מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי בערך חודשיים את המסך הזה ועד היום ראו בו פשוט מעולה והייתי ממש מרוצה ממנו. היום התחילה בעיה מוזרה. מה שקרה זה שפתאום, בלי שעשיתי כלום, הופיע מעין שלג כמו בטלויזיה רק בצבע אדום. יש כאלו נקודות אדומות שכל הזמן זזות, בדיוק כמו השלג בטלוויזיה וזה בולט בעיקר על רקע כחול. המסך מחובר למחשב נייד בחיבור אנלוגי. אם אני מכבה את המסך ונותן לו לנוח כמה שניות ומדליק חזרה זה משום מה נעלם, אבל אחרי כמה דקות חוזר. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה או שמדובר פשוט במסך דפוק? זה הגיוני בכלל שאם יש תקלה במסך היא תופיע רק אחרי חודשיים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי . אחי קנה את המסך הנ"ל ב- 3800 ש"ח. האם משהו יכול לומר אם הקניה שווה או לא. הוא ביצע את הרכישה אתמול, לכן חשובות לי התגובות. הוא זכה בו במכירה פומבית. נתוני מסך גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 10 ms יחס ניגודיות: 700 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² גודל נקודה: 0.51 מ"מ זוית צפיה: 176 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון נתוני סאונד מצבי קול מתוכנתים: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול הגברת אודיו פנימית X2: 10 וואט תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט ע"ג מסך: כלול תמיכה ב-HDTV: כלול טלטקסט: כלול נעילת תחנות: כלול סריקת תחנות: ידנית ואוטומטית ט…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב גיימינג חדש וקצת מתלבט בנוגע למסך שאקנה. התקציב שלי למסך הוא עד 1000 ש"ח ואני מעוניין במסך בגודל 23-24". אחרי שקראתי כמה המלצות והשוותי מחירים, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין P2414H ו-UZ2315H (שמתאימים לתקציב שלי). יש גם את U2414H ו-U2412M שחורגים מהתקציב, אבל אם ההבדל מאוד משמעותי, אולי עדיף לי להשקיע באחד מהם קצת יותר כסף ממה שתכננתי ולחסוך בעתיד. אשמח לשמוע דעות, וכמובן אם יש עוד המלצות (לאו דווקא של Dell).
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות למסך בטווח ה1000 ש"ח שכולל חיבור HDMI משהו בין 20 אינץ ל24 אינץ יספיק. תודה לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בין שני המסכים האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2704&products_id=19840 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=21010 מה הייתם לוקחים ולמה? מצד אחד ה30 הוא ענק! אני יכול להגיע לרזולציה של 2560 על 1600 שממש קוסמת לי מצד שני, הוא תופס חתיכת שטח, האיכות פחות טובה מהNEC, הרזולציה הגבוהה הזאתי תמיד תדרוש כרטיסי מסך מפלצתיים, והגודל נקודה קטן יותר, מה שאומר שטקסט ברזולציה נאיבית קטן יותר. אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך ultra wide ברזולוציה 1440p (יש לי 980ti וultra wide יותר חשוב לי בגלל העבודה מאשר האיכות שבה המשחקים ירוצו, גג אשדרג את הכרטיס). אם הrefresh rate מעל 60 ויש איזושהי תמיכה בgsync זה בונוס אבל לא כזה קריטי, תמיכה בvesa או stand טוב קצת יותר חשוב אבל גם יכול להתגמש שם. משחק קצת FPS פה ושם אבל בעיקר RPG, ישמש גם לתכנות בעבודה מהבית (שני חלונות פתוחים זה ליד זה בו זמנית לרוב). בארץ (זה רעיון טוב להזמין מחול מסכים?) עד 1500 שקל (יכול להתגמש אם זה שווה את זה) מעוניין לקנות בזמן הקרוב.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=97887551 מול http://www.lastprice.co.il/product.asp?ref=29uc&productid=35411 שניהם 29", שניהם ULTRA WIDE, שניהם 5ms, שניהם AMD FREESYNC... שניהם נראים אותו הדבר בדיוק.... מה מי מו? עזרה בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם: BENQ 2420Z הרץ: 144 אינצ' - 24 למפרט המלא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13451 ההגדרות מסך שהגדרתי הן: הגדרתי את המסך על standart brightness - 50 contrast - 0 motion blur reduction - ON sharpness - 5 low blue light - 0 gamma - 5 הגדרות NVIDIA: 1080 * 1920 הרץ - 144 השאלות שלי הן: 1 - אם הגדרתי את המסך בצורה תקינה שלא יזיק לעניים? 2 - ה - motion blur reduction היה מכוון על OFF, אחרי שסימנתי ON - המסך נהיה יותר כהה, מה הקטע של זה? * אני רוצה לציין כי אני על המחשב 12 שעות רצוף אפילו יותר והשימוש שלי מחשב הוא בפרט למשחקים עם גראפיקה כבדה ומתי שאני מפסיק לשחק אני ביוטיוב אבל עדיין על המחשב תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיס מסך יהיה 6870, האם במשחקים יהיה לכרטיס קל יותר לעבוד על מסך ה- 22? האם בצפיה בסרטים יש הבדל משמעותי בין שני המסכים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב! קניתי לפני שבוע וחצי בערך מסך סמסונג T240 ואני מאוד מרוצה ממנו. רק יש לי שאלה אחת ואני מאוד מקווה שאוכל להסביר ושתבינו אותי: יש למעלה לפני המסגרת של המסך בערך עובי של כמה מילימטרים קו כזה, וכשאני פותח חלון בחלונות וגורר אותו לשם או שאני עובד במקסימום גדול של החלון, יש כזו "השתקפות" ורואים את החלון שמשתקף הפוך כזה אם אתם מבינים. האם זה דבר שמישהו מכיר האם זה בכוונה? תודה רבה מראש לכל עונה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי חודשיים של תיכנונים הזמנתי את המסך מפנדה סך הכל עם המשלוח עלה לי 2400 רציתי לשאול כמה שאלות לגביו 1.איך אני יודע שבאמת הפאנל שלו הוא S-IPS והגירסא גירסא: A04 (איזה גירסא הכי טובה ?) 2.המשחק הראשון ששיחקתי היה פרו 6 למה יש מריחות ככה זה אמור להיות ? סך הכל חיצונית המסך נראה מדהיפ פשוט
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ידוע לי שמכשירי KVM נועדו למסך אחד למספר מחשבים, אבל אני צריך פיתרון הפוך. אני צריך לחבר כבל HDMI שיוצא ממחשב אחד ל2 מסכים, שתהיה לי אפשרות להחליף תצוגה בעזרת לחיצת כפתור. האם קיים פיתרון כזה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני פותח את המסך רשום לי למעלה מצד שמאל ANALOG ואז DIGITAL ואז שוב, ANALOG.. הייתי רוצה לדעת איך משנים מהאנלוג חזרה לדיגיטל ולהשאר דיגיטל. ??? תודה מראש נ.ב המסך שלי הוא מדגם 2253BW של סמסונג.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ע"פ ההוראות של היבואן צריך מטליות אנטי סטטיות ללא אלכוהול. מישהו יודע אילו מטליות צריך לקנות בדיוק?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי לפעמים נראה לי שהמסך מחשיך מידי כשאני מדליק את האור בחדר. ומאיר כאשר אני מכבה את האור בחדר... האם יש דבר כזה או שזה רק אני??
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות לאמא שלי מסך שייתחבר למחשב נייד שלה חיבור HDMI . אין צורך במסך משוכלל ויקר . מה שכן חשוב שיהיה לא אפשריות כוונון של גובה וזווית . יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך מיועד לגרפיקאי שיושב אצלנו במפעל (נגרייה, עיצוב מטבחים וכו). תקציב 2500 ומטה. אם זה מחיר לא הגיוני אשמח לדעת כמה אמור לעלות מסך כזה. לא מעניין אותי רמקולים וסוגי חיבורים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
גודל המסך לא משנה לי, העיקר שיתמקד בגיימינג ויהיה full hd ו 16:9 בבקשה. המחיר מגיע ל 1300 עם חריגה של 100. בבקשה תעזרו לי למצוא את המסך המתאים ביותר ולהשתדל להשאיר את המחיר נמוך >: תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך ששמו סמסונג 960BF זה 19 אינץ ויש לו 4 MS זמן תגובה . המסךף באמת יקר אבל אני רוצה את הטוב ביותר ככה שאני מוכן לשלם עליו ת2200-2500 שקל שהאו עולה . או כל מחיר כי אני פשוט לא זוכר אני רוצה ביקורת כדי לדעת מה איתו , אני ירצה לשחק איתו , לעבוד באינטרנט והכל , אבל אני רוצה את הטוב ביותר . מה אתם אומרים לע המסך ,אני אשמח אולי לאיזה אתר עם ביקורת בעיברית אם למישהו יש תודה רבה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני סגור על קניית המסך הזה וראיתי שמוכרים אותו עם REV01, REV05 ו-REV07. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם וברור לי ש-07 הוא הדגם האחרון. אודה אם מישהו שמבין בזה יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה התמונה ב 2209 נראית הרבה פחות טובה מבמסך של הלפטופ? הצבעים נראים דהויים\לא מספיק חדים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי, שימושים סרטים עבודות, גיימינג וכו'... אני מתלבט בין שני מסכים של סמסונג 23 אינץ', אני לא רואה ביניהם הבדל אז אני לא יודע מה עדיף אבל יש ביניהם פער של מאה + שקל מסך ראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9877 מסך שני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10793 אם אין ביניהם כל כך הבדל אז נראלי אני אבחר ביותר זול, מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וצפייה בסדרות. אך הישיבה מקרוב - 22 זה לא יותר מדי??? כרגע יש לי 19 של LG(1970HR) אני רוצה לתת אותו לאבא שלי ולהחליף. חשבתי רק להחליף ל20 אך אני רואה שה22 ממש זולים אך האם זה לא גדול מדי?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-