מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
צוטט מ-ZAP "מסך לא מגיע עם פיבוט למרות האמור באתר היצרן, אלא הוא אופציונלי וכנראה לא מגיע עם הדגם שהגיע לארץ. מי שרוצה את זה עדיף שיקנה את הדגם 2234BW, שאמור להיות דומה למדי למסך הזה חוץ מזה שהוא צורך יותר חשמל. המסך עצמו מספק תמונה בהירה ונעימה. קצב העדכון קצת נמוך אז יש "מריחה" של הטקסט כאשר גוללים אותו, אבל בסה"כ סבבה." יתרונות: שטוח, קל, אחריות ל3 שנים, כפתורים מגניבים, זול יחסית. חסרונות: אין פיבוט או פונקציות ארגונומיות אחרות (בניגוד למה שמצויין בזאפ).
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שאני סטודנט שאין לו כל כך הרבה כסף חשבתי לקנות מסך דק (LCD) מיד שניה. המטרה שלי היא בעיקר קריאת טקסט, אינטרנט, וקצת פוטושופ, משחקים לא כלולים. הדבר הכי חשוב לי הוא חדות של טקסט, ושהמסך לא יעייף אותי. השאלה שלי היא: אם אני בא לקנות ממישהו מסך, בהנחה שהמסך מחובר למחשב שלו באותו הרגע, איזה "מבחנים" אני יכול לעשות למסך על מנת לראות אם הוא במצב טוב. כלומר, מהם מצבי הקיצון שאיתם מסך צריך להתמודד שבהם הכי קלי לראות אם הוא איכותי או לא. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כי תאמת הייתי שמח למסך 17 עם 8ms אבל במחיר כזה ועם שם כזה אני יודע שאין למה ממש לצפות. אז אני שואל יותר לשם שעשוע נראה כמה אתם קוטלים. בכל מקרה מחר אני הולך לקחת מסך crt שראיתי בטרייד זון שיחליף את מסך ה 15" !!! packard bell (הם בכלל קיימים עוד) מלפני 8!!!!!! שנים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 22-24 אינץ'. ישמש בעיקר לעבודה שוטפת (אופיס, אינטרנט) ולתכנות. קצת סרטים. לא למשחקים. התקציב סביב 1200, עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה באמת שווה. לא יודע אם זה רלוונטי, אבל המסך יחובר בשלב ראשון למחשב ישן יחסית עם כרטיס ישן (7300), ובהמשך כנראה שיחובר לתחנת עגינה של נייד דל לטיטוד 6410 עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. ראיתי כאן הרבה המלצות על DELL 2209WA. הוא באמת המסך הטוב ביותר במחיר הזה, או שיש גם המלצות אחרות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מסך למחשב גיימרים חדש הכולל כרטיס HD בתקציב של עד 900 ש"ח. ביקרנו באופיס דיפו וראינו כמה מסכים שנשמח לשמוע חוות דעת עליהם: 1. Phillips מסך רחב 24" 241e1sb 2. LG 22" e2240t 3. Samsung led 22" ex2220x 4. sumsung p 2350 נשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים בטווח המחירים הזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש כלי מסויים שאיתו ניתן להיעזר לכייל את הטלויזיה/מסך ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לצרכי משחקים וצפייה בסרטים בטווח המחירים של 1500 עד 2000 שח על איזה מסכים אתם יכולים להמליץ לי בתודה מראש רועי משיח
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך בתקציב הנ"ל,השימוש העיקרי יהיה אינטרנט ווידאו(משחקים גם אבל פחות).ראיתי אצל חבר שלי מסך שקנה לפני שנה וחצי של infinity המסך היה לא משהו בסרטים והציג צבע "זרחני" במקום שחור יש מצב שאני מביא מסך בלי הבעיה הזאת? הייתי גם ב-BigBox בבילו וראיתי שם מסכים והמוכר התחייב למחיר הכי נמוך גם מול זאפ(וחטף השפלה) בעיקרון ריאתי את אלו: Viewsonic VG712 מאוד אהבתי אבל העיצוב מגעיל(עם הרמקולים ) ועשוי מפלסטיק זול+אין DVI. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36435 אך לידו עמד LG שהמוכר שיגע אותי עליו "תראה את הנתונים"...האמת הוא היה טוב אך טיפה פחות מהVS דגם 1732 משהו עם 4MS..היה גם סמסונג לבן שהיה גם מדהים לדעתי.וגם NEC וAsus עם ציפוי Glossy ממש מרהיב.. מאוד רצית…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיום המסך מחשב בחדרי הוא גם מסך הטלויזיה והוא מסוג HAIER 32 ברזולוציה 720P בזמן האחרון אני שוקל לשדרג את המסך ל1080P בעיקר בשביל לשפר את השימוש במחשב. התקציב שלי דל אבל אני חושב שזה יהווה הבדל משמעותי. השימושים שלי הם כלליים מאוד: משחקים כמו CRYSIS וDIRT3 ועוד משחקים דומים. גלישה וגם עבודה מול PHOTOSHOP תשאלו אותי איך הסתדרתי.. אז היו לי פדיחות לפעמים עם הצבעים... בגלל התקציב הנמוך מצאתי את המסכים הבאים: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 2. http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755614 האם אלה האופציות הכי טובות בשבילי? אם כן אז מה מנצח? או שיש דברים יותר טובים בתקציב של עד 1700ש"ח (מעוניין ב32 אינטש)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הu2312hm הישן והטוב התחיל לרצד ולעשות בעיות והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. בינתיים חושב על ה dell s2316h כי הצבעים של דל הם הטובים ביותר שראיתי, טבל, אני כבר הרבה זמן לא מעורה בשוק המסכים ואין לי מושג איזה מסך נחשב לטוב ביותר עד 900 ש"ח (אם אפשר בלי חריגות, עדיין סטודנט )
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : אני יודע שאפשר לשנות בyes ל16X9 אבל איך רואים סרטים שלא למסך רחב או סתם ערוץ 2 10 או אחרים. אשמח לדעת איך רואים אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה ומסך רחב אם זה מקובץ או שפשוט לא רואים על כל המסך? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך U2312HM מTMS לפני כחודשיים. לפני יומיים הדלקתי את המחשב ופתאום ראיתי שכל הצד הימני של המחשב בצבע ורוד-סגול בהיר,מאוד מפוקסל,ברמה שאני בקושי קורא,אני רואה סוג של "השתקפות" של כרום אחרי שיצאתי ממנו, ו(לא יודע בדיוק איך לתאר את זה) אני רואה את הפיקסלים יורדים\זזים בפסים אנכיים(לא בטוח שבחרתי את המילה ההנכונה מימין לאמצע המסך) וזה משגע את העיניים.(שוב,רק הצד הימני,הצד השמאלי בסדר גמור) אז ניסיתי להליף דרייברים מגרסת בטא לגרסה מלאה ויציבה.לא עזר. ניסיתי לנתק את המחשב ולהיכנס לתפריט של המסך כדי לבדוק אם זה עדיין ככה.התפריט היה די מפוקסל(לא זוכר איך הוא נראה לפני שקרתה התקלה). ניסיתי לסובב את כבל הDVI ולהחליף אותו עם יציאת DVI אטחרת על הכרטיס מסך(אין לי כבל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא זוכר מה הכתובת האתר של מסכי המשחקים (GAMING) של proview האם החברה עדיים קיימת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
(נושא קודם: יציאה מ־ service function במסך Samsung 2253BW) שלום, לפי תיעוד שמצאתי באינטרנט, הכניסה ל"מסך הטכנאים" הזה נעשה דרך הנמכת הארת המסך עד ל־ 0 ולחיצה ארוכה על לחצן "מקור". על יציאה מהמסך לא היה כתוב כלום... אתמול בלילה השתמשתי במסך על עוצמת הארה הכי נמוכה, והיום לפתע המסך הזה הופיע במפתיע... לא עשיתי שום פעולה מיוחדת כדי להיכנס למסך הזה, רק הדלקתי את המסך והוא הופיע. עכשיו אין לי מושג איך לצאת ממנו... אפילו התפריט לא עולה... כיול וכוונון המסך דרך מערכת ההפעלה, לא אוכל לבצע (או שאיני יודע) מכיוון ואני משתמש בלינוקס (הפצת פדורה) עזרה? עריכה: משהו מוזר עובר על המסך... יצא פתאום ממסך הטכנאים ועכשיו הוא פותח את מסך MagicBright בפינה השמאלית למטה ועובר ללא הכר באופן אוט…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש חייה כזאת? היה לי pg27aq ASUS אבל הוא נשרף מחפש יורש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני חושב לקנות מסך מחשב חדש למשחקים כבדים... שיראו טוב ושיהיה גדול.. על רזולוציה גבוהה. עשיתי כמה חיפושים בזאפ ונתקלתי במסך מיוחד מאוד עם יחס ניגודיות גדול במיוחד.. יש לו את היחס ניגודיות הכי גדול שראיתי (1:2000000!) והוא 2MS, מסך 24 אינץ' והוא בטכנולוגיה של LED... תומך ברזולוציה 1920X1080... (זה אומר שהוא FULL HD נכון?) נראה בןזונה למשחקים (בגלל הנתונים) והוא גם דיי זול.. 1500 ש"ח בשביל דבר כזה.. איך זה שלא ממליצים עליו? ואני לא מבין איך אין עוד מסך עם יחס ניגודיות שכזה.. ?? אין לי בעיה עם הרזולוציה יש לי כרטיס מסך חזק למשחקים HD5870... הנה לינק לזאפ למסך: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB4147=4924&DB4163=181885&DB4368=1636527 עריכה: או…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים שכיביתי אותו מהכפתור כמו תמיד והלכתי לישון ושקמתי הדלקתי אותו והוא לא הראה לי תמונה והנורה של המסך התחילה להבהב עכשיו אין לי את השמירת חשמל או שומר מסך במחשב פועלת ככה שזה לא זה כמובן אבל זה ממשיך לקרות גם שהוא לא מחובר למחשב (צריך להיות NO SIGNAL אבל אין), יש גם קולות סטטים מהמסך כאילו הוא מנסה להדליק אבל לא יכול אין לי מושג.. אבל ניסיתי לחליף לו כבל ואותה בעיה.. חיברתי מסך חלופי למחשב באותו שקע חשמל והוא עבד בסדר, אני לא יודע מה לעשות אם לקנות חדש או לתקן (אין לי אחריות). כל עזרה תתקבל בברכה. ד"א: היה לי את זה אתמול ונתתי לו זמן והוא פעל אחרי שעתיים אבל היום הוא לא נדלק בכלל רק מהבהב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22-24" עד אלף שקל. כמה שיותר גדול - יותר טוב, ואני מוכן לזלוג קצת החוצה במחיר, אבל לא יותר מדי. ראיתי את הדגם שהציעו לכמה אנשים כאן: http://www.1pc.co.il/product-4732-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Dell_23_P2414H_LED_.aspx והנה אחד שמצאתי בעצמי (בדקתי סיקורים וחוות דעת באתרים מחו"ל כי לא מצאתי מקומיים): http://store.pc365.co.il/product-1119-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_Samsung_S24C650PL_LED_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 עוד אופציה שעומדת לפני (אבל לא בדקתי אותה טוב כמו הקודמת): http://store.pc365.co.il/product-1195-%D7%9E%D7%A1%D7%9A_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_LG_24…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מסך חדש למחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב אז עולה וינדוס בלי לעבור דרך הbios ושאר האופציות שמופיעות לפני. המצב לא קרה לי עם המסך הישן הקודם. יש לי גיבוי ghost של המחשב שעכשיו אני לא יכול להגיע אליו. יש פתרון לבעיה הזו? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ההודעה האחרונה שרשמתי בפורומים האלו היתה לפני בערך חמש שנים, נוסטלגי משהו. אבל כמו תמיד נראה לי שעל הפורומים האלה אני אמשיך לסמוך. כמו שכתבתי כבר בכותרת אני מחפש המלצה למסך מחברה אמינה, 22 אינצ' שישמש את המחשב המשפחתי, בעיקר אינטרנט, סקייפ ומעט סרטים, סרטונים וקליפים. רצוי מחנות אמינה עם שירות טוב באיזור כפר סבא / תל אביב. עד עכשיו היינו עם הviewsonic vp930 ששבק חיים אתמול אחרי עבודה מסורה של כמה שנים. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש -Benq fp93gx וקיבלתי אותו עם ריכוז קטן של פיקסלים שרופים. איך אני יכול לבדוק כמה פיקסלים זה? זה נראה כמו שריטה קטנה, אבל לפי הגודל ברור לי שזה מספר פיקסלים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצות. בזמנו היו לי Dell ואהבתי אותם. עכשיו צריך להמליץ לסטודיו לעריכה על מסכים . שוב תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-