מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
בשבועות האחרונים גלשתי בפורום והתעניינתי לי במסך חדש, בהתחלה ששאלתי על המסך הנ"ל קיבלתי תגובות שזה אחלה מסך ושכדאי לקנות אותו. אתמול נכנסתי בשביל להתרשם עוד קצת וליהיות בטוח, ומצאתי רק תגובות רעות עליו, ולעומתו המסך המקביל של LG מקבל שבחים פה מכולם. הייתי רוצה לקבל תשובה חד משמעית, למה ל-א כדאי לקנות אותו, ובמה הוא נופל ממסכים אחרים ברמתו(ה-hr של LG ודומיהם...), תודה! חשוב, ראיתי את שני המסכים בפעולה אחד ליד השני עם אותן הגדרות וכל זה, בשומר מסך של השעון מי שמכיר, והם נראו לי בול אותו דבר. ההבדל היחיד ביניהם לטעמי היה המסגרת(שחור או לבן) והמחיר(כמה עשרות שקלים).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לילה טוב, בתור בעל מחשב Apple iMac 27 inch (מסך OLED LCD) במשך כשנה וחצי ושעדין אין ברשותו טלויזית LCD/LED/Plasma (טלויזית CRT מדגם Sony Trinitron 29" לשילטון!), עלתה בי תהיה כחלק ממחשבותי בהרכבת מחשב PC רגיל... ניתן להשתמש במסך טלויזיה LED/LCD כצג הראשי של המסך (לדוגמא 32/37/42 אינץ')? החדות והניגודיות בטלווזיות מאפשרות הבחנה טובה בטקסט? קצב ריענון המסך מספיק לשם מניעת עייפות העיניים וכאבי ראש? יש תחום כלשהו בו אני ארגיש חיסרון רציני מול צג מחשב טוב? ובגדול - זה דבר כדאי או שאני מכניס ראש בריא למיטה חולה ועדיף פי אלף מונים לרכוש צג מחשב וזהו? תודה מראש והמשך שבוע נעים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך Dell U2412M ולחבר אותו בכבל DisplayPort מהמסך ל-HDMI למחשב, האם יעבוד כבל כזה באורך 3 או 5 מטרים? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מסך benq fp93gx והרזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) מאוד קטנה לטעמי...האייקונים מאוד קטנים ומה שמפריע לי במיוחד זה הכתב. כאשר אני משנה מרזולוציה טבעית לרזולוציה אחרת הכתב מתעוות ולכן כנראה שאצטרך להשאר ברזולוציה הטבעית. השאלה היא האם ניתן בwindows להגדיל את הכתב באופן גורף לכל החלונות והישומים כך שהרזולציה החדשה לא תגרום לכתב קטן? ניסיתי לשנות את הכתב ב view של הexplorer אך הוא לא משנה את הכל (כמו למשל הכתב של תוכן ההודעה שאני כותב לא השתנה לעומת הכותרות שכן השתנו) ובטח שלא משנה את הword וכו' מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שאני בהתלבטויות קשות בקשר לסוג המסך שאני יקנה טאץ' או רגיל אם של חברה רצינית או סתם מותג מדבקה עם נתונים גבוהים יותר טובים עם רמקולים או בלי רמקולים וכו' . בסופו של דבר קניתי אתמול מKSP את המסך DELL U2211H שעל פניו בלי 90% מהדברים שציפיתי שיהיו לי על המסך שאני אקנה . והינה כמה נקודות שהופכות אותו למסך שהוא בכמה רמות טוב יותר ממסך LCD אחר בשוק : 1. מסך קל לתפעול ולהרכבה בצורה מפליאה . 2. לא מבריק ולא נוצץ כמו כל המסכים החדשים מסגרת סולידית חלקה פשוטה שמשדרת הרבה יותר סולידיות . 3. כפתורים בצד של הכיבוי והתפריט לא בולטים לעין דבר המוסיף למראה היוקרתי של המסך . 4. תמונה חדה ביותר עד לנקודה הכי קטנה , אין לי מושג למה הרבה אנשים ציינו פיקסלים שרופים וכו' . 5. לא…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך 2209wa ואני מאוד מרוצה ממנו. אחותי סטודנטית וצריכה מסך. אני נוטה להמליץ לה על Dell אבל רציתי לשאול אתכם האם בגלל ההבדל במחיר שווה לקחת את Samsung.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אשמח להמלצה על מסך בגודל 23 אינצ'. המסך הוא בעיקר לשימושים ביתיים. קצת אופיס ואינטרנט, סידור אלבומי תמונות משפחתיים וכו'. ילדים בני 3-4 לפעמים יראו בו סרטים\תוכניות ו\או ישחקו במשחקים שמיועדים לטווח הגילאים הזה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אבל כמובן שעדיף לחסוך. בתודה מראש, פיני
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הילד התחיל לשחק פורטנייט וחשבתי לפנק אותו. אני מניח שמתישהו הוא יתקדם, אבל כרגע אנ'לא מחפש משהו High-end. צריך מסך בגודל בין 23.5-24.5, כניסת HDMI אחת לפחות, והכי חשוב - צריך גם מעמד וגם חורים ל VESA (כדי לתלות את ה NUC) תקציב אמור להיות סדר גודל של 1000. ואם בתשובה תוכלו לכתוב מה המינימום שאני בעיקר צריך לחפש (קצב רענון/זמן תגובה/פאנל) זה מאוד ישרת אותי. תודה רבה ותבוא עליכם ברכה אייל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בביג-בוקס ב"ש והיה שם מבצע על מסך 22" של אסוס דגם VW222U רק 999 ש"ח, האם מבחינת איכות הוא גרוע בצורה משמעותית מ MW221C שעולה 500 ש"ח יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום אבל לא ממש ידעתי איפה לשאול את זה... אז נשבר לי המסך של המחשב הנייד ואני לא ממש יודע באיזה חנויות כדי לי לתקן את זה או בכלל באיזה חנויות אפשר בכלל לתקן את זה... תודה מראש על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מסך U2715H בחצי מחיר - ללא מעמד . יש לי מסך U2414H האם המעמד של U2414H יתאים ? תודה מראש ! בכבוד רב, swg .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מינימום 29 אינץ, תקציב 3500 בערך. ראיתי את זה ביד שנייה: https://hwzone.co.il/advert/dell-3415w-ultrawide-219-2/ אבל זה קצת מעבר לתקציב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא עכשיו בסין וקניתי שם את ה-BX2250. כאשר מפעילים את המסך הוא לא מציג את התמונה על כל המסך אלה משאיר שוליים שחורים. האם זה נורמלי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מסכים, ואת שניהם אני רוצה לחבר למחשב תוך שימוש בחיבור ה-DVI שלהם. יש לי כרטיס מסך אחד במחשב GF 8500GT עם DVI ו-VGA. אין לי על הלוח כרטיס מסך מובנה. יש לי כמה מתאמי DVI, אבל גיליתי שכולם מתאימים למצב ההפוך - שבו רוצים לחבר מסך בחיבור VGA ליציאת DVI בכרטיס מסך. השאלה מה עושים? יש למישהו רעיון? ??? למה אני רוצה לעשות כך? כי 1. את המסך הראשי שלי אני רוצה לחבר ב-DVI, בשביל איכות תצוגה. המסך המשני, יש לו חיבור VGA ו-DVI, אבל אני מחבר אותו לעוד מחשבים (לצורכי בדיקה) ואז, אני צריך שיהיה לי את חיבור ה-VGA פנוי בשביל המחשבים האחרים, אז אני צריך לחבר אותו למחשב הראשי שלי עם חיבור ה-DVI.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות לכולם, אחרי שסבלתי מכאבי ראש לא מוסברים כתוצאה ממעבר למסך שמואר ע"י LED, במקום הניאון הרגיל, וסבלתי ממכאובי ראש בלתי עוברים ועייפות בעיניים נתקלתי בלינקים הבאים. משום מה, בעברית לא מצאתי מספיק חומר, אז אני מעלה את העניין למודעות הצרכן הישראלי. ההסבר ההמצא ביותר נמצא באתר הבא, לרבות כיצד ניתן לבחון בצורה קלה--פשוט לכוון את הפרביו של מצלמה דיגטאלית ולראות איך הוא מקפץ: http://www.squidoo.com/led-backlight-flicker מסבתר, שמסכי LED, בכל הנוגע לראיה שלנו הם למעשה חזרה לתקופת ה-CRT, וישנם אנשים שפשוט לא מסוגלים להשתמש בהם. נא לשים לב, שהמרצד הראשי באתר הזה הוא חביב הקהל כאן. לא אחר מאשר DELL 24 האהוב - שימו לב איך הוא מרצד... אתר נוסף אשר טוען כי PSA: LED-Backlighting Ca…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את המסך בארה"ב והוא פעל יופי שבוע ושלשום הוא התחיל להקפיץ לי מסך כחלחל שכתוב בו: "This computer is not authorized For use with this LCD display. Please use the perfectSuite program to disable the Theft Deterrence feature" עכשיו עד לפני עשר דקות הtheft deterrence היה בכלל מבוטל ככה שלא היתה שום סיבה הגיונית למסך הכחול הזה. בחלק מהניסיונות שלי להיפטר ממנו ניסיתי לעשות enable לאופציה, הכנסתי סיסמא פעמיים לחצתי על accept והוא חזר חזרה למסך שבו כתוב לי שהtheft deterrence מבוטל. כלומר לא הצלחתי להפעיל את האופציה. לפני 10 דקות ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה perfectsuit. התקנתי אותה בהצלחה ואז ראיתי שהtheft deterrence מופעל. למרות זאת המסך הכחול עדיין יושב לי פה באמצע המסך ול…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לפני כשבוע רכשתי מסך פיליפס 200w6 לאחר ההתקנה (כולל הדריבר מהדיסק) והתאמת הרזולוציה לפי הוראות הייצרן וחבר שברשותו אותו המסך נתקלתי בבעייה גודל התצוגה חורג מגבולות המסך. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס המסך וכמו כן להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר כלום לא עזר. פרטים טכניים : מסך :philips 200w6 כרטיס מסך : nvidia geforce 7300gt pcx 256 mb כל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד. תודה ויום נפלא ת
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ViewSonic VP930 או 971P Samsung ? אגב לפי מה שמעתי המסכים הנל לא טובים למשחקים כי יש מריחה בגלל הפאנל ועדיף מסך כממו DELL 1907FP מה דעתכם? ואגב מה זה אומר בדיוק מריחה,איך אני רואה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדמה כי כבר אין למצוא את ה2407WFP הישן בגרסת A04. כעת ניתן למצוא רק את ה2407WFP-HC בגרסת A00, והוא בא עם בעיות שאני לא מעוניין בהן. האם משהו מכיר מקום שבו ניתן לקנות את ה2407WFP A04 הישן? תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנת מסך שהוא 19 אינץ, שלא יהיה רחב (לא אראה בו סרטים או אשחק בו יותר מדיי סרטים) ושכמובן יהיה עם פאנל שהוא לא TN. לצערי התקציב שלי הוא לא כל כך גבוה למסך שהוא לא TN (בסבבות ה- 1500 ש"ח). לאחר חיפוש הבנתי שאת ה- VP930 כבר לא מייבאים והדל (2007FP) מעבר לתקציב שלי..... האם יש מסכים אחרים שיכולים לבוא בחשבון בתקציב הנ"ל?? רוב השימושים שלי במסך הם בעיקר לגלישה, קריאת טקסטים ומעט מאד משחקים וסרטים....האם לשימושים האלה יספיק מסך שהוא בעל פאנל TN?? תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על המסכים הזולים -400 דולר כולל משלוח לארץ. האם יש מישהו יכול לתת לינק/שם של מסך מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשמחתי הרבה הגעתי היום הביתה והתקנתי את המסך החדש. התהליך עבר בשלום יחסית (למעט העדר כבל החשמל בקופסה, איך לעזאזל זה קורה?) עד שהתחלתי לבדוק לנוכחות פיקסלים שרופים. איך שאני צובע את המסך בשחור קופץ לו פיקל לבן חמוד (5 ס"מ מקצה המסך השמאלי, 10 ס"מ מלמעלה). כמובן שמאותו רגע לא יכולתי להסיר ממנו את עיני, כך שקשה לי לשפוט עד כמה קשה להתעלם ממנו. תמונות, סרטים, הכל - העיניים שלי תפוסות עליו חזק. רציתי לשאול את חסרי המזל שביניכם שנתקלו בתופעה דומה - עד כמה מתרגלים ושוכחים עם הזמן? עד כמה זה מפריע בסרטים וכדומה? בעל החנות היה ממש סבבה והבטיח מלכתחילה להחליף את המסך בכל מקרה של פיקסלים מתים (לא רק 6 כמו באחריות של דל), אבל עכשיו אני מתלבט. הוא היה כ"כ נחמד שאני מרגיש לא בנוח להשא…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המסך הנוכחי שלי נדפק לגמרי (אני כותב מחבר) ולכן אני מעוניין בקניית מסך LCD איכותי חדש. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, עדיף טיפה פחות. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד חודשיים לכן צריך שהמסך גם יהיה טוב ואיכותי למחשב הבא (המפרט של המחשב הנוכחי שלי בן 3 השנים גרוע). המטרה של המסך היא משחקים כבדים, גלישה באנטרנט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את המסך הזה: http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=833&ProductID=16660&VariantID=16661〈=he מהמעט שקראתי עליו הוא דווקא לא רע, הוא מתאים לי מאוד לתקציב ול-best buy יש סניף בראשון שזה בכלל מעולה. אבל אני בכל זאת מעדיף לקבל חוות דעת. אם זה חשוב אז אלה לוח האם וכרטיס המסך שלי: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI תודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-