עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מחפשת מסך לשימוש ביתי (מסמכים-WORD וכו'.. וכן סרטים) המליצו לי על שני המסכים האלו, מישהו מכיר אותם? ויודע איזה אחד מהם יותר עדיף? האם הם נוחים לעבודה גם עם מסמכים (ולא רק לצפיה בסרטים..) חשוב לי שהמסך יהיה חזק וישמש אותי למספר שנים, וכמובן שיהיה איכותי (על הE2040T פחות שמעתי, אז אשמח לשמוע ממישהו שעבד איתו) תודה רבה רבה! יעל.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by TicTacToe,

כותרת עברתי על המון דגמים מביניהם שמתי לב שהמסך DELL u2311h נראה הכי טוב. האם יש משהו טוב יותר היום מבחינת איכות תמונה / צבעים וזמן תגובה? גיימינג בעיקר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yair12,

שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש יש לי LG כבר איזה 3-4 שנים אם לא יותר. עכשיו אמרתי באותה הזדמנות אני הייתי רוצה חיבור גם לXBOX שיהיה לי יותר קל לשחק בו מול מסך המחשב ולא בטלוויזיה שתלויה על הקיר. אז התקציב שלי הוא עד 2500. זוויות צפייה לא צריך משהו מטורף. צריך רמקולים פנימים בשביל הXBOX. בקשר לגודל נראה לי 24 אינץ יספיק פה אם מוצאים משהו יותר גדול במחיר משתשלם תמליצו. למרות שאני כנראה יעדיף 24 אינץ כי אין לי מקום על השולחן. יש לי כרטיס מסך 9800GTX ככה שיש רק חיבור DVI (אם אני לא טועה בשם). אז מה שאומר שאני אצטרך מסך עם חיבור HDMI 1 ו1DVI או 2HDMI שפשוט השתמש בממיר HDMI to DVI. אין חנות מעודפת מה שזול יתרון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by benbmx666,

שלום! ברשותי מסך של חברת סמסונג מדגם 2253BW מזה כבר שנתיים לערך, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. הייתי רוצה מסך גדול יותר ואיכותי יותר. לאחר חיפוש ברשת ואתמול חיפוש פה בפורום יצאתי קצת מבולבל בנוגע לכמה וכמה מאפיינים שמוצעים במסכים שונים והייתי שמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן ובכך לעזור לי להחליט מה אני מחפש ואולי אפילו לייעץ לי. קצת רקע על השימוש שלי: הרבה אינטרנט, הרבה סרטים (איו לי טלוויזיה בכלל) ומשחקים פה ושם כשיש לי תקופות פחות לחוצות בעבודה. קצת שאלות: 1) מחיפוש קצר בפורום נראה שיש אנשים שטוענים שמסכי מחשב עם תאורת LED לא יותר איכותיים ממסכי LCD ושהתועלת של תאורת ה LED לא מהווה פאקטור בבחירת מסך מחשב בטענה שהתמונה תהיה יותר איכותית? 2) אחד …

• 42 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. רציתי את חוות דעתכם לגבי המסך Samsung F2380 ואשמח לקבל עוד המלצות למסכים אחרים תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  7. Started by noam128,

שלום, יש לי כיום samsung 2253BW והשימוש העיקרי שלי הוא משחקים (starcraft 2). החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה גבוהה יותר ומסך גדול יותר. ראיתי את המסך הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588) הוא מומלץ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך המלצה למסך טוב שיהיה FULL HD גודל 21" תקציב עד 1200 שקל המסך מיועד גם למשחקים אז חשוב שיהיה לו תגובה נמוכה תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by broshi,

בשבוע שעבר קניתי DELL U2311H חדש (Rev 02). המסך מחובר למחשב בכבל VGA. עבד מצוין כשבוע והיום בבוקר התחילה תופעה מוזרה: כאשר מדליקים את המסך הוא מציג את התמונה הנוכנה למשך שניה ואז מפסיק. אף כפתור לא מגיב (להצגת התפריטים) למעט כיבוי והדלקה. ההדלקה למשך שניה קורית כאשר מדליקים אותו או כאשר המחשב יוצא ממצב SLEEP כך שנראה לי שזה קשור לזיהוי אוטומטי של מקור האות, אבל מדוע התפריט לא נדלק? החיבור תקין, הוצאתי מהחשמל והחזרתי. אשמח לרעיונות לפני שאני מוסר לספק לתיקון / החלפה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by SomeoneUknow,

אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  11. היי, אני מתלבט בין 2 הדגמים האלה (בלבד): Asus VW246H ו- VE247H. סרטים ומשחקים זה השימוש העיקרי. תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by yonizaf,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך ברזולוציה של 1920X1200 לא מבריק, לשימוש כללי. גודל נקודה קטן לא ממש מפריע לי. תקציב עד 1500 ש"ח. תודה

• 35 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. Started by pms1,

שלום היכן כדאי לקנות את המסך הנ"ל מבחינת אחריות יבואן רישמית ,מדיניות החזרה של פיקסלים שרופים , rev A02 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, עשיתי קצת עבודת רקע וקראתי את ההמלצה בפורום על U2311 וכדומה. הבעיה היא שאין לי צורך במסך עד כדי כך גדול - עקב מרחק הישיבה הקרובה. המסך ישמש לעבודה על מסמכים וגלישה ברשת, ללא משחקים - בעיקרון מה שקורה הוא שיש לי מחשב נייד וכשאני מגיע הבייתה אני רוצה שהעבודה תהיה נוחה וארגונומית יותר. יש המלצות? יש חלופה לסמסונג בגודל נמוך יותר? 2333T ראיתי שיש את הדל גם בגודל 21...אבל המחיר גבוה מדי - באיזה מחיר ניתן למצוא אותו בפועל? בעיקרון התחלתי בתקציב 500 ש"ח והעלייה לכמעט כפול גבוהה לי מדי. תודה עריכה: עוד נושא שמאוד חשוב לי הוא שיהיה ניתן להגביה את המסך (בחור גבוה)...כך שיהיה בגובה מתאים בישיבה מול שולחן

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by kalda01,

שימוש בעיקר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by HeDesXs,

חבר שלי מחפש מסך שהשימוש העיקרי שלו הוא סרטים הגודל בין 21-24 והוא רוצה שזה יהיה LED (הוא מתעקש על LED ואפשר גם בלי אם יש מסך שעדיף על כל הLED) התקציב הוא עד 1200 אני חשבתי לנסות לשכנע אותו על Dell U2311H למרות שהוא לא LCD כי הבנתי שהוא המסך הכי טוב שמתאים לתקציב שלו

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום חברה אני קניתי עכשיו מסך של AOC 23 זה הפרטים במחיר הנמוך בישראל ! מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 בעובי הדק בעולם רק- 1.29 ס"מ ! אספקה מהיום למחר ( בהתאם לתקנון) ! * עיצוב יוקרתי בצבע פנינה. * מסך בטכנולוגית LED המעניקה לך חווית צפייה נקייה וחדה * רזולוציית Full HD 1920x1080 dpi * ניגודיות דינמית 1:50,000,000 – מהגבוהות בעולם! * כפתורי מגע להדלקה ולכיוון המסך * חיבור דיגיטלי מתקדם DVI-D ו D-SUB * זמן תגובה מהיר - 5ms * חסכון עצום בחשמל - עד 36% נמוך ממסך מחשב אחר * מסך מתקדם במיוחד תומך HDCP * בעל תקן Vesa מובנת - אפשרות תליה על הקיר במעמד עצמו 3 שנות אחריות VIP בבית לקוח ע"י היבואן הרשמי למסכי AOC בישראל! מאפיינים כלליים גוד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zaroor,

שאלתי כאן משהו דומה ,רק אף אחד לא ענה ההתלבטות בין 2 מסכים סמסונג 2333T או DELL U2311 לסמסונג יש פנל PVA ו הדל פנל IPS זה משמש לקריאת שרטוטים ותוכנות כלליות והצגת תמונות

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. למי שראה בעיניים בעיקר את שני הדגמים הנ"ל מופנית השאלה ... 100 שקל לתוספת ה LED שווה ? בטלויזיות אין ספק שהתשובה היא כן ושוב כן !! כל תצוגה שאני רואה באל"מ לדוגמא או שקם אלקטריק אין ספק בכלל שהLED מככב בין כל שאר הLCD הרגילים ... אבל האם במסכי מחשב והאם יש הבדל בין שני הדגמים בעין ? ;D ? תודה !!!!!!

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש טלויזיה שתתפקד גם כמסך למחשב די ישן שיש לו חיבור VGA בלבד. סדר הגודל הוא 21-24 אינץ. ראיתי שקיים ממיר VGA לDVI, לא הבנתי איך זה אפשרי הרי VGA זה אנולוגי וDVI זה דיגיטאלי. האם אפשר לקנות טלויזיה בעלת חיבור DVI ופשוט לחבר למחשב עם ממיר VGA לDVI ? בתודה מראש, מייק.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by soler37,

שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מסך נורמלי בלי כל בולשיט שאנשים מאכילים אותי, מישהו הפנה אותי לפורום הזה ואמר לי שזה המקום הכי טוב לחפש מסך. טוב אז נתחיל התקציב שלי זה עד 1700, אני מחפש מסך בשביל לשחק אקס בוקס בחדר שלי והמרחק צפייה זה 40-50 ס"מ. כמובן שלפני שאני קונה משהו אני בודק טוב טוב לראות שזה יתאים לי ושזה יהיה מוצר שישרת אותי הכי טוב תמורת המחיר.ץ בדקתי כמה מסכים אבל אני עדיין לא סגור, אני חייב לציין גם שרוב הסיכויים הם שאני אצתרך לסוע ולהסוף את המסך ולא להזמין אלה אם כן אני יהיה חייב לחרוג ממצב כזה בשביל משהו טוב. מסך אחד שהזמנתי מאתר winprice היה samsung xl2370 LCD זה עם ה2MS, כשהוא הגיע אלי זה היה ה2370hdtv שלא רציתי בכלל, החזרתי אותו בסוף וביטלתי את העסקה והחלט…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by goldan,

שלום, אני רואה שכבר במשך שנים ממליצים פה על ה-U2311H אני מבין שהוא מסך טוב, אבל הוא קצת מיושן. האם הטכנולוגיה של המסכים מתקדמת כל כך לאט (ביחס לשאר רכיבי החומרה) שכעבור כמה שנים אחרי יציאת הדגם הוא עדיין הכי טוב במחיר שלו?

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. קניתי את המסך הזה יחד עם מחשב חדש. אני רוצה לחבר אליו גם ממיר HOT HD, כלומר ממיר עם יציאת HDMI. הבעיה היא שלמסך הזה יש רק כניסת DVI אחת. חשבתי על הפתרון הזה: מפצל DVI. האם זה יעבוד? האם המסך יזהה את שני המקורות ואני אוכל להחליף ע"י לחיצה על ולשנות את המקור? טוב, במחשבה שנייה, זה פתרון שכנראה לא יעבוד. אני מניח שמה שאני צריך זה switch, נכון? לדוגמא, אחד כזה? אשמח לדעת, תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by SliDeRShai,

היי, לצערי נהרס לי המסך שהיה ברשותי עד היום LG L1970HR, לכן אני צריך אחד חדש. הדרישות הן גודל 22 מעבר לזה אני לא כל כך מבין האם לקנות LCD או LED, עם חיבור HDMI או לא. חשוב לציין שאני משחק במחשקים. התקציב הוא סביבות ה-1000 שקל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. Started by Dudass,

שלום, אני מתכנן לרכוש מסך חדש מכיוון שהמסך של הנייד הורג אותי חשוב לי שלמסך תהיה כניסת HDMI, ככה אני מחבר אותו לממיר HD ויכול לצפות בטלויזיה חתכתי בזאפ את המסכים הרלוונטים (HDMI, LED) יש למשיהו המלצה? האם כדאי לרכוש מסכי LED כיום או שהם לא באמת מספקים איכות גבוהה יותר? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db1591804=1591805&db4157=1636526 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים