מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
אני מצאתי את המסך הזה: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=ACER-S221HQL&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=15&aff=Zap〈=he נראה לי קצת הזוי 600 ש"ח למסך כזה אבל אני יראה מה אתם אומרים. אני צריך מסך שירוץ טוב עם משחקים וסרטים. רצוי 21.5", יחס ניגודיות גבוה ובכללי מסך טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות DELL U2711 . האים ישנם חנויות, שמאפשרות בדיקת המסך לפני הרכישה?
-
- 25 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
דבר ראשון ראיתי שהוא מגיע עם חיבור USB למחשב, פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר... אפשר הסבר על מה ולמה? שאלה שניה היא מה הרזולוציה שהכי טובה למשחקים במסך הזה (בהנחה שיש לי מחשב מספיק חזק)? תודה כולם.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
רוב העבודה שלי מול המחשב כוללת קריאה, גלישה באינטרנט, ועבודה עם טקסט (תכנות). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך איכותי שיתאים לצרכיי, המרחק שלי מהמסך הוא בערך כאורך של יד מונפת קדימה (60~ ס"מ). מה ההבדלים בין U2312HM ו-U2410? עוד אינץ' זה כ"כ משמעותי? מה ההבדל בביצועים? (והשאלה הכי חשובה.. שווה להוסיף עוד 400-500 ש"ח על ה-2410?) כרגע בעבודה יש לי את ה-p2412, ההבדל בינו ובין ה-U2312HM / U2410 משמעותי? תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אנשים ברשותי מסך פלטרון של LG w2353v. מסך שגורם לי רק צער אך כרגע אין ברשותי את האופציה להחליפו. בזמן האחרון למעט הכפתור של ההדלקה שאר המקשים לא פועלים ומופיע על המסך: osd locked אני רוצה לשנות ניגודיות ואינני יכול ברשותי ווינדוס 7 (מקורי( אם זה משנה תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני חושב לקנות טלוויזיה שממירה ל 3D, אבל יודע שיש גם את הטכנולוגיה של הערכה עם המשקפיים של נווידיה. אבל לא יודע מה יותר טוב או כדאי, כי אין לי אפילו קצה של ניסיון או ידע על שני התחומים האלה. פרט לזה שהערכה של נווידיה מצריכה הרבה הוצאות נלוות - מסך תומך 3D, שדרוג מערכת אולי, כרטיס תומך, משקפיים.. אשמח לעזורתכם! חג שמח.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ממה שקראתי LCD IPS יותר טוב מ LED IPS השאלות הן: עד כמה זה משמעותי לסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים ואיזה מסך 22-23 הכי מומלץ בסביבות ה 1000 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך והומלץ לי על פי הנתונים שאני צריך שמפורטים בהמשך על LD460 אבל בכל החנויות אומרים שזה דגם ישן, אני יודע שLK זאת הסדרה היותר חדשה של LG, האם מבחינת השימוש במסך כתצוגת מחשב (למשחקים, סרטים, ותוכנות עריכה גם) ומבחינת ה INPUT LAG והNATIVE RATE הסדרה החדשה עומדת בצרכים? כי את הLD460 אני מתקשה למצוא ואני לא רוצה לקנות חתול בשק רק כי זה שך LG בלי לוודא שהנתונים שלו טובים לפחות כמו של הLD460. בקצרה: 32" LCD FULL HD במחיר 1700 פלוס/מינוס פרטים נוספים כאן:
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך בגודל 32", עם רזולוציית FULL HD, השימוש במסך הוא בעיקר לסרטים/סדרות, גם לעריכה(עריכת מוסיקה בתוכנת CUBASE) וגם קצת למשחקים. כעיקרון, אני מתכנן לחבר את המסך(שאני מעריך שבמחיר של כ1700 ש"ח צריך להיות מסך טלוויזיה) כתצוגה נוספת לLCD 19" הרגיל שמחובר למחשב. בעבר שאלתי בפורום אם מסך 32" במחיר כזה יכול לשמש כמסך מחשב איכותי למשחקים/סרטים/עריכה ונעניתי בחיוב ולכן אני רוצה לדעת בתחום המחיר הזה(כ1700 ש"ח) מה המסך הכי כדאי לשימושים אלו, ואולי אפילו להפוך אותו לתצוגה הבלעדית של המחשב. תודה, עופר.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי לכולם. אני מתכוון לקנות את ה DELL 2412. הדבר היחיד שמפריע לי הוא עניין מרחק הישיבה מהמחשב. אני מניח שיש כאן לא מעט אנשים בעלי מסכים בגודל ''24 ומעלה ואולי אפילו בעלי הדגם הספציפי הנ"ל, שמניחים את המחשב על שולחן העבודה ויושבים מולו במרחק קצר יחסית של כמטר או פחות כאשר הם עובדים/גולשים/משחקים וכו'. הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם: האם ישיבה במרחק עבודה סטנדרטי כזה לא מפריעה לחווית הצפייה או לעיניים? האם בכלל כדאי לקנות צג גדול יחסית במרחק עבודה כזה, או רק כשהעבודה מולו מתבצעת במרחק מינימאלי מסוים? תודה, דורון.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המסך שלי הלך לעולמו ואני מחפש מסך 19 אינטש. (אם יש הבדל גבוהה במחירים אז אסתפק ב17) יש לי בעיה שאני רגיש ל60 הרץ לכן אני מחפש מסך שיתמוך ב75 (לא יודע איך להסביר, אבל עבודה מול 60 הרץ עושה לי כאב ראש וכאב עיניים) ומעלה ושלא יעלה הרבה. של איזו חברה מומלץ לקנות וכמה בערך מסך כזה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום רב אני מסך חדש יש לי כיום 2407WFP ו 2408WFP ומחפש מסך חדש בתקציב 2500 ש"ח. שימושים משחקים סרטים + עריכה חובבנית בפוטושופ אשמח לשמוע אילו המלצות יש לכם
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עדכון 11.4.2012: קניתי דרך יד 2, קבוצת הרכישה לא רלוונטית יותר עדכון (4.4.2012): יצרתי קשר עם היבואן, כרגע מדובר על כמות של 5 מסכים, תהיה הערכת מחיר בקרוב. מי מעוניין להצטרף?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות מסך? תוכנה שעוזרת לבדוק איזה פיקסלים שרופים/בעיתיים מבחינת בהירות שלהם וכל דבר אחר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כרגע משתמש בדל U2311 ואני רוצה לשדרג למסך גדול יותר 27", התקציב הוא כ-3000 ש"ח (כי מסכי 27" טובים ראיתי שיש רק בסביבות התקציב הזה), חשבתי על הדל U2711 אבל הייתי מעדיף לדעת שזה אכן המסך שעדיף לי לרכוש. מאחר ולא יצא לי לראות או לעבוד עם מסך בגודל כזה שמציג רזולוציה כזו רציתי לדעת: 1. איפה ניתן לראות באיזור המרכז (עדיף פ"ת) את המסך הזה עובד? 2. הולך לצאת בקרוב דגם חדש? כי ראיתי שהמסך הזה קיים כבר קצת יותר משנתיים. 2. מרחק הישיבה שלי מהמסך הוא מטר, הטקסט שיוצג על מסך (הנ"ל) בגודל 27" בעל רזולוציה של 2560x1440 לא יהיה קטן מידי לקריאה? או לחליפין, מסך 27" שמציג רזולוציה בגודל 1920X1080 יהיה נח יותר לקריאת טקסטים? 3. קיים מסך בגודל כזה עם קצב ריענון גבוה יותר מ-60Hz? כן, לצע…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן ואני מחפש מסך מחשב גדול ונוח לקריאה במשך שעות ארוכות. אני לא יודע איזה גודל כדאי לי, אם 27" נגיד, זה לא גדול מדי. חוץ מזה לא משנה לי איך הוא יהיה בסרטים/משחקים או כל שימוש שהוא לא משרדי. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מסך דל U2212HM וכרטיס מסך HD6770. באיזה חיבור הכי מומלץ לחבר אותם? HDMI או משהו אחר? אשמח להצעות לחברה מומלצת לכבל המתאים (למרות שזה לא קשור לפורום הזה...)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד 12" ואני רוצה לקנות מסך מחשב 22-24 אינץ' על מנת לחבר את הנייד אליו. השימושים שלי הם אינטרנט, אופיס וכד'. איזה מסך מומלץ? או כל מסך ישרת אותי טוב? אני רוצה מסך שיהיה אפשר להסתכל אליו לאורך זמן בלי לחוש כאבים בעיניים. תודה, רז.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תגידו יש מסך LCD 19' מרובע אבל ברזולוציה FHD? (יש לי כרגע מסך של פיליפס עם HD READY 1280X1024) ואם הרצה לשדרג רציתי לדעת איזה חברה מייצרת כאלו מסכים (לא מסכים הזולים של הסופר אלא מסך איכותי) תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש, גודל אני רוצה בסביבות ה24 אינץ' אחת הבעיות שלי היא שאני מחפש את המסך ה"אולטימטיבי", כי אני משתמש במחשב גם לעבודה משרדית, גם לסרטים וגם למשחקים. ראיתי שמסכי דל מומלצים מאוד אבל אני לא לגמרי מבין בזה אז אשמח אם תעזרו לי יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אילו מסכים שנמכרים כיום מסדרות חדשות כוללים פאנל 8 ביט או אפילו 10 ביט במחיר שפוי? שלא כמו HP DreamColor LP2480zx 24" אגב ה DELL U2412M שלרוב מומלץ בחום כולל פאנל 6ביט + Hi FRC תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מסך בן 4-5 שנים MAG "19 מרובע 4:5 ששירת אותי נאמנה ועדיין פועל מצויין...כשהוא פועל. לפני כמה חודשים הוא התחיל לעיתים לא להידלק כלל - כאשר הבעיה איננה בחשמל או בחיבורים, אלא יש רעש ססססס חלש מהמסך ולאחר מספר דקות או שעות המסך חוזר לפעול באופן תקין. במעבדה הסמוכה לביתי הטכנאי אמר, לאחר ששמע את סיפורי ולפני בדיקה, שכנראה שצריך להחליף קבלים (רכיבים אלקטרוניים פנימיים) והציע לעשות זאת בכ 250 ש"ח. האם יש טעם לעשות זאת או פשוט לקנות חדש - זאת גם לאור העובדה שהגודל והיחס של המסך מאוד נוחים לי ואני מבין שרוב החדשים הם מסכים רחבים. תודה על תשובתכם!
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-