עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Demp,

שלום, לפני כמה זמן מישהו פרסם פה סרטון-מדריך להכנת מאוורר USB. יש לי מנוע קצת מוזר, אין לו רק אדום ושחור, יש עוד 3 כבלים שאין לי מושג למה משמשים תמונות: ניסיתי לחבר רק את האדום והשחור לUSB אבל זה לא עבד.. הבעיה השניה שלי היא: חיברתי מאוורר סטנדרטי לUSB והוא הסתובב ממש לאט.. כשהוא מחובר במולקס הוא מסתובב הרבה יותר מהר.. יש דרך לגרום לו לעבוד יותר טוב דרך הUSB? ועוד שאלה: איזה צבעים יש על נגד 100אום (אם אפשר תמונה גם זה יכול להיות נחמד) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 11.2k צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי כנראה הצתברות של זיעה אחרי המון זמן בגלגלת של העכבר שלי ואני רוצה מאוד לפתוח את העכבר אבל אני לא רואה ברגים בו עכשיו ראיתי כול מיני מודים שעשו לעכבר שלי ובלי לפתוח אותו זה היה בלתי אפשרי לעשות המודים האלה עכשיו יש לי את העבר של microsoft intellimouse explorer 3 אם אינפרה +4 כפתורים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tehnodrom,

אני רוצה לעשות חריטה אבל אני לא יודע איזה... :\ מישהו יכול להציע לי משהו פשוט לא ממש מסובך לעשות הינה המחשב שלי החריטה תבוא בפרספקס מקדימה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Nikiller,

היי! שאלה מוזרה.. אפשר לשים משחה טרמית על זיכרונות??? או שרק את המדבקות?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

כבר חשבתי על זה לבד.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by ag43,

קניתי מכשיר אלקטרוני רגיש המותאם למתח 110V. לפי נתוני היצרן הוא עובד ב150W עם פיקים עד 300W כך שנראה לי שממיר 500W יעשה את העבודה. מחפש המלצה לממיר אמין ושקט. אפשר גם מחו"ל.

• 78 תגובות
    • 12.8k צפיות
  7. Started by lion03,

אני רוצה לעשות דגם של משהו אני צריך כנראה ליצוק את זה אבל לזה צריך תבנית איך אני מכין אחת?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by carmel134,

מישהו יכול להגיד לי איך להדפיס מדבקות למחשב הורדתי קובץ עם מדבקות אבל איך אני מדביק אותם מישוה יכול להסביר (אפשר לקנות?? איפה??)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. לפרויקט שאני עושה אני צריך שליטה כלשהיא לממשק ובמקום כפתורים רגילים חשבתי לשים רכיב כמו שיש בסטריאו ברכב גלגלת (כזאת שמסתובבת בלי סוף) עם אפשרות לחיצה החיפוש של איך קוראים לזה הרג אותי ... כל פעם זה נותן לי נגד משתנה ומחזיר לי מוצרים של גיטרות איך קוראים לזה? באנגלית תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קניתי את הביט הנ"ל ואני לא כ"כ מסתדר איתו בזמן עבודה. הוא כל הזמן משחרר את התפסנית של הדרמל (ותאמינו לי שאני מחזק טוב, שום ביט חוץ ממנו לא פותח אותה) ומצריך עצירה של העבודה שלא נדבר על זה שאני בקושי מצליח להוציא איתו חומר. העבודה שאני מנסה לעשות איתו היא כרסום בנחושת. אשמח לקבל טיפים לעבודה איתו מהמנוסים. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לכם קיבלתי מסך מג 700P תקול ורציתי לנסות לתקן אותו. כפי שכתבתי בכותרת, התצוגה מופיעה למשך שניות בודדות ואז נעלמת, אם אני מכבה את המסך, ומדליק שוב, אני מקבל שוב את אותו הדבר. האינסטיקנט הראשון היה לבדוק קבלים, פירקתי את המסך וראיתי שכל הקבלים נראים תקינים. מה הלאה?

• 47 תגובות
    • 17.1k צפיות
  12. זה הכרטיס מסך שלי מה - EVERST Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 3184 MB/s n…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  13. איפה יש חנות שאני יכול לתת לה סכמה והיא תחזיר לי מעגל מודפס? תודה לעונים עדיפות לאיזור דרום

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  14. טוב, אז ככה אין לי דרמל וגם אם היה לי אין לי כשרון ציור או חריטה, אז אם יש מישהו שמוכן לעשות לי חריטה יפה ( Arik.G אתה פנוי? ) בחלון של המארז, אני אשמח ובתמורה הוא יקבל כמה דברים שאני לא צריך והם קתודה אדומה או כחולה + מתאם, שני מאווררים של TT 80 מ"מ המארז הוא XASER 3 של TT, אני מתל אביב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by fuck off,

אתמול הבאתי מתג עם 2 לחצנים עם מצבים של ON וOFF ו6 רגליים. ככה זה נראה: וככה זה מלמטה: ד"א יש בו גם לדים כשזה על ON. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  16. בניתי את מקלט האינפרא אדום שמתואר בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73896.0 תודה על המדריך עזר לי מאוד, הסתבר שהלחמתי את ה vcc וה tx הפוך. עכשיו זה עובד יופי. אז כמו שאומרים, עם האוכל בא התאבון, חשבתי למה לא לעשות מוד לעכבר רגיל (PS2 לא אופטי) ולהפוך אותו לאלחוטי באמצעות אינפרא אדום. לפני שמישהו יקפוץ וישאל, למה? אז התשובה היא כי בא לי, אני לא משתגע על אלחוטי בגלי רדיו וגם יש לי איזה שלושה עכברים ספייר בבית אז זה יהיה מעניין. מישהו יכול לעזור? כמו כן, מצאתי דרך google את זה: http://jap.hu/electronic/infrared.html ואני מאוד מקווה שזה רלבנטי... יותר מדי טכני בשבילי. גם הרעיון של להוסיף לד למקלט נשמע מעניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dany_tab,

יש דרך להתאים מאוורר של סוקט 775 לסוקט AM2?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  18. שלום לכולם כפי שכבר אמרתי בשרשור אחר אני לומד אלקטרוניקה בתור תחביב איך הגעתי לתחביב הזה ? אני חובב מגברים מהשנים 1982-72 (וינטאג ) לאחרונה איזה מישהו תותח רציני באלקטרוניקה שיפץ לי מגבר ישן ניתן לראות פה http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=74803&start=0 עכשיו להגיע לרמה של יאיר אני מודע לכך שאין לי סכוי בגלגול הזה :-\ תכלס לשאלה ..... שיפוץ כמו שהוא עשה זה אין לי סכוי . כי הוא חורג משמעותית מתכנון היצרן המקורי . ועושה למגבר כל מיני שיפורים . השאלה שלי האם בחור , ברמה של הנדסאי אלקטרוניקה מוכשר טיפוסי , יכול לתקן מגברי וינטאג ללא קושי ? כלומר לדבוק על פי תכנון היצרן המקורי ולעלות על הבעיות של ללא קושי ו…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום! רציתי לדעת האם מישהו מכיר / יודע כיצד לבצע את המוד הזה... אני מאמין כי זה אפשרי כמו שזה אפשרי עם מסך של PS1 הקטן... המחשב הוא מדגם פוגיטסו אמילו 6820 בבקשה עזרו לי זה חשוב לי מאוד...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by sticKMaN,

ערב טוב. איפה אני יכול לקנות כבלים כאלה: אני צריך את זה מהארץ. תודה

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום קניתי מסך LCD שניי שורות אם תאורה אחורית ואני לא רוצה לקחת סיכון ולחבר כי מסך אחד כבר דפקתי אז כניתי עוד אחד מאותו הדגם המסך הוא סתנדרטי עם 16 פינים כולל 2 פנים לתאורה הפנים אצלי פשוט ממוקמים אחרת אני מבין קצת באלקטרוניקה אבל אני מעדיף לקבל הסבר ממישהו שמבין יותר ממני ואם אפשר לקבל גם סירטוט להרכבת הדאטה מהLPT למסך תודה לכול העוזרים . pixelsight מצורפת דיאגרמת פינים בפורמט zip ואני לא מצליח להפעיל את התוכנות שיש לכם באתר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by thedag,

שלום, אני רוצה לייצר PCB בשיטת TONER TRANSFER אבל הדפים שבהם משתמשים נגמרו לי.... (יצרתי בעבר הרבה לוחות כאלה) את הדפים הקודמים קניתי באיביי, אבל כרגע זה לא אפשרי, ואני מחפש לקנות כאלה בארץ.... מה השם שלהם בארץ ? וכמה עולה חבילה קטנה של זה?? עוד שאלה. אם אני בא לחנות פוטו, ומבקש מהם להדפיס בטונר עם דף שאני מביא להם(או שיש להם כזה), הם יכולים להדפיס לי את זה ? תודה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי שתי קטודות של סנבים ולא מזמן נשרף לי הסטרטר =( יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הסטרטר הזה? ואם למישהו באיזור כפ"ס יש קטודה אחת עם סטרטר כפול שיפנה אלי בפרטי ונקנה סט של סטרטר כפול ואני יקח את הסטרטר והוא את הקטודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  24. הי, אתמול בלילה חזרתי דרך רחוב החשמונאים 51 בת"א, בדרכי נתקלתי בחנות שבחלון הראווה שלה היו מוצגים שני מארזים שנראה כאילו עברו מודינג רציני ביותר (יכול להיות שהם סתם היו מגניבים- לא היה לי זמן לבחון אותם יותר מידי). מישהו מכיר / שמע על המקום?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by The Modder,

עלה לי רעיון להדליק את המחשב עם שלט, זה אפשרי, למישהו יש את השרטוט לזה... תודה על התגובות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.