עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by matanf,

מחפש מסך 19".. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, גלישה, משחקים פה ושם, פוטושופ, ואני מתחיל מידול (גרפיקה). ושהבסיס לא יהיה גדול מדי.. תמליצו בבקשה.. מתן.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  2. אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 או יותר. ם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by chudik,

שלום חברים . הייתי מעוניין שתמליצו מסך למחשב LCD 24 אינץ טיילתי לי בכמה אתרים בדקתי שרוב המסכים 24 אינץ הם בעלי גודל נקודה 0.27 ורובם אם ניגודיות 1:1000 וגם 350-450ו cd/m² וריפרש רייט 5מילי שניה מצד שני מסך ASUS מציע 1:3000 אם בהירות 450 cd/m² 2 מילי שניה פלוס רמקולים ומצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים אך מעבר לכל זאת , נראה לי מונפץ היחס ניגודיות1:3000 והריפרש 2 מילי שניה מה דעתכם ? הייתם ממליצים לי לקנות מסך ASUS ?! או שמשהו אחר תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eyalll,

היי רציתי לדעת איך המסך T220 של סאמסונג? הוא טוב? איטי? אמרו לי שהוא מעולה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  5. שלום, חיפשתי לאחרונה מסך (תקציב של עד 1300 עם חריגה קטנה קטנה) שיהיה 22 אינץ' ועדיפות גדולה למסך רחב. 2 מסכים שבלטו לי הם LG 2253TQ ו SUMSUNG 2253BW. רציתי לדעת מה מבין 2 המסכים האלה עדיף, ואם לא אחד מאלה תמליצו לי בבקשה על מסך שיענה על הדרישות שלי. תודה ד"א, הכרטיס מסך שלי זה 8600GT 512MB זה יהיה בסדר עם מסך של 22 ורזלוציות גבוהות?

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by HNR,

קניתי מסך חדש Asus VW222U הוא פועל סבבה אבל אחרי שמכבים אותו או שהוא נכנס למצב המתנה כשלא משמשים במחשב איזה 15 דקות כשמנסים להדליק אותו הוא מראה No-signal... אחרי זה אני עושה RESTART ואז רואים תמונה... מישהו יודע למה זה ?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עלה לי 1050 ב BUG ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מסך 1) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694986 מסך 2) http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=651&catcode=&AdCat=&parentid= תנו לי חסרונות ויתרונות של שני המסכים. ומה יותר שווה רק ברצוני לציין שאת המסך הגדול יש לי כבר בחדר השאלה היא עם שווה לי לקנות תמסך ה19 אינץ למחשב ולהשאיר את ה26 בתור טלוויזה ולא גם כמסך מחשב בתודה מראש venom99

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי לפני שנתיים וחצי מסך 17" של PROVIEW החברה ממנה קניתי את המסך (מאשדוד אם זה משנה משהו) כבר כנראה לא קיימת הטלפון לא זמין והמקום כבר מושכר לטובת חנות אחרת.... אני יודע שיש בדר"כ אחריות ל 3 שנים... אין לי את הטופס אחריות, אבל יש לי את הקבלה/חשבונית של הקנייה וגם על המסך יש את המדבקה של היצרן שאורמת שהמסך יותר בדצמבר 2005... אפשרי לקבל על המסך אחריות עוד ולהחליפו או לתקנו? איפה אפשר לעשות את זה? (אצל היבואן או במקום כלשהו אחר?) בתודה מראש רמי

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  10. אני מתכנן לקנות מסך חדש.השימוש העיקרי שלי יהיה משחקים אבל מן הסתם חשוב לי שייראו בו גם סרטים טוב וגלישה והכל.. אני שמעתי הרבה דברים טובים על Dell 2007WFP והבנתי שהוא כרטיס מאוד משתלם לצרכים שלי. מישהו יכול לאשר אותו?הוא יכול להריץ את המשחקים החדשים כמו crysis , creed וכאלו ללא שום האטות או ירידות ב FPS שיכולות לחול בעקבות המסך? יש אולי דגם יותר מתקדם ששווה לקנות עכשיו?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by OverclockedMyToaster,

שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. סוף כל סוף החלטתי שאני רוצה לקנות את המסך dell 2007fp כבר התרשמתי מהמסך והחלטתי שהוא עונה על כל הציפיות שלי, אך אויה גיליתי שהמסך הזה לאט לאט (או די מהר) נעלם מהחנויות, אפילו כאלא שמפרסמות את המסך באתר (על פי חיפוש בזאפ) לא בהכרח מוכרות אותו. כרגע יש לי אופצייה אחת של חנות בראשון foxpc אין להם מסך במלאי ולא כל כך ברור מתי יגיע אחד (לפחות 3 שבועות). אם אתם מכירים חנויות שיש להם את המסך במלאי או יכולות להשיג אותו בזמן קצר, חנויות אמינות שנמצאות באזור מרכז כמה שיותר קרוב לאזור ראשון, אודה לכם מקרב לב. (אגב לפני שמציאים, גולדטופ בראשון לא מוכרים את המסך למרות שהוא מופיע להם באתר)

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by gman_il,

אני שוקל לקנות אותו כמסך למשחקים. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ מניסיון או מהנתונים היבשים?

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by BenBezalel,

האם ככל שתדירות המסך נמוכה יותר יש יותר לאגים במשחק??על התזוזה במשחק? למשל עד עכשיו הייתי עם מסך של 75HZ עכשיו אני על 60 האם זה משפיע?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by MBN,

קיבלתי את המסך לפני שבוע ועוד לא ראיתי ביקורת על המסך אז החלטתי לכתוב אחת קצרה. בגלל שאני עצלן לא יהיו תמונות בביקורת מה בקופסא + קצת על ההרכבה אז ככה, קיבלתי אותו עם כבל VGA, כבל DVI, דיסק התקנה לדריוורים ודיסק ל-pivot. היה רק צריך לחבר את התחתית של הרגל למסך. הרגל מתחברת למסך עם בורג (שאפשר לחבר גם בלי מברג), יש לרגל מין תופסן ככה שצריך לחבר את התחתית באלכסון ואז ליישר אותה, לא מסובך. באופן כללי התחתית יחסית כבדה אבל זה מצויין כי ברגע שהמסך על שולחן ממש נוח לשנות את הגובה שלו או להטות אותו בשביל ה-pivot. הרגל של המסך נעולה עם פין מתכת שצריך להוציא רק אחרי שהמסך כבר עומד על השולחן. טיפה קשה להוציא אותה. ואין פיקסלים שרופים בכלל! ;D איכות תמונה טוב אני לא בדיוק …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by julbo,

אני מתכנן על מחשב למוזיקה וסרטים רציני. אני אוהב איכות תמונה, מה יהיה עדיף פלזמה או LCD אינץ 32 ? ובכלל איך אני מנצל את הHD ממחשב הכי טוב? תודה מראש לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לציין מסך מדהים הT220 לא יודע מה אמרו על בעיות כיול הוא מגיע עם כיול מצוין מהקופסא. איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by balon007,

אני יודע שהתקציב די נמוך אבל זה מה שיש לי... המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואולי לקצת משחקים ופוטושופ (לא רמה גבוהה). יש לי GEFORCE 9600GT 512MB. תודה.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by PriorTak,

הי אני מעוניין לקנות מסך 20"-22" בתקציב של עד 1000 שקל בערך. הבעיה שלי היא שהמסך יתחבר למחשב ישן עם כ. מסך 9600PRO - כרטיס בן 6-7 שנים. אני ממש לא יודע אם יש מסך שיוכל לפעול עם הכרטיס הזה... לפי מה שהבנתי מסכי 20-22" דורשים כרטיס חזק יותר כי יש להם רזולוציות גבוהות יותר... חוץ מזה - יש מסכים טובים בתחום המחירים הזה? אפילו יותר נמוך אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by smit,

שלום לכולם, יש לי מסך ASUS VW222U כבר מספר חודשים ולפעמיים אני נתקל בבעיה מוזרה המסך מחובר ללאפטופ בחיבור אנלוגי לפעמיים, לא תמיד, המסך מרצד בצבעים כהים כמו שחור / אפור. ברקע לבן אין בעייה. כלומר אם הדסקטופ שלי כהה, ויש ריצוד אז זה נראה כאילו התמונה מתבהרת ומתכהה מלמטה למעלה.. ושאני פותח דף לבן זה מפסיק. מקווה שהסברתי את עצמי טוב, בעייה באמת מוזרה... לפעמיים אין בעייה בכלל. כאילו יכול להיות שאין ריצוד או ריצוד קל ממש שלא מורגש, אבל לפעמיים זה דיי בולט.. פתוח להצעות לנסות כל דבר.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 3pac,

אני מחפש מסך בסביבות 700 ש"ח. המסך מיועד לאינטרנט בעיקר . אפשר המלצה למשהו כזה בבקשה ?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by tamir245,

טוב,אז אחרי הרבה זמן שהייתי נעול על ה2408 וחיכיתי לרוויזייה החדשה שלו,הגיעה הפתעה של מסך 27'' במחיר מדהים,השאלה האם יש איזה קצ' וזה פאנל TN או בעיות שאמורות להפתר בגרסא חדשה כמו ה2408 וכדו'... יש איזה לינק של זיגזג וגם פנדה עכשיו הוסיפו אותו לקטלוג - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22900 אם למישהו יש איזה השגות על המחיר הזה ויכול להוסיף,אשמח...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. במידה ואני קונה את המסך הזה,אני יכול לחבר ישירות את הממיר של יס אליו ולראות טלוזיה באיכות רגילה לכל דבר? כיוון שלא ראיתי חיבורי RCA במפרט הנושא מאוד חשוב לי כיוון שהמסך הזה עתיד לשמש כטלוזיה.והבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר שנקרא TV BOX שעושה את העבודה עבור מסכים שאינם מסוגלים לקבל שידור ישיר מממיר טלוזיה. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם המגמה לא אמורה להיות הפוכה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.