עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dorb,

אהלן ותודה מראש, אני היום מתכוון להניח בצד את הדל 2007WFP שיש ברשותי ובעצם לעבור למסך 27'. עיקר השימוש למסך הוא עבודה יום-יומית, מול טקסטים. גרפיקה. וכן,טיפה גיימינג וסרטים. התקציב שלי עומד על 2.5K וחשבתי על להיצמד לפירמה ולקחת את הU2713HM. יש דברים אחרים ששוה לשקול בתקציב הזה? או הבחירה שלי הייתה נכונה? בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת או המלצה למקום לקנות? תודה מראש ושבוע טוב, דור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arik100,

יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. Started by LielZ,

P2350 איך המסך הזה של סמסונג? חשוב שמסך יהיה יפה ויתמוך fullhd אם תוכלו להביא לי משהו מksp

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. אני בקושי משחק משחקים, אולי בעתיד אקנה PS5, מה שכן הייתי רוצה מסך טוב לצפייה בסרטים ובשימוש גללי. אין לי בעיה להשקיע סכום כזה כל עוד המסך הזה ייתן איכות יותר טובה גם בצפייה בסדרות ושימוש כללי. האם גם מסך של סביבות 800 +- יכול לספק את אותה איכות או שבכל אופן המסך הזה של סמסונג גובר עליו גם בשימוש כללי?

5. יש לי מסך של dell u2412m יחסית חדש(נקנה לפני 4 חודשים) חיברתי את המסך לכרטיס מסך בכבל dvi שקיבלתי עם המסך והמסך נדלק והכל בסדר. הבעיה היא שקניתי היום כבל displayport 1.2 רגיל שמתאים לכניסה בכרטיס מסך שלי וגם ליציאה שיש במסך אבל שאני מחבר את הכבל המסך לא מזהה את הכבל ואין תמונה.ניסיתי כמה פעמים והלכתי לפי ההוראות שבאות עם המסך אבל ללא הצלחה. כמובן שבמסך החלפתי את הdvi ל-dp ומשום מה זה עדיין לא עובד.חיפשתי פיתרון לבעיה אבל לא הצלחתי להבין למה המסך לא מזהה את הכבל.הכרטיס מסך שלי SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ויש לי שתי יציאות של dvi יציאה אחת ל-hdmi ויציאה אחת של displayport 1.2 רגיל ולא מיני כמובן שהכבל שקניתי מתאים. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזאת או יודע מה הבעיה..? קי…

• 18 תגובות
    • 8.9k צפיות
  6. Started by Radeon38,

לאור ריבוי דיונים על מסכים איכותים (1200 על 1900) עד 22 החלטתי לפתוח דיון נפרד על מנת לא לשבור את התזה של הדיון בנושא ה 24.ראיתי כמה דגמים איכותיים שמשתווים ללנובו אבל יותר גדולים ממנו בגודל.אני מדבר נכון לעכשיו hp w2408H samsung 245T נכון לעכשיו אינני יודע על איזה פנלים הם מבוססים.הנחה שלי יוצאת לפי נתונים אלה שהם מבוססי PVA. מבחינת כדאיות ה HP עולה 2600 מה ששם אותו מול הדל 2007 הכל כך נחשק וההבדל הקטן שהוא עדכני וזמין... עוד לא בדקתי על איזה פנל הוא מבוסס ואני אעדכן את הדיון בהמשך גם בביקורות.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Symbore,

שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by metison,

מבקש המלצה מבין דגמי הסמסונג והLG הקיימים, פשוט צריך איזה מומחה שיכריע מה המסך המומלץ לעבודה יומיומית לסטודנט ללא שימוש במשחקים כבדים.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by someonewhy,

אז ככה כרגע אני משתמש במסך של Samsung S23A950D 120HZ ואני מעוניין לשדרג. חשבתי על המסכים הבאים: מסך 4K של סמסונג http://ksp.co.il/?select=.1024..230.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22937&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או מסך של 2K עם 144HZ כולל GSYNC http://www.asus.com/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/ אני גם מתכוון לשדרג לשני כרטיסים של 980 איך שהם יוצאים. מה אתם אומרים מה כדאי לקחת?כאחד בתור גיימר כבד? מפרט של המחשב שלי המעודכן להיום למי שמעוניין: 3930k asus rampge iv extreme gtx 680 sli 2gb 16gb ram 2133mhz תודה ויום טוב

11. קניתי DellP4317Q לפני מעט פחות מ 4 שנים ואתמול בערב הוא התחיל לרצד, החלק התחתון של התצוגה התחיל לזוז למעלה/למטה מהר מאוד לזמן של שנייה אחת כל 3-4 שניות.. כיביתי/הדלקתי מסך ומחשב, החלפתי יציאה מהכרטיס מסך והבעייה נשארת (גם במצב עלייה כשהמחשב במצב טקסט) כך שאני מניח שהמסך הלך. כאחד שמשתמש במסכי דל כבר יותר מ 10 שנים אני רגיל שהם מתקלקלים אחרי 6-7 שנים ולא כל כך מהר כך שעולה השאלה איך להמשיך. כרגע אני משתמש זמנית במסך 32" ופשוט בקושי רואה משהו כך שהחלפת/תיקון המסך מאוד קריטי... האם אפשר בכלל לתקן מסכים כאלה? יש המלצה למקום שמתעסק עם זה?

12. חשוב לי...

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  13. המחשב שלי רוב הזמן עובד 24 שעות ביממה. האם מומלץ לכבות את המסך LCD כאשר לא משתמשים בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GQ4U,

יש דברים שאני צריך לדעת בחיבור ? (אני נורא זהיר בדברים כאלו) אני לפני בדיקת פיקסלים שרופים ובאנדינג... האם הכבל DVI צריך להתחבר לאותו סוקט של הVGA . זה הגיוני ? עניין שני - אני זקוק לקובץ wincolor http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/prophoto/colorcontrol.mspx שאני לא יכול להוריד מסיבה "כלשהי" . בבקשה תשלחו לי אותו לכתובת : mail_me@nana.co.il

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by 3emi,

http://youtu.be/RWgQmpzdqpc

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. אבא שלי הביא שני מסכי 932B של סמסונג לא מזמן. מסך אחד לא היה תקין לגמרי, ואותו צריך להחליף, אבל המסך השני אצל אח שלי, ורואים בו ממש נורא. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב שלי, גם בVGA וגם בDVI, אבל עדיין רואים ממש גרוע. זה המסך, או שכנראה גם זה תקול? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by liorperets82,

מחפש מסך HD לעריכת וידאו. גודל - 19 ומעלה חשוב שיהיה אכותי. תקציב 1700 שח אבל אני מחפש מסך HD טוב לא חייב שיהיה הכי יקר כי יכול להיות שאני יקנה 2 מסכים. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by zion789,

מהו המסך האולטימטיבי שאני יכול להביא בתקציב של עד 3000+- ושיהיה טוב והכל(אני מנחש את התשובה DELL,כיוון שמדברים על זה כל כך הרבה בפורום,אבל אני מקווה שתפתיעו אם לא אז מה שאמרתי) תודה ציון

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by DXT,

בשביל לבדוק פיקסלים מתים/תקועים מה הדרך הכי טובה? לשים רקע לבן ושחור ולחפש אותם? אילו עוד בדיקות כדאי לעשות? אני לא מדבר על כיוון הצבעים אני מדבר על דברים אחרים כמו זליגת אור מוגזמת או לא יודע מה... יש בסטיקי כמה דברים שימושיים אבל רציתי לדעת אם יש עוד דברים ספציפיים למסך הזה שאפשר לבדוק איתם את התקינות המלאה שלו. עריכה: המסך הגיע, שיניתי את הכותרת. שאלות: 1. המסך שקיבלתי הוא 2007FPb. מה זה אומר? 2. איך אני בודק את סוג הפאנל (למרות שאני די בטוח שזה S-IPS)? 3. איך אני משתמש באפשרות ה- Pivot? אני לא מדבר על סיבוב המסך, אלא שמערכת ההפעלה תקלוט שאני במצב הזה. 4. ערכי RGB מומלצים? כרגע זה על 100,100,100.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by SharoooN,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13274 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16731 התלבטות קשה בין שני הצגים הללו, המסך של LG עולה ב-50 ש"ח יותר אך המסך של אסוס מגיע עם רמקולים מובנים (לא שזה חשוב לי אבל זה יתרון לאסוס) למעשה ההתלבטות שלי באה מחוסר ידיעה על שוק המסכים היום, בשנים האחרונות השתמשתי בטלוויזיה של הסלון בתור מסך מחשב עכשיו שעברתי דירה אני צריך לקנות מסך למחשב, השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג בעיקר משחקי FPS ומירוצים, יש לי כרטיס מסך R9 280, הבנתי שיש היום מסכים עם הטכנולוגיה החדשה של FREESYNC אך הוא עולה יותר משמעותית..האם גם הביצועים שווים את ההשקעה? והאם הכרטיס מסך שלי תומך בטכנולוגיה הזאת? בכל אופן לגבי שני המסכים אני מאוד מתלבט אשמח אם מישהו מכם י…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by noamb,

היי , אני מחפש המלצה למסך 22 , כאשר הדגש הוא על משחקים וגם מעט סרטים. לגבי מחיר , גג עד 3000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שמיועד למגוון פעילוית: צפייה בסרטים (בעיקר בפורמט divx), עבודה בפוטושופ, עריכת סרטים, עבודה עם מסמכי office ,גלישה באינטרנט ומשחק מזדמן פה ושם. העבודה בפוטושופ ועריכת הסרטים הם ברמת חובבן. גובה התקציב: עד 1500-1600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.