עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by alfus73,

אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט. אינ מעוניים לקנות מסך 19 אינטש. בקריאת תגובות אחרות הבנתי שגם מסך ביחס ניגוודיות של 1:600 הוא טוב למשחקים. האם יש לי סיבה להשקיע במסך עם יחס ניגודיות של 1:1400?? האם אני ארגיש בהבדל?? אני משחק בעיקר משחקי Fifa, Coh, Doom וכו'. יש לי כרטיס מסך GeForce6600GT. אותו דבר לגבי זמן תגובה...האם אני ארגיש בהבדל בין מסך עם זמן תגובה של 4 MS ל- 8 MS???? ברור לי שעדיף יחד ניגודיות גבוה ככל שניתן וזמן תגובה מהיר ככל שניתן. אבל האם אני צריך את זה בכלל? האם אני ארגיש בהבדל?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by omerz90,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך SAMSUNG P2370 מאייבורי וגיליתי שבצד שמאל של המסך יש מין חתיכת נייר תקועה, כמובן שבחיים לא דחפתי לשם חתיכת נייר, חשבתי שיש את זה בכל המסכים אבל היום הייתי בבאג במקרה, הסתכלתי על המסך ואין שם שום חתיכת נייר תקועה, כמובן שבמסך הכל תקין אבל אני מודאג מהחתיכת נייר הזאת, האם כדאי לי לנצל את האחריות?, למי שלא מבין למה אני מתכוון הנה תמונה: למי שרוצה את התמונה ביותר גדול אז ללחוץ על הקישור: http://img196.imageshack.us/img196/3847/dsc01381y.jpg

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by maor0079,

טוב אחרי התלבטות קשה בין 2 מסכים 971 ו930 קיבלתי אישור להגדיל את התקציב וללכת על DELL הבנתי שהוא המסך הכי טוב למשחקים סרטים ולעבודה רגילה. 2007 WFP או 2007FP עכשיו איפה אני יוכל לראות את 2 המסכים האלה כדי שיוכל להחליט מה יותר נוח הרחב או הריבוע? ו 20 אינץ' זה לא קצת גדול מדי ? ולמה ה FP עולה יותר ובכלל מה אתם ממליצים רחב או ריבוע? ואיפה לקנות באיזור חיפה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פעם פתחתי פה את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235087.msg2065029;topicseen#msg2065029 אבל אחריו הסבכו קצת העניינים והמסך לא נקנה לבסוף. כיום התקציב השמין קצת, והייתי רוצה לדעת מה תהיה מדרגת המחיר הבאה אחרי המסך שהוצע שם, אם אני רוצה לטפס אל מעבר ל19" ולהישאר עם מסך באיכות טובה. תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by ep2,

במסך יש לי שקע DVI-D , ובמחשב DVI -I. איך אני מוצא כבל/מתאם מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by epichorus,

שלום , בעקבות טיפות גשם שטיפטפו על מסך הLCD שלי נוצרו כתמים על המסך אשר לא הצלחתי לנקות בעזרת מטלית לחה... למישהו יש עצות לניקוי הכתמים ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. לילה טוב. היום קיבלתי בהפתעה מסך חדש למחשב (מה שרציתי כבר הרבה זמן), המסך הוא T220 של סמסונג, ולצערי הוא קצת בעייתי לי בעיקר מכיוון שאין דרך לכוון אותו בשום צורה (או לפחות שום דרך נראית לעין). במידה ותתרחש החלפה, ישנו מסך בגודל דומה שייתן תמורה שווה? (הצג בגודל 22 אינץ'). השימוש כאמור בעיקר קריאה מרובה באינטרנט ומשחקים. רצוי כמובן שיתכוונן לפחות לגובה, ורצוי גם שיהיה בעל ציפוי נגד השתקפות (זה קיים בכלל?). המחיר הוא אזור ה1300.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  9. שלום ... הכותרת ... צרכים : נטו עבודה איימילם ואינטרנט וחשוב שיראו טוב.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by EasyPooper,

שלום. ברצוני לשדרג את מסך הCRT הישן שלי למסך LCD. השימושים העיקריים שלי הם גיימינג ועבודה עם טקסט אך לא חסרים רגעים בהם אני רואה סרטים ומתעסק ב3D. כרגע יש לי מסך 19' ובגלל שהמסך ימוקם בגומחא קטנה בשולחן המידות המקסימליות שלו יכולות ליהיות אורך- 44ס"מ רוחב- 47 ס"מ. התקציב המקסימלי שלי הוא 1000 ש"ח. אין לי העדפה לחברה מסויימת. מפרט ניתן ליראות בצד.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  11. שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by leaco,

האם למישהו יש את ה u2211h ויכול לתת המלצה אם הוא עומד בסטנדרטים של 2209wa? כמו כן אני חושש שה DPI יהיה קטן מדי, אז תמונת מסך שתמחיש גם תעזור תודה מראש, צחי.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. היי מחפש מסך איכותי. עם צבעים מדוייקים ככל שניתן. יכול להיות בגודל 24" אם איכות הצבעים טובה בהרבה מה-27". גודל 27" מועדף מעט יותר. תקציב בין 1800-2600 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אהלן :} אני נמצא על רזולוציה מקס' של מסך רחב 19 אינץ' של סמסונג 931 1440 900 ובאחד המשחקים שאני משחק אין את הרזולוציה המתאימה מה אפשר לעשות במקרה? וגם שאני לוחץ מאפיינים על השולחן עבודה יש לי תרזולוציה לבחור אז יש לי שם רק 3 אופציות 800 על 600 1024 על 768 1440 על 900 אפשר לעשות שיהיה לי עוד רזולוציות באמצע ? זה ממש קצת ולא טוב לי

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by Access Denied,

יש תקציב ויש גודל.. אני מחפש את השילוב של המחיר עם הביצועים הכי טובים ומכאן הרצון למסך הכי משתלם אם אפשר לתת כמה אופציות ולדרג אותן זה יהיה מעולה כי אני מזמין דרך משהו ואני לא יודע מה יש לו במלאי.. תודה

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by yaronshahaf,

שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  17. היי, אני רוצה להשתדרג, כרגע אני עם מסך של סמסונג 26 אינץ', לא איכותי בכלל.... אני מתלבט בין Dell IPS UltraSharp U2913WM ל - LG IPS LED 29EA73-P. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12228 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10984 נכון שיש הבדל של 1000 ש"ח ביניהם, אבל לא מצאתי תשובות ופרטים על ההבדלים מבחינה טכנית.. אין גם הרבה ביקורות רציניות שיוכלו לתת מידע על איכות המסך עצמו והפאנל. חוץ מביקורות שמראות איך פותחים את המסך מהקופסא ומחברים לחשמל, אין ממש מידע שאפשר לקבל על איכות המסכים מבחינה טכנית. נכון שממסכים בגודל כזה ומחיר כזה הציפייה היא לאיכות די גבוהה, אבל אין מספיק פרטים בביקורות. אשמח לחוות דעת/עצות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ערב טוב אני מעונין במסך בעיקר למשחקים אז שידרגתי קצת את המחשב שלי האמת העפתי את הג'יפורס 6200 בGTX285 והוספתי 4GB זיכרון ל2GB שהיה המעבד שיש לי הוא Q9450 במידה ויש בעיות עם הרזולוציה לכרטיס אפשר להתפשר [איני מתכוון להחליף את הכרטיס ב2-3 שנים הקרובות ] תודה לכול העוזרים. והגודל של המסך שהיה מעל 19' כי יש לי אחד כזה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by sirmoreno,

אני יודע שהנושא חוזר על עצמו ובכל זאת: יש לי כרטיס מסך 7600GT וקניתי לא מזמן מסך: Samsung 931BF שאמור היה להיות טוב אבל ראו בו על הפנים יחס ניגודיות שלו 1:2000 אבל רואים מטושטש אותיות שחורות על רקע לבן. בקיצור החזרתי אותו ואני לא ממש מאמין יותר לנתונים שהיצרנים מפרסמים אני צריך מסך למשחקים ועבודה מרובה מול המחשב באיכות טובה מאד בסביבות 2000 ש"ח קראתי אצלכם ששני המסכים הנ"ל מומלצים אבל ממש לא בא לי ליפול עוד פעם אז אם יש המלצה יותר טובה אני אשמח לשמוע. בנוסף שאלה: כמה זמן מסכים אלו מחזיקים מעמד לפני שהפיקסלים מתחילים להישרף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני עוסק בגרפיקה: אתרי אינטרנט, תמונות, תלת מימד ועריכת וידאו ומעוניין להשתדרג עם מסך מחשב חדש אני מתלבט בין שני דגמים האחד Eizo - Flexscan S2433WH והשני DELL - UltraSharp U2711 אני יודע שהראשון הוא 24 אינץ' והשני 27 אינץ' אבל במחיר הם די קרובים והגודל במקרה הזה לא ממש קובע מה שהכי חשוב לי זה איכות הצבעים בעבודות גרפיות והתאמת הצבעים לצבעים אמיתיים (דפוס ועבודה על תמונות) קראתי שהתצוגה בדגם ה-DELL ניראת קצת מטושטשת... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן המון תודה מראש בני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The_protector,

אז ככה, ברשותי כעת מסך 17" (LG L1780Q אם זה חשוב) ואני הייתי מאוד רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. הבעיה - האורך של השולחן שעליו מונח המסך הוא 57-58 ס"מ ולדעתי אם אני אשים מסך בגודל 19" זה יהיה גדול מדי לעיניים. חוץ מזה אל תשכחו שהסטנד של המסך לוקח גם כמה ס"מ, מה שמקרב עוד את המסך אלי. עוד בעיה בעניין היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש בחופש, והבנתי שאם אני אשאר עם המסך הזה ואקנה כרטיס מסך חזק יווצר צוואר בקבוק. תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by SHELA,

:s05:שילוב של מסך מחשב עם טיונר לטלוויזיה. הסברים בעברית עממית בבקשה מכם ולא דרך אתרים צפופים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Impact,

היי. בקרוב אני קונה מסך 19', ונקנתי בשני המסכים: .T190p T190. ההבדל בניהם זה הרזולוציה והקונסרקט. רציתי לדעת אם אני אקנה את ה T190p (בעל ה 1650*1080), אז הכרטיס מסך שלי יתאמץ ממש במשחקים (4870)? כי ככל שהרזולוציה גבוהה יותר אז הביצועים נמוכים יותר. איך זה הולך בשני המסכים האלה? ב P אני יכול להוריד ל 1440*900 נגיד במשחקים בלי שהאיכות תיהרס? תודה, כי זה חשוב לי מאוד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שניהם דיגיטלים,ויש לי חיבור זמין של HDMI,הן בכרטיס המסך,והן במסך. האם שווה להשקיע כמה עשרות שקלים בכבל HDMI,ואם כן,מה ההבדלים בין כבל כזה לבין כבל שעולה 100+?(סיכוך?.....) תודה, יוחאי.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.