עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by cobmetal,

שבת שלום לכל חברי הפורום ! כרגע אני מרכיב מחשב ומחפש מסך בשבילו , אין יעוד מסויים , המסך אמור לשמש למשחקים גלישה באינטרנט , תוכנות וכו' התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח . מבקש המצלמה ממכם . תודה.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  2. Started by idanus22,

אני מעוניין לקנות מסך LED מצאתי שני מסכים של חברת AOC 22INCH LED הראשון הוא 16:10 ועולה 850 והשני הוא 16:9 ועולה 700 איזה מסך עדיף? ואם ה 16:10 אז גם למה? [ עיקר העיסוקים במחשב עם משחקים ] ויש חשיבות לנתון של בהירות?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לילה טוב, קצת הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים, אבל אני חושב שההתלבטות היא בין המסכים הבאים: DELL U2211H http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/dell_u2211h Samsung BX2250 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_bx2250 Samsung BX2235 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_bx2235 24" יהיה גדול מדיי, 23" רחב מדיי ולכן בחרתי ללכת על 22"/21.5". המסך מיועד לעבודה יומיות בסיסית - אינטרנט, תמונות, אופיס ... ללא צפייה בוידאו/משחקים. כיצד יכול לבוא לידי ביטוי סוג הפאנל בעבודה שכזו? בנוסף, במידה וקיים מסך נוסף מומלץ ... אתם מוזמנים להפנות את תשומת ליבי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום רב, יש לי שאלה שאני שואל כבר הרבה זמן, ואף אחד עוד לא פתר אותה! (מקווה שתעזרו). יש כמה משחקים אשר כאשר אני משחק בהם פתאום כתוב על המסך :Power Saving Mode המחשב ממשיך לעבוד, וגם המשחק, אבל לעומת זאת המסך לא. דגם המסך שלי הוא:Flatron L1953TR אני יפרט עוד קצת: אני משחק ופתאום אין אזהרה או משהו המסך נסגר וכתוב לי על המסך: "Power saving mode" גם אם מנסים לסגור ולפתוח זה לא פותר את הבעיה. חשוב לציין שהמחשב נשאר עובד לאחר שמסך נסגר וכך גם המשחק (ניתן לשמוע את המוזיקה של המשחק). פתרונות שבדקתי: *חידוש דרייברים *החלפת כבלים *בדיקה בהגדרות של המסך (משהו כמו Power Saver) *בדיקה בהגדרות של המסך (לא רוצה להשמע כמו מטומטם אבל בכפתורים הצדדים של המסך). *בדיקה בביוס אחד אמר לי לבדוק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הי.. כרגע אני משתמש בחיבור VGA ישן.. הוא מעצבן וגם פוגע באיכות ככל הנראה ואני רוצה להחליף לחיבור DVI אבל יש לי בעיה אחת: יש לי כבל DVI שהחיבור שלו נראה ככה: http://www.tech-faq.com/graphics/dvi-hdtv-connector.jpg משתי הצדדים רק כסוף... וגם ככה הכניסה של החיבור למסך שלי. אותו כניסה בדיוק נכנס בלי בעיה צריך לעבוד טוב אבל שאני רוצה לחבר למחשב שלי... החיבור שלי נראה בכלל ככה http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG יש לו 4 חורים כאלה מסביב לפס הזה ... מישהוא יכול להגיד לי מה הבעיה ומה ההבדל בינהם? מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אח שלי זקוק למסך חדש לאחר שהמסך הישן כבר לא מתפקד... הוא צריך מסך שיוכל להתחבר לXBOX360 שיש לו. השאלה היא קודם כל איזה סוג מסך יתאים לו? הוא צריך מסך עם טיונר? נראה לי שעוד אופציה זה מסך עם חיבור HDMI, אבל אם אין למסך רמקולים איך אפשר יהיה לשמוע משהו? (ואם כן יש רמקולים אז הקול יעבור דרך הHDMI?) צריך איזה חיבור AUDIO OUTPUT? (לא יודע את השם המדויק) מבחינת דרישות נוספות זה מחיר סביר (כמה שיותר נמוך יותר טוב- כל עוד זה מסך איכותי). אחי בסה"כ בן 13 וחצי ככה שהוא לא צריך מסך מפוצץ של דל עם פאנל מטורף... אני אשמח גם למסך כמה שיותר קטן, מסכי ה23-24 אינץ' נראים לי מוגזמים לגמרי לעבודה ממושכת, פשוט יותר מדי וחבל על העיניים שלו כל עזרה תתקבל בברכה, אין לי שמץ של מושג בחיבור קונסול…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by singel,

רכשתי מסך דל 2311 לאחר התיעצות אחד הדברים שמתגאים בו זה זוית צפיה של כמעט 180 מעלות בלי עיוותי צבע זה לא בדיוק ככה, הצבע מתעוות בצפיה מהצד במיוחד בגוונים הכהים (אבל גם בבהירים-לבנים), שם הוא ממש מזייף ומציג אותם בגוון צהבהב עם נטיה לזוהר גם כשיושבים ממש מול המסך, וזה בולט בעיקר בצפיה בסרטים פחות בשימוש בטקסט נפלתי על אחד פחות טוב? או שזאת באמת בעיה במסך הזה שלא ידעתי מראש? או שבכלל יש דרך פשוטה לסדר את זה שאינני מכיר? המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך לא הכי חדש או משוכלל. אולי זה בכלל מהכרטיס מסך? אשמח לכל התייחסות. תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by radicus,

שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים בערך את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742296 אני דווקא מאד מרוצה ממנו אבל נאלץ למכור אותו עקב מעבר דירה עם החברה שיוביל לעודף מסכי מחשב. אין לי מושג כמה הוא שווה, ואני מאד אשמח אם תוכלו לייעץ לי בכמה כדאי למכור אותו. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by spitty,

שלום, לפני כמה ימים מת לי סופית המסך הקודם, ואני צריך למצוא מסך חדש. יש לי תקציב של בערך 1400 שקל, והדרישות שלי הן כאלו: 22-23" 2MS לפחות 75hz, כמה שיותר יותר טוב עדיף מסך שאפשר להשיג בKSP/IVORY, או כל דבר באיזור ירושלים תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. כרגע עובד עם 2 מסכים של VIEWSONIC- PV171, גודל 17אינץ, מרוצה מהם מאוד (בזמנו שילמתי על שניהם 6500 שקל). צבעים איכותיים, מדוייקים, והכי חשוב- אני יושב כ8-10 שעות ביום על המחשב -העיניים לא מתעייפות ! (זה הכי חשוב לי). להבדיל, יש לי מערכת אחרת של אישתי, עם מסכי LG19 שם אני עובד 15 דקות וכבר עם עיניים אדומות. עד עכשיו עבדתי עם רזולוציה של 1024X768 ורק עכשיו עברתי לרזולציה גבוהה יותר- 1152X864 כי מעבר לזה זה כבר קטן לי מידי. אני רוצה לקנות זוג מסכים חדשים, 22-23 אינץ, חשוב שיהיה איכותיים,לא מעייפים את העיניים. בנוסף, אני עובד עם KVM שהחיבורים שלו זה VGA ככה שחייב לצאת מהמסך הראשי VGA( אותו מסך חולק עם עוד 3 מחשבים) את המסך השני (הרחבת שולחן עבודה), יחובר ב HDMI (כרטיס מסך HD68…

• 53 תגובות
    • 11.1k צפיות
  12. Started by Serran,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום. אני מחפש עוף מוזר, שנכחד מהעולם למיטב הבנתי. מסך CRT, בגודל 19", שיודע להגיע למעל 140HZ ב800X600. האם קיימת חיה כזאת? לאחר שיטוט בכמה חנויות מחשבים גיליתי שלא רק שמה שאני מחפש נדיר, אלא כבר כמעט ובלתי אפשרי למצוא בא"י. הבנתי שכבר לא מוכרים דגמי CRT בארץ (מצאתי 12 בזאפ. זהו!) האופציה המתבקשת היא להזמין מחו"ל, אבל בור שכמוני לא מבין בדגמים, מחירים, פונקציות אחרות ומה שווה ומה לא. עזרתכם נדרשת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי חברים, אז נראה לי שזה המסך שאני עומד לרכוש בשבוע הקרוב. רציתי לדעת האם הבחירה נכונה והאם עלי לדעת דברים כמו גרסא אחרונה תאריך יצור ו ...... מה לגבי מתחרים.... מי הם? המחיר הנמוך ביותר שני יכול להשיג אותו הוא 2385 ש"ח. מחיר טוב? תודה.

• 35 תגובות
    • 9.9k צפיות
  14. Started by matanya,

רכשתי מסך לד DELL P2311H לפני ימים אחרים מפנדה בעסקה טלפונית. לאחר שהמסך הגיע אליי, התברר לצער שאיכות התצוגה של המסך כלל אינה מתאימה לציפיות. המסך נותן צבע קר, וכל נסיון כוונון נכשל, מכיוון ששינוי זווית הכי קטנה של העין כלפי החצי התחתון של המסך נותנת צבעים אחרים לגמרי. לשם הדגמה פתחתי NotePad בראש המסך, הצבע של פס התפריט היה בז' (במקום פנינה). וכאשר הזזתי את החלון לחצי התחתון של המסך, פס התפריט הפך להיות לבן בוהק בדומה למשטח הכתיבה. האם משהוא התנסה עם מצב כזה, אני חייב להתפטר מהמסך הזה. פניתי לפנדה בבקשת החזרה (או אפילו החלפה) לפי התקנון המופיע באתר, אשר מכיר בחוק הגנת הצרכן למכר-מרחוק, להחזרה עד 14 יום ואף ללא סיבה. אך אנשי פנדה החזירו תשובה שלפי פרשנותם לחוק, פתיחת האר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, * שמתי לב שאין לי חיבור HDMI במסך,למרות שכתוב FULLHD,המסך שלי מחובר DVI,זה משנה אם זה HDMI או DVI ?? * האם יש הבדל באיכות בין שני הכבלים\חיבורים ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מסך טלויזיה מחובר למחשב עכשיו אני רוצה לסדר שאת מה שאני עושה על המחשב יראו על הטלויזיה(אני מתכוון לשכפול מסך ) עכשיו השאלה שלי איך אני משנה בהגדרות של המסך מחשב שהיה שכפול של שני המסכים \ בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ivgi,

אחרי שוטטות כאן בפורום החלטתי ללכת על ה 2333t השוואתי מחירים באינטרנט והזמנתי. התקשרו אליי כעת מהחנות ואמרו שאין להם יותר במלאי את ה 2333t והציעו לי לקחת במקום את הדגם החדש יותר b2330. הדגם החדש די לא מוכר בביקורות פה. המחיר של "החדש" הוא ב 70 שקל יותר. האם לקחת את החדש או להזמין את הקודם בחנות אחרת, התחושה שלי שהקודם טוב יותר, מאחר שהוא זה המומלץ פה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by matanya,

קניתי מסך עם חיבור HDMI , ויש לי כרטיס ASUS EAH4350 עם כל היציאות. קניתי קבל 5 מטר מ HDMI ל DVI וחיברתי. קיבלתי מידי פעם פליקרים, וכן מסך שחור לכמה שניות. חבר הציע שאחבר עם קבל רגיל DVI-DVI ואכן הכל בסדר. האם יש למשהוא ניסיון? האם הבעיה בקבל? במסך? בכרטיס מסך? באורך של הקבל? או בצירוף DVI HDMI ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. טוב אז המצב הוא כזה: אני הולך לקנות מסך FHD שהוא מתוכנן להיות המסך הראשי שלי(ההתחל, שולחן העבודה וכו' יהיו בו) ועוד מסך שהוא המסך שלי כרגע שהוא ברזולוציה של 1024X1280 בנוסף אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה. השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לעשות שהמסך החדש(FHD) יתפקד כמסך מחשב והמסך הישן(1024X1280) יתפקד כמסך טלוויזיה(יראו בו טלוויזיה בעזרת הכרטיס טלוויזיה), מתי שאני ירצה כך? נ.ב הכותרת קצת לא מובנת, אני מצטער אבל התקשתי עם הניסוך שלה, מקווה שהיא מובנת. *יש לי HD5750 עם אפשרות לחיבור שני מסכים ככה שמבחינת הכרטיס מסך זה אפשרי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ronenosh8,

ברגע שאני מריץ סרט DVD (באיכות 720x576) על מסך Full HD אז המסך מורח את התמונה לרזולוציה שלו (1920x1080) ואז האיכות גרועה? ועוד דבר, אם אני מריץ סרט Full Hd על מסך 1680x1050 האיכות תהיה פחות טובה? (כי הוידאו יעבור דחיסה מ 1920x1080 ל 1680x1050)

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  21. קיבלתי היום את ה2333 והוא מחובר ב - VGA עדיין משום שיש לי בעיה לחבר DVI בעיה ראשונה היא שהמסך מגיע בלי כבל DVI ובעיה שניה היא שהמארז מפריע לשקע הDVI כיוונתי רזולוציה ל1080*1920 בכל מקרה אתרי האינטרנט מופיעים לי באמצע בקטן המסך נותן לי שתי אופציות WIDE ו- AUTO וזה לא משנה את מירכוז התמונה איך אני גורם לאתרים להופיע על כל המסך ? אני משתמש בכרום וניתן לעשות ZOOM אבל איכות התמונה נפגמת מערכת הפעלה שלי XP תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב מדגם Samsung "23" 2333T, אך הבחנתי באתר שיש שני דגמים למסך, שמו של הדגם השני הוא Samsung "23" 2333TN בדקתי מספר מספר אתרים וכל אתר נותן לי מפרט שונה של המסך, ראו: בקישור שמתחת (אתר פנדה) כתוב 1:4000 ניגודיות 8ms מהירות תגובה פאנל pva ורוזולציה של 1920x1080. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30896 באתר אחר (אדס)כתוב, 1:50,000 ניגודיות 8ms מהירות תגובה, פאנל pva ורוזולציה של 1920x1080. http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=12018 ובעוד אתר (מורס) כתוב על מסך מדגם 2333TN, ניגודיות 5ms מהירות תגובה, פאנל pva ורוזולציה של 1920x1080. ולאחר מכן שלוחצים על "מידע נוסף" מקבלים מפרט שונה ממה שהוצג בכותרת, http…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Asaf_l4,

מה לדעתכם עדיף? ואם אפשר גם לפרט השימוש שלי במסך הוא לאינטרנט משחקים ושימוש רגיל בגדול...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bennnn,

bהיי איך המסך הזה?האם הוא עדיף מכל מסך סמסונג שאינו לד????

• 0 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים