עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by XMB,

אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ranran,

אני עכשיו רואה שכולם מדברים על A05 אז מה חדש בוא? וניסיתי לחפש לא מצאתי בדיוק מה..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בלילה כשאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק, ואני צריך לכבות את המסך מהכפתור כיבוי שלו כדי שלא יפריע לי לישון. רציתי לדעת אם זה מזיק לכרטיס מסך. אם משנה, יש לי מסך NU L922A 19". וגם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. :s05: ? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? ? ? מה שמעניין אותי במיוחד זה האם אני אוכל לחבר אליו xbox360 ולראות יפה ולא מתוח, אם בכלל זה אפשרי

6. Started by BEN903,

http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={B91AA13D-6B02-4538-8595-19D7D93B487F} אם אפשר המלצות למסכי 19 זולים אבל טובים חנויות באיזור חיפה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yacovmateo,

שלום אני מחפש מסך LCD לא משנה לי כמה אינצ אבל שיהיה 17 מינימום עד מחיר של 650 ואם אפשר אפילו להביא לי מסך פחות זול ואפילו תהכי זול שיש שעולה 550 ככה אני לא מתכוון לשחק במשחקים זה מסך רק לאינטרנט תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה דעתכם הנה הקישור, הוא יוצר ללא מכס אז כנראה רק מע"מ , יוצא פחות מ 1400 שקל כולל הכל מחשב בעיקר לפרויקט תיכנות קצת משחקים, והטלויזה של החדר http://www.ebay.com/itm/New-ACHIEVA-Shimian-QH270-Lite-27-LED-Quad-HD-DVI-2560x1440-16-9-6ms-PC-Monitor-/110833856200?pt=Computer_Monitors&hash=item19ce366ec8#ht_11029wt_1102

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by liormor,

צהריים טובים! אחי רוצה לקנות מסך 24 אינצ' למשחקים יש לו כרטיס מסך : Nvidia winfast px 9600 gt התקציב שלו עד 1400 ש"ח בטוח הוא צריך חיבור DVI האם הוא צריך גם חיבור HDMI? אפשר לקבל המלצות בבקשה? הוא ראה את המסך של SAMSUNG דגם BX 2450 האם זה מסך סבבה בשבילו? תודה רבה ליאור

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by KiDi,

שלום אני מתלבט בין המסכים הנ"ל, השימושים שלי מצריכים בעיקר שטח עבודה גדול מה שאומר באופן טבעי ללכת על מסך בעל רזולוציה גדולה יותר, אולם, המחיר גם מהווה פאקטור רציני. קראתי כאן בפורום וראיתי שלמסכי 23'' יש בעיה עם הצגת פונטים? מישהו יכול להרחיב על זה? בנוסף גם קראתי שלצפות בסרטים בFHD לא מומלץ על מסכי 23'' ועדיף מסכי 24'' אם זאת, אני לא יודע עד כמה האמירות האלו נכונות או תלויות מסך, ולכן אני שואל אתכם. אם ההבדל במחיר היה מזערי הייתי הולך על ה24'' אבל בגלל שיש הבדל לא קטן על האינץ' הבודד אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע את הכסף או שזה בזבוז. בנוסף, מה אתם אומרים על הסמך של סאמסונג שציינתי ואיך הוא עומד מול השניים האחרים? על הדף הוא נראה אותו הדבר(מול ה23). 2 שאלות אחרונות: אם י…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. האם איכות חשובה לכם יותר מרזולוציית וקצב התצוגה? הדגם החדש של החברה הטאיוואנית המוכרת עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה

12. Started by lesForce,

טוב קודם כל אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני חושב שזה המקום הכי קרוב להתאים... פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני גולל את העמוד כלפי מטה ומעלה אז זה לא גולל חלק כמו שהיה פעם אלא בקפיצות שנורא מציקות... זה קורה גם בתיקיות ובאינטרנט . איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש והמשך ערב נעים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by zionc,

שלום, אני מחפש טלויזיה "32 עם פאנל IPS שתשמש גם כמסך מחשב. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שחשוב שטלויזיה תתמוך גם ב CHROMA SUBSMAPLING 4:4:4 יש כאן מישהו שיודע איזה דגם טלויזיה מהדגמים שיש היום בא עם פאנל IPS וגם תומך ב CHROMA SUBSAMPLING 4:4:4? התקציב הוא לא בעיה. תודה מראש, ציון

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by גל עודני,

היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה זמן תגובה של 1ms רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC תודה:)

15. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב ואחת התכונות החשובות לי ביותר היא האפשרות לחברו גם כטלוויזיה. בכל אופן, אין לי ממיר והטלוויזיה מתחבר ישירות לקיר (חיבור של כבלים). על החיבור כתוב 75ohm Ant . (אני מבין מפה שזה חיבור של אנטנה ?) בכל מקרה, ערכתי חיפוש בפורום והבנתי שמסך שיכול להתחבר גם כטלוויזיה ומומלץ הוא Chimei CMV-222H האם אכן אצליח לחברו. החיבור נראה כך: זה מחובר לקיר: וזה לטלוויזיה: האם אכן ישנו חיבור מתאים במסך הנ"ל או במסך אחר שאתם מכירים ואם לא אשמח לשמוע פתרון חלופי. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by lalamosaka,

אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by rivzid,

לאחר הרבה מאד התלבטויות קניתי את הP2250 של סמסונג. קניתי אותו ב WALLA SHOPS ב875 שקלים. קבלתי את המסך היום והוא פשוט נפלא הבדל עצום מהמסך הקודם שלי 931bf שהיה לגמרי לא רע. אני לא משתמשת כמובן במקסימום הרזולוציה שלו אבל התמונות יפות וחדות מאד,ניתן לכוון כמעט כל פרמטר,כולל את זוית המסך. בסך הכל נראה לי שעשיתי קניה טובה. תודה לכל העוזרים והמיעצים הסבתא מחיפה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ykg,

היי קניתי היום את המסך הנ"ל והגיע איתו כאבל בקצה אחד הוא USB ובקצה השני הוא מרובע כזה, מזכיר חיבור של מדפסת. ניסית לחבר את הקצה USB למסך אבל אין תצוגה. למה משמש הכבל הזה? האם ניתן לחבר את המסך הזה למחשב ב-USB? https://www.google.co.il/search?q=usb+hub&espv=2&biw=1920&bih=951&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_zoS3krHJAhXEUhQKHbLbBnMQ_AUIBigB#tbm=isch&q=usb+printer+cable&imgrc=sbOFgIEGTwL7NM%3A זה הכבל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. בבקשה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המסך הנ"ל. המסך אמור לשמש לגראפיקה ולמשחקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. המסך הוא עבור משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות 1080P, 2160P. איך לי העדפה למותג אבל כמובן שמחפש משהו אמין מניסיונכם לפי התקציב הנמוך שניתן זרקתי תקציב מקסימלי כי אין לי ממש מושג מה טווח המחיר אבל כמה שפחות עדיף. תודה.

22. Started by life5252,

שלום לכולם מחפש מסך לגיימינג בלבד ללא הגבלת תקציב חשבתי על הדגם הזה ASUS PG35VQ אין אותו למכירה כרגע לפחות לא בארץ לצערי אשמח לקבל המלצה פתוח להצעות

23. שלום,אני קונה מחשב בעיקר למשחקים. כרטיס מסך ראדון 5850 ראיתי מסך של סמסונג P2350 23 אינטש, שאלתי היא האם הוא טוב למשחקים ושווה 965 שח? האם הןא FHD והאם ה 5850 יתמודד איתו?ואם לא איזה עוד 22 או 23 מומלצים?רק סמסונג.תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר. אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות. כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3.. השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים) תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by RJ1,

אני שוקל לקנות LCD אבל לפי מה שהבנתי יש לזה הרבה בעיות, שלטעמי לא שוות את ההשקעה, כמו: זויות צפיה, פיקסלים מתים, מריחה וכו'. במסכי CRT אין כל הבעיות האלה, אז אני רוצה להבין למה למרות זאת כדאי לעבור ל-LCD? מה הופך אותו לכל כך טוב שכולם קונים אותו?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים