עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zabal12,

שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Nimrod Nir,

אני מחפש מסך מחשב שיתאים למפרט הבא: מעבד: Quad Core i7 6700 3.4Ghz כרטיס מסך: MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC מה ההצעות עבור 24 אינטש? מה עבור 27 אינטש? השימוש הוא גיימינג / צפייה/עריכת וידאו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ychig,

http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9271 מתי נראה לכם שיגיע לארץ ? בחו"ל הוא אפילו זול מה2209WA ב30 דולר בערך.. יש מסך נוסף חדש IPS FHD 23 של דל : http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9270

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by foxil,

שלום, אני מעוניין במסך 27 עם 4K בתקציב 2000 מטרת שימוש הינה זום, תוכנות אדריכלות וחיבור סטרימר לצפייה בסרטים רצוי שהמסך יהיה בעל שתי כניסות HDMI (מחשב וסטרימר) USB שמתחבר למקלדת ועכבר (ככה קל לי להעביר ממחשב למחשב עם כבל USB שמתחבר למסך מבלי ליפול רכיב USB אלחוטי של מקלדת) ויכולת להסתובב את המסך בצדדים והכי חשוב,פחות עייפות מול המסך תודה רבה לעונים

6. Started by deannahum,

מצטער שאני מעלה את השאלה הזאת דווקא כאן אבל אני חייב שכמה שיותר אנשים יראו את זה ומהר ! למי ששמע או לא יש מבצע לשקם אלקטריק של מסכי מחשב כאשר קונים מסך מקבלים מכונת אספרסו איכותית של דלונגי... והמבצע נגמר מחר ! לכן אני צריך עזרה דחופה ! עכשיו, יש לי התלבטות קשה בקשר למסך שאני חייב שמישהו יבוא וממש יוכל להסביר לי טוב.. אני מעוניין במסך SAMSUNG 940BW : http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications שהוא מסך רחב... השאלות שלי הן : * עד כמה המסך הזה הוא באמת רחב ? כלומר איך אני יכול לדעת אם הוא צר מאוד או פחות ? * האם השימוש במסך רחב מורח תמונות ? * יש חיסרון בשימוש במסך רחב ? * מישהו ממליץ לקנות את המסך הזה ? * האם מסך רחב משמעו …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום,אני קונה מחשב בעיקר למשחקים. כרטיס מסך ראדון 5850 ראיתי מסך של סמסונג P2350 23 אינטש, שאלתי היא האם הוא טוב למשחקים ושווה 965 שח? האם הןא FHD והאם ה 5850 יתמודד איתו?ואם לא איזה עוד 22 או 23 מומלצים?רק סמסונג.תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by lalamosaka,

אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by deannahum,

שלום ! אני מתכוון לקנות מסך במסגרת המבצע של שקם אלקטריק למי ששמע ואני מתעניין במסך SAMSUNG 940BW עם המסך הרחב... (4ms) רציתי לשאול האם זה משתלם לקנות מסך רחב ? האם זה נוח ? טוב למשחקים ? כדאי או לא ? בבקשה תנו לי את חוות הדעת בהקדם כי המבצע מסתיים מחרתיים, וזה מסך שבאילת עולה רק 1465 שקל וחבל...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, ברשותי המסך של דל 2209WA. ולאחרונה התחילו כל מיני מריחות לצד ימין והכול נראה די זוועה, במיוחד בסרטים ומשחקים שאז כל התמונה מרוחה / כאילו שיש לה צלליות/שכפוליםם בהירים. זה מטריף אותי. מה אני יכול לעשות? בתודה מראש =].

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ROTEMan,

אני יודע שנושאים כאלה נתחנים כאן עד עפר אבל עדיין אין לי את התשובה.. מהו מסך ה22 אינצ' הכי טוב שיש , לא משנה מחיר או יחס של עלות תועלת , פשוט איזה מסך יתן לי את התצוגה הכי טובה? האם המסכים האלו ניתנים לתליה על הקיר ללא הרגלית שלהם? והאם צפויים בחודשים הקרובים לרדת מחירי השוק?... כי הקנייה ממש לא דחופה לי. תודה, רותם..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zeez100,

מי יכול להמליץ לי על מקום לקנות מסך כזה בזול

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by psybrain,

רציתי לדעת מה ההבדל בין כל מני סוגים של פאנלים של ips למשל hips sips וכו.. ומה זה 6 ביט 8, ו 10? יש כל כך הרבה חברות שיש להם פאנלים כאלה למשל פיליפס , דל, hp, איזו וכו.. מה ההבדל ומי מתמכה בזה הכי טוב אני מעוניין לקנות מסך איכותייי 23-24 אינטש.. המלצות וקצת פרטים לא יזיק?!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yacovmateo,

שלום אני מחפש מסך LCD לא משנה לי כמה אינצ אבל שיהיה 17 מינימום עד מחיר של 650 ואם אפשר אפילו להביא לי מסך פחות זול ואפילו תהכי זול שיש שעולה 550 ככה אני לא מתכוון לשחק במשחקים זה מסך רק לאינטרנט תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by liran2003,

אז מה עדיף? ראיתי לאחרונה מסך led של lg שנמכר ב-1350 ש'ח. האם הוא עדיף על מסכי ה-e-ips (דל 2209 לדוגמא)? עריכה: בטעות פרסמתי פה, אשמח אם תעבירו לפורום מסכי מחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by psychuil,

האם ל2209 יש הבדל משמעותי שמצדיק את האקסטרה 200-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מה קורה, חברים? אני בתהליך של קניית מערכת מחשב חדשה כולל מסך. הדרישות : תמיכה בFULL HD (רזולוציה 1080P), מסך WIDE איכות צבעים גבוהה, חדות חזקה, קונטרסטיוט גבוהה, מהירות תגובה קטנה ( רצוי קטן מ-5MS)... אני לא מבין ממש בין כל הפאנלים המוצעים. החברות העדיפות הן סמסונג / DELL. מעדיף מסך 24 אינץ' לשטח עבודה ועריכה גרפית גדול יותר, אך מוכן להתפשר על 22 אינץ אם שאר הפרמטרים (היותר קריטים, כמו FHD, חדות ואיכות צבע) גבוהיים ועדיפים יותר. עדיפות נוספת לכניסת HDMI ולסטנד מסתובב לתצוגת המסך לאורך. (עדיפות פחות קריטית, אבל ישפר את הבחירה ) אשמח להמלצות למניהם! תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני שואל בנוגע לדל 2007. אני גר בת"א ומתבלט אם לקנות בירושלים ב-2000 או בנתניה ב-2145. אני לא רוצה לנסוע לירושלים כל פעם שיש פיקסל שרוף. אז סתם תוהה מה התכיפות שבה אני אצטרך לבצע את הנסיעות האלה. ודבר אחרון, האם אני צריך לקנות מתאם מיוחד כדי לראות בHD או משהו כזה? יש לי GTS 8800 תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. החלטתי להתפשר ל 1280 רזולוציה בגלל התקציב יש לי חכרתי בהרבה פורומים ומצאתי כמה מסכים שמומלצים מבחינת חברה .עכשיו התנאים שלי שהמסך יהיה כך 1 קרינה קטנה בלי מאמץ לעניים 2 שיהיה אפשר לראות סרטים ובכללי מזוויות נורמליות ולא כמו במחשבי נייד הישנים שרק מי שבמרכז רואה נורמלי אני לא מדבר שיהיה ממש מהצדדים אבל שיהיה נורמלי לפחות הצפיה מהזוית 3 איכות צבעים וראיה טובה שלא יהרוס לי את העניים{בגלל זה אני מחליף את המסך 21 שלי } 4חברה נורמלית לא צריך פיצוץ אבל שלא תיהיה גרועה שתוך שנתיים אצתרך להחליף מסך 5 שלא יעבור את המחיר 1800 ש"ח המסכים שראיתי עליהם ביקורות טובות אך אני לא יודע אם הם מתאימים לתנאים שלי מה שכן המחירים שלהם מאד מתאימים לי הנה> 1650 DELL 1907FP 931B Samsung 1500 Sam…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי חברים, אני מחפש מסך לאחותי לצורך עבודה משרדית מהבית (אופיס וכו'). המסך הזה גדול (31.5), רזולוציה 4k פנאל IPS ויש חיבור type-c עם טעינה של 65w (חוסך חיבור של מטען). כמה שאלות: חוות דעת שלכם על המסך? הצעות לדגמים נוספים מתאימים? האם לדעתכם אחותי (שעבדה על מסך 24) תתרגל בקלות לגודל או שהמסך עלול להיות גדול מידי עבורה? והאם מסכים קעורים (הדגם הזה לא) מומלצים לעבודה משרדית? תודה! צחי

22. Started by k[]m,

האם כדאי לחכות למסך ה-LED החדש של סמסונג - http://www.engadget.com/2009/01/13/samsungs-led-backlit-p2370l-lcd-monitor-looks-good-for-399/ או ללכת על 2209WA? השימוש למשחקים עם כרטיס HD5850. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב, אני מחפש המלצות למסך מחשב LCD 24-26 אינץ' איכותי, עד מחיר של 3700 ש"ח , ושהפאנל אינו TN . השימושים העיקריים למסך יהיו משחקים כבדים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה . הכרחי שהמסך יתמוך בFULL HD . במידה ויש מסך מחשב (שהוא לא בעצם מסך טלויזיה שתומך בחיבור למחשב,אלא מסך מחשב ) LCD 26 שעומד בכל הדרישות פרט למחיר ניתן יהיה לחרוג במחיר עד ל4,000 ש"ח. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Mr.Pepo,

אהלן. רכשתי לאחרונה מחשב חדש (8700k, 2080ti) ואני מתבלט בנוגע למסך שינצל כשורה את המפרט. המחשב מיועד בעיקר ללמידה עמוקה ועיבוד תמונה אולם מדי פעם אני בהחלט מתכוון לשחק. לאור הבאנצ'ים האחרונים, אני מתבלט בין מסך 1440p 144hzלבין 4k 60hz. לא הצלחתי להבין מחיפוש בפורום איזו טכנולוגיה עדיפה. מה דעתכם? האם יש חנויות שניתן להתרשם בהם מההבדלים בין הטכנולוגיות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. ואני מחבר אותה לרשת האם אני יכול לחבר מלקדת ועכבר לטלוויזיה ולגלוש דרכה באינטרנט וכמו כן לצפות בתכנים בצפייה ישירה? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.