מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך 19 כאן בארה"ב - מה שחשוב לי ביותר הוא איכות הצבעים- אני אוהב צבעים חיים כמה שיותר. וחוץ מזה, גם אמינות כמובן. המסך ישמש למגוון רחב של יישומים - סרטים,תמונות, משחקים ברמה גבוהה, OFFICE (אה כן, גם חשוב לי המסך יהיה איכותי בכל מה שנוגע לחדות הטקסט בOFFICE). אני מחפש משהו טוב שאהנה להססתכל עליו...על מה אתם ממליצים? נ.ב - אשמח גם להפניות לחנויות online, אני מכיר פה רק את newegg תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איזה פורמט מסך הכי מתאים לגלישה כרגע אני עם 19 אינץ בפורמט 3:4 השמח גם להמלצה למסך שמתאים שיהיה הכי טוב מבחינת עלות תועלת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מפרקים את מך ה LED , כמה מהחומרה תכלס זה מסגרת? אם מפרקים אותם מהמארז הפלסטי ומצמידים , נקבל מסך אחיד? אז למה לא לעשות את זה יחד עם מארז פלסטי שיחזיק את שלושתם יחד והופ הנה תצוגה משולשת ללא מסגרות.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני מחפש מסך LCD, מינימום 19", עם אפשרות תלייה על קיר. כמובן שחשוב שאיכות התמונה תהיה טובה. האם אני יכול למצוא מסך עם נתונים כאלה בתקציב כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ויש פס סגול כזה בצד שמאל שלו מה זה יכול להיות<? גם קיבלתי את הדיסק עקום, אי אפשר להשתמש בו איפה אני יכול להוריד דרייברים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט לקנות מסך חדש... ורציתי לדעת אם הזמן תגובה הזה של המסך (8MS) לא יאיט לי ביצועים במשחקים או בAERO עם ה7. כי זמן תגובה מאוד גבוה איך המסך הזה? משאר המסכים? SAMSUNG , LG BENQ כל אלה... שווה לקנות אותו היום?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" של חברת SONY... אני מתלבט בין 3 דגמים.. והם: SDM-E96D SDM-S95DR SDM-S95A אם למישהו יש המלצות.. המחירים דיי דומים.. הפרשים של עד 100 שקל.. האם שווה את ההשקעה? שלושתם 8MS.. אבל יחס הניגודיות שלהם שונה (1:550,1:600,1:1000) והחיבורים.. רק ל2 יש DVI.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מלפני כ-6 שנים (P4-2.4G) עם כרטיס מסך MX440 (סדרת Geforce 4). האם המחשב/הכרטיס מסך יעבוד עם מסכי ה- LCD הרחבים החדשים (למשל '22 עם 2ms)? חג שמח, טל
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי את הDELL שכולם פה ממליצים... ולא הצלחתי להבין איך ניתן לכייל אותו... האם יש מדריך יותר מפורט ממה שיש בסטיקי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב... זה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם כדאי יותר מסך 19 עם פנל PVA בסמסונג 971 או לקנות כבר 22 או 20 עם TN? והאם זה נכון שכל המשחקים עוברים לצורה רחבה ולכן מסך 19 רגיל לא יעבוד טוב בשחקים כאלו או במשחקים חדשים?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך מחשב בגדלים של מ 19 עד 22 - לעבודה שוטפת כולל משחקים , אינטרנט , סרטים וכו' אני לא בטוח מה עדיף , אז כרגע אני יותר בכיוון של 20 רחב. הדגם הראשון שמצאתי הוא T200HD של sumsung , אבל הוא עושה רושם של דגם זול ולא איכותי (ופה תגיע הדעה שלכם). השאלה הנוספת היא מה העניין של הפנאלים? חלק מהמסכים שאני מוצא הם TN ובחלק האחר פשוט לא כתוב , אז מה הרעיון? תודה רבה לעוזרים... * נכון שרשמתי עד 1500 , אבל אם תמצאו לי משהו איכותי ב 2000 + , סבבה.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. חוץ מזה, לאיזה מהם יש פאנל טוב, לאיזה טווח מחיר אני צריך לצפות, איזה מהם תומך גם במיפוי פיקסלים (יענו, אם אני מציג עליו תמונה שהיא יותר קטנה מהרזולוציה הטבעית שלו, הוא יידע לשים אותה במרכז ולהשחיר את מה שמסביב), האם יש כבר כאלה שמוארים בלדים או פשוט מבוססים על OLED... הרבה שאלות כי הרבה זמן לא התעניינתי במסכי LCD וכמובן, אני רוצה גודל נקודה קצת גדול יותר מזה שיש ב-20" 1600X1200 שיש לי כרגע, גודל הנקודה יהיה גדול יותר בגדלים שבהם הרזולוציה הזאת זמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום , בבעלותי מחשב שולחני סטנדרטי לכל דבר (מהרגילים שקונים דרך האינטרנט ב 2000 שקל). עבדתי עם מסך DAEWOO 19 אינצ' LCD , אך לפני שבועיים הוא הפסיק לעבוד וכל מה שעובד זה הLED למרות שמסך מגיב לשינויי מודים ונכנס גם לסטנד ביי הוא נשאר שחור. חיברתי לאותו מחשב מסך LCD 17" של סמסונג שהשגתי ממישהו , אך אחרי שבועיים עבודה לאחר שניתקתי את המסך וחיברתי אות מחדש המסך הזה מראה את אותם סמפטומים וכעת גם הוא אינו עובד. ברור שמשהו כאן לא תקין או החשמל בבית (עד כה לא היו בעיות כאלה וכבר היו לי מסכי LCD בעבר) או המחשב/כרטיס המסך. למישהו יש רעיון ? לפני שאני קונה מסך חדש וגם הוא ייהרס.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ערב טוב, אנו מחפש המלצות למסך. אפשרי עד אזור האלף שקל אם יש צורך המטרה היא בעיקר לימוד שרטוט תלת מימדי ועבודה עם סוליד וורקס. כמובן גם משחקים ואינטרנט רגילים. - שימוש בייתי ויעבוד לצד מסך נוסף של פיליפס 23.6" כ מה קריטי עניין הIps? תודה מראש - חן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול על בעיית התמונה עיקשת ? אחרי כמה זמן שמשאירים את המסך דלוק התופעה מתחילה? נגיד ואני רואה סרט,נגיד של 3-4 שעות זה יכול לקרות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני יכול לקבל את Samsung T220P אוSamsung T220 במחיר זול ובהבדל של 70 ש"ח בין הדגמים אני לא יודע מ ה עדיף המפרט נמצא בצד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי קצת בלינקיה: http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/4/ המשחקים באמת לא יכולים לעבוד יותר מ-60 FPS? (הכתבה ישנה, עד היום שינו משהו?) אני מתבלבל עם זה.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרת את המסך DELL 2007FP (לא רחב) אבל נאמר לי כי הגרסה היא A04 אבל אי אפשר לדעת איזה פאנל יהיה במסך PVA או SIPS האם יש למישהו מושג כמה זה עקרוני? ואם זה לא סיכון לקנות מסך שאני לא יודע איזה פאנל יש לו (כמו חתול בשק)? אשמח לקבל את עצתכם, אמיר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 מסכי מחשב חדשים לי ולאחים שלי ואני יכול להשיג הנחה על המסכים של Philips, אני רוצה מסכים 19 אינץ' רחבים אבל בגלל שאני לא כל כך מבין בנושא אני לא יודע איך Philips בתור יצרנית מסכים. מישהו יכול להגיד לי מניסיון\ידע אם המסכים שלהם טובים ואפשר לסמוך עליהם (מבחינת אחידות עם הפאנל וכל השטויות האלה) ושהמסכים לא יכאיבו בעיניים ויהיו בריחות אור וכל מיני שטויות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 15:09:08 זה מאוד חשוב אני רוצה לתת אישור עוד היום כי כבר הזמנתי מחשב ואין לי מסך, תודה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים של אסוס הראשון http://skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm השני http://skypc.co.il/pl_product~51436~9~0.htm מה השוני בינהם ? מה יותר טוב ? במסך אני יראה גם לפעמים טלויזיה (אני קונה כרטיס טלויזיה) בשניהם אני יודע יש חיבור HDMI האם באחד המסכים יש גוסטים ? (תמונה שנמרחת בגלל זמן תגובה איטי בין צבעים שונים) השימוש של המסך בעיקר משחקים אבל אני גם רואה סדרות וסרטים אשמח לעזרה. בתודה חן ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מאחר וזו הרכישה הראשונה שלי למסך LCD אני חושב שהם גם מתאימים לצרכי שזה אינטרנט משחקים וסרטים בקרוב אני גם ישדרג את המערכת שלי אז חשבתי להתחיל בזה אשמח לשמוע את המלצתכם גם אם יש לכם המלצה על מסכים טובים יותר באותה מסגרת המסגרת שלי 1200 ש"ח +\- 150
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן ביקשתי כאן המלצה למסך. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים וכן עריכת תמונות. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515148) המלצתם לי על הסמסונג 2333T אבל מתברר שקצת בעייתי להשיג אותו. אני צריך מסך שאפשר לקנות בחנות כלשהי במרכז ת"א: KSP, RSM ווטאבר, פשוט לנסוע לחולון וכאלה זה טיפה בעייתי. גם חשוב לי לבוא לחנות שאפשר לראות בה את המסך קודם ולא לקנות "על עיוור". אני מאוד אשמח אם תוכלו להגיד איפה בת"א אפשר למצוא את המסך המדובר, או לחלופין להמליץ על דגם אחר. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-