צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עבודה של חצי שעה עם האחיין החמוד שלי וזה מה שיצא וכולם ביחד מצטער אם יהיה בעיה בצפיה בצילומים פשוט איימג'שק נדפקו או משהו.
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, אני לא ממש מבין בעניין של הסוגים ומה כדאי.. בשוק כיום יש מליוני סוגים של מצלמות וקשה מאוד לבחור מה כדאי יותר ומה פחות.. אני צריך מצלמה בעיקר לצילום משפחתי, טיולים, אם יש אפשרות לצילום נופים למינהם.. בקיצור מצלמה למתחילים אבל שתהיה איכותית, נוחה ועם הרבה מצבי צילום, וכמובן שיהיה גם זיכרון הולם, למרות שאותו כנראה צריך לקנות בנפרד, אז 512 יהיה לי מספיק.. מה שגם אני לא ממש גמיש בכסף, התקציב בערך עד 1600,1700 שקל, אבל אם זה יכלול זיכרון גדול.. בקיצור אני משאיר את ההצעות למומחים שיש פה בפורום.. ושוב אני רוצה מצלמה קטנה, קומפקטית, אבל איכותית. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית להזמנה באינטרנט מחנות אמינה, התקציב שלי הוא בין 30 - 50 ש"ח בחודש [עד 24 תשלומים] כמובן שעדיף כמה שפחות. אני מחפש מצלמה דיגיטלית איכותית וטובה, כי אני לא הולך להחליף אותה בשנים הקרובות. בינתיים אני חושב על הA610. איך היא? תודה, Zzzz
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון התעניינתי בצילום. אני עובד ברשת מחסני חשמל , במחלקת מחשבים וצילום , אז יש לי כאן כמות קטנה של מצלמות להתעסק איתם. אני מעוניין במצלמה , דמוי SLR זום 10 - 12. אף פעם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית בעבר. אממ , יש לי כאן בחנות את ה SP500UZ של אולימפוס ,שהיא נריאת לא רע בכלל וגם את ה Minolta Z6. בכל אופן , היתי בהדרכה של ישפאר , והראו לנו את ה H1 , שדיי התלהבתי ממנה אבל זאת היתה הכוונה שלהם , והאינטרס שלהם אז אני לא יודע עד כמה זה אמיתי. בכל מקרה , ביררתי קצת וחשבתי בין המצלמות של sony H1\h2 (מה ההבדל בינהם?) canon s2 panasonic fz5 ואם יש עוד מצלמות בסגנון הזה , אני אשמח לשמוע. מגה פיקסל לא ממש חשוב לי , 5 בהחלט יהיה מצויין. רצוי מסך 2 אינץ , למרות שאני י…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך דרייבר או שXP אמור לזהות ישירות כשמחברים?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
איזה כרטיס זיכרון כדאי לקנות למצלמה הנ"ל (אין מגבלת תקציב). תודה
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן אבל לאחר קורס הצילום המהיר של אמדיקי אני אשמח לדעת כמה דברים מה המונח האנגלי לצמצם, אורך חשיפה ואיך אני עושה HDR בקאנון A610 שלי תודה
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://img300.imageshack.us/my.php?image=18uq1.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=137vi.jpg http://img300.imageshack.us/my.php?image=111oh.jpg
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי צלמה מדגם pentex optio l10 ויש בה אפשרות רק לצלם על קובץ BMP בקיצור הקובץ יוצא ממש ממש גדול כ1.5-2 מגה... והשאלה שלי האם יש תוכנה שתעביר את התמונות לקובץ JPG או משו ויקבץ את גודל התמונה ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עריכה ראשונה שלי http://img86.imageshack.us/my.php?image=img0023copy3bs.jpg יש עצות לשיפור? אם תרצו אני יעלה את התמונה המקורית ותוכלו לעשות עריכה משלכם!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת כשנתיים, היום בערב במהלך שימוש החל המסך להתנהג מוזר, התמוה נראתה מרוחה ומטושטשת ככה שאי אפשר לראות הרבה מן התמונה, גם בצילום וגם בצפייה התמונות שצולמו כבר. לאחר מכן הכל חזר להיות טוב ואחר כך שוב אותה בעיה. יש לציין שהתפריטים המשיכו להראות כרגיל, כנ"ל הOSD (תצוגה מספרית על הצילום, וגם התמונת פתיחה של המצלמה האם מישהו נתקל בבעיה ויודע על פתרון?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 2000 ש"ח. אני לא צריך כרטיס זכרון וסוללות+מטען,רק מצלמה. תודה
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
אפשרות העיניים האדומות מסומנת על on ועדיין יוצאות תמונות עם עיניים אדומות. עוד דבר קטן-בתוכנה של קנון יש אפשרות לבטל את העיניים האדומות אבל אני לא יודע איך להשתמש בפונקצייה הזאת,בבקשה שמישהו יעזור לי בשני הנושאים,תודה.
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
4 תמונות מתוך 12 שאני אעלה לפה, ז"א שהת'רד הזה יעודכן עוד פעמיים לפחות התמונות צולמו אתמול בת"א, אלה התמונות הכי טובות מתוך כל מה שצילמתי. אשמח לתגובות, במטרה לבחור את התמונות הכי טובות מהסט הזה. אשמח לתגובות, בתודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב אני הבעלים הגאים של המצלמה החדשה של קאנון a610. הדילימה שלי איזה כרטיס לקנות אני רוצה מינימום נפח של גיגה השאלה היא איזו חברה ואיזו מהירות תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
גם אני מעוניין ברכישת מצלמת וידאו ברמה טובה למדי המיועדת גם לצילום סטילס (רצוי על כרטיס) באשכול קודם הומלצה הסוני HC32 האם יש עוד מצלמות מתוצרת אחרת (חברות איכותיות כמו קנון או פנסוניק) ברמה כזו שעושות את העבודה משום שסוני בהרבה מקרים יקרה יותר אני עומד לצאת לחו"ל ואודה מראש על התשובות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-