העדפה מיוחדת אם לקנות מסך 3:4 או רחב. לכל אחד יתרונות וחסרונות (לגלישה וורד נראה לי שעדיף 3:4, אבל למשחקים ולסרטים בעתיד אולי עדיף רחב). לאור השימושים הבסיסיים, חשוב לי מסך שבסה"כ נותן "תמורה הכי טובה לכסף" ממה שאפשר למצוא היום. מסך שיתאים גם לעבודה ממושכת מול מחשב. התקציב לא ממש מוגדר. ברור שכמה שפחות, ובלבד שהמסך סביר לשימושים (700-800 ש"ח נשמע לי סביר, אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר - לא אסון). גודל כנראה 19 אינטש, אם כי ברור שלא אגיד לא למסך גדול יותר באותה איכות, אם המחיר לא קופץ בהרבה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וכמו כן רצוי שיהיה חיבור HDMI. והאם שווה לקחת LED? אין צורך להביא קישור לחנות אלא רק הדגם המומלץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחיין שלי התחיל לשחק וקיבלתי משימה להרכיב לו מחשב, נרכש מחשב מהלוחות פה עם מעבד 6700k כרגע נשאר לרכוש מסך וכרטיס מסך כנראה יהיה משהו ברמה של 1060 מחפש המלצה למסך 24 שיהיה טוב למשחקים, תקציב (לא יקר מחשב ראשון של ילד סביב 500 שקלים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 19' LCD רגיל ב1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקי FPS ומעט סרטים (לא צריך מסך רחב). 931C ישמש אותי טוב? במשחקים, המריחות / קורונה / גוסטינג אצלו הן ברמה שתפריע או שלא שמים לב אליהן במיוחד?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי מסך מחשב עם ביצועים טובים לתמונה חלקה (144HRZ ו1MS) ובאותו הזמן תמונה טובה אז פאנל VA מצאתי אחת טוב LENOVO Y27F אבל אמרו לי 27 אינץ גדול מדי לHD אז מצאתי דגם קטן יותר C24FG73 אם למישהו יש אותו מה אתם אומרים עליו ? ולמי שאין ומבין במסכים מה אתם חושבים עליו ?< בכללי אני סגור עליו אבל אם למישהו יש הצעות למסך עד 2000 שקל עם רענון מהיר 144 HRZ או 120HZ (לגבי זמן תגובה אני לא יודע אם כול כך משנה אם מישהו יכול לענות לי כמה זה משנה מ4MS ל1MS?????) תמונה יפה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המסך אחרי חודש כמעט בלי מחשב (המסך CRT שלי נשרף) ידוע לי שהוא TN שכל כך אוהבים להשמיץ ובחרתי בו אחרי התייעצות עם חבר שיש לו את הסמסונג 226BW שאמר לי שאם אני לא הולך לשרטט וכדומה אין לי כל הצדקה ללכת על ה 2007FP עם ה IPS בעל תגובה של 16 לעומת 5 של ה TN.ונוסף על כך גם קצת יותר גדול. האם זו היתה החלטה נבונה?? ראיתי אצלו את ה TN והוא ממש חד ויפה לעין.אינני מבין מה הרעש סביב ה IPS (וכן ראיתי את ההבדלים בתמונות בדיונים פה לפני חצי שעה עשיתי סיור) אבל מלבד זה - זה מצדיק כזה הפרש??.קצת בהירות תמונה שאפשר לכוון בכיוונים ידניים?? המסך שאני הזמנתי עולה 1620 ואילו מה שרציתי עולה 2250 דל 228 פנל TN במחיר של 1620 שח מהירות 5 MS דל 2007FP פנל SIPS במחיר 2250 שח מהירות…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים LG L246WH ו SAMSUNG T240 מבקש את עזרתכם אני נוטה לכיון ה LG L246WH
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בוחן קנייה של מסך 19 רחב. עדיין לא החלטתי אם זה יהיה הסאמסונג, או acer. בכל אופן, הרזולוציה של שניהם היא 1440X900. העבודה העיקרית שלי במחשב הם טקסט וגלישה, סרטים במיוחד, CS ו DOD, מידי פעם. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 והוא עגלה כמעט כמו אייל ברקוביץ'. האם הפישר המיושן הזה מסוגל לעמוד ברזולוציה הנדרשת למסך רחב, והאם ישנה דרך לברר את זה באינטרנט? (ניסיתי דרך האתר של ATI , ויותר קל יהיה למצוא את משמעות החיים.) תודה רבה =) -עריכה- טוב, ממחקר קטן שערכתי, הבנתי שאוכל לראות את אם הוא מתאים או לא אם אצליח לחבר מסך רחב אל הכרטיס. ראיתי איפשהו תגובה שכל הכרטיסים אחרי radeon 8500 מסוגלים להתמודד עם רזולוציות של מסכים רחבים. יש אמת בדברים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך IPS למרות שאני משחק הרבה FPS. זה שיקול שכבר לקחתי בחשבון כי אני גם רואה הרבה סרטים סדרות וכאלה. ראיתי שממליצים כאן הרבה על מסכי DELL IPS. אין בעיה של GHOSTING איתם נכון? מצאתי כמה מסכים שעונים על הדרישות שלי, אבל אין אותם בארץ אז חשבתי להזמין מחו"ל וראיתי שעל מסכים יש גם מע"מ וגם מכס, אז אני מניח שזה לא משתלם. תקנו אותי אם אני טועה. זה המסך שחשבתי להזמין מחו"ל, יש עליו הרבה המלצות http://www.amazon.com/ASUS-VS239H-P-23-Inch-Full-HD-Monitor/dp/B008DWITHI אני יודע שבעוד חודש חודשיים יוצא מסך חדש של DELL איזה משהו סופר דופר פופר, אבל לחכות זאת לא אופציה כי מת לי מסך ועכשיו אני עם מסך על הפנים. אני מעוניין לקנות אחד עוד מחר!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מכבה את מסך המחשב לפני כל לילה שאני הולך לישון וברגע שאני חוזר מהעבודה אני מדליק אותו האם נגרם נזק כלשהו למסך בעקבות זה שאני מכבה אותו לפני כל לילה ומדליק אותו ברגע שאני חוזר מהעבודה? ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-