מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת , תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלינק באתר שלהם: http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L2000C.jhtml והמחיר בפנדה הוא כמו של מסך 19 אינץ'... "רק" 3100 ש"ח! מה אתם אומרים? או שיש מסכי 20 אינץ' יותר מומלצים? כאלה שעובדים ברזולוציה של 1600*1200, כדי שאני באמת ארגיש קפיצה ממסך 17.... אל תתיחסו לכרטיס מסך הוא ישודרג בעתיד.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית מסך 17 LCD סמסונג ועוד טלוויזית סמסונג 26 עם HDMI והיא HD READY אני רוצה מסך מחשב חדש שתומך בצורה מלאה ב HD אני חושב על ה DELL אבל אשמח לעוד הצעות. כמו כן אם אני הולך לחבר אליו כרטיס 8800 ורציתי לדעת האם מאבדים מהאיכות כששמים קאבל DVI ל HDMI תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו כאן יש נסיון ברכישת מסך מ newegg? מצאתי שם המסך שנראה זול משמעותית מבארץ: https://www.newegg.com/global/il-en/lg-34bk95c-w-34-wqhd/p/0JC-000D-006M8?Item=0JC-000D-006M8 יש פה catch?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב הוא 1200 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לעבודה ומדיי פעם משחקים אני יודע שקשה למצוא מסכים טובים בצבע לבן אבל לא נראה לי שיש לי ברירה אחרת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפרום המתאים יש לי טלפון xiomi redmi note4x. (מסך ips(. כמה פעמים שמתי לב שאזורים שהוצגו הרבה זמן (שורת ההתראות וכו) נשארים על המסך בצורה דהויה אחרי שסוגרים אותם (לא קבוע, כמה זמן). עשיתי גוגל ולא מצאתי משהו על זה. מישהו יודע למה זה קורה? אפשר למנוע את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה לרכישת מסך למחשב בדכ אני משתמש במסכי מחשב קטנים 19 אינצ והם נוחים עבורי בעבר היה לי נסיון קצר עם מסך 24 והרגשתי כאבי עיניים השימוש הוא לגלישה ועבודה משרדית אשמח להמלצה למסך כמה שיותר "בריא" ונוח לעיניים,אני עובד הרבה שעות מול מחשב האם באופן כללי יש קשר לגודל מסך ומאמץ לעיניים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למסך חדש עבור חובב צילום ברמה בינונית המסך ישמש גם לצפייה בסרטי HD תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת מסך. דרישות: יציאת HDMI רזולוציה FULL HD גודל 23-24 מחיר: עד 1200 אחריות: 3 שנים מעוניין בפנל יחסית איכותי אין חשיבות לשאר היציאות ורמקולים עדיפות לחברה מוכרת samsung\dell\lg\hp תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
24- פאנל איכותי - זמן תגובה נמוך - , בקיצור מסך מעולה לגראפיקה(פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), משחקים, סרטים וכבלים. מסך שיתן את מלוא התמורה למחיר. שמתי עין על הDell 2408 ועל הסמסונג סינקמאסטר 245T ד"א, יכול להיות שמביאים לי את המסך מחרתיים מארה"ב והשאלה היא האם כדאי לעשות זאת מכיוון שתהיה לי בעיה עם האחריות. תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את המסך הנ"ל אני צריך לקבל אותו ביום ראשון מנעה מחשבים, REV04 S-IPS. מי שמעוניין הם יקבלו מלאי גדול והם מתחייבים שזה S-IPS!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב לגרפיקאית. נתונים: מחיר: עד2000 ש"ח. סביב ה 27". מצאתי אחד מעניין: http://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/samsung-s27d390h-review/#!bOqLHp תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך מסדרת X600 מספיק ל1970HR? הכרטיס של ספייר X600 256 MB אני לא מריך למשחקים,רק גרפיקה ,תמונות ווידאו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ViewSonic VA912 בגודל 19'' עד עכשיו הכל היה בסדר, עד שפתאום לפני 10 דק',צצה לי נקודה ירוקה קטנה...במסך והיא לא נעלמת? מה זה?פיקסל שרוף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ LG או סמסונג בעל יכולת הגבהה עדיף בצבע לבן בעל חיבור DVI וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה התחדשתי לפני כמה ימים בAMD R9 290OC שך גיגהבייט ויש לי מסך אחד של 42 אינץ של 75 GHZ ויש לי מסך של מחשב של LG 23 רזולוציה 1650X1050 השאלה שלי היא כזו האם היא טובה בשביל משחקים? או שעדיף למכור את מה שיש וללכת על שני מסכים של P2314H של
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר לקריאת מסמכים, אינטרנט ופה ושם סרטים. יצורף למחשב הבא : * i3 3.1GHZ 1155 * biostar H61MH * sparkle GTX460SE 1024 תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברתי את הטלוויזיה שלי (טושיבה 32C3500) למחשב דרך HDMI ורואים ממש זוועה (אין חדות, הפונטים מטושטשים)... לעומת זאת בחיבור RGB רואים מצוין... למה זה???? מה סתם קניתי כבל DVI ל HDMI? ועדיף להישאר עם RGB וזהו? יש לציין שהמסך משמש אותי בתור מסך מחשב...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע התקציב שלי לא מוגבל, ואני מחפש לשמוע על כל המסכים ,מה"פשוטים ביותר" ועד הטובים ביותר, אני מחפש מסך מהיר ,עדיפות ל 2MS , בשביל משחקים קודם כל ,כמובן עדיף שהוא יהיה FULL HD ,אני כרגע עם המסך 931 BF , 19 אינץ על המחשב הזה: http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w אז המטרה היא באמת מסך ברמה גבוהה, מהיר מאוד למשחקים ,גם אם זה אומר לקחת TN, אז כמובן TN טוב, אני אשמח לשמוע את כל ההצעות , בכל המחירים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 3000) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. מצאתי את המסכים הבאים במחיר שנראה סביר, השאלה היא כמובן, האם הם מתאימים: http://www.amazon.com/gp/product/B00LJEJT3U/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AZA8F2FX7HCUJ http://www.amazon.com/gp/product/B009C3M7H0/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1L9D0A8YQ4I2J http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00JB6HCIC/ref=olp_page_1?ie=UTF8&condition=new אם ישנן המלצות נוספות אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-