מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD, ואני לא יודע אם יש לי בכלל סיבה להפעיל שומר מסך כמו בCRT הקודם שלי...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם. למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה? על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו. שווה? אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב רציתי לשאול האם קיים הבדל מוחשי בין חיבור DVI לחיבור VGA ? כי אם כן אני אקנה מסך LG 24 אינ'ץ בטכנולגיית LED יש מישהו מומחה שיגיד שיש הבדל גדול ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך מסך שישמש בעיקר לעבודה: כמה חלונות והרבה צפיה במסמכים והקלדה. היום יש לי מסך Dell 23" U2312 משנת 2013. המסך טוב, אבל אני רוצה לשדרג. חשבתי על מסך 27". ראיתי 3 אפשרויות במחירים 600-800 שח: E2720H S2721HN P2719H לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם ומה עדיף. אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עוקב פה בפורום אחרי הדיונים כבר הרבה זמן ולא מצליח להגיע למסקנה בעניין. עיקר השימוש שלי במסך יהיה לסרטים. חשוב לי מאד שתהיה חדות וגוונים שלפחות מתקרבים לרמה של CRT. אז איזה פאנל עדיף S-IPS, S-PVA,MVA,או דווקא ה-TN?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מסך 22 של LG ורואים בו קצת מטושטש. מה ההגדרות הכי טובות עבור מסך כזה? האם מישהו יכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפצל DVI לחבר למסך DELL שלי. המסך הוא 2412M ויש לו רק יציאת DVI אחת. אני מעוניין להחליף בין ה PC שלי למ MacBook AIR ולכן אני צריך מפצל. הבעיה שאני לא מצאתי מפצל שניתן לקבוע איתו איזה מכשיר יפעל בזמן נתון כאשר הכבלים מחוברים באופן תמידי ולא נדרש להוציא ולחבר כל הזמן כבל כזה או אחר (יש דבר כזה ל HDMI, לדוגמה כאן: http://www.amazon.com/Ultra-High-Performance-Switcher-Switch/dp/B0015YWKYY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1341823587&sr=8-2&keywords=HDMI+splitter) אז אני בעצם מחפש DVI SWITCH עם 2 יציאות OUT ואחד IN. מצאתי עד עכשיו רק ב $80+ ואני לא מעוניין בזה, זה יותר מידי קר בשביל הנוחות הזו של להחליף כבלים פעם ב.... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראשית ני רוצה לציין שאני לא מתמצא במסכים. אני מתכנן לקנות xbox 360 בעתיד. על מנת לנצל אותו ממליצים לקנות טלויזית HD. אני לא מתכוון לקנות טלויזיה רק בשביל ה-360, אז אני אקנה מסך LCD רגיל למחשב בשביל זה. לפי מה שהבנתי, היחודיות בטלויזיות HD היא השימוש ב-1080 שורות של פיקסלים. אז האם מסך LCD של מחשב עם 1680 שורות שזה אפילו יותר, נחשב HD? ואם על הנייר הוא לא נחשב HD, אז יהיה הבדל כשמשחקים ב-360 או רואים סרט עם מסך LCD בעל רזולוציה של 1680x1050 בין טלויזית HD? דבר נוסף על הדרך, איך זה שמסכים בעלי ms גבוה יותר, יקרים יותר מכאלה בעלי ms נמוך יותר??? לדוגמא זה: http://zap.co.il/compare.asp שיקר מהשניים למרות שיש לו 16ms ( תבינו כשתכנסו )?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן שהמטרה במסך היא להנאה מקסמלית (צפייה חלקה, צבעים אמיתים, ללא פגיעה בגופני טקסט) הצרכים שלי הם גרפיקה, משחקים, אינטרנט וכדומה (בקיצור אני טוחן את המחשב). אם יש מסך יותר טוב אשמח גם לקבל הצעות. (תקציב בסביבות 1700 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD ב800 שקל. השימושים שלו יהיה לאינטרנט. אולי קצת סרטים... אני לא צריך מסך ממש ממש טוב... אלה משהו "מינימלי" או "נחמד". אני גר בצפון אז אם אפשר להביא לי המלצות מחנויות שיש להם סניף פה קרוב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך למחשב בתקציב עד 1000 - אבל עדיף לחסוך ככל שניתן. אני רוצה מסך של חברה אמינה ואיכותית, שיהיה גדול ככל שניתן באמצעות התקציב, ושיהיה איכותי בכלל מכל הבחינות. רצוי LED
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על: מסך ”22 WIDE 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 228D רזוליוציה של 1680X1050 עבור חבר דל תקציב במחיר 600 ש"ח, זה כדאי? אה, ראיתי גם את זה באותו המחיר: מסך ”21.5 רחב 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 22QD רזוליוציה של 1920X1080 הערה: חשבתי דוקא שיקח ברזולוציה נמוכה כדי שפריטים על המסך לא יראו קטנים מידי (בלי הצורך לשנות DPI) עריכה מאוחרת חשובה: מסתבר שהמחיר הזול הוא בגלל שזה סוג של מכרז שצריך לתת 5 הצעות מחיר... לא שווה! כי בסופו של דבר מגיעים למחיר גבוה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המצב הוא כזה ...רציתי להשתדרג למסך איכותי יותר וגדול יותר מהקוןדם שיהיה לי ה LG 22 יחס 16:10 התחדשתי שבוע שעבר ב DELL U2311H מסך מדהים באיכות הצבע אך הבעיה שאני לא מצליח להתרגל לייחס 16:9 ! זה מעצבן זה יותר מדיי WIDE מה גם שאף על פי שהוא בעצם 23 הוא נראה קטן יותר אפילו מה LG 22 שלי הקודם ואני מעדיף אותו עדיין לצערי עוד לא עברו שבועיים ...מקווה שאוכל להחזירו ולקחת משהו אחר גדול יותר ! או לפחות אותו הגודל אך בייחס של 16:10 שאני רגיל אני מסתכל בחנות שבא קניתי ורואה בעצם שאין את הדגם המדובר והמומלץ u2412m אלא רק את הדגם "st2420l " מה ההבדלים בינהם ? מי יותר חדש ? מי נותן תחושת גודל יותר בגדלי 24" ? לא מסתדר עם ה23 ייחס 16:9 .. נקודה ! מה התחלופות שלי כרגע לדעתכם…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי ב Lenovo Legion Y27q-20 המסך כאמור 2K ומוגדר ברזולוציה כזאת בוינדוס 2560X1440 ביושוק אינפינט מוגדר על המחשב ו geforce experience הגדיר את ההגדרות האופטימליות כ4K - 3840X2160 המשחק רץ חלק.. מה אני מפספס? איך זה שמסך 2K מריץ משחק ברזולוציות 4K? להישאר על הרזולוציה הזאת או לרדת ל2K? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מפרט חזק(עם geforce 1070) ומתלבט אם כדאי להחליף את המסך ל27 אינץ עם פאנל IPS ו2K או 4K כרגע יש לד מסך דל 24 אינץ (U2412M) השימושים שלי הם סרטים, עריכת וידאו וגרפיקה, אינטרנט, אופיס ותכנות התקציב הוא עד 2500 שקל +- שווה להשאר עם המסך שלי לעוד כמה חודשי-שנה ויותר ואז להחליף או שיש דגמים טובים במחירים שפויים? תוד
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה. 2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050. במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ?? 3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2780&scat=220&tcat= אני לא מחפש משהו ממש ממש ממש טוב,הוא נראה לי מסך טוב לסרטים,משחקים ובכללי נראה איכות,זה לכבוד היומלדת 19 אבא וצרה לפנק באיזה משהו,אשמח עם יש הצעות למסכים אחרים,שממש לא יקרים בהרבה,כי עדיין אני לא רוצה משהו כולכך רציני ליומלדת,זה עדיין אבא לא צריך לסחוט
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב אני מחליף את המחשב שלי למחשב חדש וכחלק מכך אני מתחיל לחפש עבור מסך חדש. כיום יש לי 24" של DELL U2412M. בגדול אני דיי מרוצה ממנו אבל החלטתי להעביר אותו לאחי הקטן ולקנות אחד מעט יותר גדול. התקציב שלי הוא באזור ה1800 פחות או יותר. השימושים הם עבודה מרובה הן של תכנות והן של קריאה וגם כן של משחקים בהמשך. רציתי לשמוע את המלצותיכם למסך חדש. עד כה הייתי מאד מרוצה מ DELL אבל לפי דברים שקראתי בפורום אני שם לב ש DELL זה ממש לא קונצנזוס בתחום ולכן אני פתוח לשמוע גם על מסכים אחרים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אז לאחרונה נכנס לי ג'וק לשדרג את המסך שלי (2209WA של דל). יש הרבה מושגים חדשים וסוגי חיבורים ואני מרגיש קצת אבוד. חשובה לי האיכות - איכות, איכות ועוד פעם איכות, גם על חשבון גודל מסך. אני רוצה מצד אחד רזולוציה גבוהה, אבל גם פאנל איכותי (IPS?) ואולי אפילו מסך קעור? אני לא יודע מה מומלץ. אני רק יודע שאני רוצה לשבת בנוחות ובתענוג מול המסך, שלדעתי הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר במחשב. עיקר השימוש יהיה קריאה אינטנסיבית, כך שהייתי רוצה מסך נוח לעין. בנוסף, אצפה בסרטוני YOUTUBE אבל ככל הנראה לא בסרטים. חשובה לי נאמנות לצבעים גם כן, אבל שמתי לב שבמסך שלי סרטונים רצים לא חלק לעומת מסך טלויזייה מתקדם. נאמר לי שזה בגלל מנגנון החלקת תנועה שיש בטלויזיות. האם…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המסך הנ"ל למשחקים, צפייה בתכני HD ועבודה עם תוכנות הדמייה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שני המסכים הם FHD 1080P , האם לכרטיס מסך אכפת באיזה גודל מסך הוא רץ או שרק הרזולוציה משנה? הרי בשניהם הוא צריך לעבד אותה כמות פיקסלים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי T260HD ישן משהו כמו 8-9 שנים אבל עבד לי סבבה. רמקולים מובנים אז פשוט השתמשתי ב HDMI ואוזניות. הוא גם טלויזיה (עם מקלט דיגיטאלי) אז הוא שימש אותי קצת כטלויזיה בתחילת דרכו. הבעיה היא שהוא עכשיו בשיעול מוות. מדי פעם הוא פותח את התפריט של המסך על דעת עצמו או מחליף source . הוא עשה את זה בעבר אבל בזמן האחרון זה הפך שכיח יותר ובלתי נסבל. אני אוהב מסכים עם אקסטרה פיקסלים ומשחק לרוב ב 1080p windowed . אני חושב ש4X יהיה קצת מוגזם והכרטיס מסך שלי , HD7950 לא יאפשר אפילו 1440P אבל יש גם מחשב חדש בתוכניות. אז או 1920X1200 או 1440p שהיא אופציה שרק היום חשבתי עליה. התקציב כ2000 ש"ח גמיש (תחרגו נראה אם זה שווה) . מעדיף לקנות בשני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-