מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מסך LCD 17 " שיתאים גם למשחקים , במחיר של עד 1500 ש"ח (הכוונה לחדש כמובן) , יש המלצות? מה הכי טוב ושווה בשוק היום? תודה על העזרה חברים
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מסך דק רגיל.. למטרות רגילות... יש לי כרטיס מסך TNT2 אני מתלבט בין lg-1752T או 740B מה יותר עדיף? עדיף "19? או שיש אפשרויות יותר טובות? או שעדיף בכלל רחב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך שיהיה בו את אלו : 1.DVI 2.מסך רחב!!! 3.כמה שפחות MS 4.חברה מוכרת מקווה שיש משהו טוב ותודה לכם
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות LCD 19 בשבוע הקרוב, וסוגייה שמאוד מטרידה אותי היא הרזולוציה. אני עובד על 1024X768 בCRT כרגע, ונראה לי מאוד מרתיע לעבוד על 1280X1024' שזאת הרזולוציה הטבעית של מסך 19. האם הטקסט לא קטן מדי כדי לקרוא באינטרנט, לעבוד בוורד וכו'? כמו כן אני מתלבט בין הVP930 לבין הLG1970HR. התקציב הוא 2000 ש"ח, יש מתמודדים אחרים בתחום?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי אתמול VIEWSONIC VX922. כשהמסך שחור לגמרי (למרות שבכמה מקרים שהמסך היה שחור לא ראיתי את זה) בצד השמאלי של המסך (כמעט צמוד לקצה) יש כמו פס (לא רצוף בכלל בהפרש של כמה סמ בין נקודה לנקודה) של נקודות אדומות שכאילוו רצות. זה לא כזה מפריע, השאלה אם המסך לא בסדר או שזאת תופעה ידועה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של EIZO שיש לו אחריות של 5 שנים על המסך ו3 על הפאנל (אם אני לא טועה וכנראה שלא), ורציתי לשאול אם מישהו יודע כמה פיקסלים שרופים צריך להיות לי כדי שהיבואן יסכים להחליף לי את המסך? ששאלתי בחנות שקניתי הם אמרו משהו כמו 8 פזורים או 3 צמודים וכו', (נראה לי קצת מוגזם וכאילו ניסו ל"נפנף" אותי), מישהו יודע אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים ובין היתר קריאת מסמכים וכו'. דבר ראשון, מה עדיף לצרכים של משחקים, מסך רחב רו רגיל (שמתי לב שהרחב עולה פחות, למה זה)? אני מעדיף 19 אבל אם ממש אין בתקציב משהו טוב אז שיהיה 17. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם מכירים את המצב שבו רואים סרט המוקלט בפורמט 16:9 על גבי מסך 4:3 - החלק העליון והחלק התחתון של המסך מוחשכים. דבר זה נכון גם לגבי מסכי מחשב וגם בטלוויזיה. מה קורה כאשר יש מסך 16:9 ורואים סרט של 4:3 ? ??? האם החלק הימני והחלק השמאלי מוחשכים ? האם התמונה "נמרחת" על המסך ורואים תמונה מעוותת ? האם יש מסכים טובים יותר וטובים פחות לצפיה בשני הפורמטים ? מה קורה במסכי מחשב ומה במסכי טלוויזיה ?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי את המסך הזה, שיש לו נתונים לא רעים בכלל כמו חדות רגילה של 1:800 ודינמית של 1:2000 בהירות של 1:300 גודל 20.1 אינץ פאנל שלIPS איכותי עם 16.77 מליון צבעים וזמן תגובה של 8 מילשניות מה דעתכם עליו?לא מצאתי ביקורות עליו ברשת, אז אשמח לשמוע ומה עדיף? המסך הזה או זה של NEC NEC-Mitsubishi 20WGX2 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מסך מחו"ל, בשביל להוזיל עלויות.... כמה שאלות: א. יש טעם בכלל? האם הפרשי המחירים משמעותיים? ב. אנ'לא לחוץ על מסך עכשיו.... האם יש טכנולוגיה שעומדת לצאת, או שיכולות המסכים, לטעמכם, לא מיצו את עצמם? בהנחה שאני לא מאוניין לרכוש מסך חדש בשלוש השנים הבאות.... ד. האם המשלוח יזיק לו? ומה קורה עם האחריות? ג. יש מסך שעומד מעל כולם? בהנחה שחדות ואיכות התמונה, שתהיה פריכה ומפורטת יותר חשוב לי מהכול. בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל : 19" חברה : Viewsonic מחיר : 2000+- כאשר כמובן רצוי פחות חנות : KSP SKYPC או חנות טובה אחרת מאזור ראשל"צ שאני אוכל לבדוק בה את המסך לפני קניה דגמים שחשבתי עליהם אבל אין לי מושג למה מי עולה כמה : vx922 vp930 vp930m שתי חברות ש"נדחפו" פנימה עם דגם ספציפי: LG 19" L1970HR LCD שזול בכ-300 ש"ח מהויוסוניק SAMSUNG 19'' 931BF LCD על מי ללכת? למה? באיזה חנות יש אותו? ומה מחירו? תודה רבה מראש לכל העוזרים, מחר אחה"צ אני כבר אמור ליסוע לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה עדיף מבחינת התצוגה? DVI עם 60 הרץ שפועל או אנאלוג עם 75? תמיד אני מתלבט לגבי הנושא, כי ס"ך תמיד אומרים שעדיף עוד תדירות גבוהה יותר, והאם יש שיפור בתצוגה? או בזמני התגובה במשחקים בין DVI לאנלוג? ובאיכות צבעים ודיוק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אנשים טובים! רציתי להתייעץ בקניית המסך של LG1970HR. אני סטודנט שרוב עיסוקו במחשב מסתכם בקבצי וורד, מצגות פווארפוינט עם תמונות של מחלות וזוועות אחרות, אימייל, אינטרנט וזהו בגדול. משחקים מעט מאוד (לצערי) וסרטים - אני צורב ורואה בדיוידי בטלווויזיה. למה לא CRT? משיקולי מקום בלבד. 19? כי עכשיו אני על 17, ואני רוצה להתקדם למשהו יותר גדול. המלצות, דיעות, וטענות יתקבלו בשמחה... תודה מראש, אמיר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I would love to know , if someone here owns the LG L204WT LCD screen and can tell me how it performs to him. i am looking to buy it, though i was hoping to buy the Samsung 205BW but its impossible to find it in israel. unless you know otherwise, and you can tell me where??? thanks!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני משחק במסך lcd שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280*1024 ואני משחק ב1600*1200 איך המשחק יראה???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6620 או זה http://ksp.co.il/hmain.php
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עוקב פה בפורום אחרי הדיונים כבר הרבה זמן ולא מצליח להגיע למסקנה בעניין. עיקר השימוש שלי במסך יהיה לסרטים. חשוב לי מאד שתהיה חדות וגוונים שלפחות מתקרבים לרמה של CRT. אז איזה פאנל עדיף S-IPS, S-PVA,MVA,או דווקא ה-TN?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מסך רחב... על איזו רזולוציה אני צריך לשים אותו? וגם איזו במשחקים? יראו טוב? לא דמויות נמרחות או שמנות כאלו ? איכות ירודה ? כי האיכות של המסך מצויינת
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה 19 אינץ ומעלה, עדיף שיהיה רחב, עד 1600 שקל, 8 מילי ומטה.... בעבר הסתכלתי בפורום וראיתי המלצות לסמסונג נראה לי ה940 אני לא יודע אם עדיין הוא הכי טוב למחיר הזה אבקש המלצות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ LCD.. השימוש העיקרי במסך יהיה אינטרנט ואיסיקיו וצפייה בסרטים, כמו כן לפעמים אעשה בו שימוש לעבודות בוורד והרצת משחקים כגון carbon וcall of duty. חשוב מאוד שהמסך לא יפגע בעיינים לאחר שעות ממושכות של עבודה. חיפשתי קצת בפורום אבל די התבלבלתי ולא הצלחתי למצוא משהו חד משמעי, ראיתי כמה מסכים כגון הLG L1970HR והאמת שבחנות יש הרבה מסכים ולכן קשה לבחור מסך. התקציב שלי הוא עד 2000 ש''ח ואשמח עם החנות שאתם מציעים לי לרכוש ממנה תיהיה חנות גדולה או רשת. לילה טוב ותודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצתם בקישור שכדאי לשקול לקנות CMV. אבל באתר KSP המחיר הוא למזומן והמחיר לאשראי יקר יותר אז כאן כבר באה השאלה אם בעצם לא כדאי לי לקנות כבר מסך של חברה מוכרת יותר. תוכלו להמליץ לי שוב ולהגיד לי מה תהיה עבורי הקנייה הכדאית? אני שוקל לקנות 19" אבל גם 17" בא בחשבון כי זה מסך לעסק. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227356.new#new
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לאחר התענינות וקריאה של שבוע ימים הבחירה שלי הצטמצמה לשני מסכים אלו. המחיר והאיכות הם אותו דבר. השאלה היא הגודל. מה אתם חושבים? פשוא 20" רגיל הרבה יותר גבוה והוא לא רחוק מרוחב של 20" WIDE
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחי קונה מסך LCD, אז הסתכלתי במפרטים שלכם וראיתי שהמסך 17 אינץ' הנפוץ ביותר הוא LG כלשהו, נראה לי 1750, אז אמרתי לו לקנות אותו. אבל אז אח שלי הסתכל בפרטים שלו וראה שאין לו כניסת DVI, שזה די מוזר לדעתי, לא? בכולופן, האם זה משהו קריטי או שזה לא ממש חשוב? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מאומניטק מסך שהמחיר של בחניות הוא ממש אותו הדבר... לכן יתרון המחיר לא משחק כאן תפקיד. מאיפה לדעתכם עדיף לקנות מסך, מחנות פרטית או ישירות מהיבואן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-