עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש בגודל 22-24" עדיפות לFHD. הכרטיס מסך HD4870 1GB ככה שהוא יסתדר עם המסך. אני מתלבט בין כמה דגמים: T220P T240 2433BW 2443BW מה ההבדל בין 2 הסדרות? (T וBW) אני יודע שבחנויות ה2443 יותר זול אבל אני אנסה לקחת את ה2433 במכירה פומבית או משהו בסגנון נראה לי אפשר להשיג אותו במחיר די זול מה2443 ואין לי צורך בPIVOT כי השטח שלי מוגבל וזה ההבדל היחידי בין המסכים לפי מה שהבנתי. אשמח לשמוע מה עדיף בין 2433BW וT240 (בינתיים לשים בצד את 2443BW)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מה ממולץ ? אני בעיקר אוהב סמסונג , T220 / T220P / 2243BW ? או שאולי יש הצעות אחרות ?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  3. הי, מתלבט לגבי מסך שישמש כאמור לשלושת הדברים הבאים (ישמש חדר ילדים) : מחשב, XBOX, טלויזיה. שני המסכים : Samsung LA32A450 Samsung LCD T260HD 1. האם לצרכי עבודה על מחשב, ה- 32 לא גדול מידי ? 2. האם ניתן לחברם לממיר YES רגיל ולא HD ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  4. אוקיי, התקציב בעיקרון הוא לא בעיה עוד 100-200 ש"ח זה לא משנה. אני מחפשב מסך 22" למשחקים בעיקר. אני יודע שאפשר ב1300 לקנות 24" אבל זה גדול לי מדי לשולחן ואני מחפש 22". המסכים שיש בנושא הנעוץ "מסכים מומלצים פברואר 09" זה עוד מעודכן? אם כן, הכי אהבתי את ה ASUSMW221C . לא כ"כ נראה לי משנה הקטע של הכיוונון גובה וסיבוב המסך.. אבל כן חשוב לי שיהיו רמקולים במסך. אז מה אתם אומרים על ה ASUS שכתבתי למעלה או אם יש משהו יותר מומלץ ממנו? (לא את ה DELL כי אני רוצה רמקולים מובנים).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב ! תמליצו לי בבקשה למסך 19" רגיל ולא רחב במחיר של עד 800+- שח. רשמתי מסך רגיל בגלל שראיתי מסכים רחבים וכאשר פותחים תמונה לדוגמא אז התמונה ניראת לא פורפציאנלית .(אולי אני טועה לגבי מסך רחב) בנוסף שיהיה מתאים למשקים אני לא גימר רצני רק חובב סימולטורים אז שיעמוד בכבוד במשימה. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. צהריים טובים, אני מחפש לרכוש מסך 22" במחיר של עד 900 שקלים לפי המידע באתר ובפורום הבנתי שסמסונג 2243BW הוא הדגם הכי מומלץ בטווח המחירים. הבעיה היא שאין אותו במלאי באף חנות שיצרתי איתה קשר.. בחלקן אמרו לי להתקשר עוד שבועיים, ובחלקן אמרו לי שהם הפסיקו לייבא את הדגם הספציפי. יש למישהו מושג אם יש את המסך במלאי זמין באיזושהי חנות בארץ? תודה מראש אברום

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי מזה 5 חודשים את הT240 של סמסונג ואני דיי מרוצה ממנו. רק שאתמול בהפתעה הופיע לי פס כחול דק לאורך המסך סמוך לאמצע המסך. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם בכלל יש משהו לעשות? או שנממש את האחריות....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר. אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות. כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3.. השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים) תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by thebenjamin,

הוא זהה לT240 ההבדל רק בגודל? יש לי הצעה לקנות אותו ב1,650 שקל.. שווה?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by Gallahav,

כבר בדקתי הרבה reviews באינטרנט ואני לא יודע מה לבחור, בבקשה תנו המלצות עוד שאלה, איך אני יודע מתי המסך יצא לשוק? אני לא מוצא פרטים כאלה באתרי היצרנים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן יש לי כרטיס מסך 9800GT ומסך LG W2453V הגיע עם המסך כבל DVI. כדאי לי לקנות כבל HDMI ולהשתמש בו או שלהישאר עם הDVI? עריכה: עוד שאלה, יש לי לפטופ עם תחנת עגינה. ויש רק יציאת VGA אבל יש לי מתאם לDVI. האם יש הבדל אם אני אחבר את הלפטופ בVGA או בDVI עם מתאם? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by n_aviv1,

מה ההבדל בין כל ה TFT / TN וכל אלה?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by n_aviv1,

יש לי מן כפתור כזה שכתוב עליו EZ ZOOMING ואני לוחץ עליו והוא לא עושה כלום. מישהו יודע מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by composite,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך (מעדיף רחב), לא יותר גדול מ- 22". השימושים: בעיקר משחקים (לא סרטים, עריכה גראפית), אולי עבודה משרדית בהיקפים קטנים מאוד. חשוב: זוויות צפייה סבירות, שיאפשרו לשני אנשים שיושבים מול המסך להנות מתמונה טובה במשחקים. תקציב: סביבות 1000 ש"ח, עדיף כמה שפחות. תודה

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  15. יש ברשותי מסך 19 אינץ' נוסף שסתם עומד לו בצד. אני רוצה לחבר אותו יש לי כרטיס מסך HD4870. איך מחברים אותו?. האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך או במחשב?.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by NaNg,

אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה. אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח. השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה). בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים? מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB. רצוי שיהיה חסכוני בחשמל תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, אני מתחבט, עבור מחשב חדש, בין שתי האופציות שבכותרת: מסך אחד גדול של 2408wfp או שני מסכים של 2209wa (שלהבנתי יש להם pivot). הצורך שלי הינו בעיקר פיתוח תוכנה, גלישה וכאלה. מעט התעסקות עם וידאו, בעיקר המרות וידאו ממצלמה אנלוגית וכן לראות וידאו ממצלמת וידאו חדשה (HD). היום אני עובד עם שני מסכים של 203B של סמסונג, בפיבוט, ברזולוציה של 1050 על 1400 כ"א, ז"א סה"כ רוחב 2100 על גובה 1400. הבעיות העקריות שלי הן זוויות צפיה גרועות והעובדה שהחלק התחתון של המסך, בפיבוט, לא מגיע ממש לשולחן אלא נשארים כחמשה סנטים מעליו כך שכדי ללראות אל החלק העליון של המסך אני צריך להרים את הראש למעלה. שני מסכים של 2209 ייתנו לי 1680 על 1050 כ"א, ז"א שהרוחב יישאר 2100 והגובה יגדל ל-1680 - יע…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  18. חשבתי על הדל המפורסם או ה EIZO S2431W אבל עכשיו שאני רואה את הביקורות על ה 2209WA והמחיר המגוחך ... איזה הצדקה יש לי להוציא פי 3 ? או במילים אחרות ה 2209WA באמת כזה טוב? ו 22" רחב לא יהיה קטן מידי בגובה לעריכה ? היום אני על 3:4

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה קורה בזמן משחק. החלפתי את המאוורר שמטרתו לקרר את המעבד וניקיתי את המחשב פירמטתי ובכל זאת הבעיה נמשכת, ניסיתי לשחק על הגדרות נמוכות וזה לא עזר, אחרי שעה-שעה וחצי של משחק זה מופיע. פרטי המערכת: Microsoft Windows XP Home Edtion Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 Ghz, 1.98 of RAM טמפרטורת המחשב ובזמן משחק: בזמן משחק:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by benor,

לאחותי יש מסך CRT 17" שתופס לה כמעט את כל השולחן. (היא צריכה אותו לשימושים משרדיים בלבד/אינטרנט) יש איזה מבצע על המסך הזה: http://www.top-shop.co.il/Product.asp?Pid=887954&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=131&aff=Zap〈=HE יש איזה מבצע עליו, ואפשר לקנות אותו אותו ב- 250 ש"ח. אני כמעט בטוח שזה מסך גרוע אבל לאור העובדה שאפשר לקנות אותו במחיר כ"כ נמוך אוליי שווה לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by omerz90,

שלום, היום בצהריים קניתי את המסך Samsung P2370, אני אישית מאוד מרוצה ממנו מבחינה טכנית, עיצוב ופאנל, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המסך.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by omerz90,

שלום, אתמול קניתי את המסך SAMSUNG P2370 חיברתי אותו בDVI לDVI הכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך המסך נדלק אבל רואים הכל שחור ובצד שמאל למעלה הוא רושם DIGITAL ואז משתנה לANALOG שוב רושם DIGITAL שוב משתנה לANALOG וככה זה ממשיך כמה פעמים עד שהוא מפסיק ואז נהיה מסך שחור והכפתור ON/OF מהבהב כאילו המחשב על מצב sleep אבל הוא לא על המצב הזה, בקיצור אנשים אני רוצה שתגידו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת, שכחתי לציין שאם אני מחבר בDVI לRGB אז הבעיה לא קורת אבל אני רוצה לחבר בDVI לDVI כי רואים יותר איכותי, למי שזה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon X550.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by RV25,

קראתי באחד הלינקים שנתנו כאן שאפשר לכוון צבעים באופן ידני דרך המסך (כחול, אדום וירוק אאל"ט). ניסיתי לעשות את זה דרך המסך שלי ולא הצלחתי למצוא איפה! ב-color setting זה לא נמצא וגם לא באף מקום אחר... כרטיס המסך שלי הוא 9600GT. אשמח לעזרה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מסך 19" נוח לקריאה (LCD מפאת חוסר מקום על השולחן) - לשימושי 'סבתא' פשוטים: דואר אלקטרוני, גלישה וצפיה בתמונות וסרטוני וידאו של הנכדים. התקציב - הכי נמוך שאפשר - אשמח להוצאה בסדר גודל של 500-600 ש"ח, אבל אפשר למתוח קצת אם זה מוצדק. תודה עריכה: שיניתי קצת את התקציב - אולי בגלל זה לא היו תגובות?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  25. בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .

• 6 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.