עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by AlterEgo,

טאכלס, מה המסך LCD הנורמלי למשחקים (מסך עם איכות נורמלית) הכי זול שאני יכול להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by habahaba,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך שעונה על הדרישות הבאות: 1) PIVOT - חובה! המסך הולך להיות מאונך רוב הזמן. 2) גודל - 23-24 3) מחיר - באזור 1K, אך ניתן לרדת או לעלות במידת הצורך (לא לחוץ על המחיר, אבל שיהיה באזור ה- 1000) 4) רמקולים - אין צורך 5) זווית צפיה - חובה שתהיה רחבה כי המסך הולך להיות מאונך, ואשמח לראות את כל אורכו בצורה טובה. המחשב הוא בעיקר לקריאה וללימודים במשך שעות רבות מדי יום. לפעמים גם סרטים וכו'. הוא יהיה מחובר ללפטופ שלי (כרטיס מסך: nvidia 520M) שמתי עין על המסך הבא, אך אשמח לעוד המלצות אם אתם מכירים משהו טוב יותר שמצדיק עליה במחיר: http://www.ret.co.il/search?q=S23C650D תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. רכשתי Samsung 2333T לפני כמה חודשים ורק היום קניתי כבל DVI. שמח ומאושר חיברתי את הכבל אבל עכשיו המסך מפסיק לפעול לכמה שניות(לפעמים שנייה אחת, לפעמים 15~ שניות) לעיתים תכופות מאוד, חוץ מלחבר את הכבל החדש לא שיניתי שום דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kolp,

שלום, אני יודע שהבקשה קצת מוזרה אבל היא נובעת משיקולים עיצוביים. מחיפוש שעשיתי לא מצאתי אף לא אחד, יש להדגיש שמצאתי הרבה דגמים שהפרונט שלהם כסוף אך גבם היה שחור. אודה מאוד על עזרה כלשהי.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by CoBrA-MaN,

היי אנשים, קראתי קצת בפורום לגבי מסכי 24" ואני עדיין לא סגור. אני כרגע צימצמתי את האפשרויות קניה שלי לשניים הבאים: Samsung T240 מול LG W2442PA. השאלה מה לקחת.. ההבדלים דיי זניחים (אחד 2MS והשני 5MS .. מבחינת השאר הם דיי זהים). המסך הוא לשימוש משרדי וקצת GAMING פה ושם. אם מישהו יכול להמליץ מתוך נסיון עם המסכים או ידע לגביהם אני אשמח מאוד.. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות). מחשב פנטיום 4 אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, יקר!) או אולי הסיבה היא המנוע של הטרנטה? מי יודע וניסה? אחרי כמה זמן מת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dotaneli,

שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

FHD, sRGB, רכזת USB, שתי כניסות DVI-D (עם HDCP), כניסת VGA, כניסת DisplayPort, כניסת HDMI, כניסת Component ואפילו כניסת Composite. בנוסף, חריץ לכרטיסי זיכרון. מבחינה חיצונית, ה-U2410 דומה מאד ל-2209WA ומתופעל באמצעות כפתורי מגע. אני מתאר לעצמי שהוא מבוסס על פאנל ה-H-IPS, כמו ה-LP2475w של HP. על כל פנים, עבור השוק הישראלי זו נחמה, כי לא ברור אם ה-LP2475w בכלל משווק כאן וגם אם כן, מה מדיניות המחיר לגביו בהשוואה לזו של Dell. בכל מקרה, מעניין. http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http://www1.jp.dell.com/jp/ja/business/peripherals/monitor-dell-u2410/pd.aspx%3Frefid%3Dmonitor-dell-u2410%26s%3Dbsd%26cs%3Djpbsd1&sl=ja&tl=en&history_s…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, לפני כשעה רכשתי מסך LCD שלטעמי הוא אחד המסכים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר שרכשתי... אז קצת פרטים מסך מחברת AOC דגם: 196 v+ גודל: 19 אינץ אחריות: 3 שנים עד בית הלקוח. הרחבה של עוד שנתיים בתוספת תשלום סה"כ לתשלום 1150 ש"ח, אשמח לדעת אם המחיר שרכשתי את המסך אכן נחשב מחיר טוב כי הבנתי מהמוכרים שמה שהסתכלו עליי שהוצאתי מהם את המסך הזה "בחינם" כמו כן אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל את התצוגה הכי טובה מהמסך... איך להגדיר אותו ככה שאקבל את התצוגה והמראה הכי טובה אני פועל על רזולציה 1024*768 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, משום מה שמתי לב כשאני גולל בדפים פה בפורום לדוגמא בדפדפן פיירפוקס. אז כשאני גולל אז אני רואה שיש מריחה של הטקסט הכוונה כשאני גולל למטה אז אני רואה את אותו טקסט כמו GHSOT כזה.. החלפתי לכבל DVI חדש. התקנתי דרייברים אחרונים של NVIDIA ניסיתי לשחק עם ההגדרות של color. גם חיברתי את המחשב הנייד שלי עם כבל VGA ו.. נראה קצת יותר טוב אבל עדין לא משהו. ממה יכולה להיגרם התופעה? תודה מראש ***תיקון*** ביטלתי בפיירפוקס את האופציה של Smooth Scrolling למרות וזה כן עוזר אבל עדיין זה מציק לי

11. Started by Gal1992y,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by סער_שי,

על המסך יש ריצוד של נקודות לבנות (מובחן רק באיזורים כהים), כמו רעש סטטי שכזה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר - הכל בסדר. אבל כמה מוזר - כשאני מחבר מסך אחר למחשב הזה - גם הכל בסדר. אז איפה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by GuGuSH,

שלום, אני רוצה לקנות מסך בגודל 22" ברזולוציית FHD. התקציב שלי הוא 1,000 שקל ברמת העיקרון, אבל אני מעדיף לקנות משהו שיעלה באיזור ה-700. שמעתי על מסכי LED, מסכים עם פאנלים טובים יותר (PVA, IPS) ועוד כל מני ירקות. תהיתי כמה זה קריטי לשימושים שלי. אני לא גיימר. השימושים שלי הם תכנות וקריאה בעיקר. אולי גם קצת סרטים פה ושם... אם ההבדל בין מסך ב-700 למסך ב-1000 הוא קריטי, אז אני אקנה את המסך ב-1000 שקל. אם לא, אניא עדיף את המסך הזול יותר. תוכלו לעזור לי להבין מה ההבדל בין המסכים? יש המלצות למסך? חשוב לי שאפשר יהיה לכוונן אותו לגבהים שונים וזוויות שונות (לא משהו מיוחד מדי, אבל שיהיה אפשר לכוון טיפה). תודה רבה, גיא.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zglazer,

שלום לכולם !!!! לאחרונה התחילה לי תופעה חדשה במסך פתאום מופיע התפריט של המסך מבלי ללחוץ על מקשי המסך ולאחר מס' שניות התפריט נעלם וצץ שוב יש למי שהוא הסבר לתופעה הזו תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by tal_p,

אם אפשר שתהיה לו אורגנומיה טובה, וPIVOT, זה די עקרוני לו.. כמו כן 16:10..... אפשר לחרוג בגג 50 שקל.... אם יש למישהו מושג אם ה2443BW עתיד לחזור למלאי בחנויות אשמח לדעת כי זה המסך שבעיקרון רציתי...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by deluxe,

אני מעוניין לקנות בימים הקרובים אחד מהמסכים שבכותרת. בעקבות דיונים שהוזכרו בהם הגרסאות המשופרות והמעודכנות, אשמח לדעת מה הגרסה הטובה ביותר שאותה כדאי לי לחפש ולדרוש כדי למנוע עוגמת נפש. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המסך נמכר בזאפ ב-1300 ש"ח, יש מסכים ברמה שלו שאני צריך לשקול לפני שאני קונה אותו? יש בעיות שאני צריך להכיר במסך? השימוש הוא בעיקר משרדי - אינטרנט, אבל ישמש גם למשחקים והציפייה היא לאיכות צפייה טובה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD 17 אינץ מלפני 5 שנים ולאחרונה הופיע פס כחול לכל אורך המסך. בהתחלה זה נעלם אחרי ששיניתי שומר מסך (שינוי צבע במסך) או אחרי משחק למרות שתמיד אחרי יום זה היה חוזר שוב לזמן קצר,אבל עכשיו פתאום הופיע עוד פס אחד ממש לידו ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפתר ממנו :'( זה קשור איכשהו לפיקסלים השרופים ש LCD צובר עם הזמן? כי זה לא רק פיקסל אחד זה ממש קו דק לאורך כל המסך יש דרך לתקן את זה? אני לא מבין את זה יש לי אולי את המסך 5 שנים אבל המסך הזה לא היה כמעט פעיל הוא היה בעיקר בשביל גלישה באינטרנט וכתיבה. אני מקווה שהמסך לא עומד למות לי בקרוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by erezb84,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר לשימושים ביתיים. פונקציות שחשוב לי שיהיו: 1. חיבור Wifi 2. הדפסה דו צדדית אוטומטית (אם זה מייקר משמעותית, ניתן לוותר). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז ככה אני חושב לקנות מסך מחשב חדש למשחקים כבדים... שיראו טוב ושיהיה גדול.. על רזולוציה גבוהה. עשיתי כמה חיפושים בזאפ ונתקלתי במסך מיוחד מאוד עם יחס ניגודיות גדול במיוחד.. יש לו את היחס ניגודיות הכי גדול שראיתי (1:2000000!) והוא 2MS, מסך 24 אינץ' והוא בטכנולוגיה של LED... תומך ברזולוציה 1920X1080... (זה אומר שהוא FULL HD נכון?) נראה בןזונה למשחקים (בגלל הנתונים) והוא גם דיי זול.. 1500 ש"ח בשביל דבר כזה.. איך זה שלא ממליצים עליו? ואני לא מבין איך אין עוד מסך עם יחס ניגודיות שכזה.. ?? אין לי בעיה עם הרזולוציה יש לי כרטיס מסך חזק למשחקים HD5870... הנה לינק לזאפ למסך: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB4147=4924&DB4163=181885&DB4368=1636527 עריכה: או…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. משחק מעט, צופה בהרבה מדיה וגם די הרבה שימוש שותף. שווה את ההשקעה לטווח הארוך לפחות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Nery Pink,

שלום חבריא, הצג שלי שלווה אותי נאמנה 8 שנים סמסונג T220P הלך. אני מבקשת המלצה לצג מחשב כאשר השימוש שלי הינו בעיקר אינטרנט וגיימינג קל (בחצי שנה האחרונה נכנסתי לעולם הגיימינג משחקת לא באופן רציני וכבד) התקציב הינו עד 1000 לא יותר מכך. שכחתי לציין את כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti אשמח לעזרתכם

24. Started by eyalze,

היי הייתי רוצה המלצה איזה משלושת המסכים הבאים עדיף http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4323630&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4362885&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gTXYqaO3-rOHlnjLugMre8b:12bbi68k5?id=4361101&pr=QJ5&N=2%2031512%2032751 יש מסך אחר שעדיף על אלה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shachar138,

ככה אני בתהליכי בניית מפרט למחשב לשימוש בתוכנות כמו PS AI ובכללי תוכנות אדובי לעיצוב דפוס ומולטימדיה . התקציב הכללי שלי הוא 7000 ש"ח שבתוכם אני רוצה לכלול מסך חדש בגודל 21"-24" ואמרו לי שיש מסכים מיוחדים עם דיוק צבע גבוה לדפוס (אני לא באמת מבין בפן הטכני של זה ) רציתי לדעת על איזה מסכים אתם ממליצים לשימוש בתחום הזה ומה בערך הסכום שאאלץ להפרד ממנו . תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.