עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. במסך דל U2412M הנייד, לא נותן רוזולוציה 1200 על 1920 , הוא נותן לי עד 1080 על 1920 . אז יש לי מחשב נייד סמסונג סדרה 9 , עם כרטיס גרפי HD 4000 הדגם הוא NP900X3F המסך הוא DELL U2412M עם רוזולוציה טבעיות של 1200 על 1920 . והוא נותן לי בהגדרות , רק עד רוזולוציה של 1080 על 1920 וככה רואים רק באופן חלקי , ואני צריך למסך 1200 על 1920 , כי ככה יראו מלא. יש לציין שעדכנתי דרייברים להכי חדשים . מה עושים? אני ממש רוצה להפעיל את המסך כבר באופן מלא! אשמח לעזרה, אני עובד עצות . תודה ויום נעים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by foxil,

נפרדתי ממסך שטוח וקניתי מסך דק, רציתי לקרוא את שימוש, שימוש בזהירות וטיפול במסך דק, אך באריזה לא הגיעו במדריך בשפה עברית. ואין פה נושא נעוץ על שימוש וטיפול למסך דק. אשמח לקבל את עצות על שימוש במסך דק.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Looking4aLCD,

שלום, ברצוני לחבר את ה- PS2 שלי (SLIM) למסך החדש שלי DELL 2407 24 אינצ'.. הבעיה היא כשאני מחבר את הקונקטור הצהוב (component) למסך אני רואה את הלוגו של ה- PLAYSTATION אבל כשהוא מנסה להעלות את המשחק אני רואה מסך שחור ... מה הבעיה ואיך אני יכול לתקן את זה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by The Coolest,

שלום חבר'ה. אני קיבלתי MP4 1GB מתנה לראש השנה מהעבודה. עכשיו לי כבר יש MP4 2GB, אז יש לי אפשרות ללכת לניופאן ולקבל זיכוי של 550ש"ח על הנגן. הסתכלתי ככה באתר שלהם, והדבר היחיד שהיה עוד איכשהו מעניין היו המסכים שלהם. יש להם שלושה דגמים של מסכי ACER, אחד מהם הוא WS. המסך עולה 1090 ככה, אבל אחרי הזיכוי זה יורד ל540ש"ח. כרגע אני יושב עם LG FLATRON 795FT PLUS בן יותר מחמש שנים שעובד סבבה. למסך AL-1916ws אין DVI, אבל הוא כ"כ זול שאפילו אם לא ימצא חן בעיניי תמיד אוכל למכור אותו ולהמשיך להשתמש במסך שלי. השאלה שלי היא: אני יושב המון באינטנט, צ'אטים וכו'. לפעמים אני מתכנת המון. אני מידי יום-יומיים משחק שעתיים-שלוש ב-UT2004 ברשת ולפעמים רואה סדרות במחשב (כרגע דרך טלויזיה 21" CRT עלוב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by אריק פרלס,

היי, אני לא ממש מבין בכל הקטע של מסכים.. ואני מעוניין לקנות חדש.. אני צריך אותו בעיקר למשחקים וגם קצת לגרפיקה. אני לא כ''כ סגור לגבי הפאנלים של VA או TN וכל אלה יש איזה מדריך שטען שכדי VA כי הוא סוג של מערבב בין העולמות. חשוב לי איכות צבעים טובה וקצת רענון טוב חשבתי אולי על : Viewsonic VX2458-C-MHD https://www.printerdeal.co.il/items/2670761 או Dell S2419HGF https://ksp.co.il/?uin=55282&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap כרטיס המסך שלי כרגע הוא 1060 6GB מתכוון להחליף בקרוב ... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by aviel1509,

שלום לכולם, יש לי מסך של חברת XEROX כבר 5 שנים (כבר אין אחריות ) דגם מדויק: xm7-22w היום בבוקר כאשר ניגשתי אליו והדלקתי אותו הוא נדלק לכמה שניות (הראה את הלוגו של xerox ) היה ווליום לכמה שניות מהממיר ואז הוא נכבה ועוד פעם נדלק לכמה שניות וכך זה חוזר על עצמו. חשוב לציין כי המחשב שמחובר אליו כן עובד בצורה תקינה וכך גם הממיר אז השאלה שלי היא האם בא יומו? ואם לא יש דרך לתקן אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Game5,

שלום , אני מחפש עבור מסך דק LCD עם 17 אינץ'. בשלב זה אין הגבלת תקציב , הייתי רוצה שתציעו מסכים טובים ככל שצריך. אני לא מעודכן במסכים הדקים כיום , אבל לפני שנה viewsonic ו dell לא יצרו מסכים ברמה גבוהה אך לפי מה שנראה כיום , הם הכי מומלצות בפורום... בבית יש לי Samsung 710T ואני מאוד מרוצה ממנו , למרות שהוא בעל 12ms - הביצועים שלו חדים וגם במשחקים (אם סמסונג עדיין שולטים בתחום , לא יזיק מסך מהחברה הזאת). המסך שאני רוצה לא נועד למשחקים , ויש צורך למסך נוח שכיף לעבוד איתו ... מכיוון שהולכים לעבוד איתו שעות רצופות (ורצוי שלא יעייף את העיניים כמו הרבה מסכים אחרים). תודה אבי

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by eyalha,

שלום אני בדיוק בונה מפרט.. אני מתלבט בין כ.מסך ולמסך עדיין. במידה ואני קונה 8800GTS 320 איזה מסך עדיף? הFP/WFP או מסך זול יותר שיהיה קטן יותר והכ.מסך יתמודד איתו.. אני רוצה שכ.מסך יתמודד עם המסך ויריץ משחקים על רזולוציות גבוהות.. אותה שאלה לגבי 8600GTS. תודה!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  9. אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם עד 6000 שקל.. המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by maazg,

היום הייתי בחנות מחשבים (מי שרוצה מוזמן לשאול בפרטי איזה חנות) ושם כן הציגו את מסך ה-DELL U2311. לידו היו כל מיני מסכי TN וישר מרגישים את ההבדל המשמעותי בין שני הפאנלים. אבל ראיתי עוד מסך עם הפאנל IPS מסך LG IPS236V הוא גם כן מציג איכות תמונה מעולה וכמעט עם אותו טווח מחיר. העניין שעכשיו אני בטוח שאני רוצה את הפאנל הזה אולם מה לדעתכם יותר טוב מבין שני המסכים? אני אציג את השינוי בין שני המסכים: לקחתי את המחשב הנייד והרצתי סרטים על שני המסכים. היו שני דברים שונים, אחד לטובת ה- DELL והשני לטובת ה- LG. למסך ה- LG יש יותר בהירות כך שמסך ה-DELL בבהירות מקסימלית מגיע רק ל- 70% מהבהירות המקסימלית של ה- LG. אבל מסך ה-DELL יותר חד מבחינת הצבעים כלומר באותה תמונה אתה יכול למשל להבדי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by DoroS,

שלום, אבקש המלצה למסך מחשב אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות באיכות FHD כמו כן מדי פעם משחק COD GHOSTS. דרישות המסך : 1. 23" או יותר 2. פאנל IPS שלפי הבנתי זהו הפאנל המומלץ 3. עדיפות גדולה לחיבור HDMI אך לא חובה, במקרה הצורך אשתמש בכבל HDMI TO DVI 4. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח, אם אפשר בפחות מה טוב. במידה ובמחיר קצת גבוה יותר ישנה קפיצה גדולה באיכות אשקול הגדלת התקציב. 5. המסך ישמש לפטופ עם כרטיס מסך GTX760m תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Brudy,

היי אני מתכוון לקנות מחשב לגיימינג ושמעתי על המסכים שמכילים 144hz או 120 המחירים שלהם ממש ממש גבוהים ואין לי אפשרות להכניס אותם בתקציב שלי, האם לדעתכם הביצועים שלהם מצדיקים את המחירים שיכולים אפילו לעבור את ה2500 שח? תודה רבה ויום טוב

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by oreh,

אוקי אז הנה זה: LG W2261V: מחיר: 1065 ש"ח תיאור המוצר: גודל "22 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 גודל נקודה 0.248mm זמן תגובה 2ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI, HDMI מעמד Tilt Full HD 1080p אחריות: 3 שנים זמן אספקה: עד 21 ימי עבודה לאחר אישור החיוב בחברת האשראי או SAMSUNG 2333SW FULL HD: מחיר: 1070 ש"ח גודל "23 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI 3 שנות אחריות ע"י חיון - היבואן הרשמי יתרונות המסך: ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1920X1080 Full HD כניסת DVI אוקי אז ככה אני מתלבט בין שניהם השוני בינהם הוא ש: ה-LG הוא 22 אינץ זמן תגובה 2ms …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Tzox,

היי, קודם כל: אני מודע לכך שבמחיר של Eizo S2231WE אני יכול לקנות מסך 24". הבעיה היא שהחדר שלי לא מאפשר מסך בגודל כזה והמקיסמום שאני יכול להכניס זה 22". אני כבר הרבה זמן קורא ביקורות ומחפש מסך שיחליף את הCRT שאני משתמש בו כבר 5 שנים, וצימצתי את זה למסכים הבאים: HP LP2065 EIZO S1932SE ועכשיו גם התחלתי לחשוב על האפשרות של Eizo S2231WE. כמו שאפשר לראות מהאפשרויות שלי, חשוב לי שהפאנל לא יהיה TN. השימושים העיקריים זה טקסט(אינטרנט ומסמכים), סרטים וסדרות וקצת משחקים. האמת היא שדיי רציתי מסך 22", בגלל השיפור שזה יביא לי מצפייה בסדרות לעומת הCRT 17" אינץ' שיש לי עכשיו, אבל ירדתי מהרעיון כי חשבתי עד עכשיו שכל ה22" בארץ הם TN. הבעיתיות שלי עם LP2065 זה שהחנות היחידה שמוכרת אותו זה NE…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by אברהם שביב,

שלום. רציתי להחליף את המסך מחשב הישן שלי שהתקלקל, במסך טוב יותר, וגם שהיה טוב לעינים שלי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזה איזה סוג פנאל הכי טוב לעיניים? , וגם אם אני צריך לבדוק עוד פרמטרים בשביל שהיה טוב לעיניים? השימוש שלי בעיקר לעשות עבודות שלקחות כמה שעות טובות, ושהעיניים שלי כמה שפחות התעיפו ושלא יעלה לי את המספר (במשקפיים), ופחות בעניין של גיימינג ושזה היה כמה שיותר מהיר. אשמח לתשובה, וגם להמלצות (עד 500 אפשר גם יותר אם יש הבדל משמעותי). (דרך אגב קראתי מה שרשמו פה ואשמח שזה היה יותר רלוונטי לעכשיו).

16. Started by T_M_W,

שלום אני מחפש המלצה ל2 מסכי מחשב בגודל 24/25/27 (חשוב שהמסכים יהיו בגודל זהה) של DELL או Samsung בתקציב של עד 1,500 ש"ח למסך. עדיף חנות באזור המרכז. לא מיועד למשחקים. כן לעריכת תמונה ווידאו, קריאת מאמרים וצפייה בסרטים. מה האפשרויות שלי? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by בוני70,

איזה מסך יותר טוב מבין השתיים ? http://www.bestbuy.com/site/AOC+-+23%22+Widescreen+LED+Monitor+-+Black/1968047.p?id=1218303651298&skuId=1968047 או http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2007wfp/4505-3174_7-31783769.html

18. Started by GOVNER_T.S.Y,

טוב אנדע שהנושא הזה נטחן עד עפר. אנדע שרבים ממכם כבר רואים את הנושא הזה , הם מקבלים ג'ננה אבל, אני חמור מה לעשות אני רוצה מסך עשרים ושתיים אינץ , עכשיו עברתי בפורום הזה בחיפוש אחר מענה. אין לא מצאתי תשובה חד משמעית , חוץ מהנימוק הבא "כל מסכי העשרים ושתיים הם תת רמה שפורפרות TN וכו' .. הבנתי שאלתי היא איזה מסך 22 נחשב הכי טוב; איזה פירמה סתומרת. אני בטוח שיש פה חברה שכועסים אבל תשמעו שימו יד תעזרו לי לעשות את הרכישה החכמה ביותר שאפשר לעשות בסוג המסך הזה תודה מראש g0v0s

19. Started by morans,

היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח תרד פה ולשאול איזה מסך מומלץ לעבודה מסוג כזה על המחשב. אני מתארת לעצמי שהעבודה היא רבה מול המחשב ולכן צריך מסך איכותי אבל בגבול התקציב. היא רוצה מסך 19', אתם חושבים שזה מספיק? העדפה לסמסונג, אבל אם יש מסכים טובים מהם לעיצוב גרפי, נשמח לשמוע גם תודה על העזרה מראש מורן

20. Started by gesha_s,

שאלה לגבי המסך של סמסונג 203B ראיתי שרשום שהוא בעיתי אך לא מצאתי מה בעיתי איתו? חוץ מהשרשור הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228026.0 לא מצאתי כלום. אך גם שם לא בדיוק מוסבר מה הבעיות איתו. בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by genia,

/

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by metalfolks,

שלום כולם, העולם מלא במסכים ואני לא יודע במה לבחור (דומה לרוב ההודעות בפורום הא?) תכנות זה המטרה של המסכים האלה. כרגע אני משתמש במסך טלוויזיה HDTV ענק שלא נוח לי. אחרי הפוסט הזה, הגעתי למסקנה שכדאי לי לנסות. המצב האולטימטיבי, הוא שלושה מסכי "משנה" (כשאני אומר משנה אני מתכוון באיכות, שכאשר מיועדת לתכנות, נראה לי הדבר היחידי שחשוב הוא שהטקסט יהיה ברור וכמה שפחות eye-strain, כן?), או שניים, לפי המצב של המחיר בישראל (גאד אני שונא את מצב המחירים בישראל). הדבר העיקרי שאני עושה על המחשב; תכנות. בלי צחוק. אני מתכנת יותר מדי כדי להיות עם מסך לא בסדר. אין לי עדיפות לכלום, אני לא בטוח איזה גודל מסך אני רוצה, 19-23 נראה לי בסדר, לא? אני לא בטוח כמה זה עולה, אז אני לא בטוח כמה תקציב י…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by iem,

למישהו יש מסך ולא WIDE באיזור ה- 1100 ש"ח, אמין של חב' LG או אחרת מוכרת שהוכח כבר בשוק ? תודה !

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  24. אני מעוניין לקנו את המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26741 השאלה אם בתור אחד שהשימושים שלו זה סרטים ומשחקים זה יהיה מסך מושלם? כי ראית שיש לו 6MS כשלמסכי TN יש 2MS מה שמביא אותי ממה לשאול אותכם לפני קניה זה כי הגיע REV A01 לארץ, ואני לא חושב שמחיר של המסך ירד משמעותית יותר.. מה אתם אומרים? ועוד שאלה אם אני מוריד סרטים שהם 1080P FULL HD אני אראה אותם באיכות הזאת? ומה זה המסך הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14991 מה יותר טוב בשבילי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by etaiso,

קניתי מסך חדש 19" Benq FP93GX. עלה לי 1200 ש"ח.. ד"א הוא 2ms, 1:700 איך הוא למשחקים ובכללי??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.