עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by le011,

ישנה אפשרות לקחת את המסך הנ"ל במחיר של 1350 שקל. מה דעתכם? מסך 19" עם כניסת DVI 4 MS מצורף מפרט טכני מהאתר של היצרן תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הצבעים ובעיקר השחור לא מספיק "כהים",והתמונה "בהירה " מדי, לא חד מספיק,ניסיתי לכוון אבל ללא שיפור. בהירות 80% קונטרסט 95% custom color R 98% G 97% B 97% sharpness 90% חיבור HDMI ל DVI האם עשיתי משהו לא נכון ? כיצד ניתן לשפר ? תודה.

4. Started by serg90,

היי, בהמשך לדיון: מחפש מסך בטווח 2000-3000 פחות או יותר ברזולוציה 27". 4K/2K לא בטוח מה יהיה עדיף לעבודה עם פוטושופ/לייטרום, אז משאיר את זה כאופציה פתוחה. חייב לפחות IPS, כיסוי מלא ל-sRGB כש-AdobeRGB נחמד אם יהיה, אבל לא חובה בשלב הזה (במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המסך). רצוי מאוד אופציה ל-pivot, ומהירות תגובה לא זוועתית. כרגע שוקל את U2715H. האם יש מסכים משמעותית טובים יותר בתקציב הנ"ל, או שזאת תהיה הבחירה הכי מתאימה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dudyphoto,

שלום לכם הזמנתי את ה DELL U2711 אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפיים הבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVI לא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהם ובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזה או שמא מדובר בכבל DVI יעודי ? אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVI בנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונה תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sdfzxc,

שלום, אני לא מבין הרבה בתחום ולכן מבקש דעתכם על מסך שמצאתי. אני מחפש מסך בגודל 21 אינץ', לשימוש משרדי בעיקר.. אני לא אראה בו סרטים כי יש לי טלווזיה ליד שמחוברת למחשב. מצאתי מאמר של אתר wisebuy.co.il בו הם ממליצים על Samsung BX2253. יש לי הנחה של 30% באופיס דיפו (של חבר לאנשי קבע) ולכן אני יכול לקנות אותו בכ600 ש"ח (860 ש"ח לפני הנחה): http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007QtkXq9QBhI9v8atxd649pp:12bbi68k5?id=4349163&pr=&N=2 חיפשתי ביקורות על המסך ברשת אבל לא הצלחתי למצוא.. גם לא באנגלית מה דעתכם על המסך? האם בתקציב דומה (אני יכול להתגמש בעוד כ150-200 ש"ח אם זה שווה את זה) כדאי לרכוש דגם אחר? תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לפני חודש בערך קניתי VP930 שהגיע מושלם, ללא פיקסלים מתים.. (בדקתי עם deadpixelbeddy) עכשיו פתאום מצאתי, באמצע המסך, פיקסל שחור (שבולט על כל צבע חוץ משחור - בדקתי שוב עם התוכנה). אני רק יכול לשער שזה נגרם לפני כמה ימים, מהתנתקות של הכבל חשמל שהיה רופף בטעות, בזמן שסבבתי את המסך... האם יש איך לתקן את זה????

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ranran,

אני עכשיו רואה שכולם מדברים על A05 אז מה חדש בוא? וניסיתי לחפש לא מצאתי בדיוק מה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אני שוקל לקנות את המסך של חברת AOC מדגם e2476vwm6 לינק : http://us.aoc.com/monitor_displays/e2476vwm6 המסך הוא בעיקר למשחקים, לא תחרויות בלאגנים אלא לחוויה הביתית השאלה אם זה מסך שיענה על הדרישה? האם הוא מסך אמין? האם חברת AOC מייצרת מסכים איכותיים? ( אף פעם לא יצא לי להתנסות איתם ) תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by OmriS5,

שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nanus,

הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים

12. אם לומר את האמת אני לא באמת מרגיש הבדל גדול בין מסכים.. כל עוד הם לא גרועים (ויש כמה כאלו). אני מפתח תוכנה והרבה על טקסטים וקריאות תוכן. חשבתי ללכת על 32 אינץ עם 4K עכשיו ? הייתי עם המסך הנ"ל ועוד אחד 24 אינץ FULL HD. לא בטוח שאני מתחבר לשני מסכים, אולי מעדיף אחד גדול. או אולי את זה פלוס ה24 (ואולי בזווית ?) אוהב לחלק את המסך ל2 (ואולי ל3?) *חייב שיהיה לי מטען למחשב עם THUNDERBOLT ישירות מהמסך + יציאת וידאו - הכוונה שכבל אחד עושה את הכל בלי חיבורים מיותרים (יש לי LENOVO YOGA עם TYPEC) * חייב שיהיה DAISY CHAIN (שאפשר לשרשר מסכים) ראיתי את זה https://ksp.co.il/web/item/219817 זה דומה למה שהיה לי ? יכול להיות שאין אפשרות לשרשר פה …

13. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... כבר תקופה אני מת למסך יותר גדול כדי לשחק BF3, חיפשתי כל מני אלטרנטיבות כמו לחבר שלושה מסכים יחד ושיתפקדו כמסך אחד, מה שיגדיל לי את שטח המשחק ובשביל זה הייתי צריך במקרה הטוב אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך+הורדה של כמה הגדרות במשחק כמו AA ובלור בכדי שה-FPS לא ירדו. או לפנות לאלטרנטיבה היקרה של מערך קרוספייר . לאחר מחשבה עמוקה החלטתי ללכת פשוט על מסך יותר גדול, חיפשתי וחיפשתי ביד 2 ומצאתי מסך של סמסונג שהוא גם טלוויזיה מדגם P2770HD שנמכר בזאפ ב1850 , הבן אדם מכר אותו ב500 ש"ח בלבד, איזה בעסה איך פספסתי את זה. מאז אני נעול על מסך 27 וחוץ ממסך כזה חדש לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת, לא ממש בא לי להשקיע עכשיו 1850 שקל. יש למישהו רעיון למסך אחר איכותי במחי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by omerico22,

שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shloosh,

אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. האם איכות חשובה לכם יותר מרזולוציית וקצב התצוגה? הדגם החדש של החברה הטאיוואנית המוכרת עשוי להיות בדיוק מה שאתם מחפשים לכתבה

18. Started by einpoklum,

קניתי בשמחה ובששון V930 של ViewSonic (אחרי ש-1970HR לא היה, אז החלטתי שזה סימן משמיים לקנות מסך עם פאנל יותר איכותי; ואז EIZO לא היה אז החלטתי שזה סימן משמיים שלא להקשיב לסימנים משמיים). בכל מקרה, אני מרוצה ממנו בסה"כ, חוץ מ-3 בעיות: 1. לוקח לו הרבה זמן לעבור רזולוציות (נגיד, 3 שניות) 2. לפעמים האור מצידי המסך משתקף ב-bezel, שבמקרה שלי הוא כסוף (לא היה שחור), וזה קצת מסנוור 3. כל פעם שעוברים רזולוציות ה-@$%#% הזה חייב להודיע לי על איזה input הוא בחר ע"י מלבן כחול שעליו רשום DVI (וזאת למרות שלא החלפתי שום input!) עם בעיות 1 ו-2 אני פשוט צריך ללמוד לחיות אני מניח - אבל אין איזו דרך להגיד למסך הארור הזה לא להראות לי את המלבן הכחול עם כיתוב סוג ה-input? ניסיתי דרך התפריטים, ז…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום כידוע לכם, אני קונה טלויזית LCD בקרוב, השאלה שלי היא כזו- את הטלויזיה אני מתכוון לחבר למחשב בשביל לראות סרטים ב HDTV (לא נכנס על DVD של 4.7 ג'יגה, מן הסתם) אז רציתי לשאול- האם יש הבדל קריטי בין האיכות בחיבור VGA ל DVI? במסך המחשב שלי, סאמסונג 730B, ההבדל נראה לעין רק באיכות הטקסטים, וזהו. מה לגבי הטלויזיה? o_O

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, מבקש המלצה למסך 27" מסך מחשב גודל 27 תקציב 1600 כרטיס מסך:GTX 1060 המלצה למסך

21. Started by Manti2222,

שלום מקצוענים ! אני שואל בשביל ידידה. היא רוצה מסך LCD באזור ה-1500 ש"ח. (17 או 19 אינטש). צרכים : * בשביל ילדים מגיל 8 עד 20 שנוהגים לשחק במחשב. * הוא צריך להיות יפה ואסטתי. (מאוד חשוב). * שאפשר לראות אותו גם מזווית רחבה יחסית בצורה טובה. תודה מראש, מנטי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by OverclockedMyToaster,

שניהם עולים בסביבות 1300, אבל אין לי מושג מה יותר איכותי מבין שניהם. אני מחפש מסך ל50% אינטרנט ועבודה משרדית, 40% משחקים, 10% סרטים. כמו כן, אם יש מועמדים טובים יותר בתקציב - אימרו לי. אני יכול לקנות רק מ KSP\BUG\TMS. תקציב: 1300-1400. כמו כן - האם יש למסכים בתווך מחירים הנ"ל אפשרות חיבור לממיר? האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Titan777,

שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yaarix,

שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכם, אני מעוניין להזמין עבור העובדים המתכנתים 8 מסכי מחשב. חשובה לי מאוד מאוד רמת האיכות והחדות, שהטקסטים הנקראים והנכתבים יהיו ברורים וקריאים ברמה שלא תעייף את העיניים או כמה שפחות. לגבי גודל חשבתי על 23 אינצ' אבל אשמח לדעות של המנוסים מכם. מחיר- עד 1000 למסך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.