עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ORrrr,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש, מכיוון ש19 רגיל גדול לי מידי(מרחק ביני למחשב קטן) ומסכי 17 כבר לא באופנה, רציתי לרכוש 19 אינטצ' רחב שאני חושב שיהיה כמו 17 רק רחב יותר. איזה מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה? ראיתי שכמה ממליצים על 943BW של סמסונג. הוא לא ישן כבר?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שני המסכים עם פנל איכותי. המסך מיועד לתוכנות עיבוד גרפי בלבד. פוטושופ ואילוסטרייטור. תודה לחוות דעתכם. צביקה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. אני יודע שגם ה- 2209W נחשב דגם טוב אבל אני משער שלא כמו ה 2408WFP ועל הדרך: האם זולוציה שך 1920 על 1200 במסך 24" לא נותנת כתב קטן מידי ביישומים רגילים (אופיס אינטרנט וכו' )

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. לאורך השנים תמיד הייתי תקוע עם מסכי CRT מהעבר, ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם אני רוצה שיהיה בערך 19 אינץ', גם 20 יהיה בסדר אני מניח, אבל לא להגזים. תקציב באיזור ה1200 שקל, אבל גמיש סך הכל, מחפש את התמורה הכי טובה לכסף. כעקרון אני לא משחק בהרבה משחקים, מדי פעם אבל לא בצורה יותר מדי רצינית, מה שאני רוצה מהמסך זה שיהיה נוח לקרוא בו, איכות צפייה טובה, ושיחזיק טוב (: עוד לא החלטתי לגבי מסך רחב\רגיל ולמען האמת חיפשתי קצת וקראתי וזה לא משנה לי יותר מדי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. חייב פונטים חדים גם ברזולוציה נמוכה יחסית אני עוד לא עברתי למסך רחב ואני לא בטוח אם לקחת כזה המעבר קשה? עוד משהו - ראיתי מסכי LCD מזכוכית שהפלורסנטים בחדר משתקפים מהם , זה מה שהולך היום? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by razgrp,

שלום, אני כרגע מתלבט בין Dell 2209WA ל - Samsung F2380. האם למישהו יש את ה- Samsung הזה ויכול להעיר על האיכות? חשוב לי בעיקר נאמנות הצבעים לחיים האמיתיים. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ברשותי נייד של דל מדגם 1520 עם מסך 15 אינץ,מפני שהמסך קטן לי עבור סרטים היתי רוצה לדעת איזה מסך הכי מומלץ לחיבור למחשב נייד כדי שיתמוך ברזולוציות של הכרטיס מסך מסוג GEFORCE 8600 תודה רבה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  8. לא אקטואלי.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by shimon23,

קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, חיברתי את המסך Proview YF22UC למחשב שלי בחיבור HDMI, יש לי כרטיס מסך מסוג Nvidia 9400GT. כל רזולוציה שניסיתי להפעיל במסך היתה לא מתאימה, והמסך הראה רק את ה"מרכז" של התמונה, כאילו זה סוג של זום קטן. ניסיתי גם את ה Native Resolution של המסך והיא גם לא עבדה. יש משהו לעשות בנידון או שזה אבוד? ד"א גם ניסיתי לחפש בתפריט של הטלויזיה עצמה אבל אין שם יותר מדי אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם כרגע יש לי 2408wfp אני שוקל למכור אותו לקנות את 2209wa האם הצעד הזה משתלם או שכדאי להישאר עם המסך שלי תודה מראש על התשובות

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  12. יש את המסכים שמככבים בזאפ (LG סאמסונג וMAG...) הבחירה באמת גדולה בזאפ ואני לא יודע מה לבחור... חייב שיהיה מסך רחב ובלי רמקולים. צריך זמן תגובה נמוך יחסית, אין לי בעיה עם ארגנומיה לוקה בחסר. אשמח אם תכוונו אותי למסך כדאי. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מסך איכותי, פאנל - לא TN , שיוכל לשמש לעריכת סרטי HD ועריכת תמונות. קיימת חיה כזאת? ראיתי המון המלצות על Dell 2209wa - אבל הוא לא HD ואין לו כניסת HDMI . תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שלום לכל התותחים חייב חוות דעת על LCD- AOC Full HD 42 חברת AOC - איך החברה בטלויזיות ? אם יש בעיות איתם ! השימוש שאני עושה בה זה בעיקר חיבור למחשב וסרטי HD לינק לפרטיים על הטלויזיה http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=543&CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7726357 אני חייב להחזיר תשובה אם אני לוקח אותה עד הערב ים של תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, אני מתחבט, עבור מחשב חדש, בין שתי האופציות שבכותרת: מסך אחד גדול של 2408wfp או שני מסכים של 2209wa (שלהבנתי יש להם pivot). הצורך שלי הינו בעיקר פיתוח תוכנה, גלישה וכאלה. מעט התעסקות עם וידאו, בעיקר המרות וידאו ממצלמה אנלוגית וכן לראות וידאו ממצלמת וידאו חדשה (HD). היום אני עובד עם שני מסכים של 203B של סמסונג, בפיבוט, ברזולוציה של 1050 על 1400 כ"א, ז"א סה"כ רוחב 2100 על גובה 1400. הבעיות העקריות שלי הן זוויות צפיה גרועות והעובדה שהחלק התחתון של המסך, בפיבוט, לא מגיע ממש לשולחן אלא נשארים כחמשה סנטים מעליו כך שכדי ללראות אל החלק העליון של המסך אני צריך להרים את הראש למעלה. שני מסכים של 2209 ייתנו לי 1680 על 1050 כ"א, ז"א שהרוחב יישאר 2100 והגובה יגדל ל-1680 - יע…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  16. שלום, אז כמו שאמרתי בכותרת, המסך ישמש למשחקים, לצפייה בסרטים/סדרות ולעבודות משרדיות (השימושים מתחלקים באופן שווה). התקציב הוא עד 1,500 ש"ח ללא חריגות. אלה שלושת המסכים שאני מתלבט בינהם: 1. מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD ¤1214 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=51434 2. Chimei 22 LCD 222H 5Ms ¤1108 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20926 3. מסך מחשב Dell 22" 2209WA 6ms LCD ¤1380 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OP-RD09-2870 המסכים הראשון והשני הומלצו בעבר בביקורות באתר http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/ http://hwzone.co.il/reviews/22inchb/17/ ועל השלישי ממליצים בלי סוף פה ובפורומים אחרים איזה מבין המסכים האלה הכי מתאים …

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by aga123,

אני חושב ללכת על המבצע של בזק,מסך מחשב שהוא גם טלווזיה,26 אינץ,רחב HD. http://www02.bezeq.co.il/Sales/Pages/lcd2.aspx האם כדאי לי? לאמא שלי אין בעיה לשדרג ל8 מגה,שאלנו כבר מחירים,ואין לה בעיה אך השאלה,המסך הוא טוב? שווה? אני מעדיף תגובות של אנשים שיש להם אותו,ה10 שניות זה לא מזיז לי. מפרט המחשב שלי: להלן המפרט: תמונה מספר אחת: http://i30.tinypic.com/5oftxh.png תמונה מספר 2: http://i25.tinypic.com/1eazx3.png הכרטיס הזה מריץ לי כל משחק,עוד משהו,יש לי XBOX האם זה טוב למסך הזה?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by ledan1991,

קניתי את המסך הנ''ל. שהוא בעצם גם מסך מחשב וגם טלויזיה. אני חיברתי אותו בתור טלויזיה בחדר. הבעיה היא שהרמקולים המובנים מאוד מאוד חלשים ובקושי שומעים! מה אני יכול לעשות? לקנות רמקולים חיצוניים? איזה אפשרויות יש לי? אנא עזרו לי בבקשה! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום W2254TQ אך המסך הזה בבקשה? זה דחוף איזה מסכים מתחרים באותו מחיר? ואיזה פורמט מתהים למשחקים 16:10 או 16:9 (פחות חשוב יותר חשוב הראשון) ? תודה רבה לעוזרים

20. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם.. לאחר ששאלתי וביקשתי ביקורות כאן על המסך וצפיתי וקיבלתי בכל מני סרטונים ועוד בכל מקרה החלטתי לקנות את המסך לבסוף לא ממש הבנתי כמה דברים די פשוטים אני חושב: 1. נכון יש את ה-multiscreen יש אפשרות של הטלויזיה והמחשב ביחד? 2. בטלויזיה..יש אפשרות לשנות את הערוצים? אחרי שכיוונתי למשל ערוץ 2 זה 16 10 זה 6 כל מני כאלו, אני יכול לשנות את 16 ל22 לדוגמא ? תודה רבה לכולכם

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  21. עכשיו, ברור שפאנל E-IPS של דל עדיף על פאנל ה-TN של סמסונג, אבל מביקורות שקראתי ה-24' אינץ' האלה משמעותיים יחסית ל-22' של דל, ובנוסף ה-t240 של סמסונג הוא FULL HD. השאלה שלי היא בעצם, עד כמה משמעותי ההבדל באיכות של ה-2209wa לבין הגודל (והאיכות) של ה-t240, מה עדיף לדעתכם? *המסך יהיה מיועד בעיקר בשימוש לגרפיקה, משחקים וסרטים. *הבדלי המחירים שלהם זניחים, משהו כמו 100-200 ש"ח יותר לסמסונג.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by amd@ati,

שלום רב, מזה זמן רב אני מחפש את המסך הנ"ל, האם הוא כבר הגיע לארץ? (ראיתי שה-P2370 כבר הגיע) במידה והוא טרם הגיע, האם למישהו יש מושג או צפי מתי הוא יגיע לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by RV25,

רכשתי אתמול מחשב חדש עם מעבד dual core E6300, לוח אם EP43-DS3 וכרטיס מסך 9600GT 512MB. כמו כן גם לקחתי קירור טוב למעבד. המחשב יועד מלכתחילה לשימוש במשחקים קלים-בינוניים (בעיקר משחקי ספורט עכשויים כדוגמת FIFA ו-NBA) על מסך 22" שעוד לא נרכש, אבל עכשיו צצו לי כל מיני התלבטויות וחששות לגבי ההגדרות שאני אוכל לשחק בהם עם הכרטיס שרכשתי ועם מסך בגודל הזה. האם כדאי לי בכל זאת להתפשר על מסך 19" כדי לקבל יותר תמורה במשחקים, או שגם על מסך 22" אני אוכל לשחק בצורה סבירה+, ובעיקר מספקת, במשחקים שציינתי? אודה לכם מאוד אם תענו לי במהרה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות את מהסך (לא ציינתי - LCD) שרשמתי בכותרת במחיר זול יחסית (במעט החנויות שמצאתי את המסך באינטרנט המחיר שלו הוא 1200 ש"ח+). המסך חדש ולא נעשה בו שימוש בכלל. העניין הוא שמסך חדש, גם קטן יותר, יעלה לי יותר כסף. אז, המסך שווה את המחיר, כדאי לקנות אותו? ובכללי, זה מסך שאחים שלי הולכים להיות מולו כל היום כנראה, 22 אינצ' זה לא גדול מדי לעבודה ממושכת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mtn9,

רכשתי את המסך לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה אני שם לב שהמסך מוציא רעשי רקע (הממממממ כזה). הרעשי רקע אומנם חלשים אבל שהחדר שקט בהחלט מרגישים אותם. מה שמוזר זה כשמגבירים את הבהירות ל99 או 100, הרעשי רקע נפסקים לגמרי. אבל שהבהירות גבוהה מידי זה לא נוח לעבוד עם המסך ואני רוצה לחזור לבהירות נמוכה ואני לא יכול בגלל הרעשים האלה.. יש מצב שהרעשים היו קיימים כבר הרבה זמן פשוט היה לי מחשב טרקטור והחלפתי אותו לא מזמן. מה אתם אומרים לממש אחריות? תודה. נ.ב. מעניין אותי לדעת אם המסך שלי תומך ב75HZ ואם כן מה זה נותן לי?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.