מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לאחר כמה שנים של שימוש במסך Dell 2007WFP שנקנה בקניה מרוכזת בפורום הנפלא הזה, אני מעונין להחליף את המסך הנ"ל במסך יותר גדול. לא זקוק לגודל מפלצתי, אבל עוד כמה אינצ'ים לא יזיקו לי כלל. מעונין במסך שאינו נופל באיכותו מהמסך הנ"ל [מיותר לומר שמסכי TN לא באים בחשבון]. אני משתמש לגרפיקה ולסרטי HD הצגתי תקציב של עד 2000 ש"ח, אך אם יש משהו שעונה על הדרישות במחיר נמוך אפילו בהרבה, אסתפק בזה באותה הזדמנות, אשמח לדעת אם יש למישהו מושג כמה אני יכול לקבל על המסך שברשותי - במצב מעולה [אפילו האריזה וחלק מהתוספות במחסן]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז קיבלתי כאמור את המסך הרחב של סמסונג היום, התקנתי דרייברים, אך משום מה רזולוציית המקסימום שאני מקבל בדיספליי סטינגס היא 1360x768 הכרטיס מסך שלי זהGigabyte 9550 . כמו כן, בדקתי כמה סרטים באיכות דיוקס שהיו לי עוד קודם על המחשב, אבל אני לא מבחין בחדות תמונה שהייתה לי במסך הסיארטי הישן שלי. מחכה לתגובות. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים אחד טוב בפחות מ-1500 ש"ח ? אולי עדיף מחו"ל ? מכירים אולי איזה שהם חנויות שמציגות עם המסך שעליו תמליצו שאוכל ללכת לראות בעצמי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
די נמאס, כל יום מישהו פותח אשכול שהמסך הגיע לו פגום, זה מעצבן, השיקו מסך טוב, אבל תראו איזה אחוזי בלאי, זה בושה. מתחילה להיות לי הרגשה שLG ופיליפס מנסות יענו "לדפוק" את דל אז שולחים להם 20 אחוז פאנלים פגומים, יש איזשהו מסך של LG או פיליפס עם הפאנל המדהים הזה שלהם? למה שלא נשלח איזה מכתב על שם HWzone משו עצבני שיבינו ויתנו תשובה? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע פיקלסים שרופים? מה הסיכוי שאני קונה מסך ומגיע מסך שונה ממה ששילמתי עליו (פאנל אחר)? סקאי פי.סי מוכנים להחליף לי על פיקסל 1 במעמד הקניה אבל הבעיה שהם רחוקים ממני.. עריכה: אין על דל החברה הכי טובה שקיימת
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר הצעה למסך שיתאים גם למחשב וגם לPS2? אני מחפש מסך שיתאים בתור מסך למחשב לא צריך משהו בומבסטי צריך שיהיה טוב ויביא תמורה טובה לילד בן 11. והכי חשוב זה שיתאים לפליסטיישן אם קיימת אפשרות כזאת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש -Benq fp93gx וקיבלתי אותו עם ריכוז קטן של פיקסלים שרופים. איך אני יכול לבדוק כמה פיקסלים זה? זה נראה כמו שריטה קטנה, אבל לפי הגודל ברור לי שזה מספר פיקסלים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, תנו לי את ההמלצה שלכם למסך ב800 שח, 21.5" גודל מינימלי. ללא חריגה בתקציב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , ואז אפשר לחבר רק את כבל ה VGA אם זה לא נותן שיפור מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אשמח להמלצה על מתקן תליה שולחני לארבעה מסכים VESA 75/100 העדיפות הוא משהו מתכוון וזול (עד 1000)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין רכישה של שני סוגי מסכים ורוצה לדעת את ההבדלים בינהם המסך מיועד למשחקים,אינטרנט,שימושים רגילים אך גם לקצת עריכת תמונות וגרפיקה ההתלבטות היא בין הסמסונג T200 ל-T220P ורציתי לדעת את ההבדלים המשמעותיים בינהם? כמו כן גם לצפיית סרטים,מהו המסך הטוב ביותר כי פשוט בחנות אין להם במלאי את הP ורק את ה220 הרגיל ורציתי לדעת האם ההבדלים משמעותיים בינהם ואם כן מהם? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על המסך יש ריצוד של נקודות לבנות (מובחן רק באיזורים כהים), כמו רעש סטטי שכזה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר - הכל בסדר. אבל כמה מוזר - כשאני מחבר מסך אחר למחשב הזה - גם הכל בסדר. אז איפה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מסך למחשב גיימרים חדש הכולל כרטיס HD בתקציב של עד 900 ש"ח. ביקרנו באופיס דיפו וראינו כמה מסכים שנשמח לשמוע חוות דעת עליהם: 1. Phillips מסך רחב 24" 241e1sb 2. LG 22" e2240t 3. Samsung led 22" ex2220x 4. sumsung p 2350 נשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים בטווח המחירים הזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי קניתי מסך מחשב מאמזון אנגליה וקניתי בארץ מתאם אוניברסלי של כל המדינות שגם מגן ברקים הבעיה שהתקע שמתחבר לארץ הוא 2 פינים בלבד ובלי פין הארקה האם זה יהיה בטוח לחבר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מעיון רב בדיונים בפורום אני מבין כי ה-1931 של eizo הוא מסך ה-19 הטוב ביותר שיש כיום כאשר מדובר לשימושים נרחבים (משחקים וגם office) והוא עדיף על ה-vs vp930.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב אני מניח 27 אינץ'...צריך לראות בעין, השאלה שלי איזו חברה מומלצת? האם אסוס? על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה מסך 4k? וכמה עולה מסך טוב שאני אהיה מרוצה ממנו לטווח ארוך, אבל לא משהו בשמיים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא זוכר מה הכתובת האתר של מסכי המשחקים (GAMING) של proview האם החברה עדיים קיימת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בחו"ל מסך ACER XB270HU. יש לי אותו כבר יותר משנה והוא פנטסטי. בעיה אחת שיש לו זו המחלה שיש לכבלים של DP שמעל 2 מטר מאבדים רוחב פס/אות. מה שקורה שלפעמים המסך ממצמץ או פתאום הכל הופך למטושטש מאד. את המחקרים ברשת כבר עשיתי וכולם מצביעים על המחלה של הכבלים, את הניסוי גם עשיתי ואכן עם כבל קצר אין בעיות. הבעיה שבשביל שימוש רציף אני צריך כ-5 מטר של כבל. הבנתי שישנם כבלים של DP שנקראים כבלים אקטיביים, עולים יקר, אבל עושים את העבודה בשמירה על רוחב פס מלא לאורכם. השאלה שלי אם מישהו פה בפורום קנה כאלו בארץ ויכול להכווין לחנות? אני בארץ לעוד שישה ימים והסיכוי למצוא את זה באירופה קלוש. תודה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין המסכים הבאים LG 226WTQ Samsung SyncMaster 226BW אני נוטה ל LG לפי דעתי יותר יפה ויש בו פונקציות נוחות כאלה... חיפשתי ביקורות והשוואות לא מצאתי... תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך LCD 19 אינץ' לצרכי משחקים וצפייה בסרטים בטווח המחירים של 1500 עד 2000 שח על איזה מסכים אתם יכולים להמליץ לי בתודה מראש רועי משיח
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש. אני מעוניין במסך 27 שמיועד למשחקים בעיקר (לפחות FHD כמובן) התקציב כרגע הוא 1000-1200 חשבתי לרכוש מאייביי, בארץ מאוד קשה למצוא במחיר כזה מסך בגודל כזה ושיהיה גם טוב . האם מישהו מכיר דגם טוב ומומלץ במחיר שציינתי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התרשמתי מהמסכים של VIEWSONIC השאלה היא אם לאינטרנט+מישחקים בכרטיס הייאנד שווה להשקיע במסכים 20-23אינץ' שעולים פי 2 עד 4 ממסכי 19 (מדובר בVIEWSONIC?) מרחק הצפיה קרוב-בין 60 ס"מ למטר ניר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הילד רוצה לקנות מסך גיימינג 240hz כדי לנצל את כל הfps שהכרטיס מסך מפמפם. הוא שם עין על האסוס PG258Q, אבל שמתי לב שהDell Alienware AW2518HF עולה 1000 שקל פחות! 1400 במקום 2400. שניהם 240 עם 1ms תגובה. יש הבדל משמעותי בין השניים שמצדיק את ההפרש? על מה הייתם הולכים? (אפשר גם אופציה אחרת) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי 5 שנים עם המסך 17 אינץ' LCD שלי הגיע הזמן להחליף,אז הסתכלתי קצת על מסכים ומצאתי כמה דגמים שעניינו אותי: 1)Dell UltraSharp 2209WA-הוא לא LED אבל הוא עם פאנל IPS ואני יודע שהמלצתם עליו הרבה 2)LG E2350T-LED LCD -בדקתי אותו בCNET קיבל ציון טוב מאוד 3)LG W2486L LED -כנ"ל כמו הקודם 4)AOC V22+-שגם קיבל ציון יפה בCNET וגם הוא בהמלצת אופטימריסט מומחה שזה חשוב לי כי אני מרכיב משקפיים ורוצה לשמור על העיניים שלי 5)Dell G2210 6)Benq V2220 זהו,אולי יש לכם עוד דגמים להמליץ לי אני מחפש מסך בגודל 22/23/24(עם עדיפות לכמה שיותר גדול אבל זה לא קריטי אם לוקחים איכות טובה יותר בחשבון) והתקציב שלי הוא עד 1300-1400(עם עדיפות לכמה שיותר נמוך) בעיקר למשחקים וסרטים(עם דגש על משחקים…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-