מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף? האם אני בכלל אשים לב להבדל באיכות הצבעים בהנחה שאני לא אישה או צלם או גרפיקאי? האם הזויות צפייה בעייתית כשאני יושב מול המחשב לבד? האם הTN עם המהירות עדכון מסך ודיליי יותר קטן זה מורגש ? (נאמר ב120-140 הרץ וזמן תגובה 1-2 מילי) האם יש IPS שיכול להתחרות בביצועים האלו במחיר סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך מדגם lg e2350t ויש לי כאלה מדי פעם רעידות ממש ממש קטנות למשל בשורות המשימות איפה שהשעון אני לוחץ על החץ לראות את כל התוכנות שפועלות הוא מראה לי מין קווים כאלה קטנים קטנים וגם מה שאני כותב עכשיו. השאלה היא עם הבעיה היא במסך כי הוא חדש ניקנה לפני שבוע כי המחשב עצמו ישן מאוד יש לו כרטיס מסך חלש ברמות שבושה להגיד אותו חחח אז זה הכרטיס מסך הישן שבעצם אין תאימות בינו למסך או שזה המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה גם פאנל TN רגיל? למה למשל במסך שכזה הזווית צפייה היא הרבה הרבה יותר גדולה ממסך מחשב עם פאנל TN? למשל יש לי טלויזיה מחברה שהיא בטח גנרית, TOPFIELD, 42 אינץ שהיא פול HD, כרגע המחשב שלי מחובר ממנה ובמשחקים וכדומה רואים מדהים, פשוט ממש מושלם, במיוחד עם סרטי FHD. אז מה כל ההבדל בין מסכים כאלו לכאלו? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משדרג מסך מ22 אינטש, מטרות, אינטרנט, סדרות... טיפה משחקים פעם ב , כגון אסטרתגיה בתורות, RPG,פחות רייל טיים אז לדעתי קצב רענון וזמן תגובה פחות חשוב, אבל אני לא מבין גדול במסכים, ולא בא לי שהמסך יתחיל להקרע בסרטים סדרות ומשחקים הדגש על איכות תמונה ונוחות לעיניים, זווית צפייה אנכית, כיוונון גובה וזוית המסך אנכית . תקציב עד 1200שח רצוי כמה שפחות אם אפשר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם מישהו עשה משהו דומה או יכול לייעץ איך אני יכול לעשות דבר כזה: 1.לחבר את מסך המחשב_22" לזרוע על קיר בצמוד למיטה. 2. המסך יעמוד במצב "סטנדביי" בזווית הקיר כמו שתלויים מסכי טלוויזיה על קירות. 3. במצב אקטיבי הזרוע תצא מהקיר לכיוון המיטה והמסך ישנה זווית אל כיוון הישיבה על המיטה. 4. יהיה אפשר לנעול את המסך במצב הזה כדי שלא יזוז ויהיה אפשר להשתמש בו לצרכי המחשב, בעת סיום נחזיר אותו בקיפול של הזרוע אל הקיר למצב סטנדביי. נשמע תמוהה או אפשרי? לגבי חיווט והכל עם נועלנים לקיר. משהו אולי בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/TV-Computer-Flat-Screen-LCD-Plasma-Display-Articulate-Swivel-Tilt-Arm-Wall-Mount- /400449827665 מדובר במסך Philips 226V3L , ללא תקן תליה(אין …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נניח את הצ'אי מאי 22 אינצ'.. אפשר להפוך לטלביזיה ע"י חיבור אנטנה או שרק מסך טלביזיה יכול לשמש לזה? במידה והתשובה שלילית.. קיים מכשיר המאפשר את הדבר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לפני כשבוע רכשתי מסך פיליפס 200w6 לאחר ההתקנה (כולל הדריבר מהדיסק) והתאמת הרזולוציה לפי הוראות הייצרן וחבר שברשותו אותו המסך נתקלתי בבעייה גודל התצוגה חורג מגבולות המסך. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס המסך וכמו כן להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר כלום לא עזר. פרטים טכניים : מסך :philips 200w6 כרטיס מסך : nvidia geforce 7300gt pcx 256 mb כל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד. תודה ויום נפלא ת
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מסך זה וכאשר חיברתי אותו למחשב עם כבל DVI ל DVI באורך 10 מטר הוא שיבש לי את התמונה והראה תמונה משובשת כאילו הצבעים מרוחים... האם מישהו מכיר תופעה זו? נ.ב. הכבל הנ"ל עובד מצויין עם מסך אחר שיש לי בבית samsung syncmaster 710t...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש. אני גרפיקאי אז חשוב שיהיה לו את הפאנל המתאים, מבחינת גודל מסך אני לא חושב שאני צריך יותר מ24 אינץ.. התקציב שלי בעיקרון הוא 2000 אבל אם החריגה תהיה שווה את זה אני אחרוג. זהו. חשוב שיהיה מסך איכותי ואמין. תודה רבה לכל העוזרים! אתם תותחים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב MacBook Pro חדש, בעיקר עריכת טקסט, תכנות, גלישה באינטרנט, בקיצור - הרבה טקסט. אני לא אוהב רזולוציות מטורפות שגורמות לממשק להיראות ממש קטן, אבל מצד שני אוהב שהממשק נראה חד וברור. אני צריך לרכוש מסך 27" חיצוני ומתלבט בין 4K ל 1080. הבנתי של mac יש תמיכה טובה ב 4K ע"י scaling, ואם אני אקנה מסך 4K כנראה אשתמש ב feature הזה, אבל אם ככה, לא עדיף כבר לקנות מסך שהרזולוציה הטבעית שלו נמוכה יותר? מישהו מכיר איך זה עובד ב mac והאם יש יתרון בלקנות 4K ולעבוד במצב scaled?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה : קניתי מסך מאייבורי לפני שנתיים בערך הבעיה שתמיד שאני מעלה רזולוציה מעל 1024X768 רואים ממש גי'פה למה ? אפשר במסך הזה לראות רק 600X800 , 1024X768 , 1280X1024 כל השאר המסך ניהיה מרוח או שרואים ממש לא ברור ! הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו ? לוח - G41 אינטל . http://www.nu-global.com/product.aspx?cid=C_00000001&ccid=C_00000006&pid=P_00000011
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לקנות להורים שלי.בתקציב הזה אולי עם חריגה קטנה יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מסך סמסונג 2253, והיום אני מעוניין להחליף אותו ל2243 או לLG 2253 רציתי לדעת מהם ההבדלים בניהם, ובאיזה מסך רואים טוב יותר, ובכלל.. מה ממולץ יותר? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 05:46:35 עוד שאלה קטנה...ב lg 2252 יש אפשרות להזיז אותו לצדדים כמו ב- 2243 ? או שהוא קבוע כמו ה- 2253 ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אבל שאני מנסה לצלם את המסך עם המצלמה בפלאפון שלי אני מקבל תמונה חלקה ולא מטושטת וגם שאני עושה צילום מסך התמונה יוצאת חלקה ולא מטושטת למישהו יש פיתרון ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך Dell U2412M ולחבר אותו בכבל DisplayPort מהמסך ל-HDMI למחשב, האם יעבוד כבל כזה באורך 3 או 5 מטרים? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מסך לגיימניג למשחקי FPS עד 1200 ש"ח ישמש בעיקר בעיקר לגיימניג ככה שמעדיף מסך עם קצב רענון גבוה. האם יש חיה כזאת בתקציב של עד 1200 ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג. קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם: כבל חשמל ארפואי תקני כבל חשמל לארץ כבל VGA כבל אודיו 3.5 דיסק עם חוברת הוראות מדריך התקנה מהירה. כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב. המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית. למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות מסך T220P משומש במחיר סביר (2/3 מחיר שוק של חדש), אני לא משדרג משום מסך קיים, אני עדין עם17 CRT שנותן לי אחלה צבעים לPHOTOSHOP ופרמייר שאני עובד איתם, למרות שרוב השימוש שלי הוא לשימוש יומיומי עד אשר יבוא התקציב לכרטיס מסך(סטודנט מחקר זה הרבה עבודה שחורה במעבדה......פחות מדי זמן לשחק במשחקים...צריך להפסיק לישון לדעתי, זה הפתרון), אבל כמו כל דבר צריך לרכוש דברים בשלבים, והגיע זמן המסך לפני הכרטיס מסך. השאלה אם כיום הוא שווה את המחיר מול השימושים שלי והעתידים מול היכולת להשאר עוד קצת במצב הנוכחי ולחסוך לקנות את הDELL... האם ההפרשים הם ניכרים(מכיוון שאני לא איש שבוחן מסכים כל שני וחמישי והפרוטה לא ממש מצויה בכיסי) אשמח לעצה ועזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אתמול הוא הגיע אלי.. מהתרשמות ראשונית איכותו ממש טובה ולא נופלת מהVP930 שהיה לי... אממ מה עוד.. הגודל.. כן הגודל!!! חברים אמרו לי שזה גדול מידי עד ששיחקו. ומיד שינו את הדעה שלהם!. זה חויה ומתרגלים מהר מאוד... צבעים טובים, ביצועים טובים בסרטים ומשחקים... בקיצור.. ממליץ לכולם בחום למי שיש תקציב ולא מפחד מהגודל! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.pc365.co.il/product-16577-HP_Z27n_G2_27_1JS10A4 https://www.pc365.co.il/product-18487-Dell_UltraSharp_27_USB_C_Monitor_U2719DC_3Y_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 מתלבט בין שני מסכי 27' 1440P Dell U2719DC HP Z27n G2 המטרה היא לחבר את המסך ללנובו C930 דרך חיבור USB-C (בעיקר על מנת לחסוך קניית תחנת עגינה) את שניהם שוקל לקנות מ'שניידר מחשבים'. המחיר שלהם דומה וגם המפרט. אשמח לייעוץ בבחירה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מלא מסכים כאלה ואני מתקשה בבחירה.. חשוב לי בעיקר למשחקים וסרטים/סדרות איזה מסך מומלץ....? עדיפות לקנות בארץ, כי בחו"ל יכול להסתכן במסך פגום ויהיה קשה להחליף (?)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש מסך מחשב עם פאנל איכותי, שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. יש לי ניסיון טוב מאוד עם מסכי DELL ואשמח להמלצה על מסך שלהם. גודל: 23" של DELL תקציב: 600-700 ש"ח בנוסף אשמח מאוד גם להמלצה למסך נוסף גדול יותר (25"-27") גם אם הוא יחרוג מהתקציב בכמה מאות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך של lg w2042t יש לי כרטיס מסך geforce 8500 512mb יש לי חיבור dvi וחיבור vga 1) מה ההבדל בין החיבורים 2) איזה חיבור עדיף ולמה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני רוצה לקנות מסך חדש בעז"ה למחשב השאלה החשובה האם כדאי LG LCD 24 W2486L Led 2Ms או SAMSUNG BX-50 BX2450 - LED 24" 2MS מה הכי כדאי לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני סטודנט למדעי המחשב ומתעסק בתכנות. המחשב שלי זה LENOVO YOGA 2 PRO. הבעיה שהמחשב הוא בעל מסך 13 אינץ ורזולוציה של 3200X1800 בערך. אני רוצה לארגן פינת עבודה שאני יוכל לחדבר אליה את המחשב הנייד. אני רוצה לקנות מסך וחשוב לי תהיה לו יציעת HDMI. על איזה מסך אבל ממליצים ועל איזה גודל? המחיר שלי הוא עד 200 דולר והקנייה תתבצע בארצות הברית.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-