עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by DannyBoy1904,

מצאתי כמה תמונות שצילמתי לפניי שנה בערך, הביעו את דעתכם!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. אני מחפש נרתיק איכותי ונוח לנשיאה ובנוסף גם מגן מסך למצלמה. סוג ודגם המצלמה : Canon IXUS200IS. אשמח להמלצות ואם יש אתרים מצויין. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DUDEnamE,

לא נערך בכלל לא נגעתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by shaita,

טוב אני אפתח ואומר שאין לי שום מושג לגבי טכנולגיה או רמת מחירים בעיקרון אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית הייתי מעוניין לקבל איזשהו מידע מה חשוב שיהיה גודל חברות איכותיות טכנולוגיה חדשה וכמו כן אם ניתן להמליץ על מצלמה או מצלמות טובות הבעיה מכיון שאין לי מושג בנושא אני לא יכול לתת רמת מחיר שאני מעוניין להשקיע . אשמח לקבל כל מידע בנושא אפילו אתרים שיעזרו לי להחליט איזו מצלמה וזה קצת דחוף כי אני רוצה לקנות לפני הטיסה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. אני חושב שקוראים לזה מאקרו!? התמונה הוקטנה פי 5 מגודלה המקורי אם צריך לתקן או לשפר אשמח לקבל ביקורת,כי אני חדש בצילום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. יש לי מצלמה של CASIO דגם ex740 , מאוד מרוצה ממנה אבל אני לא יודע למה בזמן האחרון התמונות יוצאות נורא חשוכות אחרי שאני מעביר אותם למחשב ואני מדגיש שבמצלמה הם נראות מעולה והם מצולמות באור שמש חזקה אבל אחרי שאני מעביר למחשב כאילו הם צולמו ביום חורפי חשוך . כדי לבדוק שהבעיה לא במחשב העברתי את אותם תמונות למחשב אחר וגם דרך הטלויזיה ועדיין התמונות חשוכות. הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  9. המכשיר שיהיה ככל הנראה הוריאציה האחרונה של ה-Zenfone 2 מקבל תאריך השקה ומחיר רשמיים, סוף כל סוף שנת 2015 הייתה מוצלחת מאוד לעסקי הסמארטפונים של אסוס, עם מכירות של מעל ל-20 מיליון יחידות (שעדיין פיספסו את השאיפה המרכזית שעמדה על 30 מיליון, אגב) לעומת כ-2 מיליון בלבד בשנת 2014, וזה קרה בעיקר תודות לסמארטפון ה-Zenfone 2, שהוכרז בתערוכת CES 2015 עם מפרט תחרותי ומחיר נהדר, ובהמשך גם הוכיח שאין כאן רק עניין של כמות, אלא גם של איכות. מאז, מלווים אותנו מגוון כמעט חסר תקדים של דגמים ותתי-דגמים שונים אשר מתבססים כולם, במידה זו או אחרת, על אותו Zenfone 2 מוצלח – ה-Selfie, ה-Laser, ה-Max וה-Deluxe, כשלצד כל אלו הוצג גם ה-Zenfone Zoom, עם מצלמה מתקדמת בעלת מנגנון זום אופטי א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות מצלמת SLR עם הזמן התקציב עלה ונכון להיום בעקבות החזרי מס שאני אמור לקבל הוא עומד על 6K -+ אני מחפש מצלמה שתוכל לשמש אותי מספר שנים ולא תגביל אותי באפשרויות צילום (תאורה גרועה, ספורט, טלה.......) לפי דעתי בעיקר תשמש אותי בתנאי חוץ, שטח פתוח הייתרונות שאני רואה PENTAX הם: 1. גוף אטום 2. תצוגה חייה 3. חיישן COMS (כ,ן לא CCD ) 4. כמובן יצוב תמונה על גבי החיישן 5. מחירי עדשות זול משמעותית 6. רזולוציה...(לא קריטי) 7. טווח איזו (זה מפריע שהוא מתחיל מ 200 ?) 8. שליטה בתפריטים (לא בדקתי פרטנית, כפתור ה RAW, חיישנים מוצלבים , מצב נעילת זום קל) 9.עיבוד HDR לקבצי JPEG אם יש לכם הצועות אחרות באיזור 6K אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מתכנן לקנות את המצלמה הזאת+האביזרים, פשוט מבחר החנויות בזאפ די גדול ולא הייתה לי שום התנסות עם חנות בתחום. אם מישהו יכול להמליץ על חנות טובה בפרטי או פה, יהיה הרבה יותר עדיף מללכת על עיוור ואולי ליפול על חאפרים. לבנתיים, התקשרתי ל-zol4u, וקיבלתי הצעה של 1249 שקלים על המצלמה+SD 1GB+מטען וסוללות 2700 GP (זמן הטענה 12 שעות, ואחריו טען שזה קטן ל-5 שעות)+נרתיק של קאנון או סילברליין. ללכת על זה, או שיש חנויות יותר טובות? חשבתי גם ללכת על electrophoto, אבל בגלל שהם יבואנים רשמיים ומביאים אחריות של קראט, המחיר של כל החבילה עולה ל-1850 בערך, חבילה יותר נחמדה מבחינת אביזרים נלווים (חסר תיק):

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by FatalZero,

היי, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה (לא מחודשת או משהו כזה..), בעיקר לצילום תמונות של המשפחה וכאלה..לא משהו רציני ש לי תקציב של 900ש"ח מקס' של המקס' 1000 ש"ח נא לא לעבור בשום אופן את האלף... גם אותו בקושי הצלחתי לגרד זה יהיה בונוס נחמד מאוד אם יהיה אפשר לצלם וידאו עם קול , אני צריך גם באותו תקציב גרטיס זכרון של איזה 64Mb, זה מספיק לי... חשבתי על A510 או A75 עם כמה Mb זכרון מובנה מגיעה כל אחת מהם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. נתונים מרשימים ביותר לא חושב שקנון יוכלו לתת פייט ל D300 עם ה 40D. D3, מצלמת ה full frame הראשונה של ניקון , 12 מגה פיקסל (קצת נמוך ל FF) אבל בכל זאת נראית מרשימה ביותר. פרטים מלאים כאן : D300 : http://www.dpreview.com/news/0708/07082313nikond300.asp D3 http://www.dpreview.com/news/0708/07082312nikond3.asp יש עתיד לניקוניסטים ;D

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. יש לי את המצלמה Nikon Coolpix 3200, מצלמה מאוד נחמדה וטובה, אבל כל פעם שאני מחבר אותה לחיבור ה- USB כדי להוריד תמונות למחשב היא נכבית כדי לאפשר את זה. עכשיו אני רוצה להשתמש בה כמצלמת אינטרנט אבל אני לא יכול כי כבויה כשהיא מחוברת למחשב. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מישהו יכול לתת לי מראי מקום בנוגע לנושא? אני צריך להגיש עבודה עליו ולא כל כך מצליח להשיג מקורות.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by MiniMizer,

זו לא תמונה אמנותית במיוחד, פשוט צילום פנורמה לילי מאחד ההרים שמשקיף על כל הגליל העליון, מצפת במזרח ועד מפרץ חיפה במערב (בימים בהירים ניתן לראות עד דרום רמת הגולן בדרום-מזרח ואת ארובות חדרה בדרום-מערב). http://hwzone.co.il/newspics/dan/Hillel_Panorama.jpg מי שיוכל לזהות לפחות חלק מהיישובים/ערים יקבל

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום רב, המלצה למצלמה כולל עדשת ALL ROUND טובה פיצ'ר צילום HD - עשוי להיות נחמד ואשמח אם יהיה במצלמה. בנתיים אני מתבלט בין D500 של קנון D5000 של ניקון ו-D90 אני רק לא יודע מאיפה אפשר לקנות KIT עם עדשה ואחריות הוגנת אשמח להמלצות

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך את עזרתכם בבחירה בין 2 מצלמות דיגיטליות Canon S5 Nikon P80 הקנון יותר ישנה בשוק מהניקון , הניקון די חדשה.. שתיהן נעות סביב אותו מחיר בערך.. אני לא מעוניין לקנות מצלמת SLR רגילה,למרות שהמחיר מאפשר לי מפני שחשוב לי הצילום וידאו במצלמה . אשמח לשמוע המלצות לגבי דגמים נוספים באותו טווח מחיר של אותן חברות או חברות אחרות (קצת פחות עדיף..) וכמו כן המלצות או אי המלצות למצלמות האלה .. תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by musari,

תיראו איזה יופי יוצאת חרב הג'די [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tom123,

הוא מטורף טוב אולי גם אני יהנה ממנה קצת עכשיו עדשה הוא לוקח 18-70 מה אתם אומרים? מישהו יכול לתרגם לי את זה ל- X2 או כל מה שזה יהיה חחח... ומה אתם אומרים על המצלמה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Denton,

שלום לכולם חברה שלי רוצה לקנות מצלמה קומפקטית בסביבות ה 800 ש"ח אני והיא לא מבינים בצילום אז אמרתי נתייעץ פה :-) אין לי מושג איזה פרמתרים חשובים לה חוץ מזה שהיא אמרה לי שהיא רוצה 8-9 מגהפיקסל שתהיה קטנה ושיהיה לה זום אופטי סבבה. אני מניח שחשוב גם ממשק נוח ואין שום צורך בכלל בתמיכה בעיברית. ממבט שתחי בזאפ זה מה שקפץ לי לעין MJU840וOlympus איך היא לדוגמה?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by K0sTa,

יש לי מצלמה monolta Z6 יש שמה כמה מצבים (s,a,p ) שאני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהו יודע מה הם עושים ומה ההבדל בינהם אז שיסביר תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by sgt_flippy,

אני רוצה לקנות ניקון די-80 האם העדשה הזאת תתאים לה.? http://www.amazon.com/Nikon-70-300mm-4-5-5-6G-Digital-Cameras/dp/B000HJPK2C/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1224610679&sr=8-1 ואני חושב לקנות אותה מה הממלצות לגביי המצלמה הזאת וגם העדשה?

• 73 תגובות
    • 8.8k צפיות
  24. שלום לכם, אני מאד רוצה כבר לקנות מצלמה ולשם כך ביומיים האחרונים קראתי הרבה הודעות כאן בפורום. בסופו של עניין נראה לי שאבחר ב פנסוניק TZ5 אבל גם דגם ה FZ28 יכול לעניין. ממה שקראתי ה TZ5 תיתן לי את מה שאני צריך בעניין הסטילס אבל מה שאני לא בטוח לגביו זה צילום הוידאו. קראתי שאיכות הסאונד של הוידאו לא במיוחד טובה. הורדתי כמה סירטונים שצולמו עם TZ5 ושמתי לב שדקת צילום (נראה שבאיכות גבוהה) מגיעה ל 180 MB. אשמח אם מישהו יוכל לפרט על צילום הוידאו בפנסוניק TZ5 ולהשוות אותו למתחרות. בנוסף עניתי על מרבית השאלות של שאלון boren (תודה לך על כל המידע בפורום) : מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? o בסביבות 2000 שח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.