עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NTT,

שלום, אני צריך מסך מחשב LCD, למשחקים תלת-מימד,דו-מימד,אינטרנט,טקסט וכו'... אז פעם אתם המלצתם לי על הDell 2007WFP עם פאנל S-IPS, והיה לו 16MS זמן מהירות תגובה,אבל זה היה לפני הרבה זמן,אז יצא לו מסך יורש?שהוא יותר טוב? או אחד עם פחות מ16MS?(שזה דיי גבוה) ובכלליות,המחשב היום עדיין נחשב למסך מעולה כמו לפני חצי שנה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

אני כרגע עם טלוויזיה 32" אין לי דרישות מיוחדות, אין לי שמץ של מושג בתחום ומה התחדש ב3 שנים האחרונות, אשמח להמלצה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. http://tms.co.il/product/6598 מסך שמיועד לעבודה באופן שוטף, מסך רחב וגדול שנראה טוב חזותית,מסך מתכוונן מבחינה טכנית איך המסך ? האם יהיה טוב למשחקים (יש \אין מריחות) אני לא כל כך מבין במסכים והייתי שמח שמישהו יכתוב לי חוות דעת על המסך הנ"ל ואם יש אופציות עדיפות עליו .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by aviboots,

אני מעוניין במסך, 22 לא למשחקים אלא בעיקר לפיתוח תוכנה. הכי חשוב לי שהטקסט יהיה חד מאוד וקריא. קיבלתי המלצה על KTC W2206S LCD 22 במחיר של 1370 ש"ח + מע"מ אני לא מכיר את החברה הזו. אני מוכן להוסיף תשלום עבור DELL 22 מומלץ לא עם פנל TN. אשמח לקבל המלצה. אם לא תיהיה לי ברירה אתפשר על מסך 20. כי מסך 24 יקר מידי בסביבות 4000 ש"ח אגב, עדיין מוכרים בארץ iiyama ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, מתלבט בין הדגמים הנ"ל : LG L1953TR BENQ FP93GX אני משתמש בו למטרות טקסטיות וסרטים (אינטרנט, אופיס, סרטים). איזה מהם עדיף??? אולי יש משהו אחר ששווה יותר (אני ראיתי בפורום שעליהם ממליצים הכי הרבה). תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  6. צריך המלצה למסך "22 LCD משהו עד 1400 שקל הכי חשוב שיהיה טוב לסרטים ומשחקים!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by la_pumik,

שלום לכולם. לאחר הרבה התלבטיות החלטתי לקנות benq fp93gx. ואני חושב אולי להעדיף מסך אחר עם pivot, כי משתמש הרבה באינטרנט ואופיס. האם יש מסך מומלץ שיש לו pivot בסכום עד 1200 ש"ח? או שכדאי להשאר עם הבחירה הראשונה שלי וללכת על fp93gx? תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by Arik.G,

מתנה מההורים שלי. מסך יפיפה. זה הLCD הראשון שלי ואני ממש מרוצה. אבל מישהו יכול להסביר לי למה הוא יותר זול יחסית למסכי 19" רגילים? ומה אני צריך כדי לנצל את פוטנציאל ה HD שלו? כרטיס מסך שתומך HD? [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 5k צפיות
  9. קניתי את המסך LG W1952TQ הבהירות שלו יותר מדי גבוהה והוא מעייף את העיינים עכשיו אני רוצה לשנות בו את ההגדרות של התמונה להכות אותה אני מפחד שאני יעשה משהו ואחרי זה זה לא יחוזר לרגיל מישהו יכול להמליץ על התצוגה שאפשר להגדיר מבחינת הראייה מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by avishai220,

היי יש לי כרגע מסך 19 עם כרטיס מסך של gtx770 4gb יש איזה מסך טוב שאפשר להמליץ עליו באיזור ה24 אינ'ץ? אני משחק את כל סוגי המשחקים bf4 sc2 ועוד משחקים כמו the witcher 3 ועוד... עריכה: לגבי התקציב יש לי באיזור 1000-1200 כמובן שאם יש משהו שממש משתלם ושווה להוסיף עליו אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by aviran_n,

1. איזה מבין שניהם הכי כדאי? היה לי ניסיון קל עם הLG ולא ממש אהבתי את זוויות הצפיה הנוראיות שלו, כל סטיה הכי קטה הצידה ואתה כבר לא רואה טוב ביכלל... עם הסמסונג עוד לא היה לי ניסיון. 2. יש מסך אחר במחירים שלהם שכדאי במקומם?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  12. חיכינו ל-Revision A01 של המסך Dell 2408wfp שהשמועות אמרו שצריך לצאת ממש עכשיו. בפורום הרשמי של דל מסר היום נציג החברה את ההודעה הבאה: קישור למקור תרגום: דל יוציאו עידכון קושחה בעוד כחודשיים שיאפשר שליטה טובה יותר על חדות התמונה, יתקן בעיות ביציאה ממצב המתנה ויקטין את השהיית התמונה. אישית לא ממש הבנתי מה זה "עדכון קושחה" - אני מניח שאי אפשר להוריד תוכנה מהאינטרנט או משהו בסגנון ומדובר על החלפת מסך פיזית. לי אישית נמאס לחכות, והתאכזבתי מכמות התלונות על המסך הנ"ל. אני מעדיף לקנות 22" TN בחצי מחיר.

• 66 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. Started by Polymath,

אהלן חבר'ה, לא ממזמן רכשתי את המחשב הנייד Dell XPS 13 9350 עם מסך QHD. מה אני אגיד - המסך מדהים. אני באמת נהנה מכל שניה איתו, ביחס לכל מסך שעבדתי איתו עד כה. מצד אחד, הרזולוציה היא כמובן אוברקיל למסך 13 אינץ', וחייבים scaling כדי לעבוד בצורה נורמלית, ועדיין האיכות פשוט מדהימה. הצבעים, הבהירות, הכל. אני רוצה לרכוש מסך 27 אינץ' שישתווה לו מבחינת ביצועים. אני רוצה לעבוד בדואליות עם שני המסכים ולראות תוצאות דומות. השימושים העיקריים - תכנות וצפייה בסרטים. אין גיימינג, בכלל. מטבע הדברים ולמרות שגם כאן זה כנראה אוברקיל, אני נמשך למסכי 4K. המועמד הכי טבעי הוא ה-Dell P2715Q. אבל הוא לא זול. אשמח לשמוע את הדעות שלכם בנושא, אני לא פ…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by mambo,

שלום לכולם. יום ההולדת 60 של אבא שלי הולך ומתקרב וחשבתי לקנות לו במתנה מסך מחשב 22 אינטש (שימושים - ווינדוז, אינטרנט, וורד, אי מייל וכו'). ראיתי כאן שמדברים בעיקר על dell e228wfp, samsung 226BW, samsung 225BW. אפשר קצת פרטים על ההבדלים ביניהם? במגה יש מבצע של הדל ב-1700 ש"ח, את הסמסונג 226 מציעים בזאפ בערך ב-1800. איזה מהמסכים האלו הכי טוב? איך המבצע של מגה? יש למישהו הצעה למסך אחר באזור המחירים הזה של 1700 ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  15. בוקר טוב ילדים וילדות , מה שלומכם ? ציחצחתם שיניים ;D ? אני חושב שהכותרת אומרת הכל, לא ? טוב, קצת יותר לעומק : המסך של פיליפס הוא H - IPS והעלות שלו כרגע בארץ היא בסביבות 3200 . המסך המיועד של LG הוא e - IPS והעלות שלו ( הצפויה ) היא בסביבות 2600 ומעלה כן כדאי, לא כדאי, מי נגד מי, למה, כמה ,איפה, איך ומתי. דעתכם בנושא. שיקולים נוספים, חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ahpxeru,

המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך):700 חריגה מקסימלית :כמה עשרות שקלים רק אם זה באמת נחוץ.. 2. מה השימושים של המסך: משתמש ממוצע .. 3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? gtx650 ti. אז ככה לפי הדגמים שאני ראיתי שיש בתקציב הם: וכמובן שאם יש עוד דגמים בטווח מחירים הזה תציעו .. [/]LG E2242TC LED[/]LG E2241T[/e]LG E2251t[/samsung s22b300b aoc e2243fw אני צריך שתגידו לי מה המסך הכי טוב שניתן לרכוש בתקציב הזה ?! ]

• 33 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שיוכל לשמש אותי גם כטלויזיה בעקרון זה לילד קטן אז אין צורך במפרט גבוה עד כדי כך הדרישה היחידה היא שגודל המסך ינוע בין19-21 אינצ' תודה רבה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nivrob123,

יש לי מסך S23A700D שקניתי בווולה שואפ ואחרי יום הופיע לי נקודה שחורה באמצע המסך והחליפו לי אותו עכשיו אחרי חודש שאחרי שקיבלתי את המסך החדש מהם יש לי עוד פעם נקודה שחורה בצד ימין למעלה במסך מה אפשר לעשות כדי להתקשר עליהם?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. מצאתי חנות בירושלים שמוכרים את המסך הזה במחיר 1300 ש"ח. אני מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, אבל אם יש פה עוד חבר'ה שרוצים את המסך הזה, אני אנסה להשיג מחיר יותר זול.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by baruch28,

אני צריך המלצה בשביל חבר שהוא צלם ומחפש מסך טוב שהצבעים בתמונות יהיו אמיתיים הוא מעדיף קריסטלי (יש על זה אשכול בנפרד) אבל אמרתי לו שההמלצות הם בעיקר על מסך של דל איך המסך הבא של דל? Dell S2330MX וראיתי שיש חדשים כמו - , Dell IPS U2212HM איך הם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sagim194,

אז ככה משהו היה שם ויכל להגיד לי מה המחירים שלך המסכים שיש שם?? יש שם מלאי מאוד קטן ובין המסכים גם : סמסונג 2333sw t220p משהו ראה כמה זה עולה שם?? יש לי משם הנחה ורציתי לדעת אם היא תהיה משמעתית...

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  22. היי, הכיוון שלי היה לקנות את דל U2417H שמומלץ פה עם זאת יהיה לנו קרדיט לנצל באתר BUY2 ושם כמה דגמים של LG עם פאנל IPS (הוספקתי קישור לכל דגם): 24MP67HQ 24MB37PM 24MP58VQ למעט העובדה שהדל יותר ארגונמי (ובניגוד אליהם לא ידרוש תוספת מעמד) האם הם יכולים להיות ברמה תצוגה ואיכות קרובים לדל? חיפשתי ברשת מידע ולא כ"כ מצאתי.

23. חשבתי שאוכל לצלם את המסך עם הפיקסל המת אבל כניראה שאי אפשר, כי בתמונה הכל ניראה מושלם :-). בכל מקרה, על הרקע השחור למטה בתמונה(בתוך הריבוע הלבן. צריך לגלול את התמונה כדי לראות את הריבוע הלבן), יש מקום שרואים שני פיקסלים אדומים קטנטנים(או אולי רק אחד, אני לא סגור על זה), אבל שוב, אי אשפר לראות את זה כאן, אצלי זה בתוך הריבוע הלבן :-). בדקתי את זה עם התוכנה nokia monitor test. עכשיו השאלה שלי היא האם שווה להחליף? האם אהיה נודניק אם אחליף? האם זה בכלל משנה(כי בתכלס כשהמסך לא בגוון שחור(וזה בדרך כלל) לא מבחינים בזה)? ואולי גם המסך הבא יהיה עם פיקסלים מתים? האם הפגם הזה מעיד על כך שזה ימשיך ויתרחב או שאין קשר וזה יכול לעבוד כמו שצריך עם פיקסל אחד מת, בשנים הבאות? בקיצור, מה אתם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by רועי אלגרבלי,

מחפש המלצה למסך התקציב הוא עד 1600 שקלים בלי לחרוג ולא חייב להשתמש בכל הכסף כלומר אם יש משהוא שנותן תמורה וביצועים ביחס למחיר והוא עולה פחות אז תתנו אותו השימושים שלי הם: שימוש ביתי ומשרדי, צפייה בסרטים, קריאת ספרים במחשב, וגלישה מרובה באינטרנט חשוב לי שיהיו ביקורות חוות דעת והמלצות על המסך והמסך יהיה חד ונוח לקריאת ספרים וצפייה בסרטים ונוח לעבודה רצופה שעות ארוכות גודל מסך: לפחות שמתחיל ב23 אינטש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by KishKush,

שלום רב, יש ברשותי מסך DELL 2007FP Clear Type מופעל דרך תוכנה שהורדתי מאתר מיקרוסופט. כאשר אני עובד במצב PIVOT, הגופנים נראים פחות טוב מאשר במצב הרגיל. עבור PDF שמקורם סריקה, זה לא משנה כלל, ונוח מאוד לקרוא מסמכים כאלה, אבל עבור טקסט זה משנה. ביטלתי את הclear type וזה נראה יותר רע. למיטב הבנתי, זה נובע מכך שהXP לא יודע שהוא במצב PIVOT וחושב שהפיקסלים עדיין בצורת RGB במקום בצורת R G B אני מניח שזה לא רק למסך הזה, אלא לכל המסכים במצב PIVOT. אני טועה?? והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.