צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הניסוי של אורן החלטתי לנסות בעצמי את ההבדלים בין פלאש פנימי לחיצוני. היות ואני רק "צלם משפחה" הניסוי שלי לא מקצועי כמו של אורן אבל הייתי שמח לקבל הערות מה אני צריך לשפר ומה לא עשיתי בסדר. ואם כדאי לקחת קרופ ממקום יותר מעניין. התמונות צולמו עם הפלאש החיצוני Nikon SB-28 . בתאורה הקיימת בחדר חייבים לצלם ב ISO גבוה או עם פלאש ולמרות שהאובייקטים שבחרתי לא מושלמים בכל זאת רואים שפלאש חיצוני מוקפץ משמר הרבה פרטים שנעלמים ומושטחים בפלאש ישיר כגון קמטים בכורסה. והתמונה יותר רכה ונעימה (טבעית). כל התמונות ללא שום עיבוד מלבד הקטנה. כל התמונות צולמו ללא חצובה. אני באופן אישי חושב שהפלאש המוקפץ מהצד נותן תמונה הכי נעימה לעין. הנה התמונות בהקטנה ל 800 פיקסלים: ללא פלא…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
טוב גנבתי לאחותי את המצלמה וצילמתי איתה תמונה ראשונה שלי באמת אחרי קצת לילמוד אותה וניקויי עדשה. איך? תנו עצות, אני חדש פה במצלמות אני מה זה נוב, אבל איך לתמונה ראשונה? שרפתי אותה מעט אך זה בכוונה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. בcanon s3 יש אופציה ללחיצה ממושכת על המקרו שנותנת את הסופר מקרו... מישהו מוכן להפנות או להסביר בקצרה על ההבדלים ביניהם? תודה מראש.. אבי
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי כולם , קניתי אתמול את הGOPRO 5 BLACK HERO ורציתי לדעת מה עדיף ? צילום ב4K 30fps או 1080P ב60fps ? מה יותר חד ? יותר טוב ? ולמה יש אח"כ בקובץ וידאו כמו הבהובים פלאשים שחורים מהירים ברקע ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא מפתח הצמצם ועומק השדה מעסיק רבים מחברי הפורום החדשים, במיוחד אלו המעוניינים לשדרג ל-DSLR, כאלו הרכשו את המצלמה הראשונה שלהם או סתם מבקרים שראו את ה-FAQ בנוגע להבדלים בין DSLR לקומפקטית ואת ההתייחסות שם לנושא עומק השדה כיתרון (ולפעמים חיסרון) של מצלמות חיישן גדול. המדריך המצולם הקצר הזה מיועד לסקור את הנושא לאלו שלא פונים (משום מה) למקורות מחוץ לאתר המצויינים בסטיקי השונים וסוקרים את הנושא. ככל - עומק שדה הוא התחום בתמונה שנמצא בפוקוס, כל האוביקטים שנמצאים קרובים או רחוקים יותר מתחום עומק השדה יראה מטושטשים. לעדשה באורך מוקד נתון וגודל חיישן נתונים, עומק השדה תלוי במרחק מהנושא ומפתח הצמצם. התמונה הזאת צולמה במפתח צמצם מרבי לעדשה זאת - 1.4. המספר הזה הוא למעשה החל…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
א-ה-ל-ן :D :yelclap: אני רוצה להחליף מצלמה...לא בזמן הקרוב...אבל אני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני קונה: מה ההבדלים בין מצלמה דיגיטלית רגילה למצלמת רפלקס?(דיגיטלית...) איך ה NIKON D70? D70S? איך ה MINOLTA DYNAX 7?
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת.. אם אני מכניס כרטיס זיכרון שיש עליו תמונה שצילמתי עם מצלמה אחרת.. יקרה משהו? אפשר להעביר ככה את התמונות למחשב בכול זאת? -תומר.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
באיזה צורה (איזה כבל או כרטיס למחשב, או שניהם ..) אני צריך להעביר קטעים שצילמתי במצלמה שלי, למחשב, לערוך, לצרוב ל dvd, ושיצא באיכות הכי טובה שיש? כבר ניסיתי בכבל שקיבלתי עם המצלמה (USB), אבל האיכות יצאה ממש על הפנים. ועוד שאלה, האם אפשר להעביר חומר מהמחשב למצלמה? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צילמתי סירטונים ומחקתי אותם אז איך אני יכול להחזיר אותם מהמחשב לכרטיס זיכרון יש לי A75 ואין לי קוראי כרטיס זיכרון
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה כזאת יש לי מצלמת וידאו Panasonic NV-GS180 עובדת על Mini-DV עכשיו יש לי כבל Firewire וחיברתי למחשב והכל בסדר רק שאני לא יודע איך להעביר את הסרטים למחשב. ניסיתי עם Windows movie maker והוא מעביר את הסרטים באיכות ממש גרועה. ניסיתי עם תוכנה שהגיעה עם הדיסק של פנסוניק והסרטים עוברים ממש לאט כלומר יש צורך לראות את כל הסרט כדי שיעבור למחשב וגם התוכנה ממש מסובכת ולא ברור כיצד להעביר סרט לחלוטין כי הוא מעביר בחלקים קטנים . בקיצור מה לעשות ??? למישהו יש תוכנה או דרך אחרת ממש קלה להעביר את הסרטים ?? תודה מראש , שי
-
- 5 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה.. יש לי מצלמת וידאו אנלוגית (עם קלטות) ואני רוצה להמיר את הסרטים ולהעביר אותם למחשב יש איזשהו ציוד מיוחד שצריך או דברים כאלו? כי אין לי אפשרות לחבר אותה למחשב.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום ביתי בתערוכת אוטומוטור והיה חזק והכל אבל אחרי התערוכה רציתי להעביר את התמונות למחשב שלי מהמצלמה של אבא שלי (canon eos 60) והוינדוס לא מזהה אותה(לא מצליח למצוא את הדריברים..)ואין לי את הדיסק... בקיצור הורדי את הדריברים מהאתר של canon והם לא עוזרים...מה לעשות?? אני צריך להחזיר לו את המצלמה מחר.. תודה לעזורים או למנסים לעזור
-
- 4 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שצילמתי למחשב.. כיצד ניתן לעשות זאת? יש לי חיבור FIREWIRE במצלמה וחיבור USB.. הבנתי שחיבור FIREWIERE זה לסרטים והUSB זה להעברת התמונות... האם זה נכון... אשמח לתגובות...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רכשתי מצלמת וידאו דגם 105E של חברת סוני. המצלמה צורבת ישירות לתוך DVD שנמצא בתוכה. המצלמהלא מתחברת למחשב בשום צורה. צילמתי איתה 50 קטעי וידאו. כשאני מעביר פרקים מסויימים לתוך המחשב באמצעות תוכנת PowerProducer2 Gold, הפרקים שאני מייבא נראים מטושטש ולא ברור. הקול נשמע בסדר אבל התמונה באיכות ירודה מאד. האם יש תוכנה אחרת לייבוא פרקים מסויימים לתוך המחשב ???
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! איזה מהתוכנות שמקבלים עם המצלמה צריך להשתמש אם אפשר בכלל להעביר סרטים לכרטיס זיכרון של המצלמה? (ללא קורא כרטיסים, רק המצלמה בUSB)
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של Casio שבה אין אפשרות לכבל USB להעברת תמונות, אלא כרטיס זיכרון. צילמתי על אותו כרטיס תמונות רבות כולל טיולים ארוכים בחו"ל ועכשיו כשאני רוצה להוריד את התמונות למחשב, הוא דורש לעשות FORMAT קודם. איך אני אוכל בכל זאת להוריד את התמונות למחשב? הרי שאם אעשה FORMAT, התמונות ילכו לאיבוד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי כבל המאפשר חיבור בין מצלמת הניקון הדיגיטלית שלי, לטאב נוט 10.1 שלי. אבל לעומת התחברות של הטאבלט למחשב, כאשר חיברתי את המצלמה והפעלתי את שני המכשירים, לא קפצה לי כל תכנה שזיהתה שיש התממשקות של המכשירים. אז איך אני מעביר תמונות מהמצלמה, לטאבלט? מדובר בניקון coolpix s100.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי לכולם. ברשותי מצלמה של קנון- PS A530. עם המצלמה הגיע דיסק עם כמה תוכנות- שבינייהן הייתה איזה תוכנה שהעבירה אוטומטית תמונות חדשות מהמצלמה לתיקייה שבחרתי- תוך סידור התמונות החדשות בתיקיות לפי תאריך הצילום... הדיסק התאדה לאנשהו ואני צריך להעביר תמונות למחשב- רצוי מאוד בסידור דומה... אני צריך המלצה לתוכנה כלשהי שעושה את זה... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
העברתי תמונות לdiskon keyהוא הראה לי שהתמונות עברו אבל אני לא רואה אותם מדובר בcanon720ופלאש patriot
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מכה בעדשה השאירה נתז בגודל עשירית מילימטר. לצערי ברזולוציה נמוכה אפשר לראות פגיעה בצילום, כמו כן כשיש מקור אור אל העדשה יש סינוור בנקודה הזו. זה דיי במרכז. מה עושים ? מישהו מכיר מעבדות טובות בדרום ? מישהו יודע כמה דבר כזה עשוי לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לקח לי זמן לתפוס אותו השמח לתגובות/הצעות עריכה: R0cKF0rD תוקן. [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית Fuji FinePix A210 מה אתם אומרים על המצלמה הזאת????? שווה את הכסף???? עריכה: מה זה ISO ואיך זה משפיע בצילומים????כמה מומלץ שיהיה במצלמה ISO????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-