מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך מסך שישמש בעיקר לעבודה: כמה חלונות והרבה צפיה במסמכים והקלדה. היום יש לי מסך Dell 23" U2312 משנת 2013. המסך טוב, אבל אני רוצה לשדרג. חשבתי על מסך 27". ראיתי 3 אפשרויות במחירים 600-800 שח: E2720H S2721HN P2719H לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם ומה עדיף. אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם הזמנתי את ה DELL U2711 אני חובב צילום ומשקיע שעות רבות מול המסך בעיבודים גרפיים הבנתי מכמה פרורומים כולל זה שע"מ למצל את מלוא הרזולוציה של המסך הנ"ל אני אמור לחבר אותו כ DUAL DVI לא ממש הבנתי למה הכוונה, אני יודע שלמסך יש 2 יציאות DVI אז זה אומר שאני אמור לחברת אותו עם כבל המתחבר לשניהם ובקצה השני (לכרטיס מסך) זה מתחבר לכניס אחת?? זה נשמע לי תמוה עצם השאלה אם בכלל קיים כבל כזה או שמא מדובר בכבל DVI יעודי ? אודה לכם אם על העזרה לסגור את הפינה הזו, מן הסתם אני אמור לרכוש כבל DVI בנפרד לכן הייתי רוצה לודא לפני שאני קונה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הדגם הזה יתאים לטלוויזיה? ואני רוצה לקנות זרוע ברקן לדגם הזה, יש? אשמח שתביאו לי קישור לינק לקנייה של זרוע ברקן שיתאים לדגם הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להשתדרג למסך 22" שיתאים מכל הבחינות ולכל הדרישות האפשריות מתחיל בעיצוב פשוט ונגמר במשחקים עמוסי גרפיקה וסרטים. בסל: 1,300 ש"ח. לפי Reviews שנערכו באתר עלו בכפי שני מסכים ה-VW222u וה-VW222S. ה-u זה הנסקר באתר, וה-s זה הדגם החדש היותר (נכון להיום הכי חדש בסידרה ספציפית זו). וגם עולה פחות בארץ. ד"א, איך המסך הזה: FP2426W של Proview http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX2123tz יש שם אפשרות לשדרג ל-AFW 24" עם זמן תגובה 2ms בתוספת של 60 ש"ח... האם זה שוה ומה זה AFW עוד מותג מדבקה? (אני מודע לאשכול הרציני והדעות השונות שנאמרו על ה-FP2426W של Proview) אך בכל זאת שווה לציין אותו. מה דעתכם? מה עדיף? וכו'... חשוב לי שלמסך תהיה אפשרות תלייה על הקיר מה שאני…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... כבר תקופה אני מת למסך יותר גדול כדי לשחק BF3, חיפשתי כל מני אלטרנטיבות כמו לחבר שלושה מסכים יחד ושיתפקדו כמסך אחד, מה שיגדיל לי את שטח המשחק ובשביל זה הייתי צריך במקרה הטוב אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך+הורדה של כמה הגדרות במשחק כמו AA ובלור בכדי שה-FPS לא ירדו. או לפנות לאלטרנטיבה היקרה של מערך קרוספייר . לאחר מחשבה עמוקה החלטתי ללכת פשוט על מסך יותר גדול, חיפשתי וחיפשתי ביד 2 ומצאתי מסך של סמסונג שהוא גם טלוויזיה מדגם P2770HD שנמכר בזאפ ב1850 , הבן אדם מכר אותו ב500 ש"ח בלבד, איזה בעסה איך פספסתי את זה. מאז אני נעול על מסך 27 וחוץ ממסך כזה חדש לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת, לא ממש בא לי להשקיע עכשיו 1850 שקל. יש למישהו רעיון למסך אחר איכותי במחי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין עבור העובדים המתכנתים 8 מסכי מחשב. חשובה לי מאוד מאוד רמת האיכות והחדות, שהטקסטים הנקראים והנכתבים יהיו ברורים וקריאים ברמה שלא תעייף את העיניים או כמה שפחות. לגבי גודל חשבתי על 23 אינצ' אבל אשמח לדעות של המנוסים מכם. מחיר- עד 1000 למסך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ועד עכשיו לא מצאתי משהו שעונה על כל המפרטים הנ"ל. יש טיפים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הציעו לי בחנות פה את המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24222 מה אתם אומרים עליו?? שווה?? אני מחפש מסך 19 ב1300-1400 שקל....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה להשוות בין שני מסכים ובכלל לראות מסכים לפני שאני קונה (מתלבט, אגב, בין e228wfp לבין 2007wfp). הנטייה שלי היא לקנות את הקטן והיקר יותר, אבל אולי אני בכלל לא צריך את זה ואני יכולח להינות מהיתרון של הגודל מבלי להיות מופרע מהאיכות? לשם כך אני רוצה לבדוק, לראות ולהשוות במו עיני... מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות את המסכים זה לצד זה ולהשוות איכויות? רצוי באזור המרכז?... תודה וכל טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ישנה אפשרות לקחת את המסך הנ"ל במחיר של 1350 שקל. מה דעתכם? מסך 19" עם כניסת DVI 4 MS מצורף מפרט טכני מהאתר של היצרן תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:s05: ? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? ? ? מה שמעניין אותי במיוחד זה האם אני אוכל לחבר אליו xbox360 ולראות יפה ולא מתוח, אם בכלל זה אפשרי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! אני שואל בשביל ידידה. היא רוצה מסך LCD באזור ה-1500 ש"ח. (17 או 19 אינטש). צרכים : * בשביל ילדים מגיל 8 עד 20 שנוהגים לשחק במחשב. * הוא צריך להיות יפה ואסטתי. (מאוד חשוב). * שאפשר לראות אותו גם מזווית רחבה יחסית בצורה טובה. תודה מראש, מנטי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שיתאים למפרט הבא: מעבד: Quad Core i7 6700 3.4Ghz כרטיס מסך: MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC מה ההצעות עבור 24 אינטש? מה עבור 27 אינטש? השימוש הוא גיימינג / צפייה/עריכת וידאו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב עם: gtx 1080 ti I7 8700k אני יודע שאני רוצה לשחק בhigh refresh rate כי התחלתי לשיר ככה אני לא יכול לחזור, אבל אני גם רוצה לשפר רזולוציה. החלתטי שאני רוצה לשלם 2300-2800 פחות או יותר חשבתי על משהו כמו זה: https://ksp.co.il/?uin=31601
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבקש את המסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל...השימושים שלי הם : עבודה עם פוטושופ, משחקים וקצת סרטים. תודה לכל מי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אילו מבין 2 המסכים הנ"ל הוא המתאים ביותר לצפייה בסרטים? אני מתכוון לרכוש את אחד מהם והמטרה של המסך תהיה בעיקר לצפייה בסרטי HD. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות אחד משני אלה אבל קשה לי להחליט לפי מה שהולך בפורום, כל אחד מושך את החוט לכיוון שלו ואני מתלבט. אין לי בעיה לשלם את ה600 שקל אפ זה באמת שווה את זה. וחוץ מזה ראיתי לפי אחד השרשורים שתיתכן בעיה של דגם ה - 24, כמה זה נכון? השימושים העיקריים של זה יהיו סרטים משחקים וקצת אינטרנט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברשותי המסך של דל 2209WA. ולאחרונה התחילו כל מיני מריחות לצד ימין והכול נראה די זוועה, במיוחד בסרטים ומשחקים שאז כל התמונה מרוחה / כאילו שיש לה צלליות/שכפוליםם בהירים. זה מטריף אותי. מה אני יכול לעשות? בתודה מראש =].
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מחברת אתהHDMI מהמסך למחשב כי יש חיבור VGA ואני לא רוצה להשתמש בו כי רואים בו הרבה פחות טוב לעומת ה HDMI\DVI ואין בו בכלל חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב 27 איכותי, מהסוג שאחרי שנתיים אומרים " כבר לא עושים כאלה היום " ... האם מסך מחשב בגודל הזה ברזולוציה פחות מX1440 הוא בזבוז כסף ? זה משאיר אותי לפי מה שאני רואה פה עם אופציה אחת של הDELL U213, שעולה כ3000 ש"ח. האם יש אופציות זולות יותר באיכות שכזו ? האם זאת בכלל אופציה מומלצת, שכן הוא מתומחר בהגזמה רצינית יחסית לחו"ל ? ועוד שאלת אוף טופיק... טלווויזיה לצפיה מ3-4-5 מטר בגודל 32" ... יש טעם לFULL HD או שאפשר להסתפק ב720P ולהוזיל עלויות בחצי ? מקור השאלה - ידוע לי שבמסך גדול מאוד כמו 40--60 אינץ' גם פול HD זה כבר לא מספיק. השאלה היא ברמת הפירוט (בהנחה של אותה חברה איכותית רק רזולוציה שונה) בגודל 32". האם באמת ארגיש בFULL HD בגודל ובמרחק הזה ? א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי את המסך L2000CP של LG עם פאנל S-IPS (כמדומני). סך הכל אני מרוצה מאיכות הצבעים וניתן למור שהתמונה מרגישה "חיה" יותר. כאשר ראיתי סרט ובחלק העליון והתחתון של התמונה היו פסים שחורים ניתן היה ממש להבחין (במיוחד למטה) במעין תאורה אחורית של המסך והשחור היה מואר. ניסיתי לצלם תמונה אבל זה לא המחיש את מה שרואים בעין. האם זה תקין? האם מישהו חווה משהו דומה עם דגם זה או מסך דומה אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-