עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by b3ta0,

אני מחפש מסך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקי מחשב גם FPS. עדיף מסך IPS ולא TN מצאתי אפשרות אחת, מה אתם חושבים? U2211H וכמובן עוד הצעות שלכם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by omerh,

אני לא יודע אם זה הופיע רק בשבוע האחרון או שהבחנתי בזה רק בשבוע האחרון אבל יש "פסים" על המסך שלי. אלו מין פסים שקופים, כמו הפרעה כזו, שנעים למעלה ולמטה (אפשר לראות אותם כאילו הם נעים מלמעלה למטה או להיפך). הם מאוד ברורים על רקעים בצבע מסויים, בעיקר כחולים עד כמה ששמתי לב. לדוגמה, זה מאוד ברור בצבע שקוד ה RGB שלו הוא: #4d658b בדקתי את זה במערכת הפעלה נוספת (WIN, LINUX) וזה מופיע בשתיהן. אין לי מחשב נוסף עם חיבור VGA אבל במסך ה built in של הנייד שלי זה לא קורה, אז לא נראה שזה הכרטיס מסך, כך שהדבר היחיד שאני יכל לחשוב עליו הוא או תקלה במסך עצמו או תקלה ביציאת VGA. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה SPEC המומולץ בערך למסך LCD, נומר 20+ אינץ'.... בהירות? ניגודיות? רזולוציה טבעית? מה נחשב למפרט טוב..? בראל.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רכשתי היום Dell 2007WFP חדש ואני חושב שיש לי זליגת אור! הינה התמונות: התמונות צולמו כאשר האור והנגודיות על 0 והמסך עם רקע שחור. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אשמח להמלצות. בזמנו היו לי Dell ואהבתי אותם. עכשיו צריך להמליץ לסטודיו לעריכה על מסכים . שוב תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by גד :),

מסך בגודל 24, מישהו מכיר? כדאי? המחיר קורץ (כרגע 897 ₪ ) ASUS vz249q (פאנל IPSׂ) כדאי לחבר שני מסכים כאלה להרוויח שטח עבודה, או שיש חלופה טובה יותר?

7. Started by Roeebaeloha,

שלום ראיתי פה בפורום המלצות לקניית מסך 1440p והומלצו לי שלושת המסכים הבאים: QNIX QX2710 X-Star DP2710 Crossover 27Q נאמר לי שכמה פה בפורום קנו את המסכים הללו מ-Ebay רציתי לשאול אם על המוצר נילקח מכס ומע׳׳מ וכמה יצא הסכום הכולל? ובכלל על חוית רכישת המסך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by elad_nisim,

שלום אני מחפש מסך טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח בעיקר לגיימינג יש לי כרגע מסך AOC E2343F ואני מעוניין לחבר את שניהם כשהחדש ישמש כמסך הראשי שלי . הכרטיס מסך שלי זה sapphire hd 7950

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by anat1,

תקציבכם: 1000 חריגה:0 מה השימושים שלכם?: גיימינג , סרטים וכו מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם כרטיס מסך Sapphire HD 7850 1GB GDDR5 בקשות מיוחדות: אין גודל מסך רצוי: לפחות 20 אינץ

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by rroonnii,

1.במשחק BF2142 יש לי מקסימום של רזולציה - 1280 960 מדוע זה ככה? הרי למסך יש תמיכה גדולה יותר. במסך הקודם שלי [CRT] כמובן היית תמיכה עד רזולציה ענקית 2000 ומשהו. לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק? 2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים? ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שימושים 1. טלויזיה מחובר לממיר HD הוט (בינתיים בלי ערוצי HD) 2. מסך נוסף למחשב (P4 2.4 או לפטופ עם ותק של שנתיים P M 1.7 לשימוש מהמיטה בעזרת מקלדת / עכבר אלחוטי -> מיקום הטלויזיה כ- 2 מטר מרחק צפיה מהעיניים. א. סרטים כמובן אם יהיה ניתן אז HD (אם לא יחכה עד להחלפת המחשב). ב. גלישה באינטרנט. ג. שימושים אחרים ... (אשמח לרעיונות ... משחקים לא יוצא לי לשחק כמעט בכלל) אגב דחוף רוצה לנצל את מבצעי סוף השנה ... מה שאומר קונה היום! איזה טלויזיה כדאי לקנות FHD או HD ready? התלבטות היא בגלל השיקולים הבאים: 1 > האם רזולוציה של FHD לא תתן לי פונטים קטנים מידי או מעוותים בגלישה באינטרנט או שימושים אחרים (בגודל של 32 אינץ ובמרחק של 2 מטר בערך)? 2 > הסיכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by kalimero1234,

על איזה בהירות מומלץ לכוון מסךCRT ? 17 אינץ אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה להזמין את המסך של lg דגם W2486L מחיר 1300 ש"ח איך המסך הזה בהשוואה לאחרים. המסך מיועד בעיקר לסרטים full hd ומשחקים. ראיתי מסכים יותר זולים האם יש לכם המלצה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by benyben,

שלום אני משתמש במסך חדש - ורציתי לשאול כיצד עושים ...... קליברציה לצבעים (color calibration). יש הצעות? האם יש כלי מיוחד (תוכנה חיצונית)? וגם - מה עדיף, להתשמש בהגדרות של המסך עצמו (ז"א - לשנות את ההגדרות מהמסך עצמו דרך התפריט שבנוי בו), או דרך תוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Mr.Pepo,

אהלן. רכשתי לאחרונה מחשב חדש (8700k, 2080ti) ואני מתבלט בנוגע למסך שינצל כשורה את המפרט. המחשב מיועד בעיקר ללמידה עמוקה ועיבוד תמונה אולם מדי פעם אני בהחלט מתכוון לשחק. לאור הבאנצ'ים האחרונים, אני מתבלט בין מסך 1440p 144hzלבין 4k 60hz. לא הצלחתי להבין מחיפוש בפורום איזו טכנולוגיה עדיפה. מה דעתכם? האם יש חנויות שניתן להתרשם בהם מההבדלים בין הטכנולוגיות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : אני יודע שאפשר לשנות בyes ל16X9 אבל איך רואים סרטים שלא למסך רחב או סתם ערוץ 2 10 או אחרים. אשמח לדעת איך רואים אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה ומסך רחב אם זה מקובץ או שפשוט לא רואים על כל המסך? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Sting,

שלום, אני רואה המון תכנים באיכות HD של 720P ונמאס לי כבר מהמסך הקטן (אך האיכותי) שלי בגודל "17 , רציתי לשאול היות ומסכים ברזולוציה הזו לא כל כך נפוצים האם יש לכם המלצות\ביקורות למסכים איכותים אך לא יקרים מידי (גדלים 27" ~) שכדאי לי לשים עיין עליהם ברזוליצה של 720P קרי 1280x720 ? תודה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by g1zey,

תיכננתי לקנות את הLG 1970HR , ויצא לי להסתכל קצת באתרים על עוד כל מיני מסכים ובדרך ראיתי את המסך הזה : BenQ FP93GX . רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ? ואם כן איך הוא והאם הוא עדיף על ה LG 1970HR ? ד"א לינק למסך : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Pika007,

שימו לב- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 הפרטים טובים, אבל על החברה AOC שמעתי דברים לא טובים כל כך (על מסכי ה LCD שלהם למחשב) מצד שני, הטענה היחידה בזאפ על הטלויזיה הזו היא שהשלט מרובע לגמרי וקשה למצוא איזה צד זה מה בחושך. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכל החברים\ות היקרים\ות . התבטלה לי עסקה על מסך שרציתי (EIZO S1910), הדגם שרציתי במחיר ובמס' התשלומים שרציתי אזל מהמלאי ולדגם החדש הייתי צריך להוסיף עוד כ-500 ש"ח. המחשב אמור להגיע בתחילת שבוע הבא ואני תקוע בלי מסך . הביטול בסופו של דבר יצא לטובה משום שכעת אני נאלץ לרדת במחיר מסיבות השמורות במערכת. השימושים העיקריים במחשב לפי הסדר הבא יהיו : 1) פוטושופ וכד'. 2) אופיס ואינטרנט. 3) סרטים ומשחקים. אני מתלבט גם בין שני המסכים הבאים, כאשר הנטייה היא למסך הראשון.מה דעתכם עליהם: 1) XEROX XAP-192i - בגולדטופ מוכרים אותו ב- 1824.18 ש"ח, 5 שנות אחריות באתר הלקוח. 2) SONY SDM-HS95D - בטרקלין חשמל מוכרים אותו ב- 1899 ש"ח. אני נוטה לכיוון של ה- XEROXבגלל האחריות הטוב…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by AmiT-AmiRa,

איך המסך מחשב Samsung S24A300BL LED למשחקים ולצפייה בסרטי HD? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 תנו קצת חוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אנחנו קונים עוד מחשב ולכן צריך מסך חדש, אני כמובן מנצל את זה ומעביר את המסך שלי (SONY 17" LCD). אני מעוניין במסך 20-24" רחב, עוד לא החלטתי איזה בדיוק, הייתי רוצה רזולוציה 1920*1200 לFHD, אך ראיתי שאין מסכי 22" FHD ומסכי 24" מתחילים מ1700-1800 שקל ואני לא יודע עד כמה איכותיים הם במחירים האלה. השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים, משחקים, תכנות, אני לא גיימר, ומחשב חדש אני יקנה רק בעוד כמה חודשים כך שאני לא מתכוון לשחק יותר מדי. אחת הסיבות העיקריות שאני רוצה לעבור בגללה למסך 20"+ היא יותר שטח עבודה, 1024*1280 כבר מזמן לא מספיק. התקציב הוא 1500 שקל אבל מאוד גמיש, אם זה שווה את זה, גם 2000 שקל יתקבל, אשמח גם להמלצות לחנויות באזור דרום השרון/גוש דן, כרגע אני מתכ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי חברים, תנו לי את ההמלצה שלכם למסך ב800 שח, 21.5" גודל מינימלי. ללא חריגה בתקציב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי היום מסך "LG 22 , אחרי קריאה מרובה העניים מתעייפות מאוד , חשבתי לעזור לעצמי ולקנות מסך גדול יותר ואיכותי , כזה שאיכות התמונה שלו גבוה ופחות מאמצת את העניים . כמו שרשמתי אני קורא הרבה, אבל גם משחק גם מידי פעם (BTF4) התקציב שלי לא כל כך מוגדר, אין לי בעיה להוציא גם +-2500 שקל , אבל אני לא רוצה שיהיה מצב שאני מוציא סכום כזה "סתם" , כי זה התקציב שרשמתי, אלה כי ההבדלים שווים את הפרשי המחיר . אני אשמח גם לשמוע את דעתכם ,האם באמת מסך גדול ואיכותי יעזור לעניים?. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.