מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב הזמנתי באינטרנט מסך LG LCD 24 W2442PA 2ms 1:10000 Hdmi Pivot . אני רוצה להנות מאיכות התמונה של תכני הבלו-ריי שיש ברשת ורציתי לשאול האם המסך הזה יראה תמונה באיכות HD? יש לי מחשב די ישן (AMD 3000, RADEON 9600, ו512 זיכרון) הוא יראה תמונה טובה או שצריך לעשות שידרוג? הבנתי שצריך לחבר בין המסך למחשב כבל HDMI, מה זה יתן ולאן הוא מתחבר למחשב? (לוח אם או כ.מסך?) תודה
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Samsung T220P. עכשיו יש לי (אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה), אבל המסך שלי לפחות פעמיים עד 3 פעמים ביום חייב להכבות לבד אוטומטית מבלי שאני יחכה באותו באמצע, משחק או לא חשוב איפה, בלי שום הודעה מוקדמת, ואני לא יכול להדליק אותו למשך כ10 שניות לפחות, רק אחרי 10 שניות שעוברות אני צריך להדליק אותו לבד. מישה יודע משהו על זה? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך הנ"ל כשאני מכוון את הרזולוציה ל1080*1920 ההרצים יורדים לי ל60 בכל רזולוציה אחרת יש אפשרות עד 75 איך אני יכול לסדר את הבעיה ? החלפה של כרטיס מסך תעזור ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מופיע קו על גבי המסך ללא קשר לסוג התוכנה שרצה באותו רגע, הקו מדי פעם נעלם אבל לרוב הוא מופיע. כשהשתמשתי ב-"PRINT SCREEN" לצורך המחשת הבעיה הקו לא הופיע בתמונה(אני הוספתי אותו אח"כ). [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך שלי גוסס למוות CRT של LG ואני מחפש מסך חדש רצוי 19' LCD , כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 1000 שקל ושלא יהיה מסך רוחבי אלה רגיל . בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך מחשב לשימושים של סרטים, משחקים ועבודה שוטפת. אני מתלבט בין 3 דגמים: "22 T220 2209WA 24" T240
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רב... רציתי בבקשה המלצה למסך 22 אינצ' המיועד לצפייה בסרטים ולעבודה ממשוכת באפליקציות תיכנות בתקציב הנ"ל (200-+). הבנתי מהודעות קודמות שיש הבדלים משמעותיים בין סוגי הפאנלים ולכן אם תוכלו לומר לי בנוסף באיזה תוספת מחיר אוכל להשיג משהו יותר איכותי כדי שאוכל להחליט אם השקעה נוספת תשתלם לי בהתחשב במטרות. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בדביק כאן למעלה נטען שגרסת ה-ew היא גרסה חסכונית בחשמל וזה כל ההבדל; זה נשמע לי קצת מוזר, לאור העובדה שאין לה (ל-ew) זכר באתר של Samsung ובאתר של קבוצת חיון (היבואנית) המחיר הרשמי של גרסת ew זול מגרסת ה-bw (נראה שגם בחנויות זה המצב). למישהו יש איזשהו ידע קונקרטי יותר בנושא? בנוסף, האם גרסאות ה-x (כלומר bwx, ewx) באמת שונות רק ב-usb hub שנוסף בהן וה-bezel המבריק? תודה, דרור.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי אז הנה זה: LG W2261V: מחיר: 1065 ש"ח תיאור המוצר: גודל "22 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 גודל נקודה 0.248mm זמן תגובה 2ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI, HDMI מעמד Tilt Full HD 1080p אחריות: 3 שנים זמן אספקה: עד 21 ימי עבודה לאחר אישור החיוב בחברת האשראי או SAMSUNG 2333SW FULL HD: מחיר: 1070 ש"ח גודל "23 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI 3 שנות אחריות ע"י חיון - היבואן הרשמי יתרונות המסך: ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1920X1080 Full HD כניסת DVI אוקי אז ככה אני מתלבט בין שניהם השוני בינהם הוא ש: ה-LG הוא 22 אינץ זמן תגובה 2ms …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך שימקסם את הביצועים של הכרטיס שלי, בלי להיגרר לקניית אחד נוסף כדי לעשות sli. הצעתם לי בעבר את המסך הזה http://www.ebay.com/itm/MONITOR-LED-24-AOC-GAMING-G2460PG-NVIDIA-G-SYNC-Display-Port-NEW-/181542383926?pt=Monitor&hash=item2a44c4f136&rmvSB=true בפלונטר הציעו לי את המסך הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PG278Q ההתלבטות היא אם הכרטיס שלי יסחב רזולוציה של 2k. וגם אם יסחב, בטח לא יעבור 60 fps על הגדרות high, אפילו לא ultra. אז זה נראה לי מייתר קצב רענון 144hz... ואם אני קונה מסך 144hz בלי gsync יהיה לי קריעת מסך אם הכרטיס לא עובר 144 fps? יכול להיות שאני מערבב פה כמה דברים.. אני מחפש מסך שהכרטיס שלי יתמודד עם הרזולוציה שלו בצורה טובה, כדי להנ…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לגיימינג וסדרות בגודל של 24" בתקציב של סביבות ה-1300ש"ח. המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות מחשב לגיימינג ושמעתי על המסכים שמכילים 144hz או 120 המחירים שלהם ממש ממש גבוהים ואין לי אפשרות להכניס אותם בתקציב שלי, האם לדעתכם הביצועים שלהם מצדיקים את המחירים שיכולים אפילו לעבור את ה2500 שח? תודה רבה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קראתי עליו ביקורות ממש טובות, אבל לא מצאתי אף מקום שמוכר אותו, מישהו מכיר?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לחפש מסך מחשב באזור ה24' FHD בעיקר לגיימינג וסרטים, כרגע עם מחשב I5 4500~ וכ.מסך amd render 7900 עשיתי חיפושים באתרים הרגילים (אייבורי KSP ) ומצאתי את המסך הזה של אסוס: http://www.asus.com/Monitors_Projectors/VX239HW/ 1450 שח באייבורי. מישהו אמר לי שאין למסך DISPLAYPORT ואחר כך באמת חיפשתי וראיתי שהוא צודק השאלה כמה זה חשוב / כמה הבדלים יהיו כי בנתיים לא יצא לי לראות משהו דרך DP ומהקריאה שלי בפורומים לא ראיתי ששמים על זה דגש מה גם שלאסוס יש 2 חיבורי HDMI וזה יכול לעזור בעתיד לחיבור קונסולה בלי בלאגן של החלפת כבלים. אפשר את דעתכם בנוגע למסך ובכללי בנוגע לחיבור DP? תודה!
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח ממה נובעים הפרשי המחירים בין החברות השונות, כלומר מה DELL יודעים שLG לא ? לדוגמה שני מסכים בעל מפרט זהה מלבד MS שכאן הוא נוטה דווקא לטובת הדגם הזול יותר: LG 27MP55HQ https://www.tms.co.il/product/13487 DELL P2714H https://www.tms.co.il/product/14587 ואם כבר מדברים אז ממה נובע ההפרש המשמעותי במחיר מול לדגם הזה: LG 27MP35HQ https://www.tms.co.il/product/14269 ואיך זה שבאמזון המחיר נמוך יותר משמעותית? האם זה לא כולל מע"מ?? צריך לשלם לזה עוד דברים? http://www.amazon.com/Dell-P2714H-27-Inch-LED-Lit-Monitor/dp/B00EMB4K54 אך האם באמת שווה להוציא 140% לטובת הDELL הזה ?? אף על פי שיש תלונות על זליגות אור? (אם כך אז למה בכלל ממליצים עליו?$#%) http://hwzone.co.il/co…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יעוד המחשב עפ"י סדר חשיבות: גיימינג, עיבוד ווידאו (סוני ווגס) ועיבוד תמונה (פוטושופ) מפרט המחשב: Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 S1150 (16G (2x8GB GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 Gaming Super OC SSD Crucial MX100 256GB SATA III SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III SeaSonic 750W Active PFC Modular 80+ כאמור גודל המסך המבוקש הוא 27 פאנל IPS עדיפות ראשונה חברת DELL אבל מוכן לשמוע גם ממסכים של חברות איכותיות אחרות. סכום: עד 2500 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש אומנם אני עדיין לא סגור על המפרט הסופי אבל אני מתכן להשקיע בכרטיס מסך חזק למשחקים וצפייה ב- HD (אני מתכנן להשקיע בכרטיס 2000-2600 ש"ח). עם המחשב החדש אני צריך לרכוש מסך ועכשיו ההתלבטות, יש לי כיום מסך של 23" של סמסונג ואני רוצה לגדול קצת בגודל, לפחות 24 " . בהנחה וארצה בעתיד להוסיף גם ממיר לצפייה בטלויזיה איך ניתן לעשות זאת בנוסף למחשב ומה הדרישות מהמסך החדש ? כעקרון יש לי רמקולים למחשב - האם צריך מסך עם רמקולים מובנים ? אני מניח שצריך HDMI לחבר את הממיר... תודה לכל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם מסך 21.5 בן כמה שנים, החלטתי להוסיף לו אח גדול למטרת שיפור הנוחות בזמן תכנות ועבודה עם מספר מסמכים. שימוש נוסף למסך הוא גיימינג, אם כי חשוב להדגיש כי אין לי צורך במאפיינים מיוחדים לשם כך (כרגע אני עם מסך זול LG 23EN33). בגדול חשוב לי שהמסך יהיה איכותי ואמין, אך אם להמלצתכם כדאי להשקיע במשהו יותר ממינימלי לגיימינג אין לי בעיה להגדיל את התקציב מעט לשם כך. מצאתי את המסכים הבאים, מה דעתכם עליהם? AOC E2462VW 23.6'' LED http://ksp.co.il/?select=.1024..230..138.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23151&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 LG 23.6" LED 24M35D http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/monitor-236-led-24m35d-5ms-led-dvi…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם יש סיבה לא לחבר מחשב גיימינג לטלוויזיית LED גדולה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך בערך בגודל 24 אינצ'. היעוד העיקרי שלו תיכנות. לאחר שיטוט פה בפורום הבנתי כי כנראה ה dell u2412m יתאים לי. אמנם רוב ההמלצות היו לעניין משחקים וסרטים ולכן רציתי להיות בטוח שזה מצוין גם לקריאה. ראיתי גם כי יש דגם חדש u2415 שעולה (ב KSP שלוש מאות שמונים שקל יותר). יש סיבה להשקיע? מלבד יציאות HDMI ו USB 3 לא ראיתי איזה הבדל. יש עניין ב"דגם חדש" על פני דגם בן 3? שאלה נוספת, המסך מיועד להתחבר למחשב הנייד שלי (lenovo ideapad u430p. i5-4210 8GB RAM Intel HD 4400, hdmi-out) יש סיבה שזה לא יעבוד ?(אני יודע של u2412m אין HDMI אבל הבנתי שכל מתאם פשוט יטפל בזה) כרטיס מסך חלש מידי? יכול להיות שבכלל שני הדגמים האלה הם יותר מידי בשבילי? אני אמנם לא מחפש דווקא הכי…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך T220P (גרסה זו היא עם רזולוציה 1920X1200) שרכשתי לפני כ-8 שנים. הוא התחיל מאתמול לרצד באופן קבוע, והבנתי שהגיע הזמן להחליף מסך. הבנתי שכיום המצב שונה , ופאנל איכותי בהחלט בהישג יד ונגיש יותר מבחינת מחיר. ההתלבטות שלי היא האם ללכת על U2414 (או U2415) , או להשקיע את האלף ומשהו שקל הנוספים ולרכוש את הU2715 . לגבי U2414 - מה שלדעתי יכול להוות חסרון זה הרזולוציה 1920X1080 , לא מבין למה זה 1080 ולא 1200.. U2515 - מגיע כבר עם רזולוציה של 1920X1200 U2715 מגיע עם רזולוציה של 2560x1440. השימושים שלי חוץ מהדברים הרגילים כמו גלישה, צפייה במדיה מדי פעם וכדומה , הוא בעיקר תכנות. בעבודה יש לי מסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 ואני מרגיש את ההבדל לעומת המסך 22" שלי בבית עם…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
במידה ואני לא משתמש במחשב כמה דקות אז המסך נכבה (זה נורמאלי) אבל כשהוא נכבה ולאחר שרשום Entering Power save mode ואז המסך נכבה, אז לאחר מכן הוא נדלק שוב ושוב ורושם את ההודעה הזו ונכבה ונדלק כל הזמן עד שאני מדליק את המחשב. זו בעיה במסך?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מתלבט רבות בנוגע למסך חדש וסיננתי את כל המסכים נטולי חיבור DVI או DP זאת מפני שבטלוויזיה שלי נוכחתי לגלות שכאשר המחשב מחובר אליה באמצעות כבל HDMI אין מצב המתנה או יציאה ממנו מה שאומר שהטלוויזיה אינה כבת ונדלקת סימולטנית מול המחשב בניגוד לחיבור ה VGA שהיה בה. מאחר שאני לא מעוניין להתחבר בחיבור אנלוגי ובטח שלא רוצה כל פעם לכבות ולהדליק את המסך באופן ידני חשבתי לנכון שכל המסכים נטולי DP או DVI (ויש הרבה כאלה, מסתבר) פשוט אינם עונים לצרכים שלי. אני צודק או שבמסכי מחשב זה לא ככה וסתם יצאתי דבע ? האם בניגוד לטלוויזיות, חיבור המחשב באמצעות HDMI יודע לכבות ולהדליק את המסך סימולטנית מול המחשב? (זה אומר שעליי שוב לצאת למסע חיפושים בין גלקטי !) עריכה: הגדלתי ראש וניסיתי לענות לע…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-