מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 מישהו מכיר את המסך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לגיימינג וסרטים? יש עוד אופציות? אפשר גם מחול..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהוא יש דעה נחרצת בעניין ? המחיר הוא אותו מחיר מבחינתי והשימושים הם בעיקר משרדיים (טקסט מצגות וכו')
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך SAMSUNG P2350 שפשוט נכבה מידי פעם, והכוונה היא לא להפסקה של האות מכרטיס המסך, אלא , פשוט נכבה, כאילו כיביתי אותו מהכפתור אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא נדלק מיד. פרקי הזמן הם, לכאורה, אקראיים לחלוטין, קרה לי פעמים באותה דקה וגם קרה לי בהפרש של 3 שעות ויותר.. המסך נרכש לא מזמן בKSP והוא אמור להיות באחריות. מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה, 19 אינץ', וכאשר אני מפעיל סרטים האיכות ממש גרועה. כשראיתי את אותם הסרטים על מסך ה CRT הקודם שלי הם נראו הרבה יותר טוב.. אני לא מבין מה הבעיה. התקנתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך (ASUS 8400GS). וניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות, אך ללא הצלחה. מישהו יודע אם ככה זה במסכי LCD, או שמשהו דפוק אצלי? אולי צריך להחליף את המסך??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה עדיף מבחינת התצוגה? DVI עם 60 הרץ שפועל או אנאלוג עם 75? תמיד אני מתלבט לגבי הנושא, כי ס"ך תמיד אומרים שעדיף עוד תדירות גבוהה יותר, והאם יש שיפור בתצוגה? או בזמני התגובה במשחקים בין DVI לאנלוג? ובאיכות צבעים ודיוק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה ל-19" LCD. תקציב - 1500. שימושים - משחקים בעיקר. (כרטיסי מסך קיימים- 7800GT SLI) ועזרו לי להחליט האם גם כדאי לקחת רחב או לא. והאם שווה לחרוג קצת למסך גדול יותר? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מתלבט רבות על איזה מסך ללכת בין כל האפשרויות הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : LG W2262TQ LG W2261VP SAMSUNG P2350 SAMSUNG P2370 השאלה עם במשחקים מהירים , יורגש הבדל בין 2MS ל 5MS תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר עמדתי ללכת על מסך רגיל, אך מסקרנות בדקתי בקשר למסכים רחבים והבנתי שזה ממש שווה - עוד לא ראיתי תלונה אחת. מה אני עושה במחשב? משחק, מתכנת, מעצב ורואה סרטים. בעצם אני עושה הכל... במסך רחב יש יתרון לכל אחד מהדברים, כיף יותר לשחק במשחקים, חוויה לראות סרטים, נוח לגלוש ושימוש כללי, נוח להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ ועוד. אבל קראתי שהדגם הספציפי הזה טוב רק לסרטים ומשחקים. (חבל שאין לי כסף למשהו מתקדם יותר) הבעיה היא, אני לא משחק או רואה סרטים כל הזמן כמובן. רוב הזמן אני מתכנת, ובשביל זה אני גם משתמש בפוטושופ. אני כמובן לא מעצב תלת מימד או משהו, רק אתרים, באנרים וכד'. רציתי לשאול האם בשביל דברים כאלו תהיה לי בעיה עם המסך הזה? והאם תהיה לי בעיה כשאני מתכנת לראות את כל הטקס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גרסה 04 ,שום פיקסל שרוף. שירות מהיר ואיכותי של אומניטק. חוויה לעבוד על כזה מסך... תמונות יבואו בהמשך עקב נסיעתה לחו"ל של המצלמה שלי. יום טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לחבר מסך על זרוע שיש לי והיה עליה מסך אחר בעבר (ראו תמונה מצורפת) לא שמתי לב, וכנראה שהיה מתאם שהשארתי במסך הקודם שזרקתי בין הזרוע הזו והמסך. אני רוצה לשים שם מסך חדש, ולא בטוח איך. האם מדובר במתאם סטנדרטי? אני יכול להשיג אותו באמזון/איביי, או שאבוד לי ואני צריך לזרוק את הזרוע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובנוסף, רציתי לדעת מה הייתם ממליצים.. אני עובד על מסך CRT כבר יותר מ10 שנים, לא מפריע לי הCRT אני דווקא אוהב את התצוגה והכל, הייתי רוצה רק לעבור ל1024*1280 על 85hz לפחות.. אז בעקבות זה קניתי מסך CRT שלא עמד בתנאים האלה , אז החזרתי אותו, והופעל עליי לחץ מצד גורמים שונים לקנות LCD אז החלטתי שיהיה, רציתי לדעת אבל אם שווה להשקיע בכלל במסך LCD לעומת CRT? כאילו יש סיבה אם אין לי בעיה מבחינת מקום של המסך? ומבחינת כסף שאני משקיע, אני מניח שבכסף הזה, אפשר לקנות מסך CRT טוב מאוד.. אז הייתי רוצה לקבל מכם המלצה סופית, מה כדאי לעשות..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש בהמלצה למסך LCD - עדיף מחברת LG, מאחר ויש לאחותי מסף SAMSUNG 730 - ועד היום היא לא מצליחה לכוון אותו כראוי (נראה שזה פשוט לא אפשרי ותמיד יש ריצוד קל). למחשב (לו אנו קונים את המסך החדש) יש כרטיס מסך מובנה Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard - כולל יציאת DVI. למישהו יש המלצות? (אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות כמובן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין LCD ל PLASMA ומה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אותו גם לפרגולה והוא אמר שהוא מצויין... זה במיוחד למשחקים וקריאת טקסטים. הכרטיס מסך יהיה או DX10 או 1950pro
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך 19 לגיימינג. ראיתי מספר הודעות בנושא, אך כמעט כולם חרגו מן התקציב של ה-2000. עדיף (מאוד מאוד) מסך איכותי במחיר -1900-1800. את המסך אני מעוניין לקנות מנועה מחשבים NOACOMP.CO.IL מה דעתכם על המסך הזה ב-1800 של MAC: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1140 או זה של LG גם ב-1800: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4411
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי מסך שיש לו יציאה של VGA.. ואין לו DVI.. המארז שלי יש לו DVI... ואני שם עליו פלאג שהופך תיציאה לVGA וככה אני מחבר תמסך למחשב.. השאלה האם יש כבל או משהו שיהפוך לי תיציאה של המסך של VGA ל-DVI.. בשביל שאני יחבר אותו רגיל למארז.. ובזה אני ימיר את האיכות של הVGA של המסך לאיכות של DVI? ואם כן אז כמה זה יעלה לי? אגב מדובר במסך של CHIMEI 22.. ולא הבנתי משהו ראיתי שיש דבר כזה.. אבל זה DVI-I לא DVI D בקיצור הסתבכתי.. אני בסה"כ.. רוצה לחבר תמסך למחשב כמו מסך T220P... עם אותה איכות DVI שיש לו.. ע"י המתאם הזה.. אז איזה מתאם בדיוק אני צריך..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על ה DELL 1907FP מחיר : 1590 ש"ח מה דעתכם עליו? ???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקר עבור משחקים כבדים, אנימציה, גרפיקה וסרטים. עדיפות למסכים של LG ו-SAMSUNG.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הנ"ל, וכשאני מכוון את הרזולציה למשהו פחות מהנייטיב שלו, כלומר נגיד ל1080P, התצוגה לא עושה SCALE נכון ותוספת רק חלק קטן במרכז המסך. רק עבודה ב60 הרץ מצליחה לגרון למסך לתפוס את כולו גם ברזולוציות נמוכות יותר. מה ניתן לעשות ? התופעה מכריחה אותי לשחק רק ב1440P אם אני רוצה משהו מעל 60 הרץ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחבר מסך LG 32lc2r (מסך שני) דרך HDMI לכרטיס מסך Geforce 460 gtx שתי בעיות: 1. המסך מרצד קצת - שמים לב לתופעה בעיקר במסגרת של חלון שפותחים בדפדפן או בסייר. 2. בכל פעם שאני מכבה את המסך ומנסה להדליק מחדש אני שומע את הצליל של וינדוס שהוצאתי חומרה והמחשב לא מזהה את המסך, בשביל שהמסך יעבוד שוב אני צריך לנתק מהכרטיס מסך ולחבר שוב (בד"כ יותר מפעם אחת) בכדי שיזהה את המסך, אני נתקל בבעיה הזו גם כשאני מפעיל מחדש את המחשב והמסך נשאר דלוק - כשוינדוס עולה הוא מפסיק לזהות את המסך כאילו ניתקתי אותו. אין בעיות כשאני מחבר את המסך דרך חיבור אחר שאינו HDMI עדין לא נסיתי לחבר מסך אחר בHDMI כיון שאין לי מסך אחר עם חיבור כזה הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך מחשב הנוכחי שלי מת כבר ואני מחפש לקנות מסך חדש. השימושים: גלישה, צפיה בסרטים (720p/1080i) חיבורים נדרשים: VGA, DVI, וחיבור HDMI שאינו חובה במקרה והוא מייקר את העלות כרטיס המסך שיש לי זה 9800GT של NVIDIA הגודל שאני מחפש הוא 23-24.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי סמסונג 24 אינץ (BX2450) שמחובר DVI לQUADRO 2000 (כרטיס מסך של PNY בעל חיבורים DVI X 1 , DP X 2). אני מעוניין להוסיף עוד מסך 24 אינץ ולכן כמה שאלות: א. איזה מסך יהיה המתאים ביותר בתקציב של 1500 ~ ב. האם הבעיה הידועה בDELL U2412 של בריחת אור תפריע לי בשימושי גרפיקה כבדים? (אני מאמין שכן...) ג. האם יש עוד מסכים עם חיבור DP? ד. האם אני חייב לחבר DP, מכיוון שאילו החיבורים שנותרו בכרטיס מסך או שאפשר אחרת? ה. האם בכלל כדאי לי לרכוש את אותו הדגם/חברה (samsung bx2450) על מנת לעבוד על צבעים דומים? אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה, אדם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-