מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן מאוד וכרטיס מסך מאוד חלש [מחשב מלפני 6 שנים]. האם אני יוכל לקנות מסך מחשב ( Saumsung 2333SW) ולחבר אותו למחשב ועדיין לראות ב 1080*1920 ? או שבגלל שהכרטיס ישן מאוד הוא לא יוכל להריץ רזולוציה כזאת ? השימוש של המסך יהיה לסרטים וגלישה באינטרנט דרך המחשב בחיבור VGA.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
למשל http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=798&AuctionId=7719596 לא מצויין הדגם (ומי שיודע שיגיד). אני מחפש כרגע מסך סביר, לא משהו יקר מדי - מה אתם חושבים עליו?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני משתמש ברזולוציה של 1600:900 אבל את קצב הרענון אני לא יכול לעלות מעל 60 יש לי כרטיס מסך GF8800GTS 320MB הזמנתי כרטיס חדש 4870 של CLUB 3D זה קשור לכרטיס? ושאני שם רזולוציה נמוכה אני יכול להגיע ל 75 אבל המסך רושם הודעה שזו לא רזולוציה ממולצת ונכבה אחרי 30 שניות אוטומטי יש אופציה להפסיק את זה?
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, האם LG L2000CP יציג משחקים ברמה טובה (מהירות תגובה 8ms GTG)? ומה לגבי יחס הניגודיות הנמוך ביותר 1:800 ?? האם הוא יפריע?? תודה רבה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המסך SAMSUNG 2243EWX ב900 שקל באופיס דיפו .. רציתי לדעת האם עשיתי קנייה נכונה והאם המסך טוב .. ואפשר בבקשה המלצה לאיך להגדיר את הניגודיות והבהירות במסך.. פשוט רואים לא כל כך טוב ואשמח לשפר זאת באמצעות שינוי הגדרות יעיל.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות המלצות שקיבלתי מכם, במיוחד דןדן, רכשתי את המסך (פספסתי את המבצע ) . היות ואין לי שום מושג וידע במסכי מחשב, פשוט חיברנו אותו למחשב. רואים נפלא! שאלתי האם יש צורך לכוון משהו? או שהחיבור נותן את ברירת המחדל. תודה לחברי הפורום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחבר את הנייד ל docking station וממנו למסך, אני מתלבט האם לקנות docking station עם DVI (למסך יש תמיכה). הם בערך כפול במחיר. השאלה היא האם יהיה הבדל כאשר האות בכל מקרה לא יוצא מיציאת DVI? השימושים העיקריים הם טקסט (קריאה וקצת כתיבה).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את המסך הזה של אסוס https://www.amazon.com/PG279Q-2560x1440-G-SYNC-Gaming-Monitor/dp/B017EVR2VM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1521217856&sr=8-1&keywords=pg279q מדובר במסך 2K עם 144HZ . כרגע יש לי מחשב גיימינג נייד עם gtx 1060 וכנראה שהמשחקים שאני אשחק יהיו באיכות 1080P בשביל לשמור על fps גבוה (למרות שרוב המשחקים שאני כרגע משחק על המחשב נחשבים למשחקים קלים כמו overwatch, fortnite וכו'). השאלה שלי האם כדאי לי להשקיע במסך כזה עם כנראה לא אשתמש ברוב היכולות שלו והאם האיכות לא תפגע אם אשתמש במסך שמותאם ל2K ואגדיר רק ל-1080P? חשוב לי לציין שחיפשתי מסכים 1080P אבל אף אחד לא התאים לצרכים שלי (קצב רענון גבוה, פאנל IPS ע…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מסך חדש, רוב השימושים שלי במחשב זה משחקים וגלישה באינטרנט. אני מבלה הרבה זמן מול המחשב אז חשוב לי פאנל טוב שלא ישרוף לי את העניים. אני חוששב ש1500 פלוס מינוס יספיקו אבל עם יש מסך קצת יותר יקר ששווה את התוספת אשמח להמלצה. אני הולך לקנות את המסך החודש באילת אז אפשר לקחת בחשבון את המחירים שם. גודל המסך לא כזה משנה לי 24-27 אינצ' מפרט מחשב: i5 8400 gtx1060 16GB ram חשבתי על המסך הזה של סאמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 הוא קעור וזה קצת מפריע לי כי זה משהו שאני לא רגיל אליו. יש אולי עוד המלצות?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים , הזמנתי השבוע מחשב חדש (בהמלצת החברים פה בפורום). כרטיס המסך במחשב - 1080gtx . אמנם לא אקנה בקרוב כרטיס מסך (צריך לחסוך) אבל זה בהחלט הולך להיות הרכש הבא שלי. רציתי לדעת איזה מסכים מסוג IPS ורזולוציות יתמכו באופן שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות עם הכרטיס מסך שקניתי? (משחקים = pubg וcounter strike go) מה העלות של מסכים כאלה? האם אני יכול לקנות מסך טוב בפחות מ1500 ש"ח? עריכה - רציתי להדגיש שאני לא קונה מסך עדיין אני רק רוצה לבדוק קצת כדי לתאם ציפיות עם עצמי וזה המסך שיש לי כרגע- https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-t260hd-lcd-monitor-25-5-series/specs/ samsung t260hd - מה דעתכם עליו לצרכי גיימינ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הגיע אלי שבוע שעבר ואני יודע שכל המסכים מהסוג הזה באים עם BLB, אך רציתי לדעת אם בשלי זה חמור וחריג וכדאי להחליפו או שזה בגבול הסביר. צילמתי שני צילומים שממחישים באופן מאוד דומה למה שרואים במציאות. אחד ב-ISO 1000 ושני ISO 1250. בהירות המסך על 37 וניגודיות על 75. יש לציין שרק ברקע שחור ניתן לשים לב לכך. כשבדקתי עם רקע בצבעים שונים לא רואים את הדליפות. עוד דוגמאות: https://imgur.com/a/WK8FbXd
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום את המסך Dell™ U2412M, ואני רוצה לקנות מסך נוסף בעיקר על מנת שאוכל לעבוד מהבית - גם כשאני מביא את העבודה הביתה וגם בשביל פיתוח בזמני החופשי, לפעמים אני משחק משחקים כמו Startcraft 2, Diablo 3 (אז לא נראה לי שמסך גיימינג יהיה משמעותי בשבילי). האם כדי לקנות אותו מסך כדי שתהיה תאימות מקסימלית מבחינת הצפייה (נראה לי יהיה מוזר להסתכל על שני מסכים שונים), או שאולי לקנות מסך יותר גדול אבל אחד כזה? כרטיס מסך: GTX1060 6GB. תקציב: 1500 ש"ח (דל כמו שיש לי עולה פחות מ-1000 שקל היום). * אני היום בעבודה עם שני מסכי דל כאלה ומאוד נהנה - פשוט זה כבר דגם ישן, אז חשבתי שאולי באותו מחיר אפשר להביא היום משהו הרבה יותר …
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מסך, ייעודו להתחבר ללפטופ עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 950M חובה שיהיה חיבור HD (ומעדיף עיצוב נעים לעין כי המחשב ישב בסלון) משתמש בעיקר לסרטים גלישה ומשחק לפעמים Lol (משחק עם גרפיקה בינונית). ראיתי את המסכים הבאים: ACER Samsung (משום מה רשום שהוא 81 KH אבל לדעתי הוא רק 60) אשמח לדעתכם או להצעות נוספות, עד 150 פאונד.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תחנת עגינה קטנה ככל שניתן לשני מסכים כשהמתח מגיע מחיבור USB ולא מחשמל - המטרה היא שהתחנה תהיה קלה וקטנה ככל שניתן כדי לשאת אותה בתיק בצורה נוחה ולחבר אותה בעמדה בצורה יותר נקיה (מבחינת כבלים). תמיכה ביציאות - HDMI/Display port (בגדול להכל יש מתאמים היום אז זה לא כזה משנה - רק שלא יהיה VGA), רזולוציה 1080P-2160p. כניסות USB - מספיק USB3 ועד שני כניסות, ז"א שאם תהיה כניסה אחת זה גם טוב. אין צורך כניסה לאוזניות. תקציב: אני לא כל כך בטוח לגבי המחירים של דבר כזה, לכן כרגע אשמח לשמוע כל המלצה בכל תקציב אפשרי. בחיפוש בגוגל אני מוצא רק כאלה שהם Thunderbolt 3 שאני מניח שרלוונטי רק ל-MAC?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה למסך הזה לחבר אקסבוקס ולשמוע קול. האם יש דרך שדרך המסך או דרך רמקולים חיצוניים לשמוע את האקסבוקס 360?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי -תקציב 3-3.5 אלף גמיש, רצוי לחסוך - 21:9 כמה שיותר גדול, רזולוציה 1440P פתוח להצעות - אוליי אפשר להכניס GSYNC ? האם FREESYNC יעבוד עם כרטיס NVIDIA? -האם מומלץ לקנות מחול? יש סיכון שידפק בדרך? במיוחד על ידי דואר ישראל מה החסרונות שאוליי לא חשבתי עליהם במסכים בגודל כזה או ביחס תצוגה ...?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי מצלמת Olympus OM-D EM-10 Mark II. אני מעוניין לשדרג את המסך שברשותי למסך שישמש אותי לעריכת תמונות, לרבות יצירת פנורמות. בהמשך אני מתכוון להדפיס חלק מהתמונות, לכן אני צריך דיוק צבע גבוה (לראות את התמונה באיכות המקורית, כפי שתודפס). אין לי בעיה לקנות מסך במצב חדש / חדש לא בקופסה ביד 2. מעיון בדיונים פה וברשת אני מתלבט בין מספר מסכים: Dell U2414 Dell U2412M Dell 2715H Eizo FlexScan EV2456 Eizo Flexscan S2233W את כולם מצאתי ביד 2 במחירים זולים מאד (שלושה מהם פחות מ-700 ש"ח), במצב חדש. מכל הרשימה אני מתלבט בעיקר בין ה-U2414 וה-EV2456. אשמח לעצה בעניין. תוד…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך חדש שיחליף את המסך של המחשב נייד שלי. המטרה תהיה בעיקר ללימודים, סרטים וקצת משחקים ( FPS MMORPG, לחבר אליו PS4 אם יתאפשר) מחיר בסביבות 1500, מוכן להוסיף עד 300 שקל יותר. די ברור לי שלא אמצא משהו אופטימלי למשחקים, מחפש מסך שלא אתבאס לשחק עליו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבודה משרדית, כמה מסמכים פתוחים במקביל. מערכות צילומי אוויר אורתופוט. מה שקרוי GIS משום מה נדמה לי שהצפייה יותר נוחה. האם זה כך ?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני זומם לרכוש מסך למטרת גיימינג שירוץ עם RTX 2080Ti ברזולוצייה 2560x1440, וככל שאני לומד על המסכים המודרניים יותר, כך אני מוצא את עצמי יותר מבולבל. השאלה המרכזית היא מה הוא באמת ההבדל בין מסך G Sync לבין G Sync compatible לגיימר (לא תחרותי/און-ליין). ברור שמסכי G Sync משמעותית יותר יקרים, אך האם ההבדל שווה את ההפרש, בהנחה שאני מחפש חוויה מצוינת (ומוכן לשלם - שוב, אם באמת ישנם הבדלים ניכרים). השאלה אם גיימר-הדיוט יראה הבדל בין שני הסוגים... תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זמן רב אני רוצה לשדרג את המסך 2212HM שלי למשהו גדול יותר למישהו יש את המסך הזה? אני יכול להשיג אותו ב1000 ש"ח (HTZONE) וזה נראה דיל ממש לא רע. אני רגיל למסכי DELL, אך מסך IPS 27" 2K שלהם עולה כפול. לשימוש כללי: תכנות, גלישה וקריאה, צפייה בסרטים, משחקים.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
https://www.amazon.com/gp/product/B07TD94TQF/ref=ask_ql_qh_dp_hza אני מתלבט אם להזמין את המסך הזה מאמזון אשמח לקבל עזרה: לגבי המחיר לעומת המפרט, אם כדאי להזמין מסך מאמזון, חוות דעת כללית על המוצר\ הצעות למוצרים דומים.
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי את המסך 2312HM בגודל 23.8 אינץ, מסך IPS. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף דומה במחיר 500-600 ש"ח. חשוב לי שניתן יהיה להרים/להוריד את המסך ולשנות זווית צפיה. חיבורים - מספיק לי HDMI + VGA. סיבוב כ-PIVOT לא שימושי בעבורי. איזה דגם של דל כדאי לרכוש? האם קיים מסך דומה עם התכונות הנדרשות וצבעים טובים יותר של LG? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, יש לי מסך aoc 24g2u ובמהלך ולפעמים במהלך משחקים וסרטים יש מעיין מריחות/פיקסלים מרובעים כהים בסצנות חשוכות..צללים וכדומה..זה מאוד בולט בעיקר בסרטים. מצורפת תמונה להמחשה זה לא קורה דווקא בסצינות שיש תנועות מהירות או חדות..גם כשהכל סטטי.. האם יש הגדרות ספציפיות במסך או בתצוגת המחשב שיכולות לפתור את זה? זה לא קרה במסך הדל הישן שלי.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-