מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לשני חיבורי ה-USB שיש במסך. האם צריך אזשהו כבל מסויים או דרייבר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
19"-20" אינצ או 19 או 20 והתקציב 2500 גג! אז ככה אני רוצה מסך שאוכל לחבר אותו לכבלים (לראות בו טלוויזיה) ושגם אוכל לחבר למחשב... עכשיו ראיתי הרבה טלוויזיות\מסך המחיר שלהם הוא בסביבות ה2500 שעושות את שתי הפעולות אבל חשבתי אולי לקנות מסך רגיל רק למחשב ולקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו מהמחשב אבל אני רוצה לשים את הטלוויזיה טיפה רחוק מהמחשב עצמו משהו כמו 4-3 מטר עכשיו יש קבל שיתחבר לכרטיס טלווזיה באורך כזה? והאם יראו טוב עם כרטיס טלוויזיה? *אני רוצה לשים אותו ככה מרחק כי אני רוצה לראות בספה וככה יותר נוח וגם שיתחבר למחשב... אך המסך הזה? http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3515&zap=1 הוא רחב?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22 אינץ עד 1300 ש"ח המסך הוא למשחקים ולסרטים וכמובן שאני נכנס לפורום אז שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט חשוב לי מאוד שיהיה אפשרות להטות את זוית המסך כלפי מטה הומלץ לי לקחת את המסך ASUS VW222U מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19"). רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות. משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..) תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום מסך LG L1900R. והכל נראה פשוט רע לדוגמא: הדפים באיטרנט לא ברורים ובהירים. פתאום התחילו לצוץ לי כל מיני בעיות במשחק crysis ,הוא נראה "חשוך" מדיי ומדיי פעם נעלמים חלקים מהמפה. בנוסף שיש איזה תמונה שנמצאת הכי למעלה במסך היא ממש קהה ואם מורידים אותה היא מתבהרת. יש לצייין שהמסך שהיה לי לפני היה מסך מאוד ישן ועבד מעולה. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה? (יש לי כרטיס מסך ati 3500HD ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך מגע מקופה רושמת וממנו יוצאים שני כבלים mb-jlvds1 ו mb-com5 האם יש לי איזו אפשרות לחבר אותו למחשב שפועל עליו ווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו כמסך למשחקים. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ מניסיון או מהנתונים היבשים?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שימוש: אינטרנט, סרטים, גיימינג. ה LG, איזה ips הוא? מי שיודע- איפה אני יכול לראות אתזה? לא מצאתי בנתים : ) האם יש עוד אתרים כמו tftcentral? איך הוא בכללי, מישהו מכיר אותו? הוא 1080. המסך שאקנה, אשים אותו במקום סטנדרטי, שאהיה ממנו כ60 סמ. האם מסך 27", 1080, זה בסדר למרחק כזה? או שזה קרוב מידי, ואראה את הפיקסלים, והתמונה לא תהיה ברורה? האם עדיף מסך "24, 1080, למרחק הזה? מתלבט: אני יכול להשיג את הLG מתצוגה ב1000. האם לקחת אותו, או את Dell U2414H במחיר המוזל 1100 בtms, (כשאצטרף לקנית מחשב חדש של מישהו ; ) איזה מסך איכותי מהשניים? (מבחינת איכות תמונה) איפה אני יכול לראות בתצוגה מסך 27"? היתי בכמה חנויות היום והכי הרבה זה 24. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מסך 22 שיחובר לשני מחשבים. לחדש מהם יש כרטיס מסך חדש ואין בעייה של רזולוציות, אבל המחשב השני הוא עם כרטיס RADEON 9200 64MB AGP, ואני לא מצליח למצוא מידע האם הוא יודע לעבוד ב WIDE 1680X1050. מישהו אולי יודע מנסיון? (אני מניח שכל כרטיס מאותה תקופה יהיה זהה: RADEON 7000-9700) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בין 2 דגמים : 22QD וה-228D של CHIMEI הראשון 21.6 והשני 22. המסך ישמש לרוב לשימוש גלישה באינטרנט (כמעט ולא משחק וסרטים בעיקר בטלוויזיה) . ב-QD22 כתוב באתר שהרזולוציה המקסימלית :1920X1080 ב- 228D כתוב באתר שהרזולוציה הטבעית : 1680X1050 מס' שאלות : 1) האם משמעותי הבדל הגדלים של המסכים . ה-21.6 הוא נמוך יותר או צר יותר ברוחב מה-22 ? (יש לי ניסיון עם 19 של LG שהוא ממש צר ורחב לדעתי) 2) המסך יחובר עם מפצל מסכים ל-2 מחשבים . אחד עם כרטיס מסך מובנה בלוח GA-G31M-ES2L והשני עם כרטיס 8500GT. האם יש משמעות לאיכות כרטיס המסך , כלומר ברמת תמיכה ברזולוציה של המסך ? ממה שבדקתי עכשיו , אין לי בכלל אפשרות להגדיר את 2 הרזולוציות האלה במחשבים...האם המסכים בכלל מת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Ge-Force 6600 GT ומסך lcd של LG דגם : 32lc2r המחשב והLCD מחוברים בכבל וידאו , הבעיה היא שכשאני מנסה לכוון את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך האופציות של הכרטיס מסך...) הוא לא נותן לי רזולוציה גדולה מ 768 * 1024 . ( הרזולוציה הרצוייה היא 768 * 1360 ) מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
^^^ לא מיועד למשחקים בכלל שיהיה נוח לתוכנות שביקשתי הגודל לא משנה העיקר שיהיה איכותי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחובר עם שני מחשבים למסך הנ"ל, במצב "תמונה ליד תמונה" אני רואה את שני המחשבים בו זמנית אבל הם לא ממלאים את כל המסך.. (ניסיתי גם PIVOT וגם רגיל) השאלה אם זה אמור להיות ככה או שפספסתי איזו אפשרות בתפריט של המסך או לחילופין של כרטיס המסך? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר צפיה בסרטים ועבודה גראפית. מקריאה קצרה כאן, הבנתי שכל מסכי ה22 עם פאנל TN שמומלץ רק למשחקים, ופחות איכותי מה19/20 שיש בשוק. אם יש מסך 22 מומלץ ללא TN, הייתי רוצה לדעת עליו. אם לא, אז מה המסך 20" הכי מומלץ בטווח מחירים של 1600-1800? אם אפשר כמה אופציות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שוקל את רכישת המסך בעיקר בגלל יכולת ריבוי משימות, רציתי לדעת מאנשים שרכשו את המסך ומי שיצא לו לעבוד עליו - 1. האם זו רכישה כדאית, 2. עד כמה הפריעה לכם הזווית האנכיות הצרות, 3. יכולת עבודה בבהירות נמוכה, 4. חווית המשחקים עליו ברזולוציות נמוכות מאד 1440x900 / 1280x800 - 5. מריחות, זליגת אור וכדומה. ריפר.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, חבר צריך מסך 17". חשבנו על ה LG 1752T.. ישנה בעיה קטנה. ישנו מדף שתלוי מעל השולחן. הרווח בין השולחן למדף הוא 34 ס"מ ולכן חשוב שהמסך לא יעבור את הגובה הזה. יש למישהו את המסך הנ"ל או את ה 1750 ויכול למדוד את הגובה שלו? והאם יש אפשרות לכוון את הגובה שלו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ישנם מסכי מחשב לדוגמאת DELL2007, שיש להם רכזת USB. למה מיועדת/משמשת הרכזת? (מה מחברים אליה וכד') תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר... יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה. תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך טוב למשחקים תקציב - 1500 תתפרעו חשבתי על הAOC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=4509
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך נוסף לעמדת העריכה שיש לי בבית, בגודל 24 אינץ', ברזולוציית FULL HD 1080P. מדובר בעמדת עבודה ביתית, חצי מקצועית, שבה אני יוצר סרטונים אמנותיים שמיועדים לנגינה באינטרנט או להקרנה בחללים שונים. המסך אמור לשמש למסך מוניטור בתוכנות עריכת תמונה ווידאו אדובי (כלומר, לתת אינדיקציה מהימנה יחסית של התמונה בזמן העבודה עליו) וכמובן הרחבה של הדסקטופ. כרטיס המסך הקיים במחשב שלי - GTX 760 - והחיבור המועדף הוא HDMI. המסך לא מיועד לשמש למשחקי מחשב או לצפייה בסרטים, ואין לי צורך ברמקולים מובנים ובחיבורים אחרים (USB). התחלתי מתקציב של כ1000 ש"ח, וכבר אחרי בדיקה ראשונית השלמתי עם זה שאצטרך לחרוג בכמה מאות שקלים צפונה. בכל מקרה לא יכול להרשות לעצמי לעבור את ה1500. שני…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן! רכשתי מסך DELL U2414H, והוא כיודע מגיע עם חיבור DP- רק שבמחשב שלי אין חיבור כזה. באיזה חיבור מומלץ להשתמש? HDMI? מתאם מDP לHDMI? מתאם מDP לDVI? ושאלה נוספת- אם אני מעוניין לחבר במקביל למסך הנ"ל,מסך נוסף- אפשר לחבר אחד בHDMI והשני בDVI ולעבוד עם שניהם תוך קבלת תצוגה רציפה (שמסך אחד יהיה ההמשך של השני)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מחפש להשקיע הרבה במסך (עד 400-500 ש"ח) ואני לא משתמש בו למשחקים או לסרטים ב HD. האם כדאי לי ללכת על מסך CRT מאחר שהמסך הישן שלי שבק חיים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לחבר מחשב נייד למסך מחשב, ואני צריך להשתמש במתאם VGA לDVI: 1. איך תהיה האיכות? 2. הרזולוציה תהיה טבעית או תמרח? 3. איך בעצם זה עושה את ההמרה? הרי VGA זה אנלוגי וDVI זה דיגיטלי... אני מדבר על מתאם כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8312 תודה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-