מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
גודל : 19" חברה : Viewsonic מחיר : 2000+- כאשר כמובן רצוי פחות חנות : KSP SKYPC או חנות טובה אחרת מאזור ראשל"צ שאני אוכל לבדוק בה את המסך לפני קניה דגמים שחשבתי עליהם אבל אין לי מושג למה מי עולה כמה : vx922 vp930 vp930m שתי חברות ש"נדחפו" פנימה עם דגם ספציפי: LG 19" L1970HR LCD שזול בכ-300 ש"ח מהויוסוניק SAMSUNG 19'' 931BF LCD על מי ללכת? למה? באיזה חנות יש אותו? ומה מחירו? תודה רבה מראש לכל העוזרים, מחר אחה"צ אני כבר אמור ליסוע לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות המלצות רבות רכשתי את המסך אחרי שהיה לי מסך 17" בשנים האחרונות. מיד שמתי לב שהבהירות פשוט גבוהה בצורה מטורפת, מה שבא לידי ביטוי בכאבי ראש ועיניים החל מ - 10 דקות אחרי שהתיישבתי ליד המסך. לאחר כיול המסך בעזרת פרופיל מהאתר (שאני יודע שלא מושלם ב 100 אחוז) כיוונתי את הבהירות ל 0 והניגודיות ל 74. כמו כן, וידאתי שאני עובד כשהחדר מואר והרחקתי מעט את המסך ממני. ניסיתי להתרגל, אולם זה עדיין היה בהיר מדי עבורי, ולכן בהגדרות של כרטיס המסך הורדתי את הבהירות מ + 50 אחוז ל - +30 אחוז. כעת המצב השתפר בהרבה, ויחסית התרגלתי לבהירות, אם כי המצב לא מושלם. רציתי לשאול האם הורדת הבהירות בהגדרות של כרטיס המסך פוגעת באיכות התצוגה? האם יש הגדרה אחרת שכדאי לשנות לפני זה שלא תוריד …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או ה SONY SDMH S95S - לא הצלחתי להבין איזה פאנלים יש ל SONY.....מה דעתכם - ואיזה מבין ה SONY עדיפים ואיזה בכלל הייתם בוחרים? בלי קשר לתקציב...בין השניים האלו... תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בסביבות ה2K פאנל איכותי למשחקים 19 אינטצ' + לא משנה לי רחב\רגיל ללא רמקולים צבע שחור קיימת חיה כזו? תודה
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הסתכלתי לגבי מסך מסויים ומה אני רואה, איסוף והחזרה מבית הלקוח במסגרת האחריות? לדעתי היבואן ח.י לא נותן שירות מספק בייחוד לאור המחירים האטרקטיביים שלו! BENQ ו AOC - יש את השירות הזה במסגרת האחריות. הנה אפשר לראות כאן: http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-l227wt.html Warranty LCD/Backlight (Years): 3/3 incl. Pickup Service, expandable on 5 years עריכה *** אני לא ילד קטן ואני לא מצפה לתשובות פסימיות (אני לא אומר ילדותיות). יש להציג את הנושא הזה בפני LG על מנת לשפר את השירות - לא מספיק שאנחנו משלמים ביד רחבה על המוצרים שלהם, לא מספיק שהמוצרים הם סוג א א, גם אין שירות הוגן! אם כולם ישתקו המצב לא ישתנה וחבל, אני לא מתכוון להסחב לאיזה מחסן עם מסך באוטובוס ולבזבז…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים חשבתי להחליף את המסך המיושן שלי באחד חדש . המסך הנוכחי 19 4:3 . איזה מסך מומלץ לגיימר ( כרטיס 280x ) או האם ניתן לקנות טלויזיה led ולחבר עם hdmi תודה
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כיום עובד עם viewsonic 20.1 שאני נהנה ממנו כל רגע אבל אני צריך לשדרג למסך גדול יותר ו 24" נראה לי אידיאלי בשבילי (גם תקציבי וגם גודל) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי ומשתמש ב3dmax,rhino,solidworks אשמח להמלצות תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג. קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם: כבל חשמל ארפואי תקני כבל חשמל לארץ כבל VGA כבל אודיו 3.5 דיסק עם חוברת הוראות מדריך התקנה מהירה. כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב. המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית. למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתחיל עם זה שאני מחפש צג מחשב 24 אינטש ומעלה במחיר נורמלי -והבחנתי שבארהב acer הוציאו צג 26 אינטש full-hd במחיר נורמלי של 750 דולר-ואני משתעשע במחשבה להזמינו-יצויין כי אני מזמין המון דברים מחול ואני לא מפחד מהפרוצדורה של המכס וכו... מצב לינק למיפרט היצרן: http://www.acer.com.au/acer/akc/monitorslcd.nsf/Page/RWP0B2FD924E0E329DFCA2572330019CECE?open¤t=16.6.1&ms=expand& בנוסף הצג נבחן מול ה-dell 2707 ונמצא כי הוא תמורה טובה מאוד למחירו- מצב לינק לסקירה: http://www.behardware.com/articles/658-6/lcd-tests-the-acer-and-dell-26-and-27.html השימושים שלי לצג יהיה 50 אחוז גלישה באינטרנט ו-50 אחוז צפייה בסרטים וסדרות. נכנסתי לאתר B&H ומצאתי כי עלות …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט לדבי המסץ שעליו לקנות. הוא מעוניין במסך 19" לשימושים יומיומיים (אינטרנט וכו'). הוא מעוניין בנוסף לחבר ממיר למחשב ולהשתמש במסך כטלוויזיה בחדר. אני מעוניין בהמלצות על מסכים שעומדים בדרישות, תודה רבה. נ.ב, הכרטיס מסך שיהיה לו במחשב הוא 2600Pro, האם הוא יכול דרכו לצפות בטלוויזיה, או שיש צורך בכרטיס טלוויזיה ייעודי? תודה רבה, דוד.
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המסכים הנ"ל? מה עדיף? מבחינת ארגונומיה , איכות .... אגב, שניהם פאנל S-IPS , נכון? השימושים הם : משחקים,סרטים,אינטרנט ,טקסט וישיבה ממושכת מול המחשב. תודה. *זה רק אני או שאין בחנויות את ה HP , רק בחנות אחת מצאתי =SS
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מגיע עם רגל לבנה ,לא ממש תואם למסך שחור. מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות רגל למסך הזה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני מבין שיש כמה שיטות שיצרני הטלויזיה מטמיעים כדי 'לדמות' קצב רענון גבוהה בשידורים רגילים לא משנה איך , אבל אי אפשר להתעלם מההצלחה של השיטות האלה בליצור אפקט של תמונה חלקה להפליא ביחס למסך מחשב שאלה למה אין דבר כזה במסכים של מחשב, בין אם זה דרך חומרה או תוכנה מישהו יגיד הכפלת פריימים פוגעת באיכות הטקסת\תמונה סטטית , אוקי אז יתמוך בשני מצבים , טקסט וסרט יש דבר כזה ואני מפספס ? לא מדבר על קידוד מחדש של סרט , INTERPOLATION וכל מיני מונחים כאלה , בזמן אמת תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי התלבטות בין שני מסכים של סמסונג בגודל של 22 אינג' יש את המסך הזה ששמעתי עליו הרבה המלצות 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen במחיר של 1540 ש"ח ויש גם את 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen במחיר של 1590 ש"ח למסך הראשון יחס ניגודיות של 1:3000 עם זמן תגובה של 2 מילי לשניה ולעומת זאת למסך השני יחס ניגודיות של 1:8000 עם זמן תגובה של 5 מילי לשנייה אז מה עדיף שיהיה יותר טוב יחס הניגודיות או זמן התגובה ?! המסך נקנה למטרת משחקי מחשב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. כרגע ברשותי המפרט בצד יחד עם המסך : Samsung SyncMaster 2253BW המסך מגיע לרזולוציה של 1680x1050 וחשבתי לשדרג בשביל לקבל רזולוציה טובה יותר, צבעים וכו' בשביל המפרט שבצד, מה המסך הכי כדאי בטווח ה1000 שקלים? דבר נוסף מאוד חשוב! אסור שהגובה של המסך יעבור את ה23,5 ס"מ מכיוון שלא יהיה לי מקום להכניס אותו. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ח'ברה! שאלתי כבר כמה פעמים אבל לא קיבלתי תשובה ברורה.... מהו המסך המומלץ ביותר לצרכים של אינטרנט, OFFICE , תיכנות סרטים מדיי פעם לא משחקים!!! התקציב הוא עד 1600 ש"ח ( השאיפה היא כמה שפחות.....) חשוב לי שיהיה מסך על רמה , איכותי ושיהיה עם כפתורים לכיוון - הבנתי שישנם מסכים ללא כפתורים על הצג.... אשמח לקבל את עזרתכם כיוון וקניתי מחשב כבר לפני שבועיים ועדיין אין לי מסך מה שאומר שהמחשב עדיין בקופסא.... תודה עינת
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
24" AOC 24" LCD 416V 22" NU W2221A 22'' LCD
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה.. בסוף קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD והוא 21.5" וואלה.. אני מה זה מרוצה!! כל מה שניסיתי לעשות איתו עד עכשיו היה פצצתי.. ראיתי סרט HD ברזולוציית HD וזה ניראה מהמם כה חד כה מרשים צבעים מהממים שיחקתי קרייסיס ב-1900X1200 וזה היה מה זה עצבניי עם הרמקולים 5.1 של לוג'יטק שיש לי זה דבר סבבה רצח.. אין מריחות רק טיפה ברזולוציית HD במשחקים.. (בגרפיקה הכי גבוהה) במסך הזה אפשר להעלות את עוצמת החדות עד 10.. ורואים תכתב חלק קל לקרוא באינטרנט טקסים .. יש כמובן מוד לסרטים מוד לטקסט.. יש אפשרות בכיוון של המסך לראות תחצי מסך כמו שהוא עכשיו וחצי מסך אחר לשחק עם הכיוון ככה אפשר לראות תהבדל יש אפשרות לעשות זום לתמונה דרך המסך עצמו. יש אפשרות לשים תמסך על 4:3 .. והכי חשוב.. המ…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-