עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GPS,

היי אני מחפש מסך 22 אינצ' רחב עד 1300 ש"ח, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר. הבנתי שבמחיר הזה אני יכול לקבל רק TN אין לי בעיה אם זה כי אני לא עובד עם טקסטים למשך הרבה זמן, אני רק מבקש שלא יהיה מריחות במשחקים. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by jaco21,

שלום ברשותי מסך DELL U23HM והייתי מעוניין לחבר לו עוד 2 מסכים בגודל זהה. לשימוש במשחקים לתמונה פנורמית אשמח להמלצה לדגמים והאם חשוב שמסכים אלה יהיו באיכות גבוהה או שמספקים דגמים פשוטים? יש לי כרטיס מסךSAPPHIRE RADEON HD6950@6970 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הי. ניסיתי היום לחבר מסך נוסף למחשב הנייד שלי באמצעות כבל VGA (המסך הוא מסך פשוט ורגיל לחלוטין מבית APEX). הבעיה היא שבכל מס' שניות המסך הופך לשחור ומיד חוזר להציג תמונה. בשלב זה מופיעה בפינה של המסך המילה VGA. (יתכן שהמסך מעביר בין הכניסות השונות?) שום שינוי שניסיתי לקבוע בהגדרות המסך עצמו (OSD) או בהגדרות של כרטיס המסך לא פתרו את הבעיה. המסך מחובר למחשב נייד בעל כרטיס מסך מדגם NVIDIA 860. למישהו יש רעיון? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מחפש מסך להורים שלי, שכבר הזדקנו ואני רוצה לפנק אותם עם 19 אינץ, לא רחב!, בכדי שיוכלו לראות יותר טוב. התקציב הוא 1350 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אך הם צריכים את המסך רק לצורכי אינטרנט ולא גרפיקה ואני חושב שזה מספיק. אני שמתי עין על VA912 Viewsonic שעולה 1350 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=304727 אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ומי שיש לו המלצות אחרות. תודה רבה מראש. ליאור

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  5. Started by saar,

היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by digitalseeker,

אני מחפש לשדרג את המסך שלי. לצערי אין OLED במחיר סביר. היום יש לי DELL U2711. חשבתי לרכוש מסך QUANTUM DOT, הדברים הבאים הם MUST: לפחות 27" - עדיף יותר. IPS VESA (בשביל הזרוע). הייתי שמח לתכונות הבאות: קצב רענון גבוה - 100HZ ומעלה CURVED G-SYNC 21:9 הדגם היחיד שמצאתי בינתיים זה ASUS PA329Q - הוא עונה לכל הדרישות MUST שלי...אבל לאף אחת מהתכונות שהייתי שמח לקבל.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by alonkl,

קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by davidz85,

לפני פחות מחודש קניתי מKSP מסך 26 אינץ' מדגם SAMSUNG 260HD. הכל עבד בסדר גמור ללא שום בעיות, עד שאתמול הבחנתי בפס בצבע סגול, שרואים אותו בבירור על גבי רקע שחור, ואת הפס הזה רואים בכל מצב שמשתמשים במסך, בין אם בHDMI, DVI, מחשב טלביזיה או כל יציאה אחרת, הפס לא משתנה, מופיע באותו מקום, גם בשינוי רזולוציה. דיברתי עם KSP והם אמרו לי שהאחריות נופלת במקרים האלה על חיון, מה שדי מעצבן כי המסך פחות מחודש אצלי. השאלה שלי היא האם חיון עושים בעיות או שהם מייד יחליפו לי את המסך בחדש..? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. האמת שאני לא מבין גדול במסכים, אבל נמאס לי מהsamsung syncmaster 997mb 19 אינץ' שיש לי פה, מגושם, גדול ותופס לי מקום שאני צריך אז החלטתי לקנות מסך דק ... עכשיו מה דעתכם על samsung 2043BW LCD 20 אינץ'? זמן תגובה 5 מילישניה וניגודיות 1:8000 זה מספיק? יש לציין שאני לא משתמש במחשב הרבה למשחקים, אולי לעיתים נדירות מאוד וגם אז לא המשחקים הכי חדשים וכבדים שיש, אתם יודעים משהו כמו הירוז 5 יתאים לי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. הצבעים כהים מדי לדעתי. וכשיש תמונות עם צל, הצל נמרח על יותר ממה שהיה במסך הקודם. איך צריך לכוון את הגדרות המסך? או שיכול להיות שהמסך בנוי כך ואין מה לעשות?

11. Started by mambo,

ראיתי בזאפ מסכי ענק למחשב - מעל 25 אינטש. והשאלה שנשאלת - מדובר באמת במסכי מחשב או שבעצם זה לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש הבדל עקרוני בין טלוויזיות LCD למסכי מחשב LCD?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  12. חשבתי לרכוש מסך חדש עם המפרט (בחתימה) שאמור להגיע אלי בשבועיים הקרובים. זה תלוי בכמה אצליח למכור את המסך הנוכחי, שלפחות יכסה חצי מהעלות של החדש. אין לי מושג בדברים האלה, ואני לא יודע אפילו כמה לבקש על המסך הנוכחי! אז כאמור, מדובר במסך סמסונג 2253BW, אין שום פיקסל שרוף, עובד מעולה ואין בו שום תקלה או שריטה. 450 ש"ח נשמע מחיר הגיוני, נמוך מדי, גבוה מדי? *זו לא מודעת מכירה, אני אפרסם אחת מתאימה בטריידזון אחרי שאקבל תשובה. באתי מתמים לשאול סה"כ מה הערך כי לא מתמצא בזה... תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by markizik,

בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  14. שלום ברצוני לקנות מסך LCD למחשב עכשיו רוב העבודה שלי במחשב היא בתוכנת הCUBASE שזה אומר אם אני בשוונג אני יכול להיות במחשב 7 שעות ברצף כלומר אני מתעסק במוזיקה אז מסך למשחקים לא מעניין אותי מיצידי שיהיה 8MS אבל שאני יכול לשבת 6 שעות מבלי שיכאבו לי העניים ושידפקו... נוחות מקסימלית אך חשוב שיהיה: מסך רחב חברה מוכרת לפחות 19" חיבור DVI טווח מחירים מ1000-1500 אםםם זהו אשמח לעזרה... נ.ב האם עדיף לקנות 2 מסכי CRT 19 אינץ לחבר צמוד וככה להרוויח מקום עבודה שזה מאוד חשוב .... אם כן אז לא איכפט לי אני בונה שולחן ענק ולא יפריע לי.... העיקר הטיב תודה לכם אנשים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by crazyfunk,

אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות. אני אקח זוג מסכים מאחד הסוגים או אחד 24. מה אומרים? מחירים (בש"ח): Dell 2007FP x 2 = 5000 Viewsonic VP930B x 2 = 4300 Dell 2407WFP x 1 = 4800 על הVP930B שמעתי דברים טובים מאוד. ה2407WFP נפלא אך קטן יותר בשטח העבודה ביחס לשני מסכים. עדיין לא החלטתי מה עדיף? מסך רחב רצוף - או שני מסכים שאני יכול לעבוד באפליקציות במקביל. (לשני האפשרויות יש פלוסים ומינוסים) רציתי לדעת יותר על ה-2007FP. האם הפאנל שלו איכותי? איך הוא יגיב לי במשחקים (GHOSTING)? איך הוא מציג סרטים? ושאלה מאוד חשובה.. האם הוא מגיע בכל מיני גרסאות לפאנל - שצריך לבדוק - ושאפשר בטעות "ליפול" על סדרת ייצור בעייתית? מה אתם הייתם קונים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dan1111,

האם ייתכן שהדגם הזה של LG: L1900R שמפורסם בכל אתר כשהוא בעל זמן תגובה של 2MS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 הוא בעצם 4MS? (לפי האתר לבדיקת סוג פאנל שפורסם בפורום: http://www.tftcentral.co.uk/ ) - תעשו חיפוש לסוג הדגם. ועוד משהו: למה מתכוונים כשכתוב על זמן תגובה שהוא G2G? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, כרגע המחשב שלי מחובר לטלויזיה LCD 32 של טושיבה עם כבל VGA, מהאחר ונהרסות לי העיניים מלקרוא בו שעות על גבי שעות טקסטים של וורד\אינטרנט והרזולוציה של המסך מאבדת חלק מהתצוגה חשבתי לקנות מסך נוסף... מאחר והמחשב מחובר כבר לטלויזיה המסך הנוסף לא יהיה לצפייה בסרטים\סדרות... כמו שכתוב בנושא אני רוצה להשקיע באזור ה1000-1500~ ש"ח על מסך 22 או 24 אינטש. קראתי פה כמה ביקורות\המלצות על ה CHIMEI 222H ובינתיים תכננתי ללכת עליו... מבחינת חיבורים וארגונומיה הוא נשמע סבבה... מבחינת איכות אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים שציינתי גם זה יתקבל תודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by liran22,

קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by talisman,

חשוב שהמסך יהיה מותאם למשחקים. אין כניסות מיוחדות שמעניינות אותי. אם אפשר מסך טוב עם חריגה של עד 200 שקלי מהתקציב אז זה גם בסדר גמור. תודה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by m0sh,

טוב חברים מעניין אותי לדעת מסך LCD הכי טוב שיש(עד 2000 שקל) בעקרון התקציב הוא 1800 אבל אפשר לחרוג עם עוד 200 אם יש למה תאמת לא כל כך מעניין אותי משחקים...אלא יותר טקסט ... אבל תכלס אם אתם חושבים שזה הרבה מידי כסף אני יכול להסתפק על משהו יותר זול תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EyalRDT,

אני מעוניין לקנות את המסך הזה בעיקר בשביל סרטים ומשחקים, השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי באיכות בינו לבין T240HD. כמו כן הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו בכל מה שקשור לאיכות שלו (למען הסר ספק אני מדבר על סרטים ומשחקים ממחשב PC) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by DennisZ,

(אם זה מתאים לפורום צרכנות, אשמח אם תעבירו לשם. לא ידעתי לאן זה מתאים יותר.) אני מתכנן לקנות את המסך Dell U2412M ואני רוצה להמנע מכמה שיותר תקלות (שמעתי שיש בעיות עם זליגת אור וכו'). במסך הקודם שלי היה פיקסל שרוף וזה מאוד עצבן אותי. דיברתי עם KSP ואייבורי - אייבורי אמרו שאי אפשר לפתוח את המסך במקום וKSP אמרו שאולי יסכימו לעשות את זה אם אני אגיע לא בשעות העומס. מה אתם ממליצים לעשות? לוותר על זה או ללכת לחנות אחרת (ואם כן, איזו?). בנוסף איפה אני רואה איזה REV אני מקבל? (הבנתי שיש REV כמו 00 שיש בהם תקלות וכאלה כמו 05 ו06 שתקינים.) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Mor_S,

אני עכשיו מתלבט בין אלו: P2250 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 P2350 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2350 P2370 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370 הבאתי קישורים מWalla משום שZap לא עובד, וגם זה התוצאה הראשונה שהיתה. בתודה. דרך אגב עם יש מסכ/ים יותר טוב/ים אז אשמח לשמוע עליהם, [22-24].

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by lol_minbet,

וכן קראתי את המדריך למסכים ולא פירטו שם לאיזה שימושים הוא יעיל, מישהו יכול להסביר? אני משחק בהרבה משחקי FPS ורואה הרבה סרטי HD אם זה משנה תודה

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  25. אהלן, אני קונה מסך חדש, הוא ישמש למשחקים ולסרטים\סדרות. אני לא צריך גודל מפלצתי בעקרון, אבל לא אכפת לי לקבל כזה יש לי אפשרות לקנות את ה-Samsung 932BF ב1250 ש"ח ואת ה-Samsung 226BW ב1480 ש"ח. לפי הביקורת של האתר ה226BW קיבל ציון די גרוע, אבל הם קיבלו את הפאנל שנחשב פחות טוב. אין לי מושג איזה גודל אני רוצה ואם אני רוצה Widescreen או רגיל - קיוויתי שתוכלו להמליץ לי לפי השימושים. תודה רבה עריכה: היי, הבחור למטה הציע לי את המסך Asus VW222u. אני קצת מוגבל במקום, ואני צריך לדעת בדיוק מה המידות של המסך (כולל מה שמחזיק את המסך). אני לא רוצה להסתמך רק על מה שרשום באינטרנט. תודה (אני צריך רק את הגובה)

• 6 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.