עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eliXir,

היי, קניתי היום את הספליטר הזה: כעת על הכרטיס מסך מחובר בכניסה אחת המסך הראשי, ובכניסה השנייה הספליטר. לספליטר חיברתי מסך מחשב נוסף, ואת הטלוויזיה. כשאני בוחר בהגדרה של המסכים את המסך הראשי + ספליטר, כלום לא קורה. כשאני מוציא את הטלוויזיה מהספליטר זה קולט את המסך השני, וכשאני מוציא את המסך השני זה קולט את הטלוויזיה. שורה תחתונה, זה לא קולט לי את שלושת המסכים ביחד. מה עושים? נ.ב כשכל המסכים מחוברים, ואני בוחר להציג את המסך הראשי + ספליטר, המסך הראשי משתגע לגמרי כאילו הוא עומד להישרף (מלא רעידות וזרמים בתוך המסך) היה שלב שהייתי בטוח שהוא הלך פייפן ואיכשהו הוא חזר לעבוד כרגיל. ואם זה משנה משהו - יש לי 8800GTS

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by kingpin,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  3. זה לא משהו קיצוני, אבל אני חש בזה בעיקר על רקע לבן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by AcidBurns,

נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה. חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD. אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך? תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eranir,

שלום לכולם, ברשותי dell-2407 מזה כמעט שנה. עד לאחרונה לא יצא לי לעבוד עליו הרבה שעות רצוף, אך כשהדבר כן קרה, הרגשתי שהמסך מאוד מאוד מעייף לי את העיניים (בניגוד ל-1908 המסכן שיש לי בעבודה). ראשית כל רציתי לבקש הסבר כיצד אני יכול לכוון את הגדרות המסך בצורה מיטבית, במידה וייתכן וזו הסיבה (באמת שחיפשתי ללא הצלחה בהיסטורית הפורום). בנוסף אשמח לשמוע אם יש סיבות אחרות לעייפות שהמסך הזה גורם לי לעומת מסכים אחרים. ובהקשר מעט אחר: בקרוב אני קונה מחשב ומסך חדשים (מעבר דירה). הייתי רוצה להישאר עם גודל המסך הנוכחי ואולי אף להגדיל (27, אותה רזולוציה). מכיוון שכמעט ואיני משחק במחשב (בעיקר אינטרנט, יישומים כבדים כמו VS ו-Matlab, והמון סרטים) תהיתי האם יש צורך אמיתי בכרטיס מסך, או שניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך רחב LCD, סמסונג T240.. לאחר הפעלה של פוטושופ CS3 אני מקבל הודעת שגיאה שפרופיל המסך פגום ועלי להפעיל את תוכנת הכיול של המסך (הודעת שגיאה מצורפת) לכן התקנתי את MagicTune בתקווה שזו תעזור לי לתקן את הבעיה.. ניסיתי להכנס למסך Color Calibration, אבל לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות.. בכל מקרה הרצתי את חמשת השלבים קדימה וה Preview היה נראה לי בסדר גמור.. למרות זאת הודעת השגיאה בפוטושופ לא נעלמה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני אמור לתפעל את MagicTune ואיך אני מעלים את הודעת השגיאה.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בעקרון השימושים הם אינטרנט EBOOKS IRC סרטים וקצת משחקים. אולי אחרי כמה זמן אקנה מסך נוסף באותו גודל שיהיה כפול אם זה חשוב ואלא אם כן יש סיבה רצינית (פחות ארטיפקטים \ טשטושים ) עדיף להשאר באזור ה1000 (מה שחשוב שהתמונה תהייה חדה ז"א בלי הקטע שטקסט בלי CT נהייה מטושטש באופן מגעיל ועם מין הילה מסביב וכו') נראה לי גם DPI גבוהה מדי לא חשוב . ושיהיה רחב כמובן בקיצור מה שהכי חשוב זה אמינות כבר היו לי הרבה כאבי ראש עם מסכים ואני לא רוצה להרגיש תקוע... בקשה מיוחדת היא שאפשר יהיה להוריד את הבהירות במסך באופן סביר\גמיש ושלא יהיה מאוד בוהר (יש לי מעין חרא בעיניים קוראים לזה floaters וזה נראה כשיש אור חזק ומפריע להתרכז ) הכרטיס מסך שזה יתחבר אליו זה נראה הHD4770 או HD4870 תלוי מאוד ,…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by oferab,

המסך הזה נחשב כיום למסך הכי טוב למחירו הוא כולל פנל H-IPS , ומקבל ביקורות מעולות המסך עם הפנל הזהה מתוצרת פיליפס, אין לו כניסת HDMI, וכמו כן אין עליו ביקורות מקצועיות ברשת מחירו אמור להיות בסביבות ה 3000 ש"ח האם היבואנים של HP מתכוונים להביא אותו לארץ, הבנתי שיש הרבה דרישה בארץ למסך הזה ?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by dolev16,

שלום קראתי פה בפורום בעבר ששימוש ברקעים כהים יכולים לעשות נזק למסך ,רציתי לדעת אם זה באמת נכון ואם כן מה הנזק? כי אני פשוט פוחד לשיפ אפילו רקעים אפורים למשל.. תודה.

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by kakolokia,

אני עומד לקנות את המסך Dell 2209wa ויש לי שאלה לגביו: יש לי מסך לא רחב lg בבית דגם (17 אינץ') L1730S וזמן התגובה שלו הוא 12ms שהוא BtB נראה לי והDELL הוא 6ms GtG.. אז ככה באיזה מסך אני אקבל זמן תגובה מהיר יותר בהתחשב שהDell הוא רחב וה Lg לא, וגם הDell גדול יותר.. ושאלה נוספת - האם אני ארגיש הבדל במהירות בין הDELL הזה ל samsung t220? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, המסך שלי התקלקל ואני מחפש מסך חדש. אני טובע בים המסכים, ולא כל כך ברור לי איזה מתאים לי. נכנסתי ל- KSP והם המליצו לי על המסך הבא: ‏W2261V של LG, אשר עולה 990 שקל. השימוש שאני עושה במסך הוא בעיקר שימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, מייל וכו'), אולם אני רוצה שהוא לא יאכזב אותי במידה וארצה להשתמש בו לדברים נוספים (צפייה בסרטים, משחקי מחשב וכו'). חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לקרוא טקסט בקלות ובבירור (ושלא יהיה קטן מידי). יש לי מספר שאלות: האם אכן כדאי לעבור למסך 21-22 אינץ', או שלדעתכם עדיף לי להסתפק במסך 19 אינץ'? האם הדגם שהזכרתי למעלה טוב? איזה דגם אחר אתם ממליצים לי? אני באמת אובד עצות, מרוב מידע על מסכים ודגמים שונים שקיימים בשוק. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  12. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  13. היי, יש לי כרגע מסך 19 רחב ואני מעוניין להפוך אותו למסך משני ולקנות מסך חדש שיהיה ראשי, הוא ישמש למשחקים, לסרטים ולשאר העבודות. אז ככה, חשבתי על 3 מסכים עיקריים, אני פשוט עדיין מתלבט לגבי הגודל, 22 או 24? או אפילו 23? ל22 שקלתי את הT220 המפורסם, ל24-23 שקלתי את המסכים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6900&perur=2&t=19&c=407 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=2&t=19&c=408 מה ההבדלים בין השניים חוץ מגודל של אינץ' אחד בודד? אני מחפש מסך שתומך בFHD, ואם יש המלצה למסך טוב בתקציב הזה אני אשמח לקבל. לפי מה שהבנתי הפאנלים של ה23 ושל ה24 שונים, במה הם שונים? עיקר השימושים שלי הם: משחקים, כתיבת מאמרים, אינטרנט, גרפיקה חובבנית (לבנתיים,…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  14. לילה טוב. היום קיבלתי בהפתעה מסך חדש למחשב (מה שרציתי כבר הרבה זמן), המסך הוא T220 של סמסונג, ולצערי הוא קצת בעייתי לי בעיקר מכיוון שאין דרך לכוון אותו בשום צורה (או לפחות שום דרך נראית לעין). במידה ותתרחש החלפה, ישנו מסך בגודל דומה שייתן תמורה שווה? (הצג בגודל 22 אינץ'). השימוש כאמור בעיקר קריאה מרובה באינטרנט ומשחקים. רצוי כמובן שיתכוונן לפחות לגובה, ורצוי גם שיהיה בעל ציפוי נגד השתקפות (זה קיים בכלל?). המחיר הוא אזור ה1300.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  15. שלום, חברים! אני מצטער אם נושא הת'רד אינו ממש סטנדרטי, ואם הוא לא תקין-אז אני מצטער... :-[ אבל אני פשוט מ-מ-ש מתקשה למצוא חנות במרכז הארץ שמציגה את המסך הזה [שהוא דווקא די פופולארי]. דיברתי עם אינספור סניפי באג, ואופיס דיפו-אך לשווא. האם מישהו בכל זאת מכיר מקום שכזה?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  16. חשבתי ללכת על המסך הזה LG 19" W1943T 5ms LCD הוא מתאים לסרטים ומשחקים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ep2,

במסך יש לי שקע DVI-D , ובמחשב DVI -I. איך אני מוצא כבל/מתאם מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום. אני קונה מחשב חדש ורציתי בבקשה לקבל המלצה למסך 22-23 שיריץ יפה משחקים בתקציב של 1000-1500 שקל...דרך אגב מה אתם אומרים על LG W2353V בתור מסך למשחקים? ותוכלו לתת לי בבקשה טיפים כלליים על להסתכל כשאני בא לבחור מסך עם דגש לכך שיריץ משחקים בצורה נאותה?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  19. שלום, אני מחפש מסך לשימוש בעיקר משרדי וחשוב לי שהוא יהיה נוח לקריאה ושלא יעיק על העיניים כי אני מתכנן לעבוד מולו כמעט כל היום. ראיתי המלצות על המסכים: Dell 20 LCD E207WFP ו Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms - איך הם לשימושים שלי? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by The_protector,

אז ככה, ברשותי כעת מסך 17" (LG L1780Q אם זה חשוב) ואני הייתי מאוד רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. הבעיה - האורך של השולחן שעליו מונח המסך הוא 57-58 ס"מ ולדעתי אם אני אשים מסך בגודל 19" זה יהיה גדול מדי לעיניים. חוץ מזה אל תשכחו שהסטנד של המסך לוקח גם כמה ס"מ, מה שמקרב עוד את המסך אלי. עוד בעיה בעניין היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש בחופש, והבנתי שאם אני אשאר עם המסך הזה ואקנה כרטיס מסך חזק יווצר צוואר בקבוק. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים. כרטיס המסך במחשב יהיה HD4870 1GB. המסכים שאני מתלבט בינהם הם: 1. Asus MW221C 2. BENQ T2200HD (שימו לב שלמסך השני יש רזולוציה 1920x1080) http://forums.whirlpool.net.au/foru...fm/1067469.html תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by adir89,

אני לא מחפש להשקיע הרבה במסך (עד 400-500 ש"ח) ואני לא משתמש בו למשחקים או לסרטים ב HD. האם כדאי לי ללכת על מסך CRT מאחר שהמסך הישן שלי שבק חיים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מסך 26W (שלא ישמש גם כטלוויזיה) ראיתי שניים של סמסונג http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3699 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4255 לא הבנתי למה המסך שיחס הניגודיות שלו 1:50,000 יותר זול מהשני (שהיחס שלו נמוך)... אהבתי את העיצוב שלו, יש למישהו המלצות? :s05:

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by adys,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר את השרשור למקומו הנכון. יש לי שני מסכי VP930 שמשמשים לעריכה. בזמן האחרון, כשבוע ימים בערך, המסך שמחובר ליציאת הVGA , לוקח לו כמה דקות להתחיל לעבוד. הנורית הירוקה מהבהבת, ושום דבר לא עוזר, גם לחיצות על הכפתורים שלו לא מראות כלום. כיבוי והדלקה - גם לא עוזר. אחרי כ3-5 דקות הוא מתחיל לעבוד ואז הכל בסדר.. רעיונות למישהו? תודה, עדי.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by o0-lio-0o,

שלום! התקציב שלי לא גבוה במיוחד (700-800 ש"ח) אני מתכנת (שעות רבות של בהייה בטקסט על המסך) וגיימר מידי פעם.. בבקשה לא משהו שהוא פאנל TN או עם ציפוי מבריק... תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.