עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by EEstudent,

יש לי מסך CHIMEI 19 אינטש ולמרות שאני שם אותו במצב קריאה ורזולוציה מקסימלית 1280*1024 המסך אני מרגיש שהוא מוזר,כאילו יש בו נורות קטנות :-\ יש מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by PTTM,

שוטטתי באינטרנט וגיליתי משהו מוזר. הE207 מציג ביצועים טובים יותר "על הנייר", ועם זאת עולה פחות מה2007WFP. מי מביניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חברת דל מרעננת את סדרת המסכים שלה, ה-Ultrasharp, עם מסך בגודל 27 אינץ' ובטכנולוגיית ה-InfinityEdge בעל גבולות דקים ביותר מי שקנה בשנתיים האחרונות מסך דל Ultrasharp בגודל של 24 אינץ', מכיר את טכנולוגית עיצוב הגבולות של החברה, לה היא קוראת InfinityEdge – טכנולוגית עיצוב בה המסך מתוכנן עם גבולות דקים במיוחד, לעיתים דקים כל כך שקשה לשים לב אליהם, בעיקר בחושך. כעת, עם הטכנולוגיה החדשה מגיע סוף סוף גם מסך Ultrasharp בגודל פיזי של 27 אינץ', אשר נחשף לראשונה בתערוכת CES 2016 וכעת באופן רשמי. המסך נושא רזולוציה של 2,560×1,440 (ובעל קנה מידה של 16:9), תדר רענון של 60Hz ומהירות תגובה של 8 מילי-שניות, בדומה לשאר המסכים בסדרה זו. ה-UltraSharp U2717D החדש של דל. גב…

4. http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/23/nec-multisync-24wmgx3-24in-widescreen-lcd/1

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gabishpak1,

שלום אני חדש בענייו מחשבים ואני צריך המלצה למסך המיועד למשחקים כבדים. התקציב הוא 1000 שקל,אני רוצה שגודל המסך יהיה בין 20-24 אינ'ץ.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by a-v-i,

היי, חבר צריך מסך 17". חשבנו על ה LG 1752T.. ישנה בעיה קטנה. ישנו מדף שתלוי מעל השולחן. הרווח בין השולחן למדף הוא 34 ס"מ ולכן חשוב שהמסך לא יעבור את הגובה הזה. יש למישהו את המסך הנ"ל או את ה 1750 ויכול למדוד את הגובה שלו? והאם יש אפשרות לכוון את הגובה שלו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מדבר על מסך בגודל 19 אינץ'... אני חושב שהמסך של LG עם ה-2MS והקוטרסט 1:1600 הוא המוביל, לא? מה אתם אומרים? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tascam,

סוף סוף קיבלתי את EIZO 1931S ורואים בו נהדר אבל שמתי לב לדבר משונה שמישתמשים ב DVI חלק גדול מאוד כמו גמא וקונטרסט לא ניתנים לכיוון (לא שהכיוון הכרחי רואים מצויין גם בלי כיוןן) ושימשתמשים באנלוגי כבל רגיל כל אפשריות הכיוון פעילות האים כך צריך להיות ? למה הם תיכננו את זה כך ? נ.ב. המסך באמת מעולה והמחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת לא שהוא כמעט ואינו נופל מ IBM CP 220 שלי בן השנתיים שהוא דימטרון 22" CRT..... וזו באמת מחמאה ענקית. TASCAM

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 1stcowgirl,

השימושים שלי: גימינג בעיקר אבל הדגש הוא על EYE CANDY ולאו דווקא תדרים גבוהים. מאד רוצה מסך גדול לפחות 27" _ (שלא היה FHD) התקציב שלי 2500ש"ח אפשר גם חנויות כגון AMAZON או NEW AGE בתנאי שניתן לשלם שם בתשלומים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Discover,

שלום חברים אני רוצה להשתדרג ולעבור ממסך הCRT הנוכחי שלי למסך LCD חדש. במחשב אני בעיקר גולש באינטרנט, עובד ב openOFFICE ורואה סרטים/סדרות. אני רוצה מסך שיהיה WIDE SCREEN וכמה שיותר גדול (מינימום של 20"). חשוב שיהיה מסך איכותי עם עדיפות למסך HD (שמעתי שכבר הגיעו כמה שכאלה לארץ). התקציב עומד על כ4,000 ש"ח ויכול לחרוג בכ1000 ש"ח למעלה/למטה. הרצתי חיפוש בפורום וראיתי המלצות על מסכים של NEC, ASUS ועוד איזה דגם - אבל הם יותר זולים מהתקציב שעומד לרשותי וחשבתי אולי אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב שיש לי. תודה רבה על העזרה

11. שלום, עברתי קצת ביד 2 ואחרי מספר דקות הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה שם, יש שם כמויות של מסכים שאין לי מושג מה הם, מי הם, ולמה הם... אני אשמח להמלצה לדגמים שהיו מומלצים מלפני מספר שנים ושכעת אפשר לרכוש אותם ביד שנייה במסגרת התקציב שלי כעקרון הוא אמור לשמש כמסך שלישי ביחד עם samsung syncmaster BX2335 הוא בן 5 ניראלי ו- iiyama prolite e2407hds הוא בן 6 ניראלי אני יודע ששלושת המסכים יהיו לא דומים אבל אני לא יכול עכשיו לרכוש 3 מסכים חדשים דומים שהמסך יהיה FHD 21-24 אינץ כעקרון שתי המסכים שיש לי כרגע הם 23 אינץ הכרטיס מסך שלי הוא R9 290X תקציב עד 500 שקל מיד שנייה מסך לגיימינג תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by aviel1509,

שלום לכולם, יש לי מסך של חברת XEROX כבר 5 שנים (כבר אין אחריות ) דגם מדויק: xm7-22w היום בבוקר כאשר ניגשתי אליו והדלקתי אותו הוא נדלק לכמה שניות (הראה את הלוגו של xerox ) היה ווליום לכמה שניות מהממיר ואז הוא נכבה ועוד פעם נדלק לכמה שניות וכך זה חוזר על עצמו. חשוב לציין כי המחשב שמחובר אליו כן עובד בצורה תקינה וכך גם הממיר אז השאלה שלי היא האם בא יומו? ואם לא יש דרך לתקן אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ZaKeN17,

בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 20 אינץ' והתקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח. התבלטתי בין השניים הבאים: Samsung T200 2ms 20,000 LG L207WT 2ms 10,000 ע"פ הנתונים נראה שה-Samsung יותר טוב. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני עובד במקביל עם DELL 2407WFP בחיבור DVI ו-DELL 2007FP בחיבור VGA. הבעיה היא שלא משנה מה ניסיתי לשנות בהגדרות המסך ו/או בהגדרות כרטיס המסך (HD2400XT) לא הצלחתי להביא את ה-2007FP לרמת בהירות דומה ל-2407WFP שלידו. הלבן נראה מעט כחול (מוגדר כ-6500K עם בהירות 91!) והכל נראה עמום-אפור. אולי זה ה-VGA עצמו? אני מתעצל לנתק ולהחליף חיבורים :-\ עריכה: הצרחה בין ה-DVI ל-VGA לא משנה כמעט כלום... אותה תופעה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by YinonOzery,

אני מצאתי את המסך הזה: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=ACER-S221HQL&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=15&aff=Zap〈=he נראה לי קצת הזוי 600 ש"ח למסך כזה אבל אני יראה מה אתם אומרים. אני צריך מסך שירוץ טוב עם משחקים וסרטים. רצוי 21.5", יחס ניגודיות גבוה ובכללי מסך טוב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מסך LCD מתקדם אבל אני מחכה שירדו המחירים השאלה היא מתי ואם כדי לחכות? חשבתי על המסך הזה... http://www.ksp.co.il/hmain.php מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Globalization,

מתבלבט לגבי המסך הנ״ל, והאם פנאל VA הוא בסדר למשחקים? פעם אחת התפשרתי ולקחתי TN במקום IPS ולא אהבתי, עכשיו אני מתבלט שנית.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ep-120,

אני צריך ככה או LCD עם HD מלא (הכי טוב) או מסך מחשב שהוא גם TV ואז המחיר צריך להיות כולל רמקולים עם שלט (1000-1500 ככה, יש לי כבר כמה אפשרויות אז זה בסדר) יש לכם הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by RedEyez,

טוב אני מתכנן לקנות מסך חדש וגם טלויזיה, חשבתי לחסוך עלויות ולשלב ביניהם. עכשיו רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי להשתמש בטלויזית LCD בתור מסך מחשב, השימושים העיקרים שלי הם משחקים במחשב, בנוסף לתכנות וגלישה באינטרנט. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם בכלל יש חיה כזאת? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות. עכשיו לפני שאתם קופצים ואומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי אך עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by liran22,

קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Borat,

שלום אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה והשאלה שלי היא: יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים