עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by vid170,

קניתי לי T220P הכל טוב, מלבד שאייני יכול למצוא זרוע מתכווננת (סטייל ברקן ) למסך, שכן אין לו התקן VESA. יש פיתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by snir0,

המסך ישמש בעיקרר לצורכי משחקים כבדים, יש לי כ.מסך X1950XT 512MB חשבתי על המסך של סמסונג 931C שאומרים שהוא מתאים למשחקים במיוחד האם זה נכון? אם לא, איזה מסך אתם ממליצים לי בעל זמן תגובה מהיר במיוחד וניגודיות טובה מעל 1:1000 ? אני מתצכנן לקנות את המסך בקרוב מאוד אז תעזרו לי בבקשה בדחיפות.. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מסך סמסונג 22" בן חצי שנה. אתמול במשך מס' שעות המסך החשיך(נורית החיווי פעלה) והייתי בטוח שהוא נשרף, ניסיתי אותו על מחשב אחר אבל זה גם לא עזר. לאחר זמן מה המסך חזר לפעולה תקינה לגמרי. היום בבוקר המסך עוד פעם היה חשוך לגמרי אבל הפעם נורית החיווי שלו גם לא מאירה, כאילו הוא פשוט לא מחובר לחשמל. האם קיימת אפשרות שגם הפעם הוא יחזור לפעול או שצריך לממש את האחריות שלו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. כידוע ניתן לעשות שימוש בDell 2407WFP גם לצפיה בטלויזיה בחיבור לממיר הדיגיטאלי (YES/HOT). אחת האפשרויות הינה באמצעות חיבור הCOMPONENT שבמסך ולשם כך יש צורך בהמרת האות מפורמט RGBcvS (מהממיר הדיגיטאלי) לYPBPR (קומפוננט). בעלות של כ-400 ש"ח ניתן לרכוש TRANSCODER מסוג SCART to Y-U-V Converter וכעת לשאלתי: האם מישהו מבעלי ה2407 עושה שימוש בממיר מ-SCART ל-COMPONENT לצורך חיבור המסך לממיר הדיגיטאלי? והאם קיים שיפור משמעותי באיכות התמונה (בהשוואה לComposite)? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=csy2100&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506#

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עם המסך החדש הייתי עושה את זה כל הזמן, קניתי מסך חדש ואני מעוניין שיהיה לו אורך חיים מקסימלי. האם יש צורך לכבות את המסך עם הכפתור בכל פעם שאני מסיים לעבוד על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, בתחילה התלהבתי מהנתונים של מסך ה-ATIVA שמצאתי בקטלוג של "אופיס דיפו", אך בסופו של דבר ירדתי מהאופציה הזו לאחר שקראתי את ההסבר של דניס (כתגובה בנושא אחר). מבקש יעוץ והמלצות על מספר מסכים חלופיים. הדרישות שלי הם כאלה: 1. מסך רחב 2. רזולוציה גבוהה מאוד לצורך צפייה בתכני HD 3. DVI 4. זווית צפייה רחבה ככל האפשר (למעשה זה הנתון העיקרי שבגללו פסלתי את ATIVA . כתוצאה מבעיות גב וניתוח שבר שעברתי לאחרונה, במשך רוב הזמן אני לא יושב מול מסך המחשב אלא שוכב לצידו, ולכן ברור שאני זקוק לזווית צפייה רחבה, אחרת אני כמעט ולא רואה כלום. כיום יש לי מסך דק 15 של סמסונג מהדור הישן, דגם 151S וכשאני שוכב מהצד התמונה פשוט קטסטרופה!) 5. מותג אמין, אחוז תקלות שואף לאפס התקציב עד 3000 שקלים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Omer Shamia,

בין 1000 ש''ח ל-1300 ש''ח לשימוש בגלישה סרטים וקצת משחקים, עם פאנל ips ורזולוציה 1920X1080 איזה דגמים מומלצים לפי הדרישות

8. Started by As-21,

איך אפשר לדעת בוודאות איזה פנל זה DELL 2009W האם הייתה הכרזה מבית DELL שהדגם המחליף של 2007W/FP יהיה רק פנל TN ? למיטב הבנתי כל המסכים של 2007WFP שהוזמנו מהיבואן CMS הם 2009W הכי מצחיק שהם טוענים שזה פנל יותר טוב במידה וזה יתברר כ TN בדוק זאת פשוט בדיחה. אז אם תוכלו להגיד שכל דגמי 2009W הם פנל TN ועל מה אתם מסתמכים בתשובותכם אשמח לתשובות רציניות ולא מענה כי שמעתם ממישהו שזה TN או משהו.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by d0s,

טוב לפני שאני אשאל אותכם מה דעתכם על המסכים, אני מבקש שלא תתנו לי מסכים אחרים כי יש לי הנחה מיוחדת על אלו ( והם חדשים) אז הנה האפשרויות + המחירים שניתנים ( כולם של אסוס) : מהנמוך לגבוהה: VW222S ב 940 שקל. קישור http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=1 VW222U ב 1060 שקל. קישור http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1740&modelmenu=1 VW223B ב 1080 שקל. קישור http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=698&l4=0&model=2313&modelmenu=1 MW221C ב 1140 שקל. קישור http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום שאלתי את השאלה בפורום "ניידים" אבל לא קבלתי עדיין תשובה שפתרה את הבעייה. יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. שיחקתי עם גם המקש המחליף בין מצבי תצוגה (Fn+F4 אצלי) - גם זה לא עזר. אני רוצה להיכנס ל-Bios וכרגע לא מצליח כלל. יש איזשהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות את מהסך (לא ציינתי - LCD) שרשמתי בכותרת במחיר זול יחסית (במעט החנויות שמצאתי את המסך באינטרנט המחיר שלו הוא 1200 ש"ח+). המסך חדש ולא נעשה בו שימוש בכלל. העניין הוא שמסך חדש, גם קטן יותר, יעלה לי יותר כסף. אז, המסך שווה את המחיר, כדאי לקנות אותו? ובכללי, זה מסך שאחים שלי הולכים להיות מולו כל היום כנראה, 22 אינצ' זה לא גדול מדי לעבודה ממושכת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של לפחות 19 אינץ' המסך מיועד למשחקים ,ההיתי שמח אם מישהו יכול לתת לי המלצה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by omrik10,

ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by EAD,

שלום ראיתי את המסך הזה, שיש לו נתונים לא רעים בכלל כמו חדות רגילה של 1:800 ודינמית של 1:2000 בהירות של 1:300 גודל 20.1 אינץ פאנל שלIPS איכותי עם 16.77 מליון צבעים וזמן תגובה של 8 מילשניות מה דעתכם עליו?לא מצאתי ביקורות עליו ברשת, אז אשמח לשמוע ומה עדיף? המסך הזה או זה של NEC NEC-Mitsubishi 20WGX2 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לבין דגמים אחרים באותו גדול עם אותו פאנל כמו P2417H U2414H U2417H יש סיבה לשלם יותר?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב אז המצב הוא כזה: אני הולך לקנות מסך FHD שהוא מתוכנן להיות המסך הראשי שלי(ההתחל, שולחן העבודה וכו' יהיו בו) ועוד מסך שהוא המסך שלי כרגע שהוא ברזולוציה של 1024X1280 בנוסף אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה. השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לעשות שהמסך החדש(FHD) יתפקד כמסך מחשב והמסך הישן(1024X1280) יתפקד כמסך טלוויזיה(יראו בו טלוויזיה בעזרת הכרטיס טלוויזיה), מתי שאני ירצה כך? נ.ב הכותרת קצת לא מובנת, אני מצטער אבל התקשתי עם הניסוך שלה, מקווה שהיא מובנת. *יש לי HD5750 עם אפשרות לחיבור שני מסכים ככה שמבחינת הכרטיס מסך זה אפשרי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכם, ברצוני לקנות (בדחיפות, כי המסך הקודם שלי מת, לצערי הרב) מסך LCD בפורמט לא רחב. המסך ישמש בעיקר לעבודה ממושכת (Office, אינטרנט), ומדי פעם לסרטים. לכן, אוכל לדעתי להסתפק במסך עם זמן תגובה 8ms (האם לדעתכם צפויות בעיות עם סרטים?). אני מעדיף מסך שהוא לא בפורמט WIDE, כי נראה לי שלצרכי עבודה זה יותר נוח. (עבודה = קריאת \ כתיבת מאמרים, ותכנות) המטרה היא מסך שלא יכאבו\התעייפו העיניים משימוש ממושך בו. ברצוני להשקיע כמה שפחות כסף במסך, ולכן מחיר בסביבות ה 1100 נראה לי סביר. ראיתי מספר מסכים כאלו, של LG, Proview ו MAG, אך הייתי שמח לקבל המלצה קונקרטית. מחיר זול הוא די חשוב לי, מנסיון כואב עם המסך הנוכחי שלי, שהיה מעולה, אך נהרס תוך 3 שנים (LG F700P), מה שאומר שאני מצפה להח…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by קיפוד,

חבר'ה אני ממש מבולבל מכל השרשורים כאן וצריך קצת סדר בראש קראתי את השרשור ואני רק יותר מבולבל היתה לי התנסות עם מסך LCD רגיל של LG אבל... זה לא מה שאני מחפש(אולי ההשואה למסך CRT שהיה לי הורסת) ולכן... המסך שאני רוצה לקנות מיועד לגרפיקה בעיקר פוטושופ עריכת תמונות פלאש MAYA וכאלה בקיצור גרפיקה התקציב שלי בערך 2300~ -+ אני חשבתי על VP930 של VIEWSONIC או SAMSUNG 971P(ממש לא בטוח לגבי זה) האם יש עוד הצעות לגבי מסך איכותי בשבילי ? תודה רבה רבה יניב

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by uguru1969,

משהו מכיר את המסך הזה נראה מדהים ע"פ הניתונים!!

21. אז ככה, פה ניתן יהיה לקבל את פרטי המחשב http://hwzone.co.il/community/threads/546794-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%93-6-%D7%90%D7%9C-%D7%A9?p=4908827#post4908827 ובנוגע למסך עצמו, המרחק צפיה יהיה בערך 2.80-3 מטרים. השימוש העקרי שיעשה הוא צפיה בתכנים באיכות גבוהה, גיימינג, ושימושי אינטרנט. אני כרגע לא יודע כמה אינצ' לקחת, והאם יש מסך שיתאים לבקשה הזו. כמובן שאני רוצה FHD שאוכל להפיק ממנו את הרזולוציה הכי גבוהה. התקציב הוא 2000 עד 2500 ש"ח. במידה והחריגה משתלמת, אז אשמח להסבר מדוע ולמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Tzox,

היי, קודם כל: אני מודע לכך שבמחיר של Eizo S2231WE אני יכול לקנות מסך 24". הבעיה היא שהחדר שלי לא מאפשר מסך בגודל כזה והמקיסמום שאני יכול להכניס זה 22". אני כבר הרבה זמן קורא ביקורות ומחפש מסך שיחליף את הCRT שאני משתמש בו כבר 5 שנים, וצימצתי את זה למסכים הבאים: HP LP2065 EIZO S1932SE ועכשיו גם התחלתי לחשוב על האפשרות של Eizo S2231WE. כמו שאפשר לראות מהאפשרויות שלי, חשוב לי שהפאנל לא יהיה TN. השימושים העיקריים זה טקסט(אינטרנט ומסמכים), סרטים וסדרות וקצת משחקים. האמת היא שדיי רציתי מסך 22", בגלל השיפור שזה יביא לי מצפייה בסדרות לעומת הCRT 17" אינץ' שיש לי עכשיו, אבל ירדתי מהרעיון כי חשבתי עד עכשיו שכל ה22" בארץ הם TN. הבעיתיות שלי עם LP2065 זה שהחנות היחידה שמוכרת אותו זה NE…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ranzorz1,

היי אני מחפש מסך לשימוש ב PS3 בלבד. האם לקנות טלוויזיה, או מסך מחשב? הבעיה שלי היא שיש לי פה מסך שעבד עם הממשק של ה PS3 כשכוון ל 1080i, אבל משחקים עולים אוטומטית ב 720p ולכן לא יכלתי לשחק בהם. אני חושב שמסך מחשב יהיה פתרון יותר זול מטלוויזיה (אני גם מדבר על 19-22" - לחדר עבודה, לא לסלון) ולכן אני רוצה ללכת לכיוון של מסך מחשב. איך אפשר לדעת אם מסך מחשב תומך ב 720p? במפרטים כתובה רק הרזולוציה, לדוגמא מסך שמצאתי במחיר זול: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/everyday/LS22C300BSV/XY-spec כתוב רק 1080x1920, שאני יודע שזה FHD אבל מה עם 720p? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ilil,

המסך שגרף ביקורות מצויינות באתר, וגמרתי כבר אומר לרכוש אותו... אינו מומלץ על-ידי היבואן, בטענה שמסכים רבים חזרו עקב תקלות במעמד (רגל) המסך. אני מודה שהעיצוב של הרגל הוא לא שיגרתי, אולם הופתעתי מהמידע שנמסר מהיבואן. על מה תתמליצו כתחליף? יש עוד 19" מבוסס על פנל PVA מבית Samsung שתוכלו להמליץ עליו? חבל שמסך כל כך איכותי נופל בגלל אביזר ארגונומי... נ.ב. האם ייתכן שהיבואן "מבלף" לקראת החלפת סדרת מסכים? ilil

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים