מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
נערך! עידכון למטה. אני מחפש מסך איכותי 19" בעיקר לעבודה משרדית ועריכת תמונות. אין צורך בשום ביצועים כמו זמן תגובה מהיר או כל דבר אחר הנוגע לסרטים/משחקים. רק תמונה חיה ואיכותית. התקציב הוא כרגע "כמה שיותר זול", כלומר בכיוון ה 1000 ש"ח. נ.ב חדות וגודל פיקסל קטן כמה שיותר חשובים מאוד.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר את המסכים שציינתי Dell P2314H vs. P2414H, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם מסכים מהדגמים הנ"ל. האם יש יתרונות ל 24" על ה 23" מלבד הגודל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במסך 23 INCH עם PANEL IPS http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm 16:9 ברזולוציה של 1920X1080. ארגונומיה מלאה. כניסות וידיאו: אין HDMI, אין DISPLAY PORT. כנראה מדובר באותו PANEL בו משתמשים ב NEC 23" IPS EA231WMi . בחו"ל ימכר בערך ב 320-350$. מחכה לראות ביקורות על המסך.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה A4 יקר יותר משמעותית. *הכוונה היא להבדל בין EF227A4 ל - EF227A8 במסך HP LP2065.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב/טלוויזיה בגודל 27 אינץ' (אפשר 26/28 אינץ'). הייעוד המרכזי זה טלוויזיה,סרטים ושימוש משרדי (גלישה באינטרנט וכ"ו). אם המסך יתאים גם למשחקים-בונוס אבל לא קריטי. מאוד חשוב שיהיה נוח גם לראות טלוויזיה וגם לעבוד כמחשב. מבחינת חיבורים צריך DVI,RGB וHDMI. פאנל חובה IPS ודומיו, TN לא בא בחשבון (מניסיון העבר). התקציב הוא בין 1600-1700 אבל אני מוכן לחרוג עד סביבות ה1900 בשביל מסך ממש טוב. רזולוציה 1080P יספיק (אין צורך ביותר). הזמנת מסך קוריאני מEbay לא בא בחשבון, אני צריך חנויות בארץ. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי מסך 20 אינץ' של LG והוא מת לי אחרי 5 שנים. עכשיו יש לי מחשב חזק ואני משתמש בו למשחקים וסרטים בעיקר אבל אין לי מסך להנות מכול זה. חבר הציע לי לקנות מסך של דל, הוא אמר שהמסכים שלהם איכותיים. אז חשבתי והחלטתי שאני רוצה מסך דל 23 אינץ' Full HD ברמה טובה שאני באמת אוכל להנות ממשחקים וסרטים.. ומצאתי את הדגם הזה: http://www.dell.com/il/p/dell-p2314h/pd?~ck=anav הבעיה היא שיש למסך הזה זמן תגובה של 8ms והמסך LG שהיה לי, היה לו זמן תגובה של 2ms וזה די משמעותי כשמדובר במשחקי מחשב. יש לי חבר שיש לו את המסך הזה: http://ms.esupermarket.sk/samsung-s23c650-23-w-led-pls-1920x1080-mega-dcr-5ms-250cd-dp-dvi-pivot-cierny/ והוא המליץ לי עליו. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח, מספ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך"19/"20 לעבודה משרדית, אפילו לא לעריכת טקסט. לראות תמונות, למלא טפסים. מחפש Bang for the Buck לטווח ארוך. חשוב שאיכות התמונה תהיה טובה, התמונות שמסתכלים עליהן הן אנליזות רפואיות של אנשים. אין טעם במשהו מאוד מאוד איכותי (אחרת היו מביאים צילום מיוחד), אבל צריך משהו איכותי. לפי מה שמצאתי בZAP ושוטטות באינטרנט, אני מתלבט בין הבאים: SyncMaster 932BF Samsung 943BMוSamsung 961BFוSamsung אין לי חיבה מיוחדת לשום חברה, והטווח מחירים גמיש יחסית, אך לא מעל 1500. יש למישהו נסיון פרקטי עם אחד מהמסכים האלה או המלצות נוספות? תודה! משה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש טעם להשקיע במסך 24", או שהאינץ' הנוסף אינו ממש משנה? השימוש - משחקים, סרטים ואינטרנט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך צריך להיות: 1) אוטנטי מבחינת צבעים ועם אפשרות כיול 2) כזה שניתן להביט בו שעות רבות ביום בלי שיעייף את העיניים ֱ3) ניתן להטייה וכיוון 4) לא מבריק (שלא ייצר השתקפויות) 5) התמונה לא משתנה בהסתכלות מזוויות שונות 6) במחיר שלא עולה על 2000 ש"ח אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי גלי
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרה בבחירה בין 2 מסכי מחשב: DELL U2711 או SAMSUNG T27A950D 3D המסך יתחבר ל-2 כרטיסי 6950. ההבדל הבולט יותר בין 2 המסכים לדעתי הוא התדר של הסמסונג, 120Hz. מצד שני הסמסונג עובד ברזולוציה נמוכה יותר. מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי לא מזמן dell 2312HM (כן, גם אני לא קיבלתי כבל חשמל ). המסך נראה נהדר, אבל יש לי בעיית רזולוציה. אני עובד כרגע עם VGA, כי עוד לא קניתי מתאם, אני מניח שב HDMI הכל יהיה בסדר אבל זה עדיין מפריע לי. אני לא מצליח להפעיל רזולוציות גבוהות מ 1280x1024 בווינדוס 7. כל דבר מעל נותן לי מסך שחור. ברור לי שזאת בעיית תוכנה, עקב הבדיקות הבאות: 1. מחשב אחר מחובר למסך ב VGA נותן FHD. 2. המחשב שלי עם VGA, בלינוקס כן נותן FHD. מה שמעלה את המחשבה לכיוון של דריברים. אני עם לפטופ עם כרטיס מסך GT330M, עדכנתי לדריברים הכי חדשים של ניווידיה. התקנתי את הדריברים של המסך, ניסיתי גם את אלו שהגיעו איתו בקופסא וגם מהאתר של היצרן. משהו נתקל בתופעה, או יכול לחבר אצלו ב VGA ול…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות החלטה לרכוש את ה- vp930 ביררתי במספר חנויות ואצל היבואן לגבי מחיר ואחריות. הבחורה באומניטק זרקה מחיר גבוהה מאד ולא ידעה לפרט את האחריות. 2 החנויות שפניתי אליהם לא מאפשרות בדיקה וכן לא מבטיחות שלא יהיו פיקסלים שרופים בזמן הרכישה. אחד טען כי לאחר בדיקה בבית המוצר כבר לא נחשב חדש ולכן לא ניתן להחזירו תוך 14 יום. השני מאפשר החזרה עד 3 ימים. מעונין בהמלצה על חנות שתיתן 100% ביטחון לתקופה קצרה במחיר סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני מגדיר בכרטיס מסך (ATI 9550) רזולוציה של 1680X1050 הכל עובד פיקס. אבל שאני משנה ל 1440X900 התמונה המתקבלת היא לא על כל המסך ויש שוליים שחורים מכל הצדדים. יש פיתרון? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש pavilion 23 cw HP עכשיו יש לי בעיה כל פעם שאני באינטרנט חלק ממה שאני רואה מטושטש וחלק רגיל וגם אם נגיד אני עולה בעמוד חלק מהמטושטש הופך לרגיל ושאני יורד זה שוב מטושטש מה אני יכול לעשות ?? עדכנתי דרייברים והרזולוצייה מתאימה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לא הייתי בטוח אם לפרסם פה או בכרטיסי מסך היו לי שני מסכים שנהרסו, אחד מהם בימים האחרונים שניהם היו מחוברים לאותו כרטיס מסך, אחד בכבל HDMI האחרון ב Display Port הווינדוס הפסיק לזהות אותם וכמה ימים אחרי הם פשוט לא נדלקו יש לציין שהמסכים האלה עם משניים, המסך הראשי מחובר ב DVI ועובד כרגיל יכול להיות מצב כזה שהכרטיס מסך הוא הבעיה? (הכרטיס הוא GTX 1080) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שמתי לב שמבחינת המפרטים ה 14 הרבה יותר פשוט מה 13 שאותו הוא אמור להחליף ( רזולוציה פחות חדה , אין HDMI ) . מה עדיף לדעתכם ??
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה חיבור צריך לתמוך מסך המחשב כדאי שישמש כטלווזיה? HDMI פשוט יספיק? או שאפשר גם חיבור פשוט יותר? תודה לעוזרים! אלון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה העניינים, אנשים..? אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כולל מסך. ואני נורא מתלבט איזה מסך לקנות. אז אולי תעזרו לי לבחור. אני מתלבט בין Samsung SyncMaster 226BW לבין LG L226WTQ. מצד אחד ה-LG נראה מצוין עם יחס ניגודיות גבוה (3000:1). אבל מצד שני מישהו אמר לי שה-Samsung כנראה יותר טוב. כשהסתכלתי בתגובות על המסכים בזאפ, הבנתי מהתגובות של ה-Samsung שיש לו יחס ניגודיות נמוך יותר (1000:1 אבל אפשר להפעיל משהו שעושה יחס של 3000:1 - לפי מה שהבנתי מהתגובות), יש בעיה של פאנל (לא הבנתי בדיוק מה), ויש בעיה להזיז אותו למעלה ולמטה (הוא זז רק ב-90 מעלות). ודווקא התגובות של ה-LG היו חיוביות. אבל שוב, מצד שני, אמרו לי שה-Samsung יותר טוב. אז אני צריך דעות\המלצות. מהר לפני שאני קונה את המח…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך גיימינג עקב קניית כרטיס מסך חדש שקניתי האם כדאי לי מסך שתומך ב 144Hz -1440p או 60Hz -1080P? שאלה נוספת האם כרטיס המסך הזה יוכל לתמוך ברזולוציה 2560x1440 עם ביצועים טובים? או שהוא יתן לי ביצועים יותר טובים אם רזולוציה 1920x1080 ? איזה מסך יתאים לכרטיס הזה? GeForce RTX 2070 GV
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מסך מחשב: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS20AQWJFV/XSG-spec כרטיס מסך: GeForce GTX 460 כרטיס טלוויזיה: Win Fast TV210 במסך יש רק יציאת DVI (שמחוברת למחשב) בלי HDMI. היום קיבלתי yes max total ואני לא בטוח אם אני אחבר בעזרת מפצל DVI ומתאם לHDMI בין הממיר למסך, אם המסך שלי מספיק טוב כדי להציג HD בצורה טובה או שכדאי לקנות מסך חדש. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה. חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD. אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך? תודה מראש, שחר
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלי קשר לפוסט הקודם, אני רואה בזאפ שיש כמה וכמה דגמים בארץ של מסכי 27" שנמכרים בפחות מ 2500 שקל, רציתי לדעת האם יש איזה דגם מומלץ שמגיע עם IPS נורמלי וארגונומיה כללית נוחה ששמעתם עליו המלצות טובות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-