מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ל-2333T יש יותר ניגדיות והוא זול יותר, אבל ל-U2311H יש פאנל IPS, ששמעתי שהוא טוב. מה לקחת :s05: *לגיימינג וסרטים...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף....Dell 2007WFP או DELL E207WFP או LG L204WT או LG L2000C אם אפשר השוואה קטנה השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים ולסרטים תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא) בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא מכיר ? במחיר הזה איזו ונק לא כלכך נכנסים. בנתיים מצאתי רק את UltraSharp 2007FP שלפי מה שהבנתי קצת קשה להשיג אותו ... יש המלצות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין מסכים של החברות הללו, ורציתי לדעת על ניסיון של אנשים במימוש אחריות עם היבואנים שלהן. מה השם של כל יבואן והיכן המעבדה שלו נמצאת בארץ ? אשמח אם תוכלו לספר על מקרים טובים/רעים לגבי היבואנים האלו. כמו כן - אם חנות מסוימת מספקת את האחריות בעצמה - כדאי להסס לקנות, ולנסות לרכוש רק מחנות שהאחריות ממומשת דרך היבואן בלבד ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
מסך ישמש בעיקר למישחקים http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22946138&af=2055&bid=true http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22947768&af=2055&bid=true http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22948225&af=2055&bid=true איזה מסך אתם ממלצים לי בין שלושת אילה הוא כול מסך עד 1200 שקל
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יעוד המחשב עפ"י סדר חשיבות: גיימינג, עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ועיבוד תמונה (פוטושופ) מפרט המחשב: Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 S1150 (16G (2x8GB GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC SSD Crucial MX100 256GB SATA III SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III SeaSonic 750W Active PFC Modular 80+ כאמור גודל המסך המבוקש הוא 27 פאנל IPS עדיפות ראשונה חברת DELL אבל מוכן לשמוע גם ממסכים של חברות איכותיות אחרות. סכום: עד 2500 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP השאלה שלי היא האם היום מסך שעולה בערך 700+- יותר טוב ממנו? ואם לא אז כמה יעלה מסך שכן יותר טוב ממנו? אני פשוט קניתי מחשב חדש ואת הישן ללימודים אז רציתי לדעת אם מסך חדש וזול היום יותר טוב מהמסך שלי ואם כן אפשר המלצה לדגמים? (לפחות 20" לא כזה משנה מה הגודל)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי אומנם לרכוש מסך 1440p שהוא לכאורה בעל הרזולוצייה האופטימלית לגדלי מסך של 27 ,אולם המחיר שהוא בערך פי שניים וחצי הרתיע אותי , מה גם שהמחשב שלי לא חדש ואין לו display port, ועם חיבור hdmi הישן אצלי ,אני אהיה מוגבל כל הזמן ל- 30 fps בלבד בכל תוכנה שהיא . כמו כן הבנתי שאם ארכוש מסך כזה ,אני יכול לשכוח מגיימינג כי החומרה אצלי תקרטע וזה יראה כמו שקופיות מתחלפות . אפשר אומנם להגדיר מסך 1440p לעבודה ברזולוציה נמוכה יותר ,אולם הבנתי שכל עבודה ברזולוציה הלא טבעית ,נראית על הפנים . ממילא רוב התוכן אצלי הוא ברזולוציית FHD ומטה ,כך שאני לא אפיק יותר מדיי תועלת ממסך 1440p . בשורה התחתונה אני נוטה יותר לרכוש מסך FHD , אולם אני …
-
- 8 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר? שימושים לרוב הם משחקים ושימוש יום יומי באינטרנט , לא מרבה בצפיית סרטים
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן והגיע הזמן לשדרג מסך אני כרגע עם 21" של NU וחשבתי לעבוד ל-22" של אסוס או סמסונג או פחות טוב 24" של Proview תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הבנתי שיש כמה גירסאות, וכעת נמכרות גירסה ישנה וחדשה. רציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזו גירסה יש לי , ומה ההבדלים בינהן. תודה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום הזה. המסך בהחלט שווה את ההוצאה ואיכות התמונה מעולה. רציתי רק לבדוק אם ההתחממות שלו זה דבר נורמלי גם אצל אחרים. היה לי מסך LCD "17 של LG לפניו והוא לא התחמם בצורה כזו. עם המסך הזה אני ממש מרגיש את החום שאני יושב מול המסך ואני לא יושב קרוב כל כך. אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שקנו את המסך תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי מסך בין 3 שנים דגם: Samsung "23" 2333TN לפני שבוע הוא פשוט שבק חיים, ז"א הוא נדלק אבל אין תצוגה. למסך יש 2 כניסות VGA, HDMI ובשניהם יש תצוגה שחורה. יש לציין שהכרטיס מסך תקין וחיבור של מסך אחר הכל עובד תקין. העניין הוא שגם שאני מנתק את הכבל נתונים VGA אין רישום של "לא התקבל אות-No signal" אחריות על המסך לא חושב שנותרה, וכעת יש לי 2 ברירות, לתקן את הקיים או לקנות חדש (או שלמישהו יש הצעות) חבל לי לזרוק אותו כי הוא באמת מסך טוב אבל אם תיקון יעלה לי 400-300 ש"ח אין טעם לתקן אותו. למישהו יש הצעות? תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לעזרה. אני מחפשת מסך מחשב ייעודי לעיצוב גרפי. (לא EIZO. יקר) כיום אני עם LG (כבר מספר שנים)- מרוצה מאוד ממנו. מחליפה כיוון שהוא כבר ק-ט-ן (בגודל וברזולוציה). בקריאה בפורום ראיתי שיש המלצה גורפת על DELL עם הדגם U2413 אכן המפרט נראה על פניו סבבה. אבל קריאת ביקורות (מחו"ל) של אנשים שרכשו היה ממש מייאש. עם backlight, פיקסלים רבים שרופים, ghosting, הצבעים לא הסתנכרנו כמו שהובטחם וכו'... המסך לא זול.. אז די חוששת.. שאלותי: האם מישהו מכם רכש מסך זה והוא מרוצה? האם קיימת חנות או מקום שניתן לראות אותו? מה לגבי שאר החברות האם רק DELL נחשבת טובה? האם יש מסך אחר שמומלץ ויכול לבוא בחשבון (גודל מסך 24)? בכרטיס המסך יש לי חיבור DVI-I האם תהיה בעיה לחבר ל-DV…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך בערך בגודל 24 אינצ'. היעוד העיקרי שלו תיכנות. לאחר שיטוט פה בפורום הבנתי כי כנראה ה dell u2412m יתאים לי. אמנם רוב ההמלצות היו לעניין משחקים וסרטים ולכן רציתי להיות בטוח שזה מצוין גם לקריאה. ראיתי גם כי יש דגם חדש u2415 שעולה (ב KSP שלוש מאות שמונים שקל יותר). יש סיבה להשקיע? מלבד יציאות HDMI ו USB 3 לא ראיתי איזה הבדל. יש עניין ב"דגם חדש" על פני דגם בן 3? שאלה נוספת, המסך מיועד להתחבר למחשב הנייד שלי (lenovo ideapad u430p. i5-4210 8GB RAM Intel HD 4400, hdmi-out) יש סיבה שזה לא יעבוד ?(אני יודע של u2412m אין HDMI אבל הבנתי שכל מתאם פשוט יטפל בזה) כרטיס מסך חלש מידי? יכול להיות שבכלל שני הדגמים האלה הם יותר מידי בשבילי? אני אמנם לא מחפש דווקא הכי…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אראה לכם 2 מסכים 19" רחבים, ואני צריך לדעת אם כדאי לי לקחת את ה-LG במקום את ה-SAMSUNG בגלל שהחנות שממנה אני קונה את המסך הודיעו לי היום שאין להם יותר את הסמסונג במלאי, והציעו לי כפיצוי את המסך LG, באותו מחיר, למרות שהוא יותר יקר ב-100 ש"ח. LG L197WH פרטים: זה מהאתר הרשמי של LG http://www.lge.com/products/model/detail/l197wh.jhtml וזה מ-ZAP http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=696966 והנה מסך של סמסונג SAMSUNG 931BW http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 שימו לב שבמסך של ה-LG יש ניגודיות של 1:5000, בניגוד ל-1:2000 שיש בסמסונג. ובשתיהם יש 2ms. תודה ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות Dell 2007wfp, א. האם יעבור עם כרטיס מסך Geforce FX 5200 128mb. ב. האם יש לו בכלל כניסת VGA? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב כמה שאלות ספציפיות אני קונה מחשב חדש שיהיה בו 8800 gtx והמליצו לי לקנות מסך גדול מאוד על מנת לנצל את הכרטיס יותר אז ככה קודם כל השאלה הנשאלת היא:מה עדיף למשחקים?WS או מסך רגיל?ובהתאם לזה אני אשמח לקבל המלצות למסכים גדולים טובים עד תקציב של 2500+- תודה. אה כן המליצו לי לקנות את ה dell 20 אינצ' שיש ב IQPC ושמתי לב שיש גם דל 22 אינצ' שעולה 400 שח פחות האם באמת יש הבדל משמעותי באיכויות כי פשוט נראה לי שאם אני אקנה WS כבר עדיף משהו גדול
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
נגיד 32".. כמה מטרים מרחק מומלץ לצפיה.. וכנ"ל ל-42.. יש אתר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-