עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מבקש המלצה למסכים עבור צפיה ועיבוד של תמונות סטילס . גודל 20-22 אינץ תודה. המאמר "המדריך השלם.." של ארז ורבר מצויין !!! אך נכתב לפני כשנה וחצי. גיל.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by QQQ,

הבנתי שהגרסא עם הקושחה המעודכנת כבר יצאה... כך שאמורים לשווק את המסכים עם הקושחה המעודכנת בארץ בקרוב. אני כבר נעול על המסך הזה ויש לי את הכסף במזומן ונשאר לי רק לחכות עד שימכרו את הגרסא החדשה בארץ. האם יש חנויות שלדעתכם יסכימו להתחייב? מה לגבי דרך לבדוק לאחר שאני קונה את המסך אם קיבלתי את הגרסא המעודכנת או לא? בOSD הSHARPNESS צריך להיות בקפיצות של 10 במקום של 25?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  3. שלום לכולם, המפרט שלי בצד,המסך ישמש לצפיה בתוכן FULL HD משחקים ועבודה רגילה על המחשב. אני שוקל כמה אופציות אודה לעיצתכם: SAMSUNG T260HD ROSE BLACK FULL HIGH DEFINITION SAMSUNG 2693HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. מה ההבדלים בין השניים?האם קיים הבדל מהותי שמצדיק פער של 500 שקל לטובת ה T260HD? ויש גם : SAMSUNG 2493HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. האם הוא בטווח המחירים?האם הוא ממולץ בהשוואה לשאר? והשוס שבשוס: HANNS.G HG281DPB BLACK HDMI הוא מסך 28" שזה ממש טוב לי אבל אני לא סגור מבחינת איכות כי המחיר הוא נמוך בצורה קצת מחשידה כמו כן רשום שהוא 3 MS ואני קצת סקפטי. שאלה כללית- האם יש למישהו ניסיון עם קניה ב CD LOG? האם הם מומלצי…

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  4. אהלן כמו שהכותרת אומרת,אני צריך המלצה למסך עם פאנל IPS, אפשרי כל החברות חוץ מדל. התקציב עומד על 2000 פלוס מינוס.אפשר לחרוג. גודל - בין 20 ל-22 אינץ'. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  5. פרטי המוצר מותג ®Acer זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² יחס ניגודיות 1:2500 רזולוציה מקסימלית 1050x1680 פיקסלים גודל נקודה 300cd/m² זווית צפייה 160° טכנולוגיית מסך Crystalbrite+TN מידות 177.4 מ"מ x 400.1 מ"מ x 517.5מ"מ משקל KG5.25 ספק כוח פנימי צבע כסוף צבעים 16.7 מיליון אחריות 3 שנים מסך דק "22 WIDE למחשב מבית Acer מסך עם איכות צפיה מדהימה במחיר זול במיוחד, מתאים לתלמידים וסטודנטים לבית ולעסק, מלאי מוגבל כל הקודם זוכה! קצב רענון: 5ms 3 שנות אחריות ע"י תגה מגם סה"כ 1000 שח יש בעיה אחת מישהו שמע על החברה הזאת?מה אתם אומרים? יש לך משהו יותר טוב משמה? עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הזה של MAG פרטי המוצר אחריות 36 חודשים בהי…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by Beyond,

שלום. בקרוב, יחסית, אני רוכש מחשב חדש, ואיתו גם מסך. ההתלבטות שלי היא בין 2 מסכי ASUS, Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI, או Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI. הפרש המחירים בין השניים הוא כ-200 שקלים, כאשר ה-VK הוא הזול יותר, ואני מנסה להבין למה. אותו זמן תגובה, אותה רזולוציה, ב-VK יש מצלמת אינטרנט נוספת, ובנוסף - יחס הניגודיות בו 1:5000 לעומת 1:3000 ב-MW (או שמא זה פחות טוב?). בגדול - העיצוב של ה-MW בעיניי יפה יותר, אבל אשקר אם אומר שהעיצוב של ה-VK נוראי, כי הוא ממש לא, ולכן זו לא נקודה לשיקול. אז בעצם אני שואל, איזה מבין שני המסכים עדיף? התקציב לא משנה פה. כלומר, אעדיף את הזול, אבל אם היקר יותר מצדיק את המחיר - אקח אותו בלי בעיה. המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pinhasr,

Very soon release: http://www.hardware.info/en-US/news/ymick5qVwpqaapY/New_revision_Dell_2408_WFP_in_production/

8. אתם עוד ממלצים על המסך 2243BW ? למה אני יום שישי רוצה כבר להזמין מסך ... עם אתם עוד ממלצים על המסך ........ אז אני מתלבת ... עם לקנות תמסך הזה או 2243BW או ת2253BWוSamsung אני יודע שהמסך 2243BW יותר מומלץ מבחינת מחיר.. אבל איזה מסך אתם אומרים שיותר יפה ? כי ממש חשוב לי גם היופי ........ כי אני בנאדם שאוהב לשהקיע ביופי בחדר... אז סתם אני שואל עם אתם אומרים שממש אין אבדל ביופי אז אני יעלך על ה2243BW ועם אתם ממלצים על מסך אחר אז נקנה משהו אחר ..

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  9. 2007wfp אוSyncMaster 226BW ?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  10. רק מאנשים שיש להם מסך עם נתונים כאלה וממליצים עליו.. ומה דעתכם על מסך ה 931c של samsung ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490357 ומה הוא שונה ממסך ה 931bf ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425551 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by ohadedwi,

שלום רב, הייתי מעוניין בדיעה או בהמחצה לגבי מסך Samsung 206BW האם זה מסך טוב, או שיש לכם המלצה לגבי מסך אחר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by ShLoMi.R,

השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by Farmalot,

שלום לכולם, אני מחפש מסך למשחקים, בין "20 ל "22, וכרגע ננעלתי על 206BW של סמסונג. אופיס דיפו עושים עכשיו מבצע של בלי מע"מ, ועכשיו אני יכול לבחור בין הסמסונג ל Dell 207WFP, או לבחור איזשהו LG. מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  15. אני קראתי הרבה ביקורות באינטרנט על המסך הזה (גם כאן), והדעות חלוקות, יש האומרים שהמסך סביר בהחלט לצפיה בסרטים (DVD, DIVX, HD), ויש האומרים שהוא לא טוב לסרטים אך אין דעה/פירוט אמיתי בנושא. אשמח לקבל דעה אמיתית של משתמשים במסך. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך למישהו קרוב עד 2000ש"ח. השימוש היחיד הוא עבודה משרדית (אינטרנט וכו'). המסך צריך להיות על הקיר, חובה יכולת לתלות אתו שם! הגודל הוא 22 אינץ' מכיוון שהלקוח רוצה לשבת רחוק מהמסך, אני מקווה שתקציב 2000 ש"ח יספיקו, אי אפשר לחרוג... זה מה יש, גם אם זה אומר פאנל TN. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  17. עדיף שיהיה עם רמקולים... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. למסך שברשתי יש פאנל S-IPS ולא P-MVA. איך אני יודע ? להלן התרומה לפורום: 1. מדליקים את המסך כאשר הכפתרים AUTO ו OK לחוצים. אני השארתי אותם לחוצים עד שההודעה שמציגה את סוג החיבור נעלמה. 2. מכאן והלאה, עד שמכבים את המסך, כאשר לוחצים על OK יופיע בסוף התפריט פריט נוסף שמציג את הגירסה של המסך. 3. כאשר בוחרים את הפריט הזה (הוא מסומן באדום, לא שחור על כחול כמו השאר) נכנסים לתפריט השרות. 4. אחד הנתונים המופיעים הא סוג הפאנל. ניתן להחליף בין LG ל AU. לא הייתי ממליץ ללחוץ על SAVE. מכל מקום, אצלי כתוב LG LG לא מיצרים P-MVA ו AUO לא מייצרים S-IPS. הפאנל הוא בבירור לא TN ולכן הוא כנראה S-IPS. ועכשיו השאלה: הבהירות מוגדרת 100, הניגודיות 50 והצבע SRGB. אלה ההגדרות האופטימליות שאליהן הגעת…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TalLitman,

איך המסך של סאמסונג ה206BW? אני רוצה מסך חדש בגודל 20. ראיתי אותו והנתונים שלו לפחות נראים ממש טובים. משהו ניסה אותו? יכול להגיד לי אולי מה היתרונות\חיסרונות שלו? יש מסך אחר במחיר הזה(1500 ש"ח) שעדיף עליו? תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by israel44321,

אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW לקחת?? אם לא יש הצעות משהו?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  21. שלום לכולם נעים להכיר אני חדשה בפורום ורכשתי אתמול מסך LCD. לאחר גיחה לאתר ולפורום (שעורר בי התפעלות על מקצועיות המאמרים) שמחתי להצטרף ולשאול את השאלה הבאה אני מעצבת פנים כיום (עם רקע טוב במחשבים בוגרת תואר ראשון ושני בהנדסת מערכות מידע- שיניתי פאזה) עוסקת מעט בעריכה גרפית (flash, פוטושופ, פריהנד, ותיכנות באינטרנט) כמו כן עובדת המון מול האינטרנט ועבודה מישרדית. לא משחקת בכלל אבל עדיין רוצה לנצל לצפייה בסרטים אם כי זה הפרמטר הכי פחות חשוב לי.כרגע עובדת עם מחשב נייד. קניתי אתמול מסך LCD של סמסונג אינץ דגם 226BW. לאחר קריאה מעמיקה במממרים שלכם הבנתי כי מדובר בפנל TN שהוא היכ ירוד מבחינת עבודה עם גרפיקה כמו כן מאחר והמסך הוא רחב גם כאן לא נח לעבוד עם ניירת משרדית ואינטרנט. יח…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו ויש לי כרטיס Gforce 8600GT עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. לאחר שבוע של מחשבה כולל צפיה ב PHILIPS 200W6CS בתצוגה הבנתי שאני צריך לעלות בתקציב שלי. הפיליפס נראה לי מעט דלוח וחסר עומק בגוונים הכהים. בקיצור חסר קונטרסט גם לאחר העלאת קונטרסט ל 100 והורדת בהירות לסביבות 30+/- 1. מהו הפאנל שהכי מתאים לעיבוד תמונה S-IPS ,PVA ,MVA? איזה מהם נותן סביבת עבודה ב 8 ביט ולא 6 ביט וקונטרסט ראוי? 2. האם האפשרויות שלי הן: PHILIPS 200P7ES ל DELL 2007FP/WFP או שיש NEC או EIZO טובים במחירים סבירים? 3. האם למישהו יש ניסיון עבודה של כמה חודשים עם ה PHILIPS 200P7ES וה DELL 2007FP/WFP? האם יש חנות שמוכרת את ה DELL2007FP עם פאנל S-IPS? 3. האם מסך 19 רגיל זול יותר כגון SAMSUNG 971P או Viewsonic VP930B ( קראתי שאמור להגיע דגם חדש 950B? ) מספק מבחינת ה…

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by FuZuL,

היום הבאתי אותו מהחנות.. אחלה מסך בלי בעיות בלי כלום.. עכשיו שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT AGP.. אני מתחבר עם DVI.. איזה רזולוציה אני אמור להשים? עכשיו אני על המקסימום של המסך.. רואים קטן אבל נאי יכול להתרגל.. השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ? או משהו שאתם ממליצים..? תודה !

• 5 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.