עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Tal-T,

היי, יש לי מסך dell u2718q מחובר לנייח לgtx 1070 עם mDP והיה מחובר במקביל עם hdmi לטלוויזיה (לא הצגתי במקביל, העברתי בהגדרות של הווינדוס רק כשרציתי טלוויזיה). משום מקום המסך הפסיק לעבוד. לא מקבל אות. עשיתי ריסטרט, ניתקתי וחיברתי את הmDp, העפתי את הhdmi. אין לי מושג מה לעשות. רעיון?

2. Started by Reflect,

אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by haviv822,

האם קיים הבדל באיכות בין חיבור מסך לכרטיס מסך ע"י כבל HDMI לבין חיבור בכבל DVI ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אשמח לתשובות כולל כאלו ששפכו בטעות מים על המסך ולא קרה להם כלום. תודה גלעד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nanus,

שאלה יש כרטיסי מסך ישי להם יציאת HDMI וגם יציאת DVI וכמובן שיש מסכים שיש להם גם זה וגם זה אז השאלה שלי היא מה עדיף? איזה חיבור יותר איכותי?? ולמה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. פתאום שמתי לב שצד ימין קצת יותר כהה משאר המסך הדבר בולט בעיקר בצד ימין למטה, לדוגמא: צבע כחול בצד ימין למטה נוטה טיפה לצבע סגול . ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ניסיתי גם בחדר אחר , הרחקתי כל מקור מגנטי (רמקולים וכדומה הוצאו מהחדר) ניסיתי את שני החיבורים VGA / DVI אבל התופעה נשארה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ראיתי שמוכרים את הLG W2220P, וטוענים שהוא IPS, אבל לפי ביקורות בחו"ל כתוב שהוא IPS וגם TN ומבחינת רזולוציות כתוב בחלקן שהוא FHD, ואחרות 1680X1050 יש למישהו שמץ מה נסגר איתו? הוא יותר יקר מה2209WA, אז מעניין אם יש לו יתרונות בכלל

8. Started by Ronenosh8,

1) במידה ונריץ סרט FHD על שני המסכים, נראה במסך כלשהו שוליים? האיכות תהיה שווה ב2 המסכים? 2)האם איכות הצבעים היא בדיוק אותו דבר או שה2209 טוב יותר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by oronluko,

אני מחפש מסך בגודל בערך ''22 ותקציב של עד 1500ש"ח. כמוכן אני מחפש חנות אמינה באזור ראשון לציון. אני צריך את המסך בעיקר לטקסט וקצת משחקים(האמת שלרוב אני משחק בפוטובול מנג'ר שזה גם טקסט). סרטים אני רואה בטלוויזיה שמחוברת למחשב. המחשב שלי זה AMD4600+ וכרטיס מסך GeForce8800 320MB. כמוכן אני עובר ממסך CRT אז אני מחפש משהו שהכי מתקרב לזה. ראיתי שרוב המלצות פה בתקציב הן 2209WA,U2211H וU2311H כולן של dell ו2333 של סמסונג. אז מה הכי כדאי לי לקנות? בתודה oronluko

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, המסך של חברה שלי עומד למות, יש לה CRT מסריח. אז אני נראה לי אשדרג את עצמי באיזה מסך מעניין , לי יש כרגע VP-930 של Viewsonic והוא מצויין , אין לי שום תלונות אליו. אבל אני אשדרג במקום למצוא איזה מסך מעפן לה .. יש לציין שאני כרגע עם פנל P-MVA אז אני מחפש משהו ברמתו ומעלה כמובן. חשבתי על כמה אך אני אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. איזה אתם ממליצים? אני מתלבט בין שני אלה: LCD LG 32" 32LC2R או LCD Toshiba 32" 32WL66 מה עדיף? ולמה? מה ההבדל ביניהם? תודההה =]]]]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה דעתכם על המסך Samsung SyncMaster 226BW ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by razy,

למישהו יש מושג איפה, אם בכלל, ניתן למצוא את המסך Acer XB270HU בארץ? https://www.amazon.com/gp/product/B00UPVXDA8

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gilgil2,

היי יש לי היום מסך ישן של סמסונג, אני רוצה עוד אחד על השולחן, חשבתי לשים לידו את ה u2415 אני משתמש כבד הרבה שעות ביום בעיקר עבודה ומשחקים יש לי במחשב כרטיס גרפי 780GTX, כדאי לחבר את המסך hdmi ל-hdmi במחשב ? או יציאה אחרת ? כיום אני משאיר משחקים לפעמים המון שעות פתוחים, ומרגישים את המחשב מתחמם ומתאמץ אחרי כמה זמן, אז .. עם מסך חדש, יותר פיקסלים הוא יתאמץ עוד יותר? אני צריך לחשוב על דברים כמו קירורים וכאלה שאני לא חושב עליהם ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by RichieRich,

טוב, אז אחרי שהקנייה הקבוצתית ירדה לטמיון (תודה בכל זאת לאורי על המאמץ), אין לי ולאחרים שכמותי ברירה אלא לקנות את המסך בכוחות עצמנו. אשמח לקצת פרטים מאנשים שכבר קנו את המסכים 2007WFP או 2007FP: מי שכבר קנה והתנסה מוזמן לכתוב כאן מאיזו חנות הוא קנה, מה סוג הפאנל וה REV שקיבל, מה מדיניות ההחלפה לגבי פיקסלים שרופים של החנות והאם באופן כללי הוא מרוצה מהקנייה. זה מאוד יעזור לי ולאחרים בשביל שנוכל לגבש החלטה נכונה. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום ראיתי שיש מסך במחיר טוב מאוד (יחסית) של דל הלא הוא Dell U3415W לי כיום יש dell u2311H שאני סה"כ מרוצה ממנו אבל ראיתי שיש את המחיר יחסית טוב על המסך הגדול אז אני חושב אולי לקנות, רציתי לקבל חוות דעת עליו? וכן מה עלות המכס עליו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, ברשותי מסך "22 של ASUS מזה מספר שנים, המסך שירת ועדיין משרת אותי נאמנה אך החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש. כרטיס מסך: Radeon 7970 oc dual x תקציב לרכישה: 2000 ש"ח בגדול אני מתלבט אם ללכת לכיוון מסך המוגדר כמסך גיימינג (144Hz,1ms וכו') או שניתן לקבל מסך מעולה שיתאים לשימושי בפחות השקעה כספית. בגדול אני אוהב לשחק ברוב המשחקים החדשים ובמשחקי רשת (בעיקר cod לא באופן תחרותי). 1. האם ללכת על מסך "24 או גדול יותר ? 2. האם מומלץ ללכת לכיוון מסך גיימינג כמו שציינתי למעלה בראיה עכשווית ועתידית או האם זה יהיה מיותר לאור זאת שלא ניתן לנצל את תכונותיו ? 3. מחפש מסך איכותי כזה שנסקר רבות ומומלץ כמו לדוגמה Asus VG248QE. אני אוהב להשקיע במוצרים איכותיים ומוכן לשלם עבורם אך לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD (עזבו כרגע את נושא היצרן ומי יותר טוב). אני מתלבט בין מסך 17 אינטש למסך 19 אינטש כי ההבדלים במחיר לא גדולים. מצד אחד, מסך יותר גדול אומר שטח תצוגה גדול יותר ואמור להיות נוח וטוב יותר. מצד שני, קראתי שברוב המקרים מסך יותר גדול לא אומר שיש בו יותר פיקסלים, מה שאומר בעצם שכל פיקסל הוא יותר גדול והתצוגה תהיה בעצם פחות ברורה וחדה. האם זה נכון ? איזה גודל מסך כדאי לקנות ? (אני לא גרפיקאי או משהו, זה לעבודה משרדית + משחקים) תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by avi03,

תקציב 700 גג.אם אפשר לחסוך זה יהיה מצווין חבר המליץ על אלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889457 http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2414-LED-144-FHD-24-1-5ms-1920x1080-24-inch-Full-HD-144Hz-Gaming-Monitor-/111657786714?hash=item19ff529d5a תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by issac,

צהריים טובים. יש לי מסך בין 3 שנים דגם: Samsung "23" 2333TN לפני שבוע הוא פשוט שבק חיים, ז"א הוא נדלק אבל אין תצוגה. למסך יש 2 כניסות VGA, HDMI ובשניהם יש תצוגה שחורה. יש לציין שהכרטיס מסך תקין וחיבור של מסך אחר הכל עובד תקין. העניין הוא שגם שאני מנתק את הכבל נתונים VGA אין רישום של "לא התקבל אות-No signal" אחריות על המסך לא חושב שנותרה, וכעת יש לי 2 ברירות, לתקן את הקיים או לקנות חדש (או שלמישהו יש הצעות) חבל לי לזרוק אותו כי הוא באמת מסך טוב אבל אם תיקון יעלה לי 400-300 ש"ח אין טעם לתקן אותו. למישהו יש הצעות? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום רב, ראשית אני מתנצל על ההודעה הארוכה... אני חדש בפורום ורציתי לשאול את דעתכם באופן כללי על מסכי מחשב למשחקים. אני מעוניין להריץ משחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות גבוהות מאוד (משחקים כמו SPLINTER CELL 5 , CRYSIS וכו') (התכנון שלי הוא לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 5850 ATI ומעלה....כך שהמחשב לכשעצמו אמור להריץ את המשחקים מסוג זה באופן סביר) אני כנראה אקח מסך 24'' (אלא אם תשכנעו אותי אחרת..) לאחר עיון בהודעות השונות בפורום ראיתי שהרבה פעמים מציעים מסכים עם רזולוציה של 1680 ולא 1920 בטענה שהם יותר טובים. האם טענה זו באה מכיוון שבגדלים אלו של המסכים (22 24 26 וכו') עדיין לא מורגש הבדל בין הרזולוציות או מסיבה אחרת כלשהיא? שאלה נוספת היא איזה מהחברות יותר טובות SAMSUNG או…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by --Shadow--,

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1289924229 במחיר צנוע של 1400 דולר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by kobi_sion,

הביאו לי לעבודה את המסך הבא HP P221 http://bcdvideo.com/wp-content/uploads/2015/04/P221-Quick-Specs.pdf http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5342568#!tab=features הוא ארוך וצר וקצת מסנוור וכתוב עליו תאורה אחורית מה ההבדל בינו לבין IPS ? אני יושב רוב על היום מולו, לנסות להחליף ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם אני צריך המלצה למסך טוב שיהיה FULL HD גודל 21" תקציב עד 1200 שקל המסך מיועד גם למשחקים אז חשוב שיהיה לו תגובה נמוכה תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by moshirez,

.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים