עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לאחרונה התחלתי להתעניין בLCD. ובפירוט הטכני (גם באתרי הבית) של המוצרים עצמם, לרוב/כמעט תמיד לא מצויין סוג הפאנל של המסך (למעשה עדיין לא נתקלתי במקום שבו באמת מציינים את זה). איך אתם יודעים איזה פאנל יש לאיזה מסך? רק לפי מחיר המסך ניתן לשער איזה פאנל יש לו? נראה לי לא הגיוני כ"כ...

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. ברשותי מסך LG 1970HN שהלך לו הספק כוח החיצוני (הסימפטום: ריצוד. שנאי של מסך אחר [זהה] פותר את הבעיה). 1. האם ניתן לתקן? 2. איך אני מוצא חלופה בזול? (פחות ממאה ש"ח) 3. האם הנתונים היחידים שרלוונטיים לבחירת השנאי הם מתח וזרם יוצא? או שהוא צריך להיות גם מיוצב ממותג וכו'? חייב להיות בדיוק אותו דגם? בקיצור מה דרישות הסף?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. Started by grich,

קניתי את הDELL שכולם פה ממליצים... ולא הצלחתי להבין איך ניתן לכייל אותו... האם יש מדריך יותר מפורט ממה שיש בסטיקי? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אני קונה מסך LCD , לא יודע אם לקנות מסך LCD לטלביזיה או למחשב, אני רוצה להשתמש במסך גם למחשב וגם לטלביזיה, אופן השימוש הוא בערך 50-50 אני מעוניין לראות טלביזיה במסך ללא צורך בהדלקה של המחשב, יש לי ממיר של YES אם זה עוזר במשהו... האם ניתן ואיך לבצע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני טובל מטלית לניקוי משקפיים במעט מים ומעביר על המסך, אלא שתמיד נותרים "שובלים" אחרי שהמים נספגים במטלית, על פי אופי התנועה של הניקוי. בזכוכית זה לא היה קורה, אבל כאן (LCD) זה כן. האם אפשר לגרום לאלו להיעלם מבלי להשתמש בחומרים מיוחדים? ואם לא, מה מומלץ לקנות מין המוכן? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by evy_s,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בשבוע הבא את המסך הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 השימושים העיקריים שלי במחשב הם אינטרנט , אופיס , ותוכנות עריכת מוזיקה. לגבי התוכנות עריכה אני מתאר לעצמי שלא תהיה לי בעיה לעבוד עם מסך רחב, השאלה שלי היא איך נראה דף אינטרט למשל על מסך רחב? רואים אותו על כל המסך והוא פשוט רחב יותר או שהוא נראה כמו במסך רגיל ובצדדים פשוט אין כלום? אני רוצה מסך כמה שיותר גדול אבל התקציב שלי מוגבל כרגע וזה מה שמצאתי, כל המסכים הגדולים עם pivot הם ממש יקרים! נ.ב מישהו מכיר את המסך הזה ויכול לפרט עליו קצת? כי אין יותר מידי ביקורות עליו... תודה...

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  7. האם זה קשור לאכות המסך? אז לא ממש כדאי לקחת את ה 22 מ KSP ראיתי מסכים פשוטים שכבר שנים בלי פיקסל שרוף

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by joniar,

יש לי מסך 24" של סמסונג T240 והכרטיס מסך שבמפרט ויש לו 2 יציאות DVI ולמסך יש DVI וHDMI ויש לי כונברטר מDVI ל-HDMI השאלה היא כזאת האם עדיף לחבר HD ל-HD עם הכונברטר או DVI ל-DVI ישר...

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  10. אני עם המסך של אסוס mw221c ואני מחובר כרגע דרך החיבור הכחול (VGA) בעזרת מתאם לכרטיס מסך 8800gts 640mb , מה אתם אומרים להשאיר את זה ככה או לקחת את הכבל DVI ולחבר בשתי החיבורים גם במסך וגם במחשב DVI ?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Cilay,

שתי החיבורים מחוברים אצלי , עכשיו יש כפתור במסך , הכי שמאלי וכשאני מעביר ל DVI הוא לא מזהה , כאילו המסך לא מחובר למרות שהוא מחובר גם בDVI . יש איזה הגדרות שאני צריך לשים ?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by Kukishin,

עכשיו קיבלתי אותו ואני מרגיש שהצבעים לא לגמרי מדוייקים.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. לאחיין שלי יש מחשב עם המסך הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=425551כשהוא מחבר את המסך ומדליק את המחשב, המסך נדלק לו ל-1-2 שניות ונכבה. יש לו את המסך כ-5 שנים. ניסיתי לחבר לו את המסך גם עם כבל DVI וגם עם כבל VGA ובשניהם אותה בעיה. מסך אחר שמחובר למחשב עובד פיקס. כך שהבעיה היא לא בכבל הנתונים ולא בחשמל. המסך הבעייתי מקבל חשמל. אין גם בעיה בכרטיס מסך, אחרת המסך השני גם לא היה עובד, ועובדה שהוא כן עובד. ייתכן שהמסך נדפק??? הערה למנהלים: אם טעיתי ולא פרסמתי את האשכול בפורום המתאים, נא להעביר לפורום המתאים ולעדכן אותי על כך בפרטי. תודה תודה על העזרה ושבוע טוב, dr70

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, איך קוראים לטכנולוגיה שיש 2 מסכים צמודים, וכשאני מזיז עכבר/גורר משהו לצד של המסך השני, אז זה עובר למסך השני? אני צריך כזה בבית. חיים.

16. Started by t_elad,

יש לי כרטיס טלויזיה וממיר במחשב ואני חושב להחליף למסך חדש רחב השאלה אם : אני יודע שאפשר לשנות בyes ל16X9 אבל איך רואים סרטים שלא למסך רחב או סתם ערוץ 2 10 או אחרים. אשמח לדעת איך רואים אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה ומסך רחב אם זה מקובץ או שפשוט לא רואים על כל המסך? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by achiya1,

זה נכון שבמסך רחב אז סרט נראה על כל המסך ? למה בעצם מסך רחב הוא המומלץ לצפייה בסרטים ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. Started by ConRoe X Fire,

בסרט יהיה פס קטן כמו במסך לא wide? במשחק אין לי מושג איך זה יהיה. מישהו יכול לסובב שניה את המסך שלו ב-90 מעלות ולהריץ סרט ו\או משחק ולצלם? או פשוט להסביר, זה נורא מעניין אותי.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. שלום לכולם! כיום יש לי מסך 19 של AOC. אני רוצה לשדרג למסך 22"(כרגע כנראה שזה הולך לכיוון של 2243). האם אני אראה נפילה בביצועי המשחקים כתוצאה מהשדרוג? או שכרטיס המסך מסוגל להתמודד עם זה? האם זה יכול להגיע למצב שמשחקים יהיו ממש ממש איטיים(משחקים שעלו קודם בFPS טוב ועכשיו יהיו בFPS נמוך מאוד?). תודה רבה! (המפרט בצד ימין)

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  20. אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kipi_ben_kipod,

המחשב שהזמנתי (לא בפנדה) הגיע בערב החג (באיחור של כמה ימים מהמתוכנן), גיליתי לצערי כי חיבור בכרטיס הגרפי יש רק יציאות DVI ו HDMI וכמובן שהמסך הישן שלי הוא בחיבור VGA. אמרתי לעצמי נקפוץ זריז לחנות בחיפה לקנות מתאם או אם נמצא מסך חדש (במילא רציתי לקנות אחד מזמן). כשהגעתי לחנות המוכר היה נחמד מאוד והשתדל לעזור לי, (ואפילו לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים יותר ללא סיבה). מאחר ורציתי לנצל את החג הארוך לצורך התקנה של המחשב החדש והתוכניות השונות ולקנפג את כל המערכת הייתי מוכן לקנות מסך שאינו אופטימאלי לצרכים שלי. (הרי כמה פעמים ייצא לי 4 ימי חופש מהעבודה שאני אוכל להתעסק בכך בצורה יסודית...) נבחר מסך (לא בגודל שרציתי אלא קצת גדול יותר בגלל שלא היה במלאי במקום) אחרי שנשאלו כל השאלות כ…

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by nsofi,

אני מעוניין במסך שאיכות הטקסט בו היא הטובה ביותר. כפי שהכותרת מציינת אני מתלבט בין ה samsung ל dell. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  23. המסך - מסך 20' רגיל של VIEWSONIC מבוסס TN ברזולוציה טבעית של 1400X1050 (ללא כניסת DVI). התמונות המצורפות הם עם ClearType ברזולוציה הטבעית עם חיבור VGA וכרטיס מסך 7300GS עם דריברים מעודכנים (מאתר "הארץ"): [] טקסט גדול יותר נראה סביר בהרבה אבל גם לא משהו: וללא CT עוד הרבה יותר גרוע:

• 68 תגובות
    • 8.6k צפיות
  24. Started by streets,

אני בשוק ממה שקראתי כאן http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1032869795 בנוסף לפי תמונות שהוא מראה האיכות היא די על הפנים.. ואיך לעזאזל מגיע חרק לתוך המסך??????! http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/P1000823.jpg http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/P1000835.jpg http://i74.photobucket.com/albums/i259/art1is1hard/DSC02396-1.jpg מה אתם חושבים עליו?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים