מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה והשאלה שלי היא: יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ LG או סמסונג בעל יכולת הגבהה עדיף בצבע לבן בעל חיבור DVI וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך חדש שישמש אותי להרבה זמן ויהיה עמיד (אני לא קונה דברים למחשב כל יום...) ההעדפות שלי הם ששוב הוא יהיה עמיד, שאיכות טובה ככל האפשר בהתאם למחיר ושיהיה חיבור DVI אך לא חובה אני לא משחק במחשב אלא רק עושה פעילויות בסיסיות אז הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העינים אז כמו שאמרתי התקציב הוא 1500 ש"ח וזה בערך הגבול אהה ויש העדפה ל-19" אם כדאי בכלל במחיר הזה עריכה: מצאתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=418974 לא יודע כלום לגביו אבל אהבתי את הצורה ואת זה שהוא ברזולוציה רחבה יותר הבעיה היא שיש שם שני חנויות...הראשונה מראה את המסך שאמרתי והשניה מראה מסך רגיל כשבכותרת כתוב בכלל מסך 42" ניסתי לחפש מידע על המסך בגוגל אבל לא הצלחתי... אני אשמח אם תוכלו לעזו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 שיחליף את ה-CRT 17 שלי. השימושים הם סרטים ועבודה משרדית. בימים האחרונים אני עוקב אחרי כמות הפוסטים בנוגע לפיליפס המדובר ובמקביל בדקתי גם בפורום ב-anadatech: http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2049206&enterthread=y ה-Viewsonic מופיע בהמלצות (בעקרון מופיע דגם VX2255wmb אבל הוא כמעט זהה מלבד מצלמה ומיקרופון מובנים וחסר רמקולים מובנים). מקום 10 ב-office work, מקום 12 ב-multimedia (גם מקום 7 ב-hardcore gaming אבל זה פחות משנה לי). השאלה היא - האם עדיף לקנות את הפיליפס רק בגלל שהפאנל שלו הוא VA? ההבדל כל כך עצום ששווה לרדת 2 אינץ' בשבילו? (וזה הבדל די משמעותי בגדלים האלה). עזרו לי... ???
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
זהוא נימאס לי חפרתי וחפרתי וחפרתי ולא הצלחתי למצוא את המסך "שלי" אני מחפש מסך "19 למשחקים (כמובן שלא רק אבל זה הכי חשוב)(ולכן גם הוספתי זמן תגובה) ב300$ או 1371.45 (כולל מעמ) מה שאני יכול להשיג ב300$ זה SAMSUNG 960BF 4MS SAMSUNG 931C 2MS SAMSUNG 931BF 2MS SAMSUNG 931BW 2MS SAMSUNG 940BX 5MS SAMSUNG 941BW 4MS אני נוטה לכיוון ה 931 אבל ראיתי יותר מדי דברים בימים האחרונים. האם למישהוא יש הצעה יותר טובה באזור מחירים זה ? לא חייב להיות SAMSUNG זה פשוט מה שאני יכול להשיג "בזול" נ.ב. אני בעיקרון עדיין לא (לגמרי) מאמין במסכי LCD בכלל אז אתם מוזמנים בהיזדמנות זו לגרום להאמין כי אני רוצה לקנות מסך ופשוט לא קיימים מסכי CRT בכלל+ - ועד נ.ב. אפשר גם בטיפה יותר מהמחיר הנקו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך ואני מתלבט בין 2 המסכים הבאים של LG: שניהם מסכים רחבים ואני שואל איזה יותר משתלם מבחינת המחיר לעומת האיכות ובהתחשב בכרטיס מסך שיש לי. W2042T 690 ש"ח 20 אינץ ניגודיות 8000:1 רזולוציה 1680X1050 מהירות תגובה 5ms או W2261V 1055 ש"ח 22 אינץ רזולוציה 1920x1080 ניגודיות 20000:1 מהירות תגובה 2ms הכרטיס מסך שלי הוא SAPPHIRE ATI RADEON 4870 512MB אני אשתמש במסך למשחקים ולסרטים באיכות HD. אז מה משתלם לי יותר? (השיקולוים שלי הם שאולי הכרטיס מסך לא יהיה טוב למשחקים הכבדים בעוד שנתיים ואני אצטרך להקטין ממילא לרזולוציה נמוכה יותר שאמרו לי שלא כדאי לעשות במסכים האלה, לעומת זאת שהמסך ה22 אינץ יהיה טוב לעוד הרבה שנים מבחינת הרזולוציה ושאולי אין בעיה להקטין.)
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך המסך T220 של סאמסונג? הוא טוב? איטי? אמרו לי שהוא מעולה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בסדר גודל של בין 1,000 - 1,300 ש"ח, לסרטים, למשחקים, שימושים ביתיים אחרים רגילים. ראיתי כמה מסכים של LG ו-Samsung, נתונים של 2MS, ניגודיות של 50,000, רזולוציה 1920X , חלק עם פאנל TN (שהבנתי שהוא נחשב לפחות טוב) אבל חלק לא, כמו לדוגמא LG-W2353V ו-Samsung P2350 מה דעתכם עליהם ? קראית קצת בפורום וראיתי שהרבה ממליצים על 2209WA של DELL, רציתי לדעת מה עושה את המסך כזה מיוחד? פשוט בגלל שהנתונים שלו אולי קצת מטעים, 5MS, ניגודיות של 1:1000 רזולוציה מקסימלית של 1680X. אני לא יודע אם הדגם הזה ספציפית, אבל הבנתי שיש חלק מה-DELL שעובדים עם איזה פאנל חדש, השאלה אם כל שאר הנתונים שכביכול פחות טובים מהמסכים האחרים, כלל לא רלוונטים? אני לא כל כך מבין ופשוט הסתכלתי על הנתונים…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.pc365.co.il/product-3902-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Philips_28_288P6LJEB_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9D יש מסכים הרבה יותר טובים בעוד 300-500? ואגב הצורך שלי במסך זה בעיקר משחקים ואני מחבר אותו ללפטופ..
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש Asus VW222U הוא פועל סבבה אבל אחרי שמכבים אותו או שהוא נכנס למצב המתנה כשלא משמשים במחשב איזה 15 דקות כשמנסים להדליק אותו הוא מראה No-signal... אחרי זה אני עושה RESTART ואז רואים תמונה... מישהו יודע למה זה ?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מסך 19" רחב (המסך ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר) ומתלבט בין המסכים הבאים באותו תקציב +- : Samsung 931BW Samsung 941BW (מי מהם יותר מוצלח?? ולמה) או LG 196WTQ ריאיתי ביקורות חיוביות על ה 931 ועל ה 196, ולא ראיתי הרבה ביקורות על ה 941 אולי כי הוא יחסית חדש (ראיתי ביקורות טובות שלו באתרים בחו"ל). אני נוטה לכיוון הסמסונג יותר אבל המפרט של LG והביקורות עליו מושכים אותי לכיוונו. מה אתם אומרים יותר מומלץ ולמה? תודה, רון
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני עובד בספרייה פה ואין הרבה מקום, כרגע יש לי מסך 20 והוא כן נכנס.. מה צריך למדוד? אני רוצה 24 אינץ'
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" במחיר הזול ביותר שאפשר. כמובן לא מדובר על מסך בשקל אלא כזה שיחזיק קצת ויתן איכות כלשהי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי. המפרט שלהם כמעט זהה [מלבד הבהירות], רציתי לדעת מכם מה אתם חושבים שכדאי, וכמה ההבדל ב50 יחידות בבהירות קריטי. למישהו יש הוא היה את אחד המסכים? מה אתם אומרים עליו? השימוש הוא למשחקים ועבודה משרדית.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את המדריך לבחירת מסכי מחשב המופיע בפורום, אם הבנתי נכון , עדיף לבחור מסך VA , מהסיבה שהניגודיות הגבוהה שלו לא מעייפת את העיניים . המחשב ישמש לגלישה (כולל סרטונים ביוטיוב), קצת אופיס, סרטים מדי פעם. במחשב ישנן מספר כניסות HDMI , אין VGA התקציב כ-600 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה אם אין ברירה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שחשוב זה שיהיה כמה שיותר איכותי (עד כמה שניתן בתקציב הזה), לא משנה אם "19 או "20. השימושים הם בעיקר פשוטים כמו גלישה ואופיס... לא Crysis או משהו כזה. צריך להיות זמין ותואם לתקציב בפנדה מחשבים http://pandas.co.il
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע O.C לתדר התצוגה של המסך שלי. כרגע אני על רזולוציית FHD (ז"א 1920X1080) ומוגבל עד ל- 60HZ. אני רוצה להריץ אותו על 75HZ. זה לא בדיוק OC שכן המסך שלי תומך ב- 75HZ רק ברזולוציות נמוכות יותר. זה המפרט הטכני של המסך: http://www.hdtvreview.com/BenQ-T2200HD-hdtv.html אשמח לקבל הנחייה איך לעשות זאת ועדיף בלי תוכנה צד שלישי (או מה- WIN או מהדרייבר כ.מסך). כמו כן האם זה מסוכן וייפגע בביצועי משחקים שרצים על סביב ה- 30FPS? אגב יש לי HD6850 שמתחבר כמובן דרך DVI.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דל הפסיקו לייצר את ה2007wfp דווקא כשהחלטתי שאני רוצה אותו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. מה לדעתם יכול לתת לי את אותו המענה? הקריטריונים הם: 20", רחב, פאנל שהוא לא TN ולא הרבה יותר מ2000 שקל. מומלץ גם HTCP. אשמח לשמוע את דעתכם המשכילה : )
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי מסך 19' של חברת lg מדגם m1917a . עד לאותו יום עבדתי על מסכי crt בלבד וכשהגעתי לעבוד על המסך הזה פשוט התאכזבתי. רציתי לדעת מדוע גם לאחר שניסיתי לשנות רזולציה ושיחקתי עם clear type בהתאם להמלצת טכנאי המעבדה של ח.י. אלקטרוניקה (היבואן של lg ) עדיין התמונה רחוקה מלהיות חדה. כוונתי, לכך שבעיקר באתרי אינטרנט לדוג' ב-ynet כל הכיתוב השחור מופיע כשחור סגול ולא חד וברור אלא מטושטש. האם מישהו מכיר את התקלה? :-[
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני עורך בדיקות לקראת קניית מסך 24 אינץ'. (טווח מחיר עד 3300 +- ) אחרי קצת חיפוש בפורומים ב Hwzone ובכלל, הבנתי שיש את : 1. Dell 2408WFP ( ה A01 כמובן) 2. HP LP2475W Philips 240PW9EB 3 שמות המסכים האלה נזרקים בפורומים פה על ימין ועל שמאל, ופעם אחת לא ראיתי אזכור לגבי בעיית ה Wide Gamut. האם זה בגלל שאין כמעט אנשים פה שרכשו את אחד המסכים, או שפשוט הבעיה ממש לא מפריעה כמו שאומרים. ובכל זאת, אשמח מאוד לשמוע חוות דעת (עדיף ממקור ראשון, אבל גם ידע כללי אין בעיה) לגבי הבעיה, האם התמונות רוויות צבע, הicons ב explorer מוצגים לא קשורה , כמה התעסקות נדרשת עם color profiles וקבצי icm למיניהם , ומה לגבי משחקים ( fallout3 , ו mass effect , הראשונים שקפצו לי), ובסה"כ עד כמה הבעיה נסבל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מסך 19 רחב ואני מעוניין להפוך אותו למסך משני ולקנות מסך חדש שיהיה ראשי, הוא ישמש למשחקים, לסרטים ולשאר העבודות. אז ככה, חשבתי על 3 מסכים עיקריים, אני פשוט עדיין מתלבט לגבי הגודל, 22 או 24? או אפילו 23? ל22 שקלתי את הT220 המפורסם, ל24-23 שקלתי את המסכים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6900&perur=2&t=19&c=407 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=2&t=19&c=408 מה ההבדלים בין השניים חוץ מגודל של אינץ' אחד בודד? אני מחפש מסך שתומך בFHD, ואם יש המלצה למסך טוב בתקציב הזה אני אשמח לקבל. לפי מה שהבנתי הפאנלים של ה23 ושל ה24 שונים, במה הם שונים? עיקר השימושים שלי הם: משחקים, כתיבת מאמרים, אינטרנט, גרפיקה חובבנית (לבנתיים,…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הי, מתלבט לגבי מסך שישמש כאמור לשלושת הדברים הבאים (ישמש חדר ילדים) : מחשב, XBOX, טלויזיה. שני המסכים : Samsung LA32A450 Samsung LCD T260HD 1. האם לצרכי עבודה על מחשב, ה- 32 לא גדול מידי ? 2. האם ניתן לחברם לממיר YES רגיל ולא HD ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, כנראה שאלך על ה DELL. אני דיי מודאג לגבי נושא האחריות. DELL ישראל אמרו לי בטלפון שרק מ 5 פיקסלים הם מחליפים. RSM שעובדים איתם אמרו לי שבחודש הראשון גם על פיקסל אחד הם יחליפו. אני יודע שהסיכוי שדבר כזה יקרה הוא דיי נמוך אבל איזה מן דבר זה לקנות מסך חדש ושבמידה וישרפו לך עד 4 פיקסלים אתה תתקע איתו? יש יבואנים אחרים שהמדיניות שלהם שונה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
על ה LCD הזה: http://megadeal.co.il/megadeal/?user=megadeal&val1=2-6-1-2-0-0&val3=m843632 אבא שלי הזמין בלי להתייעץ איתי בשביל המחשב של אח שלי. המסך הזה שימושי בשביל משחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחקים, אינטרנט וסרטים the usual תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-