מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב. היום קיבלתי בהפתעה מסך חדש למחשב (מה שרציתי כבר הרבה זמן), המסך הוא T220 של סמסונג, ולצערי הוא קצת בעייתי לי בעיקר מכיוון שאין דרך לכוון אותו בשום צורה (או לפחות שום דרך נראית לעין). במידה ותתרחש החלפה, ישנו מסך בגודל דומה שייתן תמורה שווה? (הצג בגודל 22 אינץ'). השימוש כאמור בעיקר קריאה מרובה באינטרנט ומשחקים. רצוי כמובן שיתכוונן לפחות לגובה, ורצוי גם שיהיה בעל ציפוי נגד השתקפות (זה קיים בכלל?). המחיר הוא אזור ה1300.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את המסך הזה (מתלבט בינו לבין LG 1970HR). בחנות מסויימת אמרו לי שיש בעייה כללית של צריבת מסכים במסכי ViewSonic. זה נשמע לי מוזר, אבל המוכר הראה את המסך שלו, שגם הוא LCD של VS מאיזשהו דגם, ושהיו עליו מעין "מריחות" של הצבע. לדבריו ניתן לשלוח את המסך ליבואן לתיקון, אבל זה אומר להיות שבועיים בלי מסך. הוא אומר שזו תופעה שנתקל בה הרבה עם מסכי ViewSonic ושהיה עליו להחזיר הרבה לתיקון כזה, ולכן לא ממליץ לקנות מסך שלהם. מישהו יודע עד כמה הסיפור הזה נכון? האם סטטיסטית מסכי ViewSonic נפגעים יותר, ואם כן - האם זה נכון לכל הדגמים? מלבד זאת, היתה כאן בפורום בעבר התייחסות לפוסט הזה, שבו מוזכר הנושא של "x-Effect" - מישהו יודע משהו על זה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתעניין במסך DELL 2407WFP. רציתי לדעת האם הוא מתאים לעריכת סרטים (בתוכנות מקצועיות כמו AVID , למי שמכיר), עבודות גרפיות ברמת גרפיקאי מקצועי? איזה כרטיס מסך מינימלי מתאים למסך זה? לא מצאתי מימדים פיזיים של המסך בשום מקום. האם מישהו יכול לתת לי אינפורמציה בנושא? האם צפייה בסרטים, טלויזיה, כותרי HD מספיק איכותית? האם המסך שיחליף את המסך הזה יהיה איכותי יותר בצורה משמעותית?(DELL 2407WFP-HC) והכי חשוב, מהו מרחק העבודה/צפייה מינימלי עם המסך הגדול הזה (בלי לסבול מכאבי ראש, עיניים וכו' בעבודה לאורך זמן)? תודה מראש למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד אומרים שמסך בעל פאנל TN אינו מתאים לעבודות טקסט ממושכות ? מה שאני שואל היא למה ? ואיך זה מפריע ? ועוד שאלה:האם התכתבות במסנ עם חברים[יכול להיות שיחה של 3 שעות נגיד]ושוטטות בפורום נחשבות עבודות טקטס ממושכות ? או הכוונה היא לכתיבת מסמכים רבי דפים בWORD ? בתודה, Quantom.
-
- 69 תגובות
- 22.5k צפיות
-
-
איך הוא?? למישהו יש ניסיון איתו? הנתונים היבשים הם: Panel Type: a-si TFT/TN Viewable Size: 20.1" Pixel Pitch: 0.255mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 800:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° (CR>5) Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 5 ms Native Resolution: 1600 x 1200 Maximum Color: 16.7M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link Sync Type: Separate H/V, Composite HV, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Power Consumption: 36 Watts (max) VESA® Wall Mount: 100 mm (optional) Emission Standard: TCO '99 Bezel Color: Silv…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המסך יהיה לשימושים הבאים 60% אינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R 5% צפייה בסרטים 5% שימוש בפוטושופ וורד
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רכשתי היום Dell 2007WFP חדש ואני חושב שיש לי זליגת אור! הינה התמונות: התמונות צולמו כאשר האור והנגודיות על 0 והמסך עם רקע שחור. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לבין דגמים אחרים באותו גדול עם אותו פאנל כמו P2417H U2414H U2417H יש סיבה לשלם יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מסך 20" לחבר למשחקים וסרטים. יהיה בשימוש עם כרטיס 4870. תודה רבה D:
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במסך Lcd בגודל של 19 אינץ [ומעלה אם אפשרי כמובן ] התקציב הוא עד 1400-1500 שקל. ועדיפות גדולה לחנות Ksp אם אפשר, כמובן ש16:9 יהיה יותר טוב, לא? המסך ישמש בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט ככה שאני מעוניין במסך איכותי כמה שיותר =] אבא שלי מצא איזשהו מסך מחברה בשם CHIMEI שקצת מלחיץ אותי כי אף פעם לא שמעתי עליהם, אז... מה זה בדיוק? |: בכל אופן, 1400-1500 שקל למסך Lcd, משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מחפש מסך למחשב של ילדה בת 3, אם אפשר שיהיה לפחות 19" וכמה שיותר איכותי בתקציב. (זאת אומרת שעדיף מסך יותר טוב ב-750 על מסך יותר זול, נניח ב-600) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי לקנות מסך גיימינג למחשב שלי. המחשב שלי יחסית חזק: כרטיס מסך: Asus gtx 1070 מעבד: intel core i7 8700k לוח אם: Asus Tuf gaming z370 הסכום שאני רוצה לרכוש את המסך הוא 800-1500 ש״ח. אני מתלבט מה עדיף יותר, ללכת על הרצים גבוהים כמו 144hz ו165hz או ללכת על רזולוציה טובה (לפי המפרט נראה לי שאני יכול בשביל להנות מגיימינג רק 2k ולא 4k) אני משחק משחקים כמו: פורטנייט, מיינקראפט, פורזה הוריזון ועוד... (בעיקר אני משחק משחקי לחימה וחשוב לי זמן תגובה קצר) תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
מסך 22" עד 24" במחיר לא בשמיים (בעירך 2000 שקל פלוס מינוס) לגיימר (בעיקר אני אשחק בו משחקים, אראה סרטים אבל בעיקר למשחקים) ותשמעו לא משנה מה תגידו אני לא אקח את המסך של DELL אני יודע שהוא איכותי והכל ה 2007WFP הזה שהוא 20" אבל אני פשוט לא רוצה 20" ובבקשה אל תתווכחו איתי ותמליצו לי עליו כי אני כבר יודע עליו הכל =P בכל מקרה רציתי לשאול על המסך הזה (שהוא ממש זול יחסית למסך 24"): http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3106999&CatId=2775 הוא ממש זול והם שולחים לארץ.. רציתי לשאול אם הוא באמת טוב ואם הפאנל שלו איכותי כמו של ה 20" של DELL (מה שאמרתי שאני לא רוצה לקנות) תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד אם תעזרו לי לבחור מסך מחשב שיהיה מיועד לצפייה בסרטי HD, עריכה גרפית ומחשקי מחשב. התקציב בשביל המסך הוא 1,000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות מסך רחב או רגיל... או 19 או 17... למישהו יש תשובה? זה לצרכים רגילים.. גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול רכשתי מסך חדש סמסונג מדגם T260HD.. רציתי לשאול בעיקר משתמשים שהמסך נמצא בבעלותם, למה כשאני נכנס לPICTURE OPTIONS, האפשרות של לשנות את רמת הRCB נעולה...? אני רואה מולי את האותיות R C B, ואת המד שנמצא באמצע בכל אחת מהאותיות, אבל אני לא יכול לשנות אותם בנפרד... המסך מחובר לכרטיס מסך דרך כבל DVI... אם למישהו יש פיתרון לזה אני אשמח לשמוע.. וגם אם יש עצות להשיג איכות תמונה יותר טובה.. כי כרגע מה ששמתי לב זה שיש גוון כחול מאוד חזק למסך, צבעים מאוד "קרים"...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך בעיקר לעבודה משרדית ולסרטים (ואולי משחק פה ושם ) בתקציב 2000 ש"ח (תיתכן חריגה קטנה) עד הזמן האחרון חיפשתי מסכי 22 אינץ' אך לאחר שהבנתי שכל מסכי ה-22 באים עם מסך TN החלטתי להתפשר על מסך 20 עם פאנל איכותי יותר מה אתם אומרים? האם בשביל השימושים שלי צריך פאנל IPS או VA או שאפשר להסתפק בTN? ועל איזה מסך אתם ממליצים? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
http://www.custompc.co.uk/custompc/reviews/84156/lg-flatron-l2000c.html
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי X700 עים חיבור DVI תהיה עדיפות למסך עים חיבור כזה ו19 אינצ' לפחות המסך הוא בעיקר בעיקר לסרטים וקצת למשחקים(כרטיס גרפי מוגבל חחח) המחיר הוא 1500 מקסימום 1600 אני משלם במזומן אז אם זה נמצא באתרי אינטרנט תגידו לי אים יש אפשרות לשלם במזומן... לא אכפת לי איפה ניתן להשיג את המסך אפילו מטרקלין חשמל או שקם אלקטריק.. ותודה והאים המסך הזה טוב מספיק למחיר של 1500 שקל או שאני יכול להשיג יותר טוב ? BENQ FP93GX
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
רציתי המלצה למסך חדש. אני אשתמש בו גם לגיימינג ולצפיית HD על המחשב. בסביבות ה- 22-23 אינטש. אשמח להמלצה הציעו לי את זה: http://tms.co.il/product/8854 מה דעתכם עליו? או שיש משהו יותר טוב בתמורה?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת האם בלפטופ כמו במסכי LCD יש את העניין הזה של בדיקת פיקסלים שרופים בזמן הקנייה והאם זה בערך אותו דבר. ברשותי נייד מדגם HP6515EJ מסך 15.4 מבריק. איך אני יכול לבדוק האם יש אצלי פיקסלים שרופים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
היי, עיקר העבודה שלי היא משרדית exel תכנות, עיצוב גרפי. מתלבט בין Phillips 276E8VJSB לבין LG 29UM69G-B מה אתם הייתם לוקחים? או שבכלל עדיף 2 מסכים של 24? תקציב כ1000 שח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת למה כשרואים סרטון ביוטיוב ב 4K (למשל זה: ) על מסך 1080P, האיכות טובה יותר מאשר כשאני מגדיר ביוטיוב שזה ירוץ על 1080P (הרי המסך שלי יכול להראות רק 1920X1080 פיקסלים), תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
-