מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזה הפרום המתאים יש לי טלפון xiomi redmi note4x. (מסך ips(. כמה פעמים שמתי לב שאזורים שהוצגו הרבה זמן (שורת ההתראות וכו) נשארים על המסך בצורה דהויה אחרי שסוגרים אותם (לא קבוע, כמה זמן). עשיתי גוגל ולא מצאתי משהו על זה. מישהו יודע למה זה קורה? אפשר למנוע את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואני מרוצה מאוד. בהתחלה היתה לי בעייה קטנה עם המעמד מפני שהוא היה קשיח ולא רצה להתכוונן. אבל עם טיפת כוח הוא הסתדר. אגב זה האתר הראשון שאני גולש דרכו וזה פשוט חוייה ועולם אחר מהמסך הקודם שהיה לי. אני אגלוש גם באתרים נוספים ויותר מאוחר אביא לכם את חות דעתי .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחיין שלי התחיל לשחק וקיבלתי משימה להרכיב לו מחשב, נרכש מחשב מהלוחות פה עם מעבד 6700k כרגע נשאר לרכוש מסך וכרטיס מסך כנראה יהיה משהו ברמה של 1060 מחפש המלצה למסך 24 שיהיה טוב למשחקים, תקציב (לא יקר מחשב ראשון של ילד סביב 500 שקלים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש שני 22 לצורכי גרפיקה ותלת מימד אני מעוניין בפאנל איכותי IPS ושיהיה ברצולוציה של 1920X1080 - בגלל זה אני לא יכול לקנות את הDELL ULTRASHARP 22 יש לכם המלצות ? תקציב 2600 שח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מזמין את המסך הזה ( Asus VG278HE ) מאמזון הוא יפעל פה בארץ? אני שואל כי יש דברים שצריך לבדוק כמו אם אתה קונה DVD בחו"ל לא תמיד הוא עובד פה בארץ
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הVP950 הוא המחליף החדש של הVP930? מה שגם הוא נראה יפה ממנו. Viewsonic LCD 19 VP950b נוסף לחנות בתאריך: 2008-04-07 11:35:46 יצרן: VIEWSONIC מחיר: 1,790 ש"ח לפי זמן התגובה, צריכת החשמל והנתונים הטכניים אני מניח שמה מדובר במסך בעל פאנל TN . (סוג הפאנל לא כתוב באתר flatpanels). אז באמת מדובר במסך בעל פאנל TN? והנה המסכים בעלי הפאנלים האיכותיים אט אט נעלמים מהשוק? זה התחיל ב971p, עכשיו ה930vp, הלנובו הקסרוקס ועוד מעט הדל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום , לבני יש יום הולדת ורציתי להפתיע אותו במסך חדש LCD , הוא בן 10 והמסך משמש אותו למשחקים חזקים , לעבודות מחשב כמו תיכנות , וכן הוא בונה אתרים , ולומד שפת C , אני מעוניין לרכוש לו מסך איכותי , שאלתי על איזה גודל מסך מומלץ , וכן איזה סוג ,יצרן וכן המלצות נוספות , תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז יש פה התבלטות רצינית... הHANNS-G שהוא 28 אינץ בעל פאנל TN עולה 2500 בערך ועם תוספת של 450 שקל למכשיר LCD TV BOX כזה שנותן את כל החיבורים הדרושים כדי לחבר ממיר YES שזה מה שאני רוצה כדי לראות טלויזיה ויש את האפשרות השניה שהיא DELL בגודל 24" עם כל החיבורים הדרושים מהקופסא..... אני מתלבט אם שווה לאבד 4 אינץ אבל להרוויח איכות תצוגה ואם זה יספק אותי למשחקים שזה התפקיד העיקרי וגם טלויזיה כמובן.... תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך, שיתחבר למחשב הנייד שלי - לו יש יציאת dvi. יחד עם זאת, אני מעוניין גם שהמסך הזה ישמש אותי כטלוויזיה. אציין כי הייעוד הוא קודם כל כמסך מחשב לצורך עבודות סטודנטיאליות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו' ורק אחרי כן כטלוויזיה (צופה בה לעיתים רחוקות אבל רוצה שתהיה לי את האופציה). מה אתם ממליצים לקנות ? מה אני צריך לחפש שיהיה במסך כשאני מחפש מסך כזה כדי שיהיה לו את שתי האופציות ? אמרו לי שלעבוד עם טלוויזיה כמסך מחשב זה קשה ומוציא את העיניים. בנוסף, אשמח להמלצות על מסך מסויים שעונה על הדרישות שלי. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך בדיוק כדאי לנקות מסך דק יש לי בד מיוחד שמגיע עם מסכים אבל זה לא מוריד הכל האם מותר קצת מים המסך שלי נק 20WGX יש מטליות לחות באופיס דיפו אבל קצת מפחיד אותי או אולי כדאי לפנות ליניר מערכות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן והגיע הזמן לשדרג מסך אני כרגע עם 21" של NU וחשבתי לעבוד ל-22" של אסוס או סמסונג או פחות טוב 24" של Proview תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD למחשב high-end. המסך יעבוד הרבה שעות. יעוד: גיימינג כבד, אינטרנט. גודל: 17"-19". בעקרון אני לא מתמצא וגם אחרי קריאה פה בפורום אני לא בטוח לאיזה כיוון כדאי לי ללכת. אני מחפש מסך אמין שיתן לי את הביצועים הכי טובים לדרישות הנ"ל. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
19"-20" אינצ או 19 או 20 והתקציב 2500 גג! אז ככה אני רוצה מסך שאוכל לחבר אותו לכבלים (לראות בו טלוויזיה) ושגם אוכל לחבר למחשב... עכשיו ראיתי הרבה טלוויזיות\מסך המחיר שלהם הוא בסביבות ה2500 שעושות את שתי הפעולות אבל חשבתי אולי לקנות מסך רגיל רק למחשב ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו מהמחשב אבל אני רוצה לשים את הטלוויזיה טיפה רחוק מהמחשב עצמו משהו כמו 4-3 מטר עכשיו יש קבל שיתחבר לכרטיס טלווזיה באורך כזה? והאם יראו טוב עם כרטיס טלוויזיה? *אני רוצה לשים אותו ככה מרחק כי אני רוצה לראות בספה וככה יותר נוח וגם שיתחבר למחשב... אך המסך הזה? http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3515&zap=1 הוא רחב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מסך LCD רחב נראה לי מדליק. מאז ומתמיד נראו לי הניידים עם המסכים הרחבים מאוד נוחים לישומיי אינטרנט, צפיה סרטים (המסך אינו מיועד למשחקים) 1)האם ידועעים חסרונות/עיוותים בשל רוחב המסך ? 2) המלצות למסך LCD 19 אינטש ומעלה (עדיפות לרחב) בתודה מראש, javascript:void(0); Grin
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי כאן המלצה למסך תקציבי לפני כשבועיים ל: Xerox XG-91D . בדיקה בפורום מעלה שיש מסך דומה (מחיר וביצועים) LENOVO L192P. ראיתי ששאלו כבר שאלה דומה ,אך לא ראיתי תשובה מסודרת,למשחקים ואינטרנט מי מהם עדיף? הבנתי שלזירוקס בעיית מסך זכוכית,ובלנובו צריך להקפיד על הדגם. אז מי מהם עדיף,או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפי המלצת הפורום השמח לעזרה בהגדרות. הבנתי שניתן לכוון את המסך להגדרות לתוצוגה טובה יותר עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. הדבר היחיד שאני רואה במסך זה הגדרה למצבים מסוימים משחק סרט וכו' השמח לעזרה בנושא תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות לבן שלי בן 11 מסך. השימושים העיקריים הם אינטרנט, משחקי רשת וקצת משחקים (FIFA, GTA). מעדיף מסך לא יקר (עד 700 ש"ח). האופציות שראיתי הן: BenQ GW2250 - פנל VA ב 560 ש"ח http://www.benq.com/product/monitor/gw2250 BenQ GL2250 ב 490 ש"ח http://www.benq.com/product/monitor/gl2250 Samsung S22B300B ב 685 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=816968 אני חושב לקנות את ה GW2250 עם פנל ה VA שאמור להיות טוב יותר מהמסכים עם TN אבל מפחד שיהיה בעייתי במשחקים. מה דעתכם? אופציות אחרות באזור התקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קודם כל: אני מודע לכך שבמחיר של Eizo S2231WE אני יכול לקנות מסך 24". הבעיה היא שהחדר שלי לא מאפשר מסך בגודל כזה והמקיסמום שאני יכול להכניס זה 22". אני כבר הרבה זמן קורא ביקורות ומחפש מסך שיחליף את הCRT שאני משתמש בו כבר 5 שנים, וצימצתי את זה למסכים הבאים: HP LP2065 EIZO S1932SE ועכשיו גם התחלתי לחשוב על האפשרות של Eizo S2231WE. כמו שאפשר לראות מהאפשרויות שלי, חשוב לי שהפאנל לא יהיה TN. השימושים העיקריים זה טקסט(אינטרנט ומסמכים), סרטים וסדרות וקצת משחקים. האמת היא שדיי רציתי מסך 22", בגלל השיפור שזה יביא לי מצפייה בסדרות לעומת הCRT 17" אינץ' שיש לי עכשיו, אבל ירדתי מהרעיון כי חשבתי עד עכשיו שכל ה22" בארץ הם TN. הבעיתיות שלי עם LP2065 זה שהחנות היחידה שמוכרת אותו זה NE…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך לשימוש ב PS3 בלבד. האם לקנות טלוויזיה, או מסך מחשב? הבעיה שלי היא שיש לי פה מסך שעבד עם הממשק של ה PS3 כשכוון ל 1080i, אבל משחקים עולים אוטומטית ב 720p ולכן לא יכלתי לשחק בהם. אני חושב שמסך מחשב יהיה פתרון יותר זול מטלוויזיה (אני גם מדבר על 19-22" - לחדר עבודה, לא לסלון) ולכן אני רוצה ללכת לכיוון של מסך מחשב. איך אפשר לדעת אם מסך מחשב תומך ב 720p? במפרטים כתובה רק הרזולוציה, לדוגמא מסך שמצאתי במחיר זול: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/everyday/LS22C300BSV/XY-spec כתוב רק 1080x1920, שאני יודע שזה FHD אבל מה עם 720p? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי את המסך הזה, שיש לו נתונים לא רעים בכלל כמו חדות רגילה של 1:800 ודינמית של 1:2000 בהירות של 1:300 גודל 20.1 אינץ פאנל שלIPS איכותי עם 16.77 מליון צבעים וזמן תגובה של 8 מילשניות מה דעתכם עליו?לא מצאתי ביקורות עליו ברשת, אז אשמח לשמוע ומה עדיף? המסך הזה או זה של NEC NEC-Mitsubishi 20WGX2 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהמסך או הכרטיס מסך נהרס (המסך מהבהב נכבה ונדלק) כשניסיתי לחבר אליו את המסך 2209WA אני לא רואה כלום האם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך ישן geforce 2 mx משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקרר לצורכי משחקים כבדים, יש לי כ.מסך X1950XT 512MB חשבתי על המסך של סמסונג 931C שאומרים שהוא מתאים למשחקים במיוחד האם זה נכון? אם לא, איזה מסך אתם ממליצים לי בעל זמן תגובה מהיר במיוחד וניגודיות טובה מעל 1:1000 ? אני מתצכנן לקנות את המסך בקרוב מאוד אז תעזרו לי בבקשה בדחיפות.. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-