מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מסך שישמש למחשב וכמסך טלויזיה לחדר שינה בתקציב של כ-1000 ש"ח. האם יש אחד ראוי מהרשימה הבאה: Samsung SyncMaster 2494LW LCD http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=736917 Envision G2461 LCD http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748170 LG W2443T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=732966 או שזה טעות חמורה לותר על מסך LED: Samsung BX2335 LED 23'' 2ms DVI WideScreen Black http://www.skypc.co.il/pl_product~BX-35BX2335-LED~9~0.htm
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי היות והמסך שלי גוסס (syncmaster 913N) עם תופעות מוזרות מריחות טקסט חוסר פוקוס כאילו מנסה להציג רזולציה לא טבעית בכוח) אני צריך מסך חדש לעבודה וסרטים (מעדיף עם יכולת PIVIOT) מחשב בסיסי עם כרטיס מסף OB אבל כנראה אני יוסיף לו איזה כרטיס מסך כדי שיתמודד יותר בקלות עם הרזולוציות הגבוהות) מצאתי כמה דגמים אבל לא החלטתי סופית יש את ה U2410 שהטוב מכולם אבל היקר מכולם (מחפש משהו דומה אני לא רוצה להשקיע 2300 על מסך מחשב שאחרים לא הרבה פחות טובים עולים חצי יש את U2311H למרות שלא 1200 במחיר של כ 1600 יש את Samsung 2433BW אבל לצערי TN וזה חשש ב1350 מה כדאי? אולי יש עוד אפשרויות שפיספסתי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין המסך מחשב רחב 22" שישמש את הילדים גם כמכשיר טלויזיה המחובר לממיר YES לא ראיתי כאן בפורם התלהבות יתרה "מהמחשביזיה" של סמסונג (P2270HD) ולכן אשמח לשמוע על כל הצעה אחרת לחיבור המסך לממיר YES אני מעוניין במסך 22" או 23" ואשמח לקבל רעיונות / המלצות / הסבר באשר לסוג המסך המיועד לשימושים הללו , ז"א אלו חיבורים צ"ל במוניטור אני חוזר ומדגיש, אני לא מעוניין לחבר / לצפות בטלביזיה דרך המחשב ע"י כרטיס TV דוגמאת WinTV-PVR-150 MCE האם כל מוניטור הכולל חיבורים מסוג: קומפוזיט, S-Video, קומפוננט ו- HDMI יכול להתאים למטרה זו? כיצד עוברים ממצב של גלישה באינטרנט לצפייה בTV ללא שלט? האם המסכים שכה ממליצים עליהם באתר מסוג LG W2220P או Dell U2311H מתאימים לשימוש הנ"ל תודה מרא…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 אינץ'. ישמש בעיקר לעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) ולתכנות. קצת סרטים. לא למשחקים. התקציב סביב 1200, עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה באמת שווה. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל המסך יחובר בשלב ראשון למחשב ישן יחסית עם כרטיס ישן (7300), ובהמשך כנראה שיחובר לתחנת עגינה של נייד דל לטיטוד 6410 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. ראיתי כאן הרבה המלצות על DELL 2209WA. הוא באמת המסך הטוב ביותר במחיר הזה, או שיש גם המלצות אחרות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי חלל שבו אני רוצה לשים מסך בשביל סרטים בעיקר! המידות שלו הם רוחב90 גובה 64.5 עומק31.5 אני רוצה לשים בחלל הזה מסך ואולי מארז של מחשב אבל ברעיון זה המקום שיש לי בשביל מסך לסרטים שיחובר למחשב..על מה אתם ממליצים? התקציב הוא לא ידוע אבל אני רוצה משהו לא יקר אבל שהאיכות שלו תהיה טובה ...שוב ..בשביל סרטים בעיקר! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך CRT שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. מעבר ל"קפיצות" מדי פעם ללא שום סיבה, גם העיניים שלי מתעייפות יותר מהר כשאני יושב מולו. כנראה שעשר שנים זה בכל זאת יותר מדי בשביל מסך. אני מחפש מסך שיהיה טוב לשעות ארוכות של קריאה ועבודה משרדית. זאת הדרישה היחידה שלי וממנה נגזרות כל השאר. אני לא ממש מבין גדול (או בכלל לצורך העניין) במסכים אבל מן הסתם על מסך גדול הטקסט יותר גדול מה שפחות מעייף את העיניים. גם ההגיון שלי אומר שמסך 3:4 נוח יותר לעבודה מהסוג הזה כי יש למסך יותר גובה. אין לי ניסיון מספיק עם שני הסוגים כדי לדעת עם זה משמעותי. המגבלה העיקרית שלי היא כסף. אני אוציע כמה שצריך כדי לקנות מסך אמין, אבל אני לא רוצה להוסיף כסף בשביל מסך שקורץ לכיוון של משחקים וסרטים. אין לי כסף לזה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=FJ-2240&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 מה אתם חושבים על המסך?....עוברות בי כרגע הרבה חארטות כי הפאנל הוא לא IPS האם העובדה שהוא LED זה ישפר את האיכות שלו במשחקים וסרטים? וגם העובדה שהוא 2MS גרמה לי להעדיף אותו ...האם במסך IPS ההבדל הוא כזה קריטי??? אין לי תקציב ל- IPS והייתי חייב להתפשר...האם במחיר הקניה שהוא 780 אני יכול להביא משהו אחר כי אני עדיין יכול לבטל את העיסקה ומה דעתכם על FUJICOM בכול מה שנוגע במסכים... תודה רבה ...מחכה לתגובות כמה שיותר מהר כי אני עוד יכול לשנות את ההזמנה...
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
למרות שניסיתי לשכנע אותו שזה לא תקציב ושמסך הוא השקעה לטווח ארוך מאוד (מדבר בעלים גאה של Philips Brilliance 200P7ES), הוא מתעקש שאני אמצא לו מסך בתקציב הזה. הוא רוצה גג 19 אינצ', למשחקים בעיקר, אבל אני יודע שהוא גם גולש. יש מסך שמתאים, אפילו בקושי, לדרישות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבעלי המסך : האם הצבע השחור משנה גוונים (נראה כאילו הוא מבריק) כאשר משנים מבט במסך ? או שזה רק אצלי וזה תקלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה הועלה רעיון להחליף את מסך המחשב שלי כרגע יש לי מסך 22" של סמסונג T220P , בן שנתיים, בעל פנל TN ורזולוציה של 1920*1200 המחשב משמש בעיקר למשחקים ברזולוציות גבוהות ואולי בגלל זה אני מעדיף מסכים 10:16 התקציב המדובר הוא סביב ה 1,500 ש"ח. השאלה שלי היא האם מסך בתקציב הזה יכול לתת קפיצת מדרגה רצינית מספיק כדי להצדיק את הכסף? ואם כן איזה מסך? קראתי פוסטים מסביב והסתכלתי בזאפ וראיתי מסך DELL U2311H שנכנס בתקציב, האם הוא יהווה שידרוג משמעותי למסך שלי? מעליו נמצא ה U2410 שכרגע מחוץ לתקציב (אלא אם יש למישהו שם של חנות ששם הוא בתקציב...), האם רק הוא יהווה שדרוג משמעותי מספיק? אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ואז מחירו ירד והוא יכנס לתקציב? איך זה שה 2209WA ששקלתי לקנות ל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי.. כרגע אני משתמש בחיבור VGA ישן.. הוא מעצבן וגם פוגע באיכות ככל הנראה ואני רוצה להחליף לחיבור DVI אבל יש לי בעיה אחת: יש לי כבל DVI שהחיבור שלו נראה ככה: http://www.tech-faq.com/graphics/dvi-hdtv-connector.jpg משתי הצדדים רק כסוף... וגם ככה הכניסה של החיבור למסך שלי. אותו כניסה בדיוק נכנס בלי בעיה צריך לעבוד טוב אבל שאני רוצה לחבר למחשב שלי... החיבור שלי נראה בכלל ככה http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG יש לו 4 חורים כאלה מסביב לפס הזה ... מישהוא יכול להגיד לי מה הבעיה ומה ההבדל בינהם? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך של חברת cmv945A קניתי אותו לפני 3.5 שינם ככה שאין עליו אחריות לפני שבוע שהיה מזג אויר סוער ניכבה לי המחשב כמה פעמים ונירא לי כתוצאה מכך המסך שלי נהרס הוא מראה נורה ירוקה אבל אין תמונה מהמחשב אני מחבר מסך אחר הוא פועל אני מחבר לטלויזיה הוא פועל הוא מראה לפעמים תמונה לשניה ועוד פעם לא מראה כלום ואז הוא מרא תצוגה באור מאוד חלש שמי שיש לו משקפים לא ירא אתת התמונה פשוט ירא שחור השאלה שלי איך אפשר לתקן (עצמאי או לחברה מחשבים שמתעסקת בתיקונים)? או שהמסך הלך ולקנות חדש תודה...רן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי מסך של סאמסונג 22" דגם - 2243BW עם פאנל TN ואני מחפש מסך 24" עד 27" עם פאנל איכותי יותר. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים ואינטרנט, ומדי פעם גם סרטים. עכשיו, הדגש במסך הוא ללא ספק הפאנל.. אני מעוניין לקנות את המסך עם הפאנל האיכותי ביותר, ואם אין מסכים גדולים מ24" עם פאנלים כאלו אז אני אסתפק גם בגודל הזה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי שאוכל לצלם את המסך עם הפיקסל המת אבל כניראה שאי אפשר, כי בתמונה הכל ניראה מושלם :-). בכל מקרה, על הרקע השחור למטה בתמונה(בתוך הריבוע הלבן. צריך לגלול את התמונה כדי לראות את הריבוע הלבן), יש מקום שרואים שני פיקסלים אדומים קטנטנים(או אולי רק אחד, אני לא סגור על זה), אבל שוב, אי אשפר לראות את זה כאן, אצלי זה בתוך הריבוע הלבן :-). בדקתי את זה עם התוכנה nokia monitor test. עכשיו השאלה שלי היא האם שווה להחליף? האם אהיה נודניק אם אחליף? האם זה בכלל משנה(כי בתכלס כשהמסך לא בגוון שחור(וזה בדרך כלל) לא מבחינים בזה)? ואולי גם המסך הבא יהיה עם פיקסלים מתים? האם הפגם הזה מעיד על כך שזה ימשיך ויתרחב או שאין קשר וזה יכול לעבוד כמו שצריך עם פיקסל אחד מת, בשנים הבאות? בקיצור, מה אתם…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך בתקציב של עד 3,000 שקל המטרות: משחקים\ סרטים \ קריאת טקסט הדגמים שחשבתי: 1.U2311H 2. PHILIPS 240PW9EB 3. EIZO LCD 23 Foris FS2331 לפני משהבנתי ה U2410 לא ממולץ , לכן לא הכנסתי אתו לרשימה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב ונוטה לבחור במסך U2311H של Dell. המחשב האחרון שקניתי היה לפני שנים ומתבסס על פלטפורמה ישנה, לכן אני לא מעורה בחידושים טכנולוגיים. שמעתי שכיום ניתן לצפות בטלוויזיה דרך מסכי מחשב. שיטוטים בגוגל לא הניבו לי תשובה חד משמעית ולכן יש לי מספר שאלות: 1. כיצד הצפייה בטלוויזיה דרך מסך מחשב מתבצעת? האם ניתן לבצע זאת מכל מסך, ומהU2311H בפרט? באיזה ציוד טכני (ממיר/ כרטיס טלוויזיה/חיבורים שונים/אחר) צריך להצטייד כדי לבצע זאת כך שהעלות תהיה מינימלית? אפשר לינקים רלוונטים/מדריכים בנושא? 2. נתקלתי בגוגל במונח "מחשביזיה". נכתב שהוא מעין מסך מחשב שמשמש גם כטלוויזיה. מה ייחודם של המסכים האלה כך שהם שונים ממסכי מחשב אחרים? מדוע הנטייה היא לא לקנות אותם (לא ראיתי דעות חיובי…
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות היום מסך ואמרו לי שאני ילך על ה U2211H כי הוא 21.5 ס'מ במקום ה U2311H שהוא 23 אינץ. המרחק ממני למסך הוא משהו כמו 60 ס'מ,לפעמים אני יושב יותר רחוק וזה מגיע ל 80 ס'מ. אז איזה מסך עדיף לקנות אם המרחק שלי הוא בסביבות ה 60-80 ס'מ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי t220 של סאמסונג שגורם לי לסבל בעיניים.... גוונים אפורים נראים קצת כמרצדים, ובכללי לא נוח לי להסתכל במסך ולעבוד איתו. חשבתי לקנות משהו כמו u2211h או u2311h של דל, אך אני מתלבט כי אני לא יודע עד כמה אכן יהיה שיפור שווה לקנות מסך חדש לגמרי. אני מתעסק קצת בצילום אז חשוב לי הצבעים,אבל עניין החדות והריצוד הכי הכי- אני חייב משהו נוח לעיינים. כשאני מנסה לקרוא טקסט העיינים שלי יוצאות מהמקום. יש לי מקבוק 13 אלומיניום והמסך בו הרבההה יותר נוח. האם ה- 2410 יהווה תשובה הכי טובה לעניין הזה??? מה עם ה-ips236v החדש של lg שהוא בכלל led??? הבנתי שבled אין בכלל ריצוד?? מה אתם ממליצים? לא אכפת לי לוותר על גודל ולקנות אפילו 19-20 זה לא ממש משנה לי. התקציב בין 1000-2000 תלוי בכדאיות הקני…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה היתרון של מסך U2311H על מסכים שיש היום בשוק כמו LED ומהירות תגובה טובה וכו.. אני מחפש מסך למשחקים לסרטים באיכות גבוהה מאוד ושהמסך יהיה בלי מריחות ותגובה איטית במשחקים קצת פרטים לגבי U2311H לבין המסכים היום בשוק מה ההבדל ומה היתרונות/חסרונות!? לגבי ה DELL U2410 האם כדאי להשקיע במסך הזה .. ומה ההבדל בין ה 23 ל 24 של DELL שרשמתי פה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המסך dell U2311H. מי נותן לו את האחריות, ולכמה זמן?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי בין 22-24 אינץ' המסך מיועד לכול שימוש אפשרי בין אם זה עבודה/גרפיקה/משחקים. סרטים אני מאמין שפחות אבל אולי :-) עד היום היה לי viewsonic vp930 שהוא היה 4:3. האם עוד מייצרים מסכים איכותיים שהם 4:3 ולא WIDE ? פשוט אני מפחד שwide screen פשוט לא יהיה נוח לי כמו ש ה4:3. בכול מקרה אשמח שוב לקבל המלצה על מסכים אופציונליים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך כדי לחבר ללפטופ כשאני בבית. הלפטופ הוא Lenovo X61 אם זה משנה. השיקול הכי חשוב לי הוא שיעייף כמה שפחות את העיניים (אם יש כזה פרמטר בכלל). אני עובד עם תכנות שמתעסקות עם טקסט, ובעיקר אינטרנט, ככה שאני קורא ממנו הרבה, ואני מחפש משהו שיהפוך את זה לכמה שיותר נעים. אני לא מתכוון לעבוד עם רזולוצייה של FHD (גם לא בעתיד) ולכן אין דרישה כזו. עוד נקודה חשובה מאוד היא שלא יהיה מבריק! השולחן שלי נמצא ליד חלון, ואני ממש לא רוצה השתקפויות שיגבירו את קושי הקריאה ואת המאמץ של העיינים. ראיתי שממליצים על ה samsung T2333, האם עבור הצרכים שלי הוא גם הבחירה הנכונה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע איך קוראים למכשיר כזה. יש לי נייד ונייח ומסך אחד. אני רוצה לקנות מכשיר שאליו אני מחבר 2 כבלים של VGA שמגיעים משני המחשבים ומהמכשיר אני מחבר כבל VGA אחד למסך. ובעזרת כפתורים לעבור ממחשב לנייד ולהפך. איפה אפשר לקנות כזה דבר והאם זה יקר? עריכה: מצאתי 2 מוצרים. מה שמציק לי זה ההבדל בין המחירים. אחד עולה 60 שקל, השני עולה 500. מה הסיבה? http://www.topcinema.co.il/products/173439 http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=344
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-