מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני בחיפושים אחר מסך LCD חדש למחשב. כעיקרון הגודל שאני מחפש הוא 22" אבל אני לא סגור על זה, ככה שזה ניתן לשינוי. הצרכים העיקריים שלי הם בראש ובראשונה עבודה (תכנות וכדומה) ודבר שני - סרטים ( פחות חשוב). אין לי כוונה להשקיע יותר מידי - אני מחפש מסך זול, אמין ומספק (מקסימום 700 שקל). מצאתי כמה דגמים מעניינים, אם מישהו מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791054 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784321 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797319 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726752 ** אגב, יש לי מסך 17" ורציתי לחבר אולי את שני המסכים יחד. יש לי כרטיס מסך 6600GT (מי מהוותיקים שבינינו בטח ז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למסך. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים וכן עריכת תמונות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515148) המלצתם לי על הסמסונג 2333T אבל מתברר שקצת בעייתי להשיג אותו. אני צריך מסך שאפשר לקנות בחנות כלשהי במרכז ת"א: KSP, RSM ווטאבר, פשוט לנסוע לחולון וכאלה זה טיפה בעייתי. גם חשוב לי לבוא לחנות שאפשר לראות בה את המסך קודם ולא לקנות "על עיוור". אני מאוד אשמח אם תוכלו להגיד איפה בת"א אפשר למצוא את המסך המדובר, או לחלופין להמליץ על דגם אחר. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מאז ומעולם היה לי מסך 17". בהתחלה 15" שקק עם שפורפרת סוני טריניטרון, אחר כך 17" עם שפורפרת טריניטרון, והם היו מעולים. קיבלתי ממשהו במשפחה פרויו lcd 17" והשתמשתי בו שנים רבות מאוד עד היום. בזמן האחרון הוא לפעמים עושה רעש של תיקים, וגם פעם אחת טיפה התמונה התנועעה. לכן סוף שבוע שעבר קניתי מסך מעולה של Dell U2312HM עם פאנל IPS. בנוסף לאבי מסכים בטכנולוגית TN הזולה יותר ואמורה להיות עם זמן תגובה טוב יותר. ניסיתי לדוגמא CODMW2 MP שברשותי, במסך שלי (IPS), וגם במסכים (TN) סמסונג של אבי ו MAG 2401c של אבי, כאשר המאג אמור להיות 2 מילישניות , ובכולם ראיתי הרבה יותר מושן בלור ובעיות רענון מאשר ה 17" שהיה לי. מהי דעתכם בנושא? אני מחפש בנרות את הבעיה ולכן היא מופיע…
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! קיבלתי המלצה על מסך 22 אינטש של פוג'י במחירון חשכ"ל, 444 ש"ח ליחידה, האם יש מי שמכיר את האיכות של המוצר הזה, ואשמח על פרוט הפרמטרים הבעייתיים אם ישנם, כדי לשכנע את הבוס לבחור במשהו טוב יותר לעריכת וידאו וגרפיקה. תצורה מספר 3:[/r] FUJICOM 22"- FHD מחיר ללא טרייד אין 444 שקלים חדשים מחיר כולל טרייד אין 415 שקלים חדשים דגם FJ-2200 FULL HD גודל 21.6" יחס מסך 16:9 רזולוציה מקסימלית 1920x1080 זמן תגובת נקודה 5ms ניגודיות סטטית 1:1000 בהירות ²CD/m350 זווית צפייה 170/170 רמקולים מובנים כן חיבורים DVI, VGA כיוון גובה המסך דינאמי (עולה-יורד) אודה מאוד על תגובה מקצועית ומהירה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפוש בגוגל החזיר לי שזו תוכנה לייצירת אנימציה,אבל לא נראה לי שזה מה ששאלתי.אז אם אפשר,בכמה מילים מה זה לעזאזל ?Pivot במסכים -יש גם כזה שיר לא?"Pivot whan you kiss me"-גם תוצאה כזו החזיר לי
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי כרגע יש לי מסך שטוח 17 אינץ' של LG מלפני 7-8 שנים אני רוצה מסך בגודל שנע בין 21 ל-24 אינץ' השימושיים העיקריים יהיו לסרטים וסדרות באיכות HD, עבודה מישרדית, וגם משחקים כבדים התקציב עומד על 1-1.5K
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך T220 הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו. היום לפתע הוא החל להיכבות לאחר פרקי זמן קצרים מרגע הפעלת המחשב. בדקתי אותו מול מחשב אחר והתופעה חוזרת על עצמה כשלפעמים הוא כלל לא נדלק. המסך התחבר למחשב בכבל DVI (אותו בדקתי מול מחשב אחר והוא נמצא תקין), ניתקתי את כל החיבורים מהמחשב והחשמל המתנתי, ניסיתי לחבר אותו גם דרך VGA ודבר לא משתנה עדיין נדלק לעיתים וכבה לאחר מס' דקות של פעולה. למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני שקונה את המסך Dell U2711 חשבתי להתיעץ כאן - התקציב הוא עד 4K והשימוש הוא בעיקר משרדי, כבלים (חיבור HDMI) וסרטי FHD. הגודל שמחפש הוא בין 25 עד 30 אינצ'. האם יש מסך איכותי יותר בטווח מחירים הזה? של סמסונג אולי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך עם פאנל IPS, וכזה שהדליפה לא נראת או לא רצינית. יש לי את האפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה, השאלה היא 1) איך עושים את זה בתנאים של חנות ( תאורה, נגישות מוגבלת לתוכנות מקצועיות וכו') 2) האם ישנה אפשרות כי הזליגה תחמיר עם השימוש או תשאר כפי שהיא בזמן הקניה ? תודה לכולם מראש, ובבקשה תענו מהר, או תשלחו קישורים, אני יודע לקרוא אנגלית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב, הגיע הזמן להתחדש. אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שישמש אותי כמסך עיקרי למטרות משחקים אשמח להמלצות, כולל חנויות מהן ניתן להזמין. רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מזה כמה זמן אני שוקל לקנות מסך LED לשימוש ביתי. המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית, קצת וידאו, וקצת פוטושופ. ההתלבטות היא בין 3 דגמים, וכמה סוגיות לגבי כל אחד. הדגמים הם: 1) AOC I2353FH 2) DELL U2412M 3) Samsung XL2370 4) ASUS VE248H הממצאים: יש לציין שאני יושב באופן יומ יומי מול מחשב, שזה מגיע אפילו ל12 שעות עבודה ביום. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח, ולא יעייף לי את העיניים. סוגייה שנייה שאני מתלבט לגביה היא חשיבות הארגונומיה, אני לא יודע עד כמה האפשרות לסובב, להזיז ולהטות את המסך יהיה בכלל שימושי. סוגייה שלישית היא חשיבות חיבורים למיניהם כמו USB, HDMI וכו'. אפרט בהמשך. אז לגבי הAOC, לפי מה שהבנתי סה"כ מדובר במסך IPS איכותי וזול, שאמור לספק לי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר כמה שנים עם מסך crt הוחלט לקנות מסך חדש התקציב עומד על על כ1500 ש"ח. יש 2 דגמים שהמליצו לי עליהם הdell u2312hm והdell u2412m ultra sharp האם הם שווים את הפרש המחירירם ביניהם? עריכה: ראיתי עכשיו גם את ה23 LG, IP-S236V LED איך הוא לעומת הdell? והאם יש משהו יותר מומלץ בתקציב הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שמסכים קונים לפי MS כמה שיותר נמוך יותר טוב, וכמה שרזולוציה יותר גבוהה זה יותר טוב אבל מה זה 1080 ו 720 ?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצות. בזמנו היו לי Dell ואהבתי אותם. עכשיו צריך להמליץ לסטודיו לעריכה על מסכים . שוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם טלוויזיה (לשימוש כמסך מחשב) שהינה 120Hz, לעומת 60Hz, דורשת פי 2 כוח עיבוד (וכל כן כרטיס מסך חזק יותר)? או שאין שום קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-