עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך החדש של אייסר הוא גדול, רחב, קעור, איכותי ותומך FreeSync, אבל גם יעלה לנו ממש לא מעט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%a9%d7%92%d7%9d-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94/

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by myjunkmail0000,

קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה... השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר??? האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי.. הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA) האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by cars racer,

אני רוצה שיהיה למשחקים וסרטים ב2500 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  4. שלום יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים... למישהו יש מושג מה זה? ולא זה לא בעיות ראיה 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה לא משהו קיצוני, אבל אני חש בזה בעיקר על רקע לבן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Discovery,

היי, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שלי. הכרטיס מסך שלי זה: Asus 980TI STRIX 6GB אני רוצה מסך שהיה שווה את התמורה שלו. ואני רוצה לשחק על 1440P... ראיתי את המסך של דל על הנייר יש לו מפרט מעולה 1ms וכו. https://pcpartpicker.com/part/dell-monitor-s2716dg איך הוא? הוא שווה את המחיר? אני אשמח גם להמלצות אחרות על מסכים.. בתודה, ישי.

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by OverclockedMyToaster,

שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by somsomlo,

איך הוא? הוא נראה טוב. אבל איך הוא לעומת ה VP930

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  9. אהלן ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול, קיבלתי מקרוב משפחה מסך mag innvision 17" דגם LT765S ראיתי שיש לו חיבור למחשב בלבד + חיבור לאנטנה. ללא מקור מתח, כלומר, איך המסך בעצם פועל? מאיפה הוא מקבל את המתח ניסתי לחבר למחשב והמסך לא נדלק. יש עוד שני חיבורים של LINE IN/OUT אבל זה לא קשור לחשמל שהמסך צריך לקבל... מישהו מוכן לזרוק לי קצת מידע על המסך ואיך בדיוק הוא פועל, ואיך מפעילים אותו? תמונה של המסך:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by biodome,

איזה מסך פשוט כדאי לקחת? מדובר על מישהו בן 50+, שרק גולש באינטרנט. אני מניח שעדיף רזולציה לא גבוהה מדי שהטקסט לא יראה לו קטן מדי.. חנות באזור המרכז (ראשל"צ-ת"א). שוקל את הבאים: Acer V193wab Fujitsu LL3200T Fujitsu SL3220W Samsung 943BWX Plus LG W2043T Mag TP2053W דעות? הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eegg,

מה ההצעה שלכם למסך לגיימר הכי זול שאפשר

13. אני בכיוון של 20" והמסך יהיה מיועד בעיקר למשחקים. בעיקרון יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל גם זה גמיש. לפי התגובות שראיתי, אסוס (MW-201U) ודל (2007WFP) נחשבים למסכים טובים - אבל הם יקרים יותר. השאלה היא האם שווה להשקיע עליהם או שבמקרה שלי ההבדל לא יהיה מורגש ואוכל להסתפק גם בסמסונג (206BW) שעולה כ- 1400 ולחסוך קצת כסף. מה אתה אומרים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by yuvi1,

שלום לכולם, אשמח להמלצה על מסך מחשב גודל 24 אינטש (לא קעור) , עבודה עיקרית כתיבת קוד, בעיקר Visual Studio ועבודה עם דפדפנים. חיבור hdmi מהלפטופ. אשמח להמלצות מניסיון אישי ועל דגמים חדשים כמובן. תודה רבה לעונים.

15. יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by Morphine,

אני עומד לקמות מחשב חדש כולל מסך, ואני צריך ייעוץ לפני רכישת המסך. הדרישות שלי הן מסך 22' של סאמסונג (האמת, רק כי יש להם שם טוב ואמין). המסך צריך להתאים למשחקים כבדים ולסרטים כמובן. יש כל כך הרבה נתונים ואני לא ממש מבין מה צריך כדי שיהיה מסך טוב, ואני חושב שזה גם לא כזה משנה, העיקר שיש תמונה טובה. האם מסך שיענה לצרכים שלי ניתן להביא ב900 ש''ח? האם זה תלוי גם במחשב שאקנה? (יש קשר בין איכות הצפייה לכרטיס מסך, מעבד וכו'?)

17. Started by Dubek,

שלום. לאחר תקופת גסיסה ארוכה, החלטתי להחליף את מסך ה-CRT בו אני משתמש ולגאול אותו מייסוריו. אני מחפש לקנות מסך LCD בסביבות האלף ש"ח, כאשר איכות מסך חשובה לי הרבה יותר מהגודל (אין לי שום צורך במסך יותר גדול מ-17" אבל גם אין לי התנגדות למסך כזה). אודה לכם, אם תוכלו לתת לי המלצה למסך הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב שלי. דרך אגב, מצאתי בוואלה-שופס את המסך הבא http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia20w2mstuk מישהו יודע משהו על החברה הזו? כי המפרט של המסך נראה טוב, ויש שלוש שנים אחריות, אז האם כדאי להסתכן?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by dolev16,

שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by מושמוש,

לפעמים אני נתקל במסכים או בכרטיסי מסך שבהגדרות שלהם כניסת\יציאת DVI מוגדרת עם האות D או עם האות I . מה ההבדל בין השניים?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. קניתי מסך LG1970HR ואני לא מצליחה להוריד את המעמד שלו? עזרה!!! אני מפחדת לשבור..

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by emperor,

שלום, רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי, הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI) דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה איך ניתן לסדר את הדברים? תודה

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by nadavcj,

LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  23. השימוש - עריכת תמונות מקצועית. תקציב - אשמח למספר הצעות בין 1000-2000 שקלים. תודה.

24. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל של 32 אינטש בטווח מחיר של עד 5000 ש"ח רוב שימושו יהיה לחיבור למחשב על מנת שאוכל לשחק במשחקים (המסך יהיה תלוי על הקיר ובמרחק של מטר ממני) וקצת לראות טלוויזיה דרך HOT ממתין להמלצות שלכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omery000,

כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות מסך חדש, והמסך העיקרי שרציתי זה u2711 ועכשיו כשמחליפו נכנס אז זה השתנה ל- dell 2713hm. לאור החשיפה הרבה בזמן האחרון של מסכי 27' מחברה לא מוכרת בעלי פאנל IPS במחיר מצחיק חשבתי שאולי יש אלטרנטיבה יותר טובה, רק הבעיה היחידה שלי עם מסכים אלה - כל המסכים מבריקים. הדרישות שלי מהמסך הם: 27', פאנל IPS, בהירות גבוה (350cd/m2+), רזולציה של 2560X1440, וכמובן שיהיה מט. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות! תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.