מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
נדמה כי כבר אין למצוא את ה2407WFP הישן בגרסת A04. כעת ניתן למצוא רק את ה2407WFP-HC בגרסת A00, והוא בא עם בעיות שאני לא מעוניין בהן. האם משהו מכיר מקום שבו ניתן לקנות את ה2407WFP A04 הישן? תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וחורבן בית שלישי קל לכולם. אז ככה, אחרי שבע או שמונה שנות שירות עם המסך הנפלא שלי, הצורך להוציא אותו לגמלאות הגיע. עקב תלונות שהגיעו מבעל המסך, להלן: מר אני, לפיהן כמסך CRT, העיינים מתעייפות יותר ממה שהן יכולות היו, אילו בחר מר אני הסורר לבהות במסך LCD, מחליט בהיסוס מר אני להחליף את המסך, על אף היותו מסך 19" מכובד. אציין כי מר אני, נשאר עם מסך CRT עד עכשיו עקב היותו לא רק חובב משחקים, אלה גם גרפקאי פישר בזמנו הפנוי. לפיכך, מציין מר אני בפירוט שלהלן, את האילוצים שעומדים לפניו: 1. על המסך להיות בגודל של 22" - 24". 2. המסך צריך להיות בפורמט רחב. 2. התקציב של מר אני, שהוא גם דיי עני אבל בעל טעם יקר יחסית, מוגבל לעד כ3500 שקלים מעופשים (במקרה הצורך ניתן להשתמש גם בשקלים ש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט רגיל עם 3 יציאות כשהצהוב מובר לVIDEO בממיר' והאדום והלבן מחוברים לאודיו.. עכשיו לאן אני מחבר את היציאות האלה במסך מבט מלמטה תווית תיאור 1 מחבר כבל חשמל ז"ח 2 מחבר חשמל ז"י עבור Dell Soundbar 3 מחבר DisplayPort 4 מחבר HDMI 5 מחבר DVI-1 6 מחבר DVI-2 7 מחבר VGA 8 מחבר Composite video 9 מחבר Component video 10יציאת שמע( תמיכה ביציאה עם שני ערוצים ) 11 יציאות USB במעלה 12 יציאות USB במורד 13 מנעול מעמד (השתמש בבורג עם תבריג M3x8 לנעילת המעמד, הבורג אינו כלול) אני חיברתי את הצהוב לצהוב ואת האדום לאדום ואת הלבן לירוק ולא הצלחתי זה רשם לי שאין סיגנל..אז אולי לא חיברתי נכון. הצעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מזה כמה זמן אני שוקל לקנות מסך LED לשימוש ביתי. המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית, קצת וידאו, וקצת פוטושופ. ההתלבטות היא בין 3 דגמים, וכמה סוגיות לגבי כל אחד. הדגמים הם: 1) AOC I2353FH 2) DELL U2412M 3) Samsung XL2370 4) ASUS VE248H הממצאים: יש לציין שאני יושב באופן יומ יומי מול מחשב, שזה מגיע אפילו ל12 שעות עבודה ביום. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח, ולא יעייף לי את העיניים. סוגייה שנייה שאני מתלבט לגביה היא חשיבות הארגונומיה, אני לא יודע עד כמה האפשרות לסובב, להזיז ולהטות את המסך יהיה בכלל שימושי. סוגייה שלישית היא חשיבות חיבורים למיניהם כמו USB, HDMI וכו'. אפרט בהמשך. אז לגבי הAOC, לפי מה שהבנתי סה"כ מדובר במסך IPS איכותי וזול, שאמור לספק לי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מחפש זוג מסכים לשימושים בסיסיים ולעריכת סאונד עם תוכנת קיובייס, לא למשחקים בתקציב של עד 1500 ש"ח לשניהם ביחד פרטי מערכת: כרטיס מסך מובנה עם מעבד i5 4590 יש יציאת vga dvi ו hdmi
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב, בתור בעל מחשב Apple iMac 27 inch (מסך OLED LCD) במשך כשנה וחצי ושעדין אין ברשותו טלויזית LCD/LED/Plasma (טלויזית CRT מדגם Sony Trinitron 29" לשילטון!), עלתה בי תהיה כחלק ממחשבותי בהרכבת מחשב PC רגיל... ניתן להשתמש במסך טלויזיה LED/LCD כצג הראשי של המסך (לדוגמא 32/37/42 אינץ')? החדות והניגודיות בטלווזיות מאפשרות הבחנה טובה בטקסט? קצב ריענון המסך מספיק לשם מניעת עייפות העיניים וכאבי ראש? יש תחום כלשהו בו אני ארגיש חיסרון רציני מול צג מחשב טוב? ובגדול - זה דבר כדאי או שאני מכניס ראש בריא למיטה חולה ועדיף פי אלף מונים לרכוש צג מחשב וזהו? תודה מראש והמשך שבוע נעים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מסך LG1970HR ומסך - LG1953t אני מעוניין לקנות מסך חדש. אז בהנחה שאני אשמח למכור אחד מהם כדי לממן חלק מעלות המסך החדש - מישהו יכול בבקשה להעריך מה השווי שוק שלהם כיום? (אם השאלה לא תואמת לפורום זה אשמח להכוונה למקום הנכון) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בביג-בוקס ב"ש והיה שם מבצע על מסך 22" של אסוס דגם VW222U רק 999 ש"ח, האם מבחינת איכות הוא גרוע בצורה משמעותית מ MW221C שעולה 500 ש"ח יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוקב אחרי הפורום הנ"ל כבר למעלה משבועיים שלושה כדי לנסות וללמוד ולהחליט איזה מסך הוא עדיף יותר אני מודע לכך שיש כאן אנשים שרק רוצים לנסות לעזור ולכל אחד יש את הדעה שלו איך כפי שאני דוגל עם עובדות אין יותר מידי אפשרות לטעות אני רוצה לרכוש מסך למחשב בהתחלה התלבטתי בין DELL 2007 WFP לבין הLG 2000C { אם כתבתי את הדגם נכון } שמדוברים כאן מספיק ... לאחר מכן יש את החברות החדשות שהתצטרפו שהן VP930 VIEWSONIC ל דגמים של EIZO שהם בכלל 19" אשר נחשבים לממש טובים ואז התחילו כל הבעיות יש כאן אנשים שהמליצו לא לקנות 20" כי אין הבדל בין ה20" רחב ל 19" רגיל אז חבל על הכסף ל VP930 בדגמים האחרונים יש בעיה של "תאורה אחורית במסך שחור " { מצטער שכחתי את ההגדרה המדוייקת } ..…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום אבל לא ממש ידעתי איפה לשאול את זה... אז נשבר לי המסך של המחשב הנייד ואני לא ממש יודע באיזה חנויות כדי לי לתקן את זה או בכלל באיזה חנויות אפשר בכלל לתקן את זה... תודה מראש על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך לעבודה גרפית בפוטושופ בעיקר (ללא סרטים, משחקים וכד'), בסכום של עד 6000 ש"ח, כשהדברים החשובים עבורי זה הדיוק בצבעים ואיכות התצוגה והמסך. כרגע ההתלבטות היא בין ה-Dell U2410, ה-Apple 27" וה-Eizo CG245W. האמת שה-27 של אפל נראה לי קצת גדול, אבל זה הגודל היחיד שאפל מייצרים עכשיו (כבר אין את ה-24) ואם הוא איכותי יותר מהמתחרים, אז אני אלך עליו. כמה שאלות: ממה שקראתי, המסך של אפל הוא היחיד המבריק, בעוד שהשניים האחרים מט. האם מסך מבריק זה יתרון או חיסרון? עוד משהו זה שהאפל וה-eizo יצאו לאחרונה, בעוד שה-dell רץ כבר כמה זמן. האם ידוע אם צפוי לו מחליף בקרוב? קראתי גם את השרשורים הזה והזה לגבי בעיה בצבעים במסך דל, אבל מצד שני גם ביקורות טובו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על מסך מחשב עד 2,000 ש"ח וזה עם החריגה. חשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736008 איך הוא?? והאם יש טוב יותר??
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חייב שהמסך יהיה מהחנות הזו, www.logicpc.co.il/heb והסיבה לכך היא שקניתי מסך CRT אתמול, ואני רוצה להחליף אותו בגלל שאני לא מרוצה מהמסך.. תודה למי שיעזור.. דרך אגב, גם מסך CRT יוכל להתקבל כהצעה, לא כזה חשוב לי.. פשוט המסך שקניתי הוא Samsung 793DF כי אמרו לי שהוא טוב ויעמוד בנתונים של 1024*1280 וקצב רענון של 85, אבל זה לא באמת קרה, וגם כנראה שהשפופרת של המסך לא בדיוק שטוחה, וזה משגע לי את העיניים.. אז אם זה מסך CRT שיענה על התנאים האלה.. 1024*1280 ברזולוציה על 85 קצב רענון לפחות.. ואם לא, אז מסך LCD נורמלי.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב MacBook Pro חדש, בעיקר עריכת טקסט, תכנות, גלישה באינטרנט, בקיצור - הרבה טקסט. אני לא אוהב רזולוציות מטורפות שגורמות לממשק להיראות ממש קטן, אבל מצד שני אוהב שהממשק נראה חד וברור. אני צריך לרכוש מסך 27" חיצוני ומתלבט בין 4K ל 1080. הבנתי של mac יש תמיכה טובה ב 4K ע"י scaling, ואם אני אקנה מסך 4K כנראה אשתמש ב feature הזה, אבל אם ככה, לא עדיף כבר לקנות מסך שהרזולוציה הטבעית שלו נמוכה יותר? מישהו מכיר איך זה עובד ב mac והאם יש יתרון בלקנות 4K ולעבוד במצב scaled?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשמחתי הרבה הגעתי היום הביתה והתקנתי את המסך החדש. התהליך עבר בשלום יחסית (למעט העדר כבל החשמל בקופסה, איך לעזאזל זה קורה?) עד שהתחלתי לבדוק לנוכחות פיקסלים שרופים. איך שאני צובע את המסך בשחור קופץ לו פיקל לבן חמוד (5 ס"מ מקצה המסך השמאלי, 10 ס"מ מלמעלה). כמובן שמאותו רגע לא יכולתי להסיר ממנו את עיני, כך שקשה לי לשפוט עד כמה קשה להתעלם ממנו. תמונות, סרטים, הכל - העיניים שלי תפוסות עליו חזק. רציתי לשאול את חסרי המזל שביניכם שנתקלו בתופעה דומה - עד כמה מתרגלים ושוכחים עם הזמן? עד כמה זה מפריע בסרטים וכדומה? בעל החנות היה ממש סבבה והבטיח מלכתחילה להחליף את המסך בכל מקרה של פיקסלים מתים (לא רק 6 כמו באחריות של דל), אבל עכשיו אני מתלבט. הוא היה כ"כ נחמד שאני מרגיש לא בנוח להשא…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך 2209wa ואני מאוד מרוצה ממנו. אחותי סטודנטית וצריכה מסך. אני נוטה להמליץ לה על Dell אבל רציתי לשאול אתכם האם בגלל ההבדל במחיר שווה לקחת את Samsung.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אשמח להמלצה על מסך בגודל 23 אינצ'. המסך הוא בעיקר לשימושים ביתיים. קצת אופיס ואינטרנט, סידור אלבומי תמונות משפחתיים וכו'. ילדים בני 3-4 לפעמים יראו בו סרטים\תוכניות ו\או ישחקו במשחקים שמיועדים לטווח הגילאים הזה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אבל כמובן שעדיף לחסוך. בתודה מראש, פיני
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לקראת קניה של טלווזיה חדשה, גודל 55 אינץ' עם תקציב של עד 5K (עם הנחות של מועדון חבר). מתלבט מאוד בין C9 לבין Q80R של סמסונג, כשההתלבטויות העיקריות סובבות סביב הפחד מצריבת מסך וסביב התמודדות לא טובה עם אור. השימוש כולל ברובו כדורגל וגיימינג, יכול להגיע גם ל6-9 שעות גיימינג כמעט רצופות, כמה פעמים בשבוע, במשחקי RPG שכוללים תפריטים קבועים על המסך. מבחינת כדורגל זה בערך 6-10 שעות בשבוע, תלוי שבוע. מפחד מאוד מצריבה שתחרב לי את המסך. אחריות מכסה את זה? הטלוויזיה תהיה ממוקמת בקיר המזרחי של הבניין שכולו חלון גדול, אז מפחד שבמהלך היום (נגיד בסופשים כשאני אצפה לא מעט במהלך היום) האור ישפיע על המסך. מה ממליצים? יוצא שהC9 תהיה בהפרש של בערך 700-800 שקל ומתלבט…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהפסיקו לייצר את ה Dell 2007wfp האם יש לו כיום מחליף ראוי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מסך benq fp93gx והרזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) מאוד קטנה לטעמי...האייקונים מאוד קטנים ומה שמפריע לי במיוחד זה הכתב. כאשר אני משנה מרזולוציה טבעית לרזולוציה אחרת הכתב מתעוות ולכן כנראה שאצטרך להשאר ברזולוציה הטבעית. השאלה היא האם ניתן בwindows להגדיל את הכתב באופן גורף לכל החלונות והישומים כך שהרזולציה החדשה לא תגרום לכתב קטן? ניסיתי לשנות את הכתב ב view של הexplorer אך הוא לא משנה את הכל (כמו למשל הכתב של תוכן ההודעה שאני כותב לא השתנה לעומת הכותרות שכן השתנו) ובטח שלא משנה את הword וכו' מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמובן שרואים בו מצויין אבל לא משהו מיוחד, לא הרבה משחקים אולי אולי HD אבל אם זה מעלה את המחיר בהרבה אז לא צריך. גודל אני לא סגור. היה לי 19 אבל רוצה קצת יותר גדול. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המסך Proview YF22UC למחשב שלי בחיבור HDMI, יש לי כרטיס מסך מסוג Nvidia 9400GT. כל רזולוציה שניסיתי להפעיל במסך היתה לא מתאימה, והמסך הראה רק את ה"מרכז" של התמונה, כאילו זה סוג של זום קטן. ניסיתי גם את ה Native Resolution של המסך והיא גם לא עבדה. יש משהו לעשות בנידון או שזה אבוד? ד"א גם ניסיתי לחפש בתפריט של הטלויזיה עצמה אבל אין שם יותר מדי אפשרויות...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך מחשב תוצרת iiYAMA דגם 2407HDSB2 גודל ''24 ניגודיות 1:10,000 זמן תגובה 2ms שאלה אפשר לחבר 360XBOX ל מסך הזה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע שעבר קניתי DELL U2311H חדש (Rev 02). המסך מחובר למחשב בכבל VGA. עבד מצוין כשבוע והיום בבוקר התחילה תופעה מוזרה: כאשר מדליקים את המסך הוא מציג את התמונה הנוכנה למשך שניה ואז מפסיק. אף כפתור לא מגיב (להצגת התפריטים) למעט כיבוי והדלקה. ההדלקה למשך שניה קורית כאשר מדליקים אותו או כאשר המחשב יוצא ממצב SLEEP כך שנראה לי שזה קשור לזיהוי אוטומטי של מקור האות, אבל מדוע התפריט לא נדלק? החיבור תקין, הוצאתי מהחשמל והחזרתי. אשמח לרעיונות לפני שאני מוסר לספק לתיקון / החלפה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-