צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום מבקש המלצה למצלמה בתקציב של עד 6000 (כולל עדשה ופלאש פנימי) כמובן שהשאיפה היא לכמה שפחות (המלצות על מצלמות ב3000 ש"ח ומטה תתקבלנה בברכה יתרה) המצלמה אמורה להיות טובה לכל סוג צילום וידאו וסטילס, נוף, פנים, אורבני דגש על מאקרו ובכל תנאי תאורה. כמה שיותר זום וזוית צילום (סותר?) , מייצב תמונה, פוקוס אוטומטי. אני יודע שקשה לבקש הכל בתקציב מוגבל אבל אני מחפש את האופטמלי במסגרת התקציב. האם כדאי לקנות יד שניה? מחו"ל? תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה המצלמה הכי טובה ועם הכי הרבה אפשרויות צילום ואיכות תמונה הכי טובה שאתם מכירים..פשוט הכי טובה.. תקציב : עד אינסוף.
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום שלום, מסיבות כאלו ואחרות נפל לחיקי סכום של כ-600 דולר לצורך רכישת מצלמה דיגיטלית חדשה. מכיוון שמדובר בכסף מביטוח, אני חייב לבזבז את כולו על מצלמה דיגיטלית, כי כל שקל שאני לא אוציא עליה מתוך הסכום הזה, זה שקל שהולך לאיבוד, וחבל מסקירה קצרה של השוק בארץ ובמדינה שאני נמצא בה כרגע (תאילנד) אני מבין שכל המצלמות בטווח המחיר הזה הן למעשה מעין entry level DSLR. שני דגמים שהספקתי לראות בינתיים הם ה-1000D של קאנון וה-510 של אולימפוס שמתאימות לתקציב שלי ומגיעות עם קיט בסיסי. בהתחשב בכך שאני די חובבן בתחום הזה (ואם הייתה לי ברירה גם לא הייתי קונה DSLR, אבל נו, החיים קשים ), האם זה משנה איזו מבין שתי המצלמות הנ"ל אני אקנה? האם יש למישהו המלצות למצלמות אחרות בתקציב המדובר? נ.…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הרבה זמן לא הייתי פה =/ ANYWAY... אני צריך המלצה על מצלמה דיגיטלית לא יקרה, עד 1,300 ש"ח. צריך שיהיה לפחות 3 מגה פיקסל, עדיף 4. חשוב שלא תזלול סוללות בתדירות גבוהה, שתהיה קטנה וקלה. עם אופציה לצילום וידאו עם קול. אני חשבתי על Nikon CoolPix4100. מה אתם אומרים? נ.ב אני לא איזה צלם מקצועי. אני די נוב בתחום ורוצה מצלמה איכותית וטובה, אבל לא חייב את הטופ שבטופ. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עם מעל ל-4M פיקסל, זום אופטיX3 לפחות, כרטיס זיכרון של 256MB, וכמה שיותר איכותית. אני לא צלם מקצועי אז פונקציות מיוחדות ממש לא חובה, ושמעתי שצריך לברר שהסוללות של המצלמה זולות וניתנות להשגה בארץ שזה לא יצא יותר מידי יקר... תקציב- עד 1000 ש"ח. תודה לעונים ו... זה ממש דחוף...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני זקוק למצלמה דיגיטלית קומפקטית עדיפות למסך גדול שתיהנה במחיר של 1200 שקל וגם 1300 שקל התקבל ... המצלמה מיועדת לאחותי הקטנה (בת 15) ובעיקר לצילום בני אדם וכו'. אשמח לקבל תשובה עוד היום, עידו.
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן. זקוק מכם להמלצה על מצלמה דיגטלית - קומפקטית. תקציב: 1500 - 2500 שקל. מאפייני המצלמה הרצויה: * זום אופטי * מייצב תמונה * נוחה לשימוש תודה מראש לממליצים! נדב.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. כצלם חובב ללא ניסיון כמעט במצלמות DSLR (רק דמויי) אך עם המון רצון ללמוד ולהתפתח כצלם חובב, החלטתי לשדרג למצלמת DSLR. התקציב לשם כך הוא כ- 800$ למצלמה פלוס עדשת קיט (ואבזור בסיסי כמו תיק וסוללות). אין לי נושא צילום מועד, אך לרוב זה בעיקר צילומים עירוניים (כמו למשל בטיולי ערים ונוף בעולם) ואנשים (אחיינים, משפחה, חברים) במגוון דיי רחב של תנאי תאורה (החל מאור יום בחוץ ועד לתנאי תאורה קשים). כמו שאמרתי כבר אני חדש בתחום ה- DSLR וככזה אין לי שום ציוד קודם (פרט לחצובה) או העדפה על אחד היצרנים. אופציית ה- live view חשובה לי למדיי וכמו כן צילום וידאו הוא אפשרות מבורכת (אך לא הכרחית). גורם חשוב נוסף הוא עלות הציוד ההיקפי והעדשות (שיבואו אני בטוח עם הזמן). כרגע…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן חברים, האישה צריכה קומקפטית, עדיפות לכמה שיותר קטנה, פוינט אנד שוט, בלי פונקציות מתוחכמות ומיותרות - האיכות הכי סבירה על מצב אוטומטי, לא מסך מגע.. היא לא ממש יודעת מה היא רוצה, רק שהיא רוצה פוינט אנד שוט דיגיטלית, לדעתי עדיף לה שתהיה כמה שיותר קטנה/דקה/נכנסת לכיס כי היא הולכת להיות ניידת איתה, ומן הסתם חשוב שיהיה דגם אמין, נוח, אחריות נורמלית, זמין לקנייה פיזית (ולא מופיע באיזו חנות אינטרנטית נידחת בזאפ).. לא משנה איזה אורך עדשה, לדעתי עדיף כמה שפחות אם זה חוסך בגודל, כל עוד הגודל נשאר אותו דבר אז מן הסתם שעדיף כמה שיותר יכולת זום.. זהו נראה לי, קצת מיותר היה לענות על השאלון הרגיל, 90% מהשאלות שם לא רלוונטיות. לסיכום - נוחה (זמן תגובה סביר בצילום ובהרצת תמונות), אמינ…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אח שלי מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בסכום של כ2000ש"ח +-. אני מניח שלא צריך לפרט שהיא צריכה להיות לפחות 4-5MP, זום x10 (לפחות), וכ"ו. לי הייתה מצלמה של HP דגם 735, וממש לא הייתי מרוצה ממנה, ולכן הייתי שמח לקבל המלצה על חברות ודגמים איכותיים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמת סטילס דיגיטלית במחיר מקסימלי של 3000 שקל? כמות הזיכרות לא ממש חשובה פה (כאילו ברור שרצוי ויהיה אפשר להרחיב..)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת שרציתי את ה-SONY HX5V אבל מחר אני מגיע מבאר שבע לאילת בלי מצלמה ואני חייב לקנות משהו לחופשה... ראיתי בקאמרה אילת את ה-PANASONIC DMC-TZ10/ZS7 המצויינת במחיר של 1300 ש"ח עם אחריות יבואן ל-3 שנים: http://www.camera-eilat.co.il/sale.asp?pid=5150 יחד עם כרטיס 16G ב-200 ש"ח: http://www.camera-eilat.co.il/sale.asp?pid=5002 1. אני יכול לעצור בדרך בב"ש (או במצפה רמון :) לקנות אבל אני לא מכיר שם חנות שיש בה את הדגמים הנ"ל במחיר סביר אם בכלל. 2. יש לי כרטיס SANDISK 8G SDHC שוכב איפהשהו אז אולי אדחה את קניית הכרטיס הנפרד. 3. האם יש דגם מומלץ יותר שזמין לרכישה במיידי (אולטרא-קומפקטים עם GPS, עדשה רחבה, צילום וידאו HD עם זום, מייצב וזום גדול)? 4. אם יש משהו עדיף משמעותית ב…
-
- 24 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
הכוונה למצלמה הזו... http://img133.imageshack.us/img133/1913/15hb1.jpg
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אבא שלי קיבל מהסתדרות המורים אפשרות לקנייה של כמה מצלמות לפי מה שבדקתי המחיר נמוך ב150 שקל בערך מהמחירון בשוק ורציתי לדעת מה דעתכם על שתי המצלמות. C-310-990 שקל C160-600 שקל מה דעתכם שווה? והחנות שמשווקת את המצלמות היא אלודה איך היא?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום. תיכננתי לקנות את המצלמה A630 אבל הסוכן שאני קונה דרכו אמר שנגמר לו המלאי. לכן חשבתי על המצלמות: Canon PowerShot S3 IS Canon PowerShot A620 Canon PowerShot A640 מה שאני מחפש במצלמה זה איכות כמובן ,טעינת פלאש לא ארוכה, מסך מפרקי, מאקרו טוב וכל השאר. אני מעדיף את הS3 שגם נראת לי יותר נוחה לצילום. רציתי שתגידו לי איזו מצלמה הכי יעילה וטובה למחיר שלה. ובנוסף רציתי שתמליצו לי על חצובה מתאימה, זולה (עד 150) שתחזיק את המשקל של המצלמה כמובן, שתהיה קלה מתקפלת וניידת, שאוכל לקחת אותה לכל מקום. ואם כבר מדברים, יש לי סוללות GP נטענות 2100, הן מספיקות למצלמה או שצריך חזקות יותר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה לקנות מצלמה דיגיטלית שתשמש גם לצילומים רגילים בטיולים וכו, וגם לצילום מעט יותר מקצועי בתור תחביב אישי שלה. המצלמה צריכה להיות עם לפחות 4 מגה פיקסל ו256 זיכרון (אם ניתן לקנות זיכרון זה בנפרד במחיר סביר אז זה בסדר). טווח המחירים גמיש ויכול גם לעלות בכמה מאות שקלים אם זה דרוש. כמו כן אמא שלי מתעקשת שהיא רוצה מצלמה עם זום אופטי של 12 ואני הייתי רוצה לדעת עד כמה זה חיוני והאם באמת דרוש זום כזה לצילומים חובבניים. ומה אתם אומרים על המצלמה minolta dimage z3 ? תודה מראש על העזרה. אם אפשר אז תנו לי גם את שם החנות שמוכרת את המצלמה עליה אתם ממליצים.
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הידע שלי בתחום הזה הוא מתחת ל- 0.... אני זקוק למצלמה שתעשה את העבודה שלה, שיהיה נוח לצלם איתה תמונות פשוטות ורגילות, בלי כל השטויות. השאלה הראשונה שלי האם אפשר לפתח תמונות ממצלמה דיגטלית כמו ממצלמת פילים רגילה? עכשיו דפדפתי לי בזאפ ומצאתי כמה אופציות בתקציב הנתון... 1) http://zap.co.il/model.asp?model_id=36674 2) http://zap.co.il/model.asp?model_id=36193 3) http://zap.co.il/model.asp?model_id=36816 4) http://zap.co.il/model.asp?model_id=27174 בחרתי את האפשרויות באופן שרירותי, זה מה שסבב את ה- 700 שקל... אשמח לדעת איזה מצלמה הכי כדאי ויהיה הרבה יותר טוב אם תציינו דגם מסוים של מצלמה אחרת בסביבות ה- 700 שקל.... תודה מראש ! :-*
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חוששני שאני אזדקק למצלמה דיגיטלית, העניין הוא שהתקציב שלי נורא מוגבל והגג שאני יכול לגרד זה ה-400 ש"ח. אשתדל שלא להציג דרישות גבוהות מדי, אך בכל אופן המצלמה מיועדת לצילום עצמים קרובים ופחות נופים או עצמים רחוקים, לכן חשוב לי מאוד עניין הרזולוציה והחדות בכדי שלא יווצר מצב של תמונה מגורענת. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 400 ש"ח. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום עצמים קרובים על גבי רקע לבן, בדרך כלל בתנאי תאורה בינוניים- לא לאור יום אלא לאור נורות. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם... אני לא ארחיב בפרטים. יש לי כיום CANON ixus 40 מצלמה יחסית טובה,עם איכות סבבה. אבללל אני מחפש להשתדרג ולתת את המצלמה לאמא שלי(מצלמת המון) שרוצה להתחיל עם צילום דיגיטלי ותמיד לא בדיוק הסכמתי לתת לה את המצלמה שלי.. על מה אתם יכולים להמליץ לי בתקציב עד 1500?? אני מחפש מצלמה עם דגש על איכות הצילום,אבל שתהיה גם קופמקטית בסגנון המצלמות כיס.. *סוללה נטענת חובה תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כמה שיותר קומפקטית, עדיפות לסוללת ליתיום כרטיס זיכרון לפחות גיגה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אז כך ,אין הרבה מה להסביר ,אני מחפש מצלמה כזו לצילום ספורט ,אבל לא מצלמה רצינית ,אלה מצלמה מישנית ,כזו שתהיה על הגוף של המבצעה . דרישות שלי מהמצלמה : 1) קלה וקטנה ,ככל הניתן ,ומצלמה שאפשר לחבר לגוף (לקסדה ,חזה ,יד או כתף ) 2)איכות לא גבוה במיוחד ,משהוא באזור ה640×480 עד hd רגיל. 3)לפחות 30 fps עדיף יותר . 4)עמידות יחסית לתנאים גרועים ,שתוכל לסבול נפילות קטנות . 5)צילום של לפחות שעה ,לא הרבה יותר מיזה ,אבל גם לא פחות . תקציב של באזור ה 1000 שקל . נועדה לצלם :רכיבה על אופניים ,אקרובטיקה,פארקור וכל שאר הבולשיט . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן,אני יודע שהמותג ששולט בשוק הישראלי הוא סוללות GP מהסדרה הירוקה (סידרה חדשה שתכונתה העיקרית היא פריקה עצמית נמוכה מאוד) , ,אולם למיטב ידיעתי סוללות אלו נחשבות בעולם לסוללות די בינוניות. שמעתי שסוללות SANYO איכותיות מאוד,אולם אני לא מוצא כאלו בארץ . האם ההבדל באיכות,מצדיק לדעתכם את הטרחה בקניית סוללות איכותיות יותר, מאתר כמו EBAY ? אם כן,אנא תנו לינק לסוללות כאלו,מפני שאני לא ממש מבין בנושא. אגב,האם ניתן להשיג סוללות אצבע AA ליתיום? אם לא ,מדוע? ,שהרי ליתיום נחשבות כעדיפות על סוללות מבוססות ניקל- מטל..... האם קיים מטען איכותי אוטומטי לחלוטין שמסוגל להטעין סוללות בנפרד (ולא בזוגות) ולהפסיק טעינה לחלוטין כאשר הסוללה הגיעה למלוא הקיבולת שלה? (כך שגם אם שוכחים את הסוללות במ…
-
- 29 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית לשימושים הבאים: * שימושים הרגילים, צילום ביתי וכו'... * ברצוני לצלם כצופה בהרצאה שקופיות המוצגות בPower Point, וכן רצוי שלא תהיה גדולה מדי. לצערי, איני בקיא דיו בתחום ולכן אזדקק לעזרתכם. על מה אתם ממליצים, ועל כל מידע שימושי שתוכלו להפנות אותי אליו אני אשמח. תודה מראש אורי
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-