עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mj23,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD איכותי במחיר עד 1700 שקל שהגודל יהיה 24 אינצ מה אתם ממליצים?!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by loadstone007,

Samsung 206BW או Dell 2007WFP שאנשים עם נסיון יגידו, האם הפאנל המיוחד בדל עושה הבדל משמעותי? קראתי שהיום הפנלים לא רלוונטיים והפערים מצטמטמים מאוד. בנוסף לא מצאתי בשום מקום ש-ms זה נתון לא אוניברסלי, רק פה אומרים את זה. הסמסונג עם ms נמוך מאוד (2) בהשוואה לדל (16), חיבור HD וניגודיות טובה יותר (1:800, ולא כמו שחושבים 1:3000). מה דעתכם? האם יש למישהו את המסך של סמסונג שצייתי? תודה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by xbuka,

שלום אנשים , יש לי בחדר טלויזה ישנה (שפורפרת) של 21 אינ' ואני מעונין להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא יודע למה. מצד אחד אני מעונין בטלויזיה של 32-29 שתומכת ב-hd כי זה בעצם העתיד וכל המדיות מתקדמות לקראת זה , עוד לא רחוק היום שהשידורים בישראל יהיו כאלה וכל הסרטים בבלוק בסטר יהיו או בלו ראי או hd וכמובן זה שאני רוצה ps3 ומצד שני אני צלם חובב שמתעסק הרבה בפוטושוט והמסך בלפטופ לא מספק אותי אז חשבתי יותר בכיון של מסך 24 איכותי הבעיה שאין תמיכה ב-hd. יש אולי איזה מסך שמשלב או שיש פתרון נוסף לבעיה שלי. (החיבור יעשה ע"י הלפטופ או הhtpc העתידי שלי)

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by lamer4ever,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=415614 L1770HQ של LG 1:1600 4MS 300CDM עולה 1500+ יש אותו גם בפנדה כדאי לקנות או שאתם ממליצים על משהו אחר ב 1500 ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Jeka90,

שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by -plumpa-,

עודכן 1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by acidance,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by gal,

ובכן המסך אכן נהדר למרות שקשה להתרגל למסך LCD אחרי הCRT שהיה לי אבל אני מניח שהעיניים צריכות להתרגל.מה שרציתי לדעת באיזה רזולוציה רואים הכי ברור גם את הטקסט וגם את התמונה ובאיזה קצב רענון מומלץ להשתמש? מה שלי מפריע אישית הוא שהטקסט מטושטש לי קצת .בעזרת מה ניתן לחדד כמה שאפשר את הטקסט והאם יש תוכנות שעוזרות לעניין. בתודה גל

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by AloN(-)KiLLeR,

1. איך בודקים בדיוק אם המסך בעל פנל הרצוי S-IPS. 2. איזה הגדרות כדאי לכייל. 3. איך בודקים עם פיקסלים מתים. 4. האם ניתן לחבר PS2 למסך? 5. האם יש כניסה ליס מקס במסך? 6.כמה אתם מרוצים ממנו?

10. Started by eran256,

הי - יש לי מסך LCD של בנקיו (17 אינטש) - דגם FP737S. המסך הפסיק לפעול - הוא מקבל זרם ומגיב (לדוגמא - אחרי כמה זמן הוא נכנס לIDLE וכשמזיזים את העכבר הוא חוזר לפעול - אבל אין תמונה). רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי ללכת לתיקון ואם כן איפה (באזור המרכז)? במידה ואצטרך מסך חדש אני מתכנן להשקיע ~900 שקל ללא חריגות. אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה, אני מבקש להעביר אותה לפורום המתאים - תודה. המון תודה מראש, ערן

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by johnwoo,

מה המסך הכי יעיל מבחינת יחס עלות/תועלת עבור עבודה משרדית (יישומי אופיס ואינטרנט בעיקר)? מטרה נוספת היא שמירה על בריאות העיניים, כך שאני לא רוצה מסך הכי זול שיהרוס לי את העיניים. גודל המסך 17 או 19 אינץ' בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך קעור ורחב (ultrawide) המדמה שני מסכים בשביל עבודה משרדית, תכנות וגיימינג קל. אני מבין שעדיין כדאי עם פאנל IPS היום ולכן אשמח לכזה תקציב: לא מוגבל כרגע אני עם מסך Dell u2311H מפעם החיבורים הזמינים : HDMI, Display Port, DVI (מה שבכרטיס מסך) חשוב לי במסך חיבורי USB ואילו type C יכול להיות נחמד אך לא חובה יחובר למחשב נייח GTX 970 (ישודרג בהמשך אני מניח) I7 דור 12 יכול להיות שאולי לא כדאי קעור, אבל עדיין אשמח למשהו גדול. תודה רבה

13. Started by orenmizr,

אהלן, אחרי חרישה בפורום בחרתי את הדגם פרימיום של 2414. אני רק רוצה לוודא כמה דברים: 1. לגבי חיבורים: על הלנובו t440p יש לי miniDP \ VGA ועל המסך עצמו אין VGA אלא רק miniDP. אז מניח שלא תהיה לי בעיה (?). 2. איך זה שהגרסא 2412M יותר זולה?? זה 1200P לינק: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,24825,25431 3. ישנה חנות מומלצת כאן בפורום?

14. Started by joniar,

יש לי מסך 24" של סמסונג T240 והכרטיס מסך שבמפרט ויש לו 2 יציאות DVI ולמסך יש DVI וHDMI ויש לי כונברטר מDVI ל-HDMI השאלה היא כזאת האם עדיף לחבר HD ל-HD עם הכונברטר או DVI ל-DVI ישר...

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  15. היי המסך משמש למשחקים ואינטרנט. כרגע יש לי DELL E228WFP שהיה נחשב לאיכותי מאוד בזמנו. אני בדיוק קונה מחשב חדש עם 3570+GTX660 אז מבחינת ההבדל ברזולוציה לא תהיה לי בעיה. השאלה היא בעצם, האם יהיה באמת שיפור גדול ומורגש באיכות התמונה בין המסך שלי ל24" איכותי חדש ? או שעדיף לי לשמור את הכסף ? מה גם שאם אני אשאר עם ה22" אני אוכל להעלות הגדרות משמעותית במשחקים בעתיד לעומת 24" בגלל ההבדל ברזולוציה, אז אם השיפור באיכות לא כ"כ מורגש זה יצא לא כדאי בכלל. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום... אני חושב לקנות מסך LCD שישמש אותי עם למחשב וגם כטלוויזיה... רציתי לשאול אם זה אפשרי ואם כן איזה מסך אתם מציעים עד 3,000 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג תודה רבה ^^

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by edbd,

גודל מסך: 17 אינץ' סוג המסך: LCD רוחב המסך: מסך רגיל מסך שטוח לחלוטין כולל חיבור DVI זמן תגובה: 4MS יחס ניגודות: 1:1400 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024ופיקסלים גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300וcd/m² רמקולים: ללא רמקולים מחיר: 1,200 ש"ח 3 שנות אחריות מלאות מאופיס דיפו (עשיתי סקירות ואין מקום יותר זול יש מקומות שזה באותו מחיר אז אני מעדיף אותם יש להם אחלה שירות) מה אתם אומרים על המסך? קודם כל הוא כולל DVI וגם הכרטיס מסך שלי תומך (7600GT), אז מזה אומר? (חחח אף פעם לא הבנתי מזה), מזה נותן לי? ויש לזה חיבור מיוחד? ובכללי, איך המסך? (הוא נראה לי טוב הזמן תגובה מצוין הניגודות מעולה מה אתם אומרים?)

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  18. בס"ד שלום אני שוקל לרכוש את המסך הזה https://tms.co.il/monitors?product_id=104606 אני מעוניין לדעת אם המחשב שלי יוכל לעבוד איתו כמו שצריך (מצורף המפרט שלי) 1. אין לי צורך במשחקים 2. חשוב לי לעבוד ברזולוציה 2K עם כמה שיותר הרץ - כלומר עד כמה הרץ אוכל להגיע 3. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט, אופיס, גם קצת עריכת וידאו פשוטה תודה רבה

19. Started by dark crystal,

יש לי היתלבטות בין שתי המסכים האלה, הLG בעל מסך 21.5" עם רזולוצייה ענקית 1920x1080 ותומך Full HD הSamsung בעל מסך 22" עם רזולוציה של 1680x1050 ולא תומך בHD.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם כדאי לקחת את הLG עם הרזולוצייה הענקית רק בגלל שהוא תומך בHD? שזה היתרון לעתיד (?) או עדיף לקחת את הסמסונג רק בגלל שהרזולוציה נורמלית לגודל וזה עדיף מבחינת הקלה בהרצת משחקים. אני בהתלבטות רק בגלל הקושי שיהיה לכרטיס המסך (ATI HD4850 512MB) להריץ משחקים (אם אין קושי אז אין התלבטות..) תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  20. אני בעקרון תמיד עבדתי עם מסכים רגילים אבל אני רואה מגמה לעבור למסכים רחבים, האם אתם מרגישים שמסך רחב יותר טוב או שהוא "מורח" את התצוגה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by roi.vahab,

היי , סוף סוף הגיע המסך המיוחל !! CROSSOVER 27 יצא לי 1800 שח כולל מיסים . נראה אחלה עם תצוגה מדהימה !! אבל שאני מעדכן לרזלוציה הגבוהה ביותר הפונטים לא נראים טוב . מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. לפני קניית המסך (בחנות) ואחרי קניית המסך (איזה בדיקות צריך לעשות בבית - כמו בדיקת פיקסלישם שרופים וכו'..)

24. היי.. אני רוצה לקנות השבוע את אחד משני המסכים.. אשמח לקבל הסבר/המלצות לגבי כל אחד מהם.. איזה כדאי לקנות? אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט/קריאת טקסטים וקצת למשחקים. בתודה דביר

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. כל השימושים....

• 5 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.