עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by yossibra,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למצלמה 256MB אך לפי מה שהבנתי שבמצלמות הקומפקטיות המהירות של הכרטיס לא משמעותית ורציתי לדעת האם גם כרטיס איטי X4 גם כן לא ישפיע ואיך בדיוק עושים את החישוב, מכפילים בכמה?? דרך אגב שמתי לב שעל הכרטיסים של סנדיסק הרגילים לא מצויינת המהירות אז איך אני אמור לדעת את המהירות (או שזה כבר סטנדרט) ודבר נוסף שרציתי לדעת מה טווח המחירים היום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ben_sh090,

שלום רצית לדעת אם אני צריך לקנות מאם לכרטיס זיכרון שלי... במה זה עוזר? והאם באמת צריך את זה? ??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by tehnodrom,

זכיתי במצלמה olympus c-160 עכשיו קיבלתי עם המצלמה כרטיס זיכרון 16 מגה ועוד כרטיס 256 הכרטיס 16 מגה הוא של החברה עצמה והוא מתחבר לי אבל השני ארוך מידי ולא נכנס עד הסוף.... יכול להיות שהוא לא מתאים? (הכרטיס בצבע כחול כזה חברה PQI)

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by eran57,

יש לי שאלה מה ההבדל בין CompactFlashTM (CF) card (Type I and Type II) והאם יש דגם של חברה מסוימת שעדיף לקנות שמעתי על SANDISK

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

סתם כמה תמונות שפירסמתי ב D spot והחלטתי להביא לפה,חסר כאן תרבות תהנו..

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

יבש בפורום אז בואו נפרסם כמה תמונות,בשביל להפריח בו חיים. אני אתחיל.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  7. קניתי את המצלמה המעפנה הזהו לפני שנתיים מהום סנטר ונישבר לי הידסק עם הדרייבר שלה בתוך הסידי רום...מאז אני לא יכול להתקין אותה!בבקשה מיצאו לי את הדרייבר..[ תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום! בגלל שאני אפשר להגיד דיי בור בכל עניין המצלמות הדיגיטליות, אני צריך את עזרתכם שתתנו לי המלצות על מצלמה דיגיטלית ב3.2 מגה פיקסל באיכות סבירה, אני לא צריך משהו מקצועי יותר מדי וחשוב שהיא תיהיה הכי הכי קטנה שאפשר. בקשר לשאר הפונקציות האחרות שקיימות במצלמות הדיגטליות אני לא יכול להגיד מה אני מחפש כי כמו שאמרתי אני לא מבין בזה, אז אני משאיר את זה בידיים שלכם וסומך עליכם שתתנו לי דגמים שמתאימים למה שאני מחפש, ואני חוזר ואומר - דגש שתיהיה קטנה וקומפקטית אה כן, וגם שלא תיהיה יקרה מדי, לא צריך להשתגע עם המחירים ועוד סתם משהו שרציתי לשאול עליו, בגלל שאני לא ממש מבין בכל העניין של המצלמות ראיתי את המצלמה הזאת, היא יחסית זולה עם 6 מגה פיקסל וגם מאוד קטנה, בידיוק כמ…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by A_MuMu,

שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by makabi,

לאחר כשנה של שימוש ב A70 אני מבקש להעלות נושא שלא ראיתי התיחסות אליו והוא "חריר ההצצה" היום נראה לי שחשובה הרבה יותר מכל היא האפשרות למסגר את התמונה ולראות את כל הנתונים ולכן הנושא של העינית הוא לדעתי קריטי. אם אין אפשרות בתנאי אור כל שהם לקבל מידע כזה כל שאר הפרמטרים והנתונים לא רלוונטים. החסרון ב Z1 הוא הגודל הפיזי ואולי גם העובדה שהעדשה לא רחבה מספיק אשמח לקבל תגובות מכבי MAKABI_48@AYHOO.COM

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by yair23,

אוקיי נתחיל בזה שאין לי ממש מושג במצלמות דיגיטליות, חבר שלי אמר לי לקנות את הקאנון A75 אבל לא נכנס לזה בינתיים אני רוצה לשמוע את דעתכם ... יש לי תקציב של 2000 ש"ח אבל אני מוכן להוציא רק 1500 על מצלמה דיגיטלית ולשמור את השאר .. אמממ .. הסיבה לזה שאני צריך מצלמה, אממ .. כי אין לי ! (יש מצלמה רגילה אבל אני צריך דיגיטלית) אני מתעסק יחסית הרבה בגרפיקה ואוהב לצלם, תמונות שלי של חברים ושל נוף אני גם לא ממש מבין בכל ההבדלים בין כרטיסי הזכרון, אבל אני רוצה מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 1500 ש"ח, שתהיה איכותית (עד כמה שאפשר במחיר הזה)... הדגשה קטנה -> אני לא רוצה מצלמה מחודשת, אני רוצה חדשה ישר מהאריזה ... בתודה מראש, יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טיול חורפי וקריר ביער...

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by !!צפעון!!,

חברה אני צריך את עזרתכם בנידון, כמעט קניתי את האולימפוס C-5000 אבל בסוף התייעצתי עם ממוחה מצלמות והוא אמר לי שהדגם הזה ספציפית, לא טוב! הוא אמר לי ללכת על הקנון A-95. עכשיו מה דעתכם? באולימפוס יש סופר מאקרו, מ 2 ס"מ. ובקנון אין. באולימפוס יש 5.0 מגה פיקסל. בקנון A-95 5.1 מגה פיקסל.... מאקרו מ 5 ס"מ. תודה לכם..... :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. למישהו יש מושג מה אומר "אינטרפולציית חומרה" במאפיינים של מצלמות דיגיטליות? האם תמיד יש את זה? חשוב שיהיה? חשוב שלא יהיה?? אין לי מושג בזה אה ועדכון קטן.. אני לא מקצוען ולא מעוניין להיות.. אני רוצה סתם מצלמה חביבה כזו לצילום חפיפניקי יש מחירים די נמוכים לחברות לא מוכרות, ואני רוצה לדעת באילו מהבאות אפשר "לבטוח", אם בכלל: Emage MERCURY NEAO

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by aleXtazi,

שלום לכל חברי הפורום יש לי אפשרות לקנות A95 עם 128 מגה + מטען ו 4 סוללות 2300 או 2100 לא ממש זוכר ב 2100 ~ 2200 זה שווה? מה יותר שווה S5500 או A95 מבחינת איכות ביצועים וכל הנתונים החשובים?? תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by RazorJunior,

אהלן, לחבר שלי יש MINOLTA DIMAGE Z1. הוא מעוניין למכור אותה ולעבור למצלמה יותר רצינית. ההתלבטויות שלו כרגע הם אלה: PANASONIC FZ20 MINOLTA Z5 MINOLTA A1 כאשר יש נטייה ברורה לכיוון ה A1 - מכיוון שיש שליטה ידנית על הפוקוס דרך העדשה...(SLR) מה אתם אומרים בעניין? מי מהם מומלצת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by KoM,

בואו ננסה לעזוב קצת את הפרחים לרגע... עיבוד בשחור לבן רך :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by oleg4444,

מה יותר טוב? פוג'י S5500 או ש: CANON S1 .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ETB,

הורדתי אתמול פוטושופ בגירסת השלושים יום, והתחלתיללמוד קצת את רזי עריכת התמונות. יש מקום בתמונה לליטושים קטנים, אבל דיי אהבתי את התוצעה. מה דעתכם.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by noambaum,

חוות דעת ראשונה שלי: היא קטנה יותר ממה שחשבתי אבל נראית מליון דולר. אני אתעסק איתה היום בצהריים ואחזור בערב בשביל לכתוב חוות דעת יותר מפורטת... ביי בנתיים נועם ***עריכה*** תמונת סופר מקרו מסנטימטר בודד!!!

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by dbx22,

שלום, ניסיתי לצלם היום כמה תמונות ואני רוצה לשמוע את דעתכם ועצות לשיפור הנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  22. המצלמה: HP Photosmart 735 איך המצלמה? אני רוצה תגובות לשיפור אם יש...תודה!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  23. 5-8-10 שניות f-3.2 אם טעיתי במשהו אז תאמרו לי תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  24. שלום לכולם.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית (זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי...הגיע הזמן) אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות וצריך קצת עזרה, המצלמה תשמש אותי בעיקר לטיולים (משלחת לפולין ועוד) -צילומים חובבניים בעקרון התקציב שלי הוא 1000-1500 (אפשר עוד 200 שח אבל לא יותר. האפשרויות שלי הן: NIKON - Coolpix 2100,2200,3100,3200,4300,4500,SQ etc OLYMPUS - μ-25,30,400,410 / X-250 /E-1 etc - C -3020z,4000z,5050z,700uz,730uz etc Fuji film - Finepix S5000 etc Pentax - Optio -550 etc בבקשה תמליצו לי איזה מבין המצלמות האלה הכי טובה יחסית לתקציב שלי (המצלמות האלה מתחברות לי לנגן iriver h320 - mp3 ) תודה מראש...דניאל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by GAL_FX,

היום בצהורים עוד שהיתי בבית הספר אבא שלי הלך וקנה לי ולו (טוב מה אני יעשה ) אתה המצלמה פוג'י S5500 מחר היא מגיעה ואני יעלה תומונות שלה (יענו שהיא מצלמת ...) אני לא הכי מבין בזה אבל הבנתי שהיא מצלמה איכותי מאוד אם יש איזה מאמאר עליה או שמישהו קנה ויש לו טיפים .... אני כאן אם אני ירצה לקנות לה עדשות לפי מה שהבנתי יש אפשרות לחבר אליה עדשות .... איפה אני יכול לראות או לקנות עדשות .. למי יש אתר ? אתה המצלמה אני יקבל אם תיק כרטיס של 128 מגה ומטען לא נידפקתי הרבה נכון חחחחח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים