עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. החלטתי לרכוש מסך חדש וחשבתי על ה-VW224U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236050 ולפי החוות דעת בnewegg הוא נראה מצויין.. בארץ הוא עולה 1150 ש"ח, כדאי לקחת אותו? :s05:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. זה או המסך שלי או הכרטיס מסך, שהתקנתי לו את הדרייברים הכי עדכניים ועדין יש לי תבעיה אז ככה הבעיה היא כזאת, הצבעים במסך בסדר, חוץ מגוון הלבן.מי שמתעסק בפוטושופ יבין על מה אני מדבר, בוא נגיד כשאני רואה סרט או מפעיל תמונה שיש בה יותר מדי לבן(זריחת השמש בסרט לדוגמא) אז רואים את הלבן בצהוב כזה. כאילו הלבן נשרף ונהיה צהוב מחריד ככה זה גם במשחקים בתמונות ובסרטים מה אני עושה כדי לסדר את הבעיה? פרינט סקרין של הבעיה[בתמונה]

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  3. שלום לכולם אני מתלבט קשות איזה LCD לרכוש בקרוב , המטרה היא יותר PS3 , וגם סרטים מהמחשב HD . העניין הוא כזה , גודל החדר שלי הוא 2.80מ' על 3.70מ' .. המרחק צפיה הוא יהיה כ-2מ' בערך מהמיטה . אני רוצה FHD אבל לא יודע אם לקחת 32 או 37 . המחירים גם שונים התקציב שלי הוא 3.5K . רציתי לשמוע חוות דעת על דגמים שאתם ממליצים . נ.ב הPS3 באמת מצריך שימוש מלא ב- FHD ? במשחקים או רק בסרטים ? אני צריך בכלל את המושג FHD למשחקים או ש HD READY יכול לפתור את הבעיה גם כן ?! תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני עם LG IPS236V כבר כמה שנים, מבחינתי יש כמה בעיות עיקריות: פשוט אין מספיק שטח לעבוד. המעמד שלו מאד מגביל מבחינת כיוונון המסך. השימושים שלי הם בעיקר: קריאה/כתיבה של טקסט (גם קוד ספיציפית אז שטח עבור חלונות רבים זה מבורך). משחקים (מכל מיני סוגים החל מדברים כמו FTL עד Shadow of Mordor, ה- Redux של Metro וכד') - הרזולוציה הנוכחית היא 1080P אבל זה לא אומר שאני לא אשמח ל 1440P. חשבתי אולי על Dell u2715h אבל ראיתי כמה הסתייגויות לגביו בפורום, אשמח לעצתכם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Roy Froimovici,

לפני כ-2 שבועות וחצי רכשתי שני מסכי סמסונג S27D850T - אחד מתצוגה והשני חדש (שניהם נקנו מאייבורי). 3 ימים אחרי הקנייה, המסך מתצוגה לא קיבל תמונה מה-displayPort והבהב בצורה שברור שמדובר בתקלה. הגעתי לאייבורי, ובניגוד להחלפה שהובטחה לי במקרה כזה, הציעו לי החזר כספי, וכמובן שזה לא היה רלוונטי כי אז אני נשאר עם מסך אחד במחיר מלא וזה לא היה הדיל שרציתי. לבסוף שלחתי את המסך לתיקון - נכון להיום, מאז הקנייה המסך היה יותר ימים בתיקון מאשר אצלי. הבעיה היא, שכבר פעמיים קרתה בעייה דומה במסך השני (החדש), וריסטארט למחשב פתר זאת. בפעם האחרונה שהבעיה קרתה הייתי באמצע סימולציה שכבר רצה מעל 24 שעות, מה שאומר שהייתי צריך להתחיל אותה מההתחלה ויצא שהזמן הזה התבזבז. מכל הסיפור הזה אני מסיק שהמס…

6. Started by Kak,

אהלן. אחת המעלות החשובה ביותר של OLED (ויש שיגידו שהכי חשובה) היא שבניגוד לכל שאר המסכים, הOLED מדליק רק את הפיקסלים שהוא צריך. שאר המסכים מורכבים מפאנל אחורי שמאיר בלבן את כל המסך והמסך מסנן את הצבעים הלא רצויים (כל טכנולוגיה והשיטה שלה לעשות זאת). השאלה שלי היא כזאת: למה לא היה אפשר עד עכשיו לבנות מסך שמדליק את רק הפיקסלים שאנחנו רוצים? למה אי אפשר היה לבנות מסך שלכל פיקסל מוחברת פוטודיודה (רגילה, מסיליקון ומזהמי N וP) משל עצמו והמסך היה מזרים זרם לפיקסל הרצוי (שזה בעצם מה שהOLED עושה רק במקום סיליקון שמים שניים או שלושה חומרים אורגנים)

7. Started by CyberZero,

בס"ד אני צריך בבקשה המלצה למסך עד 750 שקל עם חריגה לשימוש גיימינג וסרטים לא חובה רמקולים מובנים... עדיפות שהגודל יהיה 21.5(full hd) ומעלה מנהלים מצטער שאנ לא עורך עם טופס פשוט אני משתשמש בטלאפון... ועדיפות לחנות ksp תודה מראש לעוזרים וערב טוב

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

האם זה נכון שה-IPS שיש במסך הזה הוא דמוי IPS? הכוונה היא שזה לא באמת IPS אמיתי. ואם כן אז מה זה אומר? שהאיכות יכלה להיות טובה יותר עם אחד אמיתי?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, אני משתמש בתוכנת Onenote לאוכך כל היום ואני צריך מסך שיהיה נעים לעיניים, חייב צפיפות פיקסלים גבוהה. מספיק גדול שאוכל להציג דף A4 בכל המסך (עם טיפה הקטנה לא נורא, דגש על טיפה), אני לא יודע כמה אינצ' כדאי. ללא רמקולים, כניסת HDMI, או מיקרו HDNI, מחיר מקסימום 800 ש'ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את המסך Dell P2414H ובחיפוש בגוגל טוענים שהוא TFT ובשאר המקומות IPS אז מי צודק? וחוץ מ 16:10 מה ההבדל בינו לבין U2414H?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by deloy40,

אני עומד לקנות מחשב עם שתי כרטיסי מסך ואני מחפש מסך שימצא את הפוטנציאל שלו.חשבתי על משהו בכיוון של או מסך עם 140hz וgsynch או מסך 1440P. תודה מראש ומצטער עם אמרתי דברים הדיוטים כלשהם.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by furyanaor,

הצלחתי להתבלבל בין המושגים הדומים מדוע לא מציינים את דגם המסך ביכולת תצוגת FPS אלה בHZ ? מה למעשה ההבדל בין FPS לHZ ? למה לא מודדים תמונות בקצב רענון של HZ?

• 7 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. ממה שאני מבין עלויות משלוח חבילה גדולה לחו"ל עולה יותר מאלף שקל לכל כיוון, אז כל אלו שקונים מחו"ל, מה אתם עושים ? מתפללים שלא צריך לשלו"ח לחו"ל ? שולחים דרך EMS ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר לפורום המתאים. עקב מעבר עמדה החלטתי לחסוך במקום על השולחן ולתלות את המסך מחשב על הקיר. המסך שלי הוא LG IPS236V שמאפשר את זה, השאלה היא לגבי הזרוע, אני רוצה זרוע שקרובה כמה שיותר לקיר ושיתיה חזקה ויציבה, הקיר הוא קיר מבטון (ממ"ד) צריכה ליהיות בעיה עם זה? אשמח להמלצה על זרוע שעונה לדרישות, עוד דבר, אין צורך באחת מתכוונת אני צריך שהמסך יהיה מקובע. השאלה השנייה: יש לי מסך טלוויזיה שמחובר למחשב במקביל מסך הראשי בשביל לצפות בתכני מדיה, הבעיה שהוא לא מציג את השוליים של המוצג בו כלומר יש תוכן חסר שלא מוצג. ניסיתי לשחק עם הדרייבר אבל לא מצאתי פתרון לזה, שהייתי עם win7 זה עבד כראוי, וגם אין לי אפשרות ששני הצג…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי יוזר עם קצת בעיות ראיה ויש לו מסך מיוחד http://www.cnet.com/products/nec-multisync-90gx2-lcd-monitor-19-series/specs/ המסך הזה ממש חד ומבריק. אני רוצה להזמין לו מסך חדש יותר גדל (23-24 אינטש). אבל אני רוצה שזה יהיה מסך דומה למסך ולטכנולוגיה שיש לו. השאלה שלי היא מה אני אמור לחפש במפרט של המסכים האחרים? אני לא מוצא שום דבר מיוחד במפרט של מסך הNEC שיש לו כרגע... מודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן חבר'ה, אני מחפש מסך 144hz והתקציב שלי הוא 2,500ש"ח, אבל כמובן אם אפשר לחסוך אז אשמח לחסוך. אני בעיקר מתלבט בין המסך של BENQ לבין המסך של ASUS- האם המחיר היותר גבוהה של BENQ מצדיק השקעה של עוד 405 ש"ח עבורו? ומנגד, ראיתי חברה שאני לא מכיר בשם AOC שהיא זולה, שמייצרת מסכי 144hz. השאלה היא, האם היא ברמה של החברות הגדולות מבחינת: איכות המוצר, איכות הצבעים וכו'... אני לא מתפשר על איכות, לכן אני מוודא את הדברים הללו. אישית אני לא מכיר את חברת AOC, לכן אני לא יודע. והנה המסכים: "24 BenQ LED XL2430T https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 "24 Asus LED VG248QE https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13274 "24 AOC LED G2460PQU https://www.ivory.co.il/catalog.php?…

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by Tilien,

היי , אני לא מזמן שדרגתי כרטיס מסך לAMD R290 ואני חושב על קנית מסך QHD לגיימינג כרגע אני משתמש במסך FULLHD שבצפיה מהצדדים הצבעים נהיים שחורים וזה ממש ממש מעצבן ( כי הכיסא נמוך יחסית למסך..) אשמח למסך שלא סובל מהבעיה הזו בכל מקרה ראיתי באייבי מסכים ממש בזול מקוריאה אשמח לדעת איזה מסך יכול להתאים יותר לגיימינג עם העדפה למסך 1440P http://www.ebay.com/sch/Monitors-/80053/m.html?_nkw&_armrs=1&_ipg&_from&_ssn=dream-seller&_mPrRngCbx=1&_udlo=1000&_udhi=1400&_dcat=80053&rt=nc התקציב שלי נמצא בעדפות שם ( כן אני מודע לזה שאשלם מכס אבל זה עוד איזה 20% זה לא מפריע. ) אם יש משהו במחיר הזה בארץ יכול להיות גם מגניב (: תודה לעוזרים !! תבורכ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by uzi4u2,

אני כבר מבולבל! אני משחק\צופה בסרטים על U2312HM נהנה ממנו אבל ברצוני להוסיף מסך למערכת ככה שהוא יהפוך למשני. מבחינת רזולוציה רציתי להישאר על אותה רזולוציה ורק לעלות בגודל המסך. עברתי וקראתי על כל מסכים ה-G SYNC וכדומה אבל לא מצאתי משהו בגודל 27" שיכנס לפחות לתקציב שלי. אז נשארתי עם שני אלה: http://ksp.co.il/?uin=24014 http://ksp.co.il/?uin=26224 האם ההבדל היחידי בניהם הוא שאחד הוא עם זמן תגובה של 6 והשני הוא 8? (אגב אם יש לכם להמצליץ על מסך אחר אשמח לשמוע).

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by shikasha,

שלום, החלטתי שאני רוצה לקנות מסך ultrawide 21:9 . כרגע יש לי מסך 1080p יחיד וכרטיס מסך gtx660ti. אם כבר קונים מסך חדש יש התלבטות אם לקנות מסך ברזולוציית 1440p או להישאר עם 1080p. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג. 1. איך המחשב יחזיק עם הרזולוציות השונות? האם הוא יסתדר עם רזולוציה של 1080X2560 או של 3440X1440 לעומת המסך הקיים? 2. עד כמה כדאי יחס מסך 21:9 לגיימינג? יש פה מישהו שניסה? 3. עד כמה כדאי לגיימינג רזולוציית 1440p? 4. האם כדאי לשקול שדרוג כרטיס מסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום רב לכולם, אז אחרי למידה ונבירה אחר אינספור מידע וביקורות, אני די מתלבט בין שלושה מסכי מחשב חדשים. השימוש העיקרי הוא משחקים, אינטרנט וסרטים. שום עבודות גרפיות או משהו בסגנון. רק אומר שאני לא רוצה מסך גדול יותר מ- 24 אינץ' בגלל חוסר מקום ותכלית. התקציב בתחום הסביר. אופציה הראשונה שהיא די המומלצת כאן זה: Dell U2414h. אופציה שניה זה ללכת על מסך TN ולהשקיע קצת ב- BenQ XL2430T. אני לא שחקן מקצועי/תחרותי אבל כן משחק במשחקי אסטרטגיה ויריות, וקראתי ב- tomshardware שמבחינת איכות צבע, הוא לא נופל ממסך IPS (הבעיה היא רק הזוויות צפיה, שאין לי בעיה מאחר ואני יושב ישירות מול המסך). יש הרבה שטוענים ש 144hz זה הבדל מהותי, ומסך ברמה גבוהה שכזה אולי שווה ההשקעה? אופציה שלישית ששמתי לב…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. יש לי U2414H עם בעיה שהוא לא מתעורר ממצב שינה ב-DP, רק כיבוי והדלקה שלו עוזרים. היה לי U2414H A01 עם הבעיה הזו ודל החליפו לי את המסך הזה לסדרת A03, וגם עכשיו זה שוב ממשיך אחרי שבועיים בערך שיש לי אותו. למה זה ככה? מוזר לי מאוד. במידה ואגיד להם את זה אקבל דגם אחר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eranzzz,

היי, אני מחפש המלצות למסך מחשב בגודל של 24 +- , לא כלכך יודע מה חשוב שיהיה במסך אבל אשמח לעצות.השימושים העיקריים הם עבור: עבודה מרובה על המחשב ( שעות פעילות רבות ) - חשוב שהעיניים לא יתעייפו. צפייה בסרטים וסדרות. משחקי מחשב מידי פעם. בעקרון מעדיף לקנות מסך בארץ כדי לא להסתבך עם אחריות וזמינות מהירה. תקציב : מעדיף לא להוציא יותר מ1500, אבל יכול להתגמש במקרה ויש משהו טוב במיוחד. אשמח להמלצות על דגמים ספציפים ואיפה כדאי לקנות אותם. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  24. שימושים: אינטרנט, אופיס, סדרות TV, לא משחק כמעט... מה עדיף לי לקנות, הם זמינים לי באותו מחיר. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום רב, יש לי מסך U2713HM שהיציאת DisplayPort החליטה להפסיק לעבוד, ה DVI עובד סבבה, שה DP מחובר לבד המסך לא מזהה את הסיגנל של המחשב. מן הסתם בדקתי כבלים שונים ומחשבים שונים. התקשרתי לשירות והם אמרו שהם ישלחו מישהו עם מסך אחר ויחליפו במקום. נשמע נחמד אבל הם מביאים לי מסך אחר שאני לא יודע מה הוא עבר לעומת המסך שיש לי שאני יודע שהכל סבבה חוץ מה DP. האם למישהו יש נסיון בזה? האם הם מחליפים למסכים מתוקנים, מסכים חדשים, יש ממה לדאוג? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.