מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות שלושה מסכי DELL U2312HM מה המקום הזול ביותר שבו מוכרים את המסך? אני גר באיזור חיפה ככה שחנויות מאיזור המרכז לא באות בחשבון (כי המשלוח יעלה כנראה יותר מהחיסכון במחיר)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/system/consumer/product/ls/24/f9/ls24f9nsmza/FX2490HD_DSHT.pdf כתוב שיש מקלט ATSC DTV - הוא מתאים לשידורים בערץ? אבא צריך טלוויזיית 24 אינץ' לחדר עבודה עם DVB-T מובנה..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האין זה אבסורד שזה המסך היחידי שמומלץ לטווח מחירים שלו עם מאפיינים כאלו, אך לא ניתן להשיגו באף מקום ? גם למי שאמור להיות אותו במלאי יחסי זה איזה חנות בעלת 2 שמות בפתח תקווה (ויש עוד איזה חנות שמבטיחה מלאי עתידי בירושלים). זו בעיה גם למי שגר רחוק משם וגם מבחינת זמינות לתקלה עתידית/מיידית ו/או מלאי לקניה בסיסית בכלל. ברור לי שאנחנו בישראל והמצב פה לא להיט (שלא נדבר על היצע המסכים שיש בחו"ל לעומת הארץ), אבל זה מעצבן שזה המסך היחידי שאפשר להמליץ עליו בתחום מחירים זה (והיחידי שבפועל מומלץ) ושאין להשיג אותו. דל ישראל מתנערת מהנושא (בצדק או שלא) ואומרת שצריך לפנות לספקים המורשים בשאלות. הספקים המורשים, או שלא חוזרים, או שאומרים שהמידע מסווג, או שמפנים אותך לחנויות. חוץ מ 2 החנוי…
-
- 68 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
חסרים לי בדיוק כמה אלפי דולרות ירוקות בשביל צעצוע חדש. מי מלווה לי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפתח לעיניים מי שמזמין, שיקנה לי שתיים http://www.biscade.com/office/
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים Rtx 4090 13600k 32ram 1200w זה המפרט מקבל אותו עוד שבוע אני מתכוון לשחק בו עם מסך מסוג סמסונג 55ue8000.אין לו hdmi 2.1 רק2.0 אבל מסוגל הוא לעשות 120hz השאלה אם מפרט כזה 4k 60hz יפגע בביצועים? יגביל את הכרטיס מסך? אני לא אוהב משחקים מהירים...יותר סגנון של god of war-the witcher-red head.חובה להחליף מסך או אפשר להסתפק בזה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם מישהו שקנה את אחד מהמסכים הבאים יכול להסביר לי מה ההבדל בניהם ואיזה מהם עדיף הדגמים הם: 1.SAMSUNG 731BF 2. SAMSUNG 760BF המסכים הם מסכי 17 אשמח לדעת את הנתונים המדוייקים שלהם מישום שכל אתר כותב עליהם דברים שונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6200 ויש לו חיבור VGA נדמה לי כחול כזה בצורת טרפז, וDVI חיבור לבן כזה עם הרבה פינים ובצורת ריבוע כזה. יש לי מסךLCD והאיכות היא לא משהו. המסך גם לא מי יודע מה (של ITT), אבל רציתי לדעת אם יהיה שינוי באיכות אם אחבר את זה בחיבור DVI במקום הVGA? לפי מה שהבנתי אמור להיות שינוי, אבל אם אין חיבור בטלויזיה (לדעתי) ל DVI אז מתאם של DVI ישנה משהו? *ואם למישהו יש גם את המסך הזה, איך אני משפר את איכת הצפיה במחשב? (מי שלא הבין, יש לי מסך בנפרד, 21", שהוא כרגע מחובר, ועוד מסך 22-23" שהוא משש כטלויזיה ולצפיה בסרטים מהמחשב). תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
חשבתי שיהיה פה עניין לזה... כשתגמר האחריות אשקול לעשות זאת. http://hardforum.com/showthread.php?p=1038394177
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
HDMI זה בעצם DVI עם יכולת להעביר קול יחד עם תמונה. אם אין הבדל באיכות התמונה בהשוואה בין כבל DVI ב-20 שקלים לבין לכבל DVI עצבני של MONSTER ב-500 שקלים, למה קיימים סוגים רבים ויקרים להחריד של כבלים HDMI? על אותו עיקרון כבל HDMI ב-20 שקלים אמור להציג איכות תמונה זהה לחלוטין בהשוואה לכבל HDMI ב-600 שקלים, אז למה רוכשים כבל HDMI יקר? האם מדובר בניצול חוסר ידע של לקוחות על ידי היצרניות שרוצות לשכנע אותנו שיקר יותר בהכרח טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר אות וידאו בין המחשב למקרן על גבי כבל תקשורת CAT7 באורך 50 מטר האות יוצא מיציאת ה DVI של המחשב, ונכנס לכניסת DVI של המקרן. מדובר בוידאו באיכות גבוהה... מישהו מכיר מוצר טוב שעושה את העבודה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא כלכך ידעתי לאיזה פורום לכוון את השאלה. יש לי מסך ישן בלי יציאה hdmi. בכרטיס מסך שלי יש יציאת hdmi. אם אני אחבר את הכבל hdmi מהמחשב הנייח למחשב הנייד אני אוכל איכשהו לראות את המחשב הנייד במסך של המחשב הנייח?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מסך 24" אני רואה שכולם מתלהבים מהמסך של Dell 2407 ואני גם אהבתי את Xerox XM7-24AFW שניהם באותה רמת מחיר. השימוש שלי הוא משרדי ולא משחקים או סרטים. אהבתי את הגימור של הזירוקס בגלל מסך הזכוכית ובגלל הרמקולים (נוחות) אבל פה בפורום אני רואה שכולם ממליצים על המסך של Dell זה כ"כ משמעותי? יש חנות באיזור גוש דן לראות בפעולה/תצוגה את שני המסכים?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם יש מתאם: ממסך רגיך למסך LCD? להפוך את חיבור של מסך רגיל לחיבור של LCD??
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי אז הבעיה כזאת, ברגע שהמסך מקבל אות מהמחשב הוא מציג תמונה יפה וברורה למשך שניה אחת, ואז התאורה האחורית של המסך נכבת, רואים בקושי מה הולך מאחורה ( אבל מספיק כדי לראות שהוא בעצם דלוק ומציג ) כיבוי המסך והדלקה מחדש גורמת שוב לאותה בעיה, תצוגה ברורה למשך שניה ואז האור נכבה ונשארת תצוגה כהה שכמעט ואי אפשר להבחין... הבעיה היא במסך ולא במחשב, החלפתי 3 כרטיסים שונים והבעיה זהה... העיניין שלא הגיוני שהתאורה של המסך נשרפה כי לשניה אחת רואים ברור לגמרי... אוליי משהו בגדרות של המסך ? קיימת איזה שטות שאחראית לזה ? או שאין מנוס מלנצל אחריות ? ( המסך אצלי שנה, אם אני לא טועה יש 3 שנים אחריות )
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש מסוג samsung 953bw ועדיין לא יצא לי לכוון את הצבעים שיתאימו לי בשביל שהעיניים לא ישרפו. ורציתי לשאול איזה הגדרות צבע נוחות לעין כדאי לי להגדיר? כרגע ההגדרות שיש אצלי הם אלה: Brightness: 14 Contrast: 75 *נ.ב: מישהו יודע אם אפשר לכוונן את המסך באלכסון וכל זה כמו שיש בהרבה מסכים, כי כשאני מנסה לסובב את המסך אז מרגישים שיש התנגדות ואני מפחד לעשות בכוח. אם מישהו יודע ויכול להסביר לי כיצד אני מסובב אותו באלכסון אני יודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך crt של LG העונה לדגם E900B בכל מקרה כרגע הוא עומד על mhz 60 , שאלתי אם אפשר להעלות ל85 , ?....כאילו העלתי , אבל אני לא בטוח כמה זה בריא למסך עצמו?...
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
העם מסך זה מתאים למשחקים Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02 ועם כן איזה כרטיס מסך אצטרך לו????
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני להקים מערך של שני מסכי dell 23. התיכנון הוא לחבר שני מסכים בלבד כדי לנצל כרטיס חזק בודד. יש לי כמה שאלות בנוגע לתיכנון: 1. עלה לי הרעיון לרכוש מעמד שיחזיק שתי מסכים אבל ההוצאה יקרה מדי. השאלה היא, האם ניתן לתלות שתי מסכים כך שהמסכים יהיו בזווית כלפי והדופן של המסך הראשון יסתיר את דפנו של השני? 2. האם מערך של שתי מסכים לשימוש של משחקים ועבודה יתן מענה נוח? יש לי חששות, מכיוון שבמערך זוגי, המסכים בזווית ולא ישרים על מנת להסתיר את הדפנות. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המסך, והוא עומד יפה בציפיות. האכזבה היחידה בינתיים היא מההתאמה שלו לעבודה במצב אנכי (מסובב ב-90 מעלות על הפיבוט). במצב הזה החלק העליון של המסך נמצא גבוה וצריך להרים את המבט כדי לראות אותו. מאוד לא נוח. עם מסך 19 ברזולוציה של 1280x1024 לא נתקלתי בבעיה הזו וכמעט כל השימוש שלי בו הוא במצב אנכי. כנראה שהפיבוט ב-2209 (ובמסכים אחרים בגודל הזה או יותר) הוא פיצ'ר לפרוטוקול.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מסך מדגם HG281D של חברת HannsG. היו עליו המון ביקורות באתר... והוא זכה להמון תשבוחות. פאנל TN, רזולוציה 1920x1200. המסך במצב מצויין ללא שריטות וללא פיקסלים שרופים.... אשמח אם תוכלו לעזור לי לשערך את השווי שלו למכירה ב-יד שנייה. תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, חזרתי לאחרונה מחו"ל עם המסך שבכותרת (המסך נרכש בחו"ל). מאחר ואין לי שימוש במסך בארץ אני מעוניין למכור אותו. המסך במצב מצוין (אין פיקסלים שרופים/תקועים), ונמצא ברשותי כ-4 חודשים. https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-series/predatorx34 אשמח להערכת שווי המסך לצורך פרסום מודעה מסודרת למכירה שלו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-