מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כמו בכותרת... פאנל IPS או גודל 24" או 22 עם תמיכה ב120HZ(מה שיפאשר לראות מעל 60FPS) לגבי הIPS, יש את הדל שכולם ממליצים, איך הוא לגיימינג? (ה22") לגבי ה3D, אם אני קונה זה רק בשביל ה120HZ. יש הבדל משמעותי? מישהו ניסה? (הדגם של סמסונג 2223Z משהו כזה) תקציב עד 1500 ללא חריגות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים הגיע לי לסלון מסך של (LG-55LH50YR(200HZ ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות את 3D-VISION של אנוידיה והכל יעבוד??? מאחר וצריך מסך 120HZ ומעלה אם אני צודק, בלי דרישות אחרות....???
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 24 עם PIVOT בהתחלה התכנון היה לקחת סמסונג 2443 אבל הבנתי שכבר לא מיוצר ואין להשיג חדש בארץ. אז צריך למצוא תחליף ראיתי באתר לש YNET מסך של AOC דגם 2436PWA מישהו מכיר? ויכול להמליץ עליו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732611 או לתת המלצה למסך אחר עם PIVOT תודה מראש חזי
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22-24" (רצוי ביחס 16:10) יש לי כרטיס מסך msi gf6200tc 128ddr2. חשוב לי שהוא לא יאט את המחשב. בנוסף אני צריך מסך דומה לחיבור לנטבוק- msi wind (גם חיבור VGA כמו בשני). השימושים בשני המסכים הם בעיקר לקריאה וסרטים ובתקציב עד 1400 (אך רצוי פחות אם התוצאה עדיין טובה). תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לינק: או לחפש: Dell 2209WA VS Dell U2311H הערות: 0. המצלמה מצלמת בפורמט רחב, 16:10 ללא הידפינישן. לכן הצילומים נראים מתוחים לצדדים. 1. המצלמה על פוקוס אוטומטי כך שלפעמים יש טשטוש. 2. ה - White Balance אוטומטי - כך שגם הצבעים לא לגמרי אמינים. 3. המצלמה נטתה להיות מול ה 2209WA דבר שאולי גרם לו להיראות יותר גדול. 4. בסוף יש כמה פריימים שהוספתי בלילה - כשיש חושך מסביב. 5.שימו לב להבדלים בגבהים וברוחב. זהו רק הסרטון השני שאני מצלם ועורך - לימוד עצמי, והתחלתי לפני שבוע - אז רחמנות בביקורות, מה גם שלא סיימתי...... בהמשך אני מתכוון לצלם חלק ב - חיבורים וOSD (שינוי בתפריט המסך). חלק ג' מתוכנן להשוות למסך 24"TN חדש של סמסונג 2494L, אקח מאחותי. אשמח לקבל בקשות, דגשי…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן האם ישנה אפשרות לדיל עם פנדה עבור ה-U2311H כמו שהיה עם ה- 2209WA ? (זורק שאלה לאוויר, אולי יאיר מפנדה יוכל להגיב) יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות, אפשר להתאגד ביחד לקבלת עסקה טובה, תרשמו כאן מי שמעוניין ! עדכון (08/07/2010): הדיל אושר ע"י יאיר סאטובי !! 1400 ש"ח כולל מע"מ ל-10 יחידות ! פנו אלי בפרטי להעברת שם מלא ייתכנו מכירת יחידות נוספות בהמשך !
-
- 58 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום רב. בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HD אני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD] אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי 24 אינץ לצורכי עריכת וידאו הומלץ לי על מסך "24 MAG LED FULL HD LCD http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=200&index=0&itemid=0&C135=012 אני שוקל אפשרות זאת כיוון שניתן לי מחיר עלות דרך קשרים. האם כדאי לי לרכוש מסך זה בלב שלם ? כיוון שהמחיר שלו (גם המלא) לא מסתדר לי כל כך עם הנתונים של מסך 24 HD. בתודה מראש, אבי.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג דגם B2430 חיברתי אותו למחשב הישן לחיבור ה VGA ואין תמונה. לאחר מכן חיברתי אותו לDVI ויש תמונה רק עד שהוא מסיים להעלות את חלונות. כשחיברתי את המסך הישן למחשב גם שם לא היתה תמונה וניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה גם בחיבור VGA ולא היה שידור. הכרטיס מסך שלי ישן, סביבות 5 שנים בדקתי את המסך אצל חבר והכל עובד פיקס
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי 5 שנים עם המסך 17 אינץ' LCD שלי הגיע הזמן להחליף,אז הסתכלתי קצת על מסכים ומצאתי כמה דגמים שעניינו אותי: 1)Dell UltraSharp 2209WA-הוא לא LED אבל הוא עם פאנל IPS ואני יודע שהמלצתם עליו הרבה 2)LG E2350T-LED LCD -בדקתי אותו בCNET קיבל ציון טוב מאוד 3)LG W2486L LED -כנ"ל כמו הקודם 4)AOC V22+-שגם קיבל ציון יפה בCNET וגם הוא בהמלצת אופטימריסט מומחה שזה חשוב לי כי אני מרכיב משקפיים ורוצה לשמור על העיניים שלי 5)Dell G2210 6)Benq V2220 זהו,אולי יש לכם עוד דגמים להמליץ לי אני מחפש מסך בגודל 22/23/24(עם עדיפות לכמה שיותר גדול אבל זה לא קריטי אם לוקחים איכות טובה יותר בחשבון) והתקציב שלי הוא עד 1300-1400(עם עדיפות לכמה שיותר נמוך) בעיקר למשחקים וסרטים(עם דגש על משחקים…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדברים החשובים הם : עלות תועלת מירבית. אני קורא על המחשב ולכן שיהיה נוח לקרוא איתו מסמכים או באתרים. המחשב משמש גם למשחקים כגון COD6 קרייסיס ובסגנון ... מרחק המושב מהמחשב הוא בערך מטר. המחשב משמש גם לצפייה בסרטים, ואז יושב רחוק יותר כ 3 מטר מהמחשב. מעדיף מסך בלי פאנל TN הבנתי שזה לא טוב לעיניים.. ואחרון, המסך צריך להיות 16:10 אינץ כי זה פחות רחב מ 16:9 אינץ פשוט לא אוהב את המסך המלבני מידי. תודה רבה לכל מי שיעזור. כרטיס המסך שלי : HD4380
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב בגודל של כ-"22 לעבודה משרדית כבדה. רצוי מתכוונן: pivot, למעלה-למטה, וכו'. עדיפות אחרונה למשחקים וסרטים. אך פאנל מתקדם חובה! עקב בעייה בעיניים כרגע, רזולוציה גבוהה לא טובה לי: רואה כרגע ב 1024*768 ומעוניין לצפות ברזולוציה באותו סדר גודל. אולי אבחר ב- DELL, אבל הנייטיב שלהם הוא כנראה 1050*1668, וזה יותר מכפול!! ממה שאני רואה עכשיו. בכל מקרה, אראה ברזולוציה שהיא הרבה פחות מהנייטיב, אבל צריך לראות ברור. הבנתי שהטקסטים ב-"24 לא תמיד ברורים. תקציב 1300-3000 - מה לא: לא מבריק, לא רחב מאד, לא LG, לא LED, לא TN. תודה מראש לידענים ולעונים כאן!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכם... לא ידעתי איפה לפרסם הודעה כזאת...בכל מקרה אני מעוניין לקנות טלויזיה 32" שתשמש אותי כטלויזיה רגילה ולא כמסך מחשב...הקטע שאני רוצה לחבר אותה למחשב ישירות על מנת לראות סרטים שבמחשב במסך הטלויזה שיהיה תלוי על הקיר מול המיטה... יש המלצות? ללכת על מותג או על חברת מדבקה? כמו HISENSE DANTEX וכו....? אני מעוניין כמובן לראות ב 720P רוב הזמן תקציב 2000שח גג. תודה לכל העונה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש ורציתי לדעת את השאלה שבכותרת. והכוונה היא לביצועים - איכות תמונה וכו... הבנתי שיש בעיה של TINTING . האם היא נפוצה? איך זה בא לידי ביטוי? והאם זה קורה בשני הדגמים? (דא"ג האם כדאי בכלל להסתכל על מסכים אחרים מחברות שונות או להשאר עליהם?, התקציב מן הסתם בסביבות המחיר של 2 המסכים האלה) תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ www.rsm.co.il, והם הפסיקו למכור את המסך שהמליצו לי עליו פה - Samsung P2350 23". במקומו הציעו את ה LG E2350, שעל פני השטח נראה יותר טוב, עד כמה שאני מבין. ה LG: http://www.productwiki.com/lg-e2350/ ה SAMSUMG: http://www.productwiki.com/samsung-syncmaster-p2350/ בנוסף, הוא LED. איך זה משפיע על ביצועים למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מסכים חדשים לילדים... מה הגודל המינימלי המומלץ? השולחנות קטנים וזה שני מסכים באותו חדר אז לא רוצה משהו מפלצתי :s05:
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=274&prodid=765&keySearch למישהו יש ניסיון עם המסך? בעיקר למשחקי מחשב וסרטים מדי פעם. אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב להיות 19 אינץ ולא יותר. מאוד רצוי שיהיה בעל צורה ריבועית (3:4) ולא WIDE. זמן תגובה כמה שיותר קטן, ניגודיות כמה שיותר גבוהה. מחיר בגדול בסביבות 800 ש"ח, אבל גמיש, אפשר להגיע עד 1000 אם צריך. ראיתי 2 דגמים של LG, לא יודע מה ההבדל ביניהם: L1942PM ו - L1942PE. לא מצאתי, אבל פעם היה ל - LG גם מסכים של 19 עם זמן תגובה 2 מילי שניות, היום רק 5. המלצות למישהו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-