עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. אבל חשבתי בתחום של 800-1100. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1300-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. המשחקים הם בעיקר משחקי תפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by omerz90,

שלום, אתמול קניתי את המסך SAMSUNG P2370 חיברתי אותו בDVI לDVI הכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך המסך נדלק אבל רואים הכל שחור ובצד שמאל למעלה הוא רושם DIGITAL ואז משתנה לANALOG שוב רושם DIGITAL שוב משתנה לANALOG וככה זה ממשיך כמה פעמים עד שהוא מפסיק ואז נהיה מסך שחור והכפתור ON/OF מהבהב כאילו המחשב על מצב sleep אבל הוא לא על המצב הזה, בקיצור אנשים אני רוצה שתגידו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת, שכחתי לציין שאם אני מחבר בDVI לRGB אז הבעיה לא קורת אבל אני רוצה לחבר בDVI לDVI כי רואים יותר איכותי, למי שזה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon X550.

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  3. המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1200 ש"ח . תודה.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by madror,

האים יתכן כי ה ViewSonic LCD 22 VX2235wm מוצע למכירה ב 1889 ש"ח . http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2235wm.htm הרי לפני לא פחות מחודש הוצע המסך הזה ב מעל 3000 שקל ? האים יש כאן איזה שהוא תרגיל ? אשמח לקבל תשובות לנושא ובמיוחד בהשוואה אל מול הסמסונג החדש ה 206bw שפתאום לא ניראה מציאה שכזו גדולה. תודה מראש לכל התיחסות.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by oded6188,

מישהו במקרה יודע מהי תקופת האחריות שסוני נותנים למסכי ה LCD שלהם? לפי כמעט 3 שנים (32 חודשים) קניתי מסך LCD של סוני - SDM-HS75D. במעמד הקנייה נאמר לי שהאחריות היא 34 חודשים. אבל אין לי תעוד לכך המסך התקלקל ואמור להיות עדיין תחת אחריות. אבל בגלל שמדובר במסך של כמעט 3 שנים, אז ברור לי שלא יהיו להם חלקי חילוף, והם יתחילו לשגע אותי עם כל מיני תירוצים מפגרים מה עושים במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by termister2000,

היי ראיתי שכאן בפורום מומלץ הDELL המקביל למסך הזה רק שהבעיה שלי איתו שהוא פשוט ענקי. לאומת זאת ה AOC מאוד דק יפה ולא מגושם. השאלה איך הוא בביצועים בסרטים ומשחקים ? יתאים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by itayze,

האופציות שלפניי הם Lg 19 הדגם של ה1800 ש"ח ( 1970HR נדמה לי ) מחנות אמינה לCmv 22 אינץ' ששמעתי עליו דברים ממש טובים ( אמנם הניגודיות 1:800 נמוכה משמעותית בהשוואה לLg אך הבנתי שסרטים נראים מעולה , אז לא אכפת לי מנתונים יבשים ) , אבל ניסיון מר של אבא עם החנות בה הוא נמכר , ואני סומך על אבא , אבל השלוש אינץ' הנוספים האלה ממש קורצים לי ... אז ככה , מהי מדיניות האחריות של Ksp בנוגע למסך הזה ( כמה פיקסלים שרופים מרגע מסירה וכמה לשלוש שנים ) , על אילו דברים הם יכולים לעשות לי צרות אם הם ישתבשו ( חוץ מנזק פיזי ) , והאם יש דרך לבדוק פיקסלים שרופים עוד לפני שאני רוכש אותו ( כלומר : האם Ksp יאפשרו לי להריץ את התוכנה שניתנה פה ) ? רקע : המסך ישומש בעיקר לגלישה באינטרנט וגם לסרטים\ס…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עריכה: אחרי עדכון הדרייבר לכרטיס המסך נוספו עוד מספר רזולוציות, אבל לא הרזולוציה הנ"ל... זה הכרטיס מסך SiS 661FX/GX Mirage Graphics 32 MB רק את זה יש בהגדרות תצוגה: 800/600 768/1024 864/1152 800/1280 1024/1280

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מתכוון לא כמו בתמונה הזאת.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by PriorTak,

הי אני מעוניין לקנות מסך 20"-22" בתקציב של עד 1000 שקל בערך. הבעיה שלי היא שהמסך יתחבר למחשב ישן עם כ. מסך 9600PRO - כרטיס בן 6-7 שנים. אני ממש לא יודע אם יש מסך שיוכל לפעול עם הכרטיס הזה... לפי מה שהבנתי מסכי 20-22" דורשים כרטיס חזק יותר כי יש להם רזולוציות גבוהות יותר... חוץ מזה - יש מסכים טובים בתחום המחירים הזה? אפילו יותר נמוך אם אפשר...

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by eranir,

שלום לכולם, ברשותי dell-2407 מזה כמעט שנה. עד לאחרונה לא יצא לי לעבוד עליו הרבה שעות רצוף, אך כשהדבר כן קרה, הרגשתי שהמסך מאוד מאוד מעייף לי את העיניים (בניגוד ל-1908 המסכן שיש לי בעבודה). ראשית כל רציתי לבקש הסבר כיצד אני יכול לכוון את הגדרות המסך בצורה מיטבית, במידה וייתכן וזו הסיבה (באמת שחיפשתי ללא הצלחה בהיסטורית הפורום). בנוסף אשמח לשמוע אם יש סיבות אחרות לעייפות שהמסך הזה גורם לי לעומת מסכים אחרים. ובהקשר מעט אחר: בקרוב אני קונה מחשב ומסך חדשים (מעבר דירה). הייתי רוצה להישאר עם גודל המסך הנוכחי ואולי אף להגדיל (27, אותה רזולוציה). מכיוון שכמעט ואיני משחק במחשב (בעיקר אינטרנט, יישומים כבדים כמו VS ו-Matlab, והמון סרטים) תהיתי האם יש צורך אמיתי בכרטיס מסך, או שניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by motorishta,

לילה טוב. למישהו יצא לראות את המסך samsung T240 24 אינץ'? יש התרשמות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DeeKay,

אני רואה שזה דיי שכיח בפורום, ומילא אין משהו יותר מרגש לכתוב עליו... נשלח ל-Zap ולכן הפורמט. שחכתי לציין שהמסך מגיע עם מדבקה מטופשת (הניתנת להסרה) על מסגרת הצג. אפשר לראות אותה בתמונה מודבקת על הסטנד. צולם בפלאפון, האיכות בהתאם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי יש לי אפשרות לרכוש את המסך במחיר 1700 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים . קראתי ברשת והעלתה סוגיה לגבי הפאנל לפי ההגיון ומה שהבנתי עד עכשיו זה אמור להית פאנל TN-f , אבל יש באינטרנט איזכורים שזהו פאנל MVA 8BIT האיזכורים שמצאתי 1. (Chi Mei Optoelectronics S-MVA ) 2. Type .......................... 22" Wide TN Colour TFT active matrix ESXGA+ LCD Display Area................ 47.4cm horizontal x 29.6cm vertical: 55.9cm diagonal Pixel Pitch ................... 0.282mm Optimum Resolution..... 1680 x 1050@ 60Hz Pixel Clock.................. 150MHz Contrast Ratio.............. 700:1 (typ.) Viewing Angle.............. 150°horizontal,140° vertical (at 10:1) Responce Time......…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המסך הגיע עם מדבקה שקופה בפינה כשהסרתי אותה,נשארו מעט סימנים. מותר עם מעט אלכוהול להסיר את סימני הדבק?

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  16. אני מחפש מסך LCD בתקציב של כ 1400 ש"ח ... ניתנת חריגה קטנה אבל שתהיה שווה את הכסף בעקרון, אין לי העדפות לחברה מסוימת, אבל אני יודע של LG יש מסכים מצוינים Samsung .. אבל אני מוכן לקבל כל הצעה.. תודה. (עדיף שהחנות תהיה נגישה באזור המרכז, הורים .. קצת פרמיטיביים לא אוהבים אינטרנט ) עריכה: החלטתי על LG L1753TR 2ms החלטה טובה ??

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש את המסך מחנות באזור אשדוד. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  18. עדיף כמה שפחות אבל זה התקציב שלי (פשוט אני נורא רוצה מסך 22 אינץ' ) שימושים: למשחקים וסרטים... זה אומר זמן תגובה נמוך... אני לא כ"כ מתלהב מה-CHI MEI, אני יותר חושב לכיוון ה-ASUS... תמליצו לי! תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by KF,

כיום אני עם פאנל TN (סמסונג T220) ותהיתי אולי כדאי לי להשתדרג ? האם ארגיש בהבדלים ? - המסכים האלה די יקרים. איזה מבין המסכים עדיף לעריכת תמונות בפוטושופ / לייטרום ? האם הם מכויילים מהמפעל או שזה דורש כיול נוסף ? תודה. Dell UltraSharp U2410 Dell U2413 עוד שאלה כללית שרציתי לשאול : האם מומלץ לעבוד עם המסכים האלה ברזולוציה המקסימלית שלהם ? אם כן,האייקונים על שולחן העבודה והטקסט לא יהיו קטנים מידיי ?

20. המחשב שלי רוב הזמן עובד 24 שעות ביממה. האם מומלץ לכבות את המסך LCD כאשר לא משתמשים בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אבא שלי הביא שני מסכי 932B של סמסונג לא מזמן. מסך אחד לא היה תקין לגמרי, ואותו צריך להחליף, אבל המסך השני אצל אח שלי, ורואים בו ממש נורא. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב שלי, גם בVGA וגם בDVI, אבל עדיין רואים ממש גרוע. זה המסך, או שכנראה גם זה תקול? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  22. גורמים בחברת NVIDIA מצפים לראות את הדור הבא של מסכי הגיימינג מושק בקרוב מאוד לכתבה

23. Started by IPIP,

1360x768 FLATRON W1943SS נגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by AMD-Z,

אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shay820,

שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.