מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' , 2MS (עדיפות למסך רחב, אבל לא חובה),חיבור DVI , וניגודיות של 1:1600 או 1:2000 מחיפוש קצר מאוד שעשיתי ראיתי את המסך הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2213&products_id=16426 הנתונים של המסך הזה הם : מסך רחב, 2 מילי שנייה , חיבור DVI , מסך רחב , ניגודיות של 1:2000 , מסך שטוח לחלוטין. והרזולוציה היא : 1440x900 בגדול הכל נראה טוב ויפה, אבל אני לא מבין יותר מידי ב מסכי LCD כך שאני צריך שאתם תתנו לי חוות דעת על המסך הזה ומה בעצם החסרונות במסך ? הוא עולה 1600 ש"ח בערך וזה מחיר טוב מאוד עבורי אבל אם יש צורך בשיפור אני מוכן לעלות במחיר. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לבחור מסך מבין 4 המסכים האלו: 1. מסך MAG 24" LED H2400 2. מסך 16:10)) DELL U2412M Black UltraSharp "24) 3. מסך "Samsung S24A350H LED 24 4. מסך 16:9) DELL U2312H Black LED UltraSharp "23) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שהגיע הזמן להצתרף לעולם המתוקן ולעבור סוף סוף לLCD. הזמנתי מחשב חדש שבא עלי לטובה ואני חושב לצרף להזמנה אולי גם מסך שיחליף את הCRT LG F700B שלי (למרות שההנ"ל עדיין פועל מצויין) ואני מעדיף להשקיע במסך טוב כדי להנות מהמחשב החדש בצורה טובה יותר (הכולל 4850 בתוכו) בהתייעצות קצרה עם החנות שממנה הזמנתי (IQPC) הומלץ לי על הAsus MW211C שבהחלט קיבל כמה המלצות פה אבל הייתי רוצה לשמוע את הדעה שלכם גם. השימושים שלי הם בעיקר: אינטרנט בעיקר (זה אומר הרבה טקסט) מעט סרטים ומעט משחקים. (בעיקר בגלל חוסר זמן) השאלה האם 22 אינץ לא יהיה גדול מידי סתם לשימוש יום יומי והאם לא עדיף להשקיע במסך 19 או 20 באיכות הרבה יותר גבוהה. והאם יש דגמים יותר טובים ובאיכות גבוהה יותר ל22 אינץ מהasus (ש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG LCD 24 2433BW ? מה ההבדל בינו לבין ה2443BW שתיהם עולים 1300 יש מסכים יותר טובים מבחינת איכות במחיר הזה ? (אל תתנו לי מסכים שעולים יותר כי גם ככה חרגתי מהתקציב)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5") לענייננו: אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי. אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל". אני מניח שהבנתם את המסר. לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..) אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.) ב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI כמות: 1 - מחיר: ¤1814 VS מסך: Dell 20" 2007FP UltraSharp Flat Panel כמות: 1 - מחיר: ¤2096 הצרכים של הבנאדם : משחקים כבדים,תוכנות כבדות(פוטושופ וכאלה),סרטים,אינטרנט. אני מריץ בד"כ הרבה תוכנות כבדות ביחד. דעה שלי : הייתי הולך על הדל הזה או על הדל הרחב או אפילו על הדל ה22 אבל משום מה הוא מתעקש על מסך 22, אז מה עדיף? אחד מהשניים או הדל 22 הרחב גירסת 2008? אשמח לתשובות ודעות כדי שאני אוכל להפנות אותו לפה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים LG L246WH ו SAMSUNG T240 מבקש את עזרתכם אני נוטה לכיון ה LG L246WH
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנגן סרטים עם BSplayer PRO כשהחלון הוא רגיל רואים איכות טוב וכשאני עושה מסך מלא האיכות די גרועה.. יש אפשרות לתקן את זה? (אני לא יודע אם זה בגלל המסך או תוכנה אז שמתי את זה פה)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש בעיה שכתב נראה מאוד קטן ב dell ברזולוצייה הטבעית שלו (1600x1200) האם זה נכון והאם זה ממש גרוע? בנוסף.. האם יש איזושהי חנות שאפשר להזמין ממנה את dell 2007fp בלי לשלם לפני שזה בכלל מגיע לארץ (כמו ש nextop רוצים)? לאיזה חנויות אמור להגיע מלאי חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת... פאנל IPS או גודל 24" או 22 עם תמיכה ב120HZ(מה שיפאשר לראות מעל 60FPS) לגבי הIPS, יש את הדל שכולם ממליצים, איך הוא לגיימינג? (ה22") לגבי ה3D, אם אני קונה זה רק בשביל ה120HZ. יש הבדל משמעותי? מישהו ניסה? (הדגם של סמסונג 2223Z משהו כזה) תקציב עד 1500 ללא חריגות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש את המסך הזה של 4K ב KSP http://ksp.co.il/?uin=23584 . ובאתר של DELL הוא עולה בערך 3300 שקל וזה אותו מסך. הבדל של 2000 שקל הגיוני.?! או שזה לא אותו אחד.? ואיך אפשר לדעת שזה מסך מחשב לגיימינג.?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מסך לעבודה עם גרפיקה בשביל דפוס. הגודל צריך להיות 24 אינץ, הייתי שמח גם אם המחיר היה נמוך מ- 3 אלף, אבל ממה שאני שומע כנראה שזה המחיר שממנו מתחילים במסכים האלה. בבקשה תמליצו לי על משהו מתאים. תודה רבה! מיכאל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך 19 איכותי: קונטרסט גבוהה, אפורים ושחורים, זווית רחבה, גיימר וסרטים 2700 ש"ח. אמור להחליף Trinitron 21 בינתיים לא התרשמתי ממה שראיתי לעומת ה- Trinitron (מלבד הגודל) ולא רוצה להתאכזב. כרגע ה- 970P בראש הרשימה (מתוך השוואה) - אך עדיין לא יצא לי לבדוק אותו מקרוב. יש למישהוא ניסיון אישי עם מסך זה? איך הוא מתמודד עם סרטים חשוכים? משחקים? שווה את המחיר? האם ישנם המלצות (מניסיון אישי) למסך אלטרנטיבי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. גיסי מעוניין ב LCD לחדר השינה, 90% הצפייה תהיה ב YES/HOT (כרגע YES). ואולי DVD פעם ב.. (יש לו פלאזה בסלון אז לא נראה לי). עכשיו הציעו לו את הטלוזיה הבאה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=369922 הוא אומר שרואים בה טוב, אבל אני לא בעדה כיוון שהוא מחברה לא מוכרת (אולי כן?). קראתי במספר פורומים ואמרתי לו שכדאי לו ליראות את המסך הבא: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17077&ref=Zap יש לכם עוד המלצות לLCD שרואים בהם YES/HOT באיכות טובה? עד תקציב 5.5K תודה רבה. אסף .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למסך 20" ומעלה, תקציב של 1500 ויותר אם יש צורך, למשחקים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המסך הזה הוא טוב ויתן לי תצוגה טובה הוא מיועד בין היתר למשחקים ועוד משהו יש לו חיבור DVI? תודה מראש עריכה: העם כדי להוסיף כ100 שקל ולקנות 740B?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי הרבה דיונים בפורום אבל ללא תשובה חד משמעית: מסך 19", ~1500ש"ח לשימוש רב תכליתי כולל מולטימדיה (סרטים ומשחקים). מי לוקח? הBenQ או הSony?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך של 22 אינץ עם חלונות XP לאיזה רוזולוציה אני צריך לכוון את המסך? וגם את איכות סיביות הצבע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחי יש את המסך הנ"ל, ובחודשים האחרונים הוא הפסיק להדלק ישר והיו צריכים לנתק את הכבלים ולחברם. לבסוף הוא לא נדלק יותר. המסך מזוהה במערכת ההפעלה ב Screen resolution, אבל לא מגיב, והאור הכחול שהיה בכפתור ההדלקה לא פועל גם כן. הוא נקנה ב 2007 אז כמובן שאין אחריות, אז האם ניתן לגרום לו איכשהו לחזור לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף מחשב ורציתי לדעת האם צריך להחליף גם את המסך. אני לא כל כך מבין בחידושים (FHD, 4K), האם המסך ינצל לחלוטין את הכרטיס מסך ויהיה שמיש לעתיד הקרוב? זהו המפרט (יתכנו שינוים קטנים אבל הכרטיס מסך דיי סגור): הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 996/976 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-BAZOOKA - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel -…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצרף פה 2 דוגמאות, בסוף יבחר באחת מהן, יש לי תחושה טובה יותר בזאת משמאל, בגלל מיקום נכון של רמקולים (זה סט 2.0 מוגבר, הטוויטרים חייבים להיות ממוקמים בגובה האוזניים, מסך המחשב בתמונה הוא בגובה הכי נמוך, אני לא יודע באיזה גובה יהיה לי נוח ביחס לגובה הכיסא פשוט, את הדוגמאות הכנתי לפי המידות שמקוריות של החלקים פה, ולעניין גובה המסך, ממול למערכת הזאת, תמוקם ספה נפתחת למיתה, או ספה אם קפיצים (זה חדר שינה/עבודה שלי), המרחק בין מסך הטלוויזיה, יהיה 3.6מ', המסך הוא פלסמה בגודל 42", לפי מה שקראתי במדריכים ברשת, בעיניים שלי צריכים להיות מול ה1/3 התחתון של מסך הטלוויזיה, אם כי לא תמיד אצפה בו במצב ישיבה, אז יהיה צורך לתלות אותו על זרוע או מתקן שמאפשר כוונון אופקי, יש לכם מה להוסיף…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-