עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, מבקש המלצה למסך 27" מסך מחשב גודל 27 תקציב 1600 כרטיס מסך:GTX 1060 המלצה למסך

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by fakeman,

ערב טוב! אני מתלבט אם לרכוש את המסך. הבנתי שהוא לא מתאים למשחקים שזה חלק מהשימוש שלי(לא שימוש עיקרי) השאלה עד כמה זה יהיה נורא מבחינת כל מה שקשור למריחות overdrive trailing, input lag וכו'.. כי אני כן משחק ואני לא רוצה שזה יהרוס לי את החוויה? יש מסך אחרת מומלץ? אני צריך את היחס של 16:10. תקציב:1600+- תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sayroni,

אני מתכנן לקנות את ה - asus pg279q נראה שהרבה מתלהבים ממנו.. הכרטיס מסך 980 ti מחפש מסך 'גיימינג'. רציתי לדעת מה האלטרנטיביות שיש , כלומר מה ההמלצה שלכם על מסכים קוראנים שתואמים למסך שציינתי. אם אפשר להביא גם קישור זה יהיה מבורך. asus pg279q: * WQHD * 165HZ * g-sync * 27 inch

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by liortaib,

צריך המלצה למסך 22 בתקציב של 1450 שקל אפשר לחרוג טיפה..... המסך מיועד למשחקים.....

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by crazydriver,

אני רוצה לקנות מסך של סמסונג מדגם 730bf ואני רוצה לדעת אם יש לו אפשרות של תלייה על הקיר... תודה רבה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין שני המסכים הרשומים בכותרת יש להם אותו מפרט הבנתי. 1. מי יותר טוב מבחינת דיוק צבעים, מהירות, חדות ומי בעל פחות מריחות והילות למיניהן? 2. האם ה- 931B חופף במידה מסוימת ל- 931C בסקירה של ארבעת המסכים באתר, ולכן כשם שה- 931C פחות טוב מ- 932B ,כך גם ה- 931B פחות טוב מ- 932B??? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by d.k.,

אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by moonger,

אני רוצה ליקנות מסך חדש ואני לא מיצד אחד שי את SAMSUNG T220 Rose או LG 2252T OK והיום יש לי 1780Q של LG !!!! תודה מרואש ??? ??? :nixweiss:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tini,

אני עדיין ממשיכה בחיפושים אחר מסך (אחרי שהחזרתי את הפיליפס...) רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון אם המסך של סוני ההתלבטות שלי נובעת בין היתר מתקציב (נראה לי מוגזם להוציא יותר מ 1800 על מסך) והשימוש של המסך הוא עיבוד תמונות ואינטרנט אשמח לקבל המלצות על מסכים מ19 ומעלה תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, לפני מספר ימים הגיעה אליי קופסה הבייתה עם מסך DELL U2713HM והמון ניירת. רציתי לשאול - היכן מופיע המספר הסידורי של המסך ואילו מסמכים כדאי לשמור למימוש עתידי של אחריות? כמו כן, האם כדאי לשמור את הקופסה או שאין צורך? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kalda01,

אני מעוניין במסך 22 לשימוש כללי באיכות טובה חשוב לי שטקסט יוצג חד וברור ולא קטן מידיי משחקים במינון מאוד נמוך תקציב עד 1200 תודה לממליצים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by xXx Lid,

המסך שלי גוסס למוות CRT של LG ואני מחפש מסך חדש רצוי 19' LCD , כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 1000 שקל ושלא יהיה מסך רוחבי אלה רגיל . בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי חבר'ה, אני מחפש מסך מחשב בסביבות הגודל 21"-22" (רוחב מקסימלי של 57 ס"מ). חשוב שיהיה פאנל איכותי כמו VA או IPS, חיבור HDMI והתקן VESA. המסך מיועד לעבודה משרדית ולמשחק lol ויהיה תלוי על הקיר (אם זה משנה). כרגע אני מתלבט בין המסכים הבאים, אשמח לשמוע המלצות גם למסכים אחרים שמתאימים LG 22MP57HQ Dell P2217H אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by e-d-a,

היי ראיתם את הכותרת אז אני מחפש מסך כזה, בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול. וגם מה ההבדלים בין חיבור DVI לחיבור רגיל? ואני צריך את זה דחוף, מחר אני חייב להזמין אחרת אני לא מזמין אותו בכלל (קומבינה מסובכת). אז תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה ההבדלים בניהם והאם הDell U2412M שווה את התוספת במחיר עליו? השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים\סדרות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לפני 3 חודשים ראיתי כתבות באינטרנט שהמסך הזה מגיע עם רזולוציה של -1200 * 1900 ועכשיו שאני בודק בכל החנויות כתוב שהמסך הזה תומך רק ב-1680 על 1050 באיזה רזולוציה המסך הזה באמת תומך? די חשוב לי שהמסך הזה יהיה FULL HD ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by שמשון הגיבור,

שלום אני מתכנן לקנות את המסך של אסוס הסוויפט pg278q ורציתי לדעת אם המפרט מספיק טוב בשביל משחקים ב - 1440p ו 144hz המפרט: מעבד:intel i7 5820 כ.מסך:msi gtx970 4gb twinfrozer ראם:16gb ddr4 לוח אם:msi x99s gaming 7

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ran_01,

שלום אנשים אני צריך המלצה על מסך איכותי וטוב, כרגע אני לא ממש יודע האם כדאי לי לבחור 19', 20', או 22'. אני עוזר לחבר קרוב בהרכבת מפרט, השימושים העיקרים שלו הם: אינטרנט, office, ומשחקים, הבחור לא ממש גיימר אבל הוא חולה על cod4 ככה שאני מאמין שברגע שהוא יקבל את המחשב הוא ירוץ לשחק ב-cod. וכמו שאתם יודעים...... מכאן המחלה של להיות גיימר רק מתחילה. כמו כן אני מאמין שהוא ירצה גם לראות סרטים על המחשב...... הרי אם כבר קונים מחשב חדש אז למה לא לנצל אותו עד הסוף.... לא?! ולכן אני ממש מתלבט איזה מסך להמליץ לו, אני משתמש כבר מספר חודשים ב- ViewSonic vp930 ואני ממש מבסוט עליו (למרות שאני לא רואה בו סרטים) ראיתי הרבה תגובות טובות על האסוס MW221C אבל ככל "שחפרתי" יותר גיליתי שזה …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם אני עובד עם שתי מסכים על המחשב לא מעט זמן ובזמן האחרון המסך נכבה לגמרי כאילו הוציאו אותו מהחשמל ולא נדלק למשך הרבה זמן ניסיתי להחליף כבל אבל עדיין אותה בעיה במסך השני שאני עובד איתו הכל פיקססס איך אפשר לתקן את הבעיה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by maazg,

שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tom_l,

שלום לכולם, מאוד מאוד התרשמתי... ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך. הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד? האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by anat1,

תקציבכם: 1000 חריגה:0 מה השימושים שלכם?: גיימינג , סרטים וכו מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם כרטיס מסך Sapphire HD 7850 1GB GDDR5 בקשות מיוחדות: אין גודל מסך רצוי: לפחות 20 אינץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני אדריכל ומעצב גרפי (מתגורר כרגע בגרמניה) ואני אדריכל ומעצב גרפי. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו מסך מחשב (סביר) לצרכים הנ"ל. (בעיקר דיוק של גוונים) מסך עד 24 אינץ' והתקציב שלי בסביבות 150יורו. יש לי הנחה משמעותית בחנות של Dell וסמסונג אם יש המלצה לאחת מאלה- אבל לא חובה. (אין צורך ברמקולים בילט-אין) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by okfir,

השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר. תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A דבר אחרון, א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Cilay,

שלום, אשמח לקבל המלצה ל4 מסכים בגודל 22"-24"(עדיפות לדל) עד 800 - 1000 ש"ח לאחד(צריך שני חיבורי HDMI בכל מסך). בנוסף אני אצטרך המלצה ל MOUNT\STAND שאני אוכל לחבר את המסכים ביחד, זה הסגנון(יש לרכוש בארץ?): המסכים ישבו בצד לשימוש של מוניטור לתוכנות בעיקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים