מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
הסמסונג T2333 נראה לי בסדר אבל אני כבר לא מוצא אותו . המסך הוא לשימוש יומיומי אבל חשוב הכי הרבה זה שסרטים יראו בו הכי טוב שיש . יש לי משהו כמו 750 ג'יגה של סרטי HD שאני רוצה לראות במחשב ומחכה למסך טוב . אז כאמור שיהיה במיוחד לסרטים באיכות הכי גבוהה שיש היום P1080 . אני לא יודע אם יש משמעות לפאנל IPS או PVA על הTN הרגיל בהתאם לשימושים שלי . שכן הTN מהיר יותר ואין בו מריחות כמו שיש בפנאלים האחרים . המסך עד סוך שבוע חייב ליהיות אצלי .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון ... האם למישהו יש את המסך הנ"ל או שיצא לו לפחות לראות אותו המציאות באחת החנויות ? אם כן איך הוא ? והאם הוא שווה את ה 900 שקל ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש מסך במחיר טוב מאוד (יחסית) של דל הלא הוא Dell U3415W לי כיום יש dell u2311H שאני סה"כ מרוצה ממנו אבל ראיתי שיש את המחיר יחסית טוב על המסך הגדול אז אני חושב אולי לקנות, רציתי לקבל חוות דעת עליו? וכן מה עלות המכס עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: החלטתי לשנות את השאלה המקורית שלי לשאלה טיפה יותר כללית. אני מתכנן לחדש ציוד, בין השאר אני רוצה לרכוש מסך 27' וכרטיס מסך GTX1070.וכנראה core i5. אני בד"כ משחק בסטייל RPG - לעיתים נדירות גם בshooters אבל דיי נדיר. איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי לקנות עבור החומרה וסוג המשחקים שלי? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מצטערת על ההודעה החדשה אבל אני צריכה להחליט. הייתי 100% סגורה על המסך הזה, אבל אחרי שקראתי שלא ניתן למצוא את הגרסא החדשה בשום מקום חוץ מנקסטופ, ושיש לו פיקסל שרוף פה ושם אני מתחילה לרדת מהעיניין. בנוסף, האיש מעבדה שאני תמיד קונה ממנו מחשבים אמר שהמסכים האלה באים עם בעיות, ואם אני קונה רוב הסיכויים שהוא בטח יבוא מתיקון... והוא יכול להראות לי כתבה שהייתה בנושא, ושלא אכפת לו מאיפה אני קונה, רק שאדע. וזה בעצם מה שגרם לי לרדת סופית מהעיניין. ואת האמת, לא מקובל עלי שאני אשלם 3300 ש"ח ולא אקבל מוצר תקין שעובד כמו שצריך. רציתי לשאול אתכם האם יש מסכים אחרים בגודל 24'' אשר משתווים לאותה האיכות כמו הDell?... לא פאנל TN. אשמח לקבל רשימת מסכים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שיש לי ואני רוצה עבורו מסך שיתאים למשחקים סרטים וכמובן עבודה נוחה בקריאת מסמכים גלישה באינטרנט אני מתלבט בין שני מסכים LG1953TR SAMSUNG 931B שמתי לב ש בLG זמן תגובה: 2ms ניגודיות1:2000 וב SAMSUNG זמן תגובה 5ms ניגודיות 1:700 שאלותי הם: 1. האם אני אבדיל בין 2MS ל5MS.?(או שהעין של משתמש לא מזהה)? 2. יש הבדל בניגודיות ? מה עדיף לקחת מבחינת ניגודיות שגם יתאים למשחקים וסרטים אבל גם לגלישה וקריאת מסמכים? 3. איזה מסך עדיף מהשניים? בבקשה שמי שעונה יענה לי על השאלות ויעזורלי לבחור מסך תודה לעוזרים המפרט של המחשב מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש, השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים, וגם לצפיה בווידאו (סרטים\סדרות) התקציב הוא בערך 1600, אני רוצה שהוא יהיה גדול (22") ועדיפות לרחב יש לציין שאת רוב הצפיה בוידאו אני עושה מהמיטה, בזווית נמוכה יותר מהזווית הרגילה שלי על הכיסא. הציעו לי את ה SAMSUNG 226BW, שנראה די טוב אצל חבר. למרות שלא בדקתי אם הצבעים משתנים מזווית צפיה יותר נמוכה. נ.ב. אם יש לכם קישור לאתר חנות ולא רק דגם אני אודה לכם מאוד.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 2209WA כבר שנה בערך, הכל היה נהדר איתו עד היום, עד שאתמול פתאום שמתי לב שיש לו 2 כתמים מוזרים קטנים (אחד בערך במרכז והשני בצד שמאל יותר), כתמים קטנים ועגולים (לא עגולים לגמרי וגם לא נקודתיים, כמו נקודת חן על גוף). הם בצבע אפור דהוי, והם יוצרים אשליה כאילו הם נמצאים בין המסך- כלומר, להסתכל עליהם מהצדדים יוצר אשליה שהם נמצאים עמוק בתוך התמונה של המסך. קשה להסביר את זה. בנוסף שמתי לב שיש פתאום פיקסל שרוף במרכז, בצבע אפור גם הוא אבל יותר כהה (עדיין לא שחור). מה לעזאזל קורה למסך?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך 22-24" LCD למחשב, אני משחק גם המון במולטיפלייר אם זה עוזר בהחלטה על המסך. אין לי תקציב מסויים כי אני רוצה לדעת קודם כל מה המינימום שאני יסתדר איתו.. המערכת שלי היא E6300, 41M-ES2L, 4GB RAM, 550W, NVIDIA 9500GT הכרטיס מסך יוחלף בשבוע-שבועיים הקרובים לPOWERCOLOR 4870 512MB DDR5. שמתי לב למסך 23" של SAMSUNG אבל קראתי באינטרנט שהזמן תגובה שלו ארוך ויכול להשפיע על משחקים באינטרנט =\ מקווה שתעזרו לי להחליט, תודה לכל העוזרים שבוע טוב, גיל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון: מחפש מסך בטווח 2000-3000 פחות או יותר ברזולוציה 27". 4K/2K לא בטוח מה יהיה עדיף לעבודה עם פוטושופ/לייטרום, אז משאיר את זה כאופציה פתוחה. חייב לפחות IPS, כיסוי מלא ל-sRGB כש-AdobeRGB נחמד אם יהיה, אבל לא חובה בשלב הזה (במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המסך). רצוי מאוד אופציה ל-pivot, ומהירות תגובה לא זוועתית. כרגע שוקל את U2715H. האם יש מסכים משמעותית טובים יותר בתקציב הנ"ל, או שזאת תהיה הבחירה הכי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1400 שקל, חשבתי על הDell E197FP, יש כאלה שאומרים שהמסך מציג צבעים אפילו יותר יפים משל ה931C של סאמסונג, ויש כאלה שאומרים שהמסך הנ"ל הוא מסך חביב למחיר אבל ממש לא ניתן להשוואה עם 731BF. המסכים היחידים שאני חושב להסתכל עליהם זה Dell E197FP ו- Samsung 731BF. מה אתם אומרים על 2 המסכים הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי AMD 64 X2 dual core 5000+ וכרטיס מסך 8800GT . עד היום הייתי מחובר למסך 32 אינץ' רזולוצייה 1366x768 . כעת עליי לקנות מסך חדש , האם משחקים\סרטים יסחבו במסך LCD חדש ברזלוצייה של 1920x1080 ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים: בעיקר מדיה, מעט משחקים תקציב: רצוי לא לעבור את ה-3k האם ניתן להסתפק בפאנל VA? יש דגמים מומלצים? אם ה-HDR מקפיץ משמעותית את המחיר ניתן לוותר עליו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מסך של dell u3014 בדקתי בזאפ וראיתי שהמסך זמין בהרבה חנויות ונכנסתי לאתר של dell וראיתי שהמסך הזה לא זמין יותר מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב עם: gtx 1080 ti I7 8700k אני יודע שאני רוצה לשחק בhigh refresh rate כי התחלתי לשיר ככה אני לא יכול לחזור, אבל אני גם רוצה לשפר רזולוציה. החלתטי שאני רוצה לשלם 2300-2800 פחות או יותר חשבתי על משהו כמו זה: https://ksp.co.il/?uin=31601
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער שאני מעלה את השאלה הזאת דווקא כאן אבל אני חייב שכמה שיותר אנשים יראו את זה ומהר ! למי ששמע או לא יש מבצע לשקם אלקטריק של מסכי מחשב כאשר קונים מסך מקבלים מכונת אספרסו איכותית של דלונגי... והמבצע נגמר מחר ! לכן אני צריך עזרה דחופה ! עכשיו, יש לי התלבטות קשה בקשר למסך שאני חייב שמישהו יבוא וממש יוכל להסביר לי טוב.. אני מעוניין במסך SAMSUNG 940BW : http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications שהוא מסך רחב... השאלות שלי הן : * עד כמה המסך הזה הוא באמת רחב ? כלומר איך אני יכול לדעת אם הוא צר מאוד או פחות ? * האם השימוש במסך רחב מורח תמונות ? * יש חיסרון בשימוש במסך רחב ? * מישהו ממליץ לקנות את המסך הזה ? * האם מסך רחב משמעו …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך מחשב בסביבות 400-500 שח לקריאת מסמכים מצולמים וטקסטים ראיתי את זה מסך מחשב Lenovo LI2264D 21.5 אינטש לנובו שהוא IPS וזמן MS7 וחברה פחות נחשבת מצד שני ראיתי את זה מסך מחשב Dell E2218HN 22 אינטש דל שהוא פאנל TN ו MS5 וחברה נחשבת יותר מה עדיף או המלצה אחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי שלי בתהלכי גסיסה ולצערי כבר הלכה האחריות, אז החלטתי להשתדרג במסך חדש. עשיתי שיעורי בית קצת וקראתי כמה ביקורות והמסך שהכי קורץ לי זה U2311H של דל, אך פתאום מצאתי את ה 2333T של סאמסונג ועכשיו אני לא כל כך בטוח. הבדל המחירים זה כמעט פי שתיים, אך מצד שני אין עדיין ביקורות מקיפות עליו. קראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476802.msg4081963#msg4081963 וגם את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472556.30 אך עדיין לא מצאתי את התשובה שלי. בהנחה שהיעוד המרכזי של המסך זה סרטים (80%) השאר זה בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. האם ההפרש בין המחירים מצדיק את הבחירה בדל? אומנם אין לי בעיה לקחת את הדל ב 1400 אבל כשיש מנגד מסך ב 850 שעל הנייר יכול …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי (22" 1680*1050) גוסס והגיע זמן להתקדם, לגבי גודל נראה לי ש27" יתאים לשולחן שלי ויהיה שידרוג נחמד. 1. האם בגודל הזה FHD מספיק או שללכת על QHD ? 2. איזה מסך מומלץ בגודל הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אז איזה מסך מומלץ יותר? מי נותן תמורה טובה יותר למחיר? רק מי שברשותו אחד המסכים או שלפחות ראה אותם בעיניו שיצביע לי אישית צריך להגיע בכל רגע T220P אבל לפי רוב התגובות שקיבלתי עשיתי טעות כי הכל יהיה קטן מדיי וכאלה , יש מישו שיש לו את המסך הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב? אז יאלה תצביאו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כול שאלה - למה המסכים האלה - http://www.skypc.co.il/pl_product~36110-022-00~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~SL3220W~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~T2200HDA~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~W2209B~9~0.htm כאלה זולים?? מה שונה בהם? הם נראים מ-ע-ו-ל-י-ם! למה הם במחיר הזה? והבקשה - התקציב : 700 ש"ח החריגה מקסימאלית 750 ש"ח אני ישתמש במסך למשחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט הכרטיס מסך שלי הוא: כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪803 כמות:1 אני רוצה שיהיה רחב (9X16) ולא יקר ויהיה יחסית איכותי (אני יודע שכמעט לא אפשרי בתקציב) ושיהיה 22"
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) במידה ונריץ סרט FHD על שני המסכים, נראה במסך כלשהו שוליים? האיכות תהיה שווה ב2 המסכים? 2)האם איכות הצבעים היא בדיוק אותו דבר או שה2209 טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב=] יש לי דיון קטן עם אבא שלי בדרך לקניית מסך חדש-הוא רוצה לקנות מסך שהכל בו כלול(מיקרופון, רמקולים ומצלמת אינטרנט) ואני מעדיף את 4 הדברים בנפרד. עכשיו השאלות שלי הן: א.כמה כבלים צריך בשביל זה?(אני טוען שצריך כבל למסך,כבל לרמקולים,כבל למיקרופון וכבל למצלמת אינטרנט-אלא אם כן זה HDMI כמובן-כלומר DVI,2 PL וUSB, והוא טוען שיש כבל אחד מהמחשב למסך שמאחד את 4 הכבלים-הכוונה היא לא ל4 כבלים מוסלבים שמתפצלים בסוף, אלא חיבור אחד למחשב ואחד למסך) ב.האם זה איכותי?(ברור שלא, אבל כדי להוכיח לאבא שלי.....) ג.מה עדיף? וכדרך אגב:מישו שמע אי פעם על מארז שבא עם רמקולים רציניים לשמע-מוזיקה,סקייפ וכו'-לא מודינג, אלא שבא ככה מהחנות, ולא אחד איכותי של 10000 שקל, אלא אחד שמוכרים ברשתות המחש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בכלל מפורום צילום בתפוז, אך הפנו אותי אליכם על מנת שתצליצו לי על מסך LCD 19. השימושים העיקריים בו יהיו עיבוד תמונה, אינטרנט, טלויזיה מהאינטרנט, וקצת סרטים(אני לא מתכוונת לראות עליו סרטים באורך מלא, אבל כן מידי פעם לערוך סרטים ביתיים). בינתיים המליצו לי על ה VP930 של VIEWSONIC, ועל הסמסונגים 930B ו-971P. התקציב הוא עד 400$ במחירי ארה"ב שכן אני כרגע בשליחות ויביאו לי משם. המון תודה, יעל.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-