מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי, אני שנים עם המסך LG FLATRON W2286L והגעתי למצב שאני צריך להסתכל מהזווית שלי המסך בשביל לראות דברים שהם בצבע אפור בהיר (כמו נניח לסמן V בקוביה בהרשמות וכו'). סימן שצריך מסך חדש אני מניח.. אבל... אני לא מבין בזה כלום. לכן אני פה להתייעצות.. המפרט הנוכחי שלי מבוסס על 770GTX ומעבד intel i5 4570. אני יודע שאני מעדיף 1980x1050.. אני משחק בעיקר PUBG ואני לא משחק המון שעות ביום לכן הבנתי שאין לי באמת צורך ב144Hz אלא 60Hz יספיקו.. הבנתי שעדיף מסך שהוא IPS אני מעדיף מסך שאפשר לכוונן.. כלומר אם אשב גבוה ממנו אז אוכל להזיז את המסך שיהיה 110 מעלות במקום 90 נניח.. אין לי תקציב מדויק.. אני פשוט רוצה משהו שיענה על הצרכים שלי. פה …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור ריבוי דיונים על מסכים איכותים (1200 על 1900) עד 22 החלטתי לפתוח דיון נפרד על מנת לא לשבור את התזה של הדיון בנושא ה 24.ראיתי כמה דגמים איכותיים שמשתווים ללנובו אבל יותר גדולים ממנו בגודל.אני מדבר נכון לעכשיו hp w2408H samsung 245T נכון לעכשיו אינני יודע על איזה פנלים הם מבוססים.הנחה שלי יוצאת לפי נתונים אלה שהם מבוססי PVA. מבחינת כדאיות ה HP עולה 2600 מה ששם אותו מול הדל 2007 הכל כך נחשק וההבדל הקטן שהוא עדכני וזמין... עוד לא בדקתי על איזה פנל הוא מבוסס ואני אעדכן את הדיון בהמשך גם בביקורות.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
DELL 2408, בטח אחד הילדים. יש מה לעשות בנושא?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ,אני מחפש מסך 19' איכותי להרבה שעות עבודה ,תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי היבהובים במסך LG E2350T. זתומרת מהרגע שאני מפעיל את המחשב כל הקטע שעולה הלוגו של השם של לוח אם עד לטעינה של הווינדוס הוא מהבהב וכשהוא מגיע כבר לחלון ברוך הבא הוא מפסיק... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר במסך 20" שאני יכול לקנות אותו במבצע ב2200 ש"ח (מבצע של עובדים). הנתונים על הנייר לא רעים. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703 דבר אחד חשוב-אני בקושי משחק על המחשב....לצערי אין זמן! אבל עובד על אפליקציות מרובות מסכים: פרמייר, פוטושופ, ויזואל סטודיו. או שלקנות מסך מוכר ואיכותי 19" כמו L1970HR במחיר זהה? תודה, ביי :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה שירדתי מלקנות את ה 2007FP בגלל הגודל פיקסל הקטן, דווקא ה-22 לא רעים בקטע הזה אך הם לא ממש מצטיינים באיכותם, האם מישהו יודע על איזה דגם שיוצא בקרוב למסכי 22 שהוא גם איכותי וגם נותן את התוספות שיש ל2007? האם שווה לחכות עוד קצת? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך ultra wide ברזולוציה 1440p (יש לי 980ti וultra wide יותר חשוב לי בגלל העבודה מאשר האיכות שבה המשחקים ירוצו, גג אשדרג את הכרטיס). אם הrefresh rate מעל 60 ויש איזושהי תמיכה בgsync זה בונוס אבל לא כזה קריטי, תמיכה בvesa או stand טוב קצת יותר חשוב אבל גם יכול להתגמש שם. משחק קצת FPS פה ושם אבל בעיקר RPG, ישמש גם לתכנות בעבודה מהבית (שני חלונות פתוחים זה ליד זה בו זמנית לרוב). בארץ (זה רעיון טוב להזמין מחול מסכים?) עד 1500 שקל (יכול להתגמש אם זה שווה את זה) מעוניין לקנות בזמן הקרוב.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז התחדשתי במחשב חדש לפני כשבוע (בעזרת הפורום הנהדר הזה) והתחלתי לחשוב על שדרוג של המסך. כרגע אני עם מסך LG בגודל 19" שנרכש לפני כעשור. עדיין עובד (טפו טפו טפו), אבל כבר הגיע הזמן להתחדש. אני לא סגור על גודל, ובטח לא על מחיר, אבל מעדיף לא להוציא יותר מ-800 שקל על זה (אלא אם ממש חייב). כאמור, אני עם מסך 19" מרובע (זה נקרא יחס 4:3?) - תמיד הייתי על רזולוציה של 1024X768 (מתוך הרגל) ומאז קבלת המחשב החדש אני על 1280X1024 (ככה הווינדוס המליץ, וזרמתי איתו). חשבתי על גדלים של 23-24 אינץ'. אני ממש אוהב את המסכים של DELL והבנתי שהם מומלצים. בקשר לשימושים שלי במחשב - קצת משחקים (FIFA, CS), סרטים, אינטרנט - בקיצור שימושים די רגילים. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך הנ"ל, לפי זאפ שני החנויות הזולות יותר (בהפרש של 450 ש"ח מהשאר) הן חצי חינם ואייבורי, שתיהן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי. השאלה אם כדאי לקנות אצלם כי המחיר נמוך יותר והמסך במלא מגיע מדל, החנות היא רק משווק, או שכדאי לשלם יותר ולקנות ממקום מכובד יותר, משהו שלא נקרא "חצי חינם" למשל במקרה של בעיה עם המסך, אצטרך לפנות לחנות או ישירות לדל?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות לגבי SAMSUNG T220. לפני הכל אני אציין שעשיתי חיפוש בפורום ולחלק מהשאלות קיבלתי תשובות אומנם דלות ולא הכי מלאות. בגלל שהמסך יחסית שווק לא מזמן, נדמה לי שאיפשהו במאי 2008, יש עליו מעט מאוד ביקורות והמלצות ומעט מדריכים איך לשפר את חוויית הצפייה בו. בעיקרון אתמול קניתי אותו, וברוב הזמן אני עסוק באיך להגיע לצבע המושלם ולניגודיות ולחדות הכי מושלמים שאפשר להגיע עם המסך הזה. עבדתי ע"פ המדריך הזה - http://www.lagom.nl/lcd-test/. הצבעים נראים די בסדר, אבל לפי דעתי אפשר להגיע ליותר מכך. במשחקים המסך עובד פצצה אבל בעבודה שוטפת בווינדוס שזה אומר גלישה באתרים וקריאה וכל מיני ... אני מרגיש שהעיינים שלי מתעייפות, ושהתמונה "חשוכה" מידי, ומשחק עם הBRIGHTHESS לא ממש עוז…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך חדש שיתאים ל GTX980. מצאתי המלצות טובות על המסך AOC G2770PQU שגם תומך ב GSYNC. חשבתי להזמין אותו מאיביי AOC G2770PKU יוצא טיפה יותר מ 1700 ללא מע"מ\מכס. ראיתי פה בעבר אנשים שהזמינו מסכי ענק מאיביי מעניין אותי לדעת אם העסקה הזו שווה. או שיש אופציות עדיפות
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם טלוויזיה (לשימוש כמסך מחשב) שהינה 120Hz, לעומת 60Hz, דורשת פי 2 כוח עיבוד (וכל כן כרטיס מסך חזק יותר)? או שאין שום קשר בין הדברים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות לאמא שלי מסך שייתחבר למחשב נייד שלה חיבור HDMI . אין צורך במסך משוכלל ויקר . מה שכן חשוב שיהיה לא אפשריות כוונון של גובה וזווית . יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. עד לפני כמה ימים הייתי נעול על האולטראשארפ 23 של דל. אחרי זה חשבתי למה לא לקחת את האולטראשארפ 24 שעולה היום 1150 ? יש מסכים אחרים ב-1150 ש"ח שטובים ממנו ? כמו כן, איך הוא בהשוואה לפיליפס 247E4LHSB שזול ממנו בהרבה (790 ש"ח) ? אני יודע שהרזולציה של הדל היא 1200 ושל הפיליפס "רק" 1080, אבל איך הם בשאר הפרמטרים ? הצרכים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות, אינטרנט ומשחקי באטלפילד. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - תוספת, המפרט שלי בצד ואני משחק היום באטלפילד עם FPS קבוע של בערך 60-100 עם נפילות מדי פעם לכיוון ה-45 על מסך מותג מדבקה 1440X900. עדיף לי לקחת מסך ברזולוציה FHD או 1200 ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ע"פ ההוראות של היבואן צריך מטליות אנטי סטטיות ללא אלכוהול. מישהו יודע אילו מטליות צריך לקנות בדיוק?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב גיימינג חדש וקצת מתלבט בנוגע למסך שאקנה. התקציב שלי למסך הוא עד 1000 ש"ח ואני מעוניין במסך בגודל 23-24". אחרי שקראתי כמה המלצות והשוותי מחירים, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין P2414H ו-UZ2315H (שמתאימים לתקציב שלי). יש גם את U2414H ו-U2412M שחורגים מהתקציב, אבל אם ההבדל מאוד משמעותי, אולי עדיף לי להשקיע באחד מהם קצת יותר כסף ממה שתכננתי ולחסוך בעתיד. אשמח לשמוע דעות, וכמובן אם יש עוד המלצות (לאו דווקא של Dell).
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=97887551 מול http://www.lastprice.co.il/product.asp?ref=29uc&productid=35411 שניהם 29", שניהם ULTRA WIDE, שניהם 5ms, שניהם AMD FREESYNC... שניהם נראים אותו הדבר בדיוק.... מה מי מו? עזרה בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כרגע את ה DELL 2007WFP, גרסה A04. לא שיחקתי יותר מדי עם הכיוונים, רק הורדתי את הבהירות מעט, וזהו. אולם הבעיה היא שכרגע אם אני למשל פותח את האקספלורר בעמוד ריק (BLANK PAGE), או סתם שם דף לבן לחלוטין, אני רואה מעין כתמים קטנים כאלה. קשה להסביר את זה, כאילו המסך מצופה באיזשהו חומר ואני רואה מעין כתמים קטנים על כל המסך. זה מורגש במיוחד בתמונה בהירה, ובתמונה כהה זה פחות בולט לעין. הכתמים הללו מזכירים לי כאשר אני יושב מול טלוויזיה CRT רגילה ויושב קרוב אליה, אז גם ישנם כתמים כאלה. אם זכרוני אינו מטעה אותי ויכול להיות שהוא כן מטעה, במסך LCD 15" הקודם של ACER שהיה מותקן על המחשב הנ"ל לא ראיתי את התופעה הנ"ל, או יכול להיות שמכיוון ומדובר היה על 15" לא שמתי לב אלי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במידה ואני לא משתמש במחשב כמה דקות אז המסך נכבה (זה נורמאלי) אבל כשהוא נכבה ולאחר שרשום Entering Power save mode ואז המסך נכבה, אז לאחר מכן הוא נדלק שוב ושוב ורושם את ההודעה הזו ונכבה ונדלק כל הזמן עד שאני מדליק את המחשב. זו בעיה במסך?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתוני מתח\זרם : DC 14V 3A. מסך סמסונג "15, אם צריך אני יביא את שם הדגם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וצפייה בסדרות. אך הישיבה מקרוב - 22 זה לא יותר מדי??? כרגע יש לי 19 של LG(1970HR) אני רוצה לתת אותו לאבא שלי ולהחליף. חשבתי רק להחליף ל20 אך אני רואה שה22 ממש זולים אך האם זה לא גדול מדי?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-