עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. [move][move]שלום,[/move][/move] אני צריכה עזרה דחופה לגבי בחירת מסך LCD(באופן זמני אני נאלצת לעבוד כרגע עם CRT) אני מעונינת במסך 24 שישמש אותי לגלישה +מעבדי תמלילים בעיקר ולצפיה בסרטים(חיבור HDMI ל-DVD) וטלויזיה. המסך מיועד לחדר לא גדול ולכן צריך לשמש לשני הפונקציות. לפי תחקיר שעשיתי אין יותר מדי מסכים שמשמשים כטלויזיה כולל שלט. אני רוצה לחבר אנטנה ישרות למחשב ללא צורך בממיר. אשמח להמלצות כולל אופציה של מסך ללא חיבור לטלויזיה ותוספת של טיונר שיכלול שלט ואפשרות להתחבר לאנטנה תודה, הילה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RisingStar,

היי חבר'ה אז ככה,לפני איזה שבועיים זכיתי במכרז בוואלה במסך של סאמסוג מדגם 226BW המוכר,והיום דיברתי עם החברה (חיון) והם אמרו לי שאין להם פנאל מסוג S אלא רק A וC - משמע פאנלים נחותים לעומת ה S. עכשו ממה שקראתי כאן בפורום הבנתי שכל ה 22" הם בעצם אותו הדבר בגדול, בגלל שכולם מגיעים עם פנאל TN,ושעדיף לרדת ב 2" ולקחת את ה 2007 של Dell. אז הייתי מעונין לדעת איזה מסך עדיף לי,לצרכים שלי שהם:יצירת מוזיקה,אינטרנט. משמע בגדול קריאת טקסט,משחקים אני כבר לא משחק,וסרטים אני רואה ב TV . התקציב שלי הוא עד 2000,ואפשרי להוסיף עוד איזה 200 שקל בשביל מסך שווה את זה,כי אם כבר משקיעים 2000 שקל אז עוד 200 בשביל משהו יותר טוב שווה את זה. עכשו מאוד התלהבתי מהרעיון של ה22" שזה גדול ורחב ממש נח…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Maniac Psycho,

שלום לכולם מתלבט בין שני המסכים הנל LG 24MP76HM DELL U2414H אשמח לשמוע דעות, המלצות וכו תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/23/nec-multisync-24wmgx3-24in-widescreen-lcd/1

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מסך LCD מתקדם אבל אני מחכה שירדו המחירים השאלה היא מתי ואם כדי לחכות? חשבתי על המסך הזה... http://www.ksp.co.il/hmain.php מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SyRenity,

היי. אני מעוניין לקנות מסך זה (U2311H), וראיתי שפספסתי קבוצת קנייה בעלות של 1,400 ש"ח. יש תוכניות לעשות את זה שוב? בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכם. אני בקרוב קונה מחשב למטרות משחקים ועבודות, חשוב לי שאני אוכל להנות ממשחקים ברזולוציה גבוהה וגם שלא יכאבו לי העיניים והראש אחרי עבודה ממושכת על המחשב (בעיקר ב WORD). המסך יהיה מיועד גם למחשב וגם לראות טלויזיה. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD5850 שאלה ראשונה היא, מה עדיף, מסך מחשב, או מסך טלויזיה ? חשוב לי שהמסך יהיה FULL HD, עדיפות שזה לא יהיה פאנל של TN (הבנתי שהוא הכי גרוע), הסתכלתי קצת על הגדלים של המסכים, לפי דעתי הגודל האידיאלי הוא 27 אינץ, שיתאים לי גם למחשב וגם לראות טלויזיה, אם אתם חושבים אחרת אז למה? השאלה השנייה היא, התקציב שלי למסך הוא בסדר גודל של 2.5K, האם זה סביר ? או שזה לא מספיק למסך שאני רוצה ? אולי אני בכלל טועה, ולא הולך בכיוון הנכון, אז תקנו אותי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by idan1836,

אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by talt18,

של לכולם, אני קניתי מחשב לסלון, וחיברתי אותו לטלווזיה (באמצעות חיבור HDMI) הבעיה היא שהמסך מרצד. ניסיתי להחליף את הכרטיס מסך, נניסיתי להחליף את הכבל, אך המסך עדיין מרצד. מה עוד אפשר לעשות על מנת למנוע את הבעיה - קניתי את המחשב לצורך צפייה בסרטים, אך קשה לראות כך סדט כשהמסך מרצד כל הזמן. בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nim901,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה אז תעבירו לאן שצריך. בכלמקרה, אני מעוניין בלקנות מסך 42 עכשיו השאלה היא - פלזמה או LCD ? הבנתי שבתנאי תאורה עם הרבה אור, לLCD יש יתרון אך כשאר מוצגת סצנה חשוכה, לפלזמה יש יתרון אז על מה כדאי ללכת? מה הטווח מחירים של טלוויזיה ברמה טובה ? (עדיף כמובן שתיהיה מוכנה לFULL HD, 16X9 ותכלול HDMI וחברים) יש לציין שאני לא מבין כלום בנושא אז אל תפציצו אותי במושגים, אני גם מתכוון להקרין בטלוויזיה סרטים מהמחשב (וכשאקנה חדש אז הם יהיו באיכות הכי גבוהנ שיהיה אפשר להשיג)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום המופלא הזה. רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישת מסך חדש. כרגע יש לי BENQ G2222HDL מחובר למקבוק פרו, אמצע 2012 עם כרטיס מובנה של אינטל HD4000, באמצעות מתאם dvi to mini display port, מהאתר של אפל הנה הנתונים של הכרטיס ומה שקשור בתמיכה שלו בהתקנים שונים : Graphics and Video Support [*=left]Intel HD Graphics 4000 [*=left]Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on an external display, both at millions of colors Thunderbolt digital video output [*=left]Native Mini DisplayPort output [*=left]DVI output using Mini DisplayPort to …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by amstel,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש בגודל של לפחות 23" ומעוניין שיהיה ברזולוציה של 1920*1200 המסך ישמש לתכנות ומשחקים. יש את המסך של דל U2412M אבל מביקורות שראיתי ביוטיוב אומרים שיש לו לאגים במשחקי גוף ראשון על מה אתם עוד יכולים להמליץ לי? סביבות 1500 ש"ח אני חושב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Iv0ry,

צוטט מ-ZAP "מסך לא מגיע עם פיבוט למרות האמור באתר היצרן, אלא הוא אופציונלי וכנראה לא מגיע עם הדגם שהגיע לארץ. מי שרוצה את זה עדיף שיקנה את הדגם 2234BW, שאמור להיות דומה למדי למסך הזה חוץ מזה שהוא צורך יותר חשמל. המסך עצמו מספק תמונה בהירה ונעימה. קצב העדכון קצת נמוך אז יש "מריחה" של הטקסט כאשר גוללים אותו, אבל בסה"כ סבבה." יתרונות: שטוח, קל, אחריות ל3 שנים, כפתורים מגניבים, זול יחסית. חסרונות: אין פיבוט או פונקציות ארגונומיות אחרות (בניגוד למה שמצויין בזאפ).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AngelofDeath,

אני מחפש מסך מחשב כמה שיותר טוב בתקציב הזה. חשבתי על LG 22M35A מאייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13615 רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינו לבין זה למשל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12321 אני מחפש מסך שמיועד בעיקר לקריאה וקצת גיימינג. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, מבקש המלצה למסך גיימינג, מיועד לפעול עם כרטיס מסך RTX3060. לפי מה שהבנתי לפחות, אפשר באזור הסכום הזה לקבל מסך 27' 2K 144Hz. התקציב 1500-2000 ש"ח, תלוי ברמת הכדאיות. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, התקציב שלי בהתחלה היה 1300 בשביל הCMV-228A של KSP אבל קראתי כאן המון ביקורות לא "נחמדות" בלשון המעטה עליהם (למרות שקניתי משם 3 מחשבים ועד עכשיו היה בסדר גמור) אז אני קצת חושש לקנות מהם שוב. אז למישהו יש המלצה למסך 22" עבור קריאה רוב הזמן (אני רוב הזמן מתכנת), אופיס סרטים אינטרנט ומשחקים לעתים רחוקות? אני מוכן להעלות את התקציב ל1500 (1600 במקרה וזה באמת שווה את זה). תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הטכנולוגיה החדשה והמדוברת של AMD שמתיימרת לאפשר לכם לקבל חווית משחק חלקה ושלמה ללא פגיעה בביצועים כבר כאן, ואנחנו פה על מנת להסביר לכם כיצד ואיך אתם יכולים להנות ממנה לכתבה: http://hwzone.co.il/freesync-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by בייגל טוסט,

חבר שלי קנה מסך NU LCD L922A בלי להתייעץ עם אף אחד... http://zap.co.il/model.asp?model_id=418972 הוא עדיין יכול להחליף אותו אז מה דעתכם, מסך טוב? גרוע? ואיך החברה באופן כללי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN או DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 DVI WIDE SCREEN השימוש הוא מסמכים אינטרנט ומשחקים אנילא אראה סרטים בכלל במחשב יש לי LCD 32' של סוני מחוברת למחשב עכשיו יש לי כרטיס מסך GTS 8800 512 MB איך אתם אומרים הוא יגיב כשאני ישחק?.. אני יודע שזה לא הפורום לכן השאלה הזאת פחות רלוונטית כרגע מה שיותר חשוב הוא מה יותר כדאי תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המסך מיועד למשחקים עבודה וסרטים חשוב שהביצועים שלו יהיו מצויינים גודל מסך 21 ,23 אינץ. ראיתי פה הרבה המלצות על DELL אני חובב LG חברה תאמת לא כלכך מעניינת אותי כל עוד יש אחריות שירות טוב ונותן ביצועיים מצויינים לא צריך יותר מיזה. תודה מראש לעוזרים אפשר ליראות תמפרט שלי בצד.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by g1zey,

ראיתי מסך עכשיו בחנות מסוימת שיש לי שם הנחה . Samsung 913N רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו . http://tms.co.il/product_info.php?products_id=771

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.