עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by avivboker,

נושא הפאנלים במסכי מחשב עמוק ומסובך ניגודיות ,עומק שחור ,עומק כחול תגובה ,זויות צפיה ובכלל פאנלים tn ips ו VA למינהם האם גם במסכי טלויזיה זה ככה? איזה פאנלים בדרך כלל יש במסכי טלזיויה? אשמח אם תשפכו אור על הנושא

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by leaco,

האם למישהו יש את ה u2211h ויכול לתת המלצה אם הוא עומד בסטנדרטים של 2209wa? כמו כן אני חושש שה DPI יהיה קטן מדי, אז תמונת מסך שתמחיש גם תעזור תודה מראש, צחי.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Morphine,

אני עומד לקמות מחשב חדש כולל מסך, ואני צריך ייעוץ לפני רכישת המסך. הדרישות שלי הן מסך 22' של סאמסונג (האמת, רק כי יש להם שם טוב ואמין). המסך צריך להתאים למשחקים כבדים ולסרטים כמובן. יש כל כך הרבה נתונים ואני לא ממש מבין מה צריך כדי שיהיה מסך טוב, ואני חושב שזה גם לא כזה משנה, העיקר שיש תמונה טובה. האם מסך שיענה לצרכים שלי ניתן להביא ב900 ש''ח? האם זה תלוי גם במחשב שאקנה? (יש קשר בין איכות הצפייה לכרטיס מסך, מעבד וכו'?)

4. Started by radicus,

שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים בערך את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742296 אני דווקא מאד מרוצה ממנו אבל נאלץ למכור אותו עקב מעבר דירה עם החברה שיוביל לעודף מסכי מחשב. אין לי מושג כמה הוא שווה, ואני מאד אשמח אם תוכלו לייעץ לי בכמה כדאי למכור אותו. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Serran,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום. אני מחפש עוף מוזר, שנכחד מהעולם למיטב הבנתי. מסך CRT, בגודל 19", שיודע להגיע למעל 140HZ ב800X600. האם קיימת חיה כזאת? לאחר שיטוט בכמה חנויות מחשבים גיליתי שלא רק שמה שאני מחפש נדיר, אלא כבר כמעט ובלתי אפשרי למצוא בא"י. הבנתי שכבר לא מוכרים דגמי CRT בארץ (מצאתי 12 בזאפ. זהו!) האופציה המתבקשת היא להזמין מחו"ל, אבל בור שכמוני לא מבין בדגמים, מחירים, פונקציות אחרות ומה שווה ומה לא. עזרתכם נדרשת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tarpon57,

אשמח לדעת האם מישהו יודע על מסך עתידי של סמנסוג עם פנל amoled ???? עדיף כמובן super amoled למי שלא מכיר או לא יודע מה זה, זה פנל התצוגה שיש בסלולרים מסוג גלגסי של סמסנוג. מומלץ לראות כדי להנות (אזהרה קטנה - צפיה ממושכת באיכות הזו עלולה לגרום להרבה הירהורים ומחשבות על המסך שיש לכם)

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by IME3,

כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eladbt,

שלום, אנחנו מחפשים מסך מחשב המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה. מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של 2-2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. תודה רבה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by willyp,

היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. נגיד אני יקח שני מסכים אותו אינץ (24) ואני יוריד את אותו משחק וישחק,אני יראה הבדל משמעותי בגרפיקה של המשחק? ואם אני יעשה אותו דבר בסרטים,אני יראה הבדל באיכות של הסרט?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קישור לאתר ואללא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF239CL2SB קישור למוצר באתר היבואן http://www.easx.co.il/products/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_''LED_2ms_Ulta_Slim_23.aspx מחירו באזור 900-1000 ש"ח אין לי שום דרישה מיוחדת ממסך, קצת מכול דבר, משחקים, עבודה, לימודים וכו... אני מחפש את העלות\תועלת הכי טובה.. תודה לעוזרים טל

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by AmitDanan,

ערכתי את השאלה למטה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך לצרכי עבודה (תכנות וכדומה) בעל רזולוציה גבוהה. עדיפות ל1920X1200. מאוד חשוב לי שטח העבודה על המסך. מחיר בסביבות כ-1000 ש"ח תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by hell,

מחפש מסך לגיימינג למחשב וXBOX 360 שמעתי ש IPS הוא פנל מעולה ואין לי מושג כמה LED שווה את התוספת מחיר הביקורות על הדל מעולות אבל הוא דגם קצת ישן יש לו את היתרון של USB עליו אבל זה לא כזה חשוב לי סתם נחמד יש למישהו ניסיון עם ה LG? המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין בשני מסכים עבור פיתוח נקודות חשובות: 1. המסכים צריכים להיות 16:9 2. צריך שתהיה אפשרות לשנות את הגובה שלהם 3. 16.7 מליון צבעים לגבי גודל מסך, אני לא בטוח איזה גודל כדאי לי. אם מישהו מתכנת ועובד עם שני מסכים או לחילופין יש לו רעיון אחר אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by matant13,

אני מחפש מסך 22" בסביבות 1200 ש"ח וההתלבטות היא בין 2209WA לבין U2311H. - כנראה אני אלך על ה2209WA בגלל הרזולוציה. רציתי להבין למה אנשים מעדיפים ללכת על מסכי FHD כשרוב האנשים מרגישים שתוכן המסך(טקטסים, השולחן עבודה) קטן מיידי? (הרי אם אני אקנה מסך FHD ואבחר ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך הכל יראה פחות חד).

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  17. היי,אני מעוניין לחבר 4 מחשבים למסך אחד כדי שהוא יציג לי 4 מסכים מפוצלים. איך אני עושה זאת?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by AtR,

שבת שלום לכל חברי הפורום! היום התחדשתי במסך הנהדר הזה ורציתי לשתף אתכם בתמונות: http://img714.imageshack.us/g/p4082521.jpg אם למישהו יש טיפים כלשהם על המסך או כל מיני טריקים בתפריט שלו אני יותר מאשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eladrevach,

אז ככה אם אני קונה אחד ממסכי המחשב התלת מימד עם ה120 hz אני אוכל לראות איתם את התלת מימד שמשודר בטלויזיה למשל משחקים שמשודרים בערוץ ה3d החדש בהוט? או שאני אצליח לראות איתם רק דרך המחשב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום חברה אני קניתי עכשיו מסך של AOC 23 זה הפרטים במחיר הנמוך בישראל ! מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 בעובי הדק בעולם רק- 1.29 ס"מ ! אספקה מהיום למחר ( בהתאם לתקנון) ! * עיצוב יוקרתי בצבע פנינה. * מסך בטכנולוגית LED המעניקה לך חווית צפייה נקייה וחדה * רזולוציית Full HD 1920x1080 dpi * ניגודיות דינמית 1:50,000,000 – מהגבוהות בעולם! * כפתורי מגע להדלקה ולכיוון המסך * חיבור דיגיטלי מתקדם DVI-D ו D-SUB * זמן תגובה מהיר - 5ms * חסכון עצום בחשמל - עד 36% נמוך ממסך מחשב אחר * מסך מתקדם במיוחד תומך HDCP * בעל תקן Vesa מובנת - אפשרות תליה על הקיר במעמד עצמו 3 שנות אחריות VIP בבית לקוח ע"י היבואן הרשמי למסכי AOC בישראל! מאפיינים כלליים גוד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by NuXeR,

שלום לכולם, כיום ברשותי מסך 28" של HANNSG, אחלה מסך אבל עם פאנל TN. יש לי אופצייה של להוסיף לו 2 מסכי 20", אחד מכל צד, במצב PIVOT כך שבעצם אקבל מערך Eyefinity עם רזולוציות לא אחידות, מסכים לא אחידים, פאנל TN גם במסכים הקטנים.... אך זה מסתכם בהוצאה של כ-1200 עד 1400 ש"ח כרגע. אופציה שניה, לקנות 3 מסכי Dell U2311H במחיר של כ-3000 ש"ח בערך. ואז אהיה עם מסכים/רזולוציות אחידות ופאנלי S-IPS. במצב זה אני אוכל למכור את המסך שלי... שאני לא באמת יודע להעריך כמה אקבל עליו. (מצבו מעולה) מה הייתם עושים במקומי ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by princeroni,

שלום לכם, אני ממש לא רוצה להעמיס בשאלה שכבר שאלו אותה המון אבל עשיתי ככה סקירה קצרה ולא מצאתי משהו מרוב ים המידע שיש פה. אני ממש נדהמתי מאיכות המסכים של אפל ורציתי לדעת אם יש מסכים בעלי איכות דומה שלא עולים כלכך הרבה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  23. ערב טוב אני מתלבט בין 2 דגמים : 22QD וה-228D של CHIMEI הראשון 21.6 והשני 22. המסך ישמש לרוב לשימוש גלישה באינטרנט (כמעט ולא משחק וסרטים בעיקר בטלוויזיה) . ב-QD22 כתוב באתר שהרזולוציה המקסימלית :1920X1080 ב- 228D כתוב באתר שהרזולוציה הטבעית : 1680X1050 מס' שאלות : 1) האם משמעותי הבדל הגדלים של המסכים . ה-21.6 הוא נמוך יותר או צר יותר ברוחב מה-22 ? (יש לי ניסיון עם 19 של LG שהוא ממש צר ורחב לדעתי) 2) המסך יחובר עם מפצל מסכים ל-2 מחשבים . אחד עם כרטיס מסך מובנה בלוח GA-G31M-ES2L והשני עם כרטיס 8500GT. האם יש משמעות לאיכות כרטיס המסך , כלומר ברמת תמיכה ברזולוציה של המסך ? ממה שבדקתי עכשיו , אין לי בכלל אפשרות להגדיר את 2 הרזולוציות האלה במחשבים...האם המסכים בכלל מת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני לא ממש מבין במסכי LCD ולכן זה גם לא אמר לי הרבה שחיפשתי בפורום מסך מתאים, נתנו פה כל מיני הסברים ללמה זה עדיף ולמה ההוא כדאי ולא ממש הבנתי כלום ולכן גם פתחתי את ההודעה הזאת אני צריך מסך 22" למשחקים,סרטים,פוטושופ בתקציב שלא יהיה הרבה יותר מ1000 ש"ח חשוב לי איכות המסך ולכן אם התקציב קטן מידי אפשר יהיה לרדת בגודל. קראתי גם קצת מהכתבות בפורום והבנתי שאני רוצה פנל VA זה נכון בתכלס? קיצר אני מאוד יעריך המלצות + הסברים על ההמלצות על הדרך המון תודה נ.ב הבנתי שכמות החיבורים משפיעה מאוד על המחיר אז רציתי להוסיף שכל מה שאני צריך זה DVI (וחשמל)

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  25. Started by tamirha,

שבת שלום חיפשתי קצת על מסכי DELL שציינו כאן כמומלצים עם הפאנל החדש. מישהו יכול להסביר בבקשה מה ההבדל בין 2 המסכים של DELL , שמצדיק פער מחיר גדול כל כך ביניהם כאשר הזול יותר הוא 22 אינץ' מול היקר שהוא קטן ממנו..20 אינץ' . בנתונים ראיתי ששניהם עם פחות או יותר אותם נתונים ואותו פאנל IPS כאשר ל20 אינץ' יש גם חיבורי SVIDEO\קומפוזיט (בכלל שימושי למסך מחשב?) שאלה נוספת , האם יש הבדל בין IPS לבין E-IPS ? שואל כי ראיתי שיש אתרים שמציינים את פעם כך ופעם כך...או שזה אותו דבר ורק עניין של מינוח.. Dell 20" 2007WFP http://www.gamaoffice.co.il/products/69493 DELL 2209WA "22 http://www.gamaoffice.co.il/products/134686

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.