עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by YARONGT,

שלום אני רוצה לדעת אם המסך הזה מתאים לגיימינג או לא Samsung SynsMaster P2350 תגובות בבקשה? תענו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shacoshe,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מסך מחשב הצרכים שלי הם . עיבוד תמונה כצלם ,גם תלת מימד והדמיות , אני גם משחק משחקים במחשב אבל לרוב עובד איתו בגרפיקה. , חשוב גם שיהיה טוב גם למשחקים רציתי 26 אינץ והסתכלתי גם על 27 אינץ , אני רוצה מסך גדול ושיהיה עם פנל IPS אם זה מסך שנותן רק 1920 פיקסלים ברוחב חשוב לי שזה יהיה ביחס של 16 על 10 (1920X1200) נורא מפתה אותי המסכי 27 שיש להם רזולוציה באנכי של 2560 והסתכלתי על 2 דגמים 1) DELL U2711 Apple MC007ZM (2 אני נורא מתלבט בינהם רציתי לדעת אם יש המלצות מסוימות או בעיות ידועות לדגמים אלו או אפילו מסכי IPS אחרים שהם לא פחות טובים בגדלים האלו המון תודה

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. היי חברה שלי החליטה להפתיע אותי ליומולדת המסך Phillips 222el2sb מאופיס דיפו. לא הצלחתי למצוא עליו יותר מדי מידע חוץ מזה http://www.all-monitors.com/compares/philips_222el2sb00_vs_acer_b273hubmidhz . שם רשום שהפאנל הוא TN ??? אפילו לא הצלחתי להבין יותר מדי מה הקטע של מסכי LED מבחינת איכות צבע וזוויות צפייה יותר טובים מפאנל TN. אם אני הייתי קונה עכשיו מסך הייתי רוצה מסך עם פאנל יותר נורמלי מ-TN כך שיהיה אפשר לצפות טוב מזוויות רחוות יותר. LED תורם במשהו מהותי או שלא רואים ממש את ההבדל? מה יותר טוב, מסך S-PVA/S-IPS או מסך LED? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by cocooi,

צריך מסך למשחקי מחשב ויש לי שאלה אחת שמשבית אותי ראיתי שהדבר הכי חשוב זה רזולוציה מול מהירות תגובה וראיתי שבled היחס הוא הכי מוצלח אז למה אין לו המלצות קניה בשום מקום? ראיתי שיש מישהו שהתלונן על מריחה בled האם זה קשור לענין הנ״ל? והאם זה באמת בעיה במסך שהמהירות תגובה שלו 2ms ? וסתם עוד שאלה לידע האם הרוזולוציה המטורפת שיש בled משפיעה באופן משמעותי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  7. אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Kanji,

מתלבט בין http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=730537 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Talon,

היי אני מחפש המלצה למסך מחשב, התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח שימוש משרדי וגלישה באינטרנט.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני מחפש מסך לצרכי עבודה (תכנות וכדומה) בעל רזולוציה גבוהה. עדיפות ל1920X1200. מאוד חשוב לי שטח העבודה על המסך. מחיר בסביבות כ-1000 ש"ח תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by orentz,

שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  12. הרזולוציות של שתיהם בערך אותו דבר, החיבורים כבר אותו דבר... חוץ מהעיצוב והמיתוג, מה הופך מסך למחשב או לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. Started by itaysk,

היי, אני מחפש מסך כדי לחבר ללפטופ כשאני בבית. הלפטופ הוא Lenovo X61 אם זה משנה. השיקול הכי חשוב לי הוא שיעייף כמה שפחות את העיניים (אם יש כזה פרמטר בכלל). אני עובד עם תכנות שמתעסקות עם טקסט, ובעיקר אינטרנט, ככה שאני קורא ממנו הרבה, ואני מחפש משהו שיהפוך את זה לכמה שיותר נעים. אני לא מתכוון לעבוד עם רזולוצייה של FHD (גם לא בעתיד) ולכן אין דרישה כזו. עוד נקודה חשובה מאוד היא שלא יהיה מבריק! השולחן שלי נמצא ליד חלון, ואני ממש לא רוצה השתקפויות שיגבירו את קושי הקריאה ואת המאמץ של העיינים. ראיתי שממליצים על ה samsung T2333, האם עבור הצרכים שלי הוא גם הבחירה הנכונה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Zeev86,

אני לא בדיוק יודע איך קוראים למכשיר כזה. יש לי נייד ונייח ומסך אחד. אני רוצה לקנות מכשיר שאליו אני מחבר 2 כבלים של VGA שמגיעים משני המחשבים ומהמכשיר אני מחבר כבל VGA אחד למסך. ובעזרת כפתורים לעבור ממחשב לנייד ולהפך. איפה אפשר לקנות כזה דבר והאם זה יקר? עריכה: מצאתי 2 מוצרים. מה שמציק לי זה ההבדל בין המחירים. אחד עולה 60 שקל, השני עולה 500. מה הסיבה? http://www.topcinema.co.il/products/173439 http://www.amishop.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=344

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. שלום לכולם, ברצוני לקבל עזרה בחיבר שלושה מסכים לכרטיס מסך אחד. המסכים: מסך ראשי: SAMSUNG T220P ברזולוציה 1920X1200 שני המסכים האחרים: BENQ G900W ברזולוציה 1440X900 אני רוצה לבנות את התצורה הבאה: [ Uploaded with ImageShack.us רצוי מאוד שהכול יהיה דיגיטלי ללא VGA בסביבה. כל המסכים תומכים DVI. הדסקטופ צריך להיות פרוס אחד על כל המסכים כלומר לא משנה לוגית איכן נמצא הדסקטופ אבל חשוב שיהיה מחובר ויהיה אפשר לעשות בו DRAG&DROP של חלונות פתוחים כגון CMD. השאלה היא האם זה אפשרי לבצע דבר כזה בעזרת כ. מסך בסיסי? האם הוא "יסחב" האם זה אפשרי מצד הדריוורים (לאנווידיה יש את DUALVIEW ושם זה אפשרי עם שני מסכים). איזה כ.מסך נדרש בשביל עבודה שכזו. חשוב לציין שחוץ ממשחקי רשת בסיסי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by KingYes,

שלום לכולם, רכשתי מסך של סמסונג T2333.. האם יש איזה הגדרה מומלצת לצבעים או משהו אחר? נגיד למשחקים, לסרטים, לאינטרנט ועבודות? תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zigmush,

עשיתי חיבור למסך LCD חדש עם כבל DVI. בהגדרות התבלבלתי ורשמתי מוניטור 2 במקום 1. המחשב לא מוכן להעלות את המסך. הוא לא מכיר אותו ונותן הודעת שגיאה. כרגע המסך מחובר בכבל השני שקיבלנו האנלוגי. איך אפשר לשנות את ההגדרות? תודה, שירי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tamir-d300,

רוצה המלצה שלכם על מסך שמתאים לעבודה של עיצוב גרפי וצילום,חשוב לי מאוד דיוק בצבעים ועיבוד התמונה כי הרבה תמונות יצאו להדפסה !! מעוניין במסך גודל 24' , התקציב הוא עד 2500 ש"ח . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. וכמו כן רצוי שיהיה חיבור HDMI. והאם שווה לקחת LED? אין צורך להביא קישור לחנות אלא רק הדגם המומלץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Rin,

כן כפי שהכותרת אומרת , מסך לסרטים ומשחקים FHD LED 2MS עכשיו בגלל שאני קונה רק מסך אני אקנה מ KSP , עכשיו השאלה איזה מהם הכי משתלם מבחינת מחיר .. LG\SAMSUNG איזה דגם לקנות? BX2335 ? LG W2486L 24'' LED ? אם אני אקח 5MS אני ירגיש הבדל רע במשחקים? כי זה יותר זול בכמה מאות מה 2MS

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן אני מתלבט בין 2 מסכים עם תקציב עד 1000 ש"ח: האחד הוא הDELL U2211H מסך בעל 21.5" עם פאנל IPS שעולה 965 ש"ח השני הוא הSAMSUNG 2333T מסך בעל 23" עם פאנל PVA, שעולה כ100 שקל פחות - 845 ש"ח האם שווה להקריב 1.5 אינץ' לטובת פאנל IPS שעולה קצת יותר?? השימושים העיקריים הם עיבוד תמונות וגיימינג. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. שלום לפני כחודש קנית מסך מסוג fujicom-2230. עד עכשיו הוא עבד בסדר גמור. בשבוע האחרון חלה תופעה,שאני ניגש לעבוד על המחשב, וממש אחרי זמן קצר שורפות לי העיניים. יש לציין שיש לי בבית מחשב נוסף,ואיתו אין את הבעיות האלה. הרולוציה שלי היא 768 על1024 והכרטיס מסך שלי הוא Intel® G45 Express Chipset. יש למישהו איזשהוא פיתרון לבעיה הזאת ? (הגדרות מסך,מחשב וכו') תודה רבה מראש..(=

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. המלצות יתקבלו בברכה, כמובן שיהיה16*9

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. השאלה היא האם כדאי לקנות מסך HD\FHD\LED או מה שזה לא יהיה או פשוט לקנות מסך "רגיל" ובשביל הסרטים להשקיע בטלוויזיה המסך צריך להיות 23 אינץ' ומעלה.

• 23 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by kkffiirr,

שלום אני מחפש מסך דק לשימוש ביתי, שלא יתפוס הרבה מקום (אני קצת חושש לתלות על הקיר, אבל זו יכולה להיות אופציה נחמדה). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים