מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה מבין הדגמים הנ"ל הוא הטוב ביותר? LG L204WT MAG BP2219FW Samsung 204BW השימוש הוא אינטרנט, סרטים, קצת משחקים, קצת אופיס וקצת עריכת וידאו.
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לעבודה עם טקסטים. אני מפתח ולא משחק כמעט משחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 שח. לא ברור לי האם כדאי לי ללכת על מסך 2MS בשביל טקסט. הייתי מעדיף מסך רחב אבל זה לא מאד חשוב לי. האם יש לכם המלצות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מסך חדש למחשב.. ורציתי להתייעץ פה איזה מסך אתם ממליצים, ומאיפה... התקציב הוא בסביבות ה1000 שקלים, אם זה משנה המחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים וסרטים, תודה רבה מראש וחג שמח לכולם
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כמה יעלה לי מסך דק בגודל 17 רק בשביל לגלוש באינטרנט? וכמה שווה מסך גודל 19 LG F900B בן 3 שנים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב עכשיו בסביבות ה-4.5. אני רוצה מסך בסביבות ה-1300. אני הולך לשחק במחשב, לעבוד בו, ולראות קצת סרטים. אפשר המלצה על דגם בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב לאחר התענינות וקריאה של שבוע ימים הבחירה שלי הצטמצמה לשני מסכים אלו. המחיר והאיכות הם אותו דבר. השאלה היא הגודל. מה אתם חושבים? פשוא 20" רגיל הרבה יותר גבוה והוא לא רחוק מרוחב של 20" WIDE
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הDELL אנכית ואני צריך איזה קובץ ואני לא מוצא אותו איפה אני יכול למצוא אותו?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש ועכגשיו אני רוצה לחדש גם את המסך, יש בידי 2 אופציות שהם בטווח הכסף שיש לי בערך 800-850 שקל +- , שני המסכים נראים לי מעולים ויש לי עדיפות לאחד מהם, אני ישמח לשמוע אבל דעה ממכם ואם יש אפילו מסך טוב יותר בערך באותו המחיר.. מסך ראשון הוא מהאתר אולסייל שך LG: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955058&af=2055&bid=true מה שבעיקר מושך אותי הוא שזה פול HD עם 1: 5 מיליון בניגודיות, הקטע הוא שהזמן תגובה הוא רק 5 שזה פחות ב60 אחוז מהמסך השני (2MS). מסך LED "21.5 דק ורחב זמן תגובה (רענון): 5ms – מהמהירים בעולם!!! זווית צפיה רחבה: 170/176 יחס ניגודיות דינמית: 1:5,000,000 בהירות: 250cd/m² רזולוציה:1…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני צלמת שעובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, זקוקה למסך מצויין. ההתלבטות כרגע היא בין שני דגמים: Dell 2209WA Eizo S2232WE אני מבינה שהמסך של איזו תומך בחלל צבע הרבה יותר גדול (Adobe RGB) לעומת Dell שתומך מקסימום ב-SRGB. מאחר ואין שום חנות שמאפשרת צפייה בשני המסכים בו זמנית, מאוד קשה לי להבין איך בפועל נראים ההבדלים בין שני החללים האלו, והאם בכלל העין שלי מסוגלת לראות את ההבדלים האלה? כמובן שקיים גם פער משמעותי במחיר, כרגע זה פחות מעניין אותי. מה דעתכם? תודה רבה Luiza
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+ תודה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1) עכשיו בדיוק קראתי כתבה בy-net על סמכי LCD והזכירו שמה מושג שהוא חדש לי native resolution והזכירו שלרוב הרזלוציה הטבעית של מסך LCD היא 1280X1024 כשאני בכלל חשבתי שתמיד כתבו את זה לגבי זה שזה הרזלוציה המקסימלית חח אז.. אם אני קונה מסך שהוא כמו רוב המסכים עם רזלוציה טבעית של 1280X1024 אז אם אני אשים שזה יארה לי על רזולוציה של 1024X768 זה ייראה דפוק? עוד דבר, מה זה פאנל? כל הTN VA IPS ? 2) יש את המסך LG 1760TR אני די בונה עליו כי לפחות מבחינת נתונים והמחיר ביחס לנתונים זה עושה רושם ממש אחלה דבר אז.. אני רק צריך אישור..או אולי תתנו לי הצעות למסכי 17" טובים, אני רוצה משהו שיהיה יל טוב לעבודה עם פוטושופ וגם ככה למשחקים, אני לא איזה גיימר אבל כשיהיה מחשב חדש אולי אני כבר יותר …
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מה עדיף יותר? מבחינת מחיר ומבחינת איכות (למרות ששניהם פאנל TN) אני בשיקולי קנייה. התקציב די לוחץ. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר אבל הייתי שמח גם אם אוכל להשתמש בו כטלויזיה התיעצתי עם כמה אנשים ויצא שאמרו לי שלא מומלץ כל כך לקנות מסך שישמש גם כטלויזיה וגם למשחקים כי יש הבדל עצום בפיקסלים רציתי לדעת עם זה נכון ואם זה באמת עד כדאי כך גורם להבדל בתצוגה ובנוסף אמרו לי שלמשחקים מסכים רחבים זה על הפנים ועדיף לי לקנות 19 אינץ במקום 22 רציתי לדעת מה יותר כדאי והאם זה באמת נכון ואני מתלבט בין לקנות Samsung 216BW 2MS ל Samsung 226BW 2MS ששניהם 22 אינץ או לקנות מסך כלשהו של 19 אינץ וגם חשוב זה שהוא יהיה lcd עם חיבור DVI אני מוכן להתפשר כמעט על הכל התקציב הוא 1500 2000 שקל אבל בעדינות אני צריך את שאר הכסף למודינג במחשב P: אשמח לתובה בקדם האפשרי תודהה נ.ב אני גם רוצה לתלו…
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי כמעט 50 אחוז הנחה בגלל זה החלטתי לקנות מסך תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
גלשתי באתר של פאנאדס כדי להשוות בין מסכים דקים שונים שאני מתכוון לקנות בקרוב. ונתקלתי בחברה אלמונית (לכאורה) בשם EIZO שהמחירים על המסכים שלה ממש מטורפים: 8K ואפילו 10K על מסכים של 24" הנה לינק: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_43_1942 לכן רציתי לדעת מה כבר מיוחד במסכים של EIZO שהם עולים כל כך הרבה? הם מיועדים במיוחד לגרפיקה/עבודה מקצועית או מה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש מסך 144hz והתקציב שלי הוא 2,500ש"ח, אבל כמובן אם אפשר לחסוך אז אשמח לחסוך. אני בעיקר מתלבט בין המסך של BENQ לבין המסך של ASUS- האם המחיר היותר גבוהה של BENQ מצדיק השקעה של עוד 405 ש"ח עבורו? ומנגד, ראיתי חברה שאני לא מכיר בשם AOC שהיא זולה, שמייצרת מסכי 144hz. השאלה היא, האם היא ברמה של החברות הגדולות מבחינת: איכות המוצר, איכות הצבעים וכו'... אני לא מתפשר על איכות, לכן אני מוודא את הדברים הללו. אישית אני לא מכיר את חברת AOC, לכן אני לא יודע. והנה המסכים: "24 BenQ LED XL2430T https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 "24 Asus LED VG248QE https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13274 "24 AOC LED G2460PQU https://www.ivory.co.il/catalog.php?…
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לפי הנתונים הוא ממש טוב ובמחיר סביר. גודל 22 . רזולוציה 1920X1080 FULL HD כניסת HDMI עולה 1190 ש"ח. כדאי? או שלא צריך להתלהב מזה שזה FULL HD ? עריכה: או שאולי עדיף את ה T220P של סאמסונג שהוא בערך עולה אותו מחיר? או בכלל מסך אחר?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שמוכרים ב KSP ממש בזול.אני ממש שוקל לקנות אחד מהמסכים הרחבים או 19 או 20. על פניו הנתונים נראים טוב,אך חשובה לי דעתכם. תודה מראש. נ.ב-בכמה אני יכול למכור את ה710T שלי בן 9 חודשים?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מסך 931c המסך בסדר גמור אבל יש רק בעיה אחת כאשר אני צופה בסרט באיכות נמוכה (הכוונה לסרטים ביוטיוב וסירטונים שרצים במייל) ויש תזוזה מהירה של גופים למשל מכונית חולפת או אדם שמנופף לשלום הגוון האחיד של צבע המכונית או של צבע העור מתפרק לפסים של גוונים ויוצר מרקם לא אחיד כמובן שבעיה זו לא היתה קיימת במסך הcrt הקודם שהיה לי השאלה היא כזו האים במסך 971p שבו יש פנל יותר איכותי אבל זמן תגובה גבוה יותר (6ms) הבעיה הנל לא תורגש
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה יותר טוב ומה הכי מומלץ ל19 אינץ S1931SH או S1932SH ?
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי! אני מחפש מסך למחשב בעל רזולוציה של 2k-4k איכותי בגודל 24-26 אינצ', שמתאים לעבודה ממושכת מולו (שיאמץ כמה שפחות את העיניים). המחשב מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ולימודים (המון המון קריאה). (המחשב מכיל שתי gtx970) מחיר 2k-3.5k (אם יש משו מאוד מומלץ אפשר לחרוג אין הגבלה על התקציב אבל כמובן לא לזרוק סתם כסף ובאותה מידה אפשר גם להוריד את הסכום)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-