עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני בקרוב מאוד קונה מסך LCD,אני מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מוצר טוב ואיכותי של חברה טובה,עם נתונים עכשווים ולא נתונים של לפני 5 שנים, אחד שיודע להציג גרפיקות כמו שצריך,שהטקסט יראה נורמלי וטוב,ושאני מסתכל עליו אני יזכר בCRT האיכותי שהיה לי. אז היום יש הרבה רעש על מהירות המסך, מהי המהירות המקובלת היום למסכי LCD עכשויים, במעבר משחור ללבן,מלבן לשחור,ובתחום האפור שהוא בעייתי לפי מה שהבנתי. וגם מהו יחס הניגודיות המקובל היום,ולפי מה שהבנתי,ככל שהיחס יותר גדול אז שהתמונה יותר טובה ואיכותית,זה נכון? בבקשה,תענו בהקדם, תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rdns,

היי, מחפש מסך מחשב לגרפיקאית. נתונים: מחיר: עד2000 ש"ח. סביב ה 27". מצאתי אחד מעניין: http://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/samsung-s27d390h-review/#!bOqLHp תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום... שאני מסתכל על המסך מהצד יש שחור כזה לא ברור..... זה החיסרון בפאנל הזה שדיברו עליו?... חוץ מזה הוא סבבה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מבחינים בבעיה בבירור ב 120HZ, כרטיס מסך 4850 מחובר בכבל DVI שהגיע עם המסך הקו במרכז המסך בדיוק. 1080p הבחנתי בבעיה גם בחיבור ל PS3 רואים כמו רעשים מסביב לכתב לפעמים ופס במרכז המסך (חיבור HDMI) הבחנתי פעם ברעש מסביב לתפריטים של המסך עצמו לדעתי למסך יש תקלה כלשהיא Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם קניתי מחשב חדש (נייח) עם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG BF22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בHDMI מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה(לא מספיק חדה בצבעים ובבהירות). עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך Radeon HD 5570 1024MB DDR3 ואני מנסה לחבר לוכבל HDMI אבל אני לא מצליח לחבר אותו החיבור נראה כמו מלבן כזה ובפנים יש קו עם צ'ופצ'יקים כאלו מהזה יכול להיות משהו יודע[ צירפתי תמונה שצירתי את החיבור [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מקווה שזה הפרום המתאים יש לי טלפון xiomi redmi note4x. (מסך ips(. כמה פעמים שמתי לב שאזורים שהוצגו הרבה זמן (שורת ההתראות וכו) נשארים על המסך בצורה דהויה אחרי שסוגרים אותם (לא קבוע, כמה זמן). עשיתי גוגל ולא מצאתי משהו על זה. מישהו יודע למה זה קורה? אפשר למנוע את זה?

8. היי, מסך ה CRT שלי החל לגסוס ותוך כדי גם הורס לי את העיניים. אני מחפש המלצה למסך. עדיף עד 2000 שקל, אבל אם ממש איכותי אז אפשר להתפשר בתחום הזה. השימוש שלי בו יהיה ברוב רובו צפיה בסרטים (ולכן אני מעוניין גם במסך רחב). אני לא משחק בכלל במשחקים כך שזמן תגובה (נראה לי) פחות חשוב. בנוסף אני קורא הרבה וגם מתכנת ואני מחפש מסך שרואים בו כמה שיותר חד על מנת לשמור על העיניים. המחשב שלי הוא ישן למדי ויש לו כרטיס מסך radeon 9550 עם יציאת VGA בלבד. מסכים שראיתי עד עתה (מסכים די סטנדרטיים אני מניח- samsung 931,943 וכו) לא מצאו חן בעיני בלשון המעטה. הצבעים בהם היו הרבה יותר מדי בהירים ובוהקים, לא הייתה חדות בקריאת טקסטים (כמו שיש למשל בניידים החדשים) ובכל הסרטים שראיתי הצבע השחור נראה ב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by erannaf,

אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by FreezHer,

אהלן חברה קיבלתי מסך טלוזיה חדש SAMSUNG LED 32 מהדגם החדש עכשיו אני מעוניין לחבר את המחשב שלי אליו..עד עכשיו בכל הטלוזיות הקודמות השתמשתי בכבל VGA TO VGA ולא היה לי בעיות אבל במסך הזה יש כניסה של כבל HDMI אז הכבל שלי כבר לא תופס כאן..מישהו אמר לי שאצטרך מתאם VGA TO DVI ולאחר מכן לחבר כבל DVI TO HDMI..מישהו יכול לאמת את המידע לפני שאני רוכש? חלק אמרו לי שזה לא יעבוד..

11. שלום, אני מחפש מסך מחשב עבור ילד בכיתה ב', המיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי אינטרנט עם גרפיקה פשוטה. התקציב סביב 600-700 ש"ח. גודל המסך סביב 21-23 אינץ'. יש לי כרטיס מסך עם יציאת VGA ו-DVI. אשמח אם אפשר יהיה לבצע שינוי זוית וגובה למסך, אך לא חובה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by EDDIE9,

האם יש הבדל גדול בצפייה במלל,כתבות באינטרנט וכו....במסך 32 אינץ.....50 הרץ מול 100הרץ?

13. Started by ran500,

היי אשמח להמלצה לרכישת מסך למחשב בדכ אני משתמש במסכי מחשב קטנים 19 אינצ והם נוחים עבורי בעבר היה לי נסיון קצר עם מסך 24 והרגשתי כאבי עיניים השימוש הוא לגלישה ועבודה משרדית אשמח להמלצה למסך כמה שיותר "בריא" ונוח לעיניים,אני עובד הרבה שעות מול מחשב האם באופן כללי יש קשר לגודל מסך ומאמץ לעיניים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jacobweins,

היי כולם, מחפש מסך חדש - ישמש בעיקר לעבודה משרדית, עריכת תמונות. סרטים וגיימינג - אולי מדי פעם. בגדול - מסך 27, 4k. מחבר אליו מק-מיני (דגם אחרון), ולעיתים מקבוק אייר חדש - אז כנראה שתמיכה ב-USB-c תהיה מבורכת. ממה שראיתי עד עכשיו יש כמה מתחרים, אבל לא הצלחתי לברור מביניהם... LG 27UL850 HP ENVY 27 HP Z27 4K DELL (לא זוכר את הדגם). האם יש עוד? בנוסף - האם שווה לקנות מאמאזון? תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mr_gilad,

שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ראיתי הרבה דיונים בפורום אבל ללא תשובה חד משמעית: מסך 19", ~1500ש"ח לשימוש רב תכליתי כולל מולטימדיה (סרטים ומשחקים). מי לוקח? הBenQ או הSony?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by the king2006,

שלום היום הביאו לי תמסך הוא משהו חבלז אבל המעמד כמו שאמרו הוא הבעיה אבל אני אסדר ... עכשיו יש משהו למשל כשאני פותח אתר נענע למשל זה בא על חצי מהמסך למה זה ככה?? איך אני יכול לסדר את זה ?? עוד משהו אני מריך את זה על רזולציה מקסימלית 1680X1050 על 60HERTZ זה טוב?? או יש רזולציה יותר טובה?? משהו אחרון כשאני מפעיל סרט יש פסים שחורים בצד וולא מלמעלה ולמטה מה זה?? מישהו ממליץ על זרוע למסך??? נ.ב. היום סימתי תניד פור ספיד אבל איפה האודי ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב. גיסי מעוניין ב LCD לחדר השינה, 90% הצפייה תהיה ב YES/HOT (כרגע YES). ואולי DVD פעם ב.. (יש לו פלאזה בסלון אז לא נראה לי). עכשיו הציעו לו את הטלוזיה הבאה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369922 הוא אומר שרואים בה טוב, אבל אני לא בעדה כיוון שהוא מחברה לא מוכרת (אולי כן?). קראתי במספר פורומים ואמרתי לו שכדאי לו ליראות את המסך הבא: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077&ref=Zap יש לכם עוד המלצות לLCD שרואים בהם YES/HOT באיכות טובה? עד תקציב 5.5K תודה רבה. אסף .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Cynicoren,

שלום, משום מה לחצן ההדלקה של המסך (ON\OFF) מהבהב כאילו המסך בסטנד-ביי, אך המסך אינו נדלק, גם בלחיצה על הלחצן אין תגובה, וגם בהקשה על המקלדת או הזזת העכבר. אשמח לפתרון, תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מעוניין במסך IPS למרות שאני משחק הרבה FPS. זה שיקול שכבר לקחתי בחשבון כי אני גם רואה הרבה סרטים סדרות וכאלה. ראיתי שממליצים כאן הרבה על מסכי DELL IPS. אין בעיה של GHOSTING איתם נכון? מצאתי כמה מסכים שעונים על הדרישות שלי, אבל אין אותם בארץ אז חשבתי להזמין מחו"ל וראיתי שעל מסכים יש גם מע"מ וגם מכס, אז אני מניח שזה לא משתלם. תקנו אותי אם אני טועה. זה המסך שחשבתי להזמין מחו"ל, יש עליו הרבה המלצות http://www.amazon.com/ASUS-VS239H-P-23-Inch-Full-HD-Monitor/dp/B008DWITHI אני יודע שבעוד חודש חודשיים יוצא מסך חדש של DELL איזה משהו סופר דופר פופר, אבל לחכות זאת לא אופציה כי מת לי מסך ועכשיו אני עם מסך על הפנים. אני מעוניין לקנות אחד עוד מחר!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by BH20062,

לאחר שהHanns G 2801 נדפק לי והחברה שקניתי ממנה את המסך פשטה תרגל... רציתי לדעת האם המסך הנ"ל = http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22900 מומלץ למשחקי מחשב\ סרטים וכו'... האם כדאי להתחיל לחסוך? כי ממה שהבנתי ה2401 הייתה לא בעיה בInput lag אני מקווה שגם במסך הזה אין את אותה בעיה.. תודה לעוזרים:]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shi_IL,

שלום, יש לי מחשב נייד של acer דגם: 4820TG עם כרטיס גרפי של ATI דגם: HD 5650 עם 1GB. אני מעוניין לקנות מסך מחשב שאחבר אותו באמצעות כבל HDMI וככה אוכל לעבוד על מסך גדול יותר. ניגשתי לחנות מסויימת כדי לבדוק מסכים ואף נתנו לי לחבר את המחשב כדי לראות איך זה עובד. כאשר חיברתי את המחשב למסך 24' Full HD של PILOT התצוגה לא הייתה טובה ולא הצלחתי לשנות את הרזולוציה כדי לשפר אותה (המסך נראה גרעיני כזה) ואילו כאשר חיברתי את המחשב למסך 23' HD של אותה החברה היה אפשר לראות הרבה יותר טוב. למרות שלא הייתי בטוח שזה התצוגה הכי טובה. אשמח לדעת מה למה לדעתכם זה קרה? האם המחשב שלי יכול בכלל להוציא תצוגה טובה למסך Full HD? איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של +/-1500? (לצפייה בסרטים, משחק…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Double_N,

מה דעתכם על הדגם הזה? האם שווה להזמין אם זה הכיוון שאני מחפש? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-27-Inch-Matrix-NEO-LED-270WQ-IPS-2560x1440-WQHD-Quad-HD-Monitor-/130739999725?pt=Computer_Monitors&hash=item1e70b613ed האם הכוונה tempered glass הוא לזכוכית מבריקה כמו במחשב מקינטוש? והאם אני אוכל לחבר שניים מהסוג הזה לכרטיס מסך מסוג Geforce 660ti ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, הזמנתי בימים אלו מחשב חדש והגיע הזמן לשדרג גם את המסך. אני מחפש מסך 22 אינץ' (+\- חצי אינץ' לפה או לפה), שישמש אותי בעיקר לגיימינג(Starcraft2) וגלישה, ובנוסף גם לכתיבת קוד וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 900 ש"ח (+\- 100 ש"ח). המפרט של המחשב החדש הוא: כרטיס מסך Nvidia GTX460, מעבד AMD II X3 440. אשמח לשמוע המלצות ונימוקים לדגמים המומלצים לרכישה, תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים