עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by boss,

Samsung T27A950 3D Led 27'' 2ms 2xHDMI WideScreen Black‎ אני לא מוצא מידע על שלט אם לא, תציעו לי מסך מחשב+טלויזיה כולל שלט HDMI הכי חדש תקציב עד 4000 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. מסך המחשב לא עולה לי בכלל (משמש אותי לעבודה) אמנם נורת המסך נדלקת למסך שלי מסוג VP 930B של VIEWSONIC 19 (מסך מעולה שהיה לי 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום נורית החיווי של ההדלקה עדיין בצבע ירוק ונדלקת. חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי כזה. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות כולל ביציאה, וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. יש כדאיות בכלל לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by a_beilis,

https://www.pc365.co.il/product-16577-HP_Z27n_G2_27_1JS10A4 https://www.pc365.co.il/product-18487-Dell_UltraSharp_27_USB_C_Monitor_U2719DC_3Y_%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90%D7%9F_%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 מתלבט בין שני מסכי 27' 1440P Dell U2719DC HP Z27n G2 המטרה היא לחבר את המסך ללנובו C930 דרך חיבור USB-C (בעיקר על מנת לחסוך קניית תחנת עגינה) את שניהם שוקל לקנות מ'שניידר מחשבים'. המחיר שלהם דומה וגם המפרט. אשמח לייעוץ בבחירה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by aynrand,

שלחתי בקשה לאתר זאפ לאפשר סינון מסכי LCD לפי סוג פאנל. אני לא יודע אם זה בעקבות הבקשה, אבל האפשרות נוספה. סינון מהנה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3014 ניקיתי אותו מאבק באמצעות המברשת ונישארו לי סימנים קטנים על המסך כמו "שריטות" קטנות ועל מנת להוריד אותם הייתי צריך להשתמש במטלית לניקוי משקפיים. מדוע המברשת השאירה לי את הסימנים הללו? למרות שהיא מיועדת לניקוי מסכי lcd והאם מותר להשתמש במטלית לניקוי משקפיים לניקוי אבק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ranrubin1,

ברשותי 2 מסכים של SAMSUNG ישנים SyncMaster B2230 + Syncmaster 2033sw אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש תקציב 1000 ש"ח מקסימום ישמש אותי למשחקים וגלישה בעיקר מפרט המחשב שלי intel i5 4570 8gm ram radeon r9 280xvapor x המחשב שלי יוכל להריץ 1440P ? אני ממש יכול להסתפק ב1080P . לא מבין בעניין המסכים אבל המסכים שיש לי כרגע דיי מכאיבים לי בעיניים וזה מבאס . ואם בכלל החלפת מסך מומלצת בתקציב הזה אני ארגיש שינוי ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by psybrain,

אני מעוניין לקנות את המסך הזה בקרוב .. שימוש : משחקים (גרפיקה כבדה) סרטים HD ומולטימדיה וכו... רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת איכות, מהירות, יכולת ועומד לפי הדרישות שלי ? והאם יש מסך שהוא יותר איכותי מהיר וחזק ממנו? להזכירכם זה מסך 24 אינטש לד.. 2 MS 1:5000000 FULL HD 1920X1080 אשמח לקבל רעיונות ולקבל תגובות עליו למי שיש לו אותו ! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום יש לי שאלה חשובה לגבי רזלוציות של מסכים. אם יש לי מסך טלוויזיה ברזלוציה 720P ואני מריץ סרט עליה ברזלוציה 1080P אז איכות התמונה תיהיה פחות טובה מאשר שאני יריץ סרט ברזלוציה 720P שמתאימה לאותו טלוויזיה, נכון? אני חושב כך מפני שראיתי שאם לוקחים תמונה ברזלוציה גבוהה יותר ממסך ומגדילים את התמונה על כל המסך, אז איכות התמונה יורדת. אני ינסה לנסח את זה אחרת, כחו לדוגמא תמונה ברזלוציה גבוהה מהמסך מחשב שלכם, ואז תגדילו אותה על כל המסך. אתם תראו שכאשר הגדלתם אותה אז איכות התמונה יורדת, ואם אתם לא מגדילים אותה על כל המסך שלכם אז איכות התמונה טובה. הנה לדוגמא התמונה הבאה: http://www.infosyncworld.net/resources/products/canon/canon_powershot_sx1_is_s02.jpg נסו לראות אותה בלי להגדיל…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by andrei21,

משדרג מסך מ22 אינטש, מטרות, אינטרנט, סדרות... טיפה משחקים פעם ב , כגון אסטרתגיה בתורות, RPG,פחות רייל טיים אז לדעתי קצב רענון וזמן תגובה פחות חשוב, אבל אני לא מבין גדול במסכים, ולא בא לי שהמסך יתחיל להקרע בסרטים סדרות ומשחקים הדגש על איכות תמונה ונוחות לעיניים, זווית צפייה אנכית, כיוונון גובה וזוית המסך אנכית . תקציב עד 1200שח רצוי כמה שפחות אם אפשר תודה

10. אהלן לקראת קניה של טלווזיה חדשה, גודל 55 אינץ' עם תקציב של עד 5K (עם הנחות של מועדון חבר). מתלבט מאוד בין C9 לבין Q80R של סמסונג, כשההתלבטויות העיקריות סובבות סביב הפחד מצריבת מסך וסביב התמודדות לא טובה עם אור. השימוש כולל ברובו כדורגל וגיימינג, יכול להגיע גם ל6-9 שעות גיימינג כמעט רצופות, כמה פעמים בשבוע, במשחקי RPG שכוללים תפריטים קבועים על המסך. מבחינת כדורגל זה בערך 6-10 שעות בשבוע, תלוי שבוע. מפחד מאוד מצריבה שתחרב לי את המסך. אחריות מכסה את זה? הטלוויזיה תהיה ממוקמת בקיר המזרחי של הבניין שכולו חלון גדול, אז מפחד שבמהלך היום (נגיד בסופשים כשאני אצפה לא מעט במהלך היום) האור ישפיע על המסך. מה ממליצים? יוצא שהC9 תהיה בהפרש של בערך 700-800 שקל ומתלבט…

11. שלום אני מחפש מסך למחשב שלי בגודל 24 אינץ בטכנולוגיית FULL HD שיתמוך ברזולוציה 1920 על 1024 , דגש על מסך באיכות גבוהה עם חיבור HDMI ורמקולים טובים תקציב עד 1400 ש"ח מחנויות בקריות וחיפה בלבד או חנויות שעושות משלוח עד הבית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, בעקבות החיפוש לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית, אני הולך לקנות את המסך הנל T260, הגרסא ללא הטיונר וכל החיבורים לטלוויזיה, ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לממיר ללא תלות במחשב,\ ראיתי את הTV BOX אבל הוא עולה 300 שקל, דבר שהייתי מעדיף להמנע ממנו, אם יש בממיר HDMI או VGA, האם אפשר לחבר באופן ישיר אותו למסך? או שצריך איזושהי המרה. תודה מראש לכולם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by fohad,

גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים ??? מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by FreezHer,

יש לי מסך סמסונג לד 32 רק שבוע אצלי וכבר צצה בעיה...הופיע פתאום קו שחור מעצבן לאורך הטלווזיה..מישהו יודע מה אפשר לעשות? טלווזיה חדשה לגמרי זה לא החיבורים מכיוון שהקו הזה נמצא גם שאני מחבר USB וגם שאני צופה בשידורים דרך הממיר..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. היי, אני רואה שבמסכים בעלי ה-HD המלא ברזולוציה של 1920X1080 גודל 24 אינץ' גודל הפיקסל שלו ל קטן יותר ממסגים בגודל של 20 אינץ' שהרזולוציה שלהם היא 1680X1050, ואותו דבר גם לגבי חלק ממסכי 30 אינץ' עם 2560X1600 ( אני מדבר על פיקסל בגודל 0.25 ומ"מ בערך... ) אז האם העובדה הזאת אומרת שמסכי 20אינץ' עם 1680X1050 משתווים באיכות צפייה שלהם למסכי full HD???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. השימושים שלי מהמסך יהיו בעיקר משחקים סרטים אני הרבה קורא כתבות באנטרנט ודרך תוכנות כמו WORD וACROBAT READER. חשוב גם שלא יאמץ את העיניים יותר מידי. תעזרו לי להחליט... ???

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by massinvallus,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=37968 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי אני רוצה לקנות מסך חדש לבן שלי (בן 10), הוא משחק בעיקר פורטנייט ומדי פעם בטח יצטרך WORD או אינטרנט. בהתחלה חשבתי לקנות מסך מחשב 24" רגיל. אבל לאחרונה אני חושב לקנות לו טלוויזיה 32 אינץ LCD, כי הוא רוב הזמן משחק בפורטנייט והוא בטוח מאוד יתלהב מהגודל (בוודאות), והמחיר שלה אפילו יותר זול ממסך רגיל 24" של מחשב. אבל - הטלוויזיות בגודל הזה הן כולן ברזולוציה HD READY. (אולי יש FULL HD אבל הן יהיו מאוד יקרות ולא מתאים לי לתקציב). השאלה אם כדאי? האם יראו בסדר או זוועה? מישהו ניסה? מה אתם ממליצים? (אני יודע שהנטיה היא לפסול את הטלוויזיה ,אבל אנא הסתכלו על התמונה הכוללת שתיארתי). תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנת מסך שהוא 19 אינץ, שלא יהיה רחב (לא אראה בו סרטים או אשחק בו יותר מדיי סרטים) ושכמובן יהיה עם פאנל שהוא לא TN. לצערי התקציב שלי הוא לא כל כך גבוה למסך שהוא לא TN (בסבבות ה- 1500 ש"ח). לאחר חיפוש הבנתי שאת ה- VP930 כבר לא מייבאים והדל (2007FP) מעבר לתקציב שלי..... האם יש מסכים אחרים שיכולים לבוא בחשבון בתקציב הנ"ל?? רוב השימושים שלי במסך הם בעיקר לגלישה, קריאת טקסטים ומעט מאד משחקים וסרטים....האם לשימושים האלה יספיק מסך שהוא בעל פאנל TN?? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Shay Shaked,

אהלן חברים, מחפש מסך עד 2000 ש"ח 144hz 1440p. ברשותי GTX 1080 עם i7-7700k. כרגע אני עם מסך asus 75hz. ממש רוצה לחוות את ה - 144hz. משחק לרוב PUBG ו - Shooters. ה - G-Sync לא קריטי בגלל מחירים גבוהים. שאלה נוספת היא האם מסכים עם 144hz Free Sync יעבדו כמו שצריך עם GTX1080? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב חדש וברצוני להוסיף עוד שני מסכים. בעקרון אני רוצה לבנות מערך של שלושה מסכים כאשר הראשי הוא 1920X1200 למשחקים והצדדים הם 1600X1200 לשימושי 2D, בעקרון טקסט ותמונות סטטיות - איכות לא משנה הרבה בצדדים. Uploaded with ImageShack.us כמה שאלות שאני מתקשה למצא להן תשובה ברורה ברשת: - האם 5120X1200 זה הרבה פיקסלים עבור כרטיס מסך אחד? - האם אני יכול לקנות כרטיס שיריץ את המשחקים על המסך הראשי בלבד ולחסוך כסף. ואת שני המסכים האחרים להריץ על כרטיס חלש נפרד? - האם יש צורך ביותר זכרון עבור דקסטופ כ"כ גדול? יותר מ 4 גיגה. - האם יש צורך במעבד יותר רציני עבור שטח עבודה כ"כ גדול והרבה תוכנות פועלות? כמו כן אם אני מגיע למצב בו יש לי 20-25 טאבים פת…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, * שמתי לב שאין לי חיבור HDMI במסך,למרות שכתוב FULLHD,המסך שלי מחובר DVI,זה משנה אם זה HDMI או DVI ?? * האם יש הבדל באיכות בין שני הכבלים\חיבורים ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. קודם כל - המסך מדהים. מייד רצתי להפעיל סרטים לראות אם אני רואה בעיה כמו שאמרו פה שקיימת - אבל לא ראיתי כלום, צבעים נכונים יותר ממה שהייתי רגיל, סוף סוף פוקוס בטקסטים בתוכנת עריכה, וכו'... השאלות שלי: 1. חיברתי עם החיבור שמגיע עם המסך עצמו ולא DVI, אבל לכרטיס מסך שלי אין כניסה למשהו חוץ מ DVI, אז יש לי פלאג קטן שממיר את מה שמגיע עם המסך לDVI (ואיתו השתמשתי). ניסיתי לראות ריצודים בסרטים כמו שהזהירו אותי בפורום שיקרה - אבל לא ראיתי והאיכות מדהימה לדעתי. האם עדיין יש טעם לנסות להשיג / לקנות כבל DVI ? האם זה יוכל לשפר את האיכות עוד יותר ? 2. האם יש צורך בהתקנת הדרייבר המצורף למסך (בא בדיסק) ? מה יש שמה והאם זה נחוץ כדי לשפר את האיכות? פשוט הוא נראה לי מצויין כרגע גם ב…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Eizo FlexScan S1931-SH או הדל 2007 fp? ראיתי על שניהם המלצות בפורום, ה 19 אינץ יותר יקר, האם בצדק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by EliMarko,

(וואו... יותר מדי סמיילים קופצים בטופס הזה.... ) אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא מסכי IPS בארץ? בזאפ יש רק כמה מסכי NEC עם מהירות תגובה גבוהה מדי. אני מחפש: פאנל IPS 20 אינטש ומעלה מהירות תגובה 8ms ומטה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.