עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כיום אחי משתמש במסך שמן וברצוני לקנות לו מתנה מסך דק חשבתי על Mag AI937W http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20708 שמחירו די סביר רציתי לדעת אם זה שווה מבחינת העלות תועלת,רצוי לציין שהמחשב משמש בעיקר לאינטרנט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by n_aviv1,

ראיתי שאתם מדברים על פאנל של מסכי LCD וLED אבל אני לא מבין מה זה בעצם הפאנל הזה? מה התפקיד שלו? ומה ההבדל בין פאנל אחד לאחר?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  4. Started by נמשל,

שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yanivgold,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061&perur= האם נחשב איכותי ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by szs2008s,

אחרי קריאת ההודעות הרבות בפורום החכמתי מאד, ותודתי נתונה לכותבים כולם. אני מתלבט כרגע במסך עבור עבודת עימוד טקסטים שחור על לבן. אציין, שבמשך כל היום כולו [מעל 10 שעות] אני יושב מול המסך, וקרוב אליו. ניסיתי לעבוד עם מסך 26, ומאד הפריעה לי העובדה שרואים את הריבועים הקטנים של הLCD, וכתוצאה מכך הפונטים יוצאים 'מפוקסלים' [כרגע אני עם מסך 17 ולא רואים ריבועים בכלל, אלא הגופנים חדים מאד]. באופן טבעי, אחרי המלצות כה רבות בפורום על 2209WA - חשבתי לעבור אליו מחמת הפאנל IPS. גם מהסיבה שהוזכרה כאן, שהאותיות אינם מתעוותות כאשר מסובבים את המסך כPIVOT. אבל כנגד זה, למסך T220P יש רזולוציה גבוהה ביותר 1900X1620 שאינה קיימת בעוד מסכים של 22" - וזה נותן לי הרגשה שלא אראה בכלל את הריבועים, ו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by danyboy,

המסך מיועד למחשב הכולל כרטיס מסך ATI HD 5850. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. איך אפשר לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך ?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by rafip77,

שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nadavcj,

היי. ברשותי מסך DELL 20.1 דגם 2007FP ואני רוצה לגדול ל 22 או ל 24 ובעקבות כך יש לי מספר שאלות 1: לא הצלחתי להבין מה הבדל בין מסך 24 דגם Dell U2410 לבין מסך נוסף שגם הוא 24 דגם Dell 2408WFP מה ההבדלים? איז עדיף ולמה? 2: האם ייתכן שמסך Dell 2208WFP עולה רק 1500 ש"ח כאשר מדובר בפאנל IPS או שאני טועה? תודה רבה שיהיה אחלה סופ"ש

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by ShowstoppeR,

יש לי את המסך הזה ולא משנה כמה חיפשתי, לא מצאתי בשום מקום איזה סוג של פאנל יש לו בין אם זה TN או IPS או PVA מישהו יכול לעזור? אני פשוט מנסה לכייל את המסך לעריכת תמונות עם מכשיר כיול יעודי ואני לא בטוח שאני מוציא את התוצאה שאני מחפש

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by lexsus,

שלום יש לי מסך מחשבlcd 19אינץ והשאלה שלי האם יד שרך לחבר את הממיר שלי אליו בגלל שאין לי את החיבורים dvi משהו כזההאם יש אפשרות כלשהי?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by roniz,

אני מתכנן לקנות את המסך של Dell 2209wa. אני מתלבט האם לקנות בפנדה או ב-Ivory בעיקר בגלל ההבדל בנושא האחריות סביב Dead Pixels. פנדה נותנים אחריות לחודש וגובים תמורתה 130 ש"ח יותר ואילו Ivory נותנים רק את האחריות הסטנדרטית של Dell. עד כמה נושא ה-Dead Pixels הוא משמעותי? תודה. רוני

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה לראות את כמות האנשים שמעוניינים בקניית המסך Dell U2410 הזה כדי שנוכל לעשות מה שעשינו עם 2209WA וככה המחיר ירד וכולם ירוויחו מזה.. אז רק מי שכן מעוניין בקניית המסך שיגיב פה ותעבירו את זה לאחרים כמה שיותר יותר טוב כרגע במקום הראשון NEXTOP 2750 ש"ח (אחריות לפיקסל 1 ל 24 שעות, 10 יחידות ) רק לחברי הפורום יש לציין זאת בהערות בהזמנת במסך http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE108&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע בפנדה הוא עולה 3279 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26741

• 64 תגובות
    • 8.7k צפיות
  15. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. אפשרי לחבר ל desktop שלי את המסך של הלפטופ? (המסך של DESKTOP התקלקל) אני צריך פתרון זמני עד שאני יקנה אחד חדש

17. Started by alianyn,

התכוונתי להתדנדש מחר במסך חדש (צ'ופר מאושר ע"י הדירקטוריון לכבוד היומולדת) 24" קראתי כל מה שיכולתי למצוא ברשת ובאתר על שני המסכים האלה. עד היום הדילמה הייתה יחסית פשוטה - הם די קרובים בתכונות אבל ההפרש במחיר היה כ-400/500 ש"ח לטובת הפיליפס ב-IQPC (שגם ממנה העדפתי לקנות). הקבוצתית שפורסמה היום הציתה את ההתלבטות מחדש ולא יכלה להגיע בתזמון מוצלח יותר נתחיל בצרכים שלי: מתחלקים ל-3, כמעט שווה בשווה, אני מפרט לפי השימוש הנפוץ ביותר (שוב, זה כמעט שווה שווה): סרטים, כתיבת קוד/מסמכים, משחקים (בעיקר FPS). יש לי כמה שאלות שלא קיבלתי עליהן תשובות ברורות (לרובן רלוונטיים הצרכים - וזה גם הקונטקסט): 1. E-IPS ו- H-IPS האם יש יתרון ברור לצרכי לאחת מהטכנולוגיות? 2. נושא מכלול הצ…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by ronlut,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום היקרים היום קיבלתי בחזרה את מסך הDell 2007FP שלי ששלחתי לתיקון עקב "צריבת תמונה" בפאנל, שגרמה להמון פיקסלים שרופים\תקועים. מפני שלא הייתי מעוניין להחליף את המסך לדגם אחר, Nextop לקחה את היוזמה והחליפה לי את הפאנל כדי לפתור את הבעייה. בדקתי את הפאנל החדש, ואכן, אין בו אף לא פיקסל שרוף אחד ;D אבל (!!) יש המון כתמים אפורים בגדלים וצורות שונות על המסך בגווני אפור! לפי מה שקראתי מדובר באבק שנלכד בפאנל, דבר זה נגרם בדרך כלל מעבודה באיזור לא סטירלי. הכתמים מפוזרים בכל מני מקומות במסך, בדקתי האם באמת מדובר באבק, הקשתי מספר פעמים על כתם במסך והוא החליק כלפי מטה. כתמים לא יכולים להחליק, מדובר באבק יש איזושהי דרך לתקן זאת בלי לפתוח את המסך? או שאני צריך …

• 16 תגובות
    • 8.5k צפיות
  20. ערב טוב, חשוב לציין שזהו מחשב עם כרטיס מסך 9500pro אז רזולוציה צריכה להיות בהתאם. אחרת המחשב פשוט מקרטע. בנוסף, המסך מיועד להורים ולכן יש לשים לב תצוגה תהיה מספיק גדולה. בינתיים חשבתי על Samsung 943BW. אשמח להצעות שלכם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by netanel38121,

שלום. השימוש שלי יהיה בו בעיקר לסרטי FULL HD וכמובן משחקים. יש לי מחשב מעולה וחדש, הכרטיס מסך שלי הוא 4870 512MB (אבל בעתיד אני משדרג אותו ל סידרת ה ATI 5XXX ככה ש 24 יהיה מנוצל. מצאתי משהו שנראה לי ורציתי את תגובתכם בהקדם האפשרי , רציתי לדעת גם מה ההבדל שהמחיר כל כך מזערי בן השניים. המסך הראשון: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD₪ 1463 המסך השני: ASUS LCD 24" VW246H 2ms DVI FULL HD HDMI WIDE₪ 1435 תודה רבה מראש.

22. Started by zxcdsaqwe12345,

רכשתי לא מזמן את המסך הזה . אני על windows 7 . לאחרונה שמתי לב שכאשר אני קורא טקסט שחור על גבי רקע לבן , לדוגמא ב-google , יש צבע אדום וגם קצת ירוק מסביב לאותיות . האם למישהו יש גם כזאת בעיה ?

23. Started by $Ariel$,

היי, אני חושב לקנות את המסך הזה ("17) ורציתי לדעת מה חושבים עליו פה בפורום. לעומת מסכי 17" אחרים באיזור העלויות של 600-800 ש"ח...

• 8 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים