מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש לקנות לאמא שלי מסך שייתחבר למחשב נייד שלה חיבור HDMI . אין צורך במסך משוכלל ויקר . מה שכן חשוב שיהיה לא אפשריות כוונון של גובה וזווית . יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם למישהו יש מידע על זמינות של המסך הזה? לא מביאים אותו יותר לארץ? יש פה אנשים שרצו לקנות וגם לא מוצאים ? יש למישהו מידע אם יביאו מלאי נוסף בקרוב? כנראה שטלפון לחיון יענה לי על השאלות אבל אולי מישהו פה יודע משהו
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שנים שבהם מסכים שידעו להציג גוונים בעומק של 10 ביט היוו נישה יוקרתית ויקרה למקצוענים בלבד, שנת 2017 עשויה לסמל את נקודת המפנה בה נראה שינוי גדול במגמה, ותודה ל-HDR10 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518D 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קבלתי אתמול את המסך והוא נראה פצצה. יש לי בעיה שאני רואה תמונות עם פיקסה התמונות יוצאות שמנות, האם יש מה לעשות עם זה ? הרמקולים חלשים, יש אפשרות להגביר אותם ? אשמח עם מישהו שיש לו את המסך ירשום איזו קונפיגורציה הוא משתמש. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למסך דל U2413 יש מספר rev (עדכונים) על פי דל העולמי. היבואנים אינם "תורמים" מידע חשוב זה. מישהו מכיר עניין זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב שולחני חדש. אני רוצה לקנות מסך דק (כמובן) מחברה מוכרת. גודל 19''-22'' בתלות במחיר. מבקש את התייחסותכם לגבי הפרמטרים שרצוי שיהיו במסך (יציאה דיגיטלית, ניגודיות, זמן רענון, רחב או רגיל, האם כדאי שיהיה מתאים לשידורי TV) - מה כדאי ובאלו ערכים. לסיום אם תוכלו בבקשה לרשום דגמים ספציפיים של חברות (SONY' LG' SAMSUNG וכדומה). תודה רבה, רועי
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם גמר חתימה טובה. בשבוע האחרון החלטתי שאני מחפש מסך מחשב. עקב המצב של הקורונה אני גם כן עובד מהבית ולעבוד מהלפטופ של העבודה זה לא כזה נחמד. אז עלה לי רעיון לקנות מסך מחשב סביב 27-28 אינצ שישמש אותי גם לגיימינג ב xbox series x (הזמנה מוקדמת). וגם לעבודה יום יומית ושימושים סטנדרטיים (לא עריכה מקצועית או משהו). עכשיו ה xbox series x יגיע עם תקן hdmi 2.1 שאמור לספק משחק ב 120HZ. אבל לפחות ממה שאני מבין וקורא אני לא רואה סיכוי כזה שמלבד כמה כתרים בודדים שיצאו יהיו משחקים נוספים שיתמכו בקצב פריימים כזה. שקלתי תחילה לחכות לדגמים האלו שיתמכו ב 2.1 אבל בפועל אני לא חושב ש 60HZ או קצת יותר זה נורא אני לא שחקן תחרותי או משהו בסגנון …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש שאני צריך את המסך משחקים וסרטים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שקצת מבינים יותר ממני בנושא, איך ניתן לחבר כמה מסכים במקביל.. הכוונה היא לחבר עד 4 מסכי LCD, והשאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם דרוש יותר ממחשב אחד בשביל תצורה כזאת? 2. אני יודע שיש כרטיסי מסך של 2 יציאות.. אבל האם קיימים של יותר? (אני צריך עד 4 כולל) 3. במידה ולא קיימים, האם אני אצטרך מערך crossfire/SLI לדבר כזה? 4. מה טווח המחירים של כרטיסים מסוג זה במידה והם קיימים? 5. האם עדיף לקנות כרטיסים כאלו בארה"ב? הרעיון הכללי מאחורי זה, הוא ליצור משרד עבודה כמו שרואים בטלוויזיה, אם האנשים שמתעסקים בשוק ההון, שמול כל בן אדם קיימים כמה מסכים שכל אחד מראה דבר שונה.. לדוגמא: מסך אחד מראה מניות חו"ל שני מראה מניות ישראליות שלישי מראה גרפים וכדומה..…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למסך 24 אינץ' כולל אפשרות של סיבוב המסך ב-90 מעלות לעבודה משרדית בעיקר תכנות. אשמח להמלצות. התקציב הוא אזור ה-1000 שקלים אשמח לפחות אם יש דברים טובים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה ברשת, אבל סביר ביותר להניח שהוא גם יחליף את הטלויזיה בחדר (הגודל לא בעייתי, המיטה די קרובה). אני לא יודע אם צריך משהו גדול יותר, מה שכן אני צריך שהוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון. אני לא בקיא בכל סוגי ה-HD לצורותיו (FULL/READY וכדומה), אז אני לא אתעמק בזה. חשובה לי איכות תמונה טובה, אם צריך לחרוג מהתקציב אז זה גם בסדר (אבל לא באלפי שקלים כן?). פאנל איכותי חובה, ואני צריך גם אפשרות לכוונן אותו ושזווית הראיה תהיה רחבה עד כמה שאפשר. בבקשה, כשאתם ממליצים - תכללו פירוט של היתרונות אבל גם של החסרונות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מחפש מסך איכותי למשחקי מחשב. אני משחק בעיקר FPS אשמח עם תעזרו לי למצוא מסך עם refresh rate גבוה ו זמן תגובה מהיר שמתי לב שברוב המקומות שמוכרים מסכים לא כותבים את הrefresh rate וזה נורא מוזר לי בנוסף אשמל לדעת את דעתכם: מה הכי חשוב במסך שמיועד לגיימינג?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
S1910 EIZO vs Sony LCD SDM-HX95S אני מאוד מיתלבט בן שני המסכים לסוני יש X BLACK ויותר CMD למי יש יותר צבעים באמת ? מי מהיר יותר ? מי עדיף ? די דחוף לי כי אני ביומיים הקרובים קונה אחד משני המסכים האלה. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז מה הכי איכותי? oled,SED or the old crt זמן תגובה רזולוציה (native or not) black levels בהירות
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעיקרון השאיפה היא למחיר כמה שיותר נמוך אבל שלא יהיה זבל. משהו עם יחס מחיר/ביצועים טוב. כמה נמוך אני יכול לרדת במחיר בלי להתפשר? אחד מאלה שווה משהו? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB4165=144719,231267,186421&orderby=price ובכלל שאלת השאלות (יכול להיות שאני צריך להקים בשביל זה נושא חדש תגידו לי אתם): עד כמה זה חכם לקנות מסך Widescreen? בכל מקרה שימוש הוא הרבה משרדי, הרבה משחקים ומעט סרטים/טלוויזיה (אם כי מסך טוב יכול להגדיל את זה) לגבי איזה כרטיס מסך: עדיין לא ברור (מחשב חדש). יהיה כרטיס לא רע בכל מקרה. X1950XT בתקווה, וגם אם לא זה אז משהו קרוב.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך (שישמש בעיקר לתיכנות/קריאת טקסט ולא לוידיאו/משחקים) התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בעבר היה לי מסך ''19 של פיליפס והייתי מרוצה ממנו. זה היה לפני כ-3 שנים, והמסך הזה לא נמכר יותר. הייתי במספר חנויות, כששאלתי לגבי מסך ''19 , המוכרים אמרו לי שהרזולוציה שהם תומכים היא נמוכה משמעותית מזו של מסכים ''22, ולכן לצורך שימוש במסך עבור טקסט, לא כדאי לי ללכת על מסך ''19. (וגם לא על מסך של ''20) שאלתי הראשונה היא: האם זה נכון באופן כללי ? מישהו מכיר אולי מסך של ''19 אינץ שטוב למטרת שימושי טקסט (אם כן אשמח לדעת מודל ורזולוציה) ראיתי שני מסכים שנראים לי כדאיים: Philips 220E1SB 22'' Wide LCD, 1920x1080 שמחירו כ800 ש"ח 5ms השני Philips 220CW9FB 22'' מחירו 8…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המסך asus pg279q לפני כמה ימים ואני שמתי לב שבמסך שחור יש לי אורות בצדדים של המסך, הבנתי שהבעיה במסך הנ"ל מוכרת אני פשוט לא יודע אם שווה בכלל ללכת לחנות לבקש החלפה לאותו מסך כאילו האם זה בכלל יעזור לפתור את הבעיה... תמונה של הבעיה- לא ברור לי אם זה ipg glow רגיל או light bleed שהבנתי שהוא יותר חד ונקודתי. שימו לב שתמונות סלולאר הופכות את התופעה ליותר קשה ממה שהיא באמת במציאות אבל זה אכן נראה לעין במציאות כלומר לא צריך להתאמץ כדי לראות את האורות הללו זה פשוט לא ברמה כזו גבוה כמו שהמצלמה עושה את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך הזה ? Acer XB271HU אם הבנתי נכון הוא אמור להתחרות ב Gigabyte F127Q-P מי מבין השניים טוב יותר לגיימינג ? שואל ספציפית על האייסר כי אני יכול לקבל אותו במחיר טוב. תודה *אם יש דגמים נוספים של אייסר אשמח לשמוע - מעוניין ב 2K מינ' ורק 27 אינץ'
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מסך מדגם lge2350t, יש אפשרות לחיבור ממיר של hot?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 2000 שקל (או טיפה יותר). סדר העדיפויות שלי (בסדר יורד) הוא: - בריאות (לא רוצה כאבי ראש) - קריאה - התאמה להצגת טלויזיה (מכרטיס) - סרטים - משחקים - כמובן שהתמונה תהיה טובה, אני מאוד אוהב שחור אמיתי - גודל (רצוי 20 ומעלה) בגלל השילוב בין סרטים לקריאה, רצוי שיהיה רחב אבל עם Pivot. כמובן dvi. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך או לפחות על פאנל שמתאים לדרישות האלה ולתקציב.. בתודה ניר.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל כלשהו בין IPS ל AH-IPS? איכות תמונה או זווית צפיה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ. אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא. אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח. אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר. השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים. הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני בטוח שהשאלה שלי כבר עלתה אך מחיפוש בפורום לא הצלחתי למצוא תשובה. אני רואה שיש בפורום ידע עצום בנושא המסכים ולכן אבקש תשובה ישירה הנוקבת בדגם ספציפי של מסך. אני מחפש להחליף מסך CRT 17" למסך דק לשימושים ביתיים שעיקרם : גלישה, עיבוד תמלילם ומעט מאוד צפייה בסרטים ( משחקים פעם ב..... ממש לא רלוונטי ). ההתלבטות הראשונה היא לדבי הגודל, אני מעדיף 22" אך הבנתי שכל המסכים האלו מגיעים עם פאנל נחות ( תקנו אותי אם אני טועה ). אשמח לקבל המלצת מומחי הפורום - התקציב הוא באיזור ה 2,500 ש"ח ואשמח לשמוע המלצה על מסך איכותי. בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-