מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שמתחיל להיות קשה להשיג אותם מכיוון שהדגם הוחלף ב-2312. האם יש הבדלים ניכרים בין הדגמים מבחינת התמונה? אם כן, אני מניח שלא אחכה וארכוש 2311 הקדם כל עוד אפשר להשיג אותם.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בוקר טוב חברי הפורום אשמח להתייעץ איתכם בנושא הוספת מסך כמסך שני ובעתיד מסך שלישי מטעמי נוחות וגיימינג כרגע יש לי מסך של dell u2414h אני ממש מבסוט ממנו...האם יש טעם לקנות מסך qhd או uhd מבחינת כרטיס מסך יש לי כרגע msi gtx 970 4giga בעתיד אוסיף עד אחד ל sli בגדול השאלה הכי חשובה האם מסך מדגם שונה יפריע לשחק משחקים על 3 מסכים...? ואם יש לכם מסך מומלץ אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך DELL U27 (אני עובד ברזולוציה של 2560X1440) ואני זקוק בדחיפות למסך שני. אני עובד עם כמה דסקטופים במקביל ועם הרבה מאוד חלונות. אני לא משחק. אני מעדיף לקנות את המסך בארץ. אני לא יודע איזה מסך אני רוצה לקנות רק ברור לי שהוא צריך להיות לכל הפחות בגודל של המסך הנוכחי. בהתחלה חשבתי ללכת על לפחות 30 אינץ' אבל אז חשבתי שאולי יש חסרונות בכך שהמסכים בגדלים שונים. אני גם מתלבט בנוגע למסך 4K, אני יודע שזה מייקר מאוד אבל אני מוכן לבחון את האפשרות. במה זה עוזר למי שלא מתעסק בגרפיקה או משחקים (אולי זה עדיף לעיניים?), אני גם לא ממש רואה סרטים במחשב. התלבטתי אם לפתוח שרשור חדש או לא כי היה אחד דומה אבל החלטתי שזה שונה מספיק, אם לא אנא אחדו. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי 19' של סמסונג, אני חושב להוסיף עוד מסך (יש לי יציאה מתאימה בכרטיס מסך). אני רוצה ללכת על מסך רחב. השאלה שלי היא אם אני אקנה 19' רחב, הוא יהיה יותר נמוך מה 19' המלבני שיש לי ואז תהיה אסימטריה מציקה על השולחן. או שזה לא עובד ככה והם באותו גובה והכל טוב ויפה?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי את ה-2711, ונהניתי מאוד משטח העבודה שהוא נתן לי מעבר ל-2407 אליו הייתי רגיל. כעת ברצוני להגדיל עוד את שטח העבודה, פעמים רבות אני מוצא את עצמי עובד עם 3 או 4 חלונות פתוחים ברגע נתון, ומסך אחד פשוט לא מספיק. האופציה שלי עלתה לראש היא הוספה של שני מסכים קטנים משני צדי המסך המרכזי. אין לי כוונה לקנות עוד 27, פשוט יקר מדי, וכל אופציה אחרת שכוללת תוספת של מסך אחד בלבד תראה ממש רע. המסכים שראיתי כאופציונליים למתאר הזה הם שני מסכים של דל, ה-1908FPT או ה-2007FP. אני מעוניין דווקא במסכים לא רחבים, גם בגלל מגבלת מקום, וגם בגלל אסתטיקה. בכל מקרה, אם למישהו יש הצעה למסכים טובים אחרים אני פתוח להצעות. ועכשיו בנוגע לבעיה האמיתית: אין להשיג את המסכים האלו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה הופיעו כתמים שחורים על המסך בחלק העליון קרוב למסגרת. בהתחלה הופיעו נקודות קטנות אבל בזמן האחרון הן הולכות וגדלות. אני לא יודע אם שווה לממש אחריות. ניתן להבחין בכתמים בקלות על רקעים אפורים. השתמשתי ב-Dead Pixel Buddy. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מסך של סמסונג, 2253BW, והוא עבד בצורה מעולה. אבל אני מסתכל עכשיו על המסך, ופתאום שם לב ליותר מ-5 פיקסלים שרופים! איך פתאום נשרפו כל כך הרבה פיקסלים? ואני רוצה לוודא שמדובר בפיקסל שרוף: על רקע לבן, כל נקודה מופיעה בצבעי קשת (וורוד ירוק וכו') וכשאני מעביר עליה את האצבע בעדינות אני מרגיש בליטה. זה פיקסל שרוף בכלל?
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על הופעת יותר מידי פיקסלים שרופים ב-2007WFP בזמן האחרון, שמתגלים כשבועיים(לערך) אחרי השימוש הראשוני? לא נראה כאילו יש איזושהי "בעייתיות" במסכים הללו שיוצרו לאחרונה?
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן ולא לפורום מחשבים ניידים: במחשב הנייד שלי הבחנתי לאחרונה בכתמים לבנים באחת מפינות המסך. זה לא על גבי המשטח עצמו (ניקיתי על כל מקרה) וזה גם לא נובע מהפיקסלים עצמם. נראה לכאורה שמקור הכתמים הוא בתמונה המוצגת, אלא שהצבע בה אחיד בוודאות. שמים לב לכך במיוחד בעוצמת תאורה נמוכה ועל רקע שחור (שומר מסך Blank של חלונות). להדיוט כמוני זה נדמה כעיוות שנוצר ממקור חיצוני כלשהו, אלא שאין לי מושג מהו. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ואיך אוכל להיפטר מהתופעה?
-
- 5 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מעולה, LG1970HR עם 2MS ועם האוכל בא התאבון, אני רוצה גדול יותר ואחרי שהבנתי שאני אוכל לטוס בפלייט סימולטור של מייקרוסופט גם במסך רחב widescreen אז החלטתי שאני אקנה אחד כזה אז התחלטי לחפש ולברר והיום יצא לי לראות את המסך של ?Chi Mei? (גם אני שאלתי "מי?") בגודל 22" עם רזולוציה של 1680X1050 ועם 5ms ואני חייב להגיד שהוא מסך טוב מאוד, אני לא מומחה במסכים אבל ראיתי את המסך בפעולה כברקע רץ סרט ומסביב מסכים נוספים מובילים כמו סמסונג, ויוסוניק וגם המסך שכרגע יש לי LG1970HR והמסך של ?Chi Mei? הראה ביצועים לא פחות טובים ואולי אף טובים יותר, כמובן לדעתי וכל זאת בעין בלתי מזויינת. ועכשיו לדובדבן, זהו מסך גדול "22 ורחב והמחיר שלו ב KSP רק 2350 ש"ח, מאוד מפתה. חיפשתי עליו …
-
- 79 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
סוף סוף המסך שהרבה בפורום מפנטזים עליו (או פינטזו [יש להם אותו כבר]) במחיר טוב אצל פנדה בבטחון אפשר לדעת שהמסך הוא בגרסא A04 ועם פאנל S-IPS http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16194 עכשיו רק צריך לחכות למשלוח שיגיע החודש אם אני לא טועה. תהנו
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
תמונה שמצאתי ברשת של המסך 2007FP עם הפאנל הנ"ל, שהרקע הוא שחור איך אפשר לראות סרטים שהשחור נראה כזה מזעזע? ולעומת זאת קבלו השוואה של שני הפאנלים, השמאלי ISP והימני PVA
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אפשרות שאני יוכל דרך מישהו להזמין מחו"ל את Dell 2707WFP וזה יעלה אותו מחיר כמו 2407. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 האם זה מסך טוב למשחקים וסרטים? אין בו אקטיפקטים כבדים ובעיות גוסטינג כמו ב HC? לא הצלחתי למצוא עליו מידע בפורומים ישראלים. ואם כבר מדברים על הזמנה מחו"ל שניתן להשיג משם את Acer AL2416WBSD 24 אינץ'. כדאי לקנות אותו במידה ולא יצא עם ה DELL? בהשוואות ראיתי שהוא יותר טוב מהסמסונג.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ראיתי את זה באינטרנט אבל לא בטוח אם זה עדכני. האם מסך 27" נכנס לקטגוריה של טלויזיות ונעקץ באפילו יותר מכס? (זאת אומרת 34% מול 17).
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג למסך 27" עם רזולוציה של 1080p וגם שתהיה לו תמיכה ב g-sync. בארץ לא מצאתי מסך עם הפירוט הנ"ל אז חשבתי אולי להזמין מחו"ל. השאלה שלי היא האם כדאי להזמין מחו"ל, השיקול הכספי פחות משחק תפקיד, אלא יותר עניין של אחריות ותיקונים. אשמח לדעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי האם בטוח להזמין מסך מחשב מאמזון? מבחינת ביטוח, שינוע וכו….
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
- 2 followers
-
-
מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמסך בסדר... ואם יש עוד דברים חוץ מזה שכדאי לבדוק סתם כדי לדעת..
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הזמנתי אותו אחרי המלצה מפורום מפרטים. ואני רואה שלא ממש מחבבים אותו פה, להחליף? בעיקר למשחקים ועבודה משרדית.(סרטים דרך הטלוויזיה) עוד משהו, יצא לכם לשחק דרך מסך הטלוויזיה בלבד?(42") זה נוח?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ביחד איתו גם את ה samsung t220p אבל אחרי שקראתי קצת בפורום על המסך הזה, אני מתחיל לחשוש הזמנתי את המסך בהנחה שרזולוציה גבוהה יותר משמע תצוגה חדה יותר ויותר נעימה לעין. אבל אני מבין שאולי יהיו לי בעיות בפעילות השוטפת במחשב (גלישה באינטרנט) בגלל שהכל יופיע לי בקטן מאוד. והראייה שלי היא לא מהטובות ביותר אני חושש ביחד עם המחשב החדש, הזמנתי גם את ה ATI 4870 (גירסה של 1 ג'יגה). והכרטיס הזה חזק דיו בשביל לפעול ברזלוציות גבוהות. אז האמנתי שהמסך הזה הוא אידיאלי לכ. מסך. אז אני שואל (בהנחה שאני עוד יכול לשנות את ההזמנה, כי הזמנתי כבר ביום רביעי שעבר, ובטח חייבו אותי כבר) האם כדאי לבחור במסך אחר? ובאיזה מסך? (מהמבחר ב www.foxpc.co.il כי משם כבר ההזמנה) נ.…
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למחשב בחדש שלי הזמנתי VP930, אך שמעתי שיש איתו בעיות ומריחות במשחקים...אני לא יודע אם זה נכון... אני צריך תגובות דחוף! מה לעשות, מה אלטרנטיבה? האם זה נכון בכלל? והאם אפשר לשנות הגדרות וזה יהיה בסדר... תודה רבה לכולם! רז
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות... שאלות מעמיקות..יצאתי אתמול לפנדה מחשבים בבאר שבע,שאלתי אם יש להם במלאי,דיברתי עם אחד העובדים שבחנות בקשר למסך הנ"ל הוא אמר לי שאין להם אותו במלאי,אבל,המסך הכי משתלם בשוק היום זה הHanns-g והוא אמר שכדאי לי אותו מאוד.[לא מסתמך על דעת שלו זו דעת רבים] לעומת הDELL שאנשים טענו שהוא איטי מאוד למשחקי קונסולות וכדומה,כל מה שנשאר זה שאקבל את המסך מחר..הסכום יצא סה"כ 3050 ש"ח דיי משתלם למשלוח מהיר של עד 48 שעות אספקה לבית הלקוח. כשיגיע ,אעלה תמונות=] תודה לכל מי שהמליץ!!
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קודם כל אני החלטתי להשקיע ולקנות ת'מסך הזה... מכייון שיש פה המון המלצות עליו אבל אני רוצה לשאול האם בכל זאת יש לו כמה חסרוןנות ומה הן והאם הוא יעבוד לי טוב ברזולוציה הטבעית שלו אם הכרטיס מסך שלי זה ראדון X800GTO ואממ זהו בעיקרון אני דיי סגור עליו ואני מקווה שאני לא יקבל אותו עם פיקסלים שרופים למה אני מזמין אותו באינטרנט.... וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד כמה חוות דעת עליו תודה רבה רבה רבה לעוזרים ומגיבים פה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 23:56:27 ואם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה אני יותר מישמח לדעת עליה... כאילו חנות מקצועית ואמינה...ועוד שאלה היא כזאת לפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שאני בכלל לא יקנה את המסך עם פאנל SIPS אלא עם SPVA והשאלה שלי האם ה פאנל PVA שווה את ה240…
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-