מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מסך מגע מקופה רושמת וממנו יוצאים שני כבלים mb-jlvds1 ו mb-com5 האם יש לי איזו אפשרות לחבר אותו למחשב שפועל עליו ווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שאני בהתלבטויות קשות בקשר לסוג המסך שאני יקנה טאץ' או רגיל אם של חברה רצינית או סתם מותג מדבקה עם נתונים גבוהים יותר טובים עם רמקולים או בלי רמקולים וכו' . בסופו של דבר קניתי אתמול מKSP את המסך DELL U2211H שעל פניו בלי 90% מהדברים שציפיתי שיהיו לי על המסך שאני אקנה . והינה כמה נקודות שהופכות אותו למסך שהוא בכמה רמות טוב יותר ממסך LCD אחר בשוק : 1. מסך קל לתפעול ולהרכבה בצורה מפליאה . 2. לא מבריק ולא נוצץ כמו כל המסכים החדשים מסגרת סולידית חלקה פשוטה שמשדרת הרבה יותר סולידיות . 3. כפתורים בצד של הכיבוי והתפריט לא בולטים לעין דבר המוסיף למראה היוקרתי של המסך . 4. תמונה חדה ביותר עד לנקודה הכי קטנה , אין לי מושג למה הרבה אנשים ציינו פיקסלים שרופים וכו' . 5. לא…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מקבל בקרוב את מסך ה26 אינץ של NEC 2690WUXI H-IPS ;D רציתי לשאול, האם עדיף לתלות אותו על הקיר (לחבר כלומר) מאשר להשתמש ברגלית? כמו כן, יש לכם המלצות לגבי מתקני תלייה והיכן יכול להשיג אותם וכו'? אם כבר מתקן תלייה, תמליצו על משהו סופר איכותי, שאוכל להניח עליו מסכים מגודל 26 ומעלה בצורה נוחה ויציבה. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין T240 לבין 2433BW אני יודע שזה הדגם בלי הPIVOT אבל אני לא צריך את זה.. השאלה איזה עדיף? כי לא מצאתי הבדל ממשי כ"כ חוץ משבT240 יש HDMI ומה ההבדל בגימור (rose black, glossy)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות למסך מחשב איכותי. בין 24 ל-27 אינצ', עם רזולוציה של 1920x1080, שתהיה כניסת HDMI. תקציב עד 2,500. ראיתי שרובכם ממליצים על ה-U2412M,הבעיה שאין לו חיבור HDMI. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות בקרוב את המסך אחרי שקראתי פה הרבה דברים חיובים עליו (זה אכן המסך הכי טוב סביב המחיר הזה.. בגלל הפאנל?). בכל אופן, פתאום תהיתי אם אני צריכה לדאוג בגלל הכרטיס מסך העלוב שלי? אני לא יודעת אם בכלל יש קשר, אבל אני לא מתכוונת לשחק ממש. בעיקר גרפיקה\סרטים. (עשיתי חיפוש בפורום וכבר היה פה איזשהו אשכול בנושא, אבל לא נתנו שם תשובה ברורה כל כך, אז אני מקווה שזה בסדר שגם אני שואלת). ואם במקרה במקרה יש פה מישהו שמתעסק בגרפיקה ויודע אם מסך רחב יכול להפריע לשימוש בעט גרפי שלא מותאם למסך רחב..אז זה יהיה נחמד לידע אותי בדבר לפני הרכישה המהוללת (: תודה.
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
נתקלתי בשיטוט אקראי באתר מכירות במסך סמסונג "20 מדגם 203B במחיר פנטסטי של 1700 ש"ח. אני צריך מזה זמן להחליף 2 מסכי CRT ישנים המשמשים לעבודה באוטוקאד בלבד במשרדי. מפרט המסך נראה יפה: Panel Type: a-si TFT/TN Pixel Pitch: 0.292mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 600:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 8 ms Native Resolution: 1400 x 1050 Maximum Colors: 16.2M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link: TMDS Sync Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Max Power Consumption: 45 Watts VESA® Wall Mo…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המסך הנ"ל בציפיה לקבל אותו בפנל A אולם קיבלתי פנל C שלפי מה שקראתי פה בפורום הוא גרוע ... השאלה האם באמת יש הבדל ממשי שדורש שאני אחזיר אותו לספק (כבר דיברתי איתם והם אמרו לי שאין בעיה אני יכול להחזיר ) ולקבל את הכסף רק לידיעה קניתי אותו ב1700 שח ואני לא מתכוון להוציא יותר מזה על מסך ... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך רחב המחובר דרך כרטיס טלויזיה ליאס... והלוגו של הערוץ נגיד כבר מחוץ לתמונה ולפעמים הדמויות שמנות וחלק מהתמונה בחוץ...בקיצור זה לא מוגדר טוב... איך אני מגדיר?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אחרי קריאת המון הודעות פה, ולקיחה בחשבון של תקציב (סביבות ה-1000) ההתלבטות נהייתה בין 4 מסכים: iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 בגלל המחיר תמורת גודל (24") Samsung P2350 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3366 ViewScore, מחיר נוח, גדול (23") Dell 2209WA בגללכם! LG W2353V דומה לסמסונג, ביקורות טובות, HDMI http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 השימוש המרכזי הוא סרטים ומשחקים, אך אני גם קורא המון על המחשב (וכותב פחות, לעתים מתכנת) ואני לא יודע איזה מהם הכי יתאים לי. חיבור HDMI אני לא הכי צריך כי כרגע אין לי לאן לחבר אותו, למרות שבעתיד כנראה יהיה... אבל DVI נראה לי יספיק. רק לLG יש פיבוט, שזה לא הכי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמתחבר למחשב בן 6 שנים עם יציאת HDMI 1 שמחובר למסך טלויזיה,כך שנשארתי עם חיבור DVI האם חיבור המחשב עם כבל HDMI ל DVI אפשרי ?עד שאקנה לבסוף מחשב חדש. מסך U2417H היא בחירה טובה ? לשימוש רגיל במחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך מסוג sumsung s22d300hy led 21.5 inch 5ms להפתעתי הבחנתי שכאשר המסך אמור להציג צבע שחור אז זה יוצא בעצם צבע אפור (צירפתי תמונה) מהי הבעיה? והאם ניתן להפעיל אחריות בגין זה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר גדול P: והאם אני אוכל להשתמש בו כמסך טלוויזיה וגם כמסך למחשב? שיהיה טוב למשחקים,עדיפות לרחב. תודה.
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך DELL 2209WA מהחנות NEXTOP במכירה הקבוצתית שפורסמה באתר החברה (מספר מכירה 3864). לצערי קיבלתי מסך פגום ונקסטופ התנערו מהאחריות שהובטחה לרוכשים במכירה הקבוצתית באופן שלדעתי הינו מקומם ובעייתי. בתאריך 24-09-2009 קיבלתי באמצעות UPS את המסך DELL 2209WA E-IPS בבדיקת המסך מייד לאחר פתיחתו והרכבתו מצאתי כי: באיזור מרכז המסך נתגלה פיקסל לא תקין ברור ובולט. עפ"י תנאי האחריות של המכירה הקבוצתית הנ"ל (בידי צילום מסך בזמן ביצוע ההזמנה) נכתב באתר Nextop כדלהלן: *** אחריות לפיקסל 1 לשבוע הראשון החלפה מיידית !! מייד עם קבלת המסך ועוד באותו יום , לאחר גילוי הפיקסל הנ"ל (ובעיות נוספות שיפורטו בהמשך), התקשרתי לשרות Nextop, ויעקב ענה לי. דיווחתי לו על כל הבעיות שהתעוררו …
-
- 76 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מסך קטן וקומפקטי (חדר קטן) אשר ישמש בערך בחצי מהזמן כטלויזיה (שמחוברת לממיר YES) ובשאר הזמן כמסך מחשב לכל דבר לשימושי טקסט בעיקר ואולי גם קצת סרטים. לא ברור לי כל כך מה עדיף לחפש לצורך העניין - מסך טלויזיה (סטייל טושיבה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=524178) או מסך מחשב שישמש כטלויזיה. מה שאני כן מבין זה שהרזולוציה של מסך מחשב גבוהה יותר - השאלה איך זה מתבטא בצפייה בשידורי טלויזיה. עד כמה שאני מבין יש לי אופציה לרכוש מסך עם כניסות מוכנות כבר (ASUS PW201, DELL 2007) או לחבר בעזרת TVBOX. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע לאופציות ומהי לדעתכם האופציה העדיפה. אשמח גם להכיר חנויות שהיה לכם נסיון טוב עימן. בתודה מראש לכל העונים זיו.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו כמסך למשחקים. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ מניסיון או מהנתונים היבשים?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
איך הביצועים של ה-viewsonic VX922? הוא שווה את הכסף? ואיך הוא בהשוואה למסכי 19' אחרים באותו טווח מחיר (1,900-2,000) אז קיצר שאלתי היא אם הוא מומלץ - פרט נמק והסבר ;D
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכנות מסח בגודל 22" וחשבתי ללחת על המסח של קזירוקס מצופה זרוכית http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599110 האם כדי לי לכנות אותו ? נ.ב הוא לצורחי משחקים וסרטים עם יש לכם משהוא אחר באותו תקציב אני ישמח מאוד רק חשוב שהיה את המסח בשקפ אלטריק תודה מראוש וסליחה על שגיות הכתיב מקוה שלא עברתי על החוקים אני חדש פה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב בתקציב של 1800 עד 2200 עם המיפרט הטכני הכי טוב יחסית לתקציב שציינתי ומיועד בעיקר לסרטים עדיף שיהיה 20 אינץ אבל לא חייב .בבקשה תעזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כבר שבוע שהמסך שלי לא נדלק בבוקר. אני לא מכבה את המסך, רק את המחשב, הנורת בקרה עדיין מהבהבת אבל לא עולה כלום על המסך. הנחתי שיש מצב זה בגלל הקור אז עם מייבש שיער חיממתי איזה 20-30 שניות מאחורה ונדלק, מאז כל פעם כדי להדליק אני חייב לתת לו חימום. המסך כבר לא באחריות אבל הוא במצב חדש, וזה לא משהו שהיה לי חורפים קודמים. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה לדעתכם מעיד שהמסך בדרך להשרף ? אשמח לכל מידע שקשור בנושא! עריכה : מסך מחשב MAG IPS 22". לא יודע דגם מדויק. אגב עוד שאלה. יש לי מאחורה חיבורים של DVI ו VGA. במחשב יש לי יציאת HMDI וVGA לכן כרגע משתמש בכבל VGA. האם יהיה הבדל באיכות אם אשיג כבל DVI לHDMI? או שזה לא קריטי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מסך עד גודל 24 שיהיה לו רמקולים, מתקן תליה לקיר וממיר DVB מובנה לשידורים הדיגיטליים. יש כזה חיה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש. השימוש הוא בעיקר ביתי, גלישה מסמכים וכו׳, גיימינג קל פה ושם. האם מקובל היום לקנות מסכים 4k לשימושים האלה? איזה יתרונות / חסרונות לעומת hd רגיל? והאם הבחירה במסך 4k תחייב כרטיס מסך חיצוני או שהליבה המובנית כמו ryzen vega 11 מספיקה לשימוש השוטף? (בהנחה שאין ציפיות לביצועים מרשימים במשחקים, הגדרות נמוכות יספיקו ואפילו רזולציית hd זה לא נורא אם למסך יהיו יתרונות בשימוש השוטף). אודה לדעתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עוסק בעריכה ועיבוד תמונות שאני מצלם ואני רוצה לקנות מסך הסט המושלם שנראה זה עם המסך של אפל כי יש לי נייד של macbook pro והמסך החדש ממש מתאים אבל בכל זאת האם הוא שווה את המחיר ? הוא גובל למחירי מסכי ה eizo שנחשבים כמסכים לעורכים גרפקים וכו' השאלה מה הוא המסך העדיף ? תודה. אם אפשר לפרט מה ההבדלים בינהם במפרטים שכעובדה יראו שיש הבדל משמעותי ולא זה יותר טוב וזה פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בואו נתחיל מזה , בלי לקרוא הרבה , הלכתי לסוף לסיכום , יש את רשימת המסכים , ירדתי למסך המומלץ שהינו : Chimei 222h עכשיו אני מסתכל על הנתונים שלו , ומסתכל על הנתונים של : EIZO FlexScan S2201W ל EIZO FlexScan S2201W יש יותר היתרונות מאשר של Chimei , אז מדוע בחרו את Chimei ? ל EIZO FlexScan S2201W יש אחריות מורחבת , יש אגונומיקה מעולה , אין בעיית ארגונומיקה כמו בשל Chimei , האם זאת טעות של רושם הכתבה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-