מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך 22 והמליצו לי על המסך הזה... יש למישהו ראיות למה שהוא שווה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשת מחסני חשמל נמכר מסך בגודל 17 אינצ' של חברת Relisys, בסכום של 900 ש"ח. זה מסך מודרני עם קצב ריענון של 4 מילי שניות. הנה קישור לדף עליו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2934057 (אני לא רואה שלמחסני חשמל יש אתר). האם מישהו מכם קנה אותו ? תוכלו לחוות דעה ? תודה רבה מראש על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר עמדתי ללכת על מסך רגיל, אך מסקרנות בדקתי בקשר למסכים רחבים והבנתי שזה ממש שווה - עוד לא ראיתי תלונה אחת. מה אני עושה במחשב? משחק, מתכנת, מעצב ורואה סרטים. בעצם אני עושה הכל... במסך רחב יש יתרון לכל אחד מהדברים, כיף יותר לשחק במשחקים, חוויה לראות סרטים, נוח לגלוש ושימוש כללי, נוח להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ ועוד. אבל קראתי שהדגם הספציפי הזה טוב רק לסרטים ומשחקים. (חבל שאין לי כסף למשהו מתקדם יותר) הבעיה היא, אני לא משחק או רואה סרטים כל הזמן כמובן. רוב הזמן אני מתכנת, ובשביל זה אני גם משתמש בפוטושופ. אני כמובן לא מעצב תלת מימד או משהו, רק אתרים, באנרים וכד'. רציתי לשאול האם בשביל דברים כאלו תהיה לי בעיה עם המסך הזה? והאם תהיה לי בעיה כשאני מתכנת לראות את כל הטקס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, מחפש מסך חדש - ישמש בעיקר לעבודה משרדית, עריכת תמונות. סרטים וגיימינג - אולי מדי פעם. בגדול - מסך 27, 4k. מחבר אליו מק-מיני (דגם אחרון), ולעיתים מקבוק אייר חדש - אז כנראה שתמיכה ב-USB-c תהיה מבורכת. ממה שראיתי עד עכשיו יש כמה מתחרים, אבל לא הצלחתי לברור מביניהם... LG 27UL850 HP ENVY 27 HP Z27 4K DELL (לא זוכר את הדגם). האם יש עוד? בנוסף - האם שווה לקנות מאמאזון? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקר עבור משחקים כבדים, אנימציה, גרפיקה וסרטים. עדיפות למסכים של LG ו-SAMSUNG.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש מסך 24' (חשבתי על פיליפס 240BW8EB ) עכשיו או לחכות לקיץ. כרגע יש לי radeon x1800 בתור כרטיס מסך, אני לא מתכנן לשחק במשחקים יותר מידי בזמן הקרוב אלא בעיקר לצפות בסרטי HD. בקיץ אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל גם לשחק משחקים ב-HD. למה בקיץ? אני סטודנט ואין לי זמן למשחקים כרגע עד החופשת קיץ לכן אני לא רואה סיבה לקנות מחשב עכשיו. השאלה שלי היא, האם הולכים ליהיות שינויים גדולים עד יולי~ (במחירים/מסכים) שכדאי לחכות להם? אני לא לחוץ על מסך חדש לכן אם יהיה הפרש סביר במחירים או שיהיו דגמים אחרים טובים יותר אני יכול לחכות. אם לא הולכים ליהיות שינוים גדולים איך הפיליפס בתור מסך לשימוש ביתי(משחקים/סרטים)? האם יש דגם אחר שיותר משתלם לקנו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, איזה מסך 22' עדיף? lg w2284f או dell sp2208wfp? תודה רבה,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך 17 CRT שיש ברשותי למסך LCD. קראתי באתר את המאמרים לגבי סוגי הפאנלים ומסכים בגודל 22 אינץ ואני לא סגור על דגם מסויים: השימושים במחשב הם: 1. עבודה משרדית פשוטה - WORD + EXCEL + עריכת קליפ מאוסף של תמונות (עם התוכנה PHOTO STORY 3). 2. גלישה באינטרנט. 3. צפייה בטלוויזיה. לאור זאת חשוב לי שהמסך יהיה עם רמקולים מובנים וחיבור של RCA שאוכל לחבר את הממיר של הוט למחשב (כיום מחובר עם כרטיס טלוויזיה). איזה מסך מומלץ ואיזה גודל ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש את displaymate , אבל אני לא מוצא איך להוריד אותה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני החלטתי לשדרג את המחשב והובכן..... אולי גם את המסך בכל מקרה... איזה מסך הכי מומלץ (יחס מחיר : מוצר שלא תחשבו שאני עומד לבזבז 3000 על מסך) לגיימינג 23 אינצ' יעשה את העבודה העיקר שיהיה זמן תגובה טוב ו-color correction טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס מסך שברשותי הוא RADEON 9800 PRO. ובגדול אני מכוון למסך 19 אינץ', אם אי אפשר ליקנות מסך איכותי 19 אינץ' בתקציב הזה אז אספתק ב17 אינץ'. המחשב מיועד להכל - אינטרנט, משחקים, סרטים. יותר סרטים ואינטרנט ופחות משחקים, אז כנראה שאלך על מסך WIDESCREEN. אם צריך עוד מידע אז מצטער שלא כתבתי, אני קצת בור בתחום :] תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לאיזה פרופיל ICC כדאי להגדיר את המסך? ו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חדש פו,המליצו לי מאוד על הפורום למה ב FXP אן המון עזרה, תודה לכל מי שיעזור. שלום אתמול היתחדשתי ה מסך 22 אינץ של חברת LG הW2252TQ, חיברתי הכל כמו שצריך הפעלתי את הדריברים שלו, והגדרתי את ההגדרות הבאות: brightness = 90 Contrast = 20 Sharpness = 3 Resolution =1680 - 1050 Color TEMP = 6500K RGB = R-55,G-55,B-55 Gamma = 0 אחרי שסימתי להגדיר הפעלתי את המשחקים CRYSIS ו FAR CRY 2 בהגדרות האלו: 1680-1050, ULTRA HIGH או ב CRYSIS VH, וVSYNC ENABLE ,וAAX8 להלן התמונות מהמשחקים: CRYSIS http://www.zix.co.il/viewer.php?id=351779852.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1186488425.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1293263634.jpg FAR CRY 2 http://www.zix.co.il/viewer.php?id=537…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שום לכולם, ביום שישי קניתי וקיבלתי את הדל שלי (2007FP) הגעתי הביתה, פתחתי את DBP והכל נראה סבבה בכל הצבעים בצבע השחור מה שהיה לי מוזר זה שהסגלגלות הופיעה כבר מזוית של כ45 מעלות בהערכה, אולי טיפה יותר ..חשבתי שצריך זוית יותר חדה.. לפני כמה דקות חזרתי הביתה, התיישבתי מול המחשב וכרגע נדמה לי שגם כאשר אני יושב מול המסך אני רואה הילה סגלגלה בקצוות התחתונים של המסך יש טעם ללכת עם זה לחנות? זה רגיל? אני אציין שהעיניים מסתכלות טיפה מטה כדי להביט לשם אבל ממש טיפה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי את המסך בזאפ וכתוב שם שהוא בלי DVI אבל באתר של LG כתוב שיש.. מה נכון?? ושווה לקנות אותו הוא בסביבות 1400-1600 "19 רחד ניגודיות 1:2000
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה, 19 אינץ', וכאשר אני מפעיל סרטים האיכות ממש גרועה. כשראיתי את אותם הסרטים על מסך ה CRT הקודם שלי הם נראו הרבה יותר טוב.. אני לא מבין מה הבעיה. התקנתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך (ASUS 8400GS). וניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות, אך ללא הצלחה. מישהו יודע אם ככה זה במסכי LCD, או שמשהו דפוק אצלי? אולי צריך להחליף את המסך??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני חושב לקנות מסך LCD שישמש אותי עם למחשב וגם כטלוויזיה... רציתי לשאול אם זה אפשרי ואם כן איזה מסך אתם מציעים עד 3,000 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג תודה רבה ^^
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת! אני גם מנחש שזה קשור לאיכות או מה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי אותו, ממש לפני חצי שעה, מנחם מIQPC הביא לי אותו, בנאדם מאוד נחמד. המסך - מעולה!!!!!!! תמונה: http://www.2send.us/uploads/1137799f99.jpg http://www.2send.us/uploads/51d3919064.jpg זה פיווט יואואו איזה כיייייייייף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גרסה 04 ,שום פיקסל שרוף. שירות מהיר ואיכותי של אומניטק. חוויה לעבוד על כזה מסך... תמונות יבואו בהמשך עקב נסיעתה לחו"ל של המצלמה שלי. יום טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש בהמלצה למסך LCD - עדיף מחברת LG, מאחר ויש לאחותי מסף SAMSUNG 730 - ועד היום היא לא מצליחה לכוון אותו כראוי (נראה שזה פשוט לא אפשרי ותמיד יש ריצוד קל). למחשב (לו אנו קונים את המסך החדש) יש כרטיס מסך מובנה Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard - כולל יציאת DVI. למישהו יש המלצות? (אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות כמובן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-