עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by moshe20,

אין תקציב ספציצי אני אראה לפי התגובות מה כדאי שימוש עיקרי סרטים!!!! משני משחקים וגלישה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  2. אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך מחשב 22 אינטש בעיקר לטקסט וגלישה וגם שיהיה טוב בוידיאו, גם סטרימינג וגם סרטים באיכות DVDRIP. לא מעניין אותי HD כי אני גם ככה לא מוריד תכנים באיכות הזאת ואני גם לא יוריד. אני מעדיף מסך בצבע שחור כי לדעתי זה יותר יפה ויותר טוב מאשר צבעים אחרים. לא חשוב לי איך המסך מתפקד במשחקים כי אני לא משחק משחקים ואין לי בכלל משחקים במחשב וגם יש לי כרטיס מסך אונבורד ואני ממש לא מתכנן לשדרג לכרטיס מסך אחר. הכי חשוב לי שלמסך יהיה איכות תמונה טובה וחדה בטקסט וגלישה. כמובן שמסכים בסביבות ה800 עד 950 שקל יתקבלו בברכה. ותגידו שווה לחכות עד ללקראת סוף השנה מתי שהחנויות עושות ספירת מלאי וניהול חשבונות ואז יצא לי יותר זול משמעותית.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בקרוב אקבל אקס ופיסי3 מבקש עזרה בבחירת מסך מחשב 22 אינץ שלא יעלה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים אשמח על העזרה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. Started by itai_hazan,

השימושים שלי הם משחקים וסרטים..ראיתי את המסך הזה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de35&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32&aff=zap כדאי לקנות מנקסטופ או שהיא לא כל כך מומלצת? ואיך המסך הזה? יש משהוא יותר משתלם בטווח מחירים הזה? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב, ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב עד של 1000 ש"ח. גודל מבוקש 22"-24", 16:9. צרכים עיקריים - גלישה, עבודה, צפייה בסרטים (לא משחקים ולא גרפיקה משוכללת) חובה שתהיה אפשרות לתלייה על הקיר!! אפרופו, כיצד ניתן לדעת על מסך שהוא ניתן לתלייה?? יש מתקני תלייה מומלצים? מעדיף שתהיה אפשרות לשחק מעט עם הזווית... מעלה, מטה ולצדדים (פחות קריטי) אשמח לקבל התייחסות לנושא. תודה מראש הראל

6. שלום חברים, צריך מסך חדש (הקודם מת) תקציב: אין הגבלה. גודל מבוקש: 23 אינץ' בלבד. מדיונים קודמים, תמיד ממליצים לי להעלות את גודל המסך או להוסיף מסכים כפולים, משלושים, מרובעים וכו' אז לא. רק 23 אינץ' כי מצד אחד אני צפוף במקום ומצד שני, אני יושב הרחק מהמחשב לכן עוד אינץ' נוסף והידיים שלי לא יגיעו למקלדת.. רזותולציה 1920X1080 שימוש: מסמכים, אינטרנט וצפיה בסרטי HD. דרישות: חובה פאנל IPS. חובה ארגונומיה גבוהה מאוד (סטייל DELLU2412M) וחובה שלא יהיו מריחות בסרטים עם אקשן מהיר (לא יודע אם התופעה עדיין קיימת במסכים) על פניו אני חושב על DELLU2312HM אך אינני יודע אם הוא זהה לגמרי לDELLU2412M או שיש גמשהו טוב יותר בשוק... תודה

• 36 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. לאחר כמה שנים עם מסך crt הוחלט לקנות מסך חדש התקציב עומד על על כ1500 ש"ח. יש 2 דגמים שהמליצו לי עליהם הdell u2312hm והdell u2412m ultra sharp האם הם שווים את הפרש המחירירם ביניהם? עריכה: ראיתי עכשיו גם את ה23 LG, IP-S236V LED איך הוא לעומת הdell? והאם יש משהו יותר מומלץ בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המסך לשימוש ביתי + צפייה בתכני HDR יחובר למחשב נייד intel UHD620 שתומך HDMI 2.0 אין צורך ב Gsync או free synch עדיפות למסך בגודל של 27אינצ+רמקולים מובנים אם קיים במחיר כזה תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. מבקש המלצה למסך בין 24" ל-27" עם רמקולים איכותיים מובנים. לאקסבוקס וגם לסרטים מהלפטופ. תקציב לא קריטי אבל בערך עד 1100 לא סגור על הגודל אז אשמח להמלצות על 24 וגם 27 המלצות יתקבלו בברכה...

10. היי חברים. אני רוצה להחליף מסך 24 של סמסונג sync master 2370 למסך מתקדם יותר ואולי אף גדול יותר. העבודה שלי היא מול מחשב. אני מבלה במשך שעות מול המחשב. אני עוסק טיפה בענייני גרפיקה בעיקר עבודה עם איורים באמצעות הפוטושופ. העובדה שהמסך שלי כיום הוא פאנל NT קצת מפריעה לי. אני כל הזמן מזיז את הראש כדי לראות מה הצבע וכן שאני מראה למישהו עיצוב תמיד אני צריך להגיד לו להתכופף כדי לראות את הצבע האמיתי של העיצוב. זה לא סוף העולם אבל בהחלט קצת מטריד. אני אוהב לשחק משחקי מחשב ברזולוציה טובה כככל שאפשר אבל לא בטרוף על העניין. כל עוד המשחק עובד אני מבסוט. יש לי כרטיס מסך סביר GTX760. מדי פעם אני רואה סרטים במחשב. אני רוצה להוציא כמה שפחות התקציב שלי נע בסביבות 2000 ש"ח פלוס מינוס. כמו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. Started by yossihaz1,

היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור HDMI אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים - לא רלוונטי לגיימינג מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. אשמח לקבל המלצות למסכי מחשב בגודל 27", מעדיף את הסגנון הקעור, ומחברות מוכרות בלבד. מחיפוש ראיתי הרבה אפשרויות ולא ממש יודע במה לבחור וצריך עזרה. השימוש הוא בעיקר בתחומים כמו פיתוח, גלישה, צפייה בסרטים וסדרות, ומסחר בשוק ההון. דגשים חשובים: עיצוב שחור ועכשווי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי היום מסך "LG 22 , אחרי קריאה מרובה העניים מתעייפות מאוד , חשבתי לעזור לעצמי ולקנות מסך גדול יותר ואיכותי , כזה שאיכות התמונה שלו גבוה ופחות מאמצת את העניים . כמו שרשמתי אני קורא הרבה, אבל גם משחק גם מידי פעם (BTF4) התקציב שלי לא כל כך מוגדר, אין לי בעיה להוציא גם +-2500 שקל , אבל אני לא רוצה שיהיה מצב שאני מוציא סכום כזה "סתם" , כי זה התקציב שרשמתי, אלה כי ההבדלים שווים את הפרשי המחיר . אני אשמח גם לשמוע את דעתכם ,האם באמת מסך גדול ואיכותי יעזור לעניים?. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by g0vner,

שלום חברים! חבר ביקש ממני המלצה למסך מחשב 30 אינץ איכותי. היות ואיני מבין דבר במסכים אני פונה אליכם המומחים להמלצה למסך 30" ממש טוב. לעזרתכם אודה, gov נ.ב המסך מיועד לגיימינג ( נזכרתי בסוף :-] )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי שלום, לאחר שבועיים מתסכלים של חיפוש אינטרנטי אחר המסך המושלם לצרכים שלי, התייאשתי ואשמח לעזרתכם. מחפש מסך בטווח הגדלים הללו, ברזולוציית 2K ולא 4K. ההרצים פחות קריטי לי ואני 'אתפשר' גם על 100. השימושים שלי הם בעיקר עבודה עם הרבה חלונות, וגיימינג (בעיקר אולי גיימיניג) במשחקי סינגל, אני בכלל לא משחק קומפטטיבי (הכי הרבה שלי זה RDR2 Online - שזה גם לא באמת). אני אעשה גילוי נאות, יש לי טלוויזית OLED B9 בבית, אז התחלתי להבין את חשיבותו של המסך (גם אם הכרטיס מסך שלי לא יתמוך באיכויות הגבוהות ביותר של משחקי המחשב), ולכן אני רוצה מסך שיעיף אותי מבחינת צבעים, בהירות, ניגודיות וצבע שחור ופחות להש…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. השימוש - עריכת תמונות מקצועית. תקציב - אשמח למספר הצעות בין 1000-2000 שקלים. תודה.

17. אהלן, אני זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכישת מסך. אני עד היום (כ-5 שנים) השתמשתי במסך BDM4065UC, של פיליפס ואני מאוד מרוצה ממנו. לצערי לאחרונה החלו להופיע אזורים כהים, ואני שוקל כבר לעבור למסך חדש. אני מניח שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אבל בגדול מסך עם מאפיינים דומים (מופיעים בקישור המצורף) יספיקו בהחלט. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית (דו ותלת), אבל יהיה נחמד אם תהיה תמיכה לגימינג בסיסי (שוב, כמו במסך הנוכחי) הדברים החשובים לי הם: 1. שיהיה 40 אינטש (בממדים דומים לנוכחי - לא הארוכים עם הAPECT RATIO המוזר) 2. יתמוך ב-4K לפחות 3. שלא יהיה קעור, אלא FLAT 4. שיכלול יציאת DisplayPort 5. שיראו אותו דבר מכל זווית 6. במסך ה…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. שלום , יש כרגע בשוק מסך מחשב שתומך ב4K בנוסף גם אם קצב רענון גבוה מ-60 עם G-SYNC בערך בגודל 23-27' , או שעדיין לא הגענו לשם?

19. היי! מחפש מסך 32 אינצ', 4K עם צבעים מדויקים (עובד עבור web, לכן sRGB חשוב יותר), קל על העיניים למשך זמן ותמונה ברורה. אני עובד באנימציה של דו-מימד, סרטונים, גרפיקה, ציור בפוטושופ ולפעמים גם גיימינג קליל.. תקציב בערך 4,000 ש"ח אני לא יודע לעשות קליברציה ומעדיף שיגיע מוכן מהמפעל חשבתי על ה BenQ PD3200U או Viewsonic VP3268

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ApXix,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש לאחר ששלי כנראה הלך, לאחר הרבה שנים טובות. השימושים העיקריים של המסך הוא גיימינג כבד(דגש על זה), עבודה, סרטים ועוד. גודל המסך שאני מכוון אליו הוא בין ל22-24 אינץ. כרטיס המסך שיש לי הוא AMD Radeon HD 7870 XT. המליצו לי על מספר מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17320 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE ועל כל מני מסכי DELL אשמח להמלצות על מסכים אחרים או על אלו שפה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי חברים, אשמח להמלצה למסך מחשב USB-C התומך בטעינה של מקבוק פרו 13״ - מעל 25 אינץ. - מצטיין ב Ergonomics - טוב לישיבה ממושכת מול המסך (טכנולוגיות של low blue color/ flicker free ) - תקציב: גמיש, להשתדל לא לעבור את ה3.5 אלף. - הכי חשוב: שיטען לי את המקבוק פרו דרך חיבור ה USB-C תודה רבה:)

22. אהלן חברים, אשמח להמלצה למסך מחשב שישמש רק עבור גלישה באינטרנט, קריאת מסמכים וישומי אופיס (לא ישמש עבור צפיה בסרטים/משחקים/גרפיקה). הגודל המועדף אני מניח הינו 23-24 אינץ'. צרכים: 1. הצורך החשוב ביותר הוא שהמסך יהיה נוח לעיניים! שתיהיה לו תצוגה נוחה לקריאה אבל לא מסנוורת ולא מעייפת את העיניים, מסך שניתן לעבוד מולו שעות ארוכות (העיניים שלי רגישות יחסית). 2. חשובה מאוד כניסת HDMI, מכיוון שייתכן (טרם הוחלט) שהמסך יחובר ללפטופ שישמש למעשה כמחשב נייח (אגב, בגלל זה רמקולים מובנים על המסך זה יתרון, אבל הם לא בגדר Must). בהקשר הזה אני אשמח לדעת האם חיבור HDMI יכול להעביר רזולוציה גבוהה יותר מ 1920X1080? יש יתרון למסך עם רזולוציה גבוהה יותר? 3. …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 27 אינץ' ב 2000-2500 שח לגיימינג. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. המסך אמור לשמש לצרכי משרד בלבד (לא משחקים וסרטים) אופיס, אינטרנט, ERP וכו' חשוב שיהיה יציב עם ארגונומיה טובה, מראה טוב ומעל הכל חווית משתמש טובה בכל הקשור לצפייה. נ.ב. קראתי כבר את הכתבות על מסכי "22 באתר ואני מחפש מסך עדכני שמתאים לסוף שנת 2009. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. אהלן, אני צריך מסך טוב בגדלים 19' עד 20' ביחס 3x4 מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. אם יש מסך טוב במחיר הזה והוא בתצורת Wide אשמח לקבל גם עליו פרטים. המחיר צריך להיות סביר, ולא לעבור את ה 1400 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים