עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NYM,

היי, אז יש לי מסך ישן, מעריך כעשר שנים, לפני כחודשיים אחרי הפסקת חשמל, הוא היבהב אך לא נדלק. לאחר זמן מה, ולאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל חיבור למחשב, החל לפעול. אתמולס שוב אותה תקלה, הוא מהבהב, כאשר הוא ללא הכבל, ההבהוב איטי, כאשר אני מחבר את הכבל למחשב, ההבהוה מהיר אך עדיין לא דולק. ההגיון אומר שתם זמנו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Inzagi,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056# מסך טוב למשחקים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by noazz,

היי, אני מתכנן לקנות 2 מסכים למחשב 1. תקציב 3000+- לשניהם. חשוב מאוד שהרזולוציה תהיה 16:10 מומלץ 1920X1200 אבל גם 1600X1200 יהיה בסדר. 21" + הפנאל לא הכי חשוב אבל אם יהיה עם פנאל יותר טוב משמעותית בתוספת של 100-200 שקל אז זה בסדר.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כל איזה רבע שעה המסך נהיה שחור, לא רואים כלום אבל הוא ממשיך לעבוד, זאת אומרת הנורה שאומרת באיזה מצב הוא וכו' בצבע ירוק כאילו שהכל כרגיל. בשביל לקבל שום תמונה צריך לכבות את המסך ולחכות דקה שתיים להדליק שוב והוא חוזר לפעול ואז שוב אחרי 10 דקות המצב חוזר. בקיצור הוא מקבל בלאק אאוטים כאלה מפה לשם, אני כמעט בטוח שזה לא הכרטיס מסך. בדקתי כבלים הכל נראה תקין, יש לי דרייבר מותקן, הכל נראה לי בסדר. אולי מישהו מכיר תבעיה? או חושב שהוא יודע לפתור? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש, שיירש את הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש. לכן, אני מעוניין במסך איכותי, בגודל של 22" או 24" (עדיף 24, מן הסתם), בטווח המחירים 3-5K. השימוש העיקרי הוא גיימינג. אני יכול לחכות כחודש, פלוס מינוס, אם אמור להגיע בטווח זמנים זה "דגם חדש ומשופר" של משהו. תודה! ~ יונתן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 3pac,

ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, המסך שיש לי כרגע נמצא בשלבי גסיסה מתקדמים והגיע הזמן להחליף אותו. אני מאוד אוהב מסכים של LG והסתכלתי על הדגם הזה. השימושים שלי זה בעיקר משחקים (מידי פעם סרטים..). הכרטיס מסך שלי זה GTX460 . רציתי לדעת אם בסכום של המסך הזה ,זה הכי טוב או שיש תחליף מעניין (כמובן שאם בתוספת של כמה שקלים ניתן להביא משהו יותר טוב אז אני אשמח לשמוע). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by maormark,

איך אני יכול להגדיר אותו שאני אראה טוב כאילו בקשר לבהירות ולניגוד איך להגדיר אותם כמה אחוזים? למה העיניים שלי דומעות כבר שאני מסתכל איזה חצי שעה על המסך

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by crazyfunk,

אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות. אני אקח זוג מסכים מאחד הסוגים או אחד 24. מה אומרים? מחירים (בש"ח): Dell 2007FP x 2 = 5000 Viewsonic VP930B x 2 = 4300 Dell 2407WFP x 1 = 4800 על הVP930B שמעתי דברים טובים מאוד. ה2407WFP נפלא אך קטן יותר בשטח העבודה ביחס לשני מסכים. עדיין לא החלטתי מה עדיף? מסך רחב רצוף - או שני מסכים שאני יכול לעבוד באפליקציות במקביל. (לשני האפשרויות יש פלוסים ומינוסים) רציתי לדעת יותר על ה-2007FP. האם הפאנל שלו איכותי? איך הוא יגיב לי במשחקים (GHOSTING)? איך הוא מציג סרטים? ושאלה מאוד חשובה.. האם הוא מגיע בכל מיני גרסאות לפאנל - שצריך לבדוק - ושאפשר בטעות "ליפול" על סדרת ייצור בעייתית? מה אתם הייתם קונים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. תשמעו אני לא כך כך מבין במסכי מחשב סרטים 1080p ומשחקים כמו COD MW3, CRYSIS 2 אני רוצה רוחב המסך 16x10 וFULL HD ויצרן איכותי שישמר לי שנים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by KF,

היי אשמח לקבל עצות איך לכייל מסך של מחשב נייד כראוי. lenovo e330 . תודה

13. Started by itaysobol,

שלום לכולם הוציעו לי את המסכים האלו אחד באופיס גיפו ואחד באיבורי מסך SAMSUNG P2250 וLG W2253TQ על הנייר הם נשמעים טוב אבל לא מצעתי אף ביקורת עליהם אולי מישהו יודע משהו או מצא ביקורות איך אפשר לקנות מסך בלי ביקורת תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sursvti,

היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג XPS 15. אני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני שבו אני אעבוד/אשחק בזמן שאהיה בבית. ככל הנראה בעתיד המסך יחובר למחשב נייח. הדרישות הן מעל 21 אינץ (כולל), ועד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר: אם יש חיבור HDMI זה מחייב שיהיה רמקולים מובנים מהמסך ? במידה והתשובה היא לא, מה שווה ה-HDMI במסך הזה? במידה ויש רמקולים מובנים במסך ואני מחברת רמקולים חיצוניים למחשב אז אקבל קול במקביל גם מהרמקולים של המחשב וגם מהמסך?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני קונה כנראה בשעות הקרובות את המסך המדובר של סמסונג- Samsung 2243bw ורציתי לדעת לאיזו חנות מהרשימה של החנויות בזאפ יש קשר עם היבואן הרשמי. אם מישהו קנה / בירר / יודע לאיזו חנות מהקישור הבא יש קשר ליבואן הרשמי של סמסונג כך שאוכל לקבל אחריות מלאה במקרה תקלה , אשמח לדעת איזו חנות. כמו כן יש לי הצעה מחנות עם יבואן רשמי ב 1390 ש"ח - האם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל האחריות הזאת? תודה לעונים במהרה. הקישור המדובר להשוואות בין המחירים של Samsung 2243bw: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691094

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Marcoman,

בתקציב של בסביבות ה-1200 ש"ח מחפש מסך מחשב בגודל 24" לביצוע עבודות תכנות. אני די אוהב את מסכי הDELL בגלל הצבעים שלהם והמתקן של המסך המתכוונן, עד כה ראיתי את הדגמים הבאים: Dell UltraSharp U2417H 23.8'' LED IPS - FULL HD Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS - Full HD Dell P2416D 23.8'' LED IPS - 2560 x 1440 "24.1 Dell UltraSharp IPS LED U2415 אני למען האמת קצת מבולבל מכל הדגמים של DELL, אני רואה חלק עם מסגרת דקה, אבל שאר השלושה נראים אותו הדבר, אפשר טיפה הסבר בהבדלים? ועוד מסך 4K בגודל 28" במחיר מחשיד של Samsumg: Samsung LED 4K U28E590D - רק 1,245 ואני תוהה מה הקאץ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Malt,

אהלן בשבועות האחרונים שרפתי המון שעות על לצוד מסך 24" 16:10 טוב שנמצא בארץ. התחלתי מה 2443BW שהיה לו גם אפשרות PIVOT שהתלהבתי ממנה אבל כמובן שהוא לא היה במלאי ובכלל נעלם מהארץ. אחר אחרי שכבר ויתרתי על מציאת מסך עם PIVOT, הגיע תורו של ה 2433BW שבינתיים גם הוא נעלם אל תוך הערפל שאליו מסכים הולכים כשהיבואן מחליט שמשתלם לו יותר למכור רק מסכי 16:9. היום אני מצליח למצא דגמים בודדים 24" 16:10, בינהם ה MK241H של אסוס, עוד איזה מסך של ACER (G10 נדמה לי) וכמובן מסך נהדר שמתאים לכל הדרישות שלי אבל של DELL שעולה 2600 שקל (U2410). בקיצור, תגידו לי בבקשה, אנשים יקרים - מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by The Winter King,

בשעה טובה קיבלתי אתמול את ה- 1970HR, מסך פשוט מדהים. וכן, צריך להיזהר כשפותחים את הרגלית! אחרי שעשיתי "update driver" ולוחץ על הקובץ המתאים (בדיסק ההתקנה) אני מקבל הודעה שהוא לא מוצא אותו (יש לי XP), משהו בסגנון: can't find file for 1970HR (analog למרות שהוא מחובר בחיבור דיגיטלי לכרטיס מסך. ניסיתי גם בדרך האוטמטית וגם ידני (לפי ההוראות) אבל אני מקבל אותה הודעה. מישהו יודע למה? ועוד שאלה קטנה: על איזה קצב ריענון הכי מומלץ לעבוד? תודה לכל העונים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" במקום הCRT המעפאן שיש לי. אני צריך 19" כי אני מתעסק בעריכת מוסיקה וצריך שולחן עבודה גדול, ומדי פעם גם רוצה לשחק ולראות סרטים. שמתי עין על ה-LG1970HR, קראתי עליו ביקורות מעולות. העניין הוא, שיכול להיות שאני משלם פה אקסטרא על דברים שלא אצטרך (סביבות ש"ח 2400). למשל 2MS, יכול להיות ש4MS או אפילו 8MS יספיקו. שאלתי - על איזה דגם הייתם ממליצים לצרכים שלי, עם MS גבוה יותר, שיוזיל עלות, אבל עדיין איכותי וטוב גם אם ארצה לראות סרטים ולשחק?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אם אני יראה סרט DVD ב LCD תומך hd אני יראה איכות שידור של HD באותו סרט?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Gliding,

כל החיפוש התחיל כי רציתי לקנות את ה4870X2. לאט לאט הבנתי שמתחת לרזולוציה המקיסמלית שלו אין באמת סיבה להשקיע בו, ולכן נתחיל בשאלות המגוחכות ונעבור יותר רציניות 1. מה הגודל המינימלי למסך שתומך ברזולוציה המקסימלית (2560X1600 אם אני לא טועה) של הכרטיס? והאם יש מסך מומלץ? זו שאלה כללית, ללא תקציב מוגדר בעיקר כי אני לא בטוח איזה תקציב דרוש לכזה מסך 2. האם יש מסך 24" בעל רזולוציה של יותר מ 1900X1200? 3. עכשיו השאלה בעלת התקציב שאפשר באמת לענות עליה. לא יודע אם זה הגיוני לצפות לזה, אבל מסך 24" בין 1500 ל-1800 זה מה שאני כנראה מחפש..ואשמח לשמוע על מסכים מומלצים תודה, וסליחה על החלקים המגוחכים של ההודעה שחר

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NTT,

שלום, אני מעוניין בלקנות מסך חדש,עזבו רגע את הקטע של המלאי ונתעלם ממנו לשניה, מצד אחד יש את הDELL 2007WFP,20 אינץ' עם פאנל S-IPS,במחיר דיי יקר של 2000ש"ח, ומצד שני יש את הDELL 2208WFP שהוא יותר גדול ב2 אינץ',אבל גם יותר זול ממנו ב500 ש"ח(אבל עם פאנל TN) ה2007WFP מסך מעולה,אבל הוא באמת שווה את הכסף?או ששווה לי לקנות את ה2208?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shubidubi,

אני מתלבט קשות בין מספר מסכים בגדלים ומחירים שונים, וה-Dell 2007WFP הוא אחד מהם. הבנתי שדל, בצעד חצוף ומרגיז, מייצרת מס' גרסאות של הדגם הזה בטכנולוגיות שונות ועם פאנלים שונים, לפי מה שמתאים לה באותה תקופה, ושהדבר היחידי שנשאר אותו דבר הוא העיצוב והחיבורים. האם יש למישהו מידע על כמה גרסאות יש למסך הזה ומה ההבדלים ביניהם? אשמח אם מישהו יוכל גם לקשר אותי לביקורות שכוללות את הגרסא של המסך הנבדק. ושאלות חשובות מאד נוספות: איך אני מבדיל בין הגרסאות בבואי להתרשם מהמסך או לקנות אותו, והאם יש דרך לדעת איזה מסך אני הולך לקבל אם אני מזמין אותו? אשמח מאד לתשובות מהירות - המחשב יושב אצלי כבר שבועיים מיותם ממסך ובלי שאני משתמש בו, ואני משתגע כבר מהתלבטויות (קניתי אותו עם מסך NU W921A, …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים