עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gilad267,

קניתי מסך LCD NEC 70GX2 כאשר אני מפעיל סרטים במצב שדומה ל256 צבעים{קצת יותר איכותי} הבעיה קיימת בכל נגן כאשר אני מחבר את מסך הCRT הישן רואים את הסרטים כמו שצריך. החלפתי 3 פעמים את הדרייברים של כרטיס המסך וזה לא עזר. חיפשתי בכל הנגנים אפשרויות כיוון התצוגה ולא מצאתי פתרון. אולי זה מפני חיבור הDVI? נואש אני מכל החיפושים... עזרו לי !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום חברים. ברצוני להקים מערך של שני מסכי dell 23. התיכנון הוא לחבר שני מסכים בלבד כדי לנצל כרטיס חזק בודד. יש לי כמה שאלות בנוגע לתיכנון: 1. עלה לי הרעיון לרכוש מעמד שיחזיק שתי מסכים אבל ההוצאה יקרה מדי. השאלה היא, האם ניתן לתלות שתי מסכים כך שהמסכים יהיו בזווית כלפי והדופן של המסך הראשון יסתיר את דפנו של השני? 2. האם מערך של שתי מסכים לשימוש של משחקים ועבודה יתן מענה נוח? יש לי חששות, מכיוון שבמערך זוגי, המסכים בזווית ולא ישרים על מנת להסתיר את הדפנות. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dan1919,

אהלן חברה, אתמול התחדשתי במסך טלווזיה\מחשב סמסונג 2333HD,וישנה בעיה: חיברתי את ממיר היס לטלווזיה,אדום ולבן לאודיו,ותצהוב חיברתי לירוק כי אין צהוב בטלווזיה ורק שם רואים תמונה,הבכעיה שאני רואה בשחור לבן. מה עושים? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by most,

האם המסך בגל ציפוי (מגן) זכוכית?? מיועד לחדר ילדים האם יש עוד משהו מומלץ בקטגוריה הזאת??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ilanb0,

מיועד לפנסיונר שגולש הרבה באינטרנט. יש מציאות גם בסכומים של 500 ש"ח (אולי פחות??) מחברות מוכרות?

6. מסך 20 אינץ' אפשר לקנות בפחות מ-1500 ש"ח אגב, קיימת חברה בשם yakumo וזאת לא מדבקה... http://www.yakumo.com/ האם מישהו מכיר את המסך הזה? למישהו היה ניסיון איתו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני בעקרון גולש באינטרנט, רואה סרטים, משחק במשחקים ועובד קצת בפוטושופ אני חושב על השתדרגות למסך LCD 19" איזה מסך ייתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ביותר? על איזה מסכים אתם ממליצים לי? תקציב בעיקרון הוא סביבות ה-2000 [2200 גג] ורצוי לרדת אף מה-1800 אבל אני סומך עליכם...אם אפשר מספר המלצות כך שכשאני אלך לראות אני אראה באופן אישי מספר מסכים לפני שאני אקנה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ido135,

ברשותי מסך DELL U2414H ולפני כמה שבועות אחרי שחזרתי מחו"ל התחילה בעיה מעצבנת שמסתירה את כל המסך. המסך עובד אבל הגווני צבע לבן מסתירים אותו. התמונה היא מה שהמסך מראה עכשיו אבל היו מקרים גרועים יותר שהוא היה לבן לגמרי ניסיתי לעשות איפוס ולהחליף כבל מDP לHDMI וזה לא עזר האחריות הסתיימה בנובמבר 2017

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בהתחשב בכרטיס מסך video : Asus GeForce 8800GTS 320mb ובתקציב של תקרת 1000 איזה מסך 21" הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני זקוק למסך לצורך עבודה עבודתי שכוללת בעיקר הרבה השוואות בין טבלאות אקסל ככה שהוא צריך להיות כמה שפחות מעייף אבל ממש לא אכפת לי מכל העיניין של דיוק צבעים, הוא בהחלט יעסוק רק בעבודה דבר שני שאני צריך היא איזה שהיא דרך לקשור אותו, אם יש מסך שמגיע אם איזהשהו וו לקשירה זה יהיה אדיר, אם לא אז אם מישהו מכיר אפשרות אחרת לקשור מסך אני אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gryffin,

החלטתי ללכת על מסך 22 אינץ' רחב עם פאנל TN. ה-20 של דל עם פאנל S-ISP קטן לי מדי, וה-24 יקר מדי. אז מבין שני המסכים שרשמתי, איזה עדיף לדעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by The-StiG,

תראו אני צריך מסך 19 אינץ LCD הניגודיות לא ממש משנה לי ,אבל כמו תמיד אני רוצה משהו טוב זמן תגובה אני רוצה 4 או 8 ,עדיף 4 ופחות . מחיר עד 2300 שקל . אם אפשר שהאו היהי יפה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AmosC,

יש לי בעייה עם המסך הזה, אותו קניתי לפני 4 ימים: בחלק האחורי של המסך יש רגלית עם מעין ציר שמאפשר את הטיית המסך (מ"שוכב" ל"עומד"). במסך שלי, בציר הזה היה מין סדק מכוסה במדבקה שקופה. נראה לי שהפלסטיק היה שבור שם כבר כשקבלתי את המסך (וסומן כנראה במדבקה), וגם גורם לקושי מסויים בהטיית המסך בציר זה - אבל לפני שאני חוזר אתו לחנות, אני רוצה להיות בטוח שזה לא כך בכל המסכים מאותו דגם. האם מישהו מהבעלים הגאים של 1970 מוכן לומר לי אם אצלם יש סדק דומה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by qt1h00,

אני מחפש מסך 20" ויש לי בעיה כי אני יודע שכולכם ממליצים על DELL אבל חשוב לי שהפאנל לא יהיה IPS כי אני צריך אותו גם למשחקים. ואני לא יכול לשחק עם החזרות כל פעם ולחכות שאולי יגיע פאנל רגיל. אני מוכן להשקיע 2300 ש"J במסך 204B של סמסונג או אולי ב LG L204WT ב 2000 ש"ח. מחר אני הולך להזמין ואני חייב תשובה, אם צריך לבחור מבין הסמסונג ל LG מישהו יכול להמליץ על אחד מהם? שאלה נוספת, מה המידות של מסך 19" (אורך ורוחב) ומסך 20" WIDE. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by psybrain,

רציתי לדעת איפה עדיין מוכרים תמסך הזה ? עדיף באזור חיפה יש לי אחד כזה ואני צריך עוד אחד לקיובס...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב, לא יודע... אם אני אהיה חייב להגיד אז אני אגיד בין 1000 ל-2000. שזה כולל הכל. לא חובה להש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה , בשולחן עבודה אני רואה רגיל , אבל למשל בסרטים על האיכות הכי גבוהה , אני עדיין רואה פסים שחורים בצדדים וזה מאוד מפריע , כי לא סתם בחרתי תמסך הזה כדי לראות סרטים וכאלה על כך המסך בלי פסים שחורים , חיפשתי איפה להגדיר יחס תצוגה אבל לא מצאתי .. כאילו 6:9 או משהו כזה. המסך הוא : LG Electronis Flatron W2042T הכרטיס מסך הוא : Inno3D Nvidia Geforce 9400 GT

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי קניתי מסך מחשב מאמזון אנגליה וקניתי בארץ מתאם אוניברסלי של כל המדינות שגם מגן ברקים הבעיה שהתקע שמתחבר לארץ הוא 2 פינים בלבד ובלי פין הארקה האם זה יהיה בטוח לחבר את זה?

19. מישהו מכיר חנויות עם תצוגה גדולה של מסכים, שאפשר לראות בעיניים את ההבדלים בין המסכים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. איזה מבין 3 המסכים עדיף ? W2662TQ 21.5" של LG (ש''ח 880) 2243WX PLUS 21.5" של סמסונג (ש''ח 865) 2333SWPLUS 23" של סמסונג (ש''ח 880)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ביצה,

שלום! יש לי מסך LCD של סוני שהוא מחובר למחשב בכבל VGA רגיל, בנוסף יש לי בחדר טלויזיה שאני רוצה לחבר אותה כמסך שני למחשב (אקסטנד). בטלויזיה יש רק חיבור AV/קומופוזיסט רגיל. יש לי במחשב רק יציאה אחת של מסך, ה-VGA. בנוסף יש לי כרטיס עריכת וידאו ובו יש כניסות של קומפוזיסט ו-SVIDEO השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות דבר הפוך? במקום שהכרטיס עריכה רק יקבל וידאו, האם הוא גם יכול להוציא וידאו? ובכך לחבר אותו לטלוזייה כמסך שני? תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alonkl,

אני מחפש מסך בסביבות 1400 שקלים לעבודה משרדית על מסמכים, לעיתים ממושכת. חשוב יל שיהיה חד וממותג אמין. תודה לכל עוזר.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by steam5,

שלום, לאחרונה התחדשנו במסך חדש החלטתי לקנות את ה U2415 ללכת על הדגם החדש. אשתי מרוצה מחברת את המחשב נייד שלה דרך חיבור HDMI ועובדת. הבעיה היא של PC שלנו אין חיבור HDMI אלא כניסת VGA פשוטה בלוח אם ולמסך אין חיבור שכזה. המחשב לא הכי חדש אבל עושה את העבודה שלו ואני לא רואה צורך להעיף אותו. האם יש איזה פתרון כך שאוכל לחבר את המחשב למסך ולהנות גם מהאיכות של מסך זה ? מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 4 GB זכרון Socket AM2 (940) מה אני צריך על מנת שאוכל לחבר את המסך מבלי לקרוע את הכיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Golden Fish,

שלום, יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מציג טקסט במסך מלא (גם חצי מסך...) לדוגמה כאשר אני מציג טקסט בNOTEPAD כאשר הפונט עד גודל 14 יש רעש זמזום ובכל גודל מ 8 עד 14 יש תדר אחר. ממש כמו צרצר! :-( בכל רזולוציה. יש משהו שאני יכול לעשות מבלי ללכת לחנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, יש לי את המסך Dell 200WFP ואני מעוניין לצפות עליו טלויזיה עם קול. כשאני מחבר את הממיר בחיבור Composite רגיל יש רק תמונה ואין קול (וצריך לציין שהאיכות תמונה מדהימה )... מה אפשר לעשות בשביל לחבר את הרמקולים של המחשב לקול בלי ה Dell Soundbar שעולה עוד כסף (לא יודע כמה עולה אבל לא מוכן לשלם עוד כסף על זה, המסך מספיק יקר) ? אחרי הכל חייבת להיות אפשרות כי לא שמו יציאות Svideo/Composite מאחורה רק בשביל תמונה ולא קול. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.